نبض سیاست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : نبض سیاست

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    به نظر من این توافق اگر نهایی بشود , دوام چندانی نخواهد داشت ! یا اینطور بگویم اگر اجرایی هم بشود (با توجه به کیفیت طرفین مذاکره که ایران امریکا و اسرائیل مهره های اصلیش میباشند)برای دهه ها محل مناقشه و کشمکش میباشد و هر لحظه آبستن حادثه ایی تازه است !
    هر طرف به راحتی میتواند دبه کند و دیگری را محک بزند برای باج خواهی بیشتر(شد شد , نشد هم نشد!) ...مخصوصا ایران که اگر در تنگنا قرار بگیرد(و یا قدرتی بگیرد و شلوارش دو تا شود)به راحتی میتواند با استناد به متن از تعهداتش طفره برود و دیگران را به مخمصه و دردسر بیاندازد !
    به نظر من اغلب ایرادت سناتورهای امریکایی مخصوصا جمهوریخواهان به جا میباشد و دقیقا نکاتی را بیرون کشیدند که نشان میدهد افق دیدشان بلند مدت است ,...
    جایی گفتند اگر سرمایه گذار در بخش هایی از ایران سرمایه دانشی و دلاری وارد کند و سپس ایران از تعهداتش سرباز بزند تکلیفش چطور میشود ؟!...
    که احتمال قوی مسئولیتش را میاندازند گردن خود سرمایه گذار که بایستی متن را خوانده باشد و ریسکهای بسیار زیاد متن را بداند و سپس اقدام کند !...که در اینصورت انتظار ورود سرمایه های غیر دولتی کمتر میشود , مگر سرمایه های بسیار خرد و کوچک با پشتوانه بیمه ایی بسیار قوی که در اینصورت هزینه های سرمایه گذار را بالا میبرد و قدرت رقابتش کمتر میشود !

در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
    ************************************************** ************************************************** *************************************

من اصلا * به خوب و بدبودن نظامی که در کشور حاکم است کاری ندارم .فقط از این متعجب که تو چطوری می تونی

یک ایرانی باشی که این قدر بغض و کینه از مهین و کشورت داشته باشی *. شک ندارم یا اجنبی هستی و یا

هموطنی خود فروخته*
    MAGDAD2015 نازنین ,
    تحلیلی که بنده قرار دادم چه ربطی به اراجیف و فحش هایی که شما داده اید دارد !
    احتمالا نازنین کاربرانی مانند جناب مصلح و مهدی 1000cc متوجه ربطشان شده اند که تشکر کرده اند....;)
    اما در مورد جمله لایت شده شما , که با من اصلا !! شروع کرده اید , عارضم خدمتتان که به قول فرمایش حضرت عاقا : مثل سگ دروغ میگوید !! هرچند که بنده تا بحال ندیده ام سگی صحبت بکند چه برسد به اینکه بخواهد دروغ یا راست بگوید ! ...اما گویا در افکار عموم جامعه نجسی سگ مد نظر است که بنده همان را به شما نسبت میدهم :)
    در اصل توسط MAGDAD2015 پست شده است View Post
    ************************************************** ************************************************** *********************************************
    مادام گیله دقیقا درست میفرماید قالتاق ترین مردم جهان یک عده شیعه اسمی هستند که جبرا و شناسنامه ای بدین توفیق نائل شدن

و اما مشخصات ایشان

1-از عقاید بهایی ها پیروی می کنند
    2-آدم های خود فروخته ای هستند
    3-هم جور فساد و دزدی و پلیدی از ایشان می شه انتظار داشت
    4-هر اعتقاد دینی که موجب شود ایشان به آزادی بی بند و قدشون نرسند .برنمی تابند
    5-منافق مسلک اند *
    6-و با توهین به ملت و دین بنوعی عقد گشایی می کنند
    7-حرام خواری با گوشت و پوستشان آمیخته است و هیچ سخن حقی رو برنمی تابند

خب اینهای که گفتم دقیقا روحیات تو و هم پیالهات است که بعضا در زیر پست های لجن پراکنی ات

با دم تکون دادن تشکر می کنند

نتیجه گیری

مادام گیله دقیقا درست فرمودید *باریک ال..
    مقداد نازنین , شما با تودهنی های فراوانی که از بنده خورده اید(البته به لطف وجود آمارو ریاضیات) در صدد جبران مافات میباشید که هر بار اوضاع را به ضرر خود بد و بدتر میکنید و شروع به فحاشی میکنید ....که در زبان محاوره میگویند : گه( ضمه بروی گ ) زیادی میخوردید !!!
    امام خمینی : مطهری پاره تن اسلام و حاصل عمر من بود :)
    آخر احمق جان این صحبت جناب ازغدی نقل قولی از استاد بزرگوار شهید مرتضی مطهری میباشد !!! بعد شما میگوید گیلان دقیقا درست میگوید !! :-s
    اگر نقد و توضیح و توجیهی از جنس مزخرفات همیشگیتان دارید میتوانید به آنها توضیح دهید ,
    اما آنچه که به عقل بنده میرسد ایشان (شهید دانشمند و اسلام شناس و نظریه پرداز و فیلسوف بزرگوار مطهری)اگرمیخواست خودشان شیعیان را دسته بندی میکردند و یا یک بلانسبتی به دیگر شیعیان میزدند , ...اما خیلی وضح و روشن مردم شیعه را میگوید !!! که به نظر من دقیقا درست میفرمایند و اگر انسان شیعه ایی باشد که دزدی و دروغ و ربا و کلاهبرداری و از این دست صفات حسنه مومن:D انجام ندهد , دیگر نمیشود به ایشان گفت شیعه !!!! و به نظر من یک انسان است !!!
    مردم شیعه بدون صفاتیکه بدرستی استاد شهید مطهری به ایشان نسبت میدهند , تهی و پوچ میشوند !!!...نگاهی به خودت و دور وبرت بینداز ;)

پ .نویس 1 : نمیدانم چطور است که شما هر فحش و ناسزا و نسبتی را میخواهید به بنده و دیگر کاربران میدهید و بدون کمترین مشکلی !!! اما بنده راستگو را مرتب مسدود میکنند ... حالا مسدودیش مهم نیست ! مهم اینست به موقع نمیتوانم جواب مزخرفات و اراجیف شما را (که گویا مادرزاد میباشد) و به من مربوط است را بدهم و از این بابت و تاخیر عذر خواهی میکنم !

پ . نویس 2:
    راستی هنوز با سیستم عامل دزدی به اینترنت کانکت میشوی ;)

مطهری می گوید: شیعه مردم شیعه جزو قالتاق ترین مردم دنیا هستند. یعنی دروغ می‌گویند. ربا می‌خورند.گران می‌فروشند. کلاه هم رو بر می‌دارند.....
    آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/30, 12:29.
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• mjtb
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 527

آخر احمق جان این صحبت جناب ازغدی نقل قولی از استاد بزرگوار شهید مرتضی مطهری میباشد !!! بعد شما میگوید گیلان دقیقا درست میگوید !! :-s
      جهت تأیید:

www.youtube.com/watch?v=LA3UAY_vBC0

نظر

• TAJ2014
        عضو فعال
        • Dec 2014
        • 1027

د وستان اینقدر با احترام باهم تبادل نظر میکنند که آدم شرمش میاد بیاد این مطالب رو بخونه
        واقعا یه کم فکر کنیم چیا به هم میگیم

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
          د وستان اینقدر با احترام باهم تبادل نظر میکنند که آدم شرمش میاد بیاد این مطالب رو بخونه
          واقعا یه کم فکر کنیم چیا به هم میگیم
          به نظرم بهتر این طور بود که قبل از اینکه بنده جواب چندین پست مزخرف کاربر MAGDAD2015 را یکجا بدهم شرمتان می آمد !!! ;)
          مخصوصا اینکه به کاربرانی که پستها را میخوانند و تشکرمیکنند میگویند : دم تکان میدهند !!!
          .
          پ .نویس :
          بنده با این ادبیات جناب MAGDAD2015 از همان ابتدا مطمئن بودم که ایشان یک شیعه واقعی اقا مرتضی علی هستند !!!
          البته طبق همان تعابیر و توصیفاتی که اسلام شناس و فیلسوف بزرگ شهید مطهری از شیعیان دارند ! ;)
          آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/07/30, 13:02.
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• rio
            عضو عادی
            • Mar 2015
            • 175

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
            ریو جان سلام

تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل

یه سر به لینک فوق بزن

اولی یک قزاق بی سواد در خدمت رفاه مادی مردم، حتی حسن کچل، تبنل تنبلا
            دومی یک علامه و نماینده خدا روی زمین و فرستاده او برای اعتلای معنویات مردم

همین لینک برای اینکه بنده با شما که معترف به نادانی هستید، ادامه بحث ندهم، کافی است

بنده، میدانم و میدانم که میدانم

با سپاس از آقا میلاد بابت این لینک همه چی تمام

ریو جان اگه ما همدیگر رو ندیدیم، حلالمون کن.... چوب خط من پر شده و هر آن ممکنه برم به غیبت کبری

البته بنده به حلال و حرام اعتقادی ندارم ولی حلال و حرام وجود داره و حقه
            ---------------------
            (( دو صد گفته+ نیم کردار ))

سلام :
            ترجمه ی رفتار و کردار هر کسی همان چیزهایی نیست که می گوید یا شعارهایی که می دهد یا شعرهایی که می نویسد و نقل قول می کند , ای بسا کسا نی که اگرکردارشان را ترجمه کنیم , 180 درجه با گفتارشان منافات و تضاد داشته باشد ؛ و این مورد را با عرض پوزش در ارتباط با شما دوست نادیده ؛NAY به وضوح می تواند دید به گواه منافات بسیار بین آنچه می گوئید تا آنچه می کنید ....

نمی دانم این همه اصرار ما برای نقد دیگران در جایی که خودمان آراسته به همان موارد ایرادات هستیم ؛ و حاضر نیستیم کمترین تلاشی برای رفع شان بکنیم چه معنی دارد ؟
            نای گرامی !
            من با تکنیک هایی که شما در بحث برای خلع سلاح دیگران به کار می برید ؛ نا آشنا نیستم ....سالهاست این قبیل کارکردها را دیده ام و می دانم وقتی پاسخی به نقدی که به ما می شود نداریم , ساده ترین کار تخریب , نقاد است , نه پاسخ متواضعانه به نقد !

شما اگر می دانید و می دانستید که می دانید روزگاری نه چندان دور همین چند وقت پیش ] من گمنام را از شدت دانایی تا فرش اعلا بالا نمی بردید ( با پستی مفصل که در آن از دانایی یrio لاف ها زدید ! , و امروز به هم دانای دیروز ؛ می گوئید : نادان ! ....لااقل همین یک مورد اشتباه را در نظرتان داشته باشید تا از دانایی ی خودتان و دیگران کمتر لاف بزنید ....و مدام نگوئید : من ایمان دارم به درستی ی نظراتم ....
            این ها را نگفتم که از خودم دفاع کنم ....که بی اعتناء به نظر و قضاوت شما به نادانی ی خویش و تلاش برای دانا تر شدن سعی می کنم ادامه دهم , این ها را نوشتم که شاید شما را برای آخرین بار , هشیار به نادانی تان کنم .....تا بدانید که گفته اند :
            هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
            افتادگی آموز اگر طالب فیضی

حالا اگر باز هم دوست دارید , مثل همان هایی که کمر به نقدشان بسته اید ( مثل دوست مان میناوی و غیره ) رفتار کنید , این به خودتان مربوط است اما لااقل این قدری بدانید که ؛ کسی با ادعای دانایی در چشم دیگران دانا نمی شود و با ادعای نادانی هم ] نادان ....
            نای گرامی کاش جای این همه لینکی که می دهید و وقتی که می گذارید ] این قدری وقت صرف کرده بودید که بدانید آن کسی که نخستین بار گفت : تا بدانم همی که نادانم , سقراط بود ! نه دانای کلی چون شما یا نادانی چون من ......

حالا ببینید مقام سقراط با ادعای نادانی اش کجاست ؛ و مقام آنان که چون لیوان پر , مدام اصرار بر دانایی دارند ....کجا ؟ ...تعجبی از شما ندارد اگر سقراط را هم متهم به نادانی کنید ....
            ---------------
            روش من نیست که چون شما به دیگران توهین کنم و بعد بگویم این سبک و روش نوشتاری و گفتاری ی من است ....اینقدری بگویم که کاش جای دیگران قدری از خودتان شروع کنید ......باز هم عرض می کنم ..در میانه آن موج سینوسی گیر کرده اید ...رفتار تان مرا بی هیچ توفیری یاد همان کسانی می انداز د که مدام در حال اعتراض به عملکرد و رفتارشان هستید .....مطمئنا خودتان متوجه این موضوع نشده اید .... اما ترجمه ی رفتار شما و ان دوستانی که از (موضع فی المثل افراط در مذهبی بودنشان ) نقدشان می کنید , دقیقا در اکثر جهات یکی است با این تفاوت که گاهی شعارهایتان با هم توفیر دارد که آن هم محل اهمیت نیست که گفته اند :
            دوصدگفته چوننیم کردار نیست بزرگی سراسر بگفتار نیست/ فردوسی

