کارگاه

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : کارگاه

مجامع تازه اعلام شده:
    ___نماد___
    __نام_شرکت__ لغو
    اصلاحیه سالیانه افزایش
    سرمایه
    انتخاب
    اعضای
    هئیت
    مدیره
    تاریخ مجمع ___روز___ ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
    شستان صنايع پتروشيمي گلستان لغو

1395/06/28 یکشنبه 11:00 لغو شد
    حفاري حفاري شمال

افزایش
    1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار اشرفي اصفهاني ميدان پونک بلوار فلاح زاده(هميلا) پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
    تاپيکو سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين

سالیانه

1395/06/29 دوشنبه 10:00 تهران_انتهاي بزرگراه حکيم_بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي،مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت
    قجام فرآورده هاي غذائي و قند تربت جام

افزایش
    1395/06/29 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان دکتر فاطمي - خيابان پروين اعتصامي - پلاک 72 - طبقه دوم
    فوکا فولاد کاويان

انتخاب 1395/06/31 چهار شنبه 10:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38 ✅انتخاب حسابرس
    فوکا فولاد کاويان

افزایش
    1395/06/31 چهار شنبه 11:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38
    کنيلو کاشي نيلو

انتخاب 1395/07/03 شنبه 17:00 کارخانه واقع در کيلومتر 22 جاده اصفهان - نجف آباد ، اراضي گلدشت
    تکمبا کمباين سازي ايران

انتخاب 1395/07/04 یکشنبه 10:00 سالن اجتماعات شرکت کمباين سازي ايران واقع در اراک، ميدان صنعت، صندوق پستي 848/38135

کل مجامع پیش رو:

نماد
    نام شرکت لغو
    اصلاحیه سالیانه افزایش
    سرمایه
    انتخاب
    اعضای
    هئیت
    مدیره
    تاریخ مجمع روز ساعت مکان برگزاری مجمع توضیحات اضافی
    اخابر مخابرات ايران

1395/06/23 سه شنبه 10:00 تاالار آمفي تئاتر فرهنگسراي انديشه واقع در تهران - خيابان دکتر شريعتي- پارک انديشه -فرهنگسراي انديشه - طبقه دوم-
    وثوق سرمايه گذاري وثوق امين
    اصلاحیه سالیانه

1395/06/23 سه شنبه 10:00 تهران - خيابان شهيد بهشتي - چهارراه قائم مقام فراهاني - خيابان احمد قصير پلاک 1 طبقه پنجم
    وثوق سرمايه گذاري وثوق امين
    اصلاحیه سالیانه
    انتخاب 1395/06/23 سه شنبه 10:00 تهران - خيابان شهيد بهشتي - چهارراه قائم مقام فراهاني - خيابان احمد قصير پلاک 1 طبقه پنجم
    لپيام گسترش صنايع پيام لغو

1395/06/24 چهار شنبه 09:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
    خگستر گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو

انتخاب 1395/06/24 چهار شنبه 09:30 سالن اجتماعات شرکت محور سازان واقع در کيلومتر 10 جاده مخصوص کرج ، جنب شرکت مينو
    خگستر گسترش سرمايه گذاري ايران خودرو

1395/06/24 چهار شنبه 10:00 کيلومتر 10 جاده مخصوص ، جنب شرکت مينو ، سالن اجتماعات شرکت محور سازان
    واعتبار(خعتبار) سرمايه گذاري اعتبار ايران

افزایش
    1395/06/24 چهار شنبه 10:00 تهران - خيابان وليعصر- نرسيده به پارک ساعي - نبش کوچه دلبسته - هتل سيمرغ
    وتوکا سرمايه گذاري توکا فولاد

سالیانه
    انتخاب 1395/06/24 چهار شنبه 10:00 اصفهان ، خيابان جي ، ورودي اتوبان شهيد آقابابايي،سالن اجتماعات شهروند
    سشرق سيمان شرق

افزایش
    1395/06/24 چهار شنبه 14:30 دفتر تهران واقع در ميدان آرژانتين خيابان الوند پ 11
    آکنتور کنتورسازي ايران

افزایش
    1395/06/25 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
    آکنتور کنتورسازي ايران
    اصلاحیه
    افزایش
    1395/06/25 پنج شنبه 08:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک
    آکنتور کنتورسازي ايران

1395/06/25 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
    آکنتور کنتورسازي ايران
    اصلاحیه

1395/06/25 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار دهکده ، ضلع غربي ورزشگاه آزادي ، ورودي هتل المپيک ، سالن آمفي تئاتر هتل آکادمي المپيک ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
    بساما(بسامان) بيمه سامان

1395/06/25 پنج شنبه 10:00 هتل سيمرغ واقع در تهران، خيابان وليعصر، پايين تر از پارک ساعي، شماره 2141 ✅انتخاب حسابرس✅تعیین پاداش✅تعيين حق حضور
    غشهداب شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان

افزایش
    1395/06/25 پنج شنبه 10:00 کيلومتر 16 جاده قوچان بعد از نيروگاه توس ( شرکت صنايع مهتاب خراسان )
    فاهواز نورد و لوله اهواز

انتخاب 1395/06/25 پنج شنبه 10:00 کارخانجات شرکت نورد و لوله اهواز واقع درکيلومتر 9 جاده اهواز - خرمشهر ✅انتخاب حسابرس
    شليا مواد ويژه ليا

