شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zorba
    ستاره دار(3)
    • Aug 2013
    • 3951

سلام جناب ادمین،
    سه مطلب هست که لازم میدونم ابراز کنم:
    1. به گمان من اخیرا برخی از تاپیک ها مبدل به شبکه های تبلیغاتی و چتی شده اند که هیچ وجهه ی خوبی برای انجمن نخواهند داشت و باعث تسری اینگونه نوشتار خواهند شد. خواهشمندم راه حلی برای این معضل پیدا کنید.
    2.اگر شفافسازی مبنی بر سابقه ی تحصیلی و یا فعالیت بورسی تحلیلگرانتون ارائه بدین خیلی به فروم کمک خواهد کرد. این امر سوای از صندلی داغه...بعضا مشاهده میشود برخی از دوستان که ملقب به تحلیلگر هستند، حتی بیش از اعضای عادی به تبلیغ سهمی میپردازند و صد البته افرادی که تازه وارد هستند با اتکا به عبارت "تحلیلگر" و یا "کاربر ویژه" اقدام به خرید و فروش میکنند. غرض این نیست که بگم مسئولیت خرید با آقا و یا خانم ایکس و ایگرگ تحلیلگره، بلکه غرضم اینه که مسئولیت تحلیل دستکم با کسیست که تحلیل ارائه میده...و الا لزومی به تفکیک اعضا به تحلیلگر و غیر تحلیلگر نبوده و نیست. مسلما دانستن سابقه و یا تحصیلات و حتی کمی سختگیرانه نام واقعی افرادی که تحلیل ارائه میدهند بسیار بر کیفیت کاری فروم و همچنین اعتماد کاربران کمک خواهد کرد. برای مثال، من با مطالعه ی فروم دقت کردم کاربران بیشتر به کاربران ستاره دار اتکا و اعتماد میکنند چرا که عملا صلاحیت نظر دهی خودشان را روی ارائه ی تحلیل اثبات کردند(منظورم کاربرانی با چند ستاره است). در نهایت اگرچه مسئولیت خرید و فروش با خود شخص است، اما آیا مسئولیت تحلیل با تحلیلگر نیست؟ و اگر نیست چرا فروم باید تمایزی بین ایشان و دیگر اعضا قائل باشد؟
    3.مطلب آخر حذف تاپیک های موازی است که به کارآمدی فروم کمک بهینه میکند.برای مثال ، تاپیک "تاثیر جنگ در سوریه" مبدل به چتخانه و صفحه ی موازی اخبار شده است! حذف این تاپیک راهگشاست! ایضا، این تاپیک مقر "مرگ بر آمریکا"! "مرگ بر انگلیس"! و" آمریکا توان مقابله با سوریه را ندارد" شده است....که به گمانم از کیفیت فروم میکاهند.
    بابت وقتی که صرف خواندن متن طولانی من کردید ممنونم
    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• حجازی
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 169

در اصل توسط حجازی پست شده است View Post
      ضمن عرض سلام و تشکر بخاطر زحمات شما عزیزان چنانچه بتوانید نمودار روزانه طلا مس روی و نفت را نیز در سایت بگنجانید بسیار مثمر ثمر خواهد بود.با تشکر
      البته یه چیزی تو مایه های سایت بورکس

نظر

• alireza51
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 1205

سلام
        جهت بهبود سیاست فعلی سایت پیشنهاد می شود :

تحت هر شرایطی مهمترین امر حسن گفتار و رفتار در تمام سطوح حتی نوشتاری است.
        متاسفانه ظرفیت برخی افراد در سایت به حدی است که در جواب دوستان و ابراز نظر از نوشتاری خارج از عرف و ادب استفاده می کنند.
        خواسته یا ناخواسته به صورت نوشتاری بی احترامی و هتک حرمت می کنند.
        اگر این اصل را در صدر امور بدانیم بایستی با هر نوع نوشتار بد و خارج از ادب برخورد شود ، هر چند که طرف نویسنده از سابقه یا سمتی برخوردار باشد.

در ضمن اگر صلاح بدانید در تایپیک ها اگر صحبتی خارج از موضوع شود و یا به صورت چت روم درآید(خارج از موضوع) و یا قربون صدقه همدیگر بروند و یا هر موضوع خارج از بحث اخطار داده شود.

موفق و موید باشید.
        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• AMIR2000
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 180

ضمن عرض سلام و ادب
          با توجه به اينکه تمام اعضا سهامدار يک سهم يا بيشتر هستند و براي خواندن مباحث جديد بايد به تاپيک سهام مربوطه مراجعه کنند و پيدا کردن تاپيک سهم مورد نظر به علت ازدياد تاپيک ها بايستي زمان زيادي را صرف يافتن تاپيک مورد نظر کنند پيشنهاد مي شود منويي ايجاد شود که هر يک از اعضا بتوانند سهام مورد نظر خود را در آن جا به صورت يکجا داشته باشند . يعني اين امکان وجود داشته باشد که بعنوان مثال بنده بتوانم سهم هر شرکتي را که دارم يا مايل به پيگيري مطالي آن هستم بتوانم در يک فولدر قرار داده و نام مورد نظرم را هم برايش بگذارم تا هر زمان که به اين سايت مراجعه ميکنم سهام مورد نظرم به سهولت در دسترسم باشند و مجبور نباشم تمام صفحات را براي يافتن آن سهم جستجو کنم . اميدوارم توانسته باشم درخواست مورد نظرم را بيان کنم. با تشکر از شما عزيزان

نظر

• eslami
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 789

در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Post
            ضمن عرض سلام و ادب
            با توجه به اينکه تمام اعضا سهامدار يک سهم يا بيشتر هستند و براي خواندن مباحث جديد بايد به تاپيک سهام مربوطه مراجعه کنند و پيدا کردن تاپيک سهم مورد نظر به علت ازدياد تاپيک ها بايستي زمان زيادي را صرف يافتن تاپيک مورد نظر کنند پيشنهاد مي شود منويي ايجاد شود که هر يک از اعضا بتوانند سهام مورد نظر خود را در آن جا به صورت يکجا داشته باشند . يعني اين امکان وجود داشته باشد که بعنوان مثال بنده بتوانم سهم هر شرکتي را که دارم يا مايل به پيگيري مطالي آن هستم بتوانم در يک فولدر قرار داده و نام مورد نظرم را هم برايش بگذارم تا هر زمان که به اين سايت مراجعه ميکنم سهام مورد نظرم به سهولت در دسترسم باشند و مجبور نباشم تمام صفحات را براي يافتن آن سهم جستجو کنم . اميدوارم توانسته باشم درخواست مورد نظرم را بيان کنم. با تشکر از شما عزيزان
            اگه براي هر گروه يه تالار ايجاد بشه و در اون تالار تاپيكهاي مربوط به سهم ايجادبشه.بسيار عاليست.
            البته سرچ سايت بورسي بسيار بسيار عالي كار ميكنه.......
            اگه از سرچ سايت استفاده كنيد 3 سوت ميريد رو خود تاپيك مورد نظر و نيازي به گشتن نيست........كه از اين نظر فروم بورسي بسيار عاليه!!!
            آخرین ویرایش توسط eslami؛ 2013/09/10, 14:23.

نظر

• شاه بورس
              ستاره دار (4)
              • Dec 2012
              • 325

با سلام خدمت همه عزیزان بورسی به خصوص مدیر و ادمین جان;;)
              سایت عالی هستش خدایی
              فقط اگه میشه اسممو رنگی کنید هر رنگیکه خودتون پسند کردیید:D:D
              بازم ار سایت عالیتون تشکر میکنم
              موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد

نظر

• rezadanesh
                عضو عادی
                • May 2011
                • 43

با سلام و وقت بخیر
                لطفا در پایان تاییدیه سبدهای سهام کاربران یعنی بعد از ساعت 23 جمعه ها، سهم هایی را که کاربران سایت در سبد خود انتخاب کرده اند به ترتیب بیشترین انتخاب، در سایت اعلام کنید تا مجموعا سینگالی احتمالی بشود برای خرید سهم در روز شنبه.چرا که برخی کاربران شاید اطلاعات خوبی از یک شرکت دارند که باعث شده سهم آن شرکت را انتخاب کنند.ممنون

