در اصل توسط malavan پست شده است
View Post
عکاسان بورسی آنلاین
Collapse
X
-
در اصل توسط ماهرو کرم پور پست شده است View Postاینم یه بدون شرح دیگه....تفاوت زن و مردto continue, please follow me on my page
نظر
-
گزارش تصویری آخر از گلهای زیبا
to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postبه خدا ماهرو جان اگه چند تا خانم تو این سایت نبودن همه بخش آزادش می شد ماشین و موتور و کل کل نه اینکه اینا بد باشه ها.........اما تفاوت جنس لطیف و جنس غیر لطیف رو علنی می کنه...........بعد بیان بگین....مردا برتراند یا زنان
جسارتا هواپیما و جنگنده از قلم افتاد ها ....
شرمنده ...یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postسرکار خانم آمن
جسارتا هواپیما و جنگنده از قلم افتاد ها ....
شرمنده ...
راستی آقای کاپیتان شما که کاپیتانید جدیدا با کی رفت و آمد می کنید که "جنس ذکور" و از این حرفا رو می زنید.........ما که گفته بودیم شما خودی هستید؟!!!!!!to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postنه آقای کاپیتان.......هواپیما وموتور که عشقه......من یکی از تفریحاتم اینه که با داداشم برم موتور سواری.....هواپیما که جای خود داره....
راستی آقای کاپیتان شما که کاپیتانید جدیدا با کی رفت و آمد می کنید که "جنس ذکور" و از این حرفا رو می زنید.........ما که گفته بودیم شما خودی هستید؟!!!!!!
به جون این همه هواپیما ها و جنگنده ها
من گروهبان 3 هم نیستم چه برسه به کاپیتان ....
خب دیروز جای شما خالی رفته بودیم مسابقه کارتینگ در استادیوم آزادی با پسر عمه ام و پسرشان
همشون هم جنس ذکور بودند .....
در ضمن من هنوزم خودی هستم ولی خب چیکار کنم مهرداد رفیق دنیای واقعیمه
بقول معروف رفیق گرمابه و گلستانیم ....
وقتی میاد اینجا کمی جو میده خب منم بالاخره باید یه حمایتی بکنم خب .....بالاخره من هم از جنس چیز هستم دیگه ....
در ضمن من فکر کنم کلا چیز ذلیل هستم یه کم .... همون ...... ( مهرداد نفهمه ها ....)
امیدوارم شفاف سازی کرده باشم .....
با اجازه من برم بخوابم که انرژی جهت بیداری تا 3 صبح فراهم شود .
عصر بخیریاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
آمن خانم مدل دوربینتون چیه؟؟
البته اگه مثل سن خانم ها این موضوع هم سکرت نباشه!!
امروز بعد یه سال هوس کردم برم قیمت یه چند مدل دوربین رو بپرسم.
هوش از سرم پرید. عجب مملکت گل و بلبلی داریم . اونور نیا یکی عطسه بکنه اینجا طوفان میشه.
قیمتها تقریبا یه 60-70 درصدی رفتن بالا.
لنز ها رو دیگه نگو . البته اگه لنز خوب پیدا بشه پیدا کرد. لنزی که سال قبل قیمتش 400-450 هزار بود شده 700-800 تومن .
دوربین 550 تومنی شده 880 و یه مدل دیگه که 1200 قیمتش بود شده 1750.
ازشون میپرسی مگه چه خبر شده میگن میخواستی چی بشه دلار و سونامی رو مگه نمی دونی چه طوفانی بپا کردن!!!!<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
در اصل توسط سقراط پست شده است View Postآمن خانم مدل دوربینتون چیه؟؟
البته اگه مثل سن خانم ها این موضوع هم سکرت نباشه!!
امروز بعد یه سال هوس کردم برم قیمت یه چند مدل دوربین رو بپرسم.
هوش از سرم پرید. عجب مملکت گل و بلبلی داریم . اونور نیا یکی عطسه بکنه اینجا طوفان میشه.
قیمتها تقریبا یه 60-70 درصدی رفتن بالا.
لنز ها رو دیگه نگو . البته اگه لنز خوب پیدا بشه پیدا کرد. لنزی که سال قبل قیمتش 400-450 هزار بود شده 700-800 تومن .
دوربین 550 تومنی شده 880 و یه مدل دیگه که 1200 قیمتش بود شده 1750.
ازشون میپرسی مگه چه خبر شده میگن میخواستی چی بشه دلار و سونامی رو مگه نمی دونی چه طوفانی بپا کردن!!!!
اول یه دونه.....فوجی 7000 داشتم که بعضی از عکسا رو با اون گرفتم و اشتباه کردم که بخشیدمش..:((
الان هم یه canon دارم از این کوچیکا.....البته الان که دارم این مطلب رو می نویسم ...دوربینم پیشم نیست که مدل دقیقش رو بنویسم براتون
درباره سن خانم ها هم که نمی دونم والا.......... ما که تو تاپیک ببخشید شما روز و ماه و سال رو نوشتیم.......نمی دونم شما چرا این حرفو می زنید؟!!! :Dto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postسلام بر جناب سقراط
اول یه دونه.....فوجی 7000 داشتم که بعضی از عکسا رو با اون گرفتم و اشتباه کردم که بخشیدمش..:((
الان هم یه canon دارم از این کوچیکا.....البته الان که دارم این مطلب رو می نویسم ...دوربینم پیشم نیست که مدل دقیقش رو بنویسم براتون
درباره سن خانم ها هم که نمی دونم والا.......... ما که تو تاپیک ببخشید شما روز و ماه و سال رو نوشتیم.......نمی دونم شما چرا این حرفو می زنید؟!!! :D
سلام خانم امن
میشه بگین چه جوری میشه از رو سیستم عکس گذاشت اینجا؟به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست:x
نظر
-
در اصل توسط samin پست شده است View Postسلام خانم امن
میشه بگین چه جوری میشه از رو سیستم عکس گذاشت اینجا؟
باید برید داخل سایت persiangig.com اما اینگار این سایت هم مشکل داره و باید دنبال یک راهکار اساسی باشیمto continue, please follow me on my page
نظر
نظر