شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mkarimi_mavad
    ستاره دار (1)
    • Dec 2015
    • 121

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

در قسمت مسابقات هفتگی من سه سهم انتخاب کردم: خمحرکه - وپارس - کهمدا
    در حالی که اشتباهی به جای کهمدا سهم شبندر را در محاسبه امتیاز برای من در نظر گرفتن .
    آیا باید اینجا تذکر بدم تا مشکل برطرف بشه یا جای دیگه؟

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2938

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
      در قسمت مسابقات هفتگی من سه سهم انتخاب کردم: خمحرکه - وپارس - کهمدا
      در حالی که اشتباهی به جای کهمدا سهم شبندر را در محاسبه امتیاز برای من در نظر گرفتن .
      آیا باید اینجا تذکر بدم تا مشکل برطرف بشه یا جای دیگه؟
      سلام جناب کریمی عزیز

کافی است به آقا هامد که اعلام نتایج را به عهده دارند، در پیام خصوصی اعلام بفرمایید تا در اولین فرصت تصحیح کنند

موفق باشید

نظر

• mkarimi_mavad
        ستاره دار (1)
        • Dec 2015
        • 121

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
        سلام جناب کریمی عزیز

کافی است به آقا هامد که اعلام نتایج را به عهده دارند، در پیام خصوصی اعلام بفرمایید تا در اولین فرصت تصحیح کنند

موفق باشید
        ممنونم از راهنماییتون آقا مهدی گل

راستش من تازه عضو ایم سایت شدم و هرچی گشتم نتونستم راهی برای فرستادن پیغام خصوصی پیدا کنم. اگه لطف کنید و بگید چطوری میشه پیام خصوصی داد خیلی ممنون میشم.

برای همه یه قسمت به نام ارسال ایمیل هست در حالی که برای جناب هامد این قسمت وجود نداره

با تشکر
        آخرین ویرایش توسط mkarimi_mavad؛ 2016/04/09, 21:14.

نظر

• هامد
          ستاره دار(7)
          • Aug 2012
          • 2611

در اصل توسط mkarimi_mavad پست شده است View Post
          ممنونم از راهنماییتون آقا مهدی گل

راستش من تازه عضو ایم سایت شدم و هرچی گشتم نتونستم راهی برای فرستادن پیغام خصوصی پیدا کنم. اگه لطف کنید و بگید چطوری میشه پیام خصوصی داد خیلی ممنون میشم.

برای همه یه قسمت به نام ارسال ایمیل هست در حالی که برای جناب هامد این قسمت وجود نداره

با تشکر
          سلام جناب کریمی و باتشکر از مهدی عزیز.
          سبدتون اصلاح میشه.
          اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• هامد
            ستاره دار(7)
            • Aug 2012
            • 2611

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

اصلا آیدی بنام کاربر ستاره دار از نظر من کم لطفی هست در حق تحليلگرها.
            طرف یه پیش بینی در مسابقه میکنه بعدش تا مدتها بابت فقط يه پیش بيني، عنوان ستاره دار رو حمل میکنه،کاربرهای دیگه هم فکر میکنند چه کار شاقی کرده؟
            خب اگه به پیش بینی باشه مگه تحليلگرهاي سایت کم پیش بینی درست کرده اند؟
            حداقل اگه به پیش بینی باشه بايد جلوی کاربری من یه دویست سیصد تا ستاره دیده بشه!
            سلام بر سجاد عزیز، من نمیدونم مشکلتون با رویه مسابقات چیه سجاد جان، چرا شرکت نمیکنید شما؟
            و اینکه مگر چیه این عنوان ستاره دار که در موردش اینطور میگید! چیزی خاصی نیست والا، تمام کاربران سایت هم میدونند که این عنوان صرفا مربوط به مسابقات هست. بعد هم اینکه کسانی که ستاره میگیرند ستارشون همیشه نمیمونه اگر شرکت نکنند طی یک ماه ستارشون حذف میشه و اگر هم آخر بشن باز هم حذف میشه.
            اتفاقا مسابقات بورسی همیشه ویژگی خاص این فروم بوده که باقی فروم ها نداشتند و صرفا محک شخصی هست و نه چیز دیگر این عنوان ستاره دار هم حالا جایزه ای هست که در نظر گرفته شده و هیچ چیز خاصی نیست مگر ستاره دار ها چی دارند که باقی اعضا ندارند!؟
            اگر هم مسابقات به هر دلیلی از دیدتون مشکلی داره واقعا خوشحال میشیم بشنویم و این مشکلات رو رفع کنیم.
            اِلهی عَظُمَ الْبَلاء

نظر

• سیروس احمدی
              عضو عادی
              • Apr 2016
              • 282

با سلام و احترام....لطفا کاربری بنده رو عادی کنید....

پدرمان در آمد از بس پست زدیم و منتظر تاییه شدیم !!!

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام
                پیشنهاد می کنم در مسابقه
                نماد های بازار پایه/توافقی فرابورس را هم مجاز کنید. (من نمی دانم علت غیر مجاز بودن اینها چیست؟)
                نماد های خیلی عالی ای در آنجا قرار دارد (وقوام... فاهواز... خصدرا...) حیف است به خدا! /:.happysmiley:./

============

با عرض سلام وادب

عدم الزام شرکتهای بازار پایه به ارائه پیش بینی بودجه و در نتیجه شفافیت ضعیف اغلب این شرکتها، شناور پایین و نوسانات شدید قیمت، نقدشوندگی عمومأ بسیار کم و مشکلات مربوط به تأیید سبدها برای مجریان مسابقه، از جمله موانع پیش رو جهت اجرایی نشدن این پیشنهاد است، مگر آنکه یک مسابقه جدید صرفأ جهت نمادهای بازار پایه ایجاد شود که صرفنظر از مشکلات اجرایی، بعید است مورد استقبال قرار گیرد.

با آرزوی موفقیت و تشکر از پیشنهادتان

آخرین ویرایش توسط ناظر مسابقات؛ 2016/04/26, 11:08.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• rezayours.rg
                  عضو جدید
                  • Apr 2016
                  • 15

با سلام
                  در صورت امکان کلاسهای آموزشی را که اساتید برجسته بورس دایر میکنند اطلاع رسانی کنید .

فرستاده شده از HUAWEI G7-L11ِ من با Tapatalk

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10175

در اصل توسط هامد پست شده است View Post
                    سلام بر سجاد عزیز، من نمیدونم مشکلتون با رویه مسابقات چیه سجاد جان، چرا شرکت نمیکنید شما؟
                    و اینکه مگر چیه این عنوان ستاره دار که در موردش اینطور میگید! چیزی خاصی نیست والا، تمام کاربران سایت هم میدونند که این عنوان صرفا مربوط به مسابقات هست. بعد هم اینکه کسانی که ستاره میگیرند ستارشون همیشه نمیمونه اگر شرکت نکنند طی یک ماه ستارشون حذف میشه و اگر هم آخر بشن باز هم حذف میشه.
                    اتفاقا مسابقات بورسی همیشه ویژگی خاص این فروم بوده که باقی فروم ها نداشتند و صرفا محک شخصی هست و نه چیز دیگر این عنوان ستاره دار هم حالا جایزه ای هست که در نظر گرفته شده و هیچ چیز خاصی نیست مگر ستاره دار ها چی دارند که باقی اعضا ندارند!؟
                    اگر هم مسابقات به هر دلیلی از دیدتون مشکلی داره واقعا خوشحال میشیم بشنویم و این مشکلات رو رفع کنیم.

درود بر شما
                    من مشکلی با مسابقه ندارم،هر جور صلاح دونستید عمل کنید.من فقط نظرم رو گفتم.
                    تمامی پیشنهادات من برای بهتر شدن سایت و بالا بردن کیفیت سایت بورسی در میان سایت های فعال در بورس بوده ولی سعی میکنم در مسایلی که بمن مربوط نیست دخالت نکنم
                    .
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• احـد
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 503

با سلام و عرض ادب و ارادت خدمت مدیران فهیم سایت وزین بورسی خواهشی دارم اینکه نام کاربری اینجانب را بنام واقعی خودم (احد)تغییر دهید با سپاس احد

=====================

در اصل توسط پینو پست شده است View Post
                      با سلام و عرض ادب و ارادت خدمت مدیران فهیم سایت وزین بورسی خواهشی دارم اینکه نام کاربری اینجانب را بنام واقعی خودم (احد)تغییر دهید با سپاس احد
                      آخرین ویرایش توسط احـد؛ 2016/05/17, 16:47.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10175

درود
                        یعنی واقعا نمیشه برای این گزارشات کدال یه تایپک مخصوص ایجاد کرد تا این همه تایپک توسط یه نفر بالا نیاد؟!
                        صفحه اول انجمن رو که نگاه میکنی انگار یه نفر به سایت حمله کرده!!!پنجاه شصت تایپک با اسم یه نفر بالا میاد.
                        اگر هم بخوای مطلب یه نفر دیگه رو بخونی،باید تمامی تایپک ها رو باز کنی تا ببینی قبل ایشون کسی مطلبی نوشته یا نه؟!
                        بیشتر پست ها داره لابلای این گزارشات کدال در تایپک ها گم میشه.

===============

درود

تاپیک
                        گزارشات کدال وجود دارد اما ارسال گزارش شرکتها در تاپیکهای اختصاصی، سطح دسترسی و اطلاع کاربران از سوابق هر شرکت را افزایش می دهد.

با احترام - مدیر نظارت
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10175

درود

یه پیشنهاد دارم.
                          با توجه به اینکه برخی کاربران روزانه دهها پست در تایپک های مختلف ارسال میکنند و باعث گم شدن پست های مهم و ارزشمند برخی دوستان صاحب نظر میشوند،لذا پیشنهاد میکنم پست های مهم بورسی افراد صاحب نظر و تحلیلگر سایت که روزانه ، در هر تایپکی زده میشه ،یه کپی از اون در یه تایپک جداگانه ثبت بشه تا بهتر و راحت تر بشود پست های دوستان صاحب نظر رو پیدا کرد و استفاده نمود.قطعا جمع شدن پست های مهم در یک جا،کمک شایانی به کاربران و دوستان میکنه.
                          برای مشخص شدن اینکه پست های کدوم دوستان در این تایپک جمع شود هم میتوان یه نظرخواهي از کاربران سایت داشت و سوال کرد تمایل دارند که نظرات کدام دوستان در این تایپک گذاشته شود،تا نفرات برتر و پرطرفدار انتخاب شوند.
                          البته این تایپک باید طوری باشه که کسی نتونه مطلبی در اون تایپک ارسال کنه،فقط پست های دوستان صاحب نظر که در هر گوشه ای از سایت در مورد سهام نظر می دهند قرار بگیره.

نظر

• anahita
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 769

مدیریت محترم شاید پستم پاک بشه اما حداقل خیالم راحته که حقیقت رو میگم . شما برای اینکه بازدید سایت بالا بره اجازه انتشار هر تکستی رو به هر شخصی میدین یا حداقل خیلی ها این برداشت رو میکنن ، برای مثال دقیقا حرف اروم بورس درسته چرا یه دفعه باید 80-100 تاپیک با پستهای بیهوده بالا بیاد ؟؟!!

مثلا همین شخص میاد تو تاپیک سکه طلا یا تاپیک بازار اتی ، هر روز دو سه تا پست میزاره که قیمت سکه رو از سایت لایو دیتا برداشته و اینجا کپی میکنه !! اونم قیمت سکه اتی که لحظه ای تغییر میکنه ، یعنی پست هیچ ارزشی نداره !! لطفا رسیدگی کنین
                            *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10175

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                              مدیریت محترم شاید پستم پاک بشه اما حداقل خیالم راحته که حقیقت رو میگم . شما برای اینکه بازدید سایت بالا بره اجازه انتشار هر تکستی رو به هر شخصی میدین یا حداقل خیلی ها این برداشت رو میکنن ، برای مثال دقیقا حرف اروم بورس درسته چرا یه دفعه باید 80-100 تاپیک با پستهای بیهوده بالا بیاد ؟؟!!

مثلا همین شخص میاد تو تاپیک سکه طلا یا تاپیک بازار اتی ، هر روز دو سه تا پست میزاره که قیمت سکه رو از سایت لایو دیتا برداشته و اینجا کپی میکنه !! اونم قیمت سکه اتی که لحظه ای تغییر میکنه ، یعنی پست هیچ ارزشی نداره !! لطفا رسیدگی کنین
                              حیف این سایت نازنین که به این روز افتاد.
                              پیشنهاد میدم اسم سایت رو هم به نام این کاربر بکنید، دیگه خیال همه راحت بشه.
                              سایت negarminavi

آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/07/02, 17:25.

نظر

• mohammadhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2016
                                • 818

این مدیریت ضعیف اینجا رو میرسونه یک ارسال میخواهیم داشته باشیم رب و رب ما رو میارین جلو چشمان تا بتوانیم ارسال کنیم.

مهم نیست .

نظر

در حال کار...
                                X