معامله برای معامله

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : معامله برای معامله

ZA TRADER فدات بشم من همه این فرمایشات شما رو مو مو به مو انجام میدم...

دیشب دمیدویدم موقع دو داشتم به نمودارام فکر می کردم

میدونی قضیه چیه به نظر من در چیزی که روند داره باید معامله کرد

من از 75 دلار تا 50 دلار بیشتر معاملاتم موفقیت آمیز بود

از بولینگر ،ایچیموکو،مووینگ ها و انواع روش های خرید و فروش استفاده کردم

اما به خودم قول داده بودم بین 40 الی 50 دست به نفت نزنم ولی متاسفانه طمع کردیم و معامله کردیم

چیزی که روند نداره و خنثی است خطرناکه

همین بورسه ایران رو ببینید

چرا سال 91 تا برج 10 92 ملت سود کردند؟

چون بازار داشت سود می داد...اون موقع هم نفت داشت به من سود می داد وگرنه من کار خاصی نکردم

بخاطر همین دارم وارد سهام ، کالا یا جفت ارز هایی میشم که روند دارند و بهم میتونن سود بدن

معامله در یک روند خنثی با احترام = قمار

حال بدیه...به خصوص شما که کال مارجین شدی قشنگ میفهمی چی میگم

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

جناب بهرامی خیلی ها نونشون تو همین روند خنثی هستش ، :.thumbsupsmileyanim
      همه چی بستگی به روش و استراتژی شما داره.
      ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
        جناب بهرامی خیلی ها نونشون تو همین روند خنثی هستش ، :.thumbsupsmileyanim
        همه چی بستگی به روش و استراتژی شما داره.

من تو روند خنثی ی چیز رو خیلی خطری میدونم اینکه قدرت های پولی هستند که هر لحظه امکان داره نمودار رو به سمت ببرن که ضرر کنیم و یا آنچنان هیجاناتی ایجاد کنند و کندل های عجیب و غریبی زده بشه که نفهمیم قضیه چیه

شما این ناحیه ای که من در نفت مشخص کردم رو ببینید...تکنیکال وقتی اون کندل گنده زده شد گفته یا پیغمبر رفتیم برای 43 اما کندل های بعدی دقیقا بر عکس عمل کردن

من به این ناحیه میگم ناحیه خطرناک چون هیچ مشخص نیست نفت میخواد بره سمت 53 یا میخواد بره 40

در روزانه واگرایی عجیب و غریب داریم اما از طرفی کارشناسا هی میگن نفت 40 میشه

پس چرا من در این وضعیت ورود کنم؟ چرا ریسک کنم...هر چقدر سود میخواد بده بده به من ربطی نداره

نظر

• za_trader
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1456

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

من تو روند خنثی ی چیز رو خیلی خطری میدونم اینکه قدرت های پولی هستند که هر لحظه امکان داره نمودار رو به سمت ببرن که ضرر کنیم و یا آنچنان هیجاناتی ایجاد کنند و کندل های عجیب و غریبی زده بشه که نفهمیم قضیه چیه

شما این ناحیه ای که من در نفت مشخص کردم رو ببینید...تکنیکال وقتی اون کندل گنده زده شد گفته یا پیغمبر رفتیم برای 43 اما کندل های بعدی دقیقا بر عکس عمل کردن

من به این ناحیه میگم ناحیه خطرناک چون هیچ مشخص نیست نفت میخواد بره سمت 53 یا میخواد بره 40

در روزانه واگرایی عجیب و غریب داریم اما از طرفی کارشناسا هی میگن نفت 40 میشه

پس چرا من در این وضعیت ورود کنم؟ چرا ریسک کنم...هر چقدر سود میخواد بده بده به من ربطی نداره

یه چیزی بهت بگم وقتی تو به حرفهای کسه دیگه گوش میدی یعنی نابود شدنت نزدیکه ، باید به خودت اعتماد داشته باشی ، همه شبیه هم هستند ، ما خودمون هستیم که از اونا برای خودمون بت ساختیم ، به خودت به روشت ایمان داشته باش وگرنه نابود میشی.اگر روشت میگه به فروش ولی بقیه میگن بخر تو به فروش چون تو خودت برای خودت استراتژی داری و به حرف کسای دیگه هم گوش نکن.

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

جناب بهرامی باید این رو بدونی شما تریدر هستی نه تحلیلگر ، این دو تا خیلی با هم فرق میکنن.
            یکی میاد میگه مثلا قراره نفت بشه 30 دلار تموم حالا یا میاد یا نمیاد ، ولی کسی که ترید میکنه قضیه اش فرق میکنه.
            خیلی از تحلیل گرها ترید نمیکنند

نظر

• گیلان
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 2178

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
              جناب بهرامی باید این رو بدونی شما تریدر هستی نه تحلیلگر ، این دو تا خیلی با هم فرق میکنن.
              یکی میاد میگه مثلا قراره نفت بشه 30 دلار تموم حالا یا میاد یا نمیاد ، ولی کسی که ترید میکنه قضیه اش فرق میکنه.
              خیلی از تحلیل گرها ترید نمیکنند
              دقیقا !

مخصوصا آندسته از تحلیلگرانی که تعصب به تحلیل نیز دارند ! و مشخص است اصلا نمیدانند ترید در فارکس و با ضریب یعنی چه ؟ تنها زمانی که قیمت از تارگتشان فاصله میگیرد , زمان را گشاد میکنند و میگویند بلاخره به تارگتم میرسد ....البته دربازه بلند مدت همه مرده ایم !
              یکباری در بورکس یک شخصی تارگت 800 دلاری برای انس طلا داد , به ایشان گفتم از چه طریق و در چه بازه زمانی مد نظر شما به این تارگت میرسد !؟ ایشان گفت تا سال 2018 به این عدد میرسد !!!! ....انسان دیگر میماند به این شخص چه بگوید #:-S
              در فضای واقعی ترید ریل به تجربه به بنده ثابت شده است اشخاصی که تعصب به تحلیلشان دارند یا اصلا مفهوم بازارهای بین المللی را نمیدانند یا اینکه بسیار تازه کار و ناپخته هستند و در هر دو صورت اگر وارد معاملات شوند بالای 99 درصد نامزد کال مارجین شدن هستند و اصلا در بازارهایی مانند فارکس کمین چنین اشخاص سر به هوا و متعصب و پرمدعایی را میکشد تا با حوصله هر چه دارند از چنگشان خارج کند !
              البته شاید در مواردی قیمت به تحلیلشان هم برسد اما در برایند معاملات بلند مدت جزو 95 درصد بازنده های فارکس میباشند !
              آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/01/30, 16:02.
              هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• rahnama
                عضو فعال
                • Jul 2012
                • 770

در اصل توسط M.B پست شده است View Post
                دوستان سلام لطفا یکی معرف ما شود ما را فعال کنند.
                مقدمت گلباران . دوست عزیز اگر فعال نیستی این پست را چگونه زدید.به هر حال اگر مدیریت محترم اجازه دهند من معرف ایشان خواهم بود.
                http://forums.boursy.com/group.php?groupid=14
                اینستاگرام من :
                منتظر شما عزیزان هستم.
                www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

دوست عزیزم آقای نوام چامسکی لطف فرمودن لینکی دادن برای آموزش تحلیل تکنیکال

آموزش تحلیل تکنیکال

http://trainbit.com/folders/9751621884

نظر

• rahnama
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 770

با تشکر از هر دو بزرگوار:

http://forums.boursy.com/group.php?d...163&do=discuss
                    اینستاگرام من :
                    منتظر شما عزیزان هستم.
                    www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

فشار قلبی

امشب من در اوج ناشی گری و در اوج مخالف با روند و دشمنی با روند عمل کردم

امشب به طرز وحشتناکی با روند جنگیدم

قلبم درد گرفت و حدود 20 درصد سرمایه ام به زیان رفته بود

با توکل به خدا و تمام فشاری که روم بود بر خلاف روند sell های عجیب و غریب باز می کردم و به مدد آخرین اردر برآیند معامله را با 70 سنت یعنی کمتر از 1 دلار سود بستم

معامله ای که اگر دوستی با روند را در آن پی گرفته بودم به سودی نزدیک به 400 دلار می رسیدم

شاید باورتون نشه اما برای اولین بار در عمرم الگوهای تکنیکالی در مانیتور را بوسیدم که انقدر دقیق و صحیح عمل کردند

هم خوشحالم و هم ناراحتم

این تصویر رو برای همیشه بالای مانیتور و اتاق خوابم نصب می کنم تا همیشه یادآور این لحظات مهم زندگی ام در بازار فارکس باشند

نظر

• علی علیزاده
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 1159

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                        فشار قلبی

امشب من در اوج ناشی گری و در اوج مخالف با روند و دشمنی با روند عمل کردم

امشب به طرز وحشتناکی با روند جنگیدم

قلبم درد گرفت و حدود 20 درصد سرمایه ام به زیان رفته بود

با توکل به خدا و تمام فشاری که روم بود بر خلاف روند sell های عجیب و غریب باز می کردم و به مدد آخرین اردر برآیند معامله را با 70 سنت یعنی کمتر از 1 دلار سود بستم

معامله ای که اگر دوستی با روند را در آن پی گرفته بودم به سودی نزدیک به 400 دلار می رسیدم

