نبض سیاست

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • B A R A N
    عضو فعال
    • Mar 2015
    • 677

    #2311
    پاسخ : نبض سیاست

    دستور رییس جمهوری به وزیر دفاع در پی سیاستهای خصمانه آمریکا :
    تولید انواع موشک‌ ها با سرعت و جدیت بیشتر ادامه یابد


    ۱۰ دی ۱۳۹۴

    رییس جمهوری با اشاره به تداوم سیاست‌های خصمانه و دخالت نامشروع و غیرقانونی آمریکا در زمینه حق تقویت قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران، به وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح دستور داد که در چارچوب سیاست‌های دفاعی مصوب، برنامه تولید انواع موشک‌های مورد نیاز نیروهای مسلح با سرعت و جدیت بیشتری ادامه یابد.

    متن دستور حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی به دکتر حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به این شرح است:

    بسمه تعالی
    سردار سرتیپ پاسدار، جناب آقای دکتر حسین دهقان
    وزیر محترم دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
    سلام علیکم
    از آنجا که ظاهراً دولت آمریکا در نظر دارد، در ادامه سیاست‌های خصمانه و دخالت نامشروع و غیرقانونی خود در زمینه حق تقویت قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران، اقدام به افزودن افراد و مؤسسات جدیدی در فهرست تحریم‌های ظالمانه قبلی نماید؛ لازم است در چارچوب سیاست‌های دفاعی مصوب، برنامه تولید انواع موشک‌های مورد نیاز نیروهای مسلح با سرعت و جدیت بیشتری ادامه یابد.
    همچنین در صورت تکرار این‌گونه اقدامات غلط و مداخله‌جویانه از سوی آمریکا، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موظف است با استفاده از کلیه امکانات، برنامه‌ریزی جدیدی برای گسترش توانمندی‌های موشکی کشور، به‌عمل آورد.

    باید تأکید کنم که توانمندی‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران عامل ثبات و امنیت منطقه بوده و نه تنها تهدیدی علیه دیگران نیست، بلکه صرفاً برای پاسداری از حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی کشور و مبارزه با پدیده شوم تروریسم و افراط و در جهت منافع مشترک منطقه‌ای و جهانی می‌باشد.
    دولت جمهوری اسلامی ایران در طول مذاکرات هسته‌ای اعلام کرده است که هیچ‌گاه پیرامون قدرت دفاعی مشروع کشور و از جمله برنامه موشکی خود با کسی مذاکره ننموده، و با تأکید بر حق دفاع مشروع خویش، هیچ محدودیتی را در این حوزه نخواهد پذیرفت.

    روشن است که برنامه موشکی ایران به‌هیچ‌وجه جزئی از برجام نبوده، که مقامات رسمی آمریکایی نیز بر آن اذعان دارند. همان‌طور که بارها اعلام شده است سلاح هسته‌ای جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد و لذا توسعه و تولید موشک‌های بالستیک ایران که هیچ‌گاه برای قابلیت حمل کلاهک‌های هسته ای طراحی نشده‌اند، به‌عنوان ابزاری مهم و متعارف برای دفاع از کشور با قدرت و صلابت ادامه خواهد یافت.
    حسن روحانی
    رئیس جمهور

    ========================================
    ثبات و امنیت منطقه!؟
    قبلا هم گفته شد که ایران ، در حال حاضر، در بهترین شرایط حیات خود قرار دارد.
    فقط شانس بیاورند که فردی مثله ترامپ ،ریس جمهور آمریکا نشود.


    .

    نظر

    • B A R A N
      عضو فعال
      • Mar 2015
      • 677

      #2312
      پاسخ : نبض سیاست

      اختصاص یک چهارم بودجه سال ۲۰۱۶ عربستان به بخش نظامی

      ۰۸ دی ۱۳۹۴

      با وجود دشواری‌های اقتصادی برای بودجه سال آینده عربستان، این کشور بودجه‌ای ۲۱۳ میلیارد ریالی، معادل ۵۱.۹ میلیارد یورو را برای بخش نظامی و امنیتی در نظر گرفته است.
      این میزان ۲۵.۴ درصد کل بودجه عربستان سعودی را شامل می‌شود.

      عربستان سعودی از سپتامبر ۲۰۱۴ به ائتلاف بین المللی ضد داعش در سوریه و عراق به رهبری آمریکا پیوست. همچنین در مارس گذشته، این کشور رهبری ائتلاف دیگری را بر عهده گرفت که علیه شورشیان شیعی یمن مبارزه می‌کند. عربستان طی سال‌های اخیر جزو اولین کشورهای جهان بوده که بیشترین بودجه را صرف بخش نظامی کرده‌اند.

      دولت عربستان روز دوشنبه قانون بودجه سال 2016 را به تصویب رساند که در آن کسری بودجه 87 میلیارد دلاری پیش‌بینی شده است.

      بر اساس این قانون، عربستان سعودی 513.8 میلیارد ریال (واحد پول عربستان) درآمد خواهد داشت که پائین‌ترین میزان از سال 2009 تاکنون است. این درحالی است که هزینه‌های دولت عربستان در سال آینده 840 میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

      عربستان سعودی، اولین اقتصاد بزرگ کشورهای عربی و اولین صادرکننده نفت در جهان، اعلام کرد که به دنبال کسری بودجه 98 میلیارد دلاری در سال 2015، دولت این کشور یارانه‌ها بر آب، برق، و سوخت‌های فسیلی را کاهش می‌دهد.

      این وضعیت اقتصاد عربستان در حالی است که قیمت نفت نسبت به تابستان 2014، شصت درصد کاهش یافته است.

      خبرگزاری فرانسه از ریاض به نقل از برخی از کارشناسان اقتصادی نوشته که عربستان سعودی در کاهش قیمت نفت، با اصرار بر حفظ سهم خود در بازار به جای حفظ قیمت، نقش مهمی داشته است.

      وزیر اقتصاد عربستان امروز با ارائه بودجه سال 2016، گفت که دولت این کشور در قیمت آب، برق، و محصولات نفتی بازبینی خواهد کرد. اکنون بخش مهمی از بهای این خدمات و کالاها را دولت عربستان می‌پردازد.

      دولت عربستان همچنین در نظر دارد میزان مالیات را نیز افزایش دهد.

      ======================================
      همزمان 2 کشور اسلامی و البته دشمن ،یکی نماینده ی شیعیان جهان (ایران ) و دیگری نماینده ی وهابی ها و سنی ها (عربستان) خواهان افزایش بودجه نظامی و تسریع در نوسازی ساختار نظامی خود شده اند.

      .ﻧﺎﻣﻪ ﭼﺮﭼﯿﻞ ﺑﻪ ﻣﻠﮑﻪ ﻭﻗﺖ ﺑﺮﯾﺘﺎﻧﯿﺎ :ﺧﺪﻣﺎﺕ ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ ﺍﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻏﺮﺏ
      ......ﻣﻦ ﺑﻪ ﻋﻠﯿﺎﺣﻀﺮﺕ ﺍﻃﻤﯿﻨﺎﻥ ﻣﯿﺪﻫﻢ ، ﺗﺎ ﺍﺳﻼﻡ ﺩﺭ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪ ﻫﺴﺖ ﻣﺎ ﻫﻢ ﻫﺴﺘﯿﻢ !
      ﺍﻭﺭﯾﺎﻧﺎ ﻓﺎﻻﭼﯽ ﺭﻭﺯﻧﺎﻣﻪ ﻧﮕﺎﺭ ﺑﺮﺟﺴﺘﻪ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎﺋﯽ ، ﺍﺯ ﻭﯾﻨﺴﺘﻮﻥ ﭼﺮﭼﯿﻞ ﺳﺌﻮﺍﻝ ﻣﯿﮑﻨﺪ : ﺁﻗﺎﯼ ﻧﺨﺴﺖ ﻭﺯﯾﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﺮﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﯾﮏ ﺩﻭﻟﺖ ﺍﺳﺘﻌﻤﺎﺭﯼ ﻭ ﺩﺳﺖ ﻧﺸﺎﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺳﻮﯼ ﺍﻗﯿﺎﻧﻮﺱ ﻫﻨﺪ ﻣﯽ ﺭﻭﯾﺪ ﻭ ﺩﻭﻟﺖ ﻫﻨﺪ ﺷﺮﻗﯽ ﺭﺍ ﺑﻮﺟﻮﺩ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﯾﺪ ، ﺍﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﻧﻤﯽ ﺗﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺭ ﺑﯿﺦ ﮔﻮﺷﺘﺎﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺩﺭ
      ﮐﺸﻮﺭ ﺍﯾﺮﻟﻨﺪ ﮐﻪ ﺳﺎﻟﻬﺎﺳﺖ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﺟﻨﮓ ﻭ ﺳﺘﯿﺰ ﺍﺳﺖ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﻫﯿﺪ ؟ ﻭﯾﻨﺴﺘﻮﻥ ﭼﺮﭼﯿﻞ ﭘﺎﺳﺦ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ : ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺑﻪ ﺩﻭ ﺍﺑﺰﺍﺭ ﻣﻬﻢ ﺍﺣﺘﯿﺎﺝ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ ﺁﻥ ﺩﻭ ﺍﺑﺰﺍﺭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﻟﻨﺪ ﺩﺭ ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ . ﺍﮐﺜﺮﯾﺖ ﻧﺎﺩﺍﻥ ، ﻭ ﺍﻗﻠﯿﺖ ﺧﺎﺋﻦ ...


