کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
استان زنجان- مسیر زنجان به طارم - نزدیکی قهوه خانه بین راهی بادامستان
استان زنجان- شهرستان طارم - منطقه ییلاقی شیرین سو
<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
غار کرفتو در حدود 50کیلومتری سقز (یا بهتر اینه که بگیم بین دیواندره و سقز)در روستای کرفتو قرار دارد.این غار آهکی دارای تالارها و اطاقهای و جالبتر از همه نورگیرهای متعددی است که برای خود من زندگی در چنین محیطی واقعا جای تعجب داشت.
جالبتر از همه اینها راه رسیدن به غار است.غار در 4طبقه شاهکارخلقت و نبوغ آدمی است.
تا آدمای بی فرهنگ شکل این غار را تغییر ندادن، دیدن این غار زیبا را از دست ندید.
متاسفانه عکسهایی را که از کرفتو داشتم را نگاه کردم اونایی که زیبایی کرفتو را نشون میده خانوادگی هستن و نمیشه توی سایت قرار داد.
من به شخصه ترجیح میدم بجای سفر به شمال کشور وگذر از جاده چالوس کثیف و.... همیشه به غرب کشور سفر کنم.
حسنی که این منطقه داره اینه که اول طبیعت بسیار تمیزی داره (بغیر زا منطقه بانه بخاطر سفرهایی که این اواخر عموم مردم به این منطقه دارند) دوم آرامش و خنکی هوای این منطقه!!
[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
این عکس بی نظیر آتمیس....می گفتی شاهکار عکاسی داری درست بود دوستم ................:*:x
:d:d
آمن جان خجالتم نده... البته که ما پیش شما زیره به کرمان میبریم.....همه این عکسها را توی حرکت ماشین و پیچهای تند جاده گرفتم!!... دیدن این منطقه بکر را از دست نده.... عالیه... عالیییییییییییییییییییییی
[B][SIZE="4"][COLOR="magenta"]درصورتیکه کار خرید سهام بدرستی انجام شود تفریبا زمان فروش آن هرگز فرانخواهد رسید:-bd
[/COLOR][/SIZE][/B]
نظر