اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

Collapse
به این موضوع پاسخ داده شده است.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1628

پاسخ : اینجا همه چی درهمه...جستاری برای مباحث سیاسی، فرهنگی، اجتماعی

بازارامروز خیلی ناجور بود...نمیدونم استراتژیمو چه جوری بچینم...سرگردون شدم....گمونم فردا روز تصمیم گیری برام باشه که بمونم یابرم....

نظر

• EURASIA
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1253

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
      بازارامروز خیلی ناجور بود...نمیدونم استراتژیمو چه جوری بچینم...سرگردون شدم....گمونم فردا روز تصمیم گیری برام باشه که بمونم یابرم....
      فیلم شهر خدا را دیدم

خیلی خشن بود

و البته خیلی غمناک

ولی حیف که دوبله نبود و زیرنویس بوده است

جذاب بوده و قشنگ

برزیل دهه 1960 و محلات فقیر نشین شان را خوبی به تصویر می کشد

البته الان برزیل ماشالله رشد اقتصادی عالی داره و شهرهایش مثل ریدیوژانیرو و سائو پائولو و برزیلیا بسیار مترقی هستند.

اگه دقت کنید در کشورهای امریکای جنوبی حتی در همین فیلم غمناک یک نوع شادی خاص در فرهنگ انجا است

بر خلاف کشورهای مسلمان که در مجموع غمگین هستند
      زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1189

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
        درود

ببینید شما یک چیزی را یا می خواید و بهش میل دارید و راغب هستین یا نیستین

مثلا برای فاحشه ها ، بانو الکسیس میشه بزرگشان

برای بوکسورها محمد علی کلی میشه بزرگشون

برای صنعت سینما آلفرد هیچکاک میشه بزرگشون

.
        .
        .

برای عشاق ، حاج قاسم میشه سردارشون

==========

اصولا اگر من بوکسور نباشم ، ممکنه محمد علی را نشناسم ، اما اگر بوکسور باشم ، معتقد باشم که محمد علی کوتوله و کوچیک و فلان و بهمان بوده (حسادت) ، باید برم تو رینگ و خودم را اثبات کنم ، (خارج رینگ فانتزی نبافم که بیگانگان از خارج از رینگ محمد علی رو آوردن بالا یا چه و چه و چه )
        خب شما میگید که هر زمینه‌ای بزرگان خودش رو داره
        و آسید روح اله هم از بزرگان حوزه بوده در اون زمان ... تا اینجا موافقم و حرفی نیست
        ولی بیاید یه بار دیگه مرور کنیم ببینیم صحبت از کجا آغاز شد

آسید روح الله واقعا فرد بزرگی بوده ، که ارتش شاهنشاهی و نیروی هوایی خودجوش تحت امرش درمیان و حاضرن بخاطرش شهید بشن ( بلحاظ فلسفه سیاسی بنظرم خیلی میشه روش کار کرد اگر جوو اجازه بده )
        قطعا فرد بزرگی بود

تمام افراد صاحب قدرت بزرگ هستند ( چه کریم خان زند عادل ، چه آقا محمد خان ظالم )

آسید روح الله بزرگتر از سایر بزرگان ، بدون اسلحه ، قدرت جلوش زانو زد تا سوار بشه ( غیر از اینه ؟ و این اگر بزرگی نیست پس چیه )

=======
        کلامش
        اثر گذاریش بر توده ها و حتی نخبگان
        خب همون زمان بهروز وثوقی بزرگ بازیگری بود
        داریوش بزرگ خوانندگی بود
        علی پروین (فکر کنم) بزرگ فوتبالیست‌ها بود
        آیا ملت حاضر بودن تحت امر این‌ها دربیان و به خاطرشون شهید بشن؟
        آیا قدرت جلوی این‌ها هم زانو می‌زد؟

سوال من به طور مشخص اینه (و تا حدودی این بود):
        آیا ملت چون دلبسته‌ی حوزه بودن، تحت امر یکی از بزرگان حوزه دراومدن؟
        در واقع این مسئله بیشتر از اینکه به شخصیت اون فرد مربوط بشه، به برچسبی مربوط میشه که بهش خورده بود (سید، بزرگ حوزه)؟
        آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2023/06/24, 14:46.

نظر

• گنجشک
          ستاره‌دار(3)
          • Jun 2022
          • 1307

تقدیم به تمام گنجشک دوستان فارسی زبان

عیشم مدام است از لعل دلخواه

کارم به کام است الحمدلله

ای بخت سرکش تنگش به بر کش

گه جام زر کش گه لعل دلخواه

ما را به رندی افسانه کردند

پیران جاهل شیخان گمراه

از دست زاهد کردیم توبه

و از فعل عابد استغفرالله

کافر مبیناد این غم که دیده‌ست

چشمی و صد نم جانی و صد آه

شوق لبت برد از یاد حافظ

درس شبانه ورد سحرگاه

/:.Heart.:/

نظر

• M.DALAHOO
            ستاره‌دار (2)
            • Apr 2022
            • 559

ظام
            در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
            فکر میکنم متوجه پست من نشده اید
            هرچیزی که توی اون پست به نقل از مجیدی اومده :
            درک حاکم از اقتصاد ،
            فساد ، عدم اعتقاد به سازمان برنامه
            دلارهای نفتی ، مخارج بالای دولت ،
            برخورد با گرانفروش به جای کاهش مخارج
            تورم و مضیقه مردم و...
            الان هم هست
            اگه بیشتر نباشه ، کمتر نیست
            ولی مجیدی میگه گفتم
            به آخر سال نکشیده سرنگون میشه

خب الان که همه اون موارد وجود داره
            آیا شما منکر وجود مشکلات مشابه در نظام فعلی هستید ؟!!!
            پس چرا کسی سرنگون نمیشه ؟!

من منکر هیچ یک از معضلات دوران پهلوی نیستم
            ولی اگر اراده خارجی نبود ، منجر به انقلاب نمیشد

1- من کاملآ متوجه فرمایش شما شده ام .
            2- من نه فقط منکر مشکلات و مضیقه های گوناگون مردم با این نظام نیستم، بلکه مردم در نظام گذشته آزاذیهای فردی داشتند، ولی بدنبال آزادیهای اجتماعی بودند که برای چون منی از اهمیت بیشتری برخودار بوده و هست.
            3- مگر قرار است هر نظامی که برای مردمش مسایل و مشکلات اقتصادی، سیاسی و اجتما عی بوجود میآورد، فورآ سرنگون شود. این مسئله در جوامع مختلف و در زمانهای و شرایط مختلف داخلی و بین المللی و روحیات مردم و حاکم، تفاوتهای بسیاری دارد و همه را نمیشود با یک روش مشخص از قبل تعیین شده سرنگون کرد و نتیجه مورد نظر را گرفت. کما اینکه ناصر الدین شاه قاجار توانست در آن روز ایران که شاید مردم سیاه ترین و نکبت بارترین شرایط اقتصادی، سیاسی و اجتمایی داشتند، توانست 50 سال سلطنت کند!!!؟؟؟ و یا مردم فرانسه که یکی از بزرگترین و خونین ترین انقلابها جهان را بنام انقلاب کبیر فرانسه را رقم زدند. ولی بعد از آن کشت و کشتار ها و گشودن درهای زندان مخوف باستیل، ناپلئون از راه میرسد و نتیجه ان همه جانفشانی مردم فرانسه را سکویی برای امپراتور شدن خود میکند و انقلابهای مصر، لیبی و .........که علاوه بر مسایل اقتصادی،سیاسی و اجتمایی ملتها، شخصیت فرهنگی اجتمایی و روحیات شخص حاکم بسیار اهمیت دارد. مثلآ شاید اگر آقای خمینی نبود کشتن 4000 هزار زندانی مرد وزن جوان که حکم داشته اند و در حال کشیدن محکومیتهایشان بوده اند، که از نظر قوانین داخلی و بین المللی جرم محرز است و این دستور ایشان را من شخصآ معتقدم که هیچ کس دیگری نمیداد،جز خمینی که خیلی راحت در شرایطی قرار گرفته بود که اصلآ فکرش را نمیکرد. که در اینجا گنجایش روحی و شخصیتی افراد به قدرت رسیده و روحیات و خود خواهیها و دهها مسایل پیچیده روحی روانی افراد از بچگی در این تصمیمات میتواند موثر باشد.
            من معتقدم که این نظام اگر با همین تفکر ( که هیچ حقی برای مردم قایل نیست و از کشتار آنها ابایی ندارد) اگر همین شیوه حکومت داری را ادامه دهد که میدهد و شاید هم بدتر، احتمالآ تا پایان سال آینده و یا شاید هم زودتر، سرنگون خواهد شد و مردم ایران از شر عقب مانده ترین تفکرات تاریخ اجتمایی بشر رها خواهند شد و تغیرات بنیادی در مسایل فرهنگی، مذهبی، اجتمایی و نهایتآ سیاسی را بوجود خواهند آورد، که شاید الان بر کسی آشکار نیست و در این روزها در تفکرات مدم و ضمیر نا خود آگاهشان در جریان است و افراد را با تفکرات گونا گون بخود مشغول داشته، و سیاه ترن صفحه تاریخ ایران بزرگ دارد ورق میخورد و خونخواران و جاهلان به زباله دان تاریخ هدایت میشوند و جهان با ایران دیگری روبرو خواهد شد که نه فقط بخشی از معضلات حامعه بشری نیست، بلکه پیشرو و ارایه دهنده حل مشکلات و معضلات کنونی جامعه بشری خواهد شد، که مظمعنم. شاد وتندرست باشید.
            آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2023/06/24, 14:40.

