بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mousavi
    عضو عادی
    • May 2011
    • 196

سلام
    مارال خانوم اگه به نمودار مپنا نگاه کنین امروز یه پول بک اتفاق افتاد
    حالا تا چه قیمتی انتظار میره افت کنه

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

اگر ممکنه این تاپیک با بررسی روند ادغام شود ممنون میشوم

نظر

• مارال صفا
        عضو عادی
        • Nov 2010
        • 293

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
        سلام
        مارال خانوم اگه به نمودار مپنا نگاه کنین امروز یه پول بک اتفاق افتاد
        حالا تا چه قیمتی انتظار میره افت کنه
        سلام
        من روند مپنا را این شکل دیده بودم فعلا با جو بازار باید پیش رفت macd سیگنال خرید قطعی صادر نکرده اما در میان مدت و بلند مدت روند سهم در داخل چنگال صعودی خواهد شد
        شما با این چنگال استراتزی بچین من فکر میکنم تا 316 نیز نوسان کند

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
        ساختار روند مپنا از دید من

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

پتروشیمی اصفهان
          واگرایی مثبت macd الگو پرچم احتمال زیاد رشد سهم در میان مدت تا 620 تومان

نظر

• majid
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 151

مارال خانم- سلام
            لطفا در صورت امکان در خصوص وصنا نيز تحليلي داشته باشيد.با تشکر فراوان

نظر

• حبیب
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 252

اگر فخوز را هم تحلیل بفرمایید ممنون میشم

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                مارال خانم- سلام
                لطفا در صورت امکان در خصوص وصنا نيز تحليلي داشته باشيد.با تشکر فراوان
                سلام وصنا در نگاه کلی موج سوم را تمام کرده اگر فرض کنیم موج سوم هنوز تمام نشده باشد برای ادامه صعود نیاز به پتانسیل بالایی دارد
                سهم تا 261% یک سیکل را تمام کرده الان میشه گفت در یک روند فرسایشی است شما ناو سهم را بررسی کنید و سپس استراتزی تعیین کنید نظر من رسیدن تدریجی سهم به 170 میباشد البته تقسیم سود مجمع و مسایل دیگه مثل افزایش سرمایه یا .. میتونه در این نزول دخیل باشه برای همین حتما با دید بنیادی با سهم رفتار کنید
                من واگرایی منفی macd را نیز مشخص کردم

نظر

• پر ریسک
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 66

خانم مارال با سلام خسته نباشید ایا الگوی پرچم که برا پترو اصفهان قرار دادید برا شاراک هم صادقه نمودار این دو تا خیلی شبیه هم ست ................با تشکر
                  [B]بزرگترین تجربه که در بورس کسب کردم:
                  تنها منبع برای خرید سهام گزارش شرکتهاست ولاغیر
                  [COLOR="red"]70[/COLOR] درصد سبد را با توجه به گزارش شرکتها باید خرید و[COLOR="red"]30 [/COLOR]درصد را با اما واگر وشایعات[/B]

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    خانم مارال با سلام خسته نباشید ایا الگوی پرچم که برا پترو اصفهان قرار دادید برا شاراک هم صادقه نمودار این دو تا خیلی شبیه هم ست ................با تشکر
                    سلام
                    خیر شاراک الگو پهن شونده داره البته شاراک نیز رشدی است اما اهداف صعود شاراک را باید بررسی دقیقتری داشته باشم بجز این الگو سرو شانه کف را کوتاه مدت تکمیل میکنه ;)

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

روند نفت
                      درگیری با 100% فیبو البته اهداف مشخص هستند فعلا کلیت روند نفت مثبت است گرچه کوتاه مدت میتواند در همین حوالی در نوسان باشد

نظر

• امیرعلی
                        عضو جدید
                        • Jun 2011
                        • 10

خانم صفا یکی دو. جا پرسیدم فعلا جوابی نگرفتم نظرتون راجع فسرب و حقش با توجه به افزایش دلار چیه هرچند که میگن فسرب صادرات انچنانی نداره با توجه به صعود گروهش رشدی برای سهم از نظر تکنیکال وفاند براش قایلید مرسی

نظر

• مارال صفا
                          عضو عادی
                          • Nov 2010
                          • 293

شاراک حداقل کوتاه مدت رشد خوبی خواهد داشت بالینگر باند سقف الگو قرار گرفته گپ نیز دارد کوتاه مدت گپ را پرخواهد کرد به سقف نیز خواهد رسید

نظر

• مارال صفا
                            عضو عادی
                            • Nov 2010
                            • 293

