معامله برای معامله

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : معامله برای معامله

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
    قبلا گفتم .فعلا در بند این نیستم
    اگر انس 1280 فروش میزدیم تا 1230 میشه 4% که با اهرم 10 میشه 40 % ناقابل/.:biggrinsmiley.:/ کمتر از 5روز یه بنده خداای میشناسم که این سود رو زد به رگ البته تا 1230رو شک دارمتا اونجاش اومد یا نه؟
    دوستم آقای قاسمی 5 6 سالی تو فارکسه حرفه خوبی زد

گفت حتی در دمو نظم داشته باش و مبادا ضریب اهرمی بالا بزنی و کال مارجین بشی

آره خورده 1230 نکنه خودت بودی؟
    /:.yead.:/

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3239

​امیر جان نظرت راجع به سهام با شناور پایین چیه؟
      Honesty is the best policy

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        ​امیر جان نظرت راجع به سهام با شناور پایین چیه؟

سهام شناور پایین هم خوبه هم بد

خوب بخاطر اینکه میشه روش سوار شد و مدت ها در صف خرید قفلش لذت برد

بد بخاطر اینکه میشه مدت ها درش گیر کرد و از صف فروش زجر کشید

البته بستگی به مقدار سرمایه هم داره

پکرمان رو ببین سرمایه اش بالاست اما شناورش کم و حرکتش زجر آورتر

اما پکویر سرمایه پایین و شناور پایین اما حرکتش لذت بخش

سهام های سرمایه پایینی که p/e کمی دارند بسیار مناسبند به خصوص اگر سودشون تکرار شونده باشه و یا سود سال بعدشون بیشتر باشه: مثل پکویر و چافست

سرمایه پایین و شناور پایینه خوب، خیلی خوبه

خودت چی زیر نظر داری

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3239

واقعیتش به قول معروف داشتم فکر میکردم میشه از تاثیر تغیر و تحولات جهانی و گزارشاتی که اقتصاد آمریکا و ...ارسال شده، یک کلاهی واسه خودم بدوزم یا نه؟ هنوز دارم مطالعه میکنم نتیجه نگرفنم تا الان.فکر کنم بشه یه کارایی کرد.خدا پدر مادر معلمای انگلیسی دوران تحصیل را بیامرزه که حداقل یه نیمچه زبانی یادمون دادند که حداقل بتونیم استفاده کنیم.
          Honesty is the best policy

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
            واقعیتش به قول معروف داشتم فکر میکردم میشه از تاثیر تغیر و تحولات جهانی و گزارشاتی که اقتصاد آمریکا و ...ارسال شده، یک کلاهی واسه خودم بدوزم یا نه؟ هنوز دارم مطالعه میکنم نتیجه نگرفنم تا الان.فکر کنم بشه یه کارایی کرد.خدا پدر مادر معلمای انگلیسی دوران تحصیل را بیامرزه که حداقل یه نیمچه زبانی یادمون دادند که حداقل بتونیم استفاده کنیم.
            آراد یک تفاوت بین انسان موفق در معامله با بازنده هست

نوع نگاه و درک درست از مطالب خیلی مهمه...و البته نباید پیش داوری کرد باید صبر کنیم ببینیم نتایج این اخبارها چیست...

خبر نفت رو یادته؟باید می رفت بالا ولی بر عکس نفت ریخت

انشالله کلاه خوبی بدوزی

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

معامله گر تنها

شاید قبول نکنید اما من بعد از این مدتی که در بورس و فارکس مشغول بودم به یک نکته بسیار مهم رسیده ام که بارها توسط بهترین ها به من تاکید شد و معنای حرف آنها را نمی دانستم

یک معامله گر تنها بهتر از 100 معامله گر متحد عمل خواهد کرد

تحلیل دیگران را نخوانید

خودتان تحلیل کنید

خودتان ضرر کنید

خودتان سود کنید

خودتان تجربه کنید

تنها خودتان می توانید همانی شوید که باید بشوید

بگذارید علت سودها و ضررهایتان برخواسته از عمل خودتان باشد

متعصب نباشید اما خودتان تصمیم بگیرید حتی اگر این تصمیم به زیان ختم شود لازم است خودتان باشید

در کتاب چگونه دو میلیون دلار در بورس بدست آوردم نیکلاس دارواس به یک حس بسیار زیبایی اشاره کرده بود

ایشون گفته بود در حالی که در خیابان های شهر قدم می زدم می خواستم از موفقیت نیم میلیون دلاری خودم به دیگران بگویم اما تنها بودم

چگونه دو میلیون دلار در بورس بدست آورده ام را بخرید و بخوانیم...

نظر

• تیز بین
                عضو جدید
                • Jul 2013
                • 9

سلام به عزيزان
                من يه خورده اطلاعات تكنيكالي دارم و خواننده پر و پا قرص اين تاپيكم ... با اين وضع خراب بورس دلم ميخواد يه مقدار از سرمايه ام رو وارد بازارهاي مالي ديگه كنم تا هم اطلاعات تكنيكاليم بيشتر بشه و هم سودي نصيبم بشه .... مشكلم اينه كه اصلا نميدونم از كجا بايد شروع كرد ...

با اجازتون چنتا سوال ميپرسم ... ميدونم كه تايپ كردن جوابش براتون سخته .... اما اگه حوصله داشتيد ممنون ميشم جواب بديد:

1- از چه راهي از قيمتهاي جهاني نفت و طلا و جفت ارزها و شاخصها (مثل همين نزدك و سهام زيرمجموعه اش كه تاپيك جديد براش ايجاد شده) بصورت لحظه اي و دقيق مطلع ميشيد؟

2- از كدوم نرم افزار براي تحليل استفاده ميكنيد؟

3- از كدوم نرم افزار براي تريد استفاده ميكنيد؟

4- حساب دمو چطوري باز ميشه؟

5- حساب ريل چطوري باز ميشه؟

6- براي باز كردن حساب ريل چه بايد كرد؟ آيا بايد در بانكهاي خارجي حساب داشت يا در بانكهاي خودمون هم ميشه؟ طريقه باز كردن حساب دلاري چگونه است؟ آيا بايد در كشورهاي خارجي مثل تركيه اقدام به باز كردن حساب ريل كنم؟

7- (ف*ا*ر*ك*س) شامل چه چيزهايي است؟ آيا فقط جفت ارزها هستند يا اينكه نفت و طلا و شاخصها هم جزو (ف*ا*ر*ك*س) به حساب ميان؟

8- آيا در بازارهاي جهاني هم باید مثل بورس خودمون درصدي از مبلغ معامله را كارمزد و ماليات بدهيم ؟ بورس خودمون كه قربونش برم 1.5 درصد كارمزد داره!

ممنون از شما

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

سلام...خواهش می کنم نظر لطف شماست...

1- از چه راهي از قيمتهاي جهاني نفت و طلا و جفت ارزها و شاخصها (مثل همين نزدك و سهام زيرمجموعه اش كه تاپيك جديد براش ايجاد شده) بصورت لحظه اي و دقيق مطلع ميشيد؟

بعضی ها از طریق سایت هایی که به صورت لحظه ای قیمت ها رو منعکس می کنند نگاه می کنند اما من از روی نرم افزار متاتریدر 4 که از همونم برای معامله استفاده می کنم نگاه می کنم و خیلی سریع تر و دقیق تر است

متاتریدر 4 و 5

متاتریدر 4 ...چون کارگزاری من این نرم افزار رو ساپورت می کنه

حساب دمو رو میتونید از داخل این کارگزاری راه بندازید... اول با دانلود نرم افزار متاتریدر 4 که سمت چپ بالای صفحه هست شروع کنید بعد که نرم افزار نصب شد حساب دمو رو داخل نرم افزار می سازید و معامله می کنید

https://private.ifcmarkets.asia/fa/login

حساب ریل هم در همون لینکی که بهتون دادم سمت چپ بالا هست...نارنجی نوشته افتتاح حساب...کاملا فارسی است و راحت میتونید ثبت نام کنید

6- براي باز كردن حساب ريل چه بايد كرد؟ آيا بايد در بانكهاي خارجي حساب داشت يا در بانكهاي خودمون هم ميشه؟ طريقه باز كردن حساب دلاري چگونه است؟ آيا بايد در كشورهاي خارجي مثل تركيه اقدام به باز كردن حساب ريل كنم؟