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 09:30 هتل سيمرغ خيابان وليعصر (عج) بعد از خيابان شهيد بهشتي نرسيد ه به پارک ساعي نبش کوچه دلبسته
    آينده بازرگاني صنعتي آينده سازان بهشت پارس

1395/06/28 یکشنبه 10:00 مازندران- سلمانشهر، اسبچين
    تيپيکو سرمايه گذاري دارويي تامين

سالیانه

1395/06/28 یکشنبه 10:00 پژوهشگاه نيرو ، سالن همايش خليج فارس ، واقع در تهران - شهرک قدس (غرب) - انتهاي بلوار شهيد دادمان (پونک باختري)
    حپارسا توسعه حمل و نقل ريلي پارسيان

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 10:00 تهران- خيابان ملاصدرا- خيابان شيخ بهايي جنوبي- جنب مسجد جامع بقيه ا... (عج) - سالن همايش صدرا
    واحيا(واحياء) مجتمع صنايع و معادن احياء سپاهان

سالیانه
    انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 10:00 تالار رودکي واقع در اصفهان-ملک شهر-روبروي شهربازي
    شستان صنايع پتروشيمي گلستان

انتخاب 1395/06/28 یکشنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در گرگان - بلوار ناهارخوران - عدالت 95 - ساختمان پتروشيمي گلستان ✅انتخاب حسابرس
    شستان صنايع پتروشيمي گلستان

1395/06/28 یکشنبه 11:00 دفتر شرکت واقع در گرگان - بلوار ناهارخوران - عدالت 95 - ساختمان پتروشيمي گلستان
    شستان صنايع پتروشيمي گلستان لغو

1395/06/28 یکشنبه 11:00 لغو شد
    فرابورس فرابورس ايران

افزایش
    1395/06/28 یکشنبه 15:00 تالار قلم مرکز همايش هاي بين المللي سازمان اسناد و کتابخانه ملي ايران، واقع در تهران، بزرگراه شهيد حقاني(غرب به شرق) بعد از ايستگاه مترو حقاني، بلوار کتابخانه ملي
    تاپيکو سرمايه گذاري نفت و گاز و پتروشيمي تامين

سالیانه

1395/06/29 دوشنبه 10:00 تهران_انتهاي بزرگراه حکيم_بلوار غربي مجموعه ورزشي آزادي،مرکز همايش هاي بين المللي پژوهشگاه صنعت نفت
    قجام فرآورده هاي غذائي و قند تربت جام

افزایش
    1395/06/29 دوشنبه 15:00 تهران - خيابان دکتر فاطمي - خيابان پروين اعتصامي - پلاک 72 - طبقه دوم
    لپيام گسترش صنايع پيام

1395/06/31 چهار شنبه 09:00 شهرک غرب بلوار دريا -روبروي پارک دلاوران-پلاک 80 - سالن همايش هاي انديشه معلم ✅انتخاب حسابرس✅تعيين حق حضور
    فوکا فولاد کاويان

انتخاب 1395/06/31 چهار شنبه 10:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38 ✅انتخاب حسابرس
    فوکا فولاد کاويان

افزایش
    1395/06/31 چهار شنبه 11:00 تهران-خيابان نلسون ماندلا(آفريقا )ابتداي بلوار آرش پلاک 38
    کي بي سي(ک ب س) کي بي سي

افزایش
    1395/07/03 شنبه 10:00 تهران ميدان آرژانتين خ الوند کوچه آويز پلاک 5 ط 5
    کنيلو کاشي نيلو

انتخاب 1395/07/03 شنبه 17:00 کارخانه واقع در کيلومتر 22 جاده اصفهان - نجف آباد ، اراضي گلدشت
    تکمبا کمباين سازي ايران

انتخاب 1395/07/04 یکشنبه 10:00 سالن اجتماعات شرکت کمباين سازي ايران واقع در اراک، ميدان صنعت، صندوق پستي 848/38135
    وتهران سرمايه گذاري استان تهران

انتخاب 1395/07/04 یکشنبه 10:00 تهران-خيابان انقلاب –خيابان وصـال شيرازي –کوچه ماهان –پلاک 2 ✅قبلی به حد نصاب نرسیده بود
    حفاري حفاري شمال

افزایش
    1395/07/08 پنج شنبه 09:00 تهران بلوار اشرفي اصفهاني ميدان پونک بلوار فلاح زاده(هميلا) پلاک 40 ✅کارت ورود به جلسه می خواهد
    ونوين بانک اقتصاد نوين

انتخاب 1395/07/10 شنبه 10:00 سالن اجتماعات بانک اقتصاد نوين واقع در تهران- بلوار اسفنديار، بين وليعصر و آفريقا، شماره 24، ساختمان مرکزي شماره 1 بانک اقتصاد نوين، طبقه يازدهم

«محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

سلام

الان دیدم نتیجه ی مسابقات هفتگی برای روز دوم اعلام شده:
      http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post698594

خوشبختانه فعلا من نفر اول هستم و طبق نظریه ای که پیش تر گفته بودم به نظر می رسد در پایان هفته اول هم بشوم!
      نظریه هم این بود که معمولا سهامی که خوب شروع می کنند تا آخر هم همین طور خوب پیش می روند... اصلا اگر یادتان باشد بر طبق همین نظریه بود که من این روش جدید را پی گیری دارم می کنم!

