معامله برای معامله

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : معامله برای معامله

در اصل توسط تیز بین پست شده است View Post
    سلام به شماشبتون بخیر ... امیدوارم تعطیلات پرسودی رو سپری کرده باشید .../:.coolsmiley02:./حقیقتش باز برام سوال پیش اومده .... ممنون میشم اگه جواب بدیدتو این جدول پایین متاتریدر دو تا بخش هست به نامهای trade و eposure که دارایی سهامدار رو نشون میده و البته بصورت لحظه ای همگام با تغییرات بازار درحال تغییرهخب balance که معلومه چیه ... این همون موجودی فعلی من پیش بروکر هستequity هم ارزش دارایی من بصورت لحظه ای هست که همگام با تغییرات بازار در حال تغییره اما متوجه نمیشم که این margin و free margin و margin level به چه معناست .... میشه لطفا توضیح بدید؟[ATTACH]3153[/ATTACH]ضمنا در این شکل پایین volume برایم نا مفهوم است ... چرا برای usd بصورت لحظه ای تغییر میکنه؟[ATTACH]3154[/ATTACH]
    دوست عزیزم من یک مشکلی برام پیش اومده شاید دیگم نیاممارجین پولتهفیری مارجین پولی که هنوز وارد معامله نشده و درگیر نیستاون درصد هم به 10 درصد برسه کال مارجین میشیشرمنده حالم خوش نیست

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

​امیر جان ایشالا که مشکلتون هرچی که هست، برطرف بشه و بتونیم مجددا در این فروم از تحلیل هاتون استفاه کنیم.
      Honesty is the best policy

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        ​امیر جان ایشالا که مشکلتون هرچی که هست، برطرف بشه و بتونیم مجددا در این فروم از تحلیل هاتون استفاه کنیم.

دیشب دوستم 80 درصد سرمایه اش رو از دست داد...به شدت اعصابم خورد شده...

حد ضرر ساده ترین چیز در عالم هستی رو من نمیدونم چرا این مرض طمع نمیزاره بزاریم

520 دلار در 4 روز سود کرده بود و دیروز 1920 دلار ضرر کرد

به شدت ناراحت و اعصابم خورد

و از این ناراحتم که چرا کد معاملاتی اش رو نگرفته بودم که نزارم اینطور بشه...چرا ولش کردم که تو این گرگ بازار تنها باشه؟

اونم چی پول وام...اه اه اه

طمع طمع طمع

لعنت به من
        آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/02/14, 20:30.

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
          دیشب دوستم 80 درصد سرمایه اش رو از دست داد....
          .
          .
          جناب بهرامی متاسفم برای دوست شما
          اما یک نکته ایی که اغلب معامله گران دچار مشکل میشوند اینکه مفاهیم را درک نمیکنند و تنهابه صرف اینکه کلمات و جملات را میدانند و میخوانند, فکر میکنند فهمیده اند ! و این دوست شما نیز بنابر نوع معامله ایی که انجام داده و به سرعت سرمایه را از بین برده مشخص است با مفاهیم مشکل داشته است !
          یکی از این کلمات ریسک است !
          مفهوم پذیرفتن یک ریسک در معامله ایی یعنی مقداری از ضرر و سود که اگر به سرمایه شما وارد شود نه از ضررش دچار افسردگی و پریشانی شوید و نه از مقدار سودی که کسب میکنید دچار ذوق مرگی مفرط شوید(درهر دو این حالتهای روانی آماده باختن هستید) ! چرا که مهم پوزیشن نیستی که گرفته اید! بلکه مهم کنترل خویش برای معاملات بعدی است !...
          شما تا زمانی که پول دارید میتوانید در بازی بمانید در غیر اینصورت اخراج میشوید !
          آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/02/14, 21:49.
          هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
            جناب بهرامی متاسفم برای دوست شما
            اما یک نکته ایی که اغلب معامله گران دچار مشکل میشوند اینکه مفاهیم را درک نمیکنند و تنهابه صرف اینکه کلمات و جملات را میدانند و میخوانند, فکر میکنند فهمیده اند ! و این دوست شما نیز بنابر نوع معامله ایی که انجام داده و به سرعت سرمایه را از بین برده مشخص است با مفاهیم مشکل داشته است !
            یکی از این کلمات ریسک است !
            مفهوم پذیرفتن یک ریسک در معامله ایی یعنی مقداری از ضرر و سود که اگر به سرمایه شما وارد شود نه از ضررش دچار افسردگی و پریشانی شوید و نه از مقدار سودی که کسب میکنید دچار ذوق مرگی مفرط شوید(درهر دو این حالتهای روانی آماده باختن هستید) ! چرا که مهم پوزیشن نیستی که گرفته اید! بلکه مهم کنترل خویش برای معاملات بعدی است !...
            شما تا زمانی که پول دارید میتوانید در بازی بمانید در غیر اینصورت اخراج میشوید !

جای تاسف است که ایشان فوق لیسانس امور مالی و جز تحصیل کردگان شاخه مدیریت ریسک هستند

و تاسف بسیار که هنوز به اهمیت روانشناسی پی نبرده اند

امیدوارم کسانی که وارد هر بازار سرمایه می شوند بدی هایش را بیشتر از خوبی هایش ببینند

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

امیدوارم کسانی که وارد هر بازار سرمایه می شوند بدی هایش را بیشتر از خوبی هایش ببینند
              حالا یک نکته جالب بگم , چند سال پیش بنده اعتیاد به بازی ریل پوکر داشتم(برای اشخاصی که فارکس کار میکنند توصیه به این بازی میشود)و خیلی هم باخت میدادم , ...یک شخص روسی بود که تقریبا دو سالی بود دنبال میکردم و مرتب حسابش شارژ میشد (البته باخت هم میداد) و سر هر میز و تورنمنتی مینشست با دست پر بیرون میآمد و معمولا کسی تمایل نداشت با ایشان بازی کند! یکباری از ایشان پرسیدم توصیه شما برای برنده ماندن چیست؟! او گفت , در هنگام بازی از دکمه fold (انصراف) زیاد استفاده کن !
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

حالا یک نکته جالب بگم , چند سال پیش بنده اعتیاد به بازی ریل پوکر داشتم(برای اشخاصی که فارکس کار میکنند توصیه به این بازی میشود)و خیلی هم باخت میدادم , ...یک شخص روسی بود که تقریبا دو سالی بود دنبال میکردم و مرتب حسابش شارژ میشد (البته باخت هم میداد) و سر هر میز و تورنمنتی مینشست با دست پر بیرون میآمد و معمولا کسی تمایل نداشت با ایشان بازی کند! یکباری از ایشان پرسیدم توصیه شما برای برنده ماندن چیست؟! او گفت , در هنگام بازی از دکمه fold (انصراف) زیاد استفاده کن !
                احسنت

دقیقا من به ایشان گفتم برادر من 520 دلار 4 روزه گرفتم 30 درصد سود کردی درخواست وجه بده بزارش تو حساب یک هفته استراحت کن...بکش کنار

احساس قدرت و غروری که داشت فوق العاده عجیب و غریب بود

من نمیدونم چرا اینطوریه

به قول داداش نوام چامسکی: معامله گری = پا گذاری بر روی نفس و شیطان درون

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

احسنت

دقیقا من به ایشان گفتم برادر من 520 دلار 4 روزه گرفتم 30 درصد سود کردی درخواست وجه بده بزارش تو حساب یک هفته استراحت کن...بکش کنار

.
                  .
                  احتمالا ایشان مانند چند روز پیش شما کارگری ساختمان نکردند تا قدر پولشان را بدانند :)

دو زمان بایستی از سر میز بازی بلند شد(البته کار هر شخصی نیست), وقتی که روی باختی و یا خیلی خوب بردی !

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

احتمالا ایشان مانند شما کارگری ساختمان نکردند تا قدر پولشان را بدانند :)

دو زمان بایستی از سر میز بازی بلند شد(البته کار هر شخصی نیست), وقتی که روی باختی و یا خیلی خوب بردی !

جناب گیلان در تکنیکال و بنیاد افراد تا سطح بی لیاقتی رشد خواهند کرد و در آن اوج به خودشون میان که چرا باز شکست؟

بر می گردن به قضیه روانشناسی و کنترل خود

من یکی از دوستانم هی میدید من همه جا درگیر نفت هستم گفت امیر این چیه به من یاد بده

بخدا من فقط دو چیز یاد دادم

بولینگر و ایچیموکو

آقا معامله می کنه باقلوا...امروز پرسید کارم خوبه؟گفتم تکنیکالت افتضاحه ولی کنترل شخصیتت معرکه است...

از بس آروم و بی تکبر و طمع معامله می کنه وقتی سودش میرسه به 10 می بنده

بهش میگم بابا این تا دلارم100 می رفت میگه بابا 35 هزار تومن تو 1 ساعت بسه میخوام چیکار...

شنگول کنان میره دنبال کارای گاوداری اش...

صد تا تریدر بورسی رو میزاره تو جیبش
                    آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/02/14, 23:55.

نظر

• گیلان
                      عضو فعال
                      • Jul 2011
                      • 2178

جناب گیلان در تکنیکال و بنیاد افراد تا سطح بی لیاقتی رشد خواهند کرد و در آن اوج به خودشون میان که چرا باز شکست؟

بر می گردن به قضیه روانشناسی و کنترل خود

من یکی از دوستانم هی میدید من همه جا درگیر نفت هستم گفت امیر این چیه به من یاد بده

بخدا من فقط دو چیز یاد دادم

بولینگر و ایچیموکو

آقا معامله می کنه باقلوا...امروز پرسید کارم خوبه؟گفتم تکنیکالت افتضاحه ولی کنترل شخصیتت معرکه است...

از بس آروم و بی تکبر و طمع معامله می کنه وقتی سودش میرسه به 10 می بنده

بهش میگم بابا این تا دلارم100 می رفت میگه بابا 35 هزار تومن تو 1 ساعت بسه میخوام چیکار...

شنگول کنان میره دنبال کارای گاوداری اش...

صد تا تریدر بورسی رو میزاره تو جیبش
                      باقلوا را خیلی خوب اومدی ...

ایچمیکویی که شما گفتید خودش به تنهایی یک استراتژی و سیستم معاملاتی کامل است که به زیبایی سیگنال ورود , خروج, حد ضرر ,حمایت , مقاومت و...را در خود دارد و اگر با روحیات و سرمایه شخصی هماهنگ باشد نیاز به ابزار دیگری ندارد و سود ساز است ! و این از نبوغ و اختراعات ژاپنی های بیش فعال میباشد .
                      بنده خودم حدودا 6 , 7 سالی بود تکنیکال معامله میکردم و اصلا متوجه ایچمیکو نشده بودم و بعد که اتفاقی متوجه شدم و پیگیرش شدم دیدم بسیار زیبا عمل میکند , اما با روحیات و سبک معاملات من همخوانی ندارد ,...شاید علتش اینست که بن و پایه تکنیکال بنده طور دیگری شکل گرفته و تغییرش مشکل است , !
                      .
                      پی نویس : با عرض معذرت که تاپیک هم به بیراهه رفت
                      موفق باشید:)

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3238

اجازه بدید من هم یک مطلب اضافه کنم.

کمی توضیحش سخته ولی ایشالا که بتونم منظورم را بیان کنم.ببینید چند اصل در معامله گری حکم فرماست.

