معامله برای معامله

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : معامله برای معامله

سلام

روزی که وارد بورس شدم مثل همه هیچی بلد نبودم...به واسطه تجربه چندین ساله پدر با یک سری مقدمات اولیه آشنا شدم

اما بدون اینکه بدونم تکنیکال ، بنیاد و روانشانسی و... چی هست پیش خودم گفتم برای درک یک سهام باید بدونم چی داره چی نداره...وضعش چطوره

ناخودآگاه وارد صورت های مالی شدم و شروع کردم به مطالعه وضعیت شرکت ها

اوایل بسیار سخت بود چون هیچی نمیدونستم...در حالی که خیلی از اون شرکت ها نیازی نبود وقتی براشون بزارم چون به لحاظ بنیادی در همون لحظات اول بررسی به سادگی می شد فهمید این شرکت بدرد نمیخوره

کم کم نسبت به بنیاد و تحلیل بنیادی شناخت بیشتری پیدا کردم اما حقیقتا درسته که بنیاد بخش مهمی از تغییرات قیمتی است اما همه چیز اون نبود و بر خلاف تحلیل و بررسی هام شرکتی که فکر می کردم عالیه ریزش می کرد

خوشبختانه با خوندن اولین کتاب بورسیم یعنی کتاب : چگونه دو میلیون دلار در بورس بدست آوردم نوشته نیکلاس دارواس با قیمت ها بیشتر آشنا شدم

ابتدا روی کاغذ تغییرات قیمتی و چهارچوب های قیمتی سهام های هدف رو یادداشت می کردم

بدون اینکه بدونم تحلیل تکنیکال چیه ی روز داخل یکی از این فروم ها ی نمودار دیدم گفتم عجب چیزیه...نمودار خطی

ی مدت خودم نمودار می کشیدم...یک خط افقی یک خط عموی...تاریخ و قیمت...نقطه نقطه قیمت پایانی ها رو به هم وصل می کردم تا نمودار داشته باشم

بالاخره بعد 2 سال فهمیدم اوه پسر نرم افزار داره به نام مفید تریدر همه اینکارارو برات انجام میده
    :D

خیلی خوشحال بودم تازه فهمیدم این تحلیل تکنیکال جان مورفی که خریدم و گوشه خونه خاک میخوره چیه

شروع کردم به تکنیکالی کار کردن و از بنیاد دوری کردم اما تکنیکال خطا زیاد داشت و خیلی جاها اعداد ارقام فضایی میداد...مثلا این موج شمارا یهو میگن قیمت سهام تا فلان جا رشد می کنه در صورتی که بنیاد هیچ وقت اجازه رشد رو بهش نمیده و حتی اگر به اونجا برسه بعدش به شدت افت می کنه

با مباحث روانشناسی هم آشنا شدم و شناخت خودم و افکار مردم رو لازمه کار دونستم

سرتونو درد نیارم بعد چند سال فهمیدم که یک کندل در تکنیکال = بنیاد (50%) + روانشناسی + عوامل تاثیر گذار خارجی + خیلی مسائل ریز دیگر که متناسب با هر سهم تاثیر خودشون رو میزارن

خیلی ها میگن چه نیازی است بنیاد رو بشناسیم؟در حالی که همه چیز و خیلی بیش از آن در یک کندل تکنیکال وجود دارد

اما پاسخ من اینه که خیلی وقت ها یک بنیادی کار جایی خرید می کند که هیچ تکنیکال کاری عقلش به آن نمی رسد

یا خیلی جاها تکنیکال نقاط هدفی رو تعیین می کند که بنیاد هیچگاه به آن اجازه رسیدن را نمی دهد

بین بینا و نابینا تفاوت بسیار است

شما باید دلایل رشد و نزول چه بنیادی، چهتکنیکالی و روانشناسی یا هر چیز دیگری را بدانید تا بتوانید درست تصمیم بگیرید

همه اینها در کنار هم بسیار زیباست در غیر این صورت کورکورانه حرکت خواهیم کرد

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

خموتور (موتورسازان تراکتورسازی ایران)

سهمی با سود 26 تومنی p/e 10.5 یعنی حدود 5 واحد بیشتر از p/e بدون ریسک اقتصاد کشور

با قیمت 282 تومن و تکنیکال و بنیادی جالب

با یک بررسی نسبتا سریع در صورت های مالی سالانه شرکت و همین طور صورت مالی سال 88 شرکت چیزای جالبی فهمیدم

مقدار فروش محصول نسبت به سال 88 در سال 93 کاهش داشته

مثلا موتور 4 سیلندر الان 15000 تا فروخته اون موقع 22 هزارتا میفروخته

قیمت اون موقع بوده 2186000 تومن الان شده 5340000 تومن یعنی بیش از دو و نیم برابر قیمت یک موتور افزایش پیدا کرده

اما متاسفانه حاشیه سود خالص شرکت از 14 درصد در سال 88 به 3 درصد در سال 93 رسیده

اگر همون حاشیه سود یعنی 14 درصد رو داشت الان حدود 100 تومن به ازای هر سهم باید سود می ساخت

اینجاست که باید بگیم هر افزایش قیمتی به نفع شرکت نیست و البته دولت و فشار هایی که به بخش تولید کشور وارد شده دلایلی دیگری است که این سهم رو به اینجا کشونده وگرنه این سهم جاش اینجا نیست

از دیگر دلایل p/e بالای شرکت

1-سرمایه کم آن است ....204 میلیون سهم با شناور 12 درصد به ظاهر که با یک حجم پولی قوی می توان آن را مثبت کرد

2- ارزان بودن قیمت هر سهم نسبت به قیمت اجناس یا کالاهای دیگر در خارج از بازار بورس...آدامس خرسی 500 تومن است و دوام و شیرینی آن 1 ساعت است

بنیادش اینو به من میگه اگر توافق بشود من در چند سال بعد توافق می توانم با افزایش حاشیه سود خود سود بالاتری بسازم و می توانم با پیشرفت تکنولوژی تولیدی خود افق بهتری رو برای خودم ترسیم کنم

البته از ناحیه افزایش تولید هم میتونه سود بیشتری ایجاد کنه

نمیخوام وارد بحث بعد توافق بشم چون چندتا عامل مثل کاهش قیمت مواد اولیه و از طرفی کاهش احتمالی قیمت محصولات و بالا رفتن سهم بازار و... می شود که فعلا بسیار زود است صحبت کنیم

شرکت کار داره...

اما تکنیکالش

https://charts.mql5.com/8/212/d1-mof...-13713-png.png

نتیجه: من نمیتونم در این قیمت ها بخرمش جز دو حالت: 1-توافق شده باشه اونم بعد از هیجانات بفروشم 2- رانت داشته باشم

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

چند روزی به این سهم زیاد نگاه می کنم...سنگین هست اما خوب و با ثبات حرکت کرده

رانفور

به لحاظ بنیادی هم برام جالب و خوب بود

جز صنایع خوب بازارم هست

این نوشته ها صرفا جنبه جمع بندی کارامه و توصیه ای برای خرید و یا فروش نیست

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

امروز مروری به معاملات گذشته داشتم...هم خوشحال شدم و هم ناراحت

خوشحال از اینکه به جا فروختم به خصوص وخارزم و سایپا و وبیمه و...

از طرفی ناراحت که در اوج بی خبری بازار سمگا رو خریدم اما مثل پنیر از دستش دادم...

البته بعد فروش تا 318 افت کرد و من دوباره ورود نکردم

یادش بخیر چه روزای خوبی بود

نظر

• rezayours.rg
            عضو جدید
            • Apr 2016
            • 15

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
            به نام خداوند بخشنده مهربان

تصمیم دارم در صورت موافقت مدیریت محترم سایت در این تاپیک از زندگی معاملاتی خودم بنویسم

معاملات،اصول و روش هایی که دارم،نکات مهم،مسائل آموزشی

خلاصه هر آنچه که در این روزگار من باهاش درگیرم و احساس می کنم میتونه به شما خواننده عزیز هم کنه می نویسم

امید است هدف موفقیت در معامله باشد نه حساب کردن سود ها و زیان هایمان

معامله برای معامله

موفق و سربلند باشید
            امیر جان از مطالبی که در این تاپیک نوشتی بسیار استفاده کردم و از شما اموختم .
            وظیفه خودم میدانم از انتقال معلومات و تجربیاتت قدردانی کنم و با توجه به اینکه در نزدیکی شما زندگی میکنم (آبیک)امیدوارم بتوانم از نزدیک زیارتتان کنم و از دریای دانشتان بهره مند گردم .

نظر

• rezayours.rg
              عضو جدید
              • Apr 2016
              • 15

از مطالب عالی و اموزنده شما سپاسگزاری و تشکر میشود .
              بسیار اموزنده و کاربردی هستند مطالبتان ممنون

نظر

• Patient
                عضو عادی
                • Dec 2016
                • 26

بیش از سه سال می گذرد و هنوز در بازار فارکس به فعالیت می پردازم

امشب ناخوداگاه یاد این تاپیک ارزشمندم افتادم و تصمیم گرفتم بار دیگر در ادامه مطالب گذشته بنویسم

این بار پربارتر و محکمتر و علمی تر

این روز ها پیشرفت کردم و دیگر تنها نفت معامله نمی کنم بلکه جفت ارزها رو در معاملات خودم اوردم

بیشترین تمرکزم بر روی یورو دلار و دلار ین هست

و بیشتر درباره امریکا مطالعه می کنم و اقتصاد امریکا رو نسبت به گذشته خیلی بهتر درک می کنم

امیدوارم ادامه مطالبم بعد از مدت ها برای شما خواننده عزیز خوب و مفید باشد انشالله

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

در اصل توسط Patient پست شده است View Post
                  سلام اقا ماشالله حافظه

اره امیر بهرامی ام...ممنونم بابت توضیحاتتون، پس بیشتر گروه ها هنوز با مشکلات خودشون دست و پنجه نرم می گنند

پتروشیمی ها خوراکشون چی شد؟

شکربن اخرش زمینش رو فروخت؟

گروه رایانه چه می کنند؟

با تشکر فراوان
                  مجددا سلام؛
                  ببخشید من جواب این پرسش ها را نمی دانستم... از طرف دیگر هم گفتم بی جواب نماند و حمل بر بی احترامی نشود...

=============

نرخ پتروشیمی ها دو سال پیش تصویب شد... ولی روی بازار تاثیر خاصی نگذاشت و از طرف دیگر یک جوری با فرمول و ابهام روبرو شد... (قیمت مشروط شده به قیمت نفت و گاز خلیج فارس و لندن و ... کلا فرمولش هم -من ندیدم ولی می گویند- چیز پیچیده ای است... و حساب که کردند دیدند قیمت نفت که معمولی شود آن هم معمولی می شود و هیچ فرقی نمی کند...
                  در مورد گروه رایانه من چند وقت پیش با آقای شروین شهریاری (درست گفتم اسمش را؟ حافظه ام مشکل دارد...) صحبت می کردم می گفت خود سهامداران عمده ی رایانه حاضرند در همین قیمت های تابلو! به صورت بلوکی سهامشان را بفروشند! (و تو خود حدیث مفصل خوان از این مجمل!)

دوستان می گویند این بورس ما شده قمارحانه و ما هم همه شدیم قمارباز!
                  =============

خوب... آقا... از خودت بگو...
                  کار و بار چطور است؟ بیاییم فارکس؟ نیایم؟ (البته من که نمی خواهم بیایم... ولی منظورم این بود که اوضاعش خوب است... تا آنجا که بتوانی به بقیه پیشنهاد ورود بدهی؟)
                  نموداری کار می کنی یا بنیادی؟
                  اگر خاطرت باشد چندین سال پیش شما کلا نموداری کار می کردی و بنده کاملا بنیادی...
                  الان بنده 180 درجه چرخش داشته ام و کاملا نموداری کار می کنم...

=============

یا علی
                  «محمد حسین» هستم.
                  امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• Patient
                    عضو عادی
                    • Dec 2016
                    • 26

دیشب به دلیل راه یابی اقای ماکرون به دور دوم در انتخابات فرانسه همراه با خانم مارین لوپن یورو دلار از خود واکنش مثبت نشان داد و با ۲۰۰ پیپ افزایش در ۱.۰۹۲۰ کار خود را شروع کرد

فرانسه جز مهمترین کشورهای ناحیه یورو می باشد و طرح برگزاری انتخابات برای خروج فرانسه از ناحیه یورو توسط خانم لوپن مطرح است که اگر چنین اتفاقی بی افتد یورو عملا در استانه نابودی کامل قرار خواهد گرفت

از طرفی رییس بانک مرکزی اروپا اقای دراقی علاقمند به کاهش ارزش یورو به علت صادرات بهتر و رشد بهتر اقتصادی است

باید برای دور دوم انتخابات هم منتظر ماند تا ببینیم چی میشه

نظر

• Patient
                      عضو عادی
                      • Dec 2016
                      • 26

بازارهای بورس آمریکا اروپا و آسیا امروز مثبت بوده اند و واکنش مثبتی نسبت به انتخابات فرانسه از خود داشته اند

در اقتصاد بین الملل ضعف و قدرت یک اقتصاد و یک کشور بر دیگر کشور ها اثر گذار است

طلا هم با بازگشایی بازار نزول کرد و به عدد 1270 رسید

اوراق قرضه آمریکا رشدی 4 صدم درصدی داشته اما ثبات در رشد اوراق قرضه بسیار مهم است و شکست حمایت 2.2 می تواند به طلا برای رشد کمک کند

اما در جفت ارز یورو دلار احتمالا شاهد پر کردن گپ قیمتی تا دور بعدی انتخابات خواهیم بود و در 1.0800 معامله گران وارد پوزیشن بای خواهند شد

نظر

در حال کار...
                      X