باسلام مشكلم اينه كه وقتي دربالاي صفحه ميزنم آخرين ارسال ها ميگه با كلمات ديگري جست جو كن درحالي كه قبلا درست بود
شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
-
-
با درود
لطفاً ترتیبی اتخاذ فرمایید که در قسمت رفرنس دهی(پاسخ با نقل قول)، رفرنس یا نوشته اصلی با تاریخ آورده شود. در مواردی که اختلاف نظری پیش می آید وجود تاریخ یک پست خاص بسیاری از سوء تفاهمات را برطرف می کند.
با سپاسهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
دوستانی که با اینترنت اکسپرورر مشکل دارن؛ این لینک آخرین نسخه موزیلا فایرفاکس هست؛ دانلود و نصب کنند به احتمال زیاد مشکل برطرف خواهد شد:
لینک دانلود آخرین نسخه فایرفاکسلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postنباید دیگه ایرادی باشه؛ به زودی قرار سرور سایت عوض بشه، شاید مشکل شما هم با این قضیه حل بشه.
در ضمن می خواستم بپرسم که در صفحه اول انجمن قسمت پائین که پستهای جدید و قدیمی را لیست میکرد حذف شده چون من این قسمت را هم چند روزیه که ندارم .......................با تشکر
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postمتوجه نشدم، کدوم قسمت رو میفرمایید اما بسیاری از پلاگینهای سایت رو برای افزایش سرعت سایت حذف کردیم.
1- یکی لیستی از تاپیکهائی که جدیدا پستی در آنها زده شده در یک طرف ولیستی از کاربران هم در طرف دیگه (که گویا براساس بیشترین تشکر از کاربران هست )
2-قسمت پائین تر هم که فعالیتهای در حال انجام هست مثل آمار سایت و تعداد کاربران و........
منظر من قسمت شماره 1 .....که گویا فرمودین حذف شده
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postمتوجه نشدم، کدوم قسمت رو میفرمایید اما بسیاری از پلاگینهای سایت رو برای افزایش سرعت سایت حذف کردیم.
اززحمات شما بسیار سپاسگزارم .
موفق باشید .@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-@};-اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر