بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mousavi
    عضو عادی
    • May 2011
    • 196

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
    متاسفانه سایت بورکس ف ل ت شد
    سلام

من یه ایمیلی به زیرساخت فیلترینگ زدم مبنی بر اینکه سایت بورکس رو اشتباها فیلتر کرده اند در جواب ایمیل من اینو نوشتن :

با سلام
    سایت مذکور با حکم دادستانی فیلتر گردیده است

واقعا که !

نظر

• Moradad
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 355

با تشکر از اساتید گل این سایت ( به قول بابا اتی )

من تو آن سایت عضو نبودم ولی یک 7،8 تا نخاله آنجا بودند که به هر بهانه ای شلوغ بازی در می آوردند و دیگران را تحریک میکردند و ..........
      که امیدوارم اینجا همانطور که تا حالا خیلی داغ نبوده ، بعدش هم نباشد تا دوستانی که با اطلاع هستند به افرادی مثل من که کمتر از احوال بازار و تکنیکال و فاندامنتال سررشته دارند هم در جریان قرار بگیرند.

نظر

• mehran
        كاربر فعال
        • Jan 2011
        • 1537

سلام باز که گفتین استاد
        خب فشکر من خوشبینانه کوتاه مدت تا 195 میبینم اما جو قندیها را نیز باید مد نظر قرار داد روند بلند مدت باید بررسی دقیقتری داشت
        ای وای مارال خانم دیدی چطوری از دستمون در رفت فعلا 35 تومان غیر عملیاتی تعدیل داده عملیاتیشم هست....

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

مهران سیستمم را فرمت کردم فعلا سلاح ندارم تا عصر مجهز میشم

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
            ای وای مارال خانم دیدی چطوری از دستمون در رفت فعلا 35 تومان غیر عملیاتی تعدیل داده عملیاتیشم هست....
            خب این قشکر همان حالتی که رو شبریز هست را داره
            واگرایی مخفی منفی و واگرایی مثبت الگو چیه سرو شانه کف البته با این دیدگاه تا سقف چنگال بلند مدت رشد میکنه
            کوتاه مدت تا همین جا نز سریع رشد کرده ولی من نظرم توقف کوتاه روند صعودی در همن 194 هست
            امی بروکر را تازه نصب کردم رنگ فابریک

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

خیلی متشکرم مارال جان....حالا که شد 210 تومان چه؟؟؟ به نظرت تا حوالی 190 میریزه؟؟
              این بخشش غیر بورسیه: مارال جان خواهرم یه گل داره بد جور به خرج افتاده اذیت میکنه میگم ردش کن بره میگه نه تو میتونی بیای باهاش یه صحبتی بکنی آخه از یکی از دوستان پرسیدم گفت دیگه واست ماشین نمیشه یادمه یه زمانی گل داشتی>

نظر

• مارال صفا
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 293

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                خیلی متشکرم مارال جان....حالا که شد 210 تومان چه؟؟؟ به نظرت تا حوالی 190 میریزه؟؟
                این بخشش غیر بورسیه: مارال جان خواهرم یه گل داره بد جور به خرج افتاده اذیت میکنه میگم ردش کن بره میگه نه تو میتونی بیای باهاش یه صحبتی بکنی آخه از یکی از دوستان پرسیدم گفت دیگه واست ماشین نمیشه یادمه یه زمانی گل داشتی>
                رو قشکر باید بلند مدت کار کرد اما کوتاه مدت همان حوالی 195 فروشش بد نیست الگو سرو شانه کف باشه رشد نسبتا سریغی خواهد داشت و بلند مدت دیدن سهم ارجحیت داره

گل الانم دارمش متاسفانه باید بگم بفروشین ضرر میکنید مگر اینکه بخواهید ماشین را تا یک ماشین 30 میلیونی ارتقا بدین چون زیر 20 بخواهید ماشین بخرین چه ماشینی میخرین ماشینهای ایران خودرو یا سایپا؟؟ این ماشین شما هم خیلی خوب باشه فکر نکنم بالای 14 بخرند نمی ارزه راهی است که من رفتم و رانندگیش از ماشینهای صفر کیلومتر کارخانه های مذکور :دی بسیار بهتر است

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

مارال جان اگه تعدیلش بدی خیلی قشنگتره.

نظر

• amir2003
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1125

رو قشکر باید بلند مدت کار کرد اما کوتاه مدت همان حوالی 195 فروشش بد نیست الگو سرو شانه کف باشه رشد نسبتا سریغی خواهد داشت و بلند مدت دیدن سهم ارجحیت داره
                    l
                    سلام مارال خانم
                    فکر کنم نرم افزارتون آپدیت نیست قیمت امروز حوالی 210 یعنی با توجه به جو قندیها فکر میکنید سهم اصلاح بشه یا به رشدش تا سقف کانال ادامه میده.؟
                    آخرین ویرایش توسط amir2003؛ 2011/06/20, 15:46.
                    اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                    "دیوید ویسکات"

نظر

• مارال صفا
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 293

ممنون امیر خان من تازه فهمیدم سهم تا 210 امده بالا پس این الگو سرو شانه جدی بوده و الان در مسیر سقف چتگال است اما اهداف بعد از 195 را باید بررسی کنم اما گپ ایجاد شده را باید بررسی کنم الان پر خواهد شد یا در اینده

نظر

• مارال صفا
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 293

در مورد قشکر من نظرم اینه صعود سهم فعلا میتواند ادامه دار باشد البته در سطح 220 تا 205 نیز نوساناتی خواهد داشت
                        البته باید اینئ در نظر داشته باشین سهم موج 3 وجود گپ طبیعیه و میتونه بلند مدت اونو پرکنه شخصا این سهمو داشته باشم اصلا فکر نوسانگیری نمیکنم
                        آخرین ویرایش توسط مارال صفا؛ 2011/06/20, 21:16.

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

متاسفانه سایت بورکس ف ل ت شد
                          دوستان فعلا از ادرس زیر استفاده کنید بچه رفتن با بچه های بالا صحبت کنن
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!
                          وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• کاشف
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 925

با ادامه روند منفي بازار سهام
                            اعتراض كارگزاران بورس به رئيس بانك مركزي شدت گرفت

