شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts

• BOURSY
    replied
    پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
    اینجا پاسخ داده نمیشه به شکایات؟! اگر اینجا نیست، لطفا بگید راه ارتباطی با خدایگان مدیریت سایت کجاست؟!
    در پاسخ به شما در هفته گذشته پستی درین تاپیک درج گردید

توضیح بیشتری مقدور نمیباشد

ارسال نظر:

• Omid_Khan
    replied

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
    سلام. لطفا آیدی من را از این حالت خارج کنید یا اینکه بگید سیاست و قوانین شما در این زمینه چی هست دقیقا؟ اصلا آیا هیچ روند خاصی دارید که چه زمانی یه آیدی محدود بشه و چه زمانی آزاد بشه؟ یا فقط بر اساس سلیقه است؟
    الان خیلیها، هر مطلبی تو سایت میزنن، گاهی به بقیه هم توهین میکنن و آیدی شون هم بازه (البته من اصلا میگم بزارید اونها هم هرچی خواستن بنویسن) ولی آیدی من را برای یه دلیل غیر منطقی محدود کردید! خودتون فکر میکنید برخوردتون با آیدیها عادلانه و برابره؟
    اینجا پاسخ داده نمیشه به شکایات؟! اگر اینجا نیست، لطفا بگید راه ارتباطی با خدایگان مدیریت سایت کجاست؟!

ارسال نظر:

• شیخ مسعودخان خانان
    replied

در اصل توسط ملا ابرام پست شده است View Post
    چاکر حاج محمدحسین خان گل
    مدیر سلحشور سایت
    ار مدیر سایت خواهشمنداست
    بهرام خان خانان ملب به بهرام خان نامدار
    که از دوستان قدیم ما هستند ازاد کنن
    الان هر دو ایدی بهرام نامدار و بهرام خان را مسدود کردید
    پس با چی بنویسه
    بند خدا گناه دارد
    نفرینتان میکنند
    می افتید تو جهنم
    هر چند الان هم تو جهنم هستید
    خوب باشید همو ببوسید و تامام
    خدایش بهترین ناظران تو این سایت داریم
    همشون چه بچه های خوبی هستند
    گوش حرف کنن
    اقا تشکر ویزه داریم به خاطر ازاد سازی رفیق بچگیهامون حاج بهرام خان خانان گل
    وباز گشایی سایت 2100 ایشالا خیر ببنید
    یه درخواست دیگه همه کاربرا داریم
    این که ناصرخان گل
    وهمچنین بقیه اسرا در بند ظلم و ستم ستمگران و تبکهکاران جانی را هم همگی یکجا ازاد کنید
    سپاس از بزرگواری بزرگان
    برویم بخوابیم باز صبح شد وما هیچ غلطی نگردیم بدرود
    ازادسازی ها یادتون نره
    دوباره بیدار شدم نیام اینجا ابروریزی کنم
    10 میلیون کاربر میان اینجا میخونن

ارسال نظر:

• شیخ مسعودخان خانان
    replied

خدا وکیلی
    در سایت ببندید
    هر چی ادم باسواد بوده مسدود کردید
    اقا ناصر اوراسیا را چرا مسدود کردید
    والا من موندم
    خواهشا ظلم نکنید
    گرفتار میشید
    خواهشا یکنفر خبر اقای مهندس جمالی بده
    بعضی دارن سایت رو به بی راهه میبرن
    از دو سال پیش تعداد بگیرید همه رفتن
    کسی نمونده
    علی مونده وحوضش
    یه وقت این سایت سرامد بود
    حالا چی
    هیچی
    حالا که همه مسدود کردید
    این ملا هم بگیرید مسدود کنید
    اسیر شدیما

ارسال نظر:

• Davar
    replied

سپاس

ارسال نظر:

• Omid_Khan
    replied

متن من را پاک کردید؟!

