کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام علیکم
امروز بعد از مدتها گفتم سری به بورس بزنم مدتی بررسی و کنترل کردم خدا را شکر از آقای گالیور و هم قطاران شرورش خبری ندیدم.سایت در وضعیت با ثبات قرار دارد.اجرکم عندا.../-9دی99
اخوی آن موقع که به آقای گالیور و ....احتیاج داشتی خوب مجیز می گفتی.سابقه نوشته هات در تایپیک استاد گالیور موجوده .از مردی و مردانگی بدور که بدون حضور ایشان بد بگویی.
خدا را شکر جای خدا ننشستی وگرنه همه را از دم تیغ ...
انسان های خوب هم مثل سهام خوب راه خودشون رو میرن ***بهرام خان ***عزیز پیشاپیش زادروز تولدتون رو تبریک عرض میکنم و آرزوی سلامتی و عاقبت بخیری دارم و از خدا میخوام روند ttm زندگیتان همیشه رو به رشد باشه
ارادتمند شما سیاوش
[B][SIZE=3][COLOR=#b22222]i am nobody[/COLOR][/SIZE][/B][COLOR=#ff8c00][/COLOR]
در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است
View Post
دوستان اگر امکان دارد سرعت دانلود اینترنت خودتان و شرکت ارائه دهنده را اعلام کنید تا برترین گزینه را بیابیم ...
می دانیم یکی از ابزارهای مورد نیاز سهامداران اینترنت سرحال است ...
با سلام ، در خصوص سرعت اینترنت یک مورد مهم را خدمتتان توضیح بدهم:
اگر مد نظرتان اینترنت ADSL هست که از طریق خط تلفن منزل یا محل کار ، اینترنت ارائه میشه ،
همه چی بسته به فاصله منزل یا شرکت مورد نظر تا مرکز مخابرات مربوطه دارد
منظور اینکه فرضا شاید یکی از دوستان اینترنت شاتل داره و ازش خیلی راضیه ( چون فاصله منزلش به مرکز مخابرات خودش دور نیست) ، ولی یکی دیگه شاتل داره ولی از شاتل ناراضی هست ( چون فاصله منزلش به مرکز مخابرات خودش دور هست)
ضمنا" حتما باید فیلتر شکن خاموش باشه ، چون اینطوری سرعت اینترنت میاد پایین
در ضمن برای اینکه بتوانید سرخطی بزنید یا اینکه سریعتر دستور خرید و فروش خود را وارد کنید ، سرعت آپلود مهم هست و نه دانلود
کلا توی ایران پشتیبانی اینترنت افتضاح هست و همش در حد حرف هست
بهترین این هست که شما توی محله خودتان و از همه همسایه های کوچه تان بپرسید چه اینترنتی دارند و آیا راضی هستند یا خیر؟
بزرگترین مشکل بورس تهران یکطرفه بودن معاملاتش هست یعنی فقط خرید. و همین باعث سواستفاده دولتها و حقوقیاشون میشه که براحتی بتونن جیب مردمو بزنن.مردم وقتی سهمی رو میخرن مجبورن انقدر بمونن تا سهم رشد کنه بعد بفروشن یا با ضرر خارج بشن.ولی تو بورسهای نرمال و پیشرفته اینطور نیست قبل از خرید سهمی میشه سهمرو فروخت و از ریزش سهم سود کرد. اگه بازار بورس دوطرفه بود مدیران دولتی هرگز نمیتونستن اموال مردمو چپاول کنن.مثلا پالایش رو به مردم با منت 30درصد تخفیف فروختن 10.000 تومن بعد قیمتو کشیدن پایین 7000 تومن. اگر بازار دو طرفه بود نمیتونسنن اینکارو بکنن .
خداوندا آنهائیکه بهر طریقی به من صدمه یا ضرر زدن و میزنند را با شدت تمام به خود و خانواده هاشون بلای مد نظر را نازل بفرما و بابت ادامه این همه ظلم .ذلیل شدنشان را هم بهم نشان بده تا مقداری از خشم درونم آرام گیرد. الهی آمین .
بزرگترین مشکل بورس تهران یکطرفه بودن معاملاتش هست یعنی فقط خرید. و همین باعث سواستفاده دولتها و حقوقیاشون میشه که براحتی بتونن جیب مردمو بزنن.مردم وقتی سهمی رو میخرن مجبورن انقدر بمونن تا سهم رشد کنه بعد بفروشن یا با ضرر خارج بشن.ولی تو بورسهای نرمال و پیشرفته اینطور نیست قبل از خرید سهمی میشه سهمرو فروخت و از ریزش سهم سود کرد. اگه بازار بورس دوطرفه بود مدیران دولتی هرگز نمیتونستن اموال مردمو چپاول کنن.مثلا پالایش رو به مردم با منت 30درصد تخفیف فروختن 10.000 تومن بعد قیمتو کشیدن پایین 7000 تومن. اگر بازار دو طرفه بود نمیتونسنن اینکارو بکنن .
قبلا برخی نمادها دوطرفه کردند نتیجه بدتر شد!!!
قوانین بورس هر کشوری باتوجه به سواد و اطلاعات و دانش سهامداران همان کشور پاسخ میدهد
اینجا اگر دامنه نو.سان را بردارند دیگه سرمایه جدید جرئت ورود به بورس پیدا نمیکند چون فکر میکنند ممکن هست در یکروز نصف سرمایه انها از بین برود
و بخاطر ساختار شبه دولتی بورس و احتمال زد و بند بسیاری از قوانین بورسهای دیگه اینجا کارایی ندارد
مشکل بازار ما فقط همین ناظرهای ان هست که 5درصد مثبت هم بر نمیتابند و بازار یکدست قرمز را دوست دارند در بازار قرمز و نزولهای زیاد صدایی از انها در نمیاد و هیچ معامله ای هم ابطال نمیکنند و ظن دستکاری فقط برای سهامی است که بخواهد صعود کند یا مثبت باشد
نظر