نظر

• گنجشک
              ستاره‌دار(3)
              • Jun 2022
              • 1307

اشی مشی1313...همونقدر که گنجشک بزرگه..آغاتون هم بزرگه...وقتی میوفتی توحوض نقاشی...رنگی میشی...هفت رنگ وهفت نقش...آغاتون فقط برای کوتوله ها بزرگ بود...الآن هم برای کوچیکا بزرگه....
              خودت ...دودوتا چارتا کن...ببین هنوزم برات بزرگه؟...
              در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              خب شما میگید که هر زمینه‌ای بزرگان خودش رو داره
              و آسید روح اله هم از بزرگان حوزه بوده در اون زمان ... تا اینجا موافقم و حرفی نیست
              ولی بیاید یه بار دیگه مرور کنیم ببینیم صحبت از کجا آغاز شد

خب همون زمان بهروز وثوقی بزرگ بازیگری بود
              داریوش بزرگ خوانندگی بود
              علی پروین (فکر کنم) بزرگ فوتبالیست‌ها بود
              آیا ملت حاضر بودن تحت امر این‌ها دربیان و به خاطرشون شهید بشن؟
              آیا قدرت جلوی این‌ها هم زانو می‌زد؟

سوال من به طور مشخص اینه (و تا حدودی این بود):
              آیا ملت چون دلبسته‌ی حوزه بودن، تحت امر یکی از بزرگان حوزه دراومدن؟
              در واقع این مسئله بیشتر از اینکه به شخصیت اون فرد مربوط بشه، به برچسبی مربوط میشه که بهش خورده (سید، بزرگ حوزه)؟
              شما خودتان بهتر از من میدونید که قدرت ارتباط تنگاتنگی با سیاست و علوم انسانی داره

آسیدروح اله بزرگی حوزه مال دهه 40 بود ، بزرگی که من گفتم ، در حوزه ی ، حوزه نبود ! در حوزه قدرت بود

آسید روح الله از بزرگترین سیاستمداران جهان نامش ثبت شده

اسب قدرت جلوش زانو زد

بنظر شما چرا جلو علی پروین و داریویش و گوگوش زانو نزد ؟

بقول خودتون نمیشه که نخود و لوبیا و اب و رشته سبزی بریزیم تو قابلمه بعد بگیم چرا کباب بناب در نیومد ، متریال ها متفاوت دارایی ها متفاوته

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1189

در اصل توسط مرغ سحر پست شده است View Post
                این رژیم چند میلیون بله چند ملیون فدایی داره ‌که حاضرن تمام مال و جان خود و خانوادهشون رو فدای عقیدشون کنن.
                شماها دو تومن پولتون سوخت میشه به زمین و زمان فحش میدین
                وتمام شجاعتتون فحاشی از پشت سیستمه.
                تمام آرزوتون زن زندگی آزادی بود که بوی تعفن این برهنگی و هرزگی
                انقلابتون باعث خجالت شد.
                من نمیدونم شما کجا زندگی می‌کنید
                ولی وقتی از خونه بیرون میرید، به طور مشخص زن زندگی آزادی نمیخوره تو صورتتون؟
                چرا این رژیم با چند میلیون فدایی و خانواده‌هاشون، انقدر ذلیل و ناتوان بود و هست که کلا واداده؟
                چرا این افرادی که شجاعتشون فقط پشت سیستمه، در میدون عمل پیروز شدن؟
                حکومتی که تمام زورش خلاصه میشه به تهدید و ارعاب با فشار آوردن به زندانی‌ها و تیر زدن به چشم جوون‌ها، لات کوچه خلوته
                حکومت اگه مردم پشتش باشن اینجور تو میدون عمل بدبخت و شکست خورده نباید باشه

نظر

• Bikhabar
                  ستاره‌دار(22)
                  • Sep 2020
                  • 1189

سید روح الله از بزرگترین سیاستمداران جهان نامش ثبت شده

اسب قدرت جلوش زانو زد
                  میشه چند تا از کارهای سیاستمدارانه‌ی بزرگش پیش از به قدرت رسیدن رو بگید؟
                  کارهایی که باعث شد چنان سیاستمدار بزرگی بشه که اسب قدرت جلوش زانو بزنه

نظر

• مرغ سحر
                    عضو عادی
                    • May 2022
                    • 62

من نمیدونم شما کجا زندگی می‌کنید
                    ولی وقتی از خونه بیرون میرید، به طور مشخص زن زندگی آزادی نمیخوره تو صورتتون؟
                    چرا این رژیم با چند میلیون فدایی و خانواده‌هاشون، انقدر ذلیل و ناتوان بود و هست که کلا واداده؟
                    چرا این افرادی که شجاعتشون فقط پشت سیستمه، در میدون عمل پیروز شدن؟
                    حکومتی که تمام زورش خلاصه میشه به تهدید و ارعاب با فشار آوردن به زندانی‌ها و تیر زدن به چشم جوون‌ها، لات کوچه خلوته
                    حکومت اگه مردم پشتش باشن اینجور تو میدون عمل بدبخت و شکست خورده نباید باشه
                    زن زندگی آزادی مبارک همه شیفتگان این شعار
                    اتفاقا دیروز تو کوچه ما چهار تا پسر الواط داشتن چهار دختر ۱۳ الی ۱۴ ساله رو دستمالی میکردن. احتمالا خانواده اون دخترها هم از طرفدارهای این آزادی فرح بخش بودن.
                    امثال بنده فقط میتونیم یک تذکر ساده بدیم ولی وقتی اکثریت جامعه دلشون برای آزادی اینجوری تنگ شده گوارای وجودشون و ...

نظر

• مگنوس کارلسن
                      عضو فعال
                      • Jan 2022
                      • 1628

اتفاقا دیروز تو کوچه ما چهار تا پسر الواط داشتن چهار دختر ۱۳ الی ۱۴ ساله رو دستمالی میکردن. احتمالا خانواده اون دخترها هم از طرفدارهای این آزادی فرح بخش بودن.
                      امثال بنده فقط میتونیم یک تذکر ساده بدیم ولی وقتی اکثریت جامعه دلشون برای آزادی اینجوری تنگ شده گوارای وجودشون و ...
                      احتمالا تو اون کوچه مرد زندگی نمیکرده...که دخترا رو دستمالی میکردن جلوشون...
                      مرد داشتیم که براشون چاقو خورده...فیلمش هست...

نظر

• Bikhabar
                        ستاره‌دار(22)
                        • Sep 2020
                        • 1189

شایدم اون دخترها بچه‌های فدایی‌های حکومت بودن ... تو خاکی زدن نشان از عجز و ناتوانیه

بحث سر چیز دیگه‌ای بود ... شما دم از چند میلیون فدایی و خانواده‌هاشون زدی
                        بنده هم عرض کردم، حکومتی که انقدر فدایی و پشتوانه مردمی داره ... چطور تو میدون عمل، اینطور بدخت و عاجزه؟ و مجبور شده که وا بده؟

نظر

• مرغ سحر
                          عضو عادی
                          • May 2022
                          • 62

احتمالا تو اون کوچه مرد زندگی نمیکرده...که دخترا رو دستمالی میکردن جلوشون...
                          مرد داشتیم که براشون چاقو خورده...فیلمش هست...
                          اون مال وقتیه که مزاحم ناموس مردم میشن نه وقتی که خود دختر قرارمیزاره. تازه طبق شعار آزادی زن زن شوهردار هم آزاده قرار بزاره
                          ظاهرا این موضوعات برای افراد متجدد حل شدست. ما عقب افتاده ها که هنوز تو جهلمون موندیم و گیر حلال و حرام خدا هستیم.

