معامله برای معامله

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : معامله برای معامله

با نهایت تاسف و تاثر با خبر گشتیم برادرمان امیر بهرامی در عصر روز دوشنبه 17 فرودین 1394 با زیان 80 درصدی از بازار سرمایه خارج گشت

با آنکه می دانست اما به علمش عمل نکرد

هدف تسلیت به آن برادر کال مارجینی و همین طور نشان دادن حقیقت بازار است به خصوص به عزیزانی که به تازگی وارد بازارهای سرمایه شده اند

امید است سرمایه آن برادر کال شده بقای سرمایه شما باشد انشالله

وسیله ایاب و ذهاب هم هست

مکان: new york خیابان wall street کوچه 66 پلاک 7 بخش oil wti

مجلس زنانه در همان مکان می باشد

با تشکر از دوستان آشنایان: نوام چامسکی،رامین پدرام،arad700، heydar، حیدری،zatrader،majid 664 و دیگر عزیزان و بستگان
    آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/04/06, 23:12.

نظر

• گیلان
      عضو فعال
      • Jul 2011
      • 2178

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

با نهایت تاسف و تاثر با خبر گشتیم برادرمان امیر بهرامی در عصر روز دوشنبه 17 فرودین 1394 با زیان 80 درصدی از بازار سرمایه خارج گشت

فارکس منظورت است یا بورس خودمان ؟!
      هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
        فارکس منظورت است یا بورس خودمان ؟!
        فارکس...بورس رو که میخوریم قربونت...ته تهشم زیانش 50 درصد laughingsmiley

پرید...سرمایه پر

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

فارکس...بورس رو که میخوریم قربونت...ته تهشم زیانش 50 درصد laughingsmiley

پرید...سرمایه پر
          متاسفم !اما اشکالی ندارد , کار پول آمدن و رفتن است !
          من هم دو حساب چند سال پیش کال کردم , و سپس بدنبال تغییراتی بنیادی در سیستم معاملاتی و مدیریت سرمایه رفتم و خوشبختانه با خوش شانسی توانستم جبران گذشته کنم و الانه هم حساب حدودا 10 هزار دلاری در اختیار تیم دارم و معاملاتی در حد بضاعت میکنم و بیشتر تحلیل میفروشم و اگر در سود رفتند درصدی نیز به بنده میدهند !
          اما سیستم معاملاتی شما اگر آنطور که در سایت به اشتراک میگذارید باشد به نظر من بسیار پر ریسک میباشد و میتواند ضرباتی دیگر به حساب احتمالی آینده شما بزند , مخصوصا استفاده از باندهای بولینگر و آنهم صرفا در یک تایم فریم ...باندهای بولینگر میتوانند تائیدی درجه 2 برای دیگر ابزارهایی باشند که استفاده میکنیم و بنده که حدود 12 سال در بسیاری فروم های داخلی و خارجی میگردم و مشاهده میکنم , خیلی خیلی بندرت از بولینگر برای ورود و خروج استفاده میکنند , و آنهم در تایمهای بالاتر از H4 و برای میان مدت و آنهم زمانیکه در دو یا چند تایم فریم همگی همگرا باشند !...
          نکته دیگری که میتواند شما را راهنمایی کند بایستی در ارزها یا کامدیتی که معامله میکنید , ارزهای همگرا و واگرا با چارتی که رویش کار میکنید را پیدا کنید و برای معامله تائیدی از دیگر چارتها نیز بگیرید ...بعنوان مثال انس طلا همگرایی بالایی با فرانک سوئیس در تایم های دیلی و ویکلی...دارد (هر چند مدتی است گیج میزند ) !
          .
          البته میدانم نصیحت کننده در دنیای ما زیاد میباشد , و شایدم هم مطالب بنده برایتان تکراری بود , ....تنها برای به اشتراک گذاری آنچه بر سر خودم آمده بود خدمتتان عرض کردم و امیدوارم در معاملات بعدیتان موفق باشید !
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• majid664
            ستاره‌دار (۴)
            • Oct 2011
            • 1052

هدف تسلیت به آن برادر کال مارجینی و همین طور نشان دادن حقیقت بازار است به خصوص به عزیزانی که به تازگی وارد بازارهای سرمایه شده اند

امید است سرمایه آن برادر کال شده بقای سرمایه شما باشد انشالله

وسیله ایاب و ذهاب هم هست

مکان: new york خیابان wall street کوچه 66 پلاک 7 بخش oil wti

مجلس زنانه در همان مکان می باشد

با تشکر از دوستان آشنایان: نوام چامسکی،رامین پدرام،arad700، heydar، حیدری،zatrader،majid 664 و دیگر عزیزان و بستگان
            امیر جان خیالی نیست. کال شدن ذات بازار فارکسه. بازم گلی به جمال فارکس که تمام تریدرها بعد از کال شدن خودشونو مقصر میدونن ولی در بازار بورس بعضا خیلی از افراد بدون تقصیر و بواسطه تصمیمات مسئولین سازمان بورس یا خیانت حقوقیها کال شدند مثل مورد اخیر باز شدن پالایشیها!/:.sadsmiley.:/
            آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
            وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• argo
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 745