1 تخصص در یکی از علوم تکنیال یا بنیادی یا روانشناسی(دانستن یکی از اینا ضروریه)

2 اعتماد به نفس کافی و جلوگیری از غرور بیجا و یا سرخوردگی افراطی

3 توانایی استفاده از دانش دیگران و تشخیص صحت و سقم آن و توانایی گریز از جوسازی های برخی در ظاهر متخصص بنیادی و با تکنیکال که ممکن است به دروغ برای بالابردن و یا کاهش یک سهم تلاش کنند.
                        4 توانایی بهره گیری از اخبار روز جهانی ، در زمان خودش و امکان دسترسی به اخبار لحظه ای دنیا، توضیح اینکه ، برخی اخبار بسیار مهم ، ممکنه با تاخیر چند روزه ترجمه بشند و در اختیار مخاطبان قرار گیرند، در این زمان ممکنه یهامدار زیان بزرگی شناسایی کند یا از یک سود خوب ، محروم ماند.
                        Honesty is the best policy

نظر

• تیز بین
                          عضو جدید
                          • Jul 2013
                          • 9

سلام
                          ممنون از توضیح خوبتون

فقط ببخشید سه تا سوال دیگه دارم ... قول میدم آخرین سوالاتم باشه/:.Heart.:/:

1- شما فرمودین پایین ترین میزان margin level که یک معامله گر میتونه داشته باشه 10 درصده ... خب اگر این عدد زیر 100 درصد بره یعنی من به بروکر بدهکار میشم ... آیا بروکرها این ریسک رو میکنن که اجازه بدن مارجین لول بره زیر 100 درصد؟

2- ارزش هر پیپ برای یک لات معامله چقدر هست؟ آیا ده دلاره؟ و اینکه آیا برای همه جفت ارزها و سایر شاخصها و کالاها مثل نفت و طلا یک مقدار معلوم و مشخصه یا برای هرکدوم فرق میکنه؟

3- آیا برای محاسبه لوریج، باید قیمت معامله را هم درنظر بگیرم یا فقط سایز لات کفایت میکنه؟ مثلا فرض کنید با بالانس 1000 دلار قصد دارم پوزیشن خرید 0.2 لاتی در EURUSD بگیرم که قیمتش 1.1000 هست ... حالا اگر قیمت همین جفت ارز به 1.4000 برسه و من بخوام همین پوزیشن خرید رو با شرایط مشابه قبل (یعنی بالانس 1000 دلار و سایز لات 0.2) بگیرم باید از اهرم بزرگتری استفاده کنم ؟؟؟ یعنی چون قیمت بالا رفته اهرم بزرگتر میشه (با فرض ثابت بودن سایر متغیرها)؟؟؟ یا اینکه اهرم اصلا ربطی به قیمت نداره و صرفا براساس سایز لات معامله، تعیین میشه؟؟؟

از صبر و حوصله تون ممنونم.
                          آخرین ویرایش توسط تیز بین؛ 2015/02/15, 23:35.

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط تیز بین پست شده است View Post
                            سلام
                            ممنون از توضیح خوبتون

فقط ببخشید سه تا سوال دیگه دارم ... قول میدم آخرین سوالاتم باشه/:.Heart.:/:

1- شما فرمودین پایین ترین میزان margin level که یک معامله گر میتونه داشته باشه 10 درصده ... خب اگر این عدد زیر 100 درصد بره یعنی من به بروکر بدهکار میشم ... آیا بروکرها این ریسک رو میکنن که اجازه بدن مارجین لول بره زیر 100 درصد؟

2- ارزش هر پیپ برای یک لات معامله چقدر هست؟ آیا ده دلاره؟ و اینکه آیا برای همه جفت ارزها و سایر شاخصها و کالاها مثل نفت و طلا یک مقدار معلوم و مشخصه یا برای هرکدوم فرق میکنه؟

3- آیا برای محاسبه لوریج، باید قیمت معامله را هم درنظر بگیرم یا فقط سایز لات کفایت میکنه؟ مثلا فرض کنید با بالانس 1000 دلار قصد دارم پوزیشن خرید 0.2 لاتی در EURUSD بگیرم که قیمتش 1.1000 هست ... حالا اگر قیمت همین جفت ارز به 1.4000 برسه و من بخوام همین پوزیشن خرید رو با شرایط مشابه قبل (یعنی بالانس 1000 دلار و سایز لات 0.2) بگیرم باید از اهرم بزرگتری استفاده کنم ؟؟؟ یعنی چون قیمت بالا رفته اهرم بزرگتر میشه (با فرض ثابت بودن سایر متغیرها)؟؟؟ یا اینکه اهرم اصلا ربطی به قیمت نداره و صرفا براساس سایز لات معامله، تعیین میشه؟؟؟