ارسال نظر:

• Omid_Khan
    replied

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
    درود
    درست میفرمایید، هیچ یک از پستهای شما به تنهایی "خیلی هم وحشتناک" نبودند
    اما پس از بررسی مجموعۀ پستهای شما در مدت عضویت، این تلقی ایجاد شد که تعداد قابل توجهی از پستهای شما در راستای دلسرد کردن کابران پرکار و مفید سایت است. لذا دسترسی کاربریتان تا رفع این پندار محدود شد. پستهای شما پس از تایید مدیریت سایت به نمایش در خواهند آمد.
    سلام. لطفا آیدی من را از این حالت خارج کنید یا اینکه بگید سیاست و قوانین شما در این زمینه چی هست دقیقا؟ اصلا آیا هیچ روند خاصی دارید که چه زمانی یه آیدی محدود بشه و چه زمانی آزاد بشه؟ یا فقط بر اساس سلیقه است؟
    الان خیلیها، هر مطلبی تو سایت میزنن، گاهی به بقیه هم توهین میکنن و آیدی شون هم بازه (البته من اصلا میگم بزارید اونها هم هرچی خواستن بنویسن) ولی آیدی من را برای یه دلیل غیر منطقی محدود کردید! خودتون فکر میکنید برخوردتون با آیدیها عادلانه و برابره؟

ارسال نظر:

• شیخ مسعودخان خانان
    replied

چاکر حاج محمدحسین خان گل
    مدیر سلحشور سایت
    ار مدیر سایت خواهشمنداست
    بهرام خان خانان ملب به بهرام خان نامدار
    که از دوستان قدیم ما هستند ازاد کنن
    الان هر دو ایدی بهرام نامدار و بهرام خان را مسدود کردید
    پس با چی بنویسه
    بند خدا گناه دارد
    نفرینتان میکنند
    می افتید تو جهنم
    هر چند الان هم تو جهنم هستید
    خوب باشید همو ببوسید و تامام

ارسال نظر:

• BOURSY
    replied
    رعایت قوانین سایت

تاپیک به دلیل عدم رعایت قوانین سایت و استفاده از الفاظ ناپسند موقتا بسته خواهد شد

در صورت لزوم چنانچه پیشتر در مکالمات خصوصی به جناب بهرام نامدار اعلام شد، به ایشان به عنوان ایجاد کنندۀ تاپیک دسترسی باز و بسته کردن تاپیک داده خواهد شد تا عندالزوم مباحث را کنترل کنند.

عجالتا با توجه به اعلانهای عمومی و خصوصی مکرر در خصوص اجتناب از برخورد مستقیم با پستهایی که نامناسب میپندارید و تاکید بر گزارش پستها به جای راساً اقدام کردن، و با توجه به استفاده جناب نامدار از الفاظ ناشایست و زننده در چندین پست، دسترسی ایشان به مدت 5 روز مسدود خواهد شد.

این پست پس از چند ساعت به محل اصلی آن (تاپیک گفتگو با مدیران) منتقل خواهد شد.

ارسال نظر:

• Dexterous
    replied
    آقای مدیـــــریت به اتاق شما بگویید

با سلام خدمت آقای مدیریت
    چه طوری؟ اوضاع خوبه؟
    داداش یه زحمتی بکش یه نیگا به این تنظیمات پروفایل ما بنداز
    از وقتی اون ستاره های درجه سروانی رو بهمون دادین، امضامون به هم ریخته
    هرکاریم میکنیم درست نمیشه که بدتر میشه
    یه نگاه گذری انداختم...دیدم انگار این مشکلو همـّـــــۀ درجه_دارا دارن!
    باور نمیکنی یه نیگا به امضای این طفلک menmehdiam بنداز
    قربون دستت، یه دستی به سرش بکش
    آقاییت کم نشه

ارسال نظر:

• BOURSY
    replied

اعلام گزارش پستها در این تاپیک حقی برای شما ایجاد نمیکند.
    به دلیل ایراد فنی در دکمۀ گزارش از کاربران خواسته شده مواردی که به نظرشان شایستۀ برخورد نظارتی است را درین تاپیک درج نمایند.
    درنهایت تصمیم گیرنده درین خصوص مدیریت سایت هستند و نه گزارش کنندۀ پست! و مستقل از تصمیم به حذف یا حفظ پستها، کاربران موظف اند به قوانین سایت پایبند باشند.
    پستی که نقل کردید مغایر با قوانین سایت تیست.
    البته شما هم میتوانید پاسخ کاربر مذکور و موارد مشابه را ضمن رعایت قوانین سایت بدهید.
    ضمناً شایسته است هنگام اشاره به دیگر کاربران از الفاظ توهین آمیز استفاده نکنید.
    پست فوق ویرایش میشود.