نظر

• مرغ سحر
                            عضو عادی
                            • May 2022
                            • 62

شایدم اون دخترها بچه‌های فدایی‌های حکومت بودن ... تو خاکی زدن نشان از عجز و ناتوانیه

بحث سر چیز دیگه‌ای بود ... شما دم از چند میلیون فدایی و خانواده‌هاشون زدی
                            بنده هم عرض کردم، حکومتی که انقدر فدایی و پشتوانه مردمی داره ... چطور تو میدون عمل، اینطور بدخت و عاجزه؟ و مجبور شده که وا بده؟
                            فدایی حکومت جوری دخترش رو تربیت کرده که اولا با حجاب کامل
                            تردد میکنه و دوما طوری رفتار میکنه که کسی نگاه چپ بهش نمیکنه.
                            این فداییان اونوری هستن که از مبارزه برای برداشتن روسری رسیدن
                            به برهنگی و لباس بدن نما و ...

نظر

• مگنوس کارلسن
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1628

اون مال وقتیه که مزاحم ناموس مردم میشن نه وقتی که خود دختر قرارمیزاره. تازه طبق شعار آزادی زن زن شوهردار هم آزاده قرار بزاره
                              ظاهرا این موضوعات برای افراد متجدد حل شدست. ما عقب افتاده ها که هنوز تو جهلمون موندیم و گیر حلال و حرام خدا هستیم.
                              ببین...قصد صحبت متفرقه وکل کل و حرف مفت ندارم...حق باشما...فقط اونجایی که میای میگی چرا مثلا یه وقتی اومدی یه حرفی زدی....دلیلش همینه دیگه...
                              وقتی شما..زنانی رو که حجاب ندارند...بهشون تهمت بی عفتی میزنی...یه حساب سرانگشتی کن...باهمون حرفت...به چند میلیارد!!!...زن روی زمین توهین میکنی...هنوز...فرق عفت وحجاب ...رو نمیدونی...هنوز فرق انسان وحیوان رونمیدونی....بی عفتی بین حیوانات مرسومه...بعضی از انسانها هم بی عفتن...همونا که قرآن بهشون میگه بل اضلهم....اون دیوار بین انسان وحیوان...رو با حجاب نمیشه چید...اون یه تعهد قلبیه بین انسان وروح خودش...حالا به قول شما مذهبیا...بین انسان وخدا....به هرحال دیگه من باشما صحبتی ندارم...وادامه هم نخواهم داد...تاجاییکه توهین نکنی...خودت بمون و وجدانت...من میمونم ووجدانم...
                              به قول قرآن شما که میگه...لکم دینکم...ولی دین...

نظر

• Bikhabar
                                ستاره‌دار(22)
                                • Sep 2020
                                • 1189

فدایی حکومت جوری دخترش رو تربیت کرده که اولا با حجاب کامل
                                تردد میکنه و دوما طوری رفتار میکنه که کسی نگاه چپ بهش نمیکنه.
                                این فداییان اونوری هستن که از مبارزه برای برداشتن روسری رسیدن
                                به برهنگی و لباس بدن نما و ...
                                حالا این نظر شماست
                                من میگم کسی که لقمه حلال خورده باشه نمیتونه از حکومت ظلم و فساد دفاع کنه ... پس اگر هرزگی‌ای هم باشه، بیشتر برمیگرده به خانواده طرفدارهای حکومت که با حرام مأنوسند ... ولی باز هم میگم شما سعی داری با مطرح کردن این حرف‌ها از سوال اصلی طفره بری

خب باشه هرجور راحتی ... ولی سوال اصلی به قوت خودش باقیه
                                "حکومتی که انقدر فدایی و پشتوانه مردمی داره ... چطور تو میدون عمل، اینطور بدخت و عاجزه؟ و مجبور شده که وا بده؟"

نظر

در حال کار...
                                X