*-* صندلی داغ ویژه جناب holy*-*

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آمن خادمی
    مدیر
    • Jan 2011
    • 5243

پرسش های جناب شریعت :

* چه شد كه پا به بازار هاي سرمايه گذاشتيد؟ نحوه ي آشنايي و ورود شما به اين بازار چگونه بود؟

* با توجه به مشغله كاري فراواني كه داريد چگونه ميتوانيد در هفته به بيش از 1000 پيام وسوال پاسخ دهيد؟ (آخرشم تو هيچ كدوم از جلسات همشهري هاتون شركت نكرديد؟
    to continue, please follow me on my page

نظر

• HOLY
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 1113

در اصل توسط آمن پست شده است View Post
      پرسش های جناب شریعت :

* چه شد كه پا به بازار هاي سرمايه گذاشتيد؟ نحوه ي آشنايي و ورود شما به اين بازار چگونه بود؟

* با توجه به مشغله كاري فراواني كه داريد چگونه ميتوانيد در هفته به بيش از 1000 پيام وسوال پاسخ دهيد؟ (آخرشم تو هيچ كدوم از جلسات همشهري هاتون شركت نكرديد؟

اول جا داره از این دوست عزیزمون یاد کنم که الان مشغول خدمت هستند و جاشون خالیه ،اما خوب امواج نامرئی احساسات همیشه میتونه مارو از هزاران کیلومتر پیوند بده ........

* از خیلی وقت پیش وقتی تریدرها رو تو تلویویزیون میدیدم احساس میکردم دوست دارم موقعیتشونو درک کنم یا در موقعیت مشابه باشم تا اینکه روزی کتابی دیدم که در ارتباط با بورس فصلی داشت ،تحقیق کردم ،متوجه شدم نیاز به علم خاص خودش داره شروع به یادگیری تکنیکال از کتاب جان مورفی کردم ،کتاب تموم که شد رفتم کد گرفتم و ....... متاسفانه اون زمان امکانات آموزشی فوق العاده ضعیف بود .

* البته محمود عزیز در هفته به 1000 تا نمیرسه پی ام هام ،اما متوسط روزی 50 تا هست ،اما پاسخ فرمایشتون ،رابطه عاطفی هست که وجود داره ،زمانی که در پست ها عرض میکنم ،"عزیزانم " باور بفرمایین همین احساسو دارم ،لذا این حس باعث میشه ثمرش به اون شکل بروز کنه ،و خوب البته مطلب بسیار مهمتر دو طرفه بودن این رابطست ،چون واقعا دوستان هم اگر نگم متفاقا اما 99٪ به بنده لطف داشتند و دارن و در پی ام یا محیط عمومی انقدر به این حقیر محبت میکنند که انجام این کار رو کمترین انجام وظیفه میبینم ......

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• آمن خادمی
        مدیر
        • Jan 2011
        • 5243

پرسش های جناب meysam_sh_2020

* به نظرتون تحلیل بنیادی بیشتر میتونه برای خرید به سهامدار و سهامداری کردن و سود رساندن به سهامدار کمک بکنه یا تحلیل های تکنیکال ؟ (البته برای سهامداری نه برای نوسان گیری)

* شما کدام تحلیل رو قوی تر میدونید با توجه به اینکه خودتون استاد تحلیل های تکنیکال هستید؟ و اینکه چند درصد تحلیل های تکنیکالی که روی سایت ها میزنن درست از اب در میاد؟

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1113

پرسش های جناب meysam_sh_2020

* به نظرتون تحلیل بنیادی بیشتر میتونه برای خرید به سهامدار و سهامداری کردن و سود رساندن به سهامدار کمک بکنه یا تحلیل های تکنیکال ؟ (البته برای سهامداری نه برای نوسان گیری)

* شما کدام تحلیل رو قوی تر میدونید با توجه به اینکه خودتون استاد تحلیل های تکنیکال هستید؟ و اینکه چند درصد تحلیل های تکنیکالی که روی سایت ها میزنن درست از اب در میاد؟

دوست عزیزم

تحلیل تکنیکال و تحلیل بنیادی مثل دو چشم یک انسان میمونن ،بعضی با چشم راست قویتر میبینن و بعضی با چشم چپ ،اما دید کامل یک انسان که حالت فضایی داره زمانی حاصل میشه که شما با هر دوچشم نگاه کنین .

اما درصد به تحقق رسیدن تحلیلهام ،تاپیکی موجود هست که تقریبا همش در اونجا وجود داره ،میشه بررسی کرد ،البته جمله بعدیم ارتباطی به خودم نداره فقط در دفاع از تحلیل تکنیکال ایرانه لذا خواهش میکنم سوء برداشت نفرمایید چون بنده شخصا افتخارم ددانش آموزی تمام تکنیکالیستهای سایت بورسی هست اما فکر میکنم تحلیلگرای ایرانی نه تنها از تحلیلگرای جهانی چیزی عقب نیستند بلکه جلوتر هم هستند ،امار اونها به شکل متوسط 7 تحلیل درست از ده تاست اونهم در رده اساتیدشون ..........