نه احتیاجی به باز کردن حساب در بانک های خارجی یا ترکیه نیست...از طریق وبمانی میتونید پول خودتون رو انتقال بدید... و این قسمتش یک مقدار ریزه کاری داره باید تلفنی براتون بگم

7- (ف*ا*ر*ك*س) شامل چه چيزهايي است؟ آيا فقط جفت ارزها هستند يا اينكه نفت و طلا و شاخصها هم جزو (ف*ا*ر*ك*س) به حساب ميان؟

فارکس شامل جفت ارز ها،کالاها،سهام ها،شاخص ها

8- آيا در بازارهاي جهاني هم باید مثل بورس خودمون درصدي از مبلغ معامله را كارمزد و ماليات بدهيم ؟ بورس خودمون كه قربونش برم 1.5 درصد كارمزد داره!

بله کارمزد داره...کارمزد کارگزاری من 6 هست...یعنی وقتی مثلا 1000 دلار وارد یک معامله نفت میشم اول 6 دلار میرم تو زیان و کارمزد همون اول حساب میشه و کارمزد فروش دیگه ندارید...

09359959373 تماس بگیرید در خدمتم
                  /:.Heart.:/

اما به شدت پیشنهاد می کنم بعد یک سال کار با دمو و تسلط کامل وارد شوید...کسی که در بورس نتواند سود عالی ببرد بدون شک در فارکس 100 سرمایه اش نابود میشه

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

در اصل توسط تیز بین پست شده است View Post
                    سلام به عزيزان
                    من يه خورده اطلاعات تكنيكالي دارم و خواننده پر و پا قرص اين تاپيكم ... با اين وضع خراب بورس دلم ميخواد يه مقدار از سرمايه ام رو وارد بازارهاي مالي ديگه كنم تا هم اطلاعات تكنيكاليم بيشتر بشه و هم سودي نصيبم بشه .... مشكلم اينه كه اصلا نميدونم از كجا بايد شروع كرد ...

با اجازتون چنتا سوال ميپرسم ... ميدونم كه تايپ كردن جوابش براتون سخته .... اما اگه حوصله داشتيد ممنون ميشم جواب بديد:

ممنون از شما
                    آقای بهرامی عزیز
                    میدونم منظورتون از سوالات آموزشه, تشکر
                    با اجازتون یه سوال به سوالات شما اضافه میکنم
                    آیا در فارکس میشه سفارشات را قبل از رسیدن به اردر کنسل کرد؟ متشکرم

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                      آقای بهرامی عزیز
                      میدونم منظورتون از سوالات آموزشه, تشکر
                      با اجازتون یه سوال به سوالات شما اضافه میکنم
                      آیا در فارکس میشه سفارشات را قبل از رسیدن به اردر کنسل کرد؟ متشکرم
                      ارادتمندم دوست عزیز...بزرگوارید

شما در مورد سفارشات اصلا اون چیزی که تو بورس داریم رو بزارید کنار...

بله می شود

کلیک کنید اجرا میشه

کلیک کنید خروج می کنه

سفارش های شرطی مثل buy & sell limit .... buy & sell stop هم وجود داره

حد سود T/P و همین طور حد ضرر S/L هم هست

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                        سلام...خواهش می کنم نظر لطف شماست...

بعضی ها از طریق سایت هایی که به صورت لحظه ای قیمت ها رو منعکس می کنند نگاه می کنند اما من از روی نرم افزار متاتریدر 4 که از همونم برای معامله استفاده می کنم نگاه می کنم و خیلی سریع تر و دقیق تر است

متاتریدر 4 و 5

متاتریدر 4 ...چون کارگزاری من این نرم افزار رو ساپورت می کنه

حساب دمو رو میتونید از داخل این کارگزاری راه بندازید... اول با دانلود نرم افزار متاتریدر 4 که سمت چپ بالای صفحه هست شروع کنید بعد که نرم افزار نصب شد حساب دمو رو داخل نرم افزار می سازید و معامله می کنید

https://private.ifcmarkets.asia/fa/login

حساب ریل هم در همون لینکی که بهتون دادم سمت چپ بالا هست...نارنجی نوشته افتتاح حساب...کاملا فارسی است و راحت میتونید ثبت نام کنید

نه احتیاجی به باز کردن حساب در بانک های خارجی یا ترکیه نیست...از طریق وبمانی میتونید پول خودتون رو انتقال بدید... و این قسمتش یک مقدار ریزه کاری داره باید تلفنی براتون بگم

فارکس شامل جفت ارز ها،کالاها،سهام ها،شاخص ها

بله کارمزد داره...کارمزد کارگزاری من 6 هست...یعنی وقتی مثلا 1000 دلار وارد یک معامله نفت میشم اول 6 دلار میرم تو زیان و کارمزد همون اول حساب میشه و کارمزد فروش دیگه ندارید...

09359959373 تماس بگیرید در خدمتم
                        /:.Heart.:/

اما به شدت پیشنهاد می کنم بعد یک سال کار با دمو و تسلط کامل وارد شوید...کسی که در بورس نتواند سود عالی ببرد بدون شک در فارکس 100 سرمایه اش نابود میشه
                        پس قطعا" باید الفبای تحلیل تکنیکالو بلد بود؟

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                          پس قطعا" باید الفبای تحلیل تکنیکالو بلد بود؟
                          روانشناسی که 70 درصد موفقیت معاملات رو تشکیل میده

بعدش

تکنیکال که حتما...تسلط کامل

بعدش

بنیاد شناسی که بسیار هم و وسیع هست

به قدری وسیع که تصمیم گرفتم سر کلاس های یک درس مربوط به اقتصاد نفت در دانشگاه تهران برم بشینم و یاد بگیرم...

فارکس کارخانه علم است

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                            معامله گر تنها

شاید قبول نکنید اما من بعد از این مدتی که در بورس و فارکس مشغول بودم به یک نکته بسیار مهم رسیده ام که بارها توسط بهترین ها به من تاکید شد و معنای حرف آنها را نمی دانستم

یک معامله گر تنها بهتر از 100 معامله گر متحد عمل خواهد کرد

تحلیل دیگران را نخوانید

خودتان تحلیل کنید

خودتان ضرر کنید

خودتان سود کنید

خودتان تجربه کنید

تنها خودتان می توانید همانی شوید که باید بشوید

بگذارید علت سودها و ضررهایتان برخواسته از عمل خودتان باشد

متعصب نباشید اما خودتان تصمیم بگیرید حتی اگر این تصمیم به زیان ختم شود لازم است خودتان باشید

در کتاب چگونه دو میلیون دلار در بورس بدست آوردم نیکلاس دارواس به یک حس بسیار زیبایی اشاره کرده بود

ایشون گفته بود در حالی که در خیابان های شهر قدم می زدم می خواستم از موفقیت نیم میلیون دلاری خودم به دیگران بگویم اما تنها بودم

چگونه دو میلیون دلار در بورس بدست آورده ام را بخرید و بخوانیم...
                            بخاطر اهمیتش...

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

تنها باشید...تنها باشید... تنها باشید

معامله گری به مانند یک جهاد معنوی و یک سیر و سلوک عارفانه است

تاکید دوباره...

من توفیق این رو داشتم که در نزد کسانی باشم که بارها در معاملات شکست خورده اند و جز بهترین ها شده اند...

همه آنها به من تاکید بسیار داشته اند که تنها باشم

بعد زیان سنگین به معنای حرف آنها پی بردم و فعالیت خودم رو در فروم ها،گروه های اینترنتی و دیگر مکان ها به کل قطع کرده ام

و این تاپیک تا مدتی دیگر بسته خواهد شد و از اینجا هم دوری خواهم کرد

نظر

• تیز بین
                                عضو جدید
                                • Jul 2013
                                • 9

سلام به شما جناب بهرامی عزیز

تشکر از زخمات شما در این تاپیک

بنده فعلا درحال مطالعه در مورد مباحث تکنیکال و بازارهای جهانی و فارکس هستم و قصد دارم فعلا در محیط دمو فعالیت کنم

امیدوارم که بتوانم در این بازار موفق شوم ...

نظر

در حال کار...
                                X