جناب بهرامي
              بنده و شما زياد در مورد فاركس بحث كرديم
              خوشحال باشيد كه امروز متوجه ريسك بالاي فاركس شديد
              فاركس بازار سود اوري است اما نه براي ايراني ها
              اگر هدف شما در فاركس درامد ٢٠ درصدي درسال باشد هيچگاه كال نميشويد
              ولي ايراني تفاوت در امدي ٢٠ درصدي دلاري را با درامد ٢٠ درصدي ريالي متوجه نميشود
              انتظارات بالا باعث كال شدن حساب ميشود
              زمانيكه صحبت از ماهيانه ده درصد ميكنيد
              عاقبت كال شدن است
              ضررها باعث درسهاي سودمند ميشوند
              مورد اخر معامله گري هنر است و احتياج به احساس دارد
              همانطور كه هر ادمي نمي تواند با خاندن كتاب هنرمند شود معامله گري در فاركس هم همين است
              هنر ذاتي است و بايد ان را پرورش دهيد
              اگر توانستيد با نگاه كردن به نمودارها و مديريت سرمايه با احساستان درامد اكتساب كنيد به خودتان تبريك بگوييد
              كه اين استعداد را ذاتا داريد
              پي نوشت
              http://s3.amazonaws.com/tapatalk-emoji/emoji869.png
              "انسان بد روزي روزي ديگران را هم خراب ميكند "عمام

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

ممنون از نظرات شما دوستان عزیزم...
                دو سه هفته استراحت میکنم...
                بعضی وقتا میگم اه بابا بسه چهارساله کندل می بینیم
                این بار سعی میکنم با ریسک بسیار کم ورود کنم و در جاهای مناسب
                انشالله کال نشیم/:.smilingsmiley.:/

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

مدیریت سرمایه داشته باشیم
                  جمله ای که بارها شنیده ام و هیچگاه به ان عمل نکردم
                  چرا؟ چون طمع داشتم و فقط دنبال سود بودم
                  به تازگی مدیریت سرمایه انجام میدم و به اردرهایی که در زیان رفتن با یک بیخیالیه عجیبی نگاه میکنم...
                  اخرش میخواد بشه 10درصد زیان در وحشتناک ترین حالت
                  درسته سودمم کمه اما برا من تکرار سود و ارامش ارزش داره نه مقدار سود...
                  امتحانش کنید و لذت ببرید

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

امیر جان نظرت راجع به خزامیا چبه؟
                    Honesty is the best policy

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

از کعبه و با اولین تبر و ضربه ابراهیم عقاید من شروع شد...از صحرای سوزان عرب ها عبور کردم و به رشته کوه های زاگرس ایران رسیدم...بعد به دشت قزوین رسیدم و رشته کوه های البرز را دیدم...از انها عبور کردم و به شمال سرسبز رسیدم همان بهشت وعده داده شده...در انجا مردمانی بسیار از من جدا شدند و تنها برای دیدار الله به دریا رفتم و غرق او شدم....
                      .این سیر زندگی من است

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

از دست دادن فرصت ها موجب غم و اندوه است

فرصت های ناب بازار را دریابید

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

از کسی در بازار فقط و فقط سود شما رو میبینید و شما را با سود کردنتان در بازار میسنجند

فرار کنید

مهم کیفیفت کسب سود و چگونگی ان

با مولفهای بسیاری که باید سنجیده شود

بازارهای مالی نیر شغلی هست مثل تمام شغلهای ادم

البته از معتادین به سود های ناگهانی بپرسید حلاف این عرض خواهند گفت

--------------------------------------------------------------------------------

همه روشها رو تست کردم

ولی سیستم پیرو رند رو بر گریدم

لااقل میتونم بگم ریسک معقولی دارم و اینده بازار رو پیش بینی نمیکنم

چه در بورس چه در فارکس

ترجیع میدم سود کنم تا

تمام یک موج رو از کف تا انتها همراهی کنم /:.nono.:/

من معامله گری هستم که

بالا میخرم با بالاتر میفروشم

-----------------------------------------------------

معامله گری که سیستمش فرقی بین دوتا موج از نظر قدرت حرکت نداره

هنوز خیلی مونده تا بتونه سودهای تپل بکنه

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

یه جمله تاثیر گذار یکی از دوستان نقل قول کرد - شاید یکی از موثر ترین چیزهایی بود که تا بحال شنیدم.

بازاری های مالی جایی است که پول از جیب آدمهای عجول به جیب آدمهای صبور سرازیر میشه! "وارن بافت"

صبوری رو کجاها میشه تعریف میکرد؟

1) برای فراگیری از استاد مسلم یعنی بازار باید صبور بود -
                            2)برای ورود جدی سرمایه به بازار باید صبور بود-
                            3)برای انتظار دوره خوب بازار باید صبور بود -
                            4)در دوره بد قلق بازار باید صبور بود
                            5)برای رسیدن قیمت به اهداف مد نظر باید صبور بود
                            6)برای نتیجه گیری قطعی از روش برگزیده باید صبور بود

بازار با کسی شوخی نداره - نه به وضعیت جیب ما نگاه میکنه نه به غرور ما نه به مسئولیت های ما نه به وعده به وعید هایی که ما به خودمان یا دیگران دادیم !

مقاله و کتاب و تاپیک در این موارد بسیار است و هر حرفی تکرار مکررات هست .

راه میانبری وجود نداره و باید صبور بود - با یک پوزیشن نمیتونیم تکلیف خودمون رو با بازار معین کنیم - یه پروسه طولانی مدت و رنج آور است !

بسیار کسل کننده و بی روح ...

به نظر من سیستم یا روش یا تحلیل موفق معنی نداره - تریدر موفق معنی داره - تریدر موفق کیست خودش ممکنه چندین صفحه تاپیک رو ببره جلو!

بیشتر از هر مقوله ای باید متمرکز خودمان باشیم - اکثریت دچار خودآزاری هستیم - اوایل خودآزاری ناهوشیارانه اواخر خودآزاری هوشیارانه!

"در همیشه روی یک پاشنه نمیچرخه "

بازار همیشه روند نیست همیشه رنج نیست همیشه تحلیل پذیر نیست همیشه بنیادین نیست همیشه غیر منطقی نیست

همیشه منطقی نیست همیشه بخشنده نیست همیشه ظالم نیست همیشه قابل فهم نیست همیشه غیر قابل فهم نیست

سود بازار در ضرر های نداده است! هر چه قدر توانایی ما در تشخیص بازار خطرناک (بر اساس متد شخصی )بیشتر باشه احتمال موفقیت

ما در دوره های طولانی مدت بیشتر -اینم بر اساس تجربه بدست میاد - بزرگترین دارایی زندگی رو باید پرداخت کنی تا به این تجربه برسی

که آیا این تجربه منجر به سود آوری و آرامش خیال بشه یا نشه! عمرت رو باید بدی برای رسیدن به جواب بله یا خیر.

خلاصه ترید کردن کار بسیار ساده ایست - مشکل کمی تا اندکی سودآوری مستدام است!!
                            آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2015/05/03, 22:18.

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

یک صد دلاری در نفت sell زدم...چون طبق نظریه چهارچوب ها که در بورس هم همیشه ازش جواب گرفتم به نظرم نفت چهارچوب عوض کرد و به سمت 55.50 +-50 سنت در حرکته...

حد ضررم 10 دلار و حد سودمم میشه 22.90 دلار

هدفمم پول در آوردن نیست میخوام یک سالی یک صدمی کار کنم فقط روی روشم تمرکز کنم..

مادامی که نفت بخواد در این دو چهارب مشکلی رنگ بالا پایین بره حتی اگر 10 بار به حد ضرر بخورم باز سعی می کنم طبق چهارچوب معامله کنم

point 20 هم گذاشتم...دیگه باهاش کاری ندارم و فقط تماشا میکنم ببینم به حد سود میخوره یا پوینت یا حد ضرر...

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

یک صد دلاری در نفت sell زدم...چون طبق نظریه چهارچوب ها که در بورس هم همیشه ازش جواب گرفتم به نظرم نفت چهارچوب عوض کرد و به سمت 55.50 +-50 سنت در حرکته...

حد ضررم 10 دلار و حد سودمم میشه 22.90 دلار

هدفمم پول در آوردن نیست میخوام یک سالی یک صدمی کار کنم فقط روی روشم تمرکز کنم..

مادامی که نفت بخواد در این دو چهارب مشکلی رنگ بالا پایین بره حتی اگر 10 بار به حد ضرر بخورم باز سعی می کنم طبق چهارچوب معامله کنم

point 20 هم گذاشتم...دیگه باهاش کاری ندارم و فقط تماشا میکنم ببینم به حد سود میخوره یا پوینت یا حد ضرر...

این معامله با حد ضرر بسته شد...10 دلار زیان

البته اگر حد ضرر نداشتم تا 30 دلار زیانم می رفت و اصلا جالب نبود به خصوص وقته یک صدمی کار کردیم

یک نکته: وقتی کندل به اون گندگی زده دیگه آخرای یک نزوله روزانه است و با توجه به اخبار آمریکا منطقی تر این بود معامله نکنم

آمار نفت آمریکا منتشر شد و نفت برگشت و به حد ضرر خوردم

مثل این میمونه که سمگا از 318 استارت زد بعد من بیام رو 1100 تومن تو صف خرید بخرمش...دیگه کارش تموم شده...

در بازه روزانه حرکت من در نفت اشتباه بود...

نظر

در حال کار...
                                X