نظر

• آمن خادمی
            مدیر
            • Jan 2011
            • 5243

++++- پرسش Dariosh: چه شخصیتی سرلوحه کار و زندگی شماست ؟

* بهترین فیلمی که توی سینما دیدین چه بوده؟

* به چه نوع موسیقی علاقه دارید؟

* چقدر اهل گشت و گذار و مسافرت هستید؟

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 1113

++++- پرسش Dariosh:

چه شخصیتی سرلوحه کار و زندگی شماست ؟

* بهترین فیلمی که توی سینما دیدین چه بوده؟

* به چه نوع موسیقی علاقه دارید؟

* چقدر اهل گشت و گذار و مسافرت هستید؟
              شخصیت خاصی رو به عنوان منفرد نمیتونم عرض کنم ،اما حداقل سعی میکنم نکات مثبت رو تا اونجایی که میتونم از دیگران یاد بگیرم حتی اگه اون شخص به عنوان یک کارکتر بزرگ مطرح نباشه .......

والا خیلی وقته نتونستم سینما برم ،اما فکر میکنم فیلم شبهای روشن از اون فیلمای زیبایی بود که دیدم

همه نوع موزیکی گوش میکنم ،هر سبک به نظرم لطافت خاص خودشو داره که دلم نمیاد واقعا محدود کنم .....

تا جایی که زمان بهم اجازه بده ،
              کلا سفر رو دوست دارم اما خب زندگی روزمره یا بهتر بگم روزمرگی های زندگی باعث شده این اتفاق فرخنده این سالها کمتر بیوفته و شاید محدود به سالی 5-6 بار بیشتر نشه اما سابقا اکثر تعطیلات در مسافرت بودم .

نظر

• آمن خادمی
                مدیر
                • Jan 2011
                • 5243

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                [COLOR=#000080]
                کلا سفر رو دوست دارم اما خب زندگی روزمره یا بهتر بگم روزمرگی های زندگی باعث شده این اتفاق فرخنده این سالها کمتر بیوفته و شاید محدود به سالی 5-6 بار بیشتر نشه اما سابقا اکثر تعطیلات در مسافرت بودم .
                دکتر عزیز فکر کنم درآمدتون توی فارکس خیلی خیلی خیلی خوبه ؛قول بدین اون فوت کوزه گری که هیچ یک از تریدرهای به کسی یاد نمی ده رو به من یاد بدین ;)؛به ناهید جان هم یاد دادین اشکال نداره...ولی قول میدم من ببرم:D..:->:D;)

امیدوارم همیشه پرسود باشید ..<:-p

نظر

• آمن خادمی
                  مدیر
                  • Jan 2011
                  • 5243

پرسش های کاربر عزیز؛ shadi

1- از چند سالگی وارد بورس شدید؟

2- -از شروع کار یاد گیری تکنیکال و.......را در دستور کار خودتان قرار دادید یا بعد ازمدتی کار کردن ؟

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

پرسش های کاربر عزیز؛ shadi

1- از چند سالگی وارد بورس شدید؟

2- -از شروع کار یاد گیری تکنیکال و.......را در دستور کار خودتان قرار دادید یا بعد ازمدتی کار کردن ؟

سلام شادی عزیز

حدود 6 سال هست که تکنیکال کار میکنم

اول تکنیکال مقدماتی یادگرفتم بعد رفتم دنبال کد سهامداری

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

دکتر عزیز فکر کنم درآمدتون توی فارکس خیلی خیلی خیلی خوبه ؛قول بدین اون فوت کوزه گری که هیچ یک از تریدرهای به کسی یاد نمی دن به من یاد بدین؛به ناهید جان هم یاد دادین اشکال نداره...ولی قول میدم من ببرم:d..:->:d;)

امیدوارم همیشه پرسود باشید ..<:-p

آمن جان نه تنها شما و ناهید عزیز که به تمام عزیزان عرض میکنم ،برای من اون فوت کوزه گری که میفرمایین ،فقط مدیریت سرمایه بود ،و معتقدم همه کسانی که بازارهای مالی رو تا موفقیت ادامه بدند روزی به این نتیجه

میرسند پس چه بهتر رسیدن به موفقیت با رعایت این مهم از امروز شروع کنیم

نظر

• آمن خادمی
                        مدیر
                        • Jan 2011
                        • 5243

خدمت دوستان عرض کنم که الان ساعت نزدیک 23 است و با شما هستیم با بخش پایانی مصاحبه دکتر Holy عزیز..<:-p<:-p<:-p

10 دقیقه پیام بازرگانی داریم ....:!!:!!:!!

