معاملات بر خط Online Trading

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیان
    کاربر فعال
    • May 2012
    • 634

سلام
    مفید با نرم افزار تدبیرپرداز کارمیکنه، سرعت انلاینش یه خورده کمه احتمالا به خاطر زیاد بودن کاربر،ولی رفتار و پاسخگویی شون بسیار خوبه ، کارگزاری بانک ملی هم از حدود یک ماه پیش بانرم افزار رایان هم افزا کار میکنه، سرعت انلاینش خوبه ولی درمورد پاسخگویی هنوز نظری ندارم
    من باهردوشون کار کردم ، سرعت کم مفید رو به خاطر اخلاق خوب پرسنلش تحمل میکنم
    موفق باشید
    علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• abedinejad
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 494

در اصل توسط کیان پست شده است View Post
      سلام
      مفید با نرم افزار تدبیرپرداز کارمیکنه، سرعت انلاینش یه خورده کمه احتمالا به خاطر زیاد بودن کاربر،ولی رفتار و پاسخگویی شون بسیار خوبه ، کارگزاری بانک ملی هم از حدود یک ماه پیش بانرم افزار رایان هم افزا کار میکنه، سرعت انلاینش خوبه ولی درمورد پاسخگویی هنوز نظری ندارم
      من باهردوشون کار کردم ، سرعت کم مفید رو به خاطر اخلاق خوب پرسنلش تحمل میکنم
      موفق باشید
      من هم با مفید کار می کنم. ولی برخی اوقات مثل شما به مشکل کندی مواجه میشم. چون از نرم افزار تدبیر پرداز خیلی راضی هستم، دنبال یه کارگزاری دیگه هستم که آنلاینش با تدبیر پرداز باشه. قبلا تو سایت تدبیر پرداز لیست کارگزاریهایی که با این نرم افزار کار میکردند، داشت. ولی دیگه تو سایتش نیست.

دنبال یه کارگزاری خیلی کم مشتری، نزدیک خ مطهری تهران هستم، که آنلاینش با تدبیر پرداز باشه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

نظر

• Aiming
        ستاره دار(18)
        • Jul 2012
        • 2641

جناب عابدی نژاد کارگزاری بانک سپه بد نیست جاش تو خیابان وزرا هست ولی تعداد مشتریاشو نمیدونم زیاده یا نه....نرم افزارشم تدبیرپردازه
        وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

کارگزاری ایساتیس هم تدبیر پرداز هست
          ترافیک کاربران هم زیاد نداره
          در کل خوبه

نظر

• خودشکوفا
            عضو فعال
            • Sep 2025
            • 1134

کارگزاری اقتصاد نوین هم دقیقا مثل شماست ata
            تدبیرپرداز و خلوت...
            گاهی میشه پولم رو همون روز درخواست به حسابم می ریزن
            "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
            (نيچه)

نظر

• کیان
              کاربر فعال
              • May 2012
              • 634

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
              من هم با مفید کار می کنم. ولی برخی اوقات مثل شما به مشکل کندی مواجه میشم. چون از نرم افزار تدبیر پرداز خیلی راضی هستم، دنبال یه کارگزاری دیگه هستم که آنلاینش با تدبیر پرداز باشه. قبلا تو سایت تدبیر پرداز لیست کارگزاریهایی که با این نرم افزار کار میکردند، داشت. ولی دیگه تو سایتش نیست.

دنبال یه کارگزاری خیلی کم مشتری، نزدیک خ مطهری تهران هستم، که آنلاینش با تدبیر پرداز باشه. کسی میتونه راهنمایی کنه؟
              کارگزاری ابراز تدبیر پردازه،،خیابان مطهری نرسیده به سهروردی نبش سنندج پلاک 108 طبقه دوم

کارگزاری بانک توسعه صادرات هم مطهریه ولی رایان هم افزاست، همون ادرس پلاک 102
              موفق باشید
              علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• مجيد رادمنش
                مدیر (6)
                • Oct 2010
                • 4902

حجم و ارزش معاملات آنلاین دو برابر شده است

سنا- حجم و ارزش معاملات بر خط (آنلاین) در هشت ماهه امسال رشد قابل توجهی را ثبت کرد.

رییس اداره آمار و اطلاعات شرکت بورس با اشاره به اینکه حجم و ارزش معاملات آنلاین از ابتدای سال تا پایان آبانماه امسال رشد قابل توجهی داشته است، گفت: در هشت ماهه ابتدایی امسال 10 هزار و 638 میلیون برگه سهم به صورت آنلاین معامله شده که ارزش این معاملات 5 هزار و 643 میلیارد ریال است.

