اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آتلانتیس
    عضو عادی
    • Oct 2022
    • 162

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب و احترام

مواردی را که عرض کردم بنده با چشم خود دیده ام

چه کسی گفته نظام ارباب رعیتی با انقلاب سفید از بین رفته ؟!!!!

الان هم نظام ارباب رعیتی در بعضی از روستا ها باقی مانده چه رسد به زمان شاه

حتی بعضی از قوانین فعلی هم حکایت از دوران نیمه فئودالی داره چه رسد به زمان شاه

متاسفانه عده ای با دادن آمار غلط سعی در توجیه نظام شاهنشاهی دارند !!!

چرا باید یکنفر حکومت کند ؟!مگر عقل کل است ؟! تمامی تاریخ حکایت از ظلم و دیکتاتوری حکومت های فردگرا داره

یعنی در جامعه ای که احزاب و دگر اندیشان نباشند توسعه ای در کار نیست و صرفا دیکتاتوری را بوجود می اورد

زمان شاه دگر اندیش را چپ گرا !!!!ودر زمان فعلی دگر اندیش را ضد انقلاب خطاب میکنند !!میدونید چرا ؟چون هر دو حکومت فردگرایی است وکارش از بیخ انگ زدن به مردم است

هر کجای دنیا دگر اندیشان قابل احترام بوده اند توسعه همه جانبه بوجود آمده ودر غیر این صورت دیکتاتوری و ظلم و ووو بوده

ارادت
    جناب طیب....من هم با حکومت تک نفره... مخالفم...علاقه شخصی ام به رضاشاه فقید...فقط به دلیل پیشرفتیست که طی ۲۰سال...ازحدودسال ۱۳۰۰تا۱۳۲۰....درتمام عرصه های زندگی وفناوری ایران به وجود آورد....به نوعی هر ایرانی وامدار...مدیریت رضاشاه میباشد...درمورد سلطنت یا مشروطه...من علاقه ای به این نوع حکومت ندارم....هرچند ....نظر مدافعان ومخالفان را محترم میدانم....و رای ملت را میزان میدانم.
    اما انقلاب سفید....اگر متنش راخوانده باشید...قطعا بامن هم‌عقیده خواهیدبودکه کاملا مخالف ارباب رعیتیست....اما عدم اجرای صحیح آن دقیقا برمیگرددبه مخالفانش....کاش یک نفر ازحکومتیها ....دلایل مخالفت امام خمینی با انقلاب سفیدرا شرح میداد....

نظر

• afshinamin
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 4495

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
      چقدر زشته این ماشین...۲۳ هزار دلار هم قیمتشه....با تعرفه و سود بازرگانی چند قیمت میخوره...حداقل بین یک و نیم تا دو میلیارد
      یه جورایی انگار یقه اخوندی پوشیده /.:blinksmiley.:/

شبیه میر سلیمه /:.yead.:/

نظر

• EURASIA
        عضو فعال
        • Jan 2022
        • 1253

در اصل توسط window پست شده است View Post
        شاه پهلوی را ول کنید ، الان را دریابید
        البته من در پست قبلی که یکی از دوستان ایراد گرفت ، من از اول انقلاب تا حالا را بررسی کردم و با جهان مقایسه کردم و نه زمان شاه را بررسی کردم و نه مقایسه کردم
        و جی دی پی و حجم نقدینگی و تورم را در ایران و جهان بررسی کردم
        ======
        خلاصه دوره شاه به تاریخ پیوست و ...
        ===
        ودخالت دینداران در حکومت از نهضت مشروطه، تازه شروع شده و حکومت پهلوی و محمدعلی و احمد شاه قاجار فقط یک دست انداز زمانی ۷۰ ساله بر سر راه حاکمیت دین در ایران شده.
        دین باید به تدریج خودش را با حداقل های دنیا تطبیق دهد و می دهد و حداکثرهای دنیا هم خودش را با حداقل های ادیان باید وفق دهد و می دهد
        مثلا در حجاب این حداقلها گاه یک چادر مشکی است و در زمانی فقط پوشش نقاط حساس بدن می باشد
        خلاصه مزه ی حکومت شاید از دست دادنی باشد ولی ذائقه ادعای حکومت جاودانیست
        =======
        خب بگذریم
        مدتی قبل گفتند
        ۷۷ میلیون یارانه بگیر است
        گردش مالی ۵۵ میلیون زیر ۱۰۰ میلیون در سال است(مثلا متوسط۵۰میلیون)
        ۱۱ میلیون از ۱۰۰ تا کمتر ۳۰۰(مثلا متوسط۲۰۰)
        و ۱۱میلیون حدود ۳۰۰
        گردش کل این ۷۷ میلیون در سال میشود
        ۵۵میلیون×۵۰میلیون + ۱۱میلیون ×۲۰۰ میلیون+۱۱میلیون × ۳۰۰میلیون
        که نتیجه این می شود:
        گردش مالی ۷۷ میلیون ایرانی در سال برابراست با : ۸۲۵۰ همت
        ========
        گردش مالی کشور حداقلش ۱۰۰ هزار همت می باشد
        یعنی
        گردش مالی ۷۷ میلیون ایرانی حدود۸٪ از کل گردش مالی کشور است
        یعنی ۹۰٪ از ایرانیها سهمشان فقط ۸٪ است
        و به دقت مشمول مالیات هستند و تقریبا اکثر درآمد مالیاتی دولت را تشکیل می دهند
        اما
        آن بیش از ۹۲ هزار همت تراکنش پولی، اگر ۵٪مالیات می دادند می شد حداقل حدود ۴۶۰۰ همت
        و اگر با مالیات ۷۷ میلیون مردم عادی جمع میشد آنوقت از کل بودجه ی دولت هم بیشتر میشد و اینجوری است که رابرت لوکاس می گفت من اصلا نمیفهمم چرا دولت ایران به جز مالیات باید به چیز دیگری احتیاج داشته باشد
        خلاصه دوستان اینها دردهای اصلی کشور هستند
        شاه تمام شد رفت ول کنید
        حقوق پایمال شده را یادآوری کنید
        دینی و غیر دینی هم نمی شناسد
        همه ایرانی هستیم
        حتی دینی ها
        آیا می دانید در روایات آمده اگر کسی حق را ببیند و نگوید اسمش چیست؟
        شیاطین لال
        وقتی همه بگویند و بخواهند ، کارها درست می شود
        ======
        تقدیم به حضرت دوست
        سلام

اگر از دست من ناراحت نشوید

حرفهایتون و مطالبتون درست است

همون افزایش شدید نقدینگی نسبت به بخش واقعی اقتصاد الان من 6 ماه دنبال تون می کنم

( چون باهوش هستید و اقتصاد خواندید و علمی صحبت می کنید تو ذهن من ماندید)

همون گسترش نقدینگی را به اقتصاد دوباره تکرار می کنید و همون را با اعداد دوباره تکرار می کنید انگار کشف تازه ایی کردید.

حرف درست زدن خوبه.

اما اگر از دستم ناراحت نشوید کمی تکراری است/:.Heart.:/

اما در مورد زمان شاه بحث در مورد عملکردش بوده و مبحث دوستان در مورد تاریخ بوده.

بعدش خود شما هم به شاه پرداختید.

اما در مورد الویت وضع امروز درست است اولویت امروز است

بحث تون در مورد رابرت لوکاس را خوشم امد و خود من اگه به تاپیکی که تحت عنوان اقتصاددانان بزرگ باز کرده بودم رابرت لوکاس معرفی کردم و از شما یادی کردم. اما دوستان زیاد استقبال نکردند من کمتر نوشتم.

در مورد اقتصاددانهای دیگر اگر در مورد ایران مطلبی نوشتند یاد کنید

به صورت کلی هموطن گرامی همون طور که خودتون هم واقف هستید مشکل اصلی اقتصاد ایران نظام سیاسی غیر توسعه ایی ان است.

حجم نقدینگی و شتاب از تولید ناخالص داخلی هم محلول ان است

به زبان تخصصی ما اقتصاد خوانده ها منحنی فیلیپس به سمت راست منتقل شده است

( یعنی در حال عادی باید روی منحنی فیلیپس حرکت می کردیم به عبارتی تورم را با رشد اقتصادی عوض می کردیم)

اما الان دیگر روی منحنی حرکت نمی کنیم بلکه منحنی به سمت راست جابجا شده

این یعنی رکود تورمی

( دوستانی که اقتصاد نخواندند بداننی کشوری مثل ترکیه در بعد منفی تورم داره و در بعد مثبت رشد اقتصاد

یعنی انها روی منحنی فیلیپس حرکت می کنند

کشورهای باهوش عرب نه رکو دارند و نه تورم انها منحنی شون به چپ منتقل شده

و ما هم رکود و هم تورم یعنی به راست منتقل شده.
        زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1253

در اصل توسط آتلانتیس پست شده است View Post
          جناب طیب....من هم با حکومت تک نفره... مخالفم...علاقه شخصی ام به رضاشاه فقید...فقط به دلیل پیشرفتیست که طی ۲۰سال...ازحدودسال ۱۳۰۰تا۱۳۲۰....درتمام عرصه های زندگی وفناوری ایران به وجود آورد....به نوعی هر ایرانی وامدار...مدیریت رضاشاه میباشد...درمورد سلطنت یا مشروطه...من علاقه ای به این نوع حکومت ندارم....هرچند ....نظر مدافعان ومخالفان را محترم میدانم....و رای ملت را میزان میدانم.
          اما انقلاب سفید....اگر متنش راخوانده باشید...قطعا بامن هم‌عقیده خواهیدبودکه کاملا مخالف ارباب رعیتیست....اما عدم اجرای صحیح آن دقیقا برمیگرددبه مخالفانش....کاش یک نفر ازحکومتیها ....دلایل مخالفت امام خمینی با انقلاب سفیدرا شرح میداد....
          جناب اتلانتیس احوال شما

یک بار در مورد نسل جدید صحبت کردیم یادتون هست.

من گفته بودم نسل ما مهر طلب بوده

فکر کنم شما برداشت کردید که من گفته بودم نسل ما مهربان بوده که مثال زدید نسل ما به حیوانات احترام نمی گذاشت و این نسل می گذاره.

مهرطلب یعنی کسانی محبت ندیدند و این واژه را از فرهنگ هلاکویی 20 سال پیش یاد گرفتم

اما بگذریم

در جایی نوشته بودید جورج واشنگتن پدر دموکراسی امریکا و مطلبی نوشتید. و خوب بود

اما می دانستید سالی که جورج واشنگتن امریکا را از بریتانیا مستقل کرد سال 1776

همون سالی است که ادام اسمیت کتاب ثروت ملل را نوشت ان هم سال 1776

جالب بود البته در سال چینی میمون

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3769

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
            چقدر زشته این ماشین...۲۳ هزار دلار هم قیمتشه....با تعرفه و سود بازرگانی چند قیمت میخوره...حداقل بین یک و نیم تا دو میلیارد
            فقط به درد بچه مایه دار ها می خوره ...تو سربالایی باید پیاده شی کولش کنی ...

نظر

• علیرضا۱۲۳
              عضو فعال
              • Sep 2022
              • 2774

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
              رفتند گشتند چشم بازار رو در آوردند....تو این همه پیامبر جرجیس رو انتخاب کردند...حالا مثلا قراره واردات ماشین برای ما آزاد کنند/:.yead.:/
              چیکار کنیم از دست اینها..‌‌‌‌بخندیم یا گریه کنیم

نظر

• مگنوس کارلسن
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1645

یه جایی...یه ماشین مینی داشتم....ازلابه لای ماشینا رد میشدم...خیلی حال میداد...اونجا قانون هم کمرنگ بود....اگه فقط برای سواری باشه...مینی رو به سدان وکراس اوور ترجیح میدم با اختلاف

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

ببخشید یک علط املایی معلول نوشتم محلول در بالا

این 30 دقیقه خیلی کم برای ویرایش

به خصوص برای کسانی تند می نویسند
                  آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/08/06, 22:27.

نظر

• مگنوس کارلسن
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1645

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                    جناب اتلانتیس احوال شما

یک بار در مورد نسل جدید صحبت کردیم یادتون هست.

من گفته بودم نسل ما مهر طلب بوده

فکر کنم شما برداشت کردید که من گفته بودم نسل ما مهربان بوده که مثال زدید نسل ما به حیوانات احترام نمی گذاشت و این نسل می گذاره.