==========

اما متاسفانه حافظه ام ضعیف است و همین مشکل ساز دارد می شود... (الان خودم خیلی خیلی تعجب کردم که میهن و قشهد را برای مسابقه انتخاب کرده بودم... همین طور نتیجه ای که شپترو و شدوص -که چند روز کامل برای آنها زمان گذاشتم- الان در خاطرم نیست... که آیا نتیجه داد یا نه؟ و چطور؟

مشکل (مانع) بعدی هم زمان است. الان من در بررسی نموداری مقداری پیش رفت کرده ام؛ مضافا اینکه در برنامه نویسی (برای خودکار کردن امور به ویژه ان ان برای خواندن الگوهای شمعی و هارمونیک و قیمتی و تطبیق های نشانگر ها و ...) هم مهارت خوبی دارم؛ به علاوه اینکه خود را ملزم به شرکت در خیلی از مجامع مهم می کنم و از این بابت اطلاعات بنیادی خوبی دارم کسب می کنم و در نهایت اینکه جدیدا (از زمان تاسیس این جستار) به دنبال کردن روند روزانه ی بازار رو آورده ام و می توانم وقت بگذارم و این را هم به خوبی بهبود بدهم...
      اما!
      اما مسئله اینجا است که مگر من در شبانه روز چقدر زمان دارم؟ متاسفانه خیلی از اینها باید یا حذف یا محدود شوند... حتی معلوم نیست در آینده زمان به اینها برسد یا نه...

بگذریم...

==========

به روز رسانی:

میهن
      متاسفانه در ابتدای موج 2 قرار دارد. و شاید تا 1500 1600 ریال بریزد. البته امروز قیمت آخرین از پایانی بالاتر بود که خوب است و این شاید موج 2 را منحل کند. ولی مکدی اذیت می کند.

قشهد
      تازه به نظر می رسد موج 1 از 3 ی بزرگی را شروع کرده و مکدی اش هم فوق العاده است و تازه دارد (بعد از نشان دادن واگرایی ای عالی) از سطح صفر عبور می کند و همه چیز برایش عالی است... حجم فوق العاده و قدرت خریداران فوق العاده عالی است...

باید بروم به بررسی قبلی ام و ببینم دقیقا چطور این روند شروع شد.
      گویا بزرگان بازار دارند به بیمه ای ها و قندی ها و یک مقدار سیمانی ها و کلا سهامی که کوچکند و معروف شده اند به مخالفین روند کلی بازار یک مقدار نظر می کنند. (بعضی به اینها بتا منفی هم می گویند ولی چیزی که من در مورد ریسم غیر سیستماتیک خواندم انگار خلاف این بود.)

شدوص

در وضعیت بسیار بدی است و حجم و مکدی ای و آر اس آی اش فوق العاده بد هستند و فکر نکنم مقاومت آر اس آی الان (در 2900 ریال) و یا حتی مقاومت قیمتی در کانال روی 2600 ریال هم بتواند متوقفش کند... (واویلا :( :) )

شپترو
      دقیقا طبق پیشبینی دارد جلو می رود. خیلی دارد زور می زند به 3500 ریال برسد...
      به خاطر اینکه پیش از صعود قیمت را تا 2400 ریال پایین نیاوردند (تا من هم سوار شوم) آه و نفرین من همیشه گریبانشان را خواهد گرفت. /:.happysmiley:./ بی تربیت ها...

باقی در ارسال بعدی...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

سلام بر شما ....ممکن هست بفرماید نظر شما از نوع معاملات شنبه و یکشنبه بورس چه بوده است؟ خیلی بازار برام استرس اور و خارج از منطق شده مخصوصا وجود حقوقی های دزد گرگ صفت در نمادها

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
          سلام بر شما ....ممکن هست بفرماید نظر شما از نوع معاملات شنبه و یکشنبه بورس چه بوده است؟ خیلی بازار برام استرس اور و خارج از منطق شده مخصوصا وجود حقوقی های دزد گرگ صفت در نمادها
          سلام @};-

ابتدا باید برویم سراغ شاخص کل

مهمترین متغیر ما هم حجم است.

حجم را نگاه کنید:

هر گاه یک پول خوبی آمده در بازار قیمت ها را هم برده بالا
          یا برعکس آورده پایین! (بعدا در مورد نحوه ی پایین آوردن صحبت خواهیم کرد؛ خلاصه اینکه قیمت بالا باشد و در حال پایین آمدن باشد، حجم زیاد نشان دهنده ی قدرت فروشنده و نزول بیشتر است.)
          ولی الان حجم خیلی پایین است.
          یعنی چه؟ یعنی نه خریداری در بازار هست و نه فروشنده ای...

پس به نظر می رسد بازار نوسانی و رکودی همچنان برقرار باشد تا ببینیم حجم کی بالا می رود...

البته مسئله ای که هست این است که هر چند حجم نسبت به چند ماه گذشته (ابتدای 95) پایین آمده ولی نسبت به سال های قبل همچنان یک مقدار بالا است! که این زیاد جالب نیست... شاید این رکود ِ نوسانی تبدیل شود به یک افت ملایم همراه با همان رکود نوسانی... :(
          باز هم البته این حجم چون به وسیله ی بلوک زنی های مسخره مصنوعی شده دقیقا نمی توان با سال های گذشته به خوبی مقایسه اش کرد.

