شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهشید
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 124

با سلام تو این سایت امکان ارسال پیغام خصوصی وجود نداره؟ چجوری میشه اینکار رو کرد؟
    چند تا میشه فرستاد؟

نظر

• rahnama
      عضو فعال
      • Jul 2012
      • 770

در اصل توسط مهشید پست شده است View Post
      با سلام تو این سایت امکان ارسال پیغام خصوصی وجود نداره؟ چجوری میشه اینکار رو کرد؟
      چند تا میشه فرستاد؟
      شنیدم که هر یک از اعضا 70 پست بزنند قسمت پیغام خصوصی فعال می شود.
      اینستاگرام من :
      منتظر شما عزیزان هستم.
      www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• مهشید
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 124

ممنونم از شما ایا خود شما این امکان رو دارین؟

نظر

• طرلان
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 103

با سلام مجدد خدمت مسئول فنی سایت:
          جناب اینجانب هم مثل سایر دوستان نه امکانات مربوط به پیام خصوصی را دارم و نه در قسمت امضا بغیر از یک خط ساده امکان اضافه کردن هیچ کدام از موارد شکلک، لاینر، حتی اضافه کردن خط دوم متن، و آپلود تصویر و .... را دارم. با توجه به اینکه تصور می شود این تالار جزئ سه تالار برتر اینترنتی بورس ایران است تقاضای اصلاحات اساسی و درخور شان این تالار را از شما مسئول محترم دارم.
          با سپاس فراوان
          [COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی می‌ورزد !!![/B][/FONT]
          [/COLOR]
          [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• طرلان
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 103

مسئول فنی سایت:
            با عرض سلام و خسته نباشید من مشکلاتی را که کم کم بوجود انها پی برده ام و در پستها و جاهای مختلف آنها را به مسئولین سایت انتقال داده ام در این پست جمع می کنم. تقاضای حل مسائل پیش امده را از شما دارم !!!

1- امکانات مربوط به ارسال پیام خصوصی برای من موجود نیست.
            2- قسمت امضا بغیر از نوشتن یک خط ساده امکان اضافه کردن هیچ کدام از موارد شکلک، لاینر، حتی اضافه کردن خط دوم متن، و آپلود تصویر و .... را ندارم.
            3- امکان ایجاد تاپیک در سایت را ندارم. قبلا فکر می کردم باید اسم تاپیک را به مدیریت بصورت پیام گفته تا ایشان این تاپیک را ایجاد کنند ولی ایمیلی از مدیریت دریافت کردم که کار خودمان است. و من این امکان را در مورد خودم غیر فعال می بینم.
            4-همانطور که مستحضرید من کاربر این سایت هستم در قسمت اپلود سنتر توضیح فرمودید که در صورت ثبت نام از همان نام کاربری برای ورود به بخش استفاده بفرمایید. ولی متاسفانه بنده با دادن نام کاربری و پسورد همین سایت با پیغام خطای .... اطلاعات وارد شده صحیح نمی باشد... مواجه می شوم. قسمت "نام کاربری را فراموش کرده ام" را هم امتحان کردم که این روش هم جواب نداد و بعد از وارد کردن ایمیل پیغام ذیل را دریافت نمودم.
            Invalid Redirect URL (http://up.boursy.com/ucp.php?go=get_pass)
            خلاصه که عملا من از این قسمت نتوانستم استفاده کنم. البته من نام کاربری و پسورد را مطمئنم که درست وارد می کنم حتی یکبار هم از سایت خارج و داخل شدم. ولی .....

از اینکه سرتان را بدرد اوردم شرمسارم ولی چون کم کم پی به وجود این مشکلات می برم در نتیجه اینگونه پراکنده و مدام پیام فرستاده ام. نام کاربری و پسوردم را در ایمیل به شما مسئول محترم فنی سایت قبلا ارسال کردم.

با تشکر ویژه

[COLOR=#ee82ee][FONT=courier new][B]صبر، كليد رسيدن است و كاميابی سرانجام كسی است كه شکیبایی می‌ورزد !!![/B][/FONT]
            [/COLOR]
            [SIZE=6]

[/SIZE]

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

سلام و خسته نباشید

جناب جمالی عزیز اگه خاطرتون باشه مدتی قبل تو خصوصی با هم صحبتهایی رو داشتیم،راستش امروز به مساله ای برخوردم که برام عجیب بود و اون اینکه وقتی خواستم پیام خصوصی بفرستم دیدم دسترسی ندارم!امیدوارم که این موضوع فقط یه مشکل فنی بوده باشه،چه در غیر اینصورت احساس خیلی خیلی بدی به بنده دست خواهد داد...