مهرطلب یعنی کسانی محبت ندیدند و این واژه را از فرهنگ هلاکویی 20 سال پیش یاد گرفتم

اما بگذریم

در جایی نوشته بودید جورج واشنگتن پدر دموکراسی امریکا و مطلبی نوشتید. و خوب بود

اما می دانستید سالی که جورج واشنگتن امریکا را از بریتانیا مستقل کرد سال 1776

همون سالی است که ادام اسمیت کتاب ثروت ملل را نوشت ان هم سال 1776

جالب بود البته در سال چینی میمون
                    زنده باشید...یه بنده خدایی بود به نام سیا منصوری...از اهالی درود...هم قوم شما بود...کلاهم رو بدجور برداشت...کلاهبردار حرفه ای بود...جوری که اگه ازش شکایت میکردم...خودم ضررمیکردم...واقعا پستان مادرش رو گاز گرفته بود...تکیه کلامش هم این بود...من لرم...سرم بره حرفم نمیره...
                    تامدتها به هرکس که لر بود...به یه چشم دیگه نگاه میکردم...بعدها که از طایفه های دیگه هم سرم کلاه گذاشتند...فهمیدم که...توهرشهروقبیله وقومی...آدم خوب وبد وجود داره....من نباید اینقدر ببوگلابی باشم...که هرکس از راه میرسه...بتونه سرم کلاه بذاره...
                    خاله م البته میگه...چون از راه خدا برگشتی....خدا تنبیهت میکنه....

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3769

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                      یه جایی...یه ماشین مینی داشتم....ازلابه لای ماشینا رد میشدم...خیلی حال میداد...اونجا قانون هم کمرنگ بود....اگه فقط برای سواری باشه...مینی رو به سدان وکراس اوور ترجیح میدم با اختلاف
                      البته اگر مینی ماینرهای دهه ۷۰ میلادی منظورتون باشه راه رفتنشون با اینا تومنی صنار توفیرشه اونا هم موتورشون قدرت بیشتری داشت هم وزن کمتری داشتن هم گیربکس دستی داشتن ..اینا رفتن مدل پایه و ارزونترین و کم اپشن ترین رو ورداشتن اوردن که هم حجم و قدرت کمتری داره هم وزن بیشتر و به خاطر گیربکسش تنبل و کم کشش هست جون میده طرف پدرش مایه دار باشه یه رنگی اینارو بندازه زیرپای دخترش...ولی برای ترافیک عالیه ..جاپارک زیاد نمیخواد و استهلاکش کمه ..

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1645

البته اگر مینی ماینرهای دهه ۷۰ میلادی منظورتون باشه راه رفتنشون با اینا تومنی صنار توفیرشه اونا هم موتورشون قدرت بیشتری داشت هم وزن کمتری داشتن هم گیربکس دستی داشتن ..اینا رفتن مدل پایه و ارزونترین و کم اپشن ترین رو ورداشتن اوردن که هم حجم و قدرت کمتری داره هم وزن بیشتر و به خاطر گیربکسش تنبل و کم کشش هست جون میده طرف پدرش مایه دار باشه یه رنگی اینارو بندازه زیرپای دخترش...ولی برای ترافیک عالیه ..جاپارک زیاد نمیخواد و استهلاکش کمه ..
                        نه..قدیمی نبود...حدودا ده سال پیش ...اجاره ش...کرده بودم...دوسه ماه داشتمش....اتوماتیک بود....صفرتاصد پایینی داشت...رو آرم وسط کاپوت نوشته بود mini...
                        مدل یا اسم دقیقشو نمیدونم...

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3769

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                          نه..قدیمی نبود...حدودا ده سال پیش ...اجاره ش...کرده بودم...دوسه ماه داشتمش....اتوماتیک بود....صفرتاصد پایینی داشت...رو آرم وسط کاپوت نوشته بود mini...
                          مدل یا اسم دقیقشو نمیدونم...
                          دست راستت رو سرما!!مینی کوپر s....

نظر

• window
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2020
                            • 242

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                            سلام

اگر از دست من ناراحت نشوید

حرفهایتون و مطالبتون درست است

همون افزایش شدید نقدینگی نسبت به بخش واقعی اقتصاد الان من 6 ماه دنبال تون می کنم

( چون باهوش هستید و اقتصاد خواندید و علمی صحبت می کنید تو ذهن من ماندید)

همون گسترش نقدینگی را به اقتصاد دوباره تکرار می کنید و همون را با اعداد دوباره تکرار می کنید انگار کشف تازه ایی کردید.

حرف درست زدن خوبه.

اما اگر از دستم ناراحت نشوید کمی تکراری است/:.Heart.:/

اما در مورد زمان شاه بحث در مورد عملکردش بوده و مبحث دوستان در مورد تاریخ بوده.

بعدش خود شما هم به شاه پرداختید.

اما در مورد الویت وضع امروز درست است اولویت امروز است

بحث تون در مورد رابرت لوکاس را خوشم امد و خود من اگه به تاپیکی که تحت عنوان اقتصاددانان بزرگ باز کرده بودم رابرت لوکاس معرفی کردم و از شما یادی کردم. اما دوستان زیاد استقبال نکردند من کمتر نوشتم.

در مورد اقتصاددانهای دیگر اگر در مورد ایران مطلبی نوشتند یاد کنید

به صورت کلی هموطن گرامی همون طور که خودتون هم واقف هستید مشکل اصلی اقتصاد ایران نظام سیاسی غیر توسعه ایی ان است.

حجم نقدینگی و شتاب از تولید ناخالص داخلی هم محلول ان است

به زبان تخصصی ما اقتصاد خوانده ها منحنی فیلیپس به سمت راست منتقل شده است

( یعنی در حال عادی باید روی منحنی فیلیپس حرکت می کردیم به عبارتی تورم را با رشد اقتصادی عوض می کردیم)

اما الان دیگر روی منحنی حرکت نمی کنیم بلکه منحنی به سمت راست جابجا شده

این یعنی رکود تورمی

( دوستانی که اقتصاد نخواندند بداننی کشوری مثل ترکیه در بعد منفی تورم داره و در بعد مثبت رشد اقتصاد

یعنی انها روی منحنی فیلیپس حرکت می کنند

کشورهای باهوش عرب نه رکو دارند و نه تورم انها منحنی شون به چپ منتقل شده

و ما هم رکود و هم تورم یعنی به راست منتقل شده.
                            سلام و عرض ادب فراوان
                            چرا باید ناراحت بشم قربون شکل ماهتون.
                            تکراری!
                            مطالب زیاد است و در هر پست سعی می کنم یک نکته ی جدید بنویسم مگر اینکه پرسش و پاسخ و محاوره ای باشد.
                            مثلا در این پست آخری در مورد گردش مالی کشور و مردم نوشتم فکر می کنم اولین باری بود که در این مورد نوشته بودم و حتی در این مورد اصلا در اینترنت هم نسبت به بقیه شاخص ها واقعا کمتر نوشته شده بود
                            اگر همین موضوع را بخواهیم باز کنیم دنیایی خواهد بود.
                            مثلا من عدد ۱۰۰ هزار همت را برای گردش مالی کل کشور ارائه کردم آیا این عدد عدد آشنایی برای دوستان و اساتید محترم بود؟. البته آگه توفیقی بود بعدا باز در این مورد خواهم نوشت و وقتی اجزای آن را بررسی کنیم ،مطمئنم حیرت برانگیز است
                            =====
                            در مورد ریشه ی مشکل اقتصاد ایران هم اگه منظورتان این بود که اگر روابط سیاسی فراوان و خوبی داشتیم ، به سمت اقتصاد سالم می رفتیم
                            جسارتا خیر من اعتقاد ندارم شاید هم ایراد از من باشد که همیشه میگم همینه که هست حالا با وضعیت کنونی راه حل چیست
                            ولی در کل ارتباط باز و فراوان با بقیه جهان را تنها کمک کننده می دانم نه راه حل.
                            اما اگر منظورتان از توسعه ی سیاسی ، تشکیل احزاب بسیار متفاوت در ایران است بله قبول دارم این میتواند به اصلاح ساختارهای اقتصاد بیانجامد که پیش نیاز ورود به یک اقتصاد علمی است
                            ======
                            و اما منحنی فیلیپس:
                            تا جاییکه من می دانم رابطه بیکاری و تورم را نشان می دهد
                            میگوید با ایجاد تورم جزئی می توان سطح بیکاری را کاهش داد و به نظر من پرداختن به آن نمی تواند کمک ریشه ای به مشکلات امروز ما بکند
                            در یک اقتصاد سالم برای بانک و بازار سرمایه و بیمه وصندوقهای بازنشستگی ونظام مالیاتی ،تعاریف صریح وجود دارد
                            که اصلا در ایران مصداق ندارد و اول باید این ساختارها را اصلاح کرد
                            ======
                            ببخشید من در نوشتن بسیار کند و عاجز هستم
                            حضور ذهن کمی هم دارم و دچار خستگی مفرط می شوم
                            چند روز پیش ساعتی با یک آقایی همصحبت بودم دکترای اقتصاد سیاسی داشت میانسال بود و جایی هم ظاهرا وصل بود در حد وصله.
                            خیلی بیتابی می کرد که اگه من اختیار داشتم فلان می کردم و چنان.و مملکت رو از این وضع نجات می دادم و اگه ندادم من و خانواده ام رو اعدام کنید و از این حرف ها.
                            خوب که آروم شد اورا در منصب مهمی فرضی قرار دادم چندتا عدد ازش پرسیدم و نمی دانست و کمکش کردم همینطور پشت سر هم تقلب بهش می رسوندم تا بالاخره در یک لحظه آنگار از درون فروریخت و تمام دنیایی که سالها باهاش زندگی کرده بود روی سرش خراب شد و فهمید جاش اون مقام فرضی نیست و تا حالا دچار توهم دانایی بوده . خیلی دلم سوخت ولی فکر کنم بیدار شد .
                            او هیچ اطلاعی از همین اعداد ساده ی نقدینگی که اینجا گفته ایم نداشت
                            باور کنید دوست عزیز وضع اعضای اقتصادی حکومت و اساتید دانشگاه از لحاظ اشراف بر اعداد اقتصادی افتضاح است
                            امیدوارم مطالب که می نویسم اول برای خودم و سپس برای دوستان مفید باشد
                            وگرنه از این چهارتا خط اقتصاد کلان که اطلاع رسانی می کنم و بگذریم ، در بقیه موارد حتما وقت دوستان را تلف کرده ام و معذرت می خواهم
                            ====
                            چقدر نوشتن سخت شده
                            به نظرم دیگه دارم پیر میشم
                            شب خوش

نظر

• EURASIA
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1253

در اصل توسط window پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب فراوان
                              چرا باید ناراحت بشم قربون شکل ماهتون.
                              تکراری!
                              مطالب زیاد است و در هر پست سعی می کنم یک نکته ی جدید بنویسم مگر اینکه پرسش و پاسخ و محاوره ای باشد.
                              مثلا در این پست آخری در مورد گردش مالی کشور و مردم نوشتم فکر می کنم اولین باری بود که در این مورد نوشته بودم و حتی در این مورد اصلا در اینترنت هم نسبت به بقیه شاخص ها واقعا کمتر نوشته شده بود
                              اگر همین موضوع را بخواهیم باز کنیم دنیایی خواهد بود.
                              مثلا من عدد ۱۰۰ هزار همت را برای گردش مالی کل کشور ارائه کردم آیا این عدد عدد آشنایی برای دوستان و اساتید محترم بود؟. البته آگه توفیقی بود بعدا باز در این مورد خواهم نوشت و وقتی اجزای آن را بررسی کنیم ،مطمئنم حیرت برانگیز است
                              =====
                              در مورد ریشه ی مشکل اقتصاد ایران هم اگه منظورتان این بود که اگر روابط سیاسی فراوان و خوبی داشتیم ، به سمت اقتصاد سالم می رفتیم
                              جسارتا خیر من اعتقاد ندارم شاید هم ایراد از من باشد که همیشه میگم همینه که هست حالا با وضعیت کنونی راه حل چیست
                              ولی در کل ارتباط باز و فراوان با بقیه جهان را تنها کمک کننده می دانم نه راه حل.
                              اما اگر منظورتان از توسعه ی سیاسی ، تشکیل احزاب بسیار متفاوت در ایران است بله قبول دارم این میتواند به اصلاح ساختارهای اقتصاد بیانجامد که پیش نیاز ورود به یک اقتصاد علمی است
                              ======
                              و اما منحنی فیلیپس:
                              تا جاییکه من می دانم رابطه بیکاری و تورم را نشان می دهد
                              میگوید با ایجاد تورم جزئی می توان سطح بیکاری را کاهش داد و به نظر من پرداختن به آن نمی تواند کمک ریشه ای به مشکلات امروز ما بکند
                              در یک اقتصاد سالم برای بانک و بازار سرمایه و بیمه وصندوقهای بازنشستگی ونظام مالیاتی ،تعاریف صریح وجود دارد
                              که اصلا در ایران مصداق ندارد و اول باید این ساختارها را اصلاح کرد
                              ======
                              ببخشید من در نوشتن بسیار کند و عاجز هستم
                              حضور ذهن کمی هم دارم و دچار خستگی مفرط می شوم
                              چند روز پیش ساعتی با یک آقایی همصحبت بودم دکترای اقتصاد سیاسی داشت میانسال بود و جایی هم ظاهرا وصل بود در حد وصله.
                              خیلی بیتابی می کرد که اگه من اختیار داشتم فلان می کردم و چنان.و مملکت رو از این وضع نجات می دادم و اگه ندادم من و خانواده ام رو اعدام کنید و از این حرف ها.