به هر حال هر چه هست -برای رصد آینده- ما چشممان به حجم است، اگر بالا برود یعنی خریدار آمده اگر نرود یعنی حالا حالا ها خبری نخواهد بود.

یک سری از دوستان می گویند الان داریم به انتهای زمان تسویه ی اعتباری ها نزدیک می شویم و در ابتدای مهر پول خوبی از این بابت به بازار وارد می شود...
          یک سری از دوستان می گویند الان با این مصوبه ای که برای صندوق ها داده اند پول خوبی به بازار وارد خواهد شد...
          یک سری از دوستان می گویند سود بانکی که به صورت واقعی پایین تر بیاید (که بانک ها هم واقعا کشش پرداخت بیشتر ندارند و مجبورند پایین بیاورندش) پول خوبی به بازار وارد خواهد شد...

ولی من این چیز ها را کاری ندارم. آن چیز که حقیقت دارد همین نمودار حجم است. (که البته آن هم مصنوعی است ولی باز بد نیست) اگر رسید به 1 میلیارد سهم و همزمان قیمت ها هم یک مقدار رفت بالا یعنی از یک جایی (حالا هر جا می خواهد باشد باشد) یک پولی دارد وارد بازار می شود... و باید از استراتژی ای که مخصوص بازارهای گاوی در نظر گرفته ایم استفاده کنیم.

اگر همچنان پولی وارد بازار نشود باید از استراتژی بازار های نوسانی استفاده کنیم. (من خودم چیز دقیقی ندارم و در حال ارتقاء آن هستم، شما را نمی دانم.)

به هر حال بازار گاوی دیر یا زود خواهد آمد ولی از همین الان بهتر است به فکر بازار خرسی بعد از بازار گاوی باشیم.
          به احتمال قوی تا قبل از شروع انتخابات ریاست جمهوری ایران باید بازار گاوی شروع شود و تا یکی دو ماه بعد از آن ادامه داشته باشد. من خودم فکر می کردم از تابستان قرار است این موج شروع شود ولی با بررسی هایی که در ابتدای این هفته انجام دادم (
          در این پیوند) به این نتیجه رسیدم شاید این بازار تا آذر هم شروع نشود... حتی شاید تا دی طول بکشد! با این اوصاف این هفته فرصت فروش به نظر می رسد و هر وقت حجم رفت بالای 1 میلیارد سهم فرصت خرید می باشد.
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

از نیما آزادی:

قیمت سیمان در بیشتر کارخانه ها به قیمت مصوب انجمن رسیده و از سطح تقاضا هم مناسب هست. در برخی شرکت ها حتی بالاتر از نرخ مصوب در حال فروش هستند.
            منتظر یک گزارش از سهام این گروه هستم

گاهی وقت ها بازار خیلی زود دو زاری اش میفته گاهی وقت ها هم اینقدر دیر!!

============

: :high_brightness::high_brightness: جلسه سال گذشته و تکرارش در امسال!:high_brightness::high_brightness:

اوایل پاییز سال گذشته یک جلسه ای در یک جایی برگزار شد و گفتند که در شش ماهه دوم سال 94 اساسی سهام گروه خودرو و قطعه سازی را تکان بدهند. این اتفاق به شکل ملموسی افتاد و در عرض شش ماه یک بازدهی 200% در شاخص این گروه محقق شد. از قرار در روزهای اخیر جلسه ای برگزار شده که همان دسته سال گذشته امسال در نظر دارند صنعت ساختمان را همانند بازی سال قبل تکان بدهند. از قرار فعالیت هایی را هم شروع کرده اند گفته شده که تمام اخبار خوش و تحریک های طرف تقاضا هم از نیمه دوم مسیر به بعد می آید.
            اینکه این اتفاق خواهد افتاد یا خیر نمی دانم ولی وظیفه بود این خبر منتقل شود اگر چه خبر سال گذشته را نیز بسیاری داشتند اما کل گام را نگرفتند امید است این بازی اگر امسال تعریف شود کل سود توسط فعالین گرفته شود.

لطفاً بررسی های لازم و تحقیقات کافی را انجام دهید. شاید بتواند کمک کند به افرادی که سودی از بازار در ماه های گذشته کسب نکردند. لطفاً حتماً بررسی شود.

==================

هر شخصی خود بهتر می داند در چه سهام و چه صنعتی سرمایه گذاری کرده. دیدگاه های سرمایه گذاری مختلف هست یک شخص به دید یک هفته ای خریده یک شخص یک ماهه و یک شخص هم خیلی بلند مدت تر.

در تحلیل چند چیز را مشخص کنیم :

1. محدوده قیمتی مناسب خریدم چند است؟
            2. سهم را برای چه دوره زمانی خریدم؟
            3. چه بازدهی به من می دهد؟
            4. نسبت بازدهی که به من می دهد نسبت به افت قیت سهم چه وضعیتی دارد؟
            5. من چند درصد معاملاتم به حد سود اصابت میکند چند درصد به حد زیان؟
            6. چند درصد در هر معامله ریسک کنم؟

اگر همان ابتدا جواب این شش سوال مشخص باشد نه حرفی باقی می ماند نه حدیثی.
            مشکل بسیار از ما این هست جواب سوالات فوق را در قبل از ورود به معامله مشخص نکردیم.

====================
            :high_brightness:اگر بنا بر خرید سهام باشد .....

روزهای شهریور در حالت سنتی به چند دلیل همواره رکودی بوده یکی تسویه حساب کارگزاری ها یکی سال مالی سرمایه گذاری ها ....
            قیمت سهام آنقدر افت کرده که بنظر میرسه در حالت طبیعی کسی فروشنده نیست مگر آنکه فروش در حالت غیر طبیعی باشد. بنابراین اگر قرار باشد بازار بالایی بزند و عده ای حجمی بخرند یا باید بالاتر بخرند یا باید فروش غیر طبیعی در بازار بیاورند.
            فروش غیر طبیعی در این روزها فروشندگان اعتباری هست که مجبورند بفروشند.

من کماکان خوشبینم به بازار اگرچه به اقتصاد آنقدر خوشبین نیستم اما خیلی از سهم های بورس تهران آندر ولیو هستند. این خوشبینی کلی در خصوص اکثر صنایع هست.
            امیدوارم این دور نیز همانند ساله ای گذشته از دهه آخر شهریور یک عده حجمی بخرند سهمامی که اعتباری یک عده خیلی بالاتر خریده بودند و مجبورند بفروشند....

باید حجم را رصد کرد این بازار برای بالا رفتن حجم سنگین میخواهد فعلا که بی خبری است.....

===================

در چند وقت آینده یک خبر خوب در خصوص تهیه دیتای بورس تهران خدمت دوستان عرض می کنم
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
              نمادهایی در ابتدای روند افزایشی

چند صفحه پیش یک سری نماد های مناسب خرید را بر اساس
              رگرسیون {1} به دوستان معرفی کردیم.
              البته در آن خیلی نتوانستیم تحقیق کنیم... اما برای آزمون روش می توانیم یواش یواش بر حسب مکدی و رگرسیون درستش کنیم... به عنوان مثال امروز یک سری ها را «فروش» معرفی می کنم... ولی با این حال در فهرست سود آوردم.

نتیجه بعد از یک هفته (که البته می شود یکی دو روز کاری!) :

نماد های سیگنال
              داده شده با
              رگرسیون
              قیمت در
              95/6/14
              قیمت در
              95/6/21
              مکدی در روز
              خرید با
              تی اس ای
              مکدی 95/6/21
              با بورس نوین
              اتخاذ تصمیم سود/زیان
              این هفته
              آکنتور
              46478 45893 خوب ? فروش -1.3
              قند و شکر
              4767 5061 خوب خوب
              6.2
              بساما 2489 2966
              خوب
              19.2
              بورس3 5388 6200
              خوب
              15.1
              داسوه 20871 20970
              بد فروش 0.5
              دروز 5118 5090
              معمولی فروش -0.5
              دسینا 27643 27900
              خوب
              0.9
              فراور 4969 4480 خوب بد +سیگنال فروش فروش -9.8
              فخاس 4091 4324 بد بد فروش 5.7
              قدشت 8635 8500 خوب خوب
              -1.6
              قجام 6575 7408
              خوب
              12.7
              غمهرا 11182 11765 معمولی معمولی
              5.2
              هرمز 2393 2410 معمولی ؟ فروش 0.7
              کالا4 3651 3584 بد ؟ فروش -1.8
              کسرا 45900 46074 بد خوب
              0.4
              کخاک 10881 10900 خوب خوب
              0.2
              کوثر 1537 1660 بد خوب
              8.0
              خکار 1400 1405 ؟ ? فروش 0.4
              لکما 402 388 خوب خوب
              -3.5
              شلیا 2570 2769 ؟ خوب
              7.7
              ما 2054 2091 ؟ خوب
              1.8
              پاسا 1810 1800 ؟ ? فروش -0.6
              سنوین 3640 3640 ؟ خوب
              0.0
              شستان 910 1000 ؟ خوب
              9.9
              وارس 2450 2450 بد خوب
              0.0

جمع سود و زیان هم فعلا شد 3 درصد که
              فوق العاده است! البته بنده 1.5 درصد زیان های مربوط به نماد های فروخته شده را حساب نکردم... آخر اینها از اول اشتباهی بودند... دفعه ی بعد قرار نیست اینها را انتخاب کنیم. اصلا حقش بود که اینها را نمی آوردم.
              فعلا فقط سهام خوب و عالی را بررسی می کنیم
              سهام خوب:
              قند و شکر-بورس3-قدشت-کخاک-ما-سنوین-شستان
              سهام عالی:
              بساما-دسینا-قجام-کسرا-کوثر-لکما-شلیا-وارس

هر چند... بهتر بود سهامی را که عالی بودند را تنها می آوردیم... شمارشان هم اندازه بود و مشکلی از این بابت نداشتیم.
              ولی به هر حال...
              این اینجا باشد تا حدودا یکی دو هفته (نهایت 20-30 روز) بعد...
              بعد بیاییم ببینیم این 15 سهم چه کرده اند... شاید در این مدت هم چند بار بهشان سر زدیم.
              راستی این سهام عالی به نظر واقعا عالی می رسند ها! برای بررسی (خرید) بد نیستند! مد نظر داشته باشید! البته به شخصه هیچ وقت حاضر نیستم از نماد هایی مثل بساما یا دسینا بخرم... چون ذاتا اهل خطر کردن نیستم و ترجیح می دهم سهمی بخرم که اگر قرار بود افت کند 10 درصد افت کند نه 60 درصد!