خبرگزاري فارس: درپي پابرجاماندن آثار نوسان نرخ ارز بر بازار سرمايه و عدم ثبات و ابهام در تصميم گيري هاي بانك مركزي، امروز هم شاخص بورس منفي شد تا اعتراض كارگزاران بورس به رئيس بانك مركزي شدت گيرد.به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، فعالان بازار سهام در حالي اين روزها برخلاف سال هاي گذشته شاهد روند صعودي قيمت ها و شاخص نيستند كه امروز هم بورس اوراق بهادار علاوه بر تداوم آثار منفي نوسان نرخ ارز و ادامه ابهام در آينده اين متغير ، نظاره گر اثر منفي افت قيمت هاي جهاني محصولات هم بود.
                            براساس اين گزارش ، اين دو رويداد هر چند موجب تكرار كاهش روزگذشته ارقام شاخص بورس با 93 واحد افت و ثبت عدد 25 هزار و 120 واحدي شد كه اغلب كارگزاران با اعلام اينكه نوسان قيمت هاي جهاني امري طبيعي است، تير انتقاد از سياست هاي بانك مركزي و رئيس آن را بيشتر كردند.
                            در اين ميان يكي از كارگزاران بر اين باور است شخص بهمني برخلاف همتايان خود در ديگر كشورها نه تنها نتواسته اعتمادعمومي را جلب كند بلكه با اظهار نظرهاي متفاوت خود مانع تعيين تكليف نرخ ارز و شكل روند مثبت يا منفي طبيعي ديگر بازارها شده است.
                            كارگزار ديگري قديمي معتقد است در حالي با اعلام مواضع ديگر روساي بانك هاي مركزي در ديگر كشور ها، اقتصاد كشور به سمت وسويي حركت مي كند كه گفته هاي مكرر و بدون عمل يا عمل اندك رئيس كل بانك مركزي كشور دردسرهاي جديدي را براي همگان رقم زده است.
                            ديگر كارگزار بورس هم خاطر نشان كرد، مهمترين نكته در رويه روزهاي اخير مسئولان بانك مركزي عدم ثبات و ابهام در تصميم گيري هاي اعلام شده است.بطوريكه شايد كمتر كارشناس و مسئول و تحليل گيري قادر به پيش بيني شرايط نرخ ارز در روزهاي آينده باشد. به همين دليل ما كارگزاران و فعالان بازار سهام حاضريم مسئولان بانك مركزي نرخ ارزي مانند دلار را يا هزار و 200 و حتي هزار و 500 تومان و يا هزار و نهصد تومان اعلام كند اما در تصميم اعلامي ثابت قدم باشد تا همگان بدانند آينده كوتاه مدت ارز چه خواهد شد. وگرنه در اين شرايط پر از ابهام هيچ كسي قادر نخواهد بود در بازار سهام سودي كسب كند.يك كارگزار ديگر هم خطاب به رئيس كل بانك مركزي گفت: اگر آقاي بهمني به جاي مصاحبه هاي متعدد و گاه متناقص خود اقدام به عمل براي كنترل و مهار نوسان ارز مي كرد مي شد به آينده شرايط اميدوار بود اما متاسفانه چنين نبود و نيست.از طرف ديگر اگر وي متوجه آثار تصميم گيري ها و اظهار نظرهاي خود بر همه جوانب اقتصاد كشور مي شد شايد در موضع گيري هاي خود تجديد نظر مي كرد.
                            اين انتقادها در حالي نسبت به گذشته از شدت و حدت بيشتري برخوردار شده كه برخي ديگر هم از كاهش محسوس حجم روزانه معاملات ابزار نگراني مي كنند. گروه ديگري هم براين باورند اين وضعيت منفي بازار سهام تا چند روز ديگر هم ادامه خواهد داشت اما با نزديك شدن به زمان برگزاري مجامع شركت هاي بزرگ بورسي، مي توان شاهد تثبيت روند صعودي بازار سهام بود.
                            اين همه در حالي است كه به دليل عدم قطعيت در بازارهاي سهام نمي توان با قدرت از آينده منفي يا مثبت بورس در روزها و هفته هاي آينده سخن گفت و بايد منتظر رويداد و فعل و انفعالات مسئولان بود.
                            انتهاي پيام/ص

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

امیدوارم اوضاع سیاسی در هفته پیش رو تاثیر منفی نگذارد.
                              امروز علياصغر پرهيزكار و ملک زاده دو تن از نزدیکان م رو دستگیر کردند که شاید زمینه چینی برای گرفتن.... باشد
                              در هر حال ممکنه دولت واکنش تندی به این اقدامات داشته باشه و اختلافات تشدید بشه ضمن اینکه مجلس هم که قبلا دستوری ساکت بود الان دستورری......
                              فقط امیدوارم تاثیر نگذارد.
                              قیمت جهانی نفت هم افت چشمگیری داشته است که البته باید دید فردا چگونه است.
                              در بین فلزات هم فقط سرب وضعیت خوبی دارد و در حال رشد است که به بالای 2500 رسیده است.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

سلام بر مارال خانوم.....میشه اگه زحمتی نیست 3 نگاه به این 3 سهم می اندازید....
                                1-ختوقا 2-پلوله 3 -کساوه <البته میدانم اعتقاد شما بررسی سهم های پر حجم تر و معروف تر هست >

نظر

در حال کار...
                                X