شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10191

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

دیگه نمیخوام ضعف ها و مشکلات سایت رو بنویسم چون اخرش آدم بده ،خودم میشم ولی اونقدر سایت ضعف داره که روز به روز از اون نشاط سابق دور میشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10191

درود بر مدیریت سایت
      لطفا تایپک من رو ببندید.من دیگه قصد نوشتن در تایپک orumbourse رو ندارم.
      مرسی و سپاس
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ahmoeini
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2562

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        درود بر مدیریت سایت
        مرسی و سپاس

لطفا دست به این اقدامات انتحاری نزنید
        اینکار شما به دور از انصاف برای کسانی است که از مطالب تاپیکتون بهره میبرن
        شما به یک نفر و یا چند نفر نگاه نکنید
        اصل وجود تاپیک است
        برای حل مشکل شما میتوانید به انتهای هر اظهار نظرتون یک برچسب ضرر و زیان متوجه خودتان است اضافه کنین
        ما هیچوقت نباید کاری کنیم که دشمن شاد شود
        حیف است
        واقعا حیف است

نظر

• farshidn
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 142

درود بر مدیریت سایت
          مرسی و سپاس
          سجاد عزیز دوست عزیزم درود
          طی این سه سالی در این سایت عضو هستم بیشترین تحلیلهای که مورد استفاده و باعث سودم شده برای من از تاپیک شما بوده و همیشه افراد تنگ نظر و کوته فکری هم بودن که از روی عمد نسبت به تمامی تحلیلهای جنابعالی عناد داشته اند. اینکه تاپیک شما بسته یا باز بماند کاملاً به نظر خودتان بستگی داره، اما در نهایت اگر تاپیک شما بسته بشه، افرادی که واقعاً از مطالب شما استفاده میکردن و قدردان بودن بی نصیب خواهند بود، در هر صورت چه تاپیک شما باز باشه یا بسته بشه امیدوارم همیشه در زندگی موفق و پیروز باشید.
          با سپاس

نظر

• Abad
            عضو فعال
            • Nov 2015
            • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
            تاپیک orumbourse channel هم به در خواست خودش بسته شد بجاست که از زحمات ایشان تشکری کرده باشیم و برایش آرزوی سلامتی و موفقیت داریم
            در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post

لطفا دست به این اقدامات انتحاری نزنید
            اینکار شما به دور از انصاف برای کسانی است که از مطالب تاپیکتون بهره میبرن
            شما به یک نفر و یا چند نفر نگاه نکنید
            اصل وجود تاپیک است
            برای حل مشکل شما میتوانید به انتهای هر اظهار نظرتون یک برچسب ضرر و زیان متوجه خودتان است اضافه کنین
            ما هیچوقت نباید کاری کنیم که دشمن شاد شود
            حیف است
            واقعا حیف است
            معینی جان شما هم که از دشمن نام بردی با شناختی که از شما دارم بهتر است می گفتید نظر مخالف ، کدام دشمن ! این جا ما همه دوست هستیم . با پوزش از شما
            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ahmoeini
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2562

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
              معینی جان شما هم که از دشمن نام بردی با شناختی که از شما دارم بهتر است می گفتید نظر مخالف ، کدام دشمن ! این جا ما همه دوست هستیم . با پوزش از شما
              خواهش میکنم
              ولی اینو بدونین که هر کسی که دست به روشنگری علمی و یا ارائه تحلیل های صحیح در جهت خرید صحیح انجام میده از نظر مافیای بورسی که در حال انداختن سهام به مردم و یا چپاول سهام هستند مورد غضب قرار میگیره
              برای همن شروع میکنند به تخریب شخص
              نمونه اش دوست خوبمون اروم بورس
              قدرتهای سازمان یافته در این تاپیکها به دنبال زمینه سازی برای اجرای مقاصد شومشون هستند
              و افراد سالم و دوستدار مردم رو تخریب میکنند
              و نمیگذارند کسی دست به آگاهی مردم بزنند
              بسته شدن این تاپیک خواسته اصلی این افراد هست
              منتقد جایگاه متفاوتی داره
              البته بعضی اوقات همین مافیا از زبان و قلم همین منتقدین استفاده میکنند
              من فقط میگم نباید بزاریم این تاپیک حتی با خواسته خود ارو بورس بسته بماند
              باید باز شود
              اگر شما و دیگران هم همراه شوید حتما این اتفاق خواهد افتاد
              من که سعی میکنم از تمام توانم برای مجاب نمودن این دوست بزرگوار استفاده کنم
              من فقط یک جمله به ایشان میگویم
              شما تنها متعلق به خودتان نیستید

نظر

• sohrab67
                عضو فعال
                • Apr 2014
                • 552

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
                با سلام

اخیرا مشکلی در سرور سایت پدید آمده که با پیگیری هایی که انجام گرفته در حال مرتفع شدنه .. و برای رفع آن نیاز به مقداری زمان هست .. مشکل ساعت و آپلود سنتر از همینجا نشات میگیره..
                برای رفع مشکل آپلود، دوستان میتوانند موقتا از آپلود سنتر های دیگر نظیر 8pic.ir استفاده کنند تا رفع مشکل سرور.

سپاس از شکیبایی دوستان

این 8پیک هم خراب شده

نظر

• sohrab67
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 552

ی عکس هم نمیشه فرستاد.ی حرکتی کنید مدیران

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط sohrab67 پست شده است View Post
                    ی عکس هم نمیشه فرستاد.ی حرکتی کنید مدیران
                    سلام جناب سهراب؛
                    برای ارسال عکس کافی است در هر پایگاه اینترنتی ای عکستان را بارگذاری کنید. حالا 8pic نشد صدتا پایگاه دیگر هستند:

من http://img7.ir/ را پیشنهاد می کنم چون خیلی سریع و ساده است.

اگر اینها هم همه غیر فعال شدند بروید در گوگل عبارت «آپلود عکس» را جستجو کنید تا یک عالم پایگاه جدید به شما معرفی کند...

جستار بنده «کارگاه» را نگاه کنید... روزی 100 تا عکس بارگذاری می کنم! (البته بنده برای سرعت بالاتر الان اکثرا از نرم افزار share_x استفاده می کنم که احتیاج به یک سری تنظیمات دارد)
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• BOURSY
                      مدیر سایت
                      • Nov 2010
                      • 250

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام جناب سهراب؛
                      برای ارسال عکس کافی است در هر پایگاه اینترنتی ای عکستان را بارگذاری کنید. حالا 8pic نشد صدتا پایگاه دیگر هستند:

من http://img7.ir/ را پیشنهاد می کنم چون خیلی سریع و ساده است.

اگر اینها هم همه غیر فعال شدند بروید در گوگل عبارت «آپلود عکس» را جستجو کنید تا یک عالم پایگاه جدید به شما معرفی کند...

جستار بنده «کارگاه» را نگاه کنید... روزی 100 تا عکس بارگذاری می کنم! (البته بنده برای سرعت بالاتر الان اکثرا از نرم افزار share_x استفاده می کنم که احتیاج به یک سری تنظیمات دارد)
                      با سلام و تشکر از شما
                      الان بررسی کردم , آپلود سنتر سایت بورسی جواب میده و مشکلی نداره.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

درود و خسته نباشید
                        مدیریت محترم سایت بورسی بنظر اینجانب ،هر روز که میگذره سایت بورسی از بازار بورس دورتر و به سمت سایت سیاسی نزدیک ميشه،با این روندی که در سایت بورسی در حال شکل گيري هست ،سایت بورسی کم کم از نظر محتوای مطالب و تحلیل های بورسی سیر نزولی رو خواهد داشت و این میتونه باعث کاهش بهره وری سایت برای فعالان بازار بورس بشه.
                        دقت کنید در بیشتر تايپک ها بجای سهام از سیاست صحبت میشه و عملا هیچ کمکی به ترید هیچ یک از خوانندگان نمی کنه.
                        اگر این وضعیت کنترل نشه، ادامه این روند باعث کاهش خوانندگان بورسی سایت خواهد شد.
                        یک سال پیش...
                        دقیقا از اون چیزی که میترسیدم سر این سایت اومد.