نظر

• ata007
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 6291

قرار نیست که همیشه انتقاد کنیم :D
                  اومدم فقط از زحمات مدیران محترم سایت بورسی تشکر کنم
                  سایتی بی حاشیه با کاربران با فرهنگ و عالی

نظر

• rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                    قرار نیست که همیشه انتقاد کنیم :D
                    اومدم فقط از زحمات مدیران محترم سایت بورسی تشکر کنم
                    سایتی بی حاشیه با کاربران با فرهنگ و عالی

منم از آقا عطا تشکر کردن رو یاد بگیرم واز دوستان ومدیران خوب بورسی که برای سایت زحمت می کشند نهایت تشکر رو بکنم به امید موفقیتهای روز افزون;)
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• mostafa90
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 136

در اصل توسط rezadanesh پست شده است View Post
                      با سلام و وقت بخیر
                      لطفا در پایان تاییدیه سبدهای سهام کاربران یعنی بعد از ساعت 23 جمعه ها، سهم هایی را که کاربران سایت در سبد خود انتخاب کرده اند به ترتیب بیشترین انتخاب، در سایت اعلام کنید تا مجموعا سینگالی احتمالی بشود برای خرید سهم در روز شنبه.چرا که برخی کاربران شاید اطلاعات خوبی از یک شرکت دارند که باعث شده سهم آن شرکت را انتخاب کنند.ممنون
                      شدیدا موافقم... همچنین در پایان هفته، سهامی که بیشترین بازده رو داشتن معرفی کنین.
                      نظر

• sub-zero
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 31

علاوه بر امکان تشکر امکان منفی دادن به پست را هم ایجاد کنید.باتشکر!

نظر

• taze vared
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 173

با عرض سلام و خسته نباشید
                          اگه امکان داشته تاریخ رو به صورت امروز و دیروز در بیاورید
                          یعنی وقتی که کسی پست میزند بجای تاریخ مثلا 92/6/19 تایپ شود امروز
                          اینطوری به یک نگاه متوجه پست جدید میشویم
                          سپاس بیکران

نظر

• پایتخت
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 91

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران زحمت کش
                            خدمت شما عارضم که تایپیکهای بیهوده زیادی ایجاد شده است که کسی در آن مطلب نمیزند و یا به ندرت میزند . خواهشمندم تایپیک های اضافی و یا تایپیکهایی که از یک سهم به نام های مختلف ایجاد شده را ادغام و یا حذف نمایید .

نظر

• مدیر روابط عمومی
                              مسئول ارتباطات
                              • Jul 2025
                              • 20