شاید باورتون نشه اما برای اولین بار در عمرم الگوهای تکنیکالی در مانیتور را بوسیدم که انقدر دقیق و صحیح عمل کردند

هم خوشحالم و هم ناراحتم

این تصویر رو برای همیشه بالای مانیتور و اتاق خوابم نصب می کنم تا همیشه یادآور این لحظات مهم زندگی ام در بازار فارکس باشند

اقای بهرامی عزیز متاسفانه خط رونداتونو اشتباه رسم میکنید روش رسم کردنتون بدرد بازار بورس ایران میخوره فقط نه فارکس....اگه خط رونداتونو اینجوری رسم کنید مطمیننا ضرر میکنید....در ضمن از هیچ اندیکاتوری هم استفاده نکن چون جز ضرر چیزی نصیبتون نمیشه.اندیکاتور ها همشون عقب تر حرکت میکنن ...اینو دوستانه گفتم...ببخشید انقد رک و راست حرف میزنم ناراحت نشید چون مفقط میخوام به نفع خودتون باشه....یه جمله قشنگ بگم از لقمان حکیم:لقمان میگه اگه سرزنش های من به ارسطو نبود ارسطو به هیچ جا نمیرسید...
                        آخرین ویرایش توسط علی علیزاده؛ 2015/02/04, 08:57.
                        یا غنی....

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                          اقای بهرامی عزیز متاسفانه خط رونداتونو اشتباه رسم میکنید روش رسم کردنتون بدرد بازار بورس ایران میخوره فقط نه فارکس....اگه خط رونداتونو اینجوری رسم کنید مطمیننا ضرر میکنید....در ضمن از هیچ اندیکاتوری هم استفاده نکن چون جز ضرر چیزی نصیبتون نمیشه.اندیکاتور ها همشون عقب تر حرکت میکنن ...اینو دوستانه گفتم...ببخشید انقد رک و راست حرف میزنم ناراحت نشید چون مفقط میخوام به نفع خودتون باشه....یه جمله قشنگ بگم از لقمان حکیم:لقمان میگه اگه سرزنش های من به ارسطو نبود ارسطو به هیچ جا نمیرسید...
                          خب اشکال خط روند مثلث رو میگید؟ممنونم

من بعضی اوقات در کشیدن خط روند ها هیجانات کندل ها رو در نظر نمی گیرم

درستش رو بکشید ببینم...چون خیلی سر سری کشیدم

نظر

• علی علیزاده
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1159

اولا فارکس از تایم فریم یساعته فقط استفاده بکن...والا با نوشتن نمیتونم بهتون بگم چجوری باید خط روندارو رسم کنید باید عملی نشونت بدم...حالا یبار یه تماس تلفنی باهام برقرار کنید و برات کامل توضیح میدم...فقط چون انقد به فارکس علاقه داری یادت میخوام بدم چون حیفه یه روش غلطو یاد بگیری و بهش پایبند بشی....درضمن نفت کمتر رو قانون تکنیکال جلو میره اینو همیشه یادت باشه....این شمارم هس.....09367354363
                            یا غنی....

نظر

• امیر بهرامی
                              Banned
                              • Jul 2013
                              • 2201

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                              اولا فارکس از تایم فریم یساعته فقط استفاده بکن...والا با نوشتن نمیتونم بهتون بگم چجوری باید خط روندارو رسم کنید باید عملی نشونت بدم...حالا یبار یه تماس تلفنی باهام برقرار کنید و برات کامل توضیح میدم...فقط چون انقد به فارکس علاقه داری یادت میخوام بدم چون حیفه یه روش غلطو یاد بگیری و بهش پایبند بشی....درضمن نفت کمتر رو قانون تکنیکال جلو میره اینو همیشه یادت باشه....
                              با احترام باید بگم فقط وجود نداره...امیدوارم ناراحت نشید ولی چه دلیلی داره وقتی دیگر تایم های معتبر مثل روزانه هم هست استفاده نکنیم

من دیشب با استفاده از تایم هفتگی و روی مووینگ 9 روزه ایچیموکو سل زدم وگرنه سود نمی کردم

خب جناب علیزاده بکشید عکسشو بزارید ببینم...مرسی از لطف شما دوست عزیز...ولی هر طور نگاه می کنم نمیدونم منظورتون چیه...استفاده می کنم

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

سلام امیر تایپیک جدید مبارک.
                                انس چرا کار نمیکنی انس خیلی عالیه. هنوز دمو کار میکنم فقط انس میزنم .
                                دارم روش های مختلف رو تست میکنم تا برسم به یه برنامه ثابت .

نظر

در حال کار...
                                X