                              خوب که آروم شد اورا در منصب مهمی فرضی قرار دادم چندتا عدد ازش پرسیدم و نمی دانست و کمکش کردم همینطور پشت سر هم تقلب بهش می رسوندم تا بالاخره در یک لحظه آنگار از درون فروریخت و تمام دنیایی که سالها باهاش زندگی کرده بود روی سرش خراب شد و فهمید جاش اون مقام فرضی نیست و تا حالا دچار توهم دانایی بوده . خیلی دلم سوخت ولی فکر کنم بیدار شد .
                              او هیچ اطلاعی از همین اعداد ساده ی نقدینگی که اینجا گفته ایم نداشت
                              باور کنید دوست عزیز وضع اعضای اقتصادی حکومت و اساتید دانشگاه از لحاظ اشراف بر اعداد اقتصادی افتضاح است
                              امیدوارم مطالب که می نویسم اول برای خودم و سپس برای دوستان مفید باشد
                              وگرنه از این چهارتا خط اقتصاد کلان که اطلاع رسانی می کنم و بگذریم ، در بقیه موارد حتما وقت دوستان را تلف کرده ام و معذرت می خواهم
                              ====
                              چقدر نوشتن سخت شده
                              به نظرم دیگه دارم پیر میشم
                              شب خوش
                              سلام و احترام

فقط قسمت نقدینگی را گفتم تکراری است و نه باقی صحبتهای شما هموطن گرامی.

این گفتم ناراحت نشوید چون فرهنگ کلی ما ایرانیان کمی زودرنج هستیم و از هم دلخور می شویم.

در منحنی فیلیپس هم درست رابطه تورم و بیکاری است

اما در واقع نوعی رابطه بین تورم و رشد اقتصادی هم هست .

من حقیقتا خودم را یک اقتصاد خوانده طرف عرضه می دونم تا طرف تقاضا

به عبارت دیگر یک کلاسیک هستم تا کینزی

البته شما بزرگوار را نمی دونم

اما باید واقف باشیم که واقعا مشکل ما دانش اقتصاد دانان نیست

همین اقای فرزین رئیس بانک مرکزی انسان دانایی است

یا همون همتی رئیس سابق بانک مرکزی

یا همون نیلی مشاور دولت روحانی

من در مجموع به دانش اقتصاددان ایرانی احترام می گذارم و تا حدود خوبی اشراف دارند بر علم شان

مشکل واقعا نظام سیاسی است

نه تنها در سیاست خارجه

حتی در سیاست داخله. مثلا سخت گرفتن در لباس و شادی های اجتماعی سبب عدم جذب توریست میشه. سبب فرار نیروی کار میشه . سبب بی انگیزگی جوانان میشه.

یا همین دست بردن در سود شرکتها شبب کاهش شدید سرمایه گذاری فعالین همین بورس خودمون میشه.

در مورد نرخ بهره بانکی چه نظری دارید ایا ان را درست می دانید؟

همین الان تو تاپیک دیگر کاربران نوشته اند که بهره بالا ( 20 و اندی درصد فعلی ) سبب رشد پول و غیره شده است و البته ان کاربران رشته شون اقتصاد نبیست و یک سری از واژه را یاد گرفته اند

خود شما چه نظری دارید البته با توجه به تورم بسیار بالا این چند سال اخیر

انشالله که همیشه سلامت باشید
                              آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2023/08/07, 01:07.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4140

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                                جناب علیرضا و آتلانتیس عزیز
                                مشکل در کینه از پهلوی هست که اجازه نفس کشیدن به دشمنان ایران(چپها) رو نمی داد.
                                یه آمار از کسانی که در زمان پهلوی در زندان بودن، توی فضای مجازی هست ببینید اینها چه کسانی بودند
                                امثال لاجوردی و خلخالی ..... اینها دشمنان ایران نبودند؟ پهلوی جلوی اینها ایستاد و متهم شده به دیکتاتوری!!!!

تمام تلاش به ظاهر! مخالفان ج.ا در خارج از ایران و در داخل، این است که به ابتدای 57 بازگردیم نه قبل از 57.
                                در صورتی که تمام مشکلاتی که الان گرفتارش هستیم، از همون 57 و سیستم جمهوری شروع شد.
                                درود
                                نگاهی گذرا تا همین کامنت داشتم باز دیدم بحث های قبلی و کهنه تازه شده
                                این بحثها بین 10 تا 20 کاربر فعال در این تاپیک با دیدگاه های مشخص حاصلی ندارد و منم هر چند تمایلی نداشتم بحث کنم ولی بهتر دیدم جوابی بدهم

هنوزم نگاهی افراطی دارید دوست عزیز . اگر از مشروطه دم میزنید باید این نگاه توتالیتریسمی را بگذارید کنار . نگاهتون بغض الود است . جا برای دیگران تنگ است یا اصلا جائی نیست در حالی که همون مشروطه ای که از ان دم میزنید باید بر اساس دمکراسی و ازادی تمام احزاب باشد وگرنه دوزار ارزش ندارد
                                گفتید مشروطه یعنی قانون و ازادی . اوکی . ولی کی گفته فقط با پادشاهی محدود شده یا همون مشروطه به حکمرانی قانون و ازادی میرسیم ؟

در مورد چپ .... چپ نیم قرن پیش چپ انقلابی و طغیانگر بود در کل جهان . اون چپ دیگه تعدیل شده
                                چپ یک واقعیت در کل دنیاست باید بپذیرید . اینده ایران احزاب چپ خواهند داشت بدون ذره ای تردید . هم در پارلمان و هم دولت و سایر مناصب
                                رئیس جمهور اسرائیل چپ است اینو میدونید ؟ در حالی که نخست وزیرش راست افراطی است

اینقدر بد و بیراه نگید لطفا . دشمن خطاب کردن دیگران از هر نوع نگرش سیاسی و کینه توز دانستن انها ، ... در حالی است که جناب عالی و همفکرانتان هم دشمنی و کینه توزی عمیق با سایر جریانات سیاسی دارید ، ایا چنین پارادوکسی محلی از اعراب دارد ؟

همین حرفها را میزنید و بعد اگر یکی به شاه دوستی و این چیزا ایراد گرفت ناراحت میشید
                                منظورم کلی است نه شخصی

زندانیان زمان شاه همشون از جنس خلخالی و لاجوردی نبودند . هزاران نفر زندانی بودند که جرمشون فقط اندیشه بود بدون کمترین ارتکاب به عملی مجرمانه

مخالفان خارج را هم که به ظاهر میدونید . نهههههه مخالف فقط شاه پرستان هستند و دیگر بس و هیچ . بقیه هم به ظاهر و الکی و فلان بهمان
                                مشکل اینه که در مخیله شاه دوستان چیزی جز خودشون نمیگنجه . این مخیله را گسترش بدید . راهی جز این نیست

و اما در مورد برگشت به زمان 57 و قبل و بعد و ....
                                مگر باید الزاما برگردیم به زمان قبل 57 یا ابتداش ؟

یه جوری میگید که انگار تاریخ فقط خلاصه شده در قبل و بعد یه دوران مشخص ؟ یا اینکه تمام راه ها بسته شده و فقط باید بین این دو گزنیه انتخاب کرد ؟ این تفکرات از کجا نشات میگیره ؟
                                دمکراسی هدف است نه برگشت نه تاریخ و برگشت به اینور و اونور . به دمکراسی میخواهیم برگردیم برای اولین بار . دمکراسی که هیچ کجای تاریخ ایران در هیچ مقطعیش نه اینورش بوده و نه اونورش

نظر

در حال کار...
                                X