ناهید جونم شما بی زحمت به مش قربون بگین یه چای خوب و تازه برای دکتر بیاره؛ای بابا یادم نبود دکتر فقط قهوه ترک میل می کنند...ای خدا حالا چه جوری به این مش قربون بگین برامون قهوه ترک درست کنه ..:-&:-&:

به افتخار خودتون همراهان عزیز همیشگی تاپیک صندلی داغ و سایت بورسی...=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>

نظر

• ناهید
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 1419

خدمت دوستان عرض کنم که الان ساعت نزدیک 23 است و با شما هستیم با بخش پایانی مصاحبه دکتر Holy عزیز..<:-p<:-p<:-p

10 دقیقه پیام بازرگانی داریم ....:!!:!!:!!

ناهید جونم شما بی زحمت به مش قربون بگین یه چای خوب و تازه برای دکتر بیاره؛ای بابا یادم نبود دکتر فقط قهوه ترک میل می کنند...ای خدا حالا چه جوری به این مش قربون بگین برامون قهوه ترک درست کنه ..:-&:-&:

به افتخار خودتون همراهان عزیز همیشگی تاپیک صندلی داغ و سایت بورسی...=D>=D>=D>=D>=D>=D>
                          دکتر فرزاد عزیز واقعا" خسته نباشید
                          آمن جونممممممممممم خسته نباشی
                          آمن جونم آخه شب اربعین مش قربون که رفته عزاداری :-w
                          دکتر فرزاد گفتن همون چای بدین به من خوبه ....ماهم که تنبل ......فوری قبول کردیم
                          حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                          خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                          خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• آمن خادمی
                            مدیر
                            • Jan 2011
                            • 5243

برنامه تاپیک صندلی داغ را با شما و دکتر عزیز ادامه می دیم..<:-p<:-p<:-p<:-p<:-p

*پرسش های جناب محاد *

1-تعریف شما از خداوند(منظورم اون چیزی نیست که در موردش خوندیم -منظور اون چیزیه که شما درک کردید)

2- در دوران تحصیل نمراتی که میشد گرفت بین صفر تا بیست بود.شما از گرفتن کدوم نمره بیشتر خوشحال میشدید.

3- آیا به بازیهای رایانه ای علاقه دارید آیا تا به حال بازی کردید.اگر بله به کدوم بازی بیشتر علاقه دارید.و اگر خیر نظرتون در مورد بازیهای رایانه ای چیه؟

نظر

• HOLY
                              عضو فعال
                              • Jul 2025
                              • 1113

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
                              دکتر فرزاد عزیز واقعا" خسته نباشید
                              آمن جونممممممممممم خسته نباشی
                              آمن جونم آخه شب اربعین مش قربون که رفته عزاداری :-w
                              دکتر فرزاد گفتن همون چای بدین به من خوبه ....ماهم که تنبل ......فوری قبول کردیم

درود بر ناهید عزیز

خیلی از لطفتون سپاسگزارم ناهید جان

،منتها من دیدم مش قربون نیست فبا اجازتون پررویی کردم خودم چایی ریختم و خوردم که زحمت پذیرایی اضافه نشه لااقل ......

نظر

• HOLY
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1113

برنامه تاپیک صندلی داغ را با شما و دکتر عزیز ادامه می دیم..<:-p<:-p<:-p<:-p<:-p

*پرسش های جناب محاد *

1-تعریف شما از خداوند(منظورم اون چیزی نیست که در موردش خوندیم -منظور اون چیزیه که شما درک کردید)

2- در دوران تحصیل نمراتی که میشد گرفت بین صفر تا بیست بود.شما از گرفتن کدوم نمره بیشتر خوشحال میشدید.

3- آیا به بازیهای رایانه ای علاقه دارید آیا تا به حال بازی کردید.اگر بله به کدوم بازی بیشتر علاقه دارید.و اگر خیر نظرتون در مورد بازیهای رایانه ای چیه؟

دوست من به یه جمله در ارتباط با این واقعیت بسنده میکنم ،
                                میگن ، شما بفرمایین خداتون کیست تا من بگم کی هستین یا بگین کی هستین تا من بگم خداتون کیست ، خداشناسی هر انسانی طریف ترین و دقیقترین حزء شخصیتی هرکسی هست و واقعا قابل بیان در این مقالیست ،اگه از من میخواستین کل هرچه در این 40 سال از علم و دانش آموختم براتون بگم باور کنین بی اغراق و بی تعارف بسیار ساده تر بود ،درود بر شما ،خیلی نکنه حساسی بود ....

قطعا بهترینو دوست دارم

گه فرصت باشه خوبه منتها ایرادش اینه از حدود اعتدال آدمو خارج میکنه و وقتت رو خیلی تلف میکنه ،از بازیهای دوره ما با آتاری ،هواپیما و زیردریایی خیلی معروف بود و کمودور 64 هم بود که اونم یه زیر دریایی برای خودش داشت و البته کلی بازی متنوع دیگه ....

نظر

در حال کار...
                                X