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                              سلام جناب ادمین،
                              سه مطلب هست که لازم میدونم ابراز کنم:
                              1. به گمان من اخیرا برخی از تاپیک ها مبدل به شبکه های تبلیغاتی و چتی شده اند که هیچ وجهه ی خوبی برای انجمن نخواهند داشت و باعث تسری اینگونه نوشتار خواهند شد. خواهشمندم راه حلی برای این معضل پیدا کنید.
                              2.اگر شفافسازی مبنی بر سابقه ی تحصیلی و یا فعالیت بورسی تحلیلگرانتون ارائه بدین خیلی به فروم کمک خواهد کرد. این امر سوای از صندلی داغه...بعضا مشاهده میشود برخی از دوستان که ملقب به تحلیلگر هستند، حتی بیش از اعضای عادی به تبلیغ سهمی میپردازند و صد البته افرادی که تازه وارد هستند با اتکا به عبارت "تحلیلگر" و یا "کاربر ویژه" اقدام به خرید و فروش میکنند. غرض این نیست که بگم مسئولیت خرید با آقا و یا خانم ایکس و ایگرگ تحلیلگره، بلکه غرضم اینه که مسئولیت تحلیل دستکم با کسیست که تحلیل ارائه میده...و الا لزومی به تفکیک اعضا به تحلیلگر و غیر تحلیلگر نبوده و نیست. مسلما دانستن سابقه و یا تحصیلات و حتی کمی سختگیرانه نام واقعی افرادی که تحلیل ارائه میدهند بسیار بر کیفیت کاری فروم و همچنین اعتماد کاربران کمک خواهد کرد. برای مثال، من با مطالعه ی فروم دقت کردم کاربران بیشتر به کاربران ستاره دار اتکا و اعتماد میکنند چرا که عملا صلاحیت نظر دهی خودشان را روی ارائه ی تحلیل اثبات کردند(منظورم کاربرانی با چند ستاره است). در نهایت اگرچه مسئولیت خرید و فروش با خود شخص است، اما آیا مسئولیت تحلیل با تحلیلگر نیست؟ و اگر نیست چرا فروم باید تمایزی بین ایشان و دیگر اعضا قائل باشد؟
                              3.مطلب آخر حذف تاپیک های موازی است که به کارآمدی فروم کمک بهینه میکند.برای مثال ، تاپیک "تاثیر جنگ در سوریه" مبدل به چتخانه و صفحه ی موازی اخبار شده است! حذف این تاپیک راهگشاست! ایضا، این تاپیک مقر "مرگ بر آمریکا"! "مرگ بر انگلیس"! و" آمریکا توان مقابله با سوریه را ندارد" شده است....که به گمانم از کیفیت فروم میکاهند.
                              بابت وقتی که صرف خواندن متن طولانی من کردید ممنونم
                              درود بر شما
                              به اعتقاد مدیران بورسی صاحبان اصلی سایت های اینچنینی کاربران و اعضای فروم هستند.
                              مطمینا مهمترین و اولین مدیری که مطلب رو تجزیه و تحلیل میکنه هم نویسنده مطلب هست بنابراین انتظار ما هم از نویسنده مطالب رعایت این موارد هست.
                              اما از اونجا که بعضا دوستانی هستند که به این موارد دقت نمیکنند و از اونجا که مطمینا مدیران سایت نمیتونن همه مطالب رو بخونند از کاربران انتظار داریم با ارسال گزارش خلاف در موارد اینچنینی مدیران رو برای ویرایش, حذف و یا تذکر به کاربر خاطی یاری کنند.
                              لازم به ذکره که تذکر و اختلاط های مدیریت با کاربران به رسم همیشگی سایت بورسی در پیام خصوصی صورت میگیره و ممکنه خیلی وفتها سایر دوستان از این امر مطلع نباشند ( که البته هدف هم همین هست که بحث تاپیک ها از موضوع اصلی منحرف نشه و یا خدایی نکرده روی افراد تو روی هم باز نشه)

در مورد دوم ... در تاپیک های ببخشید شما و روز تولد کاربران بورسی علاوه بر صندلی داغ در مورد شغل و تحصیلات کاربران مطالب درچ شده که شاید مطالعه این تاپیک ها برای آشنایی با این دوستان مفیده باشه.

مورد سوم ... به اعتقاد ما تاپیک های غیر کارا با عدم فعالیت کاربران معمولا به صفحات دو م و سوم و ... میره و چنانچه این تاپیک مختص به سهم خاصی نباشه بعد از مدتی به بایگانی منتقل خواهد شد. با این حال در این موارد هم با ارسال گزارش خلاف یا پیام خصوصی به مدیران میتونید مدیران رو از وجود تاپیک های تکراری یا غیر ضروری مطلع کنید.

از لطف و محبتتون و ارایه پیشنهاد های خوبتون متشکرم.
                              موفق باشید

نظر

• مدیر روابط عمومی
                                مسئول ارتباطات
                                • Jul 2025
                                • 20

در اصل توسط حجازی پست شده است View Post
                                البته یه چیزی تو مایه های سایت بورکس
                                سعی میکنیم تو تغییرات استایل و ظاهر سایت این مورد رو در نظر بگیریم اما در حال حاضر امیدوارم کاربران از منوی کامل مربوطه در بالای صفحه استفاده کنند.

نظر

در حال کار...
                                X