درود به مدیران محترم سایت وسپاس از زحمات شما. فقط پرواضح است این سایت وزنه های بسیار ارزشمند و والایی دارد که بیشترین زحمات را صادقانه متحمل میگردند وتعدادی از انسانهای شریف مانند مهرورز_#احسان#سجاد_وحید_مصری پور...و گروه اداف الماس درخشنده سایت که متاسفانه بی خبرازاین بزرگان هستم.دست کم اگربهبودزیادی حاصل نگردد نگذارید! بزرگان وخوبان وهمانا اعتبارسایت بی حضورگردند...بدرود@};-
شما بگویید... (ارتباط با مدیران)
Collapse
X
-
-
سلام
من مدتی است که ثبت نام کردم اما هیچگونه دسترسی به پروفایلم ندارم و امکان ارسال پیام خصوصی نیست. لطفا بررسی کنید.
نظر
-
-
در اصل توسط AMIR2000 پست شده است View Postضمن عرض سلام و ادب
با توجه به اينکه تمام اعضا سهامدار يک سهم يا بيشتر هستند و براي خواندن مباحث جديد بايد به تاپيک سهام مربوطه مراجعه کنند و پيدا کردن تاپيک سهم مورد نظر به علت ازدياد تاپيک ها بايستي زمان زيادي را صرف يافتن تاپيک مورد نظر کنند پيشنهاد مي شود منويي ايجاد شود که هر يک از اعضا بتوانند سهام مورد نظر خود را در آن جا به صورت يکجا داشته باشند . يعني اين امکان وجود داشته باشد که بعنوان مثال بنده بتوانم سهم هر شرکتي را که دارم يا مايل به پيگيري مطالي آن هستم بتوانم در يک فولدر قرار داده و نام مورد نظرم را هم برايش بگذارم تا هر زمان که به اين سايت مراجعه ميکنم سهام مورد نظرم به سهولت در دسترسم باشند و مجبور نباشم تمام صفحات را براي يافتن آن سهم جستجو کنم . اميدوارم توانسته باشم درخواست مورد نظرم را بيان کنم. با تشکر از شما عزيزان[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط bahary پست شده است View Postبا سلام و اروزی موفقیت هرچه بیشتر مدیران محترم سایت و همه کاربران دوست داشتنی بورسی
پیشنهاد می شود کلیه پستهای غیر مرتبط با هر تاپیک حذف یا به محل مناسب خود انتقال یابد تا حجم تاپیکها و تعداد صفحات انها بشکل واقعی خود نمایش داده شود.مواردی که حالت چت پیدا می کند هم حذف شود. دوستانی که مایل به چت هستند تاپیک جداگانه ای با عنوان چت روم ایجاد کنندکه وقت دیگران را نگیرند.
واقعیتش اینه که مدیریت این حجم مطلب کار راحتی نیست و ممکنه بسیاری از نوشته ها از چشم مدیران دور بمونه.
انتظار ما از کاربران این هست که با ارسال گزارش خلاف (گوشه پایین سمت راست ارسال) ما رو برای حذف یا ویرایش این نوشته های غیر مفیدو چت گونه یاری کنند.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط narsis78 پست شده است View Postبا سلام وتشکر از زحمات مدیران سایت
یکی از بهترینهای سایت مسابقات آن هست که ما کاربران را با نکته نظرات دیگران آشنا میکند وهمچنین باعث جستجوی بیشتر وکسب اطلاعات وتحلیل بهتر سهام میشود. اما انتظاری که از سایت دارم پر باری از لحاظ تحلیل ها وهمچنین اطلاعات صحیح میباشد که متاسفانه یک عده تبلیغات براه می اندازند و افراد تازه وارد را گمراه میکنند وشاید باعث ضرر مالی انها نیز شوند اساتید وهمچنین دوستان بزرگوار ومدیران سایت نباید اجازه همچون کاری را بدهند . مطلب بعدی در خواست تاپیک های آموزشی هست که در سایت جای خالی آن برای ما تازه واردین بیشتر نمایان هست.
بررسی صحت و سقم نوشته های بسیار سایت کار آسونی نیست و مطمینا بعضی افراد به تبلیغ سهم خواهند پرداخت که به دقت کاربران نیاز هست ... اما تنها کار ممکن از جانب ما جلوگیری از حرکتهای گروهی و باند بازی در سایت بوده و هست.
در مورد تاپیک های آموزش هم امیدواریم هر چه زودتر شاهد همکاری دوستان تحلیلگر در این بخش باشیم.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط هامون پست شده است View Postسلام
تشکر از زحمات مدیران محترم
اگر امکان دیدن سرخط پست ها در یک صفحه جداگانه وجود داشته باشه احتمالا فرصت مطالعه بهتری برای کاربران بوجود میاد. یعنی هر پست جدیدی که منتشر می شه خط اول این پست در صفحه ای که معمولا بنام تازه چه خبر است بیاید.
انجام این کار دشواری هایی داره و بعید میدونم بتونیم این کار رو به این زودی انجام بدیم اما حتما پیشنهاد شما رو با مدیر فنی مطرح خواهیم کرد...
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط مرتضی حسینی پست شده است View Postدرود به مدیران محترم سایت وسپاس از زحمات شما. فقط پرواضح است این سایت وزنه های بسیار ارزشمند و والایی دارد که بیشترین زحمات را صادقانه متحمل میگردند وتعدادی از انسانهای شریف مانند مهرورز_#احسان#سجاد_وحید_مصری پور...و گروه اداف الماس درخشنده سایت که متاسفانه بی خبرازاین بزرگان هستم.دست کم اگربهبودزیادی حاصل نگردد نگذارید! بزرگان وخوبان وهمانا اعتبارسایت بی حضورگردند...بدرود@};-
اعتقاد ما هم این هست که اعتبار سایتهای اینچنینی به کاربران و تحلیلگران فعال در اونها هست...
ما هم امیدواریم از وجود این بزرگواران بیشتر بهره ببریم.
با تشکر
نظر
-
-
-
-
سلام من این مشکلو دارم که هرکاری میخوام انجام بدم یه پیغام میاد!
پیام سیستم
دسترسی شما به این سایت به دلیل زیر گرفته شده است:
هیچ دلیلی مشخص نشده است.
پایان محرومیت : هرگز
نظر
نظر