کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
جهت استفاده از امکان سرچ در انجمن موقتا از سایت گوگل استفاده نمایید
بدین صورت که فرضا برای سرچ پستهای مربوط به فاراک کاربر آیدغمیش در سرچ گوگل بنویسید:
اقا من تو تاپیک تالار بورس قم یه نظرسنجی گذاشتم که چون عبارت سوال طولانی بود ناقص نشون داده میشه،نمیدونم چرا خودم نمیتونم حذف یا ویرایشش کنم،لطفا حذفش کنید...
در ضمن در هنگامی که دکمه ی تشکر زده می شه ، به بالای صفحه منتقل میشه و دوباره پایین میاد ، گفتم اگر برای همه اینطوره ، به این مورد هم توجه کنید .
در مورد قالب سایت هم به عنوان یک کاربر ، هر قالبی باشه اشکالی نداره ولی قالبی خوبه که پس زمینه آن سفید و رنگ های تند نباشند و چشم رو آزار ندن و قالب قبلی این ویژگی رو داشت و چشم رو اذیت نمی کرد(سبز رنگ) .
با درود
جدیداً با سختگیریهای بعمل آمده از طرف مدیریت این سایت و حذف سلیقه ای برخی از پستها ، این تالار جذابیت خودش را دارد از دست میدهد . اگر آمار بازدید کنندگان را توجه نمایید به این مهم خواهید رسید. با تشکر
اولاً ما هم تبریک میگیم هم خسته نباشید بابت قالب جدید...
اما چندتا مورد :
1- دگمه تشکر که میزنیم کل صفحه رفرش میشه ....اگه ممکنه حل کنین
2- این امضای منو به این تغییر بدین بیزحمت .... دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
3- این آواتور منو به این تغییر بدین بیزحمت ...
4- منو از مسدودی دربیارین ...:D
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
سلام و خسته نباشین به همه دوستان خوب بورسی
داشتم امروز نگاه میکردم یک هو چشمم خورد به تعداد افرادی که تو این سایت به عنوان افراد آنلاین نشون میداد
راستش رو بخواین خیلی حال کردم
اخه 650 نفر آنلاین بودن
میخواستم از همه بچه های سایت بورسی تشکر کنم که این سایت رو اینهمه پر بار دارن هدایت میکنن
دست حق پشت و پناه همتون
پر سود باشین
نظر