بررسی روند شرکتهای بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sonic
    عضو جدید
    • Jul 2011
    • 15

پیش بینی شرایط هفته آینده بازار در گفتگو با کارشناسان
    بازار هفته آینده به کدام سو می رود؟

تغییر نرخ فروش سیمان ، بیشتر شرکت های این گروه را با صف خرید مواجه کرد. قیمت های جهانی مواد خام در هفته گذشته از ثبات برخوردار بود و در خصوص برخی فلزات اساسی نیز رشد پیدا کرد با این وصف کارشناسان بازار هفته آتی سهام را پیش بینی کردند. کارشناسان بر این باورند که سیمانی ها هفته جذابی را پیش رو خواهند داشت گرچه بیشتر شرکت های این گروه ، شرکت های کوچک هستند که با توجه اخباری مبنی بر افزایش نرخ فروش، تاثیر چندانی بر شاخص نخواهند داشت.

هفته ای مثبت در پیش است

امیر حیدری کارشناس بازار سرمایه در خصوص پیش بینی هفته آینده گفت:" هنوز نوسانات قیمت های جهانی ادامه دارد و احتمال ادامه و تقویت آن وجود دارد ." وی افزود:" مس ، سرب و روی با توجه به ثبات و رشد قیمت های جهانی و فولاد نیز با توجه به این فاکتور می توانند سبب تقویت ارزش سهام شرکت های مربوطه شوند. همچنین با مشخص شدن تاریخ برگزاری مجمع آن ها می توان انتظار داشت که فلزات اساسی در هفته آتی پیشتاز باشند."

این کارشناس بازار هفته آینده را مثبت ارزیابی کرد و افزود:" هفته آتی را می توان مثبت پیش بینی کرد چراکه حضور آیتم های اقتصادی قوی تر از آیتم های سیاسی است."

وی خاطر نشان کرد:" از دیگر صنایع بورسی می توان به سیمانی ها اشاره کرد که با توجه به اخباری مبتنی بر تغییر نرخ فروش ،می توان هفته جذابی را برای آنها متصور بود."

روزهای مهم برخورد با خطوط روند

وحید عباسیون کارشناس بازار سرمایه درباره پیش بینی هفته آتی سهام گفت:" اتفاق خاصی نه در بعد اقتصاد و نه در بعد سیاست رخ نداده است و به نظر می رسد که نوسان مثبت و منفی بازار را تا پایان فصل مجامع شاهد خواهیم بود." وی ادامه داد:" نزدیک شدن به پایان تیر ماه، بازار را درانتظار ارائه گزارش های سه ماهه قرار می دهد همچنین نزدیک شدن به پایان فصل مجامع از دیگر فاکتور های تاثیر گذار بر تعیین روند بازار خواهد بود."

وی افزود:" گرچه به لحاظ تکنیکال نیز این احتمال وجود دارد که بازار خط روند یکساله صعودی و دو ماهه نزولی را لمس کند." وی گفت :" با این وصف حرکت بعدی بازار مهم است و این که خط روند بازار مرز صعودی یا نزولی را رد می کند ." وی توضیح داد:" گزارش های سه ماهه شرکت ها که تا کنون ارائه شده، محافظه کارانه بوده است. همچنین مجامع برخی شرکت های بزرگ بورسی که نزدیک به تاریخ برگزاری می شود، می تواند در تعیین این خط روند موثر باشد."

وی ابراز داشت:" در هفته آینده عرضه پتروشیمی زاگرس را نیز خواهیم داشت که باعث تحرکات گروه غدیر خواهد شد ." وی گفت:" به نظر می رسد که بازار تعادل را در هفته آتی در همین سطح کنونی خواهد داشت و از اواخر تیر ماه و پایان برگزاری مجامع بزرگ بورسی، می توان روند کلی بازار را تشخیص داد."

این کارشناس بازار سرمایه در خصوص معرفی صنایع پیشتاز هفته آتی گفت:" گروه بانکی با توجه به نزدیکی مجامع روند صعودی را خواهند داشت و البته برخی شرکت های معدنی و فلزات اساسی که برگزاری مجمع را پیش رو دارند، می توانند مورد اقبال قرار گیرند. همچنین سیمانی ها که تحت تاثیر اخبار مثبت در خصوص تغییر نرخ فروش قرار دارند، به روند صعودی خود ادامه خواهند داد."

هفته آتی صعودی نیست

علیرضا محمودی از کارشناسان بازار سرمایه با مثبت خواندن گروه سیمانی به پیش بینی بازار هفته آتی پرداخت و گفت:" جو سیمانی ها در هفته جاری به دلیل اخبار مثبت، روند صعودی را طی کرد گرچه این اخبار هنوز از مرجع رسمی به طور کامل بیان نشده است و با اعلام آن، بورس باید از شرکت های ذی نفع گزارش شفاف سازی بخواهد ." وی ادامه داد:" با این وصف و مثبت بودن این گروه نمی توان تحرکات مثبت آنها را در شاخص چندان موثر دانست چرا که شرکت های این گروه حجم چندانی از معاملات بورسی را تشکیل نمی دهند."

این کارشناس افزود:" به رغم ثبات و رشد قیمت های جهانی، رویکرد سرمایه گذاران بر ورود به بازار یا فعالیت دراز مدت قرار ندارد چون جو حاکم مانع چنین رویکردی است. بنا بر این مهم نمی توان بازار هفته آتی را صعودی پیش بینی کرد."

وی در معرفی صنایع پیشرو به سیمانی ها اشاره کرد و گفت:"گرچه در هفته آینده پتروشیمی زاگرس نیز عرضه می شود ولی سیمانی ها با توجه به آنچه گفته شد، به دلیل کمی حجم معاملات تاثیری بر شاخص نخواهند داشت همچنین برخی تک سهم ها را می توان در زمره سهام پیشتاز هفته آتی قرار داد."
    [B][COLOR="purple"]هیچگاه امید کسی را ناامید نکن ، شاید امید تنها دارایی او باشد . [/COLOR][/B]

نظر

• مارال صفا
      عضو عادی
      • Nov 2010
      • 293

بهترین چنگال فاراک همینه
      بهترین و محکمترین حمایت فاراک نیز مشخص شده
      تشکیل یک مثلث دیاگونال و اشتباه خیلی تحلیلگران بر شکست حمایت مهم سهم
      بنظر من سهم تا 195 پله اول توانایی رشد داره اما در سطح 175 تا 178 با مقاومت مدلاین چنگال مواجه خواهد شد

نظر

• Sonic
        عضو جدید
        • Jul 2011
        • 15

در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Post
        بهترین چنگال فاراک همینه
        بهترین و محکمترین حمایت فاراک نیز مشخص شده
        تشکیل یک مثلث دیاگونال و اشتباه خیلی تحلیلگران بر شکست حمایت مهم سهم
        بنظر من سهم تا 195 پله اول توانایی رشد داره اما در سطح 175 تا 178 با مقاومت مدلاین چنگال مواجه خواهد شد
        با کمال احترام
        به نظرم من چنگال شما معتبر نیست.
        اولا پیووت B ماژور نیست. دوما در یک چنگال ایده آل نقطه C باید بین 38 تا 100 درصد موج AB اصلاح شود. ولی در چنگال شما نقطه C بیشتر از 100% AB ریترس کرده.
        به نظرم ه جای رسم چنگال H&Sh کف را مد نظر بگیریم بهتر هست!
        [B][COLOR="purple"]هیچگاه امید کسی را ناامید نکن ، شاید امید تنها دارایی او باشد . [/COLOR][/B]

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

سلام خدمت بانو مارال....

بی زحمت یه نگاهی به ثاخت و حکشتی میندازین....بسیار ممنون...

نظر

• مارال صفا
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 293

سلام خب من امدم دوستان یک سری سهم ینویسید بررسی کنیم
            اخرین سبد من
            حفاری شمال شبریز
            صدرا

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

سلام مارال خانوم.........من اول اومدم....اول نوبت منه......

خساپا...زامیاد

نظر

• shadi
                کاربر فعال
                • Jul 2011
                • 914

سلام مارال خانوم

قبلا سهامدار فاراک بودید واعتقاد زیادی بهش داشتید و میگفتید تا افزایش سرمایه باهاش هستید چی شد دیگه بهش اعتقادی ندارید اخه منهم فاراک زیاد دارم و هر روز هم

اضافه میکنم لطفا نظرتون را بفرمایید.

بعد هم شبریز و وکار

مرسی

نظر

• مارال صفا
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 293

اول شفاف سازی کنم در مورد فاراک
                  هنوز هم اعتقاد به سهم دارم اما دیدم سهم در کوتاهترین زمان ممکن به 225 رسیده بود و همچنین جفاری شمال در حوالی حمایت خود در نوسان بود ترجیح دادم کلا به استراتزی اول سالم برگردم و کلا بر روی حفاری تکسهم شوم من وقتی فاراک را فروختم اعلام کردم سهم صف خرید 3 میلیونی داشت بازار هم در حال خرید بود
                  بصورت کلی من گروه تجهیزات را به سمت حفاری خواهم برد اما گروه نفتی چون در زیان هستم فعلا نمیخواهم شناسایی کنم و فکر میکنم مثلا شبریز میانگین 225 را فعلا دست نزنم بهتر است البته شبریز را علاقه زیادی بهش دارم
                  فاراک اصلاح روندی تا 180 تخمین زدم داره اما برگشت و سازماندهی موج صعود قوی از سهم کمی زمانبر میتونه باشه دلایلش را در پستهای بعدی خواهم گفت فقط و فقط تکنیکالی
                  دوستان در جو بازار چند ماه پیش گفتم استرتزی فعلا برگشت زیان است
                  اثرات موج 4 شاخص هنوز در سبد من هست

نظر

• مارال صفا
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 293

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                    سلام مارال خانوم.........من اول اومدم....اول نوبت منه......