نظر

• farshidn
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 142

یک سال پیش...
                          دقیقا از اون چیزی که میترسیدم سر این سایت اومد.
                          مدیریت محترم سایت
                          با سلام
                          مطلبی که دوست عزیزمون سجاد اشاره کردند، دغدغه خیلی از کاربران میباشد، لطفاً این مورد را به دقت بررسی فرمایید تا روند موجود تغییر پیدا کند.
                          با سپاس

نظر

• مجيد رادمنش
                            مدیر (6)
                            • Oct 2010
                            • 4902

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                            مدیریت محترم سایت
                            با سلام
                            مطلبی که دوست عزیزمون سجاد اشاره کردند، دغدغه خیلی از کاربران میباشد، لطفاً این مورد را به دقت بررسی فرمایید تا روند موجود تغییر پیدا کند.
                            با سپاس
                            درود بر شما

به نظرم با بهبود وضعیت بازار این روند تغییر پیدا خواهد کرد و دغدغه شما نیز برطرف می گردد، علی ایحال اگر راهکار موثری در این خصوص مدنظر دارید ارائه فرمایید تا بررسی شود.

با سپاس
                            یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10191

سایت بورسی آلوده ویروسی بنامی نگار مینوی شده.
                              خیلی طول نخواهد کشید که همه از این سایت فرار خواهند کرد.
                              بیش از یکساله که بدلیل جو سیاسی سایت ،مطالب بورسی بقدری کم شده که اگر اسم سایت بورسی رو به سایت سیاسی تغییر بدید،بیشتر برازنده سایت خواهد بود تا نام بورسی.
                              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2017/01/16, 13:01.

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35715

سایت بورسی آلوده ویروسی بنامی نگار مینوی شده.
                                خیلی طول نخواهد کشید که همه از این سایت فرار خواهند کرد.
                                بیش از یکساله که بدلیل جو سیاسی سایت ،مطالب بورسی بقدری کم شده که اگر اسم سایت بورسی رو به سایت سیاسی تغییر بدید،بیشتر برازنده سایت خواهد بود تا نام بورسی.
                                شما یک سایت خارجی پیدا و معرفی کن که در اون در کنار تحلیلها و مسایل اقتصادی ، نقطه نظرات سیاسی نباشد !!!

همه در تحلیلهایشان ، در مقالاتشان، در نمودارهایشان ضمن اشاره به ریسکهای سیاسی، ریسکهای تصمیمات سیاسی، ریسکهای رفتن و آمدن افراد سیاسی، از این سر جهان تا اون سر جهان اشاره میکنن !

پس پرداختن به مسایل سیاسی هم لازمه !

در مسایل سیاسی هم مثل مسایل اقتصادی اختلاف نظراتی هست !

کما اینکه شما با دوستان خودتون هم در مورد مثلا خرید یا فروش یک سهم اختلاف نظر دارید !

این هم طبیعی و لازم هست !

شما بدون مدرک و سند مدعی هستید همه به خاطر من فرار کردن از این سایت !!!

در حالیکه به خاطر وجود و گسترش شبکه های اجتماعی اغلب افراد به اون محیط ها رفتن !

با همه این حرفها، قبلا به ناظران و مدیران محترم سایت گفتم، الان هم اینجا میگم که همه دوستان در جریان باشند !

علیرغم اینکه فعالیت من برخلاف قوانین سایت نبوده ، و اغلب پستهای من هم از کدال و در مورد وضعیت شرکتها بوده ، هر زمان مدیریت سایت از بنده بخواد در این سایت پستی نزنم، نمیزنم !

نظر

در حال کار...
                                X