      .

      نظر

      • B A R A N
        عضو فعال
        • Mar 2015
        • 677

        #2313
        پاسخ : نبض سیاست

        مارکس، لنین و استالین رتبه اول فروش بازار کتاب تهران!

        ۱۰ دی ۱۳۹۴


        لیست پرفروش‌های بازار کتاب تهران در دومین هفته‌ی دی ماه و با شروع فصل برف و سرما با تغییراتی قابل توجه نسبت به چند ماه اخیر تکان اساسی خورده است. کتاب‌هایی مثل «در باغ حیوانات» از اریک لارسن با ترجمه احمد عزیزی، «بی نازنین» کیوان ارزاقی و «احمق‌های چلم و تاریخ‌شان»‌ نوشته‌ی آیزاک بشویتس سینگر لهستانی‌الاصل آمریکایی(سرگذشت خیالی و طنزآمیز شهر یا کشورهایی است که حاکمان‌شان دچار توهم رسیدن به قدرت و وسعت یک امپراتوری و جهانی شدن هستند ) با ترجمه‌ی پروانه عروج‌نیا برخی از نام‌های جدید در لیست پرفروش‌های روزهای ابتدایی زمستان هستند. البته تعدادی از کتاب‌های پرمخاطب ماه‌های گذشته از جمله «ملت عشق»، «جزء از کل» و «هنر شفاف اندیشیدن» نیز همچنان در لیست پرفروش‌ها جا خوش کرده‌اند و ظاهرا خیال تکان خوردن ندارند.

        کتابفروشی‌ها هم منتظرند تا با رسیدن کتاب‌های نوبرانه‌ی زمستانی و رنگ و لعاب گرفتن پیشخوان‌ها و قفسه‌هایشان، مردم هم به جای رفت ‌و آمد در شهری با هوای آلوده سرها را به جای گریبان در کتاب فروببرند تا هم خود اندوخته‌های فکری خود را بالا ببرند و هم با ماندن در منازل و مطالعه به جای دور دور با خودروس سرنشین کمی هوای همدیگر را در این بی‌هوایی داشته باشند.

        «دفترهای فلسفی؛ دفترهای هگل» اثر ولادیمیر ایلیچ اولیانوف (لنین) به ترجمه حسن مرتضوی، «درک مارکس از بدیل سرمایه‌داری»‌ از پیتر هیودیس و کتابی که به ارزیابی تحول شخصیت مارکس درباره روسیه و نظریه‌پردازان و انقلابیون این کشور پرداخته و دیدگاه‌های او را درباره جوامع توسعه یافته یا پیرامونی بیان می‌کند با نام «مارکس متاخر و راه روسی» به قلم تئودور شانین هم آثار فلسفی-اقتصادی تازه‌وارد به لیست پرفروش‌ها‌ در دومین هفته‌ی دی‌ماه هستند.

        البته کتاب‌هایی مثل«از روزگار رفته (چهره به چهره با ابراهیم گلستان)» که گفت‌گوی حسن قباد با این شخصیت فرهنگی را شامل می‌شود به همراه سه‌ اثر «در باب بکت» آلن بدیو، «شب طاهره» و «لذتی که حرفش بود» هم برای چندمین هفته‌ی متوالی در لیست پرفروش‌ها دیده می‌شوند. همچنین کتاب‌های «عاشق‌تر از همیشه بخوان» سیمین بهبهانی، «بغل کردن دنیا» از جواد مجابی و «جادوی جاودانگی (نامه‌ها، مصاحبه‌ها، خاطرات و... فروغ)» مجموعه‌های شعر و آثار حوزه‌ی شعر هستند که این هفته مورد توجه کتابخوان‌ها قرار گرفتند و در لیست کتاب‌های پرفروش‌های اولین روزهای زمستان دیده می‌شوند.

        علاوه بر این‌ها کتاب‌ «ادبیات و اقتصاد آزادی/ نظم خودجوش فرهنگ» پل کانتو و استفن کاکس با ترجمه‌ی سلما رضوان‌جو به عنوان نخستین پژوهش سازمان‌یافته درباره‌ی نسبت اقتصاد با ادبیات جایگاه کتاب‌های تخصصی اقتصاد فرهنگ را در لیست پرفروش‌ها حفظ کرده و یکی از کتاب‌های پرمخاطب این هفته بوده است و «زندگی روزمره در سایه‌ی استالینیسم» نوشته‌ی شیلا فیتزپاتریک هم اثری با حال و هوای تاریخی- سیاسی است که در این لیست دیده می‌شود. البته آثاری مثل «ذهن سالم، بدن سالم» در حوزه‌ی روان‌شناسی مثبت نیز در لیست جدید پرفروش‌ها دیده می‌شود.

        ناشرانی چون روزبهان، ثالث، بیدگل و چشمه بیشترین آثار را در فهرست این‌ هفته‌ی پرفروش‌‌ترین کتاب‌های کتابفروشی‌های تهران داشته‌اند.

        این گزارش، آثار پرفروش‌ برخی کتابفروشی‌های معروف تهران از 5 دی‌ماه تا 10دی‌ماه را بررسی کرده است.




        نظر

        • بورس 2016
          عضو عادی
          • Oct 2015
          • 186

          #2314
          پاسخ : نبض سیاست

          روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داده است که کاخ سفید تصمیم گرفته اعمال تحریم های تازه علیه ایران به خاطر برنامه موشک های بالستیک این کشور را عقب بیاندازد.
          این روزنامه و خبرگزاری رویترز یک روز پیشتر خبر داده بودند که در پی آزمایش موشک بالستیک عماد در ماه اکتبر، آمریکا قصد اعمال تحریم های تازه ای بر ایران را دارد. آن خبر با واکنش تند مقام های ایرانی روبرو شد.
          از جمله حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، به وزارت دفاع دستور دادکه برنامه‌های موشکی ایران را با "سرعت و جدیت بیشتری" ادامه دهد.

          مقام های آمریکایی که از آنها نام برده نشده به وال استریت ژورنال گفتند که پس از "تصمیم روز چهارشنبه" برای عقب انداختن اعمال تحریم ها، هنوز جدول زمانی مشخصی برای اعمال تحریم های تازه ندارند.

          نظر

          • omidvar
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 796

            #2315
            پاسخ : نبض سیاست

            شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

            شب پره بازیگر میدان شود

            نظر

            • B A R A N
              عضو فعال
              • Mar 2015
              • 677

              #2316
              پاسخ : نبض سیاست

              هفته‌نامه تجارت‌فردا : هشدار‌ زیباکلام درباره ظهور‌احمدی‌نژادهای‌ دیگر

              شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۴

              * هروقت قیمت نفت پایین می‌آید در ایران می‌گویند این توطئه استکبار جهانی و آمریکا برای ضربه زدن به ایران است. اما ببینید در دوران آقای احمدی‌نژاد که قیمت نفت حتی به بالای 100 دلار در هر بشکه رسید و ما به اندازه تمام دورانی که تا پیش از آن درآمد نفت داشتیم، در آن هشت سال از این طریق درآمد کسب کردیم، هیچ وقت نگفتیم این توطئه است. یعنی وقتی قیمت نفت افزایش می‌یابد کسی نمی‌گوید این توطئه است اما وقتی قیمت نفت کاهش می‌یابد همه بلافاصله انگشت اتهام را به سوی عربستان و آمریکا می‌گیرند و می‌گویند که این دو کشور دارند علیه ما توطئه می‌کنند.

              *در ایران از عربستان توقع دارند حدود یک یا دو یا سه یا چهار میلیون بشکه نفت از تولید خود را کاهش دهد اما هیچ کس نمی‌گوید چرا کشور روسیه یک یا دو یا سه میلیون بشکه نفت از تولید خود را کاهش نمی‌دهد.

              *عراق که متحد ماست، عراق که دستش در دست ما قرار دارد، چرا عراقی‌ها یک میزانی از تولید نفت خود را کاهش نمی‌دهند؟ چرا ما از عربستان که نسبت به آن دشمنی هم داریم، توقع کاهش تولید را داریم اما از کشور روسیه که رفیق گرمابه و گلستان ما است و از عراق که متحد استراتژیک ماست توقع نداریم تولید نفت خود را کاهش دهند.

              *با کاهش قیمت نفت، متاسفانه رکود ادامه پیدا خواهد کرد، برای اینکه درآمد اصلی دولت جمهوری اسلامی ایران از نفت است، و وقتی که درآمد نفتی ایران کم می‌شود بودجه عمرانی دولت کاهش می‌یابد.

              *در حقیقت در بلندمدت رفاه و توسعه است که بهای پایین آمدن قیمت نفت را می‌دهد.

              * وقتی که قیمت نفت از یک قیمتی پایین‌تر می‌آید، برای اوپک همچنان مقرون به صرفه است که نفت بفروشد، اما برخی از تولیدکننده‌ها هستند که خیلی برای آنها صرف نمی‌کند.

              *یکی از بخش‌هایی که در این شرایط کاهش درآمدهای نفتی آسیب جدی می‌بیند سرمایه‌گذاری‌هایی است که دولت برای ایجاد شغل انجام می‌دهد.

              *کاهش قیمت نفت به دموکراسی نمی‌تواند کمک کند، برای اینکه رکود و بدتر شدن وضعیت اقتصادی باعث می‌شود که در انتخابات سال 96 یک احمدی‌نژاد دیگر پیروز میدان شود.

              * راهکار این است که آقای روحانی باید بیاید و یک شب در برنامه تلویزیونی دست از تعارف دارد و صادقانه با مردم سخن بگوید. اینکه همه موارد عالی است، همه چیز خوب است و دارد بهتر می‌شود و با شیب ملایم داریم جلو می‌رویم و تورم دارد تک رقمی می‌شود را بگذارد کنار، باید بگوید که ما با نفت 30 دلاری باید ماهی حدود چهار هزار میلیارد تومان یارانه فله‌ای بدهیم که این کار یعنی خودکشی.

              ==================================
              1-دموکراسی؟!؟
              درست است که دموکراسی هزینه دارد ولی بایستی همزمان آن حکومت و مردم آن جامعه آن را فهمیده و پذیرفته باشند وگرنه لزوما یک اقتصاد خوب که به دموکراسی منتج نمی شود همانطور که در دوران ا.ن با ان درآمد سرشار و افسانه ای دیدیم که چگونه عکس این رویه طی شد.
              فعلا که هیچکدام از این دو ویژگی (پول و آگاهی)را نداریم ،حرف زدن در مورد دموکراسی کمی عجیب است.

              2-حکومت دوباره دارد از همان تاکتیک نخ نما و البته موفق و اثربخش، قطبی سازی فضا(انتخابی بین بد و بدتر) برای آمدن بیشتر مردم به پای صندوق استفاده می برد.

              3-با هر ترور و انفجاری در دنیا ،افراد راست گرای افراطی در دنیا قدرت بیشتری میگیرند ،از جمله کسی مثله دونالد ترامپ در آمریکا
              که اگر رای بیاورد کار ایران دیگر با کرامل کاتبین است.او کسی مثله اوبامای ساده بین نیست که به خیال دموکراسی و اصلاح طلبی در ایران این همه امتیاز به ما دهد.


              .

              نظر

              • "Midas"
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 2483

                #2317
                پاسخ : نبض سیاست

                رییس پلیس پایتخت از بازداشت شماری از نیروهای خودسر(!!) حمله کننده به سفارت عربستان خبر داد.

                سردارحسین ساجدی نیا در گفت و گو با ایسنا در این باره گفت: حوالی ساعت ۲۲:۲۰ شنبه شب عده ای از نیروهای خودسر رو به روی سفارت عربستان تجمع کرده و مدتی بعد اقدام به پرتاب سنگ و کوکتل مولوتف به سمت ساختمان سفارت کردند.

                وی با بیان این که در پی این اقدام خسارت هایی به ساختمان سفارت وارد شد، گفت: ماموران پلیس از همان دقایق اولیه با این اقدام مقابله کردند تعدادی از ماموران ما نیز زخمی شدند.

                ساجدی نیا با ببان این که تعدادی از نیروهای خودسر حمله کننده به سفارت دستگیر شدند، افزود: عده قلیلی هم وارد سفارت شدند که ماموران پلیس اقدام به خارج کردن این افراد کردند.

                به گفته ساجدی نیا در حال حاضر اوضاع در اطراف سفارت عربستان آرام است و ماموران پلیس تا هر زمان که لازم باشد، در محل حضور خواهند داشت.

                رییس پلیس پایتخت از شهروندان خواست اعتراضات خود را از شیوه های قانونی پیگیری کنند.
                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

                نظر

                • گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

                  #2318
                  پاسخ : نبض سیاست

                  در تنازع تاریخی میان منافع اقتصادی و اخلاق , همواره منافع اقتصادی پیروز میدان بوده است ...در طول تاریخ هیچ شخص و گروهی منافع و امتیازات اقتصادیش را بدون فشار واجبار واگذار نکرده است .
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                  نظر

                  • bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

                    #2319
                    پاسخ : اخبار

                    در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post

                    شنیدید می گن " رو که نیست سنگ پاست" ؟
                    باید به هر کدوم از این اعضای خدوم و زحمتکش شورای شهر یک تن از سنگ پاهای وارادتی از چین بدن تا حسابی از خجالتشون دربیاییم!
                    اینجا تهرانه ولی خیابونها اسم های عربیش داره بیشتر از فارسی می شه!!!
                    خیابان خالد الاسلامبولی ، احمد القصیر ، عماد المغنیه، خیابان شیخ نمر ، اتوبان صدر ، حکیم ، ...........
                    سوال؟ این اسامی کجای منافع ملی ایران را تامین می کند؟ اتش زدن سفارت یعنی تجاوز به خاک کشور خارجی و تبعات زیادی برای ایران دارد .خسارات وارده را باید چندین برابر واقعی ان از جیب ملت پرداخت کرد.همانهایی که از دیوارسفارت بریتانیا بالا رفتند و میلونها یورو خسارت زدند شب گذشته هم در سفارت عربستان اتش افروزی کردند. اسمشان هم " نیروهای خودسر " است .یعنی از جایی دستور نگرفته اند و خر مغز یا بی مغز هستند.اما واقعیت ها طوری دیگر است. اینها انصار حزب الله هستند و تحت فرماندهی افرادی چون شیخ طائب و شیخ مصلحی و سرداران نقدی و قاسمی و الله کرم هستند که بدون اجازه حضزت اقاشون اب نمی خورند.تصاویر بالا روندگان از دیوار سفارت انگلیس که شناسایی شده اند کادر رسمی ن . ق . سپاه در بینشان دیده می شود. بنظر می رسد که جنگ طلبان در صدد شعله ور کردن جنگی دیگرند تا همه بی لیاقتیها و بی عرضگیها در اداره کشور را به خارج از مرزها ربط دهند و از زیر بار مسئولیت و پاسخگویی فرار کنند.از روزی که توافق وین و برجام به نتیجه رسید دلواپسان و جنگ طلبان هر روز بحران افرینی کرده اند و عملا دارند قدرتهای خارجی را تشویق به حمله به ایران می کنند. تست موشک عماد، نمایش زیر زمینهای ذخیره موشک ، شلیک به سمت ناو امریکا، سخنرانی جنجالی جانشین سپاه در نماز جمعه ، حمله به سفارت عربستان و اتش زدن ان به بهانه اعدام یک شیخ شیعه معارض با حکومت عربستان . همه این رفتارها بوی خون و خون ریزی می دهد و دخالت در امور داخلی دیگران است. مگر حکومت عربستان به زندانی بودن هزاران امثال شیخ نمر و اعدام دهها تن از انها در زندانهای ایران معترض بوده ؟ هر نظامی وقتی می تواند ادعای دفاع از مظلومین و مخالفت با ظلم را بکند که خود ظالم و ستمگر نباشد و ملتش را به اسارت نگرفته باشد.در ایران کم نیستند امثال ایات عظام منتظری ، صانعی ، دستغیب ، طاهری اصفهانی ،کاظمینی بروجردی که سالها در حصر و زندان مورد اهانت و شکنجه های روحی و روانی قرار گرفته اند و تا لحظه مرگشان و بعد ازمرگشان نیز ممنوع الذکر باید باشند. موسوی و همسرش و کروبی به چه جرمی باید در حصر باشند / خاتمی به چه گناهی باید ممنوع البیان و تصویر باشد. فرق بین خاتمی و شیخ نمر در چیست که این باید ممنوع البیان شود و ان یکی مورد تجلیل قرار گیرد؟ مگر حکومت ایران منتقدین و مخالفینش را روی سر می گذارد و حلوا حلوا می کند.هر نظام استبدادی و دیکتاتوری مخالفینش را یا اعدام می کند یا زندانی و محصور .انتظار دارند کسی را که در جهت براندازی حکومت ال سعود است در کاخ جای دهند و مورد تشویق قرار دهند؟ اقای خامنه ای با مخالفینش چه کرده و چه می کند؟

                    نظر

                    • خوشبخت
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 5464

                      #2320
                      پاسخ : نبض سیاست

                      قیمت بنزین 80 سال پیش



                      زندگی بدون تحریم سلام....

                      نظر

                      • گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

                        #2321
                        پاسخ : نبض سیاست

                        در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                        جناب گیلان یک سوالی دارم از شما ایا فکر میکنید در منطقه چگونه بین ایران و عربستان اتش بس و وضعیتی بدون تنش پیش بیاید ؟!
                        من که از خشم نسل جدید بین دو کشور در شگفتم ! و نا امید از برقراری روابط عادی نظر شما چیست !؟؟

                        در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                        مسلمانها هیچگاه به آرامش و سعادت نخواهند رسید و این مهم ریشه در زبان, فرهنگ و تاریخشان دارد, و این مسئله مربوط به امروز و دیروز نیست از ابتدا تا ازل ادامه خواهد یافت !
                        .
                        اگر به سمت عقلانیت بروند( که بنده بعید میدانم و در آنصورت بایستی پاسخگو باشند و احتمالا تاج و تخت را رها کنند و بروند!) احتمال اینکه از تنشها کم بشود وجود دارد , اما تا زمانی که توده مردم تحریک میشوند و در تریبونهای رسمی برای فوت و مرگ دیگری تبریک و شادمانی میکنند این قصه ها ادامه دارد...منافع گروههای در قدرت کشورهایی مانند ایران و عربستان برای خوراک دادن به افکار عمومی ملتشان اقتضاء میکند دشمن وجود داشته باشد تا اینکه از بین برود... !
                        اینها سیاستهای کلان بین المللی است و در راس طراحی چنین الگوهایی انگلستان میباشد .
                        اگر خواست و اراده انگلستان نباشد , برگی از درختی نخواهد افتاد ! :)
                        غنیمت با ارزشی , که ارزش عکس سلفی برای جوان ایرانی که آن را از سفارت عربستان به غارت برده داشته است ...
                        ای کاش چنین شور و غیرتی برای کشته شدن 500 نفر از هموطنانمان در حج نیز غلیان میکرد !!!

                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

                        نظر

                        • B A R A N
                          عضو فعال
                          • Mar 2015
                          • 677

                          #2322
                          پاسخ : نبض سیاست

                          برادر شیخ نمر حمله به سفارت عربستان در ایران را محکوم کرد

                          ۱۴ دی ۱۳۹۴

                          «محمد النمر» برادر شیخ نمر باقر النمر روحانی مبارز شیعه عربستانی که روز شنبه به وسیله دولت عربستان اعدام شد، ضمن تقدیر از ابراز همدردی همگان با این حادثه، هرگونه حمله به سفارتخانه‌ها در هر کشوری را محکوم دانست.

                          محمد النمر نوشت: به عواطف همگان در قبال شهادت شیخ نمر احترام می‌گذاریم ولی حمله به سفارت‌خانه‌های عربستان در هر کشوری از جمله ایران مردود و محکوم است.

                          ===========================================

                          کاری با ملت ایران خواهیم کرد که مثل ولگردها در خیابان های عربستان گدایی کنند




                          انور عشقی، مشاور شاه سعودی در گفتگو با شبکه تلویزیونی “المحور” مدعی شد: سپاه پاسداران، عامل آتش زدن سفارت عربستان در تهران بود همان طور که پیش از این، بر سر سفارت امریکا آن بلا را آوردند.


                          وی افزود: کشورهای حوزه خلیج[فارس]، ریه اقتصادی ایران هستند اما ما کاری با ملت ایران خواهیم کرد که در خیابان های عربستان مانند ولگردها گدایی کنند.




                          .

                          نظر

                          • sorena
                            عضو عادی
                            • Nov 2014
                            • 78

                            #2323
                            پاسخ : اخبار

                            در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                            [CENTER]تصویب تغییر نام خیابان سفارت عربستان در تهران

