در اصل توسط موج سوار پست شده است
View Post
*-* صندلی داغ ویژه جناب holy*-*
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
to continue, please follow me on my page
-
ببخشيد سركار خانم آمن پاسخگويي بر اساس اولوبت طرح سوال در سايت هست يا بر اساس دسته بندي شما با تشكر
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postببخشيد سركار خانم آمن پاسخگويي بر اساس اولوبت طرح سوال در سايت هست يا بر اساس دسته بندي شما با تشكر
to continue, please follow me on my page
نظر
-
به به به به ،درود بر همکار عزیزم
والا جناب عقل نهفته عزیز ،کاملا شما صحیح میفرمایید اگه دوستانی که سیگار میکشند یک بار تشریف بیارن بخش بیماریهای ریوی و متاسفانه کسانی که با سن زیر 60 سال با بیماریهای مزمن انسدادی ریوی (حالا تازه من از کنسر فاکتور گرفتم) ببینند ،دیگه سمت این قاتل خاموش نخواهند رفت .......
اما با تشکر بسیار زیاد ازشما وهمچنین عذرخواهی از جسارتم و با تاکید بر اینکه نظر اصلی بنده همون مطلب بالاست ،اما صرفا از بابت صندلی داغ بودن تاپیک چند جمله عرض کنم ،
میگن به یه نفر سیگاری گفتن ،آقاهر نخ سیگاری که میکشی ،مثل میخیست که به تابوتت میزنی ،پاسخ داد ،عیب نداره کار از محکم کاری عیب نمیکنه :-)
واما دوستانی که سیگار نمیکشند نمیدونند ،بعد از این که یه اسپرسو خوردی ،یا چایی هم کفایت میکنه ،فندک رو دربیاری ،تلیک ، یه سیگار روشن کنی ،دود رو به اعماق وجودت بفرستی و لذتش رو در تمام وجودت احساس کنی ، ریه های لذت ،پر اکسیژن مرگ .......
چه لذتی داره :-) :-) :-)سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
**پرسش های جناب mohseni1353**
17- بهتربن خاطره بورسي و غير بورسي شما
18- چند ساعت در روز براي طبابت و چند ساعت براي بورس ايران و چند ساعت براي بورس جهاني وقت ميگذاريد.
19- چه هديه اي يا كاري در زندگي، شما را از همه بيشتر خوشحال ميكند
20 - آيا امكان اين هست براي شما كه تصويري براي آشنايي دوستانتون از خودتون در زمان مصاحبه در سايت قرار بدهيدto continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postبه به به به ،درود بر همکار عزیزم
والا جناب عقل نهفته عزیز ،کاملا شما صحیح میفرمایید اگه دوستانی که سیگار میکشند یک بار تشریف بیارن بخش بیماریهای ریوی و متاسفانه کسانی که با سن زیر 60 سال با بیماریهای مزمن انسدادی ریوی (حالا تازه من از کنسر فاکتور گرفتم) ببینند ،دیگه سمت این قاتل خاموش نخواهند رفت .......
اما با تشکر بسیار زیاد ازشما وهمچنین عذرخواهی از جسارتم و با تاکید بر اینکه نظر اصلی بنده همون مطلب بالاست ،اما صرفا از بابت صندلی داغ بودن تاپیک چند جمله عرض کنم ،
میگن به یه نفر سیگاری گفتن ،آقاهر نخ سیگاری که میکشی ،مثل میخیست که به تابوتت میزنی ،پاسخ داد ،عیب نداره کار از محکم کاری عیب نمیکنه :-)
واما دوستانی که سیگار نمیکشند نمیدونند ،بعد از این که یه اسپرسو خوردی ،یا چایی هم کفایت میکنه ،فندک رو دربیاری ،تلیک ، یه سیگار روشن کنی ،دود رو به اعماق وجودت بفرستی و لذتش رو در تمام وجودت احساس کنی ، ریه های لذت ،پر اکسیژن مرگ .......
چه لذتی داره :-) :-) :-). . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postواما دوستانی که سیگار نمیکشند نمیدونند ،بعد از این که یه اسپرسو خوردی ،یا چایی هم کفایت میکنه ،فندک رو دربیاری ،تلیک ، یه سیگار روشن کنی ،دود رو به اعماق وجودت بفرستی و لذتش رو در تمام وجودت احساس کنی ، ریه های لذت ،پر اکسیژن مرگ .......
