سلام,اگر امکانش هست تارخ ارسالها را از میلادی به شمسی تبدیل کنید.
شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
در اصل توسط ahmad m پست شده است View Postبا سلام موضوع گروه دارویی بسته شده با توجه به پتانسیل و شرایط فاندامنتال و تکنیکال گروه بد نیست که راه اندازی شود با تشکر
میتونید مطالب مربوط به این گروه رو در این تاپیک بیارید
http://forums.boursy.com/showthread....A6%D9%8A/page8
ضمنا برخی از سهم های گروه دارویی دارای تاپیک جداگانه هم هستند ولی با این حال اگر بخوایید میتونید تاپیک برای سهمی که فاقد تاپیک اختصاصی هست ایجاد کنید.
سپاسدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
درود بر ادمین و مدیران گرامی
دوست بنده جناب کهنه سوار مدتیه موفق نمیشه مطلب در سایت بذاره و هر چی می نویسه میره برای تایید و دیگه بالا نمیاد..
ایشون به من تلفنی اطلاع دادند و تقاضا دارند به ادمین سایت مشکل پیش آمده مطرح بشه تا لطفا بررسی بفرمایید و این مشکل را حل نمایید
پیشاپیش از لطف شما سپاسگزاریمآخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/07, 00:23."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postدرود بر ادمین و مدیران گرامی
دوست بنده جناب کهنه سوار مدتیه موفق نمیشه مطلب در سایت بذاره و هر چی می نویسه میره برای تایید و دیگه بالا نمیاد..
ایشون به من تلفنی اطلاع دادند و تقاضا دارند به ادمین سایت مشکل پیش آمده مطرح بشه تا لطفا بررسی بفرمایید و این مشکل را حل نمایید
پیشاپیش از لطف شما سپاسگزاریمدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
والا ..
اگه بگم آدم شدم دروغ گفتم
اگه بگم مطلب هزل نمیزنم شعر گفتم
اگه بگم رعایت میکنم جفنگ بافتم
اگه بگم هدایت یافتم خزعبلاتی بیش نیس
خلاصه امیدی به این تحفه نیس
دیگه چیزی ندارم بگم :D..هر جور صلاح میدونیندنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
تو را به هر که می پرستید، این مشکل تایید مطالب توسط مدیریت رو حل کنید...کارمون به قسم دادنتون کشید...در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postتو را به هر که می پرستید، این مشکل تایید مطالب توسط مدیریت رو حل کنید...کارمون به قسم دادنتون کشید...
مطمينا مديريت سايت خواهان و در صدد رفع مشكل بوده و در حال بررسي و رفع مشكل هستيم.
بر خلاف ادعاي جنابعالي تمامي پستهاي شما در زماني كمتر از نيم ساعت تاييد شده و هيچ نوشته و تحليلي بدون تاييد باقي نميماند و ساعت درج مطلب هم بيانگر زمان ارسال مطلب از جانب شماست و نه زمان تاييد ارسال.
با اين حال براي رفع موقت مشكل گروه كاربري شما با حفظ عنوان بطور موقت تغيير داده شد.
موفق باشيد
نظر
-
در اصل توسط Admin پست شده است View Postجناب كهنه سوار نيازي به قسم دادن نبوده و نيست.
مطمينا مديريت سايت خواهان و در صدد رفع مشكل بوده و در حال بررسي و رفع مشكل هستيم.
بر خلاف ادعاي جنابعالي تمامي پستهاي شما در زماني كمتر از نيم ساعت تاييد شده و هيچ نوشته و تحليلي بدون تاييد باقي نميماند و ساعت درج مطلب هم بيانگر زمان ارسال مطلب از جانب شماست و نه زمان تاييد ارسال.
با اين حال براي رفع موقت مشكل گروه كاربري شما با حفظ عنوان بطور موقت تغيير داده شد.
موفق باشيددر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
ادمین عزیز سلام
متاسفانه باز هم با همون مشکل مواجه ام و از زمان تغییر گروه، تنها یک یا دو پست نیاز به تایید مدیریت نداشته و بقیه همهبرای تایید می ره. متشکر بابت پیگیری.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر