شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • masoud_bo
    عضو جدید
    • Oct 2018
    • 19

پاسخ : شما بگویید... (ارتباط با مدیران)

در اصل توسط Aiming پست شده است View Post
    سلام و عرض احترام خدمت دوستان محترم

در رابطه با مشکل بوجود آمده با مدیران و جناب جمالی طرح موضوع کردیم و ظاهرا مشکلی در سایت بابت حمله سایبری بوجود آمده بود که تعداد انبوهی کاربر فیک ثبت نام و ورود به سایت کرده بودند که به این علت ورود به سایت برای کاربران با مشکلاتی مواجه شده بود.

در حال حاضر کاربران فیک را حذف اکانت کرده و برای جلوگیری از مشکلات احتمالی، ثبت نام در سایت را متوقف کردیم و جناب جمالی در حال پیگیری و رفع مشکل هستند.

ممنون از همکاری شما
    باسلام به مدیران محترم. از درست کردن ورود به سایت چه خبر؟ خیلی از دوستان هنوز مشکل دارند. من هم مشکل دارم و الان از طریق کامپیوترم نمیتونم به یوزرم لاگین کنم و فقط از طریق موبایل آن هم قبلاً لاگین کردم و چون خروج نزدم از یوزر میتونم داخل صفحه خودم برم اگر از طریق موبایل هم یکبار از حساب کاربری خارج بشم دیگه نمیتونم لاگین کنم. جهت اطلاع وقتی میخواهم لاگین کنم پس از وارد کردن یوزر و پسورد با پیام this site can not be reached مواجه میشم. لطفا سریعتر مشکل را حل کنید. خیلی از کاربران فعال اگر مشکل حل نشود مجبور به مهاجرت به فروم‌های دیگر خواهند شد. باتشکر.

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Post
      سلام و عرض احترام
      ضمن عرض پوزش از کاربران عزیز بورسی به استحضار میرسانیم با توجه به مشکلات اخیر سایت بورسی در اثر حمله و ایجاد اخلال از سوی گروهی ناشناس، درصدد رفع مشکل هستیم.
      هرچند با حذف نام های کاربری فیک و سخت کردن روند ثبت نام و نصب فایروال اقدامات بخشی از مشکلات ایجاد شده رفع شده است اما هنوز موفق به رفع مشکل لاگین کردن نشده ایم.
      با این حال و تا چاره اندیشی برای این مشکل ، نیاز به چند بار تلاش برای ورود است و توصیه میشود با تیک زدن باکس «ذخیره» در زمان لاگین کردنن، در سایت باقی بمانید.
      به محض رفع مشکل اطلاع رسانی خواهد شد.
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

در اصل توسط عليرضا جمالی پست شده است View Post
        با سلام و احترام خدمت کاربران عزیز سایت بورسی

بعد از چند روز کلنجار رفتن با مشکل نامشخصی که مانع لاگین کردن در سایت میشد مجبور شدیم مثل یک سایت جدید سایت رو بالا بیاریم و طبیعیه که پلاگین ها و تنظیمات بسیاری هم به حالت پیش فرض برگشت.

در نهایت بعد از اینکه مشکل رو با کلیه تغییرات لازم تو سایت بورسی پیدا نکردیم به سراغ هاست ایرانیمون (مبین نت) رفتیم که بعد از کلی تیکت زدن و اختلاط بدون اینکه توضیح واضحی ارایه بدند تغییراتی که بدون هماهنگی و احتمالا برای محدود کردن دسترسی ما (یا اعمال دسترسی های بیشتر خودشون) داشتند رو به حالت قبل برگردوند تا سایت بعد از حدود دو هفته بالاخره بدون مشکل در دسترس قرار بگیره!

این هم از مزایای هاست وطنی که تو سه چهار سال اخیری که سایت رو بهش منتقل کردیم بدون هماهنگی سایت رو میبنده، مطلب حذف میکنه، لینک فیلتر میکنه و یا مثل این مورد اخیر با تغییراتی نامعلوم برامون مشکل ایجاد میکنه....

امیدوارم دیگه شاهد چنین مواردی نباشیم و با یاری هم بتونیم محیطی رو که برای ساختنش با اعضای عزیز خانواده بورسی زحمت کشیدیم بدون مشکل حفظ کنیم.

با توجه به تغییرات اخیر بعضی از تنظیمات که به حالت پیش فرض نرم افزار تغییر پیدا کرده به زودی تنظیم خواهد شد.

با تشکر
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• محمدیان50
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 822

سلام و خسته نباشید خدمت عزیزانی که

زحمت کشیدند و مشکل را برطرف کردند

باتشکر

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10169

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
            یک درصد هم احتمال بدهید که مدیر سایت مثل غالب افراد جامعه به کسب و کاری مشغول باشد که توان سرکشی هر روزه را ندارد.
            چرا در هر واقعه ای به دنبال یک مقصر میگردیم؟
            سهم خود را از وقوع این اشکالات چقدر میدانیم؟
            میزان صبر و تحمل ما چه میزان است؟
            مگر نه این است که کاربران این سایت غالبا تحصیل کرده و با سنین بالای 25 سال هستند؟
            چرا باید همواره و تا آخر عمر یک مبصر بالای سرمان باشد. تا خطایمان را جلوگیری یا تصحیح کند؟

مقداری هم به این فکر کنید که مدیر این سایت محیطی فراهم کرده که بعضی افراد تازه کار بورس بیایند و از این بستر بهره برده و به دانش خود میافزایند.
            تعدادی بیایند و تجارب گرانبهای خود را در اختیار دیگران قرار دهند.
            بعضی بیایند از جزئیات پنهان بعضی سهام برای سایرین بگویند.
            اینها مگر چیز کمی است که به راحتی و در میان یک دعوا فراموش میکنید و صرفا میگویید مدیر سایت مقصر است.

بنده و شما چه کردیم برای جامعه سهامداران؟

چرا فکر میکنید که شما فقط باید زندگی کنید و دیگران باید وقت خود را صرف شما کنند که حتی در بروز یک مشکل با هم صنف خود عاجز به ارائه راه حل و رفع مشکل هستید؟

چرا با اندک خطایی بر میاشوبیم و انتظار داریم زمین و زمان به حمایت ما بسیج شوند.
            پس صبر و تحمل بنده و شما کجاست؟
            فرمودید من و شما برای جامعه سهامداری چه کار کردیم؟
            شما رو نمیدونم ولی در 44 ساعت گذشته که من یه صفحه جدید باز کردم به 8 سوال کاربران به بضاعت اطلاعاتم کم و بیش جواب دادم.تاپیک های دیگه ای هم داشته ام که شاید حداقل به دویست سیصد سوال کاربران در تاپیک های اختصاصی و جدا جواب داده ام طوری بوده که دیگه گفتم کسی سوالی نکنه چون اونقدر وقتم رو گرفته بود که خودش تبدیل به یه کار وقت گیر شده بود.من نمیدونم شما برای استخراج اطلاعات از گزارشات یا نمودارهای یک شرکت چه قدر وقت میگذارید ولی برای هر کدوم حداقل نیم ساعت وقت بگذارید ببینید چقدر میشه؟
            اما سوال من از شما و اون آیدی های سبز رنگی که به آقای جمالی مشورت دادندکه به سجاد امکانات حذف پست یا باز و بستن تاپیک رو ندهید،شماها برای سایت چیکار کردید؟
            ایا شماها هم وقتتون رو برای کاربران گذاشتید یا فقط 5-6 تا تحلیلگر سایت اینکار رو باید بکنند.بالاخره باید یکی باشه به سوالات کاربران جواب بده.
            شما که ماشالله تعداد ستاره هاتون توی پروفایلتون جا نمیشه،این نشون میده که خیلی کاربلد هستید!!!چرا اطلاعاتتون رو در اختیار اونا نمیذارید؟
            شایدم این ستاره ها،ستاره های واقعی نباشند؟!یعنی هستند؟!
            یا شایدم وقت تون رو با لایک کردن پست های مخالف من پر میکنید؟!!!
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/04, 16:09.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• hasan666
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1104

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              فرمودید من و شما برای جامعه سهامداری چه کار کردیم؟
              شما رو نمیدونم ولی در 44 ساعت گذشته که من یه صفحه جدید باز کردم به 8 سوال کاربران به بضاعت اطلاعاتم کم و بیش جواب دادم.تاپیک های دیگه ای هم داشته ام که شاید حداقل به دویست سیصد سوال کاربران در تاپیک های اختصاصی و جدا جواب داده ام طوری بوده که دیگه گفتم کسی سوالی نکنه چون اونقدر وقتم رو گرفته بود که خودش تبدیل به یه کار وقت گیر شده بود.من نمیدونم شما برای استخراج اطلاعات از گزارشات یا نمودارهای یک شرکت چه قدر وقت میگذارید ولی برای هر کدوم حداقل نیم ساعت وقت بگذارید ببینید چقدر میشه؟
              اما سوال من از شما و اون آیدی های سبز رنگی که به آقای جمالی مشورت دادندکه به سجاد امکانات حذف پست یا باز و بستن تاپیک رو ندهید،شماها برای سایت چیکار کردید؟
              ایا شماها هم وقتتون رو برای کاربران گذاشتید یا فقط 5-6 تا تحلیلگر سایت اینکار رو باید بکنند.بالاخره باید یکی باشه به سوالات کاربران جواب بده.
              شما که ماشالله تعداد ستاره هاتون توی پروفایلتون جا نمیشه،این نشون میده که خیلی کاربلد هستید!!!چرا اطلاعاتتون رو در اختیار اونا نمیذارید؟
              شایدم این ستاره ها،ستاره های واقعی نباشند؟!یعنی هستند؟!
              یا شایدم وقت تون رو با لایک کردن پست های مخالف من پر میکنید؟!!!
              حرف حساب دمت گرم سجاد خان

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1585

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                یک درصد هم احتمال بدهید که مدیر سایت مثل غالب افراد جامعه به کسب و کاری مشغول باشد که توان سرکشی هر روزه را ندارد.
                چرا در هر واقعه ای به دنبال یک مقصر میگردیم؟
                سهم خود را از وقوع این اشکالات چقدر میدانیم؟
                میزان صبر و تحمل ما چه میزان است؟
                مگر نه این است که کاربران این سایت غالبا تحصیل کرده و با سنین بالای 25 سال هستند؟
                چرا باید همواره و تا آخر عمر یک مبصر بالای سرمان باشد. تا خطایمان را جلوگیری یا تصحیح کند؟

مقداری هم به این فکر کنید که مدیر این سایت محیطی فراهم کرده که بعضی افراد تازه کار بورس بیایند و از این بستر بهره برده و به دانش خود میافزایند.
                تعدادی بیایند و تجارب گرانبهای خود را در اختیار دیگران قرار دهند.
                بعضی بیایند از جزئیات پنهان بعضی سهام برای سایرین بگویند.
                اینها مگر چیز کمی است که به راحتی و در میان یک دعوا فراموش میکنید و صرفا میگویید مدیر سایت مقصر است.

بنده و شما چه کردیم برای جامعه سهامداران؟

چرا فکر میکنید که شما فقط باید زندگی کنید و دیگران باید وقت خود را صرف شما کنند که حتی در بروز یک مشکل با هم صنف خود عاجز به ارائه راه حل و رفع مشکل هستید؟

چرا با اندک خطایی بر میاشوبیم و انتظار داریم زمین و زمان به حمایت ما بسیج شوند.
                پس صبر و تحمل بنده و شما کجاست؟
                خدا وکیلی پاسخ شما قانع کننده بود؟
                به هر حال اتفاق بدی افتاده و یک شخص معلوم الحال زیر پست های بنده هر چیزی را که لایقش بوده نثار من کرده است.
                چه کسی باید برخورد کند؟
                آستانه تحمل خودم را بالا ببرم؟؟
                چشم!!
                از این به بعد هر جا جرمی اتفاق افتاد به جای برخورد با مجرم به مجنی علیه می گوییم عیبی نداره. بی خیال!!!!!

اما وظیفه شما به عنوان مدیر سایت چیست؟
                خیلی جالب است که حتی لینک تعدادی از توهین های آن شخص را هم گذاشته ام !

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10169

درود بر شما جناب جمالی

من تا بحال از شما هیچ تقاضایی نداشته ام،ولی اکنون از شما درخواستی دارم.
                  با توجه به اینکه شما مشغله کاری فراوان دارید و امورات سایت رو در اختیار 5-6 نفر مدیر سایت قرار داده اید بنظر میاد برخی از این آقایون نسبت به وظایفشون آگاه نیستند و کم کاری میکنند.
                  مدیری که هم در این سایت قلم بزنه هم در سایت دیگه و بدتر اینکه تحمل کوچکترین تحلیل نزولی از یه سهم رو نداشته باشه و بره در سایت دیگه و پست های حاشیه ایی برای اون کاربر بزنه و پست های توهین آمیز رو لایک کنه صادقانه میگم به درد مدیریت نمیخوره و شایسته آیدی سبز رنگ نیست.
                  ضمن اینکه چه نیازی هست این همه ما آیدی سبز رنگ داشته باشیم.دو تا آیدی سبز رنگ بنظر من کافیه.
                  آیدی های سبز رنگی که تبعیض بین کاربران قایل میشند و دلخوری بوجود میارند شایبسته این عنوان نیستند.
                  از 8 هزار پست من چند ایدی سبز رنگ هستند که حتی یک دونه از پست های منو لایک نکرده اند این نشون میده که اینا بدنیال این نیستند که کاربران برای سایت زحمت بکشند بلکه دنبال امورات شخصی خودشون هستند.حتی من نمیدونم خصومتشون از من بابت چیه که حتی در طول این سالها یک لایک از اینا نگرفته ام؟!
                  بنظر من دو آیدی سبز رنگ بسیار بی حاشیه و متین جناب iligal و جناب مجید رادمنش برای مدیریت سایت کافیه.
                  البته ظاهرا کاپیتان نمو خودشون استعفا داده اند که نمیدادند در کنار این دو دوست عزیز قرار میگرفتند.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

اینکه آقای جمالی بیاد در سایت و پست منو جواب نده و در عوضش بره پست مدیرش رو لایک کنه منظورش رو رسونده.
                    مرسی اقای جمالی

نظر

• عليرضا جمالی
                      مدیر (ستاره‌دار 20)
                      • Oct 2010
                      • 1294

سلام
                      به چند نوشته آخر تاپیک در پیام خصوصی پاسخ میدم.
                      از ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...

نظر

• مجيد رادمنش
                        مدیر (6)
                        • Oct 2010
                        • 4902

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

یه مشت جوجه که از بازار بورس ذره ای نمی فهمند رفتند روی یه سهم ختراک که تعداد سهمش هم بسیار بسیار کمه و سهامدار عمده اش هم فروشنده نیست و دارند توی قیمتهای نجومی تبلیغ می کنند !!!
                        شما جوجه سهامدارها اگه حالیتون میشه بیایید روی سهام بزرگ کار کنید و نظر بدید!!
                        اون زمان که بنده و امثال بنده توی همین سایت زحمت می کشیدیم شماها توی قنداق هم نبودید.
                        ناراحت نباش بابک .. بالاخره تو هم یه روزی بزرگ میشی .. :)
                        یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

با سلام آدم واقعا نمیدونه و سردرگم میشه چه جوابی به این دوستان نام آشنایی که ادعای تحلیلگری و قدمت و سابقه بورسی دارن بده!!!
                          مثه نارنجکی هستن که منتظر کوچکترین اشاره و ضربتی هستن تا بقیه رو منهدم کنن!!!
                          واقعا در عجبم و به نظرم باید این سایت یه شخم کلی زده بشه و کسانی که دوست ندارن تو این جمع فعالیت کنن و فقط در حال سم پاشی و تفرقه افکنی هستن کنار زده بشن که اینجور صحبتها و حرفها جایی تو این فضای دوستانه و تعاملی نداره !!!
                          و از جناب جمالی میخوام یه جلسه فوری تشکیل بده!!!
                          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• Senator1989
                            عضو فعال
                            • Feb 2015
                            • 2577

جناب رادمنش هر سال 10 15 تا مطلب میفرسته و میاد به جناب بابک 52 که کلی تو این سایت مطلب رانتامنتال و تکنیکالی زده میگه تو هم بزرگ میشی!!!
                            بعضی از کانال های تلگرامی و گروهای سهم جمع کن و حباب ساز پول و اعتباری به افراد نیم وجبی داده که ادعای وارن بافت بودن پیدا کردن

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post782679

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                              غگل رو کردند تو پاچه من و دیگران با اون خبرش بعد اروم بورس به بعضی سبز پوش ها میگه سفته باز باور نمیکنند عده ای!

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                              عزیز، گیرم من و جناب مهدی اصلا سفته‌باز باشیم...
                              الان چندین سال هست در کنار هم هستیم... من و شما و دیگر عزیزان...
                              بعد از این همه مدت اگر ما را نشناخته باشید و هنوز دارید گول دیگران را می‌خورید و بدتر از همه اینکه بعد از این همه سال از روی دست دیگران خرید و فروش می‌کنید و خودتان پیش از خرید بررسی نمی‌کنید... دیگر؟
                              دیگر چه؟ انصافا دیگر چه؟

پی‌نوشت: من خودم امروز داشتم به غگل نگاه می‌کردم... هنوز به خریدش نیاندیشیده‌ام. فقط دارم نگاهش می‌کنم.
                              در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                              هر مطلبی شان پاسخ گویی نداره و بعضا سکوت بهتره. هرکسی که بعد از سالها حضور در اینجا و قبلش جاهای دیگر و مشخص شدن فکر و راه روش بورسیش باز برخی درمورد او اظهارات خواسته یا نخواسته خلاف واقع مطرح میکنن با توضیح هم رفع نخواهد شد.
                              هم اتلاف وقت است هم بنظرم کوچک کردن خود

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=4013&page=2

اگر مدیریت حساسیت داشت روی کابران اینجوری نمیشد

متاسفانه شاهد این هستیم که مدیریت فروم

کوچکترین

اشاره به خودشون رو قابل بررسی و پاسخ دادن میدون

طرف 2000تا پست گذاشته

1000تاش خاطره بوده

1000تاش توهین به همه

غافل از یک بار تذکر

//////////////////////

متاسفم برای مدیریت سایت

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 3369

مدیریت این فروم شده فقط برای اینکه 4 تا ایدی

از دکمه مخفی استفاده کنن و پنهان بشن

بگی هم میکن مهد کودک نیست که ما شما رو اداره کنیم

ولی کوچکترین اشاره رو فوری 2تا مدیر پاسخ میدن

بنده خدا نوشت که من نظرم فلان ایدی نبود

ولی اینجا میخواد بشکل یک فرقه اداره باشه اشکال نداره

من هیچ اصراری برای ادامه فعالیت ندارم

یا علی
                                آخرین ویرایش توسط نوام چامسکی؛ 2019/10/21, 15:58.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

در حال کار...
                                X