خساپا...زامیاد
                    دیتا را بروز میکنم اول سایپا را بررسی میکنم

نظر

• يگانه
                      کاربر فعال
                      • Mar 2011
                      • 616

دوستان عزيز مهران و مارال عزيز
                      اين قنيشا و كبافق رو هم يه تحليل ميكنيد من چيزي ازشون نميفهمم>:d<

نظر

• مارال صفا
                        عضو عادی
                        • Nov 2010
                        • 293

سایپا را من هفتگی دیدم البته ساختار نزول سایپا بنظر میرسه در موج بزرگ B هستیم در تایم هفتگی واگرایی مخفی مثبت داریم
                        بصورت کلی هدف و سازماندهی موج جدید میتواند در حالت نرمال تا 280 باشد روند را بصورت کلی گذاشتم گپ کوچکی هم در محدوده 260 تا 280 هست انهم پر خواهد شد این تحلیل میان مدت است
                        پینوشت رسیدن به 280 بنظر من زمانبر است

نظر

• ali2
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 49

مارال خانم سلام شما که زحمت می کشید زحمت وساپا را بکشید

نظر

• برديا
                            عضو عادی
                            • Mar 2011
                            • 60

ببينيد بهنوش يه خط جديد زده به نام دلستر شيشه اي كه مي گفتند اين طرح تو خاورميانه بي نظيره چون هم خط توليد كلا از طراحي گرفته تا قطعاتش ماله آلمانه و تمام اتوماتيك ، ولي ما با اين چيزها كاري نداريم ما مي خواييم ببينيم تاثير اين خط تو سودآوري اين شركت چقدره ؟

ببينيد 48000 بطري در ساعت يعني 1152000 هزار شيشه در 24 ساعته
                            420480000 شيشه دلستر در يك سال

قيمت فروش هر شيشه رو اگه 4500 ريال به صورت تقريبي بگيريم مي شه فروش 1892160000000 ريال و اگه حاشيه سود 15 درصد رو بگيريم مي شه 283824000000
                            يعني به ازاي هر سهم مي شه 3448 ريال

اين در حاليه كه سود كنوني شركت به ازاي هر سهم 3020 ريال و اگر مقدار سود حاصل از خط جديد رو هم اضافه كنيم به سود 6468 ريال مي رسيم .

خودتون مي بينيم كه حاشيه سود رو خيلي كم در نظر گرفتم كه حداقل سود حاصله رو حساب كنم .

شركت يه افزايش سرمايه 100 درصدي هم داره كه تا حداكثر يه ماهه ديگه مي بنده .

به نظرم بهنوش امسال يه بازده رويايي به سهامدارانش هديه خواهد داد .

اين هم لينك هاي مربوط به خبرش :

http://www.irmf.ir/News/ShowHoldingN...vnbj&PIdx=vnvi

آخرین ویرایش توسط برديا؛ 2011/08/16, 18:42.

نظر

• دماوند
                              عضو جدید
                              • May 2011
                              • 7

مارال خانم عزيز
                              ميشه لطفا يه ارزيابي هم از روند كلي شاخص داشته باشيد؟
                              ممنون از تحليل هاي شما .

نظر

• برديا
                                عضو عادی
                                • Mar 2011
                                • 60

در اصل توسط برديا پست شده است View Post
                                ببينيد بهنوش يه خط جديد زده به نام دلستر شيشه اي كه مي گفتند اين طرح تو خاورميانه بي نظيره چون هم خط توليد كلا از طراحي گرفته تا قطعاتش ماله آلمانه و تمام اتوماتيك ، ولي ما با اين چيزها كاري نداريم ما مي خواييم ببينيم تاثير اين خط تو سودآوري اين شركت چقدره ؟

ببينيد 48000 بطري در ساعت يعني 1152000 هزار شيشه در 24 ساعته
                                420480000 شيشه دلستر در يك سال

قيمت فروش هر شيشه رو اگه 4500 ريال به صورت تقريبي بگيريم مي شه فروش 1892160000000 ريال و اگه حاشيه سود 15 درصد رو بگيريم مي شه 283824000000
                                يعني به ازاي هر سهم مي شه 3448 ريال

اين در حاليه كه سود كنوني شركت به ازاي هر سهم 3020 ريال و اگر مقدار سود حاصل از خط جديد رو هم اضافه كنيم به سود 6468 ريال مي رسيم .

خودتون مي بينيم كه حاشيه سود رو خيلي كم در نظر گرفتم كه حداقل سود حاصله رو حساب كنم .

شركت يه افزايش سرمايه 100 درصدي هم داره كه تا حداكثر يه ماهه ديگه مي بنده .

به نظرم بهنوش امسال يه بازده رويايي به سهامدارانش هديه خواهد داد .

اين هم لينك هاي مربوط به خبرش :

http://donya-e-eqtesad.com/PDF/Vijeh/907.pdf
                                ........

نظر

در حال کار...
                                X