حرارت صندلی اندازه گیری شد دیگه صندلیه داغ نیست جوشه :d رفته رفته از حرارت کاسته شده همراه با وزش باد در برخی نقاط خواب ماندگی صبح گاهی رو شاهد خواهیم بود
*-* صندلی داغ ویژه جناب holy*-*
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postباربد عزیز:
2- دقیق نتونستم متوجه فرمایشتون بشم ،اگه منظور رشته تحصیلیه ،خیر ،کسی که پزشک میشه حداقل در ایران یعنی با استراحت و لذت باید خداحافظی کنه ،
اما اگه از بابت اخلاقی میفرمایین ،بازهم نه ،چون دوست دارم سهل گیر تر از من باشه .....
اما اگه مورد دیگه ایی مدنظر دارین بفرمایین بیشتر توضیح بدم
ببخشید من دیشب نبودم
گاها در زندگی ادمها برای رسیدن به ارمانی روشی را در پیش میگیرند
که با گذشت زمان یا به ارمان میرسند یا نه
حال در جایگاهی که بعدا مثلا 20 سال بعد قرار میگیرند میبینند برای ر
سیدن به این هدف چه چیز هایی را از دست داده اند تا چه چیزهایی را بدست بیاورند
و این بدیهیه که همه برای فرزندانشان بهترین را بخواهند و
پسر را بهترین الگو پدر است
ولی پدر فقط خوبی ها را برای فرزند می خواد
منظور من این بود دوست دارید فرزندتان 30 تا 40 سال دیگر به جایی برسد که شما الان هستید
یا به نوعی از تمام زندگی الان با بهایی که برای ان پرداخته اید راضی هستید ؟
نظر
-
در اصل توسط shadi پست شده است View Postآمن عزیز خسته نباشی
ماراتن دیشب که نفس بر بود ،قربونت امشب میشه یک خورده زودتر شروع کنی آخه دیشب بی خوابی زد به سرمون خوابمون نبرد.:d
والا قراره اقای holy بهم خبر بده که چه زمانی می تونه باقی پرسش ها رو جواب بده؛هنوز معلوم نیست ...مقداری مشغله کاری دارند که در اولین فرصت پاسخگوی همه پرسش ها خواهند بود&[]&[]&[]&[]&[]&[]
to continue, please follow me on my page
نظر
-
مثل اینکه هنوز وقت برای سوال پرسیدن هست
دکتر
تصویر اواتارتون را به خاطر علاقه به بازیگرش گذاشتین؟ :-/
یا به خاطر ژست متفکری که دود سیگار بهش داده:p
کلا من که با اون ژست چه خاطراتی برام زنده می شد:D :p
حیف می خوایین عوضش کنید:((هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
سلام خدمت دوستان عزیز...<:-p<:-p<:-p<:-p
لازمه یک عذرخواهی از شما دوستان و دکتر عزیز کنم؛این بار من توی ترافیک موندم..:">:">
امشب با شما هستیم با قسمت دوم مصاحبه دکتر holy عزیز:)
به افتخار دکتر عزیز...=D>=D>=D>=D>to continue, please follow me on my page
نظر
-
پرسش ها rezaafshari110 عزیز
21- سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم .؛ دوست داشتید چه تغییری در دنیا بوجود می آمد و برای بوجود آمدن این تغییر چه گامهایی برداشته اید؟
22- نظرتون رو راجع به اعضای سایت برای هر نفر در حد یک جمله بیان بفرمایید.((استاد اگه خیلی بشه میشه 100 تا جمله.چیزی نیست))
23- توی دنیا از چی بیشتر از همه متنفر هستید و چی رو از همه بیشتر دوست دارید (البته منظورم مادیات و اجسام است نه معنویات و اخلاق)to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postپرسش ها rezaafshari110 عزیز
21- سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم .؛ دوست داشتید چه تغییری در دنیا بوجود می آمد و برای بوجود آمدن این تغییر چه گامهایی برداشته اید؟
22- نظرتون رو راجع به اعضای سایت برای هر نفر در حد یک جمله بیان بفرمایید.((استاد اگه خیلی بشه میشه 100 تا جمله.چیزی نیست))
23- توی دنیا از چی بیشتر از همه متنفر هستید و چی رو از همه بیشتر دوست دارید (البته منظورم مادیات و اجسام است نه معنویات و اخلاق)
21- دوست من ،تغییراتی که بهتره دنیای ما پیدا کنه خیلی زیاده اما اگه این واژه تحقق پیدا کنه فکر میکنم خیلی از اون تغییرات خود بخود اتفاق بیوفته ، عدالت
اما ممنون میشم سئوال 22 رو محدود تر کنین تا بتونم عرض کنم ..........