آخرین ویرایش توسط BOURSY؛ 2022/06/11, 13:28.

ارسال نظر:

• orumbourse
    replied

هر مطلبی که مینویسم و آماده ارسال میکنم با یادآوری مطالب تمسخر و تحقیر برخی کاربران ،منصرف شده و حذف میکنم.
    قابل توجه مدیریت سایت

ارسال نظر:

• orumbourse
    replied

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
    درود بر شما جناب orumbourse
    علیرغم اینکه شخصاً از مطالب شما استفاده میکنم و در حسن نیت و مهارت شما تردیدی ندارم، اما آنچه نقل کردید و بدان ارجاع دادید جای تذکر نظارتی ندارد.
    پیروز باشید.
    ممنونم از توجه و بررسی شما.
    باید عرض کنم که ممکنه در نگاه اول پست های ایشون موردی نداشته باشند ولی توجه داشته باشید ایشون به شکل خیلی رندانه ای سعی در عصبی کردن سایرین داره. ایشون در مدت فعالیتش برای چندین کاربر همین کارها رو کرده و من بشما قول میدم دوباره این کارها رو ادامه خواهد داد زیرا اذیت کردن دیگران در خون این فرد رخنه کرده.
    سوابق پست های ارسالی این کاربر گفته بنده رو تایید میکنند.
    وسلام.
    چون شما گفتید بجای جواب دادن به فرد خاطی موضوع را با مدیریت در میان بگذارید بخاطر همون من اینجا مطرح کردم.

ارسال نظر:

• BOURSY
    replied

درود بر شما جناب orumbourse
    علیرغم اینکه شخصاً از مطالب شما استفاده میکنم و در حسن نیت و مهارت شما تردیدی ندارم، اما آنچه نقل کردید و بدان ارجاع دادید جای تذکر نظارتی ندارد.
    پیروز باشید.

ارسال نظر:

• orumbourse
    replied

مدیریت محترم سایت یک بار برای همیشه با این افرادی که فقط و فقط بخاطر اظهار نظر در مورد روند سهام ،به خودشون اجازه می دهند دیگران رو مورد تمسخر و توهین قرار بدهند،برخورد جدی بکنید.
    ببینید همین الان برید به تاپیک دلار می بینید چند نفری منو مورد تمسخر قرار داده اند که چرا گفتی دلار میشه 19 هزار تومن؟آقا من گفتم دلار میشه 19 هزار تومن ،اصلا تصحیح میکنم دلار میشه یک ریال ،اصلا میشه یک شاهی ،تو رو سننه؟! تو هم بیا بنویس دلار میشه یک میلیون تومن.اینکه من بنویسم دلار میشه 19 هزار تومن ،بشما این اجازه رو میده که بمن توهین کنید؟!
    مگه قراره هر کسی در مورد روند قیمت سهام نظری داد مورد تمسخر قرار بگیره؟
    طرف با خانوده اش دعوا میکنه میاد تاپیک خودرو هر چی از دهنش در میاد بار تحلیلگران خودرو میکنه .سهمش افت میکنه بدو میاد تاپیک خودرو ،تحلیلگران خودرو رو میکوبه.اجاره خونه اش عقب میفته بدو میاد تاپیک خودرو .ولله وضعیت واقعا غیر قابل تحمل شده.
    حالا این کاربر یه نمونه اش هست سه چهار کاربر دیگه هم مثل ایشون هستند فقط و فقط کارشون تمسخر و تحقیر دیگران هست.نمیدونم "نقاشی میکشه"،"قلم مو بدست"،"یه نرم افزار نصب کرده"، انواع اقسام تمسخر و توهین.انگار ما وقتی وارد بورس شدیم قرارداد نوشتیم که غیر از گزارشات کدال نباید با چیز دیگه ای سهام رو تجزیه و تحلیل کنیم.
    من از شما خواهش میکنم یه چند نفر هستند پست های اینا رو زیر نظر بگیرید تا روی اعصاب بقیه راه نروند.
    ممنونم

ارسال نظر:

در حال کار...
X