از این که بگذریم،میخواستم پیام خصوصی بزنم تاخواهش کنم ایدی یکی از دوستان مرو که به تازگی عضو سایت وزین بورسی شده فعال کنید، ایدی سیدعلیرضا از دوستان نزدیک بنده هستن،ممنون میشم فعالشون کنید...

موفق و پرسود باشید
              یا علی
              تمام سال من بی تو...

نظر

• arak_bourse
                کاربر فعال
                • Nov 2010
                • 3802

آقا اين سايت چرا اينجوري شده؟ وقتي يه چيزي مينويسي اسم تايپيك هم مياد هميشه بالاي نوشته هات!!!!!!!!!!!!
                تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• M@ohammad
                  مسئول فنی
                  • May 2013
                  • 36

در اصل توسط طرلان پست شده است View Post
                  مسئول فنی سایت:
                  با عرض سلام و خسته نباشید من مشکلاتی را که کم کم بوجود انها پی برده ام و در پستها و جاهای مختلف آنها را به مسئولین سایت انتقال داده ام در این پست جمع می کنم. تقاضای حل مسائل پیش امده را از شما دارم !!!

1- امکانات مربوط به ارسال پیام خصوصی برای من موجود نیست.
                  2- قسمت امضا بغیر از نوشتن یک خط ساده امکان اضافه کردن هیچ کدام از موارد شکلک، لاینر، حتی اضافه کردن خط دوم متن، و آپلود تصویر و .... را ندارم.
                  3- امکان ایجاد تاپیک در سایت را ندارم. قبلا فکر می کردم باید اسم تاپیک را به مدیریت بصورت پیام گفته تا ایشان این تاپیک را ایجاد کنند ولی ایمیلی از مدیریت دریافت کردم که کار خودمان است. و من این امکان را در مورد خودم غیر فعال می بینم.
                  4-همانطور که مستحضرید من کاربر این سایت هستم در قسمت اپلود سنتر توضیح فرمودید که در صورت ثبت نام از همان نام کاربری برای ورود به بخش استفاده بفرمایید. ولی متاسفانه بنده با دادن نام کاربری و پسورد همین سایت با پیغام خطای .... اطلاعات وارد شده صحیح نمی باشد... مواجه می شوم. قسمت "نام کاربری را فراموش کرده ام" را هم امتحان کردم که این روش هم جواب نداد و بعد از وارد کردن ایمیل پیغام ذیل را دریافت نمودم.
                  Invalid Redirect URL (http://up.boursy.com/ucp.php?go=get_pass)
                  خلاصه که عملا من از این قسمت نتوانستم استفاده کنم. البته من نام کاربری و پسورد را مطمئنم که درست وارد می کنم حتی یکبار هم از سایت خارج و داخل شدم. ولی .....

از اینکه سرتان را بدرد اوردم شرمسارم ولی چون کم کم پی به وجود این مشکلات می برم در نتیجه اینگونه پراکنده و مدام پیام فرستاده ام. نام کاربری و پسوردم را در ایمیل به شما مسئول محترم فنی سایت قبلا ارسال کردم.

با تشکر ویژه

با سلام
                  1- این مورد که مشکل نیست . این محدودیت ها توسط مدیران تعیین میشه و از دست و مسئولیت من خارجه .
                  2- مشابه مورد 1
                  3- وقتی وارد یک تالار بشید ، ارسال موضوع جدید از بالا سمت راست رو باید بزنید . اگر همچین گزینه ای براتون وجود نداره پس حتما تیم مدیریت صلاح دونستن همانند مورد 1 و 2 این محدودیت هم باشه .
                  4- متاسفانه به نظر میاد نام های کاربری فارسی با این قسمت مشکل دارن ، میتونید درخواست بدید تا نام کاربری انگلیسی براتون قرار بدم و از آپلودسنتر استفاده کنید .