23- از یه آدم نمای فوق العاده مغرور با ماشین مدل بالا متنفرم و مردی رو که برای رفاه کاشونه عشقش تلاش میکنه رو بیشتر از همه دوست دارم حتی اگه اونجور که باید موفق نشه انجام وظیفه کنه ......
سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
24- زندگی مجردی و مشترک رو چطور می بینید ؟کدام یک از این دو نوع زندگی جالب تر هست؟چرا؟
25 - چی شد که رفتین سراغ رشته پزشکی؟اگه پزشک نمی شدین،دوست داشتین چه کار شوید؟
26 - بهترین خاطره زمان دانشجویی شما؟
27 - بهترین دوست شما؟بهترین دوست بورسی شما؟to continue, please follow me on my page
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Post24- زندگی مجردی و مشترک رو چطور می بینید ؟کدام یک از این دو نوع زندگی جالب تر هست؟چرا؟
25 - چی شد که رفتین سراغ رشته پزشکی؟اگه پزشک نمی شدین،دوست داشتین چه کار شوید؟
26 - بهترین خاطره زمان دانشجویی شما؟
27 - بهترین دوست شما؟بهترین دوست بورسی شما؟
24-ازدواج یه جور کاملتر شدن انسانه ،این اتفاق در طول عمر باید بیوفته اما خب زمان خاص خودش رو هم میطلبه ،همونطور که خیلی تغییرات جسمی و روحی باید در سن طبیعی اتفاق بیوفته و دیر و زودش اختلال محسوب میشه ،ازدواج هم (اگه شرایط مهیا باشه البته) و در سن معمول اتفاق نیوفته اون هم درست محسوب نمیشه /
25- دلیلش بخش اول رو عرض کرده بودم ،بیشتر مادم متمایل بودن اما اگر پزشک نمیشدم قلبا دوست داشتم راننده تریلی باشم ،البته ترانزیت و غیر ترانزیتش اصلا برام اهمیت نداشت :-)
26ـ سیاسیه متاسفانه ،حذف میشه .....
27- بهترین دوست من رو متاسفانه دوستان نمیشناسند لذا معرفیش فکر نکنم سودمند باشه اما بهترین دوست بورسیم ،تمام بچه های سایت بورسی هستند ،از قدیمیترین تا جدیدترین عضو .......
نظر
-
پرسش های جناب امپراتور 7
دکتر عزیز لطفا اولین کلمه ای که با شنیدن کلمات زیر به ذهنتان میرسد بفرمایید (لطفا تقلب نکنید اولین کلمه مد نظر ماست)
صف خرید
2.حجم مبنا
3.- شاخص
4.آمپول
5.موجودی حساب شما کافی نیستto continue, please follow me on my page
نظر
-
تقدیم به مهمان عزیز صندلی داغ و تمام دست اندرکاران برنامه جذاب صندلی داغ :)
نظر
-
در اصل توسط آمن پست شده است View Postپرسش جناب امپراتور 7
دکتر عزیز لطفا اولین کلمه ای که با شنیدن کلمات زیر به ذهنتان میرسد بفرمایید (لطفا تقلب نکنید اولین کلمه مد نظر ماست)
صف خرید
2.حجم مبنا
3.- شاخص
4.آمپول
5.موجودی حساب شما کافی نیست
سلام دوست عزیزم
خوبی امپراتور عزیز ،عذرخواهی میکنم از شما که دفعه قبل کمبود زمان نذاشت پاسخگو باشم
اما
صف خرید : ضربه به حقیقی
حجم مبنا : داستان ایرانی
آمپول : سرعت اثر
موجودی حساب شما کافی نیست ،واژه بسیار آشنا ،
البته یه توضیح کوچیک باید بدم ،اون زمان که دائم به این مشکل برمیخوردم سیستمهای موجود وجود نداشت تا بصورت پیغام به این سبک باشه ،بلکه بیشتر تو محاسبات خودم این طناب نامرئی وجود داشت که دستمو برای هر پیشرفتی میبست .....
نظر
نظر