==========پانویس=========
              {1} این رگرسیون را که می گویم عذاب وجدان می گیرم! اصل کلمه در انگلیسی رگرشن است که اگر بنویسم نه خودم نه کس دیگری متوجه نمی شود... برابر پارسی اش هم می شود وایازی! یا بسرفت، برگشت، عود، سیر قهقرائی... که آن ها را هم خودم و دیگران متوجه نمی شویم... به هر حال چه می شود کرد... شاید زین پس همان وایازی را به کار بردم)
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2016/09/12, 23:03.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام

زمان خیلی مهم است...
                تمرکز
                ===

آدم باید بداند دقیقا چه (یا چه چیز هایی را) می خواهد و داشته هایش را (از قبیل زمان، انرژی، درصد اشغال ذهن و ...) روی آنچه می خواهد متمرکز کند.

من امروز کلی وقت برای بورس گذاشتم... ابتدای صبح می خواستم در مسیر ارتقای سامانه ی داد و ستدی ام گام بر دارم... ولی فکر کنم حدود 1 ساعت رفتم تو کانال تلگرام آقای نیما آزادی... یک ساعت مشکلات نرم افزاری ام را (در ارتباط با بورس البته) حل کردم... یک ساعت رفتم نوشته های دوستان در مورد خنصیر و کسرا را نگاه کردم... کلا همین جور یک ساعت یک ساعت دادیم رفت و فکر کنم کلا 1 ساعت کار مفید ِ متمرکز انجام دادم... :( :)
                البته کانال آقای نیما آزادی خیلی مفید بود همین طور باقی موارد... ولی تهش را که نگاه می کنم می بینم چون قوایم متمرکز نبوده فایده ی چندانی ندارد...

تمرکز.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

کتاب «تحلیل بنیادی و تکنیکی سهام»
                  نوشته ی آقای
                  رمضان سلیمانی و خانم فرانک مکری
                  کتاب خوبی است، اگر توانستید بخوانیدش. در مجمع وکوثر به ما مجانی هدیه دادند که اول به نظرم آمد هیچ سودی ندارد ولی بعدا خواندم و خوشم آمد... البته گفته های ما در جستار «استراتژی» هم نزدیک به همین است! ولی دست کم برای مرور بد نیست.
                  بخش نموداری (که اگر اشتباه نکنم با خانم فرانک مکری است) نقاط قوت و ضعف خاص خودش را دارد... برای مثال یک مقدار خلاصه شده و از ارائه ی نمونه های بیشتر خودداری شده... گاهی آدم فکر می کند این خانم خودش هم در آن بخش تجربه ی زیادی نداشته! ;) مثلا بخش الگوهای هارمونیک... ولی از انصاف نگذریم یک جاهایی هم آدم احساس می کند واقعا طرف تجربه داشته و خیلی خوب توضیح می دهد... کلا به عنوان مرور خیلی خوب است. بعضی جاها هم برای من حرف های نویی داشت...
                  به هر حال از وقتی که گذاشتم راضی هستم. (هر چند هیچ وقت حاضر نیستم برای چیزی که در اینترنت، کاملا مجانی، به بهترین شیوه، حتی به زبان پارسی ریخته 320 هزار ریال پول بدهم)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

نماد هایی با مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    ===================

آینده - این نماد نزول عالی ای داشته و اگر یک دره ی زیبا در مکدی تشکیل دهد و بیاید بالا خیلی عالی می شود. حتما در خاطرمان باشد برای 20 روز بعد.
                    ثاژن - خط روند نزولی کوتاه مدت خودش را شکسته و واگرایی مکدی عالی ای دارد.
                    حسینا - که خیلی خطر و پاداشش بالا است و اگر مکدی اش بالا بیاید خیلی عالی می شود.
                    خودکفا - نامعلوم
                    دلر - فنجان زده و آر اس آی اش خیلی خوب است.
                    سایرا - که مشکوک است.
                    شپدیس - که نمودارش کند است و به نظر می رسد اهدافش بزرگ نیست.
                    غپارس - یک موج 5 نزولی وحشت ناک دیگر اگر بزند وضعش خوب می شود.در خاطرمان باشد برای 20 روز بعد.
                    غمهرا - که در میان مدت نوسانی است و الان ممکن است همین قدر که صعود کرده دوباره صعود کند.
                    کقزوی - که احتمال ریزش تا 1000 بلکه 500 ریال را هم دارد. (چیزی که من بهش می گوییم واگرایی عمل نکرده در مکدی)
                    میهن* - که باید بررسی اش کنیم و ممکن است سود خوبی درش خوابیده باشد.
                    نیرو - که در خاطرمان باشد برای 20 روز بعد. اگر خوب افت کرده بود دوباره نگاهش کنیم.

اینها با داده های TseClient بود.

اما با داده های بورس_نوین:

این فهرست همان فیلتر بالا است با داده های بورس نوین:

ده تا دیگر هم زیرش دارد که آنها را هم بررسی می کنم.

بهپاک * - مناسب به نظر می رسد. یادمان باشد رویش بررسی کنیم.
                    بموتو - 20 روز دیگر.
                    سنیار؟صنیار؟ - خوب است. ولی موضوع اینجاست که اصلا نمی دانم چیست؟ :))
                    فجوش - عالی. اگر خاطرتان باشد چند وقت پیش با یک چیز دیگر هم از این نماد گفته بودم و آن موقع هم نمی دانستم این چیست!
                    غدشت - در حال شکستن مقاومت ولی هدف بزرگی ندارد.
                    غشهد - مشکوک است باید بیشتر بررسی شود. در کل باید گفت سیگنالش قوی هم نیست... چه بهتر وقتی آدم زیاد سیگنال دریافت می کند آن ضعیف ها را و آن ها که حالت احتمالی دارند را بیاندازد دور...
                    این غشهد خیلی خوش نوسان است و امکان دارد بیشتر رویش تحقیق کنم.
                    کالا4 - که به خاطر افت زیاد در نمودارش این سیگنال را به ما داده و باید بررسی کنم ببینم افتش واقعی است یا داده ها مشکل دارد.
                    الان همین نماد را در سایت tsetmc نگاه کردم، به هیچ وجه مکدی اش جالب نیست... دقیقا سیگنال خروج است و خبری از افت زیاد درش نیست... پس به نظر می رسد داده هایی که از بورس نوین می گیرم هم زیاد جالب نباشد...
                    کدما - ضعیف
                    کیسفا؟کایصفا؟ - شاید در انتهای راه صعود ولی ارزش بررسی را دارد. الان نگاه کردم کاصفا بود. کاشی اصفهان که الان متوقف است... پس هیچ...
                    کخاک؟کخاخ؟ - که چندی پیش هم با رگراسیون پیشنهاد بررسی داده بودیم. البته الان یک مقدار مشکوک است.
                    کمرجان
                    کپشیر - که شاید الان انتهای موج 1 اش باشد.
                    کشرق *
                    کوثر *
                    میهن *
                    نیرو
                    ثجان؟ - شاید
                    ثآذر؟ - برای 20 روز دیگر
                    ثباغ ***** - فوق العاده! حتما بررسی شود. واگرایی فوق العاده زیبا (آدم یاد حرکت سنجاب پرنده ی آن کشتی گیر آمریکایی ِ می افتد... این قدر زیبا!) حجم هم عالی است. قیمت هم عالی افت کرده.
                    ثنوین
                    ثپردیس *
                    شپدیس که در ارسال پیشین هم بود.
                    شفن - شاید
                    شیراز - شاید
                    ورنا - شاید

من در اینها دنبال یک نمادی می گشتم که با آمار خریداران قوی هم همخوانی داشته باشد... که نشد. البته ثپردیس یک بار جزء آمار بود.
                    نام
                    قیمت در 95/06/21
                    وضعیت مکدی سیگنال وایازی نوع سیگنال خرید صادر شده
                    ثاژن 4959 خوب نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    حسینا 22811 خوب نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    دلر
                    6223
                    بد
                    بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    شپدیس 8080 خوب نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    میهن 1649 خوب بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    بهپاک
                    3460 اشتباه! قدیمی!
                    اشتباه! قدیمی! مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    کشرق 6595 خوب بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    کوثر 1660 عالی نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    ثباغ 1950 عالی نه مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    ثپردیس 2852 عالی بله مکدی زیر -50 و کراس سیگنال
                    اینها را هم از امروز حساب می کنم.
                    زمان بررسی مجدد حدود 20 روز دیگر در 95/07/10
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

مسابقه هفتگی (بررسی آر اس آی و استکاستیک)
                      =========

اما از آنجا که قرار شده ما به سمت کوتاه مدت (هفتگی) رو بیاوریم باید به نشانگر های کوتاه مدت هم بیشتر توجه کنیم.

کلا چیزی که من از نشانگر ها متوجه شده ام این است که از نظر بازه ای مکدی خیلی بلند مدت تر را نشان می دهد، آر اس آی متوسط و استکاستیک فوق العاده کوتاه مدت. (برای کار ما عالی است)

اگر اشتباه نکنم استکاستیک در ابتدا به شاخص سفته بازان مشهور بوده و از آن شاخص هایی است که از سمت معامله گران آتی به سمت ما سهامداران آمده...

در زیر سعی می کنم آمار استکاستیک و آر اس آی را نیز مثل مکدی در بیاورم:

آر اس آی های زیر 20:
                      سفار - هدف بزرگی ندارد.
                      بیکا؟ *
                      سایلام -20 روز دیگر
                      غذایی ها - 10 روز دیگر
                      کدما ×
                      کحافظ ×
                      کنیلو - 20 روز دیگر
                      خبهمن***
                      لپیام - فکر کنم داده های بورس نوینش مشکل دارد.
                      منسوجات ؟
                      پلاست * ؟
                      سایرا *
                      سنوین * + ؟
                      شپامچا - ؟
                      وآریان - 20 روز بعد
                      وقوام *
                      وموشان؟ ×
                      وثوق؟ ×

جالب است! اینها (یعنی نشانگر ها) خیلی به هم نزدیک هستند.
                      نام
                      قیمت در 95/06/21 وضعیت مکدی سیگنال وایازی نوع سیگنال خرید صادر شده
                      کحافظ
                      2955
                      معمولی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت
                      منسوجات
                      1576 افتضاح! نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت
                      انبوه سازی 759 عالی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت
                      کالا4 3520 عالی نه RSI<30 و RSI در دو روز گذشته مثبت

زمان بررسی مجدد 10 روز دیگر یعنی اول مهر 95
                      زیاد به این گروه امید ندارم :(
                      شاید باید از آر اس آی میانگین گرفت...
                      شاید هم باید این را فقط به صورت تلفیقی در جوار نشانگر های دیگر به کار گرفت...

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

نام
                        قیمت در 95/06/21
                        وضعیت مکدی سیگنال وایازی ----------------------------
                        نوع سیگنال خرید صادر شده
                        استخراج نفت
                        655
                        بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                        فنی و مهندسی 843.7 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                        غگرجی 3830 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                        غگل 45011 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                        کحافظ 2955 معمولی نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                        منسوجات 1576 بد نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت
                        شیمیایی 4551 معمولی نه استکاستیک زیر 5 و دو روز مثبت

به اینها هم اصلا امیدی ندارم... به خصوص در همان کوتاه مدتی که استکاستیک برای آن ساخته شده...
                        زمان بررسی هفته ی دیگر در اول مهر 95
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

نماد

قیمت در 95/06/21
                          بررسی صحت سیگنال به صورت دستی نوع سیگنال خرید صادر شده
                          فن آوا
                          4,087 نه فیلتر خریداران قوی
                          اتكام 1,558 عالی + صف خریدی که می شود خرید فیلتر خریداران قوی
                          سهرمز
                          4,090 نه فیلتر خریداران قوی
                          قشهد 3,869 عالی + نزدیک به صف خرید فیلتر خریداران قوی
                          قصفها 5,941 عالی + صف خرید داده شده فیلتر خریداران قوی
                          خريخت 2,097 عالی + صف خریدی که می شود خرید فیلتر خریداران قوی
                          فمراد 2653 خوب فیلتر خریداران قوی

اینها برای هم کوتاه مدت خوب هستند و هم بلند مدت.
                          زمان بررسی مجدد: یک هفته ی دیگر در ابتدای ماه مهر 95
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

برنامه نویسی

برنامه نویسی قدرتمند تر است که بتواند خواسته هایش را دقیق تر بشناسد!

حاشیه نمی روم.

الان در مورد مکدی من خیلی راحت وقتی با شما (یا تنها با خودم) نشسته ام می گویم:
                            این مکدی را می بینی! هر وقت شیبش منفی شد بفروش! هر وقت مثبت شد بخر!
                            همین!

ولی افتاد مشکل ها...
                            رایانه اگر بخواهد این را اجرا کند به شکل زیر نگاه می کند و هر جا تغییر رنگ از سبز به قرمز دید می خرد...

و همین می شود که در انتها آدم با خودش دو دو تا چهار تا می کند می بیند اصلا استراتژی اش خوب نبوده... و این گونه بد زیانی باید بدهد...
                            در صورتی که بوده.
                            استراتژی خوب بوده ولی در بیانش انسان مشکل دارد. انسان باید بتواند راحت آن چیز که در ضمیرش وجود دارد را با زبان های مختلف بیان کند. و یکی از آن زبان ها هم زبان ماشین زبان بسته است...
                            اولین مسئله ای که در بالا باید رعایت شود این است که به رایانه باید بگوییم نباید سریع خرید و فروش کنی! اما رایانه که این را نمی داند... باید مفهوم سرعت را برایش ایجاد کنیم و بعد بگوییم فقط در سرعت کم باید خرید و فروش کنی...
                            نه!
                            این چیزی نیست که ما می خواهیم.
                            گاهی اوقات سرعت لازم است. گاهی اوقات اشتباهی چیزی را خریده ایم یا فروخته ایم و سریع می خواهیم رای را عوض کنیم تا از زیانی به سرعت جلوگیری کنیم یا سودی را سریع به دست بیاوریم. (سریع برابر با عجله نیست)
                            اصلا می خواهیم استراتژی مان با حداکثر سرعت ممکنه کار کند.

خوب پس باید چه کرد؟

این چه طور است:
                            1. هر وقت دو روز پشت سر هم قرمز بود ؛ به شرط اینکه دو روز پیش از آن پشت سر هم سبز بود؛ بخر
                            2. یا می توانیم از مکدی مکدی بگیریم!
                            3. یا می توانیم از مکدی میانگین متحرک بگیریم!
                            4. یا می توانیم اختلاف مکدی با سیگنال را حساب کنیم.
                            5. یا می توانیم با رگرسیون کار کنیم.

ادامه دارد...
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

خریداران قوی امروز
                              ============

باز هم پسهند
                              باز هم اتکام
                              باز هم دو تا سیمانی! و باز هم سیمانی های جدید!
                              و باز هم قندی جدید!

خوب به یادتان بسپارید...
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

مجامع تازه آگهی شده
                                =============

___نماد___
                                __نام_شرکت__ لغو اصلاحیه سالیانه افزایش
                                سرمایه
                                انتخاب
                                اعضای
                                هئیت
                                مدیره
                                تاریخ مجمع ___روز___
                                ساعت _____مکان_برگزاری_مجمع_____ توضیحات اضافی
                                کهمدا
                                شيشه همدان

سالیانه

1395/07/18 یکشنبه 15:00 هتل سيمرغ به نشاني :تهران خيابان ولي عصر ،پايين تر از پارک ساعي ، نبش کوچه دلبسته شماره 1096
                                فاهواز نورد و لوله اهواز لغو

انتخاب 1395/06/25 پنج شنبه 10:00 لغو شد ✅انتخاب حسابرس
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X