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                  آقا اين سايت چرا اينجوري شده؟ وقتي يه چيزي مينويسي اسم تايپيك هم مياد هميشه بالاي نوشته هات!!!!!!!!!!!!
                  این مورد برای شما مشکل یا ناراحتی ایجاد کرده ؟

برای این هست که بتوانید پست های بورسی را در شبکه های اجتماعی مثل فیس نما ، فیس بوک ، گوگل پلاس و ... Share کنید . لازمه این قابلیت هم فعال بودن این قسمت بود .

البته اگر در ویرایشگر پیشرفته ، در قسمت "عنوان" که در بالای ادیتور هست عنوان مورد نظر خودتون را وارد کنید اون قسمت به عنوان مورد نظر شما تغییر خواهد کرد .

نظر

• hadi1258
                    عضو عادی
                    • Dec 2013
                    • 40

با سلام
                    من در جریان هستم که تا تعداد ارسالها 10 نشه نوشته ها مستقیم نمایش داده نمیشن
                    فقط در صورت امکان قدری سریع تر ارسال ها را تایید کنید.
                    تشکر فراوان

نظر

• مهشید
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 124

با سلام
                      نمیدونم یه دفعه چی شد که دیگه پست های من ثبت نمیشه و میگه باید تایید بشه بعد ولی بعد هم نمیشه
                      اگه نمیشه بریم پی کارمون

نظر

• مدیر نظارت
                        ناظر کل سایت
                        • Feb 2011
                        • 159

در اصل توسط مهشید پست شده است View Post
                        با سلام
                        نمیدونم یه دفعه چی شد که دیگه پست های من ثبت نمیشه و میگه باید تایید بشه بعد ولی بعد هم نمیشه
                        اگه نمیشه بریم پی کارمون
                        درود

کاربر گرامی

ارسالهای شما بدیل ادبیات نامناسب (توهین) در تاپیک "پالايش نفت لاوان" تا دهم دیماه با تأیید ناظرین قابل نمایش خواهد بود،

ضمناً

کاربران در حضور يا عدم حضور، فعاليت و عدم فعاليت کاملا آزاد هستند اما حضور و فعالیت در انجمن مستلزم رعايت قوانين انجمن ميباشد.

امید که با رعایت قوانین بتوانیم، ساعات خوشی را هنگام حضور شما داشته باشیم.
                        با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• فاندانیکال
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 77

سلام ناظر محترم سایت

من قصد اپلود یه دوره مالتی مدیای اموزشی الیوت رو دارم (دوره جناب بهزادی به سبک ماینر) در خواست دسترسی برای اپلود فایلها رو دارم تاپیک مربوطه هم ایجاد شده ولی عملا امکان قرار دادن فایلها رو ندارم
                          در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.

نظر

• AkB@R
                            عضو عادی
                            • Dec 2013
                            • 264

سلام من وقتی میخوام به صفحه شخصی خودم یا دوستان برم ای پیغام میاد
                            دسترسی شما به این سایت به دلیل زیر گرفته شده است:
                            هیچ دلیلی مشخص نشده است.
                            پایان محرومیت : هرگز

علتش چیه؟ ممنون
                            اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

با سلام و خسته نباشید خدمت سرورانم
                              من خیلی مواقع که می خوام وارد سایت بشم صحفه سایت باز نمیشه
                              و این ارور رو میده
                              The connection was reset
                              The connection to the server was reset while the page was loading.
                              در حین معاملات که کلا صحفه واسم باز نمیشه
                              با تشکر از مدیریت نازنین
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                                با سلام و خسته نباشید خدمت سرورانم
                                من خیلی مواقع که می خوام وارد سایت بشم صحفه سایت باز نمیشه
                                و این ارور رو میده
                                The connection was reset
                                The connection to the server was reset while the page was loading.
                                در حین معاملات که کلا صحفه واسم باز نمیشه
                                با تشکر از مدیریت نازنین
                                منم مثل جناب رحمتی شاید دوهفته ایی هست این مشکل رو دارم حتی با یکی از مدیران محترم سایت هم در میان گذاشتم ولی گفتند مشکل از سیستم منه؛در حالی که با سایتهای دیگه

همچین مشکلی ندارم اگر رسیدگی کنید ممنون می شم

هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

در حال کار...
                                X