با مهر و سپاس
            نظرات شخصی و ای بسا اشتباه

بعدالتحریر : باز هم مثل همیشه به جای پاسخ به نقدی که به شکل مصداقی به شما شد , زدید به صحرای کربلا و لینک نا مربوط دادید ...خوب این ها ( رضا خان و مدرس ) چه ربطی به دانایی و نادانی ی من و شما دارد ؟؟؟ ....برادر من ...این تکنیک های تخریب و مرعوب کردن و انگ زدن به مخالفین و نقاد ین عملکرد مان روش های نخ نمای زنگ زده ی پوسیده ای است و با شعر و شعارهایی که می دهید همخوانی ندارد این ها را باید بگذاریم کنار...
            [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

نظر

• Nay
              Banned
              • Aug 2014
              • 641

در اصل توسط rio پست شده است View Post
              ---------------------
              (( دو صد گفته+ نیم کردار ))

سلام :
              ترجمه ی رفتار و کردار هر کسی همان چیزهایی نیست که می گوید یا شعارهایی که می دهد یا شعرهایی که می نویسد و نقل قول می کند , ای بسا کسا نی که اگرکردارشان را ترجمه کنیم , 180 درجه با گفتارشان منافات و تضاد داشته باشد ؛ و این مورد را با عرض پوزش در ارتباط با شما دوست نادیده ؛NAY به وضوح می تواند دید به گواه منافات بسیار بین آنچه می گوئید تا آنچه می کنید ....

نمی دانم این همه اصرار ما برای نقد دیگران در جایی که خودمان آراسته به همان موارد ایرادات هستیم ؛ و حاضر نیستیم کمترین تلاشی برای رفع شان بکنیم چه معنی دارد ؟
              نای گرامی !
              من با تکنیک هایی که شما در بحث برای خلع سلاح دیگران به کار می برید ؛ نا آشنا نیستم ....سالهاست این قبیل کارکردها را دیده ام و می دانم وقتی پاسخی به نقدی که به ما می شود نداریم , ساده ترین کار تخریب , نقاد است , نه پاسخ متواضعانه به نقد !

شما اگر می دانید و می دانستید که می دانید روزگاری نه چندان دور همین چند وقت پیش ] من گمنام را از شدت دانایی تا فرش اعلا بالا نمی بردید ( با پستی مفصل که در آن از دانایی یrio لاف ها زدید ! , و امروز به هم دانای دیروز ؛ می گوئید : نادان ! ....لااقل همین یک مورد اشتباه را در نظرتان داشته باشید تا از دانایی ی خودتان و دیگران کمتر لاف بزنید ....و مدام نگوئید : من ایمان دارم به درستی ی نظراتم ....
              این ها را نگفتم که از خودم دفاع کنم ....که بی اعتناء به نظر و قضاوت شما به نادانی ی خویش و تلاش برای دانا تر شدن سعی می کنم ادامه دهم , این ها را نوشتم که شاید شما را برای آخرین بار , هشیار به نادانی تان کنم .....تا بدانید که گفته اند :
              هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
              افتادگی آموز اگر طالب فیضی

حالا اگر باز هم دوست دارید , مثل همان هایی که کمر به نقدشان بسته اید ( مثل دوست مان میناوی و غیره ) رفتار کنید , این به خودتان مربوط است اما لااقل این قدری بدانید که ؛ کسی با ادعای دانایی در چشم دیگران دانا نمی شود و با ادعای نادانی هم ] نادان ....
              نای گرامی کاش جای این همه لینکی که می دهید و وقتی که می گذارید ] این قدری وقت صرف کرده بودید که بدانید آن کسی که نخستین بار گفت : تا بدانم همی که نادانم , سقراط بود ! نه دانای کلی چون شما یا نادانی چون من ......

حالا ببینید مقام سقراط با ادعای نادانی اش کجاست ؛ و مقام آنان که چون لیوان پر , مدام اصرار بر دانایی دارند ....کجا ؟ ...تعجبی از شما ندارد اگر سقراط را هم متهم به نادانی کنید ....
              ---------------
              روش من نیست که چون شما به دیگران توهین کنم و بعد بگویم این سبک و روش نوشتاری و گفتاری ی من است ....اینقدری بگویم که کاش جای دیگران قدری از خودتان شروع کنید ......باز هم عرض می کنم ..در میانه آن موج سینوسی گیر کرده اید ...رفتار تان مرا بی هیچ توفیری یاد همان کسانی می انداز د که مدام در حال اعتراض به عملکرد و رفتارشان هستید .....مطمئنا خودتان متوجه این موضوع نشده اید .... اما ترجمه ی رفتار شما و ان دوستانی که از (موضع فی المثل افراط در مذهبی بودنشان ) نقدشان می کنید , دقیقا در اکثر جهات یکی است با این تفاوت که گاهی شعارهایتان با هم توفیر دارد که آن هم محل اهمیت نیست که گفته اند :
              دوصدگفته چوننیم کردار نیست بزرگی سراسر بگفتار نیست/ فردوسی

با مهر و سپاس
              نظرات شخصی و ای بسا اشتباه

بعدالتحریر : باز هم مثل همیشه به جای پاسخ به نقدی که به شکل مصداقی به شما شد , زدید به صحرای کربلا و لینک نا مربوط دادید ...خوب این ها ( رضا خان و
              مدرس ) چه ربطی به دانایی و نادانی ی من و شما دارد ؟؟؟ ....برادر من ...این تکنیک های تخریب و مرعوب کردن و انگ زدن به مخالفین و نقاد ین عملکرد مان روش های نخ نمای زنگ زده ی پوسیده ای است و با شعر و شعارهایی که می دهید همخوانی ندارد این ها را باید بگذاریم کنار...
              ریو جان سلام

شما مادامیکه با زبان الکن و کیبورد شکسته سخن بگویید،
              بحث با شما بی فایده است. شما حتی جسارت و جرات ندارید چیزی که می بینید را شرح دهید و اسم مدرس میذارید جاش! پس علم چندانکه بیشتر خوانی، چون جسارت در شما نیست، هیچی نیستید. به همین سادگی

در مورد سقراط هم خیلی ساده خدمتتان بگویم که، بنده مقهور اسامی نمیشوم. کی گفته سقراط حرف هاش وحی منزله؟ بیش از 2500 ساله از آن دوران میگذره و علم و دانایی سقراط، به اندازه یک دانشجوی سال اول فلسفه هم نیست! اینکه پیش گام بوده، به این معنی نیست که پس گامان باید شاگرد ایشان باشند.