از صبر و حوصله تون ممنونم.
                            laughingsmiley /:.Heart.:/

من گفتم اگر margin level شما به 10 درصد برسه کارگزاری اتومات از معامله شما رو خارج می کنه و به عبارتی کارتون تمومه

اگر شما یک لات رو به صورت استاندارد 100000 هزار دلار در نظر بگیرید به ازای هر یک پیپ 10 دلار خواهد بود البته اگر این پیپ رو مثلا در جفت ارز در نظر بگیریم...مثلا یورو دلار 1.0001 اگر بشه 1.0002 میشه یک پیپ...اما این موضوع در نفت طلا و ین فرق فوکوله

مثلا اگر در نفت شما 100000 هزار دلار یا همان یک لات بزنید به ازای هر یک سنت تغییرات قیمتی نفت مثلا از 40.10 به 40.11 شما 100 دلار تغییر سرمایه رو مشاهده می کنید

لورویج پول شماست که چند برابر شده... وقتی میگن leverage شما 1:100هست یعنی سرمایه شما ضربدر 100می شود

مثلا اگر 1000 دلار پول داری 100 برابر میشه 100000 دلار

این ضریب اهرمی پول شما رو چند برابر می کنه و کاری نداره شما میخوای چی کنی...از قبل انتخاب شده و ثابت هست...موجودی رو چند برابر می کنه

اینکه میگید اهرم بزرگتر میشه بی معنیه برای من...ببینید شما ضریبه اهرمیتون 1:100 هست اون کار نداره چی میخوای بخری یا بفروشی...

اون هر چی در حسابتون هست رو ضربدر 100 می کنه...

چی شدددددد...این جزوه رو بخون از اول قشنگ متوجه بشی شاید من بد توضیح میدم

اینجا برو دانلود کن بخونش

نام کتاب: آشنایی با فارکس نویسنده: سعید دلیلی/نیشتمان اسراری تعداد صفحات: 192 فرمت کتاب: PDF زبان کتاب: فارسی توضیحات: فارکس ، بازار خرید، فروش و تبدیل ارزهای مختلف است. فارکس ، بازار جدیدی است که در جهان روبه گسترش است و البته در ایران هنوز ناشناخنه مانده است. فارکس بازار پر پتانسیلی است و با

نظر

• تیز بین
                              عضو جدید
                              • Jul 2013
                              • 9

سلام به شما عزیزان

من قبلاً قول داده بودم که سری سوالات قبل ، آخرین سوالاتم باشه /:.tonguesmiley:./.... خب تو این یک هفته حسابی مطالعه کردم و اکثر موضوعات فار*کس* برام روشن شد ...

حالا فقط یه سوال برام باقی مونده که اگه دوستان اجازه بدهند مطرح کنم /:.Heart.:/....

در بخش account history یه ستون هست که swap نام داره و سوالم اینه که اصلاً این یعنی چی و چه کاربردی داره و چطور محاسبه میشه؟؟ و اینکه چرا همیشه منفیه؟؟؟ یعنی همیشه باعث ضرر من میشه و پوزیشن من چه با سود و چه با ضرر کلوز شده باشه باید این swap را بعنوان ضرر متحمل بشم .... وسوال دیگه اینکه آیا این swap فقط مربوط به معامله نفت است یا جفت ارزها را هم شامل میشود ؟؟؟؟

نظر

• تیز بین
                                عضو جدید
                                • Jul 2013
                                • 9

آخرین ویرایش توسط تیز بین؛ 2015/02/24, 00:37.

نظر

در حال کار...
                                X