در اصل توسط امیرعلی پست شده است View Post
                            خانم صفا یکی دو. جا پرسیدم فعلا جوابی نگرفتم نظرتون راجع فسرب و حقش با توجه به افزایش دلار چیه هرچند که میگن فسرب صادرات انچنانی نداره با توجه به صعود گروهش رشدی برای سهم از نظر تکنیکال وفاند براش قایلید مرسی
                            من تکنیکالی نظر میدم مثلا شاراک و شصفها بازدهی کوتاه مدت خوبی خواهند داد نشان میدهد حداقل جو بازار کوتاه مدت رو این شرکتها مثبت است و قیمت دلار نیز باید قبول کنیم بالا امده هر چند موقتی
                            فسرب را بررسی میکنم حتما

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
                              سلام وصنا در نگاه کلی موج سوم را تمام کرده اگر فرض کنیم موج سوم هنوز تمام نشده باشد برای ادامه صعود نیاز به پتانسیل بالایی دارد
                              سهم تا 261% یک سیکل را تمام کرده الان میشه گفت در یک روند فرسایشی است شما ناو سهم را بررسی کنید و سپس استراتزی تعیین کنید نظر من رسیدن تدریجی سهم به 170 میباشد البته تقسیم سود مجمع و مسایل دیگه مثل افزایش سرمایه یا .. میتونه در این نزول دخیل باشه برای همین حتما با دید بنیادی با سهم رفتار کنید
                              من واگرایی منفی macd را نیز مشخص کردم
                              سلام به مارال عزیز
                              ممنون از تحلیل های بسیار خوبتون ... خیلی استفاده کردیم ممنون

تحلیل بسیار خوبی از وصنا ارائه نمودین
                              بد نیست نگاه بنیادی هم به سهم داشته باشیم و هدف 170 تومانی شما

ان ای وی سهم در محدوده 330 تومان قرار داره یعنی حداقل ارزش سهم باید 230 تومان باشه ... شرکت40 تومان سود برای سال 89 محقق کرده یعنی با پی به ای 6 باید باز هم به عدد 230 یا 240 برسیم اما سهم مورد بی مهری قرار گرفته به علت نداشتن حامی حقوقی خوب ....
                              طبق برسی 5 سال گذشته شرکت همیشه تقسیم سود حداکثری در مجمع داشته ... اگه شرکت با قیمت 205 تا 210 به مجمع بره و 30 تا35 تومن سود تقسیم کنه با قیمت 170 تومن بازگشایی میشه یعنی هدف تکنیکی شما...این افت تدریجی نخواهد بود بلکه با تقسیم سود خواهد بود که اشاره نمودین

موفق باشید
                              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• نادری
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 519

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                                سلام به مارال عزیز
                                ممنون از تحلیل های بسیار خوبتون ... خیلی استفاده کردیم ممنون

تحلیل بسیار خوبی از وصنا ارائه نمودین
                                بد نیست نگاه بنیادی هم به سهم داشته باشیم و هدف 170 تومانی شما

ان ای وی سهم در محدوده 330 تومان قرار داره یعنی حداقل ارزش سهم باید 230 تومان باشه ... شرکت40 تومان سود برای سال 89 محقق کرده یعنی با پی به ای 6 باید باز هم به عدد 230 یا 240 برسیم اما سهم مورد بی مهری قرار گرفته به علت نداشتن حامی حقوقی خوب ....
                                طبق برسی 5 سال گذشته شرکت همیشه تقسیم سود حداکثری در مجمع داشته ... اگه شرکت با قیمت 205 تا 210 به مجمع بره و 30 تا35 تومن سود تقسیم کنه با قیمت 170 تومن بازگشایی میشه یعنی هدف تکنیکی شما...این افت تدریجی نخواهد بود بلکه با تقسیم سود خواهد بود که اشاره نمودین

موفق باشید
                                دوستان وصنا حامیان بز خر دارند .ارزش این سهم فراتر از این حرفها است.ولی نمی گذارند بالا رود این سهم.حدود 7.5%ونوین داره با 50 میلیارد سرمایه.تازه ونوین یک معوق 100 میلیارد تومانی از وپترو میخواهد در واقع وپترو فروخت مروارید و اون یکی پترو شیمکی را برای ونوین این سهم و ثنوسا و سایر سهام ونوین دار غوغا میکنند .حامیان کلاش دارند که دستشان تو دست هم است وساختی ها و بهشهری ها و اگرنه قیمتشان باید حداقل دوبرابر این قیمت ها وساختی ها 3 برابر این قیمتی که هستند باید می بود ولی از آنجاییکه وپترو نقدینگی دستش میرسه با توجه به داغ کردن وساخت و فروش آن وساخت را به اوج میرساند این پیش بینی من است مدیران مرموزی داره وپترو.خنده داره از کجا به کجا رسیدم

نظر

در حال کار...
                                X