حمید روحبخش ادامه داد: حجم معاملات درمدت یاد شده در مقایسه با هشتماه سال گذشته 66 درصد و ارزش معاملات 55 درصد رشد داشته است. وی با اشاره به اینکه معاملات آنلاین در این مدت در یک میلیون و 977 هزار نوبت انجام شده است، افزود: 47 درصد از معاملات مربوط به خرید و 53 درصد مربوط به فروش است. به گفته وی سهم معاملات آنلاین از معاملههای خرد و بلوک نیز در مدت یادشده 11 درصد و سهم دفعات معاملات نیز 32 درصد بوده است. این مقام مسوول در شرکت بورس با اشاره به اینکه سهم معاملات آنلاین از معاملات خرد بلوک نسبت به هشت ماهه سال گذشته 67 درصد رشد کرده است، درباره تعداد کدهای معاملاتی آنلاین گفت: تعداد کدهای معاملاتی آنلاین 165 هزار کد است که رقم قابل توجهی به شمار میرود.

روحبخش درباره آمار معاملات آنلاین در آبان ماه نیز گفت: در ماه گذشته دو هزار و 94 میلیون سهم به ارزش 5 هزار و 643 میلیارد ریال در 372 هزار و 865 نوبت معاملاتی به صورت آنلاین داد و ستد شد. به گفته وی، 48 درصد از این معاملات مربوط به خرید و 52 درصد مربوط به فروش بوده است و همچنین سهم خرید و فروش آنلاین از معاملات خرد و بلوک نیز در آبانماه 12 درصد بوده است. وی در ادامه سهم دفعات خرید و فروش آنلاین را از کل معاملات در زمان مورد بررسی 32 درصد اعلام کرد. روحبخش در خاتمه با اشاره به افزایش چشمگیر حجم و ارزش معاملات آنلاین در بازار اظهار امیدواری کرد این روند صعودی ادامه داشته و هر سال تعداد بیشتری به مشتریان آنلاین بازار سرمایه افزوده شود.
                یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• abedinejad
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 494

ممنون از همه دوستان، که راهنمایی کردند.

چند وقت پیش یه گزارش خوندم، در مورد آمار معاملات آنلاین انجام شده از کارگزاریهای مختلف، در طول سال. اما الان یادم نمیاد کجا خوندم. کسی میدونه این گزارش رو کجا میتونم پیدا کنم.

نظر

• بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                    ممنون از همه دوستان، که راهنمایی کردند.

چند وقت پیش یه گزارش خوندم، در مورد آمار معاملات آنلاین انجام شده از کارگزاریهای مختلف، در طول سال. اما الان یادم نمیاد کجا خوندم. کسی میدونه این گزارش رو کجا میتونم پیدا کنم.

با سلام و احترام

موفق باشید دوست من
                    The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• abedinejad
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 494

تو فکر این بودم که اگه بشه یه سایت طراحی کنم که مدیریت سهام رو برای کاربران انجام بده. ولی نمیدونم واقعا همچین برنامه ای چقدر طرفدار داره. اگر واقعا همچین سایتی با امکاناتی شبیه نرم افزار ره آورد نوین ساخته بشه، چند نفر حاضرند تو این سایت عضو بشند، و خرید و فروشهاشون رو تو این سایت ثبت کنند.

من خودم مدتهاست دنبال همچین نرم افزاری هستم که یا به صورت رایگان، و یا با حداقل هزینه ممکن این کار رو برام انجام بده. نرم افزار ره آورد نوین، خیلی خوبه، ولی چند تا مشکل داره.
                      1- مبلغ عضویت و حق استفاده خیلی بالاست. برای یه سهامدار عادی با سرمایه زیر 10 میلیون خیلی مقرون به صرفه نیست.
                      2- تحت وب نیست. از این نظر که نمیشه، همیشه و همه جا به پورتفوی دسترسی داشت.

خوشحال میشم اگر چنین سایتی، (حتی غیر ایرانی) میشناسید، که کار مدیریت پورتفوی رو انجام میده بهم معرفی کنید.

نظر

• negah
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 250

باسلام

از دوستانی که در مورد هزینه ومقدار درصد کارگزاریها همچنین میزان اعتبارخرید اطلاعاتی دارند خواهش میکنم به این سوالات پاسخ دهند

1- آیا این هزینه ها در تمام کارگزاریها یکسان است

2-چه راهی را پیشنهاد میکنند که درصد کارگزاریها تعدیل شود

3-بطور معمول کارگزاریها چند درصد سرمایه در جریان اعتبار واگذار میکنند

با تشکر فراوان از ذوستانی که تجربیات خودشونرو به اشتراک میگذارند.
                        [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• شاهین محلوجی
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 2050

آنلاین مفید فریز شده:-? tse کار نمیکنه؟؟
                          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20675

کلا همه چی خرابه انگار......
                            ///

نظر

• zereshkkk
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 3474

سایت ت اس ای و انلاین همه خرابه!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                                آنلاین مفید فریز شده:-? tse کار نمیکنه؟؟
                                با سلام

همه چی قاطی پاتی شده!!!

جالبه معامله هم داره انجام میشه با این اوضاع!!

سایت http://www.irbourse.com/

هم بیشترین افزایش یا کاهشو نشون نمیده!!
                                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X