چه لذتی داره :-) :-) :-)شخصیت مرد سرنوشت اوست
نظر
-
دو دقیقه پیام بازرگانی<:-p<:-p<:-p
دوستان در اتاق گریم یه سر به دکتر عزیز بزنیدL-)L-)L-)to continue, please follow me on my page
نظر
-
بنده ارادت کامل و خالصانه دارم خدمت استادم جناب عقل نهفته عزیز و ایشون از عزیزانی هستند که واقعا شخصیت دوست داشتنی دارند و عرایض بنده در زمبنه پرسش کاملا هم جهت با فرمایش ایشون هست و موکدا عرض میکنم این چند جمله انتهایی نفی عرایض بالا نیست ،فقط مزاح مختصریست وگرنه بنده هم به هیچ عنوان موافق سیگار نیستم ،و نه تنها لذتی نداره که باعث آزار خودمون و دیگران هم خواهیم بود ،و قطعا دوستان دیگه هم تایید میکنند که سیگار عادت غلطیست که متاسفانه رواج داره و همونطور که جناب عقل نهفته بسیار ظریف تر از بنده اشاره فرمودند ،هنر پیشه ها (آواتارم رو عرض میکنم)ملزم به کشیدن سیگار میشند تا تبلیغی برای کمپانی های بزرگ سیگار باشه ،کمپانیهایی که سودشون از زیان مشتریانشون بدست میاد
امبدوارم دوست عزیزم جناب عقل نهفته مزاح بنده رو بر بنده ببخشند و دوستان دیگه هم عنایت بفرمایند که عرضم صرفا مزاحی بود که به هیچ عنوان با واقعیت مطابق نیست و صرفا خواستم یادی از فروغ فرخزاد عزیز هم باشه و بخشی از شعرش رو تقدیم کردم......سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
اما دوست عزیزم محسنی 1353:
با احازتون پاسخ پرسش اول چون طولانیست رو در ادامه حتما خواهم داد
2-اما معمولا 8 تا 10 ساعت کار طبابت،حدود 6 ساعت هم بورس و فارکس ،که خوب در روزهای مختلف تفاوت میکنه ......
3-وقتی احساس میکنم کاری کردم که مفید بودم خوشحال میشم اما از اینکه بودن و یا نبودنم یه جالت داشته باشه شدیدا معذبم ......
4-والا دوست عزیزم ،بقول معروف چهره فوتو ژنیکی ندارم ،یه آدم عادی مثه همه مردم ........فقط از نظر سایز درشتتر :-)سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
**سوال ویژه دکتر عزیز مربوط به عکس آواتار***
21 - به اعتقاد من بهترین فیلم هامفری بوگارت فیلم کازابلانکا اثر مایکل کورتیز بوده.....
جناب هولی عزیز!شما تا چه حد شخصیت خودتون رو به شخصیت Humphrey Bogart شبیه می دانید؟
بوگارت در اکثر فیلمهایش در نقش مردانی خوشگذران و خوشپوش و در عین حال دلیر و باهوش ظاهر شد و همین امر در جذابتر شدن شخصیت او تأثیرگذار بود..to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postوالا آمن عزیز
این تعاریفی که فرمودین نه بنده که فکر میکنم هرکسی واقعا دوست داره جای این شخصیت باشه ،خوب طبیعی هست که بنده هم همین علاقه رو داشته باشم ......
از نظر شخصیتی و ظاهری چقدر به بوگارت (درست گفتم؟) شباهت دارید؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
با عرض معذرت از تمام دوستانی که پرسش هایشان باقی مانده است:!!:!!
امشب پرسش ها عمومی را در همین جا خاتمه می دیم و ادامه تاپیک صندلی داغ با حضور میهمان عزیز جناب هولی را در شب های آتی پیگیری می کنیم...هنوز بسیاری از پرسش های عمومی باقی مانده اند اما دوستان نگران نباشید همه سوالات شما پرسیده می شود;;);;);
زمان حضور ایشان برای پاسخ به باقی پرسش به زودی اعلام می شود;;)
از همه دوستان عزیزی که با پست های و تشکر های خودشون این تاپیک رو رونق بخشید نهایت تشکر رو دارم@};-@};-
به افتخار خودتون =D>=D>=D>
تا برنامه بعدی خدانگهدار:-h:-h:-h:-h:-hto continue, please follow me on my page
نظر
-
بنده هم از تمام عزیزانم ،عذرخواهی میکنم بابت اینکه تا این زمان بیدار بودند و ازشون تشکر میکنم که به بنده حقیر لطف داشتند و پای درد دل ها و خاطراتم نشستند و همونطور که آمن عزیز فرمودند حتما پاسخگوی تمام عزیزان خواهم بود ،و سئوالی بی پاسخ نخواهد ماند
از خداوند متعال آرزوی سلامت و موفقیت برای تمام عزیزانم دارمسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
نظر