بشر دیر یا زود، دروازه نادانی را پشت سر میگذارد و نادانسته ها رو تبدیل به دانایی میکنه! مثلاً اگر یکی مثل ماری کوری، رادیوم را کشف نمیکرد، شخص دیگری پیدا نمیشد که اونو کشف کنه؟

بنده هم برای خود به اصول و قواعدی رسیده ام که پیشینیان به آن نرسیده اند، یا قادر به تشریحش نبوده اند و فقط حدس زده اند، مثل جدول ناقص مندلیوف که بعد ها تکمیل و کامل تر شد!

شما با 10 درصد توانایی ها و دانایی های بنده هم آشنا نیستید
              و بنده هم قرار نیست جایی که جاش نیست، ادعای فضل کنم. تا همین جاش هم آستانه تحمل خودتان را نشان دادید، وای به حال آنکه 10 ولت بشه 20 ولت، فیوزت خواهد پرید. اونوقت دم از قدر و نمود میزنید!

توی پست قبلیت آنقدر سوتی و ادعا بود و تناقض که ادعاهای من پیشش هیچه! برای همین بیشتر از این روشنت نمیکنم تا در نادانی خودت خوش باشی!

بنده وقتی میدانم، با فرهنگ ریب و ریایی ایرانی، شکسته نفسی نمیکنم که بگویم نادانم. پس دانایم!

در ضمن، شما اول برادری خودت رو اثبات کن، بعد وکیل وصی مگس و مینوی و دلواپس بشو! به دزد اگه بگی دزد، اسمش توهین نیست، همانطور که به نادان بگی نادان و به احمق بگی احمق. توهین وقتی است که به شعورت بی احترامی کنند و اسمش رو بذارند زرنگی!!!!

بنده خیلی شفاف به شما گفتم که این محیط، محیطی پر از غل و غش است و بنده با تکنیک های خودم، سره را ا ناسره تشخیص میدهم. پس شما جدی نگیر اگر شما رو تا عرش اعلا بالا بردم، یادت رفته گفتم، آدمها قادر نیستند دیگران را ضایع کنند، پس خود آدمه که به فرش سفلی، سقوط میکنه!

لازم به توضیح نیست که راستی آزمایی، اسمش روشه و روشی برای تشخیص حق از باطله، پس شیوه اعمالش مهم نیست، بلکه حصول نتیجه مهمه، هزینه اش هم بر میگرده به توانایی طالب و ارزش مطلوب!

عاقلان دانند و العاقل تکفیه الاشاره

ارادتمند

نی

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

MAGDAD2015 نازنین ,
                تحلیلی که بنده قرار دادم چه ربطی به اراجیف و فحش هایی که شما داده اید دارد !
                احتمالا نازنین کاربرانی مانند جناب مصلح و مهدی 1000cc متوجه ربطشان شده اند که تشکر کرده اند....;)
                اما در مورد جمله لایت شده شما , که با من اصلا !! شروع کرده اید , عارضم خدمتتان که به قول فرمایش حضرت عاقا : مثل سگ دروغ میگوید !! هرچند که بنده تا بحال ندیده ام سگی صحبت بکند چه برسد به اینکه بخواهد دروغ یا راست بگوید ! ...اما گویا در افکار عموم جامعه نجسی سگ مد نظر است که بنده همان را به شما نسبت میدهم :)

مقداد نازنین , شما با تودهنی های فراوانی که از بنده خورده اید(البته به لطف وجود آمارو ریاضیات) در صدد جبران مافات میباشید که هر بار اوضاع را به ضرر خود بد و بدتر میکنید و شروع به فحاشی میکنید ....که در زبان محاوره میگویند : گه( ضمه بروی گ ) زیادی میخوردید !!!
                امام خمینی : مطهری پاره تن اسلام و حاصل عمر من بود :)
                اگر نقد و توضیح و توجیهی از جنس مزخرفات همیشگیتان دارید میتوانید به آنها توضیح دهید ,
                اما آنچه که به عقل بنده میرسد ایشان (شهید دانشمند و اسلام شناس و نظریه پرداز و فیلسوف بزرگوار مطهری)اگرمیخواست خودشان شیعیان را دسته بندی میکردند و یا یک بلانسبتی به دیگر شیعیان میزدند , ...اما خیلی وضح و روشن مردم شیعه را میگوید !!! که به نظر من دقیقا درست میفرمایند و اگر انسان شیعه ایی باشد که دزدی و دروغ و ربا و کلاهبرداری و از این دست صفات حسنه مومن:D انجام ندهد , دیگر نمیشود به ایشان گفت شیعه !!!! و به نظر من یک انسان است !!!
                مردم شیعه بدون صفاتیکه بدرستی استاد شهید مطهری به ایشان نسبت میدهند , تهی و پوچ میشوند !!!...نگاهی به خودت و دور وبرت بینداز ;)

پ .نویس 1 : نمیدانم چطور است که شما هر فحش و ناسزا و نسبتی را میخواهید به بنده و دیگر کاربران میدهید و بدون کمترین مشکلی !!! اما بنده راستگو را مرتب مسدود میکنند ... حالا مسدودیش مهم نیست ! مهم اینست به موقع نمیتوانم جواب مزخرفات و اراجیف شما را (که گویا مادرزاد میباشد) و به من مربوط است را بدهم و از این بابت و تاخیر عذر خواهی میکنم !

پ . نویس 2:
                راستی هنوز با سیستم عامل دزدی به اینترنت کانکت میشوی ;)
                3000،000،000،000،000 لایک داری

:.thumbsupsmileyanim

نظر

• Nay
                  Banned
                  • Aug 2014
                  • 641

(( دوتائى ها جالب))

انسان 2 نوع معلم دارد، آموزگار و روزگار
                  هرچه با شیرینی از اولی نیاموزی ،
                  دومی با تلخی به تو می آموزد...
                  ---
                  انسانها؛ در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان میدهند:
                  اول، بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند
                  دوم اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند . . .
                  ---
                  دو چیز شما را تعریف میکند:
                  بردباری تان ، وقتی هیچ چیز ندارید
                  و نحوه رفتارتان ، وقتی همه چیز دارید . . .
                  ----
                  تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی؛
                  یکی دیروز و یکی فردا .
                  ----
                  دو شخـص به تـو می آمـوزد:
                  یکی آمـوزگـار، یکی روزگـار
                  اولی به قیمت جـانش، دومی به قیمت جـانت
                  ----
                  آدما دو جور زندگی میکنن :
                  یا غرور شونو زیر پاشون میذارن و با انسانها زندگی میکنن،
                  یا انسانهارو زیر پاشون میذارن و با غرورشون زندگی میکنن
                  ----
                  رابطه ها در دو حالت قشنگ ميشن:
                  اول پـيـدا كـردن شـبـاهت ها
                  دوم احترام گذاشتن به تفاوتها
                  ----
                  همه يادشون ميمونه باهاشون چيكار كردى،
                  ولـى يادشون نميمونه براشون چـكار كردى.
                  ----
                  هميشه دلتنگ اونى هستيم كه نيست،
                  حوصله كسى را هم نداريم كه ﻫﺴﺖ
                  بعد شكايت ميكنيم از تنهائى هامون

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

برگرفته از سایت بغلی

بزرگترین اشتباهی که ما آدمها در روابط و تعامل با یکدیگر می کنیم این است که :
                    نصفه میشنویم، یک چهارم می فهمیم و هیچی فکر نمیکنیم
                    اما دو برابر واکنش نشان میدهیم . .

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

البته یک مشکل دیگر هم دارند، با
                    صد نمود ادعای بی خودی میکنند، اسمش رو میذارند شکسته نفسی! مبادا ناچار به مقابله شوند (تا عیارشان مشخص بشه)! آیا شکسته نفسی، همان ریا نیست؟ (نی)

نظر

• Nay
                      Banned
                      • Aug 2014
                      • 641

مهدی رستم‌پور
                      ۱۳۹۴/۰۵/۰۸

مصطفی داودی رئیس پیشین سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک، که در زمان مدیریتش پاکسازی سازمان ورزش رقم خورد، در سن ۷۶ سالگی درگذشت. از جمله تصمیمات داودی، طرح ممنوعیت استفاده از ورزشکاران بالای ۲۷ سال بود که از جمله به حذف ناصر حجازی از تیم ملی انجامید.
                      داودی تا قبل از انقلاب اسلامی، معلم ورزش در مدارس بود و داور مسابقات کشتی. با پیروزی انقلاب به سبب آشنایی با محمدعلی رجایی، مسئول تربیت بدنی آموزش و پرورش تهران شد و سپس رئیس تربیت بدنی کل آموزش و پرورش.
                      با انتصاب رجایی به سمت نخست‌وزیری، مسئولیت کل ورزش کشور را به عهده گرفت. جای حسین فکری معاونت سازمان ورزش را به محمود گودرزی (وزیر فعلی) سپرد که ۲۵ ساله بود!

هفته‌نامه دنیای ورزش، انتصاب داودی به ریاست سازمان ورزش را «کمی ثقیل، کاملاً غیرقابل باور، غیرقابل هضم و غیرمنطقی» توصیف کرده بود
                      پیش از صدور ابلاغ توسط رجایی، نامه‌ها و بیانیه‌هایی از انجمن‌های اسلامی در مخالفت با حسین شاه‌حسینی منتشر می‌شد که خواستار انتصاب مدیر مکتبی برای ورزش بودند. شاه‌حسینی منصوب مهندس بازرگان بود و از اعضای جبهه ملی.
                      صدارت داودی در شهریور ۵۹ انتقاد نشریه دنیای ورزش را در پی داشت: «انتصاب این معلم کمی ثقیل، کاملاً غیرقابل باور، غیرقابل هضم و غیرمنطقی است». انتقادهایی که باعث شد داودی این نشریه را تهدید به توقیف کند.
                      انتقادها اما چنان گسترش یافت که به گفته خود داودی در مصاحبه با مجله تماشاگر، در ورزشگاه شیرودی و در حضور ابوالحسن بنی‌صدر ۱۰ هزار نفر شعار مرگ بر داودی سر دادند!
                      او تا سال ۶۳ ریاست کمیته المپیک را هم برعهده داشت و در دوران مدیریتش ایران حضور در المپیک ۱۹۸۴ لس آنجلس را تحریم کرد.
                      با پاکسازی سازمان ورزش، طبق آمار خود داودی بیش از ۹۷ درصد نیروهای این ارگان را کارکنان زیر دیپلم تشکیل می‏‌دادند! او نسل جدید «نیروهای انقلابی» را در مدیریت ورزش گمارد.
                      غیر از گودرزی و معاونش نصرالله سجادی، می‌توان به احمد درگاهی اشاره کرد که بعداً رئیس سازمان ورزش شد. همچنین محمد مایلی کهن، عباسعلی گائینی، مهرزاد حمیدی، علی محمد مرتضوی، حجت‌الله خطیب، محمدرضا پهلوان، محمدرضا داورزنی و محمود خسروی‌وفا.
                      داودی در سال ۶۲ و با حکم میرحسین موسوی، جای خود را به اسماعیل داودی شمسی داد. از همان سال به سمت ریاست فدراسیون ناشنوایان منصوب شد. دوستانش به کنایه می‌گفتند: «زمانی که در سازمان ورزش بودی حرف گوش نمی‌کردی و حالا دیگران حرفت را گوش نمی‏‌کنند.»
                      او تا اردیبهشت ۸۹ این مسئولیت را به عهده داشت. ۲۷ سال مدیریت که رکوردی در تاریخ ریاست فدراسیون‌هاست و سال آینده توسط احمد ناطق نوری در فدراسیون بوکس فرو خواهد ریخت.
                      طرح ۲۷ ساله‌ها و لغو کرسی‌های بین‌المللی
                      داودی وقتی به ریاست سازمان ورزش رسید، نامه‌‌هایی را به سازمان‌های جهانی و قاره‌ای در رشته‌های مختلف ورزشی فرستاد و خواستار لغو مسئولیت ایرانیانی شد که صاحب کرسی بودند.
                      سال ۱۳۵۶ مدیریت فوتبال آسیا را کامبیز آتابای برعهده داشت. سمت ریاست کشتی در اختیار محمد توکل بود. ریاست کنفدراسیون تنیس آسیا با ژرژ آفتاندلیان بود. رئیس کنفدراسیون شمشیربازی آسیا هوشمند الماسی نام داشت.

مقر اغلب کنفدراسیون‌های آسیایی در ایران واقع شده و در هیئت رئیسه برخی رشته‌ها در فدراسیون‌های جهانی، نمایندگانی از ایران حضور داشتند. تعطیلی کامل رشته‌های شطرنج، تنیس، بوکس، شمشیربازی و تعطیلی تدریجی مسابقات در رشته‌های ورزشی بانوان، در آن سال‌ها رخ داد.
                      از نخستین تصمیمات داودی، لغو موقت اعزام تیم‌های ورزشی به خارج از کشور و ممنوعیت استفاده از ورزشکاران بالای ۲۷ سال در تیم‌های ملی بود. به این ترتیب ناصر حجازی بازی‌های آسیایی دهلی را از دست داد و به جای او حافظ طاحونی درون دروازه تیمی ایستاد که خیلی زود از گردونه مسابقات حذف شد.
                      وقتی دکتر توکل از رياست کنفدراسيون آسيا و عضويت در هيئت رئيسه فيلا کنار گذاشته شد، داودی خودش را نامزد آن دو پست کرد و در هر دو نيز شکست خورد! در اوج جنگ ايران و عراق، اسماعيل حقی از عراق رياست کنفدراسيون کشتی آسيا را به خود اختصاص داد.
                      در دولت میرحسین موسوی طرح ۲۷ ساله‌ها و طرح منطقه‌ای کردن ورزش کشور، به عنوان «طرح‌های شکست خورده» بایگانی شدند اما دیگر امکانی برای پس گرفتن کرسی‌های از دست رفته در نهادهای بین‌المللی وجود نداشت.
                      جالب اینکه طرح ۲۷ ساله‌ها شامل بازیکنان مکتبی نمی‌شد و به همین خاطر محمود حقیقیان، محمد مایلی‌کهن و مهدی دینورزاده توانستند برای تیم ملی بازی کنند.

حذف برخی رشته‌های ورزشی از کاروان اعزامی به بازی های آسیایی ۱۹۸۲ دهلی با بهانه‌هایی از قبیل طاغوتی بودن از دیگر اتفاقاتی است که در دوران مدیریت داودی رخ داد.
                      در تیم ملی واترپلو، حسن نوفلاح ۲۱ ساله مهیای درخشش در بازی‌های آسیایی می‌شد که با خبر لغو اعزام، همراه با سایر اعضای تیم ملی واترپلو با چشمانی گریان اردو را ترک کردند. او بلافاصله راهی جبهه شد و پس از مدتی کوتاه در جنگ، جان خود را از دست داد.

--------------------------------------------

بخت و دولت به کار دانی نیست
                      جز به تایید آسمانی نیست

هارون الرشید را چون ملک دیار مصر مسلم شد گفت به خلاف آن طاغی که به غرور ملک مصر دعوی خدایی کرد نبخشم این مملکت را مگر به خسیس ترین بندگان.
                      سیاهی داشت نام او خصیب در
                      غایت جهل. مُلک مصر بوی ارزانی داشت و گویند عقل و درایت او تا به جایی بود که طایفه ای حرّاث مصر شکایت آوردندش که پنبه کاشته بودیم باران بی وقت آمد- و تلف شد گفت پشم بایستی کاشتن.

اون وقت یه بابایی بود که میگفت، ای کاش من هم یک ورزشکار بودم!

آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2015/07/31, 01:42.

نظر

• Nay
                        Banned
                        • Aug 2014
                        • 641

اگر قرار بر این باشه که نگاه نکنیم به این که ، کی گفته، بلکه باید دقت کنیم، چی گفته

پس بخوانیم ببینیم، تو این لینک ها چی گفته، چیکار داریم کی گفته!

http://forum.talarebourse.com/f39/t193526.html
                        http://forum.talarebourse.com/f39/t196815.html

نظر

• Nay
                          Banned
                          • Aug 2014
                          • 641

جناب باران وقت بخیر

خصوصی من، قفل شده، پست هام فقط تو اختصاصی قابل پخشه، یحتمل به زودی خودم هم قفل بشم

میخوام از حضورتون یک سوال بپرسم که شاید دیگه همدیگر رو نبینیم، مرحمت فرمایید بنده را روشن نمایید. ممنون

شما اگر برید پیش یک پزشک فوق متخصص و بعد توی مهرش زده باشه، حقیر فقیر، طبیب بی مقدار، شاگرد جالینوس و بسیار نادان، نظام پزشکی فلان، بعد به شما یک نسخه بده که این نظر شخصی منه و ای بسا اشتباه، دکتر زیاده، با بقیه هم مشورت کن، علم من ناچیزه، عمر دست خداست! اینو بخور، اگر خوب شدی، که کار من بوده، اگه مردی، برو یقه خدا رو بگیر!

چه حالی بهتون دست میده؟

شوخی نمی کنم ها!؟

میدونم متوجه منظورم هستید!

شما بهتر از من، قدرت باور و تلقین رو میدانید. قدرت علم و یقین رو هم میدانید. چرا شک و شبهه و ان قلت بیاریم؟

من نمی فهمم، اصرار به شکسته نفسی، از کجا وارد فرهنگ ما شده و جرا باور عموم به اینجا رسیده که اگر میخواهی عزیز بشی، خودت رو خوار و خفیف کن و به خاک بیانداز!!!!!!!

مثلاً فرض کنید توی تبلیغات بخونیم، وکیل پایه 5 دادگستری و بدون حتی یک کیس برنده! دستمزد 10 میلیون پیش، الباقی اگر خدا خواست برنده شدید!

یا روغن کله پاچه ی با کلسترول بالا، جون میده برای اونایی که میخوان ریق رحمت رو سر بکشند، فقط کیلویی 100 هزار تومان

یا تحلیل بازار بورس به شیوه رانتافانداحسی اجی مجی لا ترجیکال با 1 درصد احتمال درست بودن، چونکه بشر حتمی الخطاست

خداییش یعنی چی؟

با سپاس فراوان

نی

نظر

• B A R A N
                            عضو فعال
                            • Mar 2015
                            • 677

سفر تیم فوتبال ستارگان سینما و موسیقی ایران به آمریکا/ دیدار اهالی هنر با نوه امام(ره) + عکس

۰۷ مرداد ۱۳۹۴

داود ناقور رئیس هیدت مدیره باشگاه ستارگان سینما وموسیقی ایران در این باره گفت:تیم فوتبال ستارگان سینما وموسیقی ایران که سفیران صلح و دوستی برای انتقال فرهنگ و تاریخ تمدن ایرانی انتخاب شدند سفری را به کشور آمریکا خواهد داشتکه به همین منظور عصر دیروز سه شنبه ششم مرداد نشستی صمیمانه را با یادگار اما راحل نوه ایشان سید حسن خمینی برگزار کردیم.

وی در ادامه خاطر نشان شد:قبل از پایان مذاکرات هسته ای رسانه های غربی فرهنگ و اعتقادات مارا به نوعی دیگر بازگو کرده بودند و برخلاف آنچه که ما زندگی می کنیم را به تصویر می کشیدنداما حالا و پس از انجام توافقات
                            میبایست اعتقادات دینی و مذهبی و فرهنگ و تاریخ تمدن کشورمان را به خوبی بشناسند.

رییس هیت مدیره باشگاه ستارگان سینما وموسیقی ایران خاطر نشان شد:
                            هنرمندان دغدغه رفتن به خارج از کشور را ندارند و تنها دلیل ما برای رفتن به این سفر این است که بار دیگر تاریخ تمدن و فرهنگ کشور مان به رخ جهانیان بکشیم که خوشبختانه سید حسن خمینی در این نشست از فعالیت ها و برنامه های باشگاه ستارگان سینما وموسیقی استقبال کردند و قول همکاری ومساعدت های لازم را جهت اعزام تیم ستارگان سینما وموسیقی ایران را دادند.

========================================

یاد حرفای بزرگ مرد تاریخ فلسفه ،پروتاگوراس افتادم:

1-هیچ حقیقتی وجود ندارد (آلمان میتونه به فلسفه روشنگری اش و...بنازه یا روسیه به نویسندگانش مثله داستایفسکی و ...یا ژاپن به تکنولوژی یا شعار پیروزی در کار یا مرگش و....ولی شما چه چیزی رو میخواید به قول خودتون به رخ جهانیان بکشید ،خیالتان راحت ،کف دستمون، مویی نداره)

2-اگر هم وجود داشته باشد ،قابل انتقال نیست.....(منم یک بند اصلاحی به آن اضافه کنم ،اگر هم وجود داشته باشد توسط این ......قابل انتقال نیست )

پ.ن 1:انگار این خارج رفتن و ادای سفیران صلح و فرهنگ ونمی دونم چی چی را در آوردن هم مثله سلفی گرفتن احمقانه ایر.....ها ،مد شده :
                            حمید رسایی باز هم برای تبلیغ اسلام به اروپا رفت: این بار هلسینکی فنلاند
                            ۱۵ تير ۱۳۹۴

پ.ن 2:البته کف دستمون مو هم داره ؛اما از همان نوعی که جناب گیلان فرمودند.
                            مثله سیستم عامل دزدی:عجله کنید، ویندوز ۱۰ آمد! (همراه لینک دانلود و کرک)
                            ۸ مرداد ۱۳۹۴
                            نویسنده زیر عنوانش نوشته:
                            مدت زمان زیادی بود که با چشمانی گشوده منتظر مایکروسافت بودیم تا نسخه نهایی ویندوز جدید خود را عرضه کند و ما نیز با تمام وجود به سمت آن حمله کنیم
                            (به این دلیل حمله می‌کنیم که چون در شرایط عادی بسیاری از ایرانیان قادر به آپدیت ویدوز خود به نسخه جدید نیستند و اغلب افراد از نسخه کرک شده استفاده می‌کنند).

روز گذشته این اتفاق دوست داشتنی افتاد و............

.

نظر

• B A R A N
                              عضو فعال
                              • Mar 2015
                              • 677

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                              جناب باران وقت بخیر

خصوصی من، قفل شده، پست هام فقط تو اختصاصی قابل پخشه، یحتمل به زودی خودم هم قفل بشم

میخوام از حضورتون یک سوال بپرسم که شاید دیگه همدیگر رو نبینیم، مرحمت فرمایید بنده را روشن نمایید. ممنون

شما اگر برید پیش یک پزشک فوق متخصص و بعد توی مهرش زده باشه، حقیر فقیر، طبیب بی مقدار، شاگرد جالینوس و بسیار نادان، نظام پزشکی فلان، بعد به شما یک نسخه بده که این نظر شخصی منه و ای بسا اشتباه، دکتر زیاده، با بقیه هم مشورت کن، علم من ناچیزه، عمر دست خداست! اینو بخور، اگر خوب شدی، که کار من بوده، اگه مردی، برو یقه خدا رو بگیر!

چه حالی بهتون دست میده؟

شوخی نمی کنم ها!؟

میدونم متوجه منظورم هستید!

شما بهتر از من، قدرت باور و تلقین رو میدانید. قدرت علم و یقین رو هم میدانید. چرا شک و شبهه و ان قلت بیاریم؟

من نمی فهمم، اصرار به شکسته نفسی، از کجا وارد فرهنگ ما شده و جرا باور عموم به اینجا رسیده که اگر میخواهی عزیز بشی، خودت رو خوار و خفیف کن و به خاک بیانداز!!!!!!!

مثلاً فرض کنید توی تبلیغات بخونیم، وکیل پایه 5 دادگستری و بدون حتی یک کیس برنده! دستمزد 10 میلیون پیش، الباقی اگر خدا خواست برنده شدید!

یا روغن کله پاچه ی با کلسترول بالا، جون میده برای اونایی که میخوان ریق رحمت رو سر بکشند، فقط کیلویی 100 هزار تومان

یا تحلیل بازار بورس به شیوه رانتافانداحسی اجی مجی لا ترجیکال با 1 درصد احتمال درست بودن، چونکه بشر حتمی الخطاست

خداییش یعنی چی؟

با سپاس فراوان

نی
                              جناب نی عزیز درود

خدمتتون عرض کردم که کلا من نسبی گرام و حقیقت مطلق برام بی معناست.وآن پست قبلی در مورد دکتر هلاکویی .......

بنظرم در زمانهای خاص و در برخورد با افراد مختلف گاهی نظر شما درست است و گاهی هم نظر جناب ریو (با توجه به اصول پراگماتیسم ویلیام جیمزی که میگفت اساسا گزاره ای صادق است که سودمندی باور به آن در خلال تجربه ی عملی و میزان کاربردش روشن گردد. و یا با فیزیک نسبیت انشتین نیز میتوان آن را توجیه کرد یعنی ناظرین مختلف در بازه های زمانی مختلف(متفاوت از مختلف زمان ادبی)یک حادثه واحد ،آنرا به شکل های مختلف ادراک میکنند .....)

بعبارتی برای رفتار کردن یکسان با مردم ،بایستی با آنها متفاوت برخورد کرد....یعنی اینکه این مربوط میشه به بازار هدفتون که چه مخاطبی داره

مثلا وقتی شما برای بازاریابی یک کالا به نزد خریدار میروید یا برای استخدام در شغلی به آنجا میروید یا همان مثاله دکتر شما ،خوب مشخصا در آنجا بایستی مطمعنا از خود شخصیتی قاطع و کاربلد نشان دهید و مثلا تپق نزنید و...تا طرف مطمعن شود که شما توانایی انجام آن کار را دارید.
                              یا یکی از دوستان هیتلر در خاطراتش نوشته :یکی از رازهای موفقیت هیتلر در متحد کردن مردم اطریش و آلمان در پیروی از او به علت نطق های غرا و جدی اش بود که مردم را قانع و مطمعن می ساخت که او همان کسی است که لیاقت رهبر شدنشان را دارد و پیروی از او میتواند تضمین کننده ی موفقیتشان باشد.
                              نظر شما نزدیک به این سبک است.

اما در مورد افراد پر نفوذ دیگر ،مثلا حضرت عیسی بنظر بیشتر از سبک متضاد با سبک شما عمل میکردن یعنی استفاده از روش نفوذ منطق همراه با احساس گرایی
                              که بنظر سبک جناب ریو نیز نزدیک این مدل می باشد.

به هر حال هر دو روش خوب و کاربردی است اما در جای خودش

.

نظر

• Nay
                                Banned
                                • Aug 2014
                                • 641

در اصل توسط B A R A N پست شده است View Post
                                جناب نی عزیز درود

خدمتتون عرض کردم که کلا من نسبی گرام و حقیقت مطلق برام بی معناست.وآن پست قبلی در مورد دکتر هلاکویی .......

بنظرم در زمانهای خاص و در برخورد با افراد مختلف گاهی نظر شما درست است و گاهی هم نظر جناب ریو (با توجه به اصول پراگماتیسم ویلیام جیمزی که میگفت اساسا گزاره ای صادق است که سودمندی باور به آن در خلال تجربه ی عملی و میزان کاربردش روشن گردد. و یا با فیزیک نسبیت انشتین نیز میتوان آن را توجیه کرد یعنی ناظرین مختلف در بازه های زمانی مختلف(متفاوت از مختلف زمان ادبی)یک حادثه واحد ،آنرا به شکل های مختلف ادراک میکنند .....)

بعبارتی برای رفتار کردن یکسان با مردم ،بایستی با آنها متفاوت برخورد کرد....یعنی اینکه این مربوط میشه به بازار هدفتون که چه مخاطبی داره

مثلا وقتی شما برای بازاریابی یک کالا به نزد خریدار میروید یا برای استخدام در شغلی به آنجا میروید یا همان مثاله دکتر شما ،خوب مشخصا در آنجا بایستی مطمعنا از خود شخصیتی قاطع و کاربلد نشان دهید و مثلا تپق نزنید و...تا طرف مطمعن شود که شما توانایی انجام آن کار را دارید.
                                یا یکی از دوستان هیتلر در خاطراتش نوشته :یکی از رازهای موفقیت هیتلر در متحد کردن مردم اطریش و آلمان در پیروی از او به علت نطق های غرا و جدی اش بود که مردم را قانع و مطمعن می ساخت که او همان کسی است که لیاقت رهبر شدنشان را دارد و پیروی از او میتواند تضمین کننده ی موفقیتشان باشد.
                                نظر شما نزدیک به این سبک است.

اما در مورد افراد پر نفوذ دیگر ،مثلا حضرت عیسی بنظر بیشتر از سبک متضاد با سبک شما عمل میکردن یعنی استفاده از روش نفوذ منطق همراه با احساس گرایی
                                که بنظر سبک جناب ریو نیز نزدیک این مدل می باشد.

به هر حال هر دو روش خوب و کاربردی است اما در جای خودش

.
                                بسیار سپاسگزارم

و شخصی مثل عیسی مسیح، از اینکه بهش فحش میدادند و لنگه کفش پرت میکردند و سیلی میزدند به صورتش، چه واکنش نشون میداد (نقل از تاریخ)

مگر هر جیزی را نباید در ظرف خودش سنجید

یک بام و دو هوا میشه؟

میشه شما هم قائل به نسبیت و تمکین و احترام بهش باشید و هم انسان را حتمی الخطا بدانید

یا اینکه خود را نادان بپندارید و این خود را نادان پنداشتن، بشه مزیت و دیگران باید به دانایی اش پی ببرند، بعد بگویید هر کی ادعای دانایی بکنه، نادانه، چون علم بشر ناقصه و عمرش کوتاه؟

پس خرد جمعی یعنی چه؟
                                مگر قرار ما، بریم همه چیز را یاد بگیریم، تاریخچه اش را هم بدانیم؟

میدان عمل به این همه دانایی چی پس؟

فرضاً الان موتور انژکتوری داریم، بعد بگیم عجب مکانیک احمقی که کاربورات بلد نیست تعمیر کنه؟

بدون اینکه ظرف زمان و مکان رو در نظر بگیریم؟

چرا باید با پای راست وارد مستراح بشیم و با پای چپ خارج یا برعکس، وقتی الان توالت فرنگی هست، کسی هم با سر نمیره تو خلا؟

وقتی دنیا اونقدر تخصصی شده که برای باز و بسته کردن یک پیچ هم بعضاً باید مدرک کارشناسی ارائه بدهی، چه جای ادعای همه چیز دانی که بالفرض من بگم همه چیز میدانم و تو نمیدانی؟

یعنی واقعاً لزومی داره، درباره بدیهیات، مدام به خودمون نهیب بزنیم و تذکره بدهیم؟

این چه ربطی به مطلق نگری یا نسبی نگری داره؟

اگر اخلاق مطلق نیست، چرا نباید معلمین اخلاق و فلسفه متاخر بر سقراط، از ایشان برتر باشند و دیگر اسمی از سقراط نبریم!!!!!!!!!

مگر نه اینکه، نو که اومد به بازار، کهنه میشه دل آزار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا مدیریت نوین، حریف ادیان قدیم نیست؟

چرا ایده برتر، نباید جای ایده ههای جواب پس داده و منحط و نا کارآمد رو بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و بسیاری چراهای دیگر که توی اون دو تا لینک، به اشتراک نظر دوستان گذاشته بودیم

اما دریغ از یک آدم باحال

و بعد

دم از ........ میزنیم

و بعد قدر و نمود میکنیم

و وقتی اثبات میشه، انکار میکنیم

جناب باران

از شما بابت پاسخ گویی اتان سپاس گزارم

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید که برخی وقتها، عین افعال معکوس، اگر بخواهی ارادت خودت رو اثبات کنی، ریاکاری تعبیر میشه و همه اینها جایگاه خودش رو داره و حرف من هم همین بود که سوراخ دعا رو گم کرده ایم

نمیشه بری بالای کوه، بعد بگی میخواستم ریا نشه، اومده بودم آب بخورم

یا بیای توی یک سایت بورسی، دم از سود حلال بزنی، جاییکه حتی ذره ای شفافیت تو این بازار مثلا شفاف، وجود نداره و ..... بسیاری چراهای دیگه

اینجاست که میگن

حرف مفت خریدار نداره
                                که از یک کاربر بورسی این عبارت رو یاد گرفتم

من که به اهدافی که در این تالارها دنبالش بودم و جستجو میکردم رسیدم، برای همین دیگه برام اهمیتی نداره از این جا به بعد، چه بر سر شخصیت مجازی ای که خلق کرده ام میاد

اونی که باید بفهمه، فهمیده
                                اونی که دوزاریش نیافتاده، چیز مهمی از دست نداده

اما حقیقت، ثابته

با سپاس فراوان

ارادتمند بی شیله پیله

(نی)

نظر

در حال کار...
                                X