                            شنیدید می گن " رو که نیست سنگ پاست" ؟
                            باید به هر کدوم از این اعضای خدوم و زحمتکش شورای شهر یک تن از سنگ پاهای وارادتی از چین بدن تا حسابی از خجالتشون دربیاییم!
                            اینجا تهرانه ولی خیابونها اسم های عربیش داره بیشتر از فارسی می شه!!!
                            خیابان خالد الاسلامبولی ، احمد القصیر ، عماد المغنیه، خیابان شیخ نمر ، اتوبان صدر ، حکیم ، ...........
                            سوال؟ این اسامی کجای منافع ملی ایران را تامین می کند؟ اتش زدن سفارت یعنی تجاوز به خاک کشور خارجی و تبعات زیادی برای ایران دارد .خسارات وارده را باید چندین برابر واقعی ان از جیب ملت پرداخت کرد.همانهایی که از دیوارسفارت بریتانیا بالا رفتند و میلونها یورو خسارت زدند شب گذشته هم در سفارت عربستان اتش افروزی کردند. اسمشان هم " نیروهای خودسر " است .یعنی از جایی دستور نگرفته اند و خر مغز یا بی مغز هستند.اما واقعیت ها طوری دیگر است. اینها انصار حزب الله هستند و تحت فرماندهی افرادی چون شیخ طائب و شیخ مصلحی و سرداران نقدی و قاسمی و الله کرم هستند که بدون اجازه حضزت اقاشون اب نمی خورند.تصاویر بالا روندگان از دیوار سفارت انگلیس که شناسایی شده اند کادر رسمی ن . ق . سپاه در بینشان دیده می شود. بنظر می رسد که جنگ طلبان در صدد شعله ور کردن جنگی دیگرند تا همه بی لیاقتیها و بی عرضگیها در اداره کشور را به خارج از مرزها ربط دهند و از زیر بار مسئولیت و پاسخگویی فرار کنند.از روزی که توافق وین و برجام به نتیجه رسید دلواپسان و جنگ طلبان هر روز بحران افرینی کرده اند و عملا دارند قدرتهای خارجی را تشویق به حمله به ایران می کنند. تست موشک عماد، نمایش زیر زمینهای ذخیره موشک ، شلیک به سمت ناو امریکا، سخنرانی جنجالی جانشین سپاه در نماز جمعه ، حمله به سفارت عربستان و اتش زدن ان به بهانه اعدام یک شیخ شیعه معارض با حکومت عربستان . همه این رفتارها بوی خون و خون ریزی می دهد و دخالت در امور داخلی دیگران است. مگر حکومت عربستان به زندانی بودن هزاران امثال شیخ نمر و اعدام دهها تن از انها در زندانهای ایران معترض بوده ؟ هر نظامی وقتی می تواند ادعای دفاع از مظلومین و مخالفت با ظلم را بکند که خود ظالم و ستمگر نباشد و ملتش را به اسارت نگرفته باشد.در ایران کم نیستند امثال ایات عظام منتظری ، صانعی ، دستغیب ، طاهری اصفهانی ،کاظمینی بروجردی که سالها در حصر و زندان مورد اهانت و شکنجه های روحی و روانی قرار گرفته اند و تا لحظه مرگشان و بعد ازمرگشان نیز ممنوع الذکر باید باشند. موسوی و همسرش و کروبی به چه جرمی باید در حصر باشند / خاتمی به چه گناهی باید ممنوع البیان و تصویر باشد. فرق بین خاتمی و شیخ نمر در چیست که این باید ممنوع البیان شود و ان یکی مورد تجلیل قرار گیرد؟ مگر حکومت ایران منتقدین و مخالفینش را روی سر می گذارد و حلوا حلوا می کند.هر نظام استبدادی و دیکتاتوری مخالفینش را یا اعدام می کند یا زندانی و محصور .انتظار دارند کسی را که در جهت براندازی حکومت ال سعود است در کاخ جای دهند و مورد تشویق قرار دهند؟ اقای خامنه ای با مخالفینش چه کرده و چه می کند؟
                            سپاه دنبال جنگ نیست ازمایشات موشکی و رونمایی از شهر موشکی همگی برای ترساندن دشمنان برای شروع جنگ است
                            برعکس حرف شما عربستان خواهان شروع جنگه همین امروز سخنان هیلاری کلینتون و مقامات فرانسه و المان رو بخون میگن دیپلماتیک حل کنید جنگ نکنید انگار قرار بوذ بجنگند منتظر نصیحت اونا بودن! کلا افعال معکوس بکار میبرن و منتظرن جنگ بشه بگن ما اولش گفتیما

                            نظر

                            • خوشبخت
                              عضو فعال
                              • Jul 2012
                              • 5464

                              #2324
                              پاسخ : نبض سیاست

                              زندگی بدون تحریم سلام....

                              نظر

                              • Rudel
                                عضو فعال
                                • Apr 2014
                                • 2164

                                #2325
                                پاسخ : نبض سیاست

                                یعنی این حمله به سفارت عربستان رو تقویت کرد مارو تضعیف در واقع چیزی که حدی ندارد خریت است.

                                سودان و بحرین سفرای ایران رو اخراج کردند امارات هم عملا سطح روابط رو به کاردار کاهش داد یعنی اخراج سفیر عملا

                                آدم باید با همسایه اش دوست باشه امارات سفارتش رو ببنده اقتثصاد داغون ایران فلج میشه

                                راحت میتونستیم با ایجاد فضای امن سرمایه عرب ها رو برای سرمایه گزاری به ایران جذب کنیم

                                نظر

                                در حال کار...
                                X