مسابقه فاركس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي
    عضو فعال
    • Jan 2010
    • 274

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
    سلام
    اینکه روی نمودار ema میاره.
    من میخوام ema روی rsi بیاد.
    سلام

شما بايد براي اينكار از پنجره هدايت گر در سمت چپ نرم افزار هر انديكاتوري خواستيد دراگ كنيد و بندازيد رو rsi .

نظر

• بوف کور
      Banned
      • Aug 2025
      • 1422

خب ممنون از دوست عزیز که از دیگر عزیزان دلجویی کردند که این نه تنها بد نیست بلکه بزرگواری و مناعت طبع ایشونو نشون می ده
      به هر حال یکی از ایرادات نت همین است که متاسفانه منتقل کننده خوبی برای احساس نیست و ممکنه بنده مثلا جمله ای را با لبخند بنویسم و قصدم شوخی و یا انبساط خاطر طرف مقابلم باشد ولی چون در نوشتار احساس منتقل نمی شه منظوری 180 درجه متفاوت با نیتم برداشت بشه
      در هر صورت بنده نظرم اینه که چون ما در این سایت می نویسیم حتی اگر از نظر سلیقه و یا تفکر زاویه ای با مدیریت داریم باید به نظر ایشون احترام بگذاریم
      چون افرادی که در فرم هستند زیادند و نمی شه که یک گروه کم خودشونو با بقیه ست کنند و اصلا این ممکن نیست ولی همه می تونند خودشونو با یک گروه کوچک که انصافا مسولیت سختی هم دارند یک دست تر کنند و اگر مشکلی پیش اومد دوستانه و در خصوصی حلش کنند تا کدورت ها تبدیل یه کینه نگردد
      باز هم از دوست عزیز بابای دارا سپاسگذارم

نظر

• shadi
        کاربر فعال
        • Jul 2011
        • 914

جناب بابای دارا قبلا صداقت کلام و درستی رفتار شما در این سایت بر همگان ثابت شده ومطمئان اساتیدی که نام بردید متوجه منظور شما شدند

مثلا خير سرم خواستم بگم كه ما بايد در محضر اين عزيزان شاگردي كنيم نه اينكه كنارشون رقابتي داشته باشيم
        امیدوارم مسابقه مجددا شروع بشه آخه خیلی به خودمون امید داشتیم آخر بشیم=))

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Aug 2025
          • 1422

در اصل توسط محاد پست شده است View Post
          عجب!!!!!!!!!
          پس بگو اون اخم واسه چیه.
          ----------------------------------------
          چند تا سئوال:
          1-تو خرید و فروش -خرید رو متوجه میشم یعنی چی-اما فروش رو نه.
          مثلا تو یه قیمتی خرید میکنی و این خریدت رو تو یه قیمت دیگه میفروشی.
          در مورد فروش تو یه قیمتی میفروشی بعد میخری؟یعنی چی؟

2-صفحه خرید و فروش رو که باز میکنی چرا قیمت خرید و فروش فرق میکنه با هم؟

3-عددی که در ستون سود در قسمت معامله نوشته میشه چی رو نشون میده؟
          ممنون
          اگر تا الان جواب سوالا ها رو پیدا نکرده باشید که شک دارم :)
          ببینید ما در فارکس هم می تونیم بخریم هم می تونیم بفروشیم
          یعنی این که شما پیش بینی خود را خرید و فروش می کنید
          مثلا ما در بورس پیش بینی می کنیم صدرا می شه 250 تومت و می خریمش و وقتی د 250 می فروشیم
          اما حالتی دومی هم هست که ما پیش بینی کنیم که این سهم می شه 130 کاری نمی تونیم بکنیم جز این که صبر کنیم
          در بازار فارکس شما وقتی پیش بینیتون بر ریزش باشه بدون انکه داشته باشی می تونید بفروشید
          و بعد که به اون قیمت رسید پوزیشنتونو ببندید
          و از این پیش بینی درستتون سود کنید مثل اتی
          2- قیمت خرید فروش متفاوته چون در همون لحظه اول که پوزیشن می گیرید با این اختلافی که داره رسما شما سود بروکر رو پرداخت کردید و این اختلاف اسپرد معاملاتی یا همون کارمزد است
          3-اون عدد قابل تفییر است ولی تعریف اولیه خودش پیپه که می تونید بر حسب دلار تغییرش بدید

نظر

• rezaafshari110
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 347

در اصل توسط مصطفي پست شده است View Post
            سلام

شما بايد براي اينكار از پنجره هدايت گر در سمت چپ نرم افزار هر انديكاتوري خواستيد دراگ كنيد و بندازيد رو rsi .
            مصطفی جان خیلی متشکرم از لطفی که داشتید ولی ma روی rsi نیومد.
            اگه ممکنه خودت امتحان کن.
            حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
            همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• محاد
              عضو فعال
              • May 2011
              • 601

عجب اعتیادی میاره این فارکس
              ---------------
              آمی بروکر رو که باز میکنم همش از نمودار توقع دارم شروع به حرکت کنه
              --------------
              خانم تدین
              مسابقه رو دریابید

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Aug 2025
                • 1422

دوستانی که تازه شروع به کار کردند این هفته تمرین کنند تا انشالله برنامه هایی برای پر باز تر شدن مسابقه داریم
                دوستان تازه کار می تونن در این تاپیک نمونه معاملات و استیمنت هاشونو نمایش بدند تا اگر اشکالی در کارشون دیده شد یا به مشکلی برخوردند توسط سایر عزیزان حل شود

نظر

• rezaafshari110
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 347

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                  دوستانی که تازه شروع به کار کردند این هفته تمرین کنند تا انشالله برنامه هایی برای پر باز تر شدن مسابقه داریم
                  دوستان تازه کار می تونن در این تاپیک نمونه معاملات و استیمنت هاشونو نمایش بدند تا اگر اشکالی در کارشون دیده شد یا به مشکلی برخوردند توسط سایر عزیزان حل شود
                  خانم تدین بیا یک کاری کن که هم خیر دنیا توشه هم خیر آخرت
                  لطفا یک استراتژی خوب معاملاتی معرفی کنید تا ما تازه کارها روی اون کار کنیم اینجوری هم در مورد بحث میشه و همه به اطلاعت مفیدی دست پیدا میکنند و هم خیلی ها دعاتون میکنن که صدرا
                  بیاد بالا چون قرار بود شما روش تک سهم بشی
                  همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• hamid26967
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 416

با سلام و خسته نباشید خدمت خانم تدین
                    منم مشتاق هستم تو مسابقه شرکت کنم گرچه چیزی از فارکس نمی دونم اما با کمک بابای دار کم کم دارم راه می افتم
                    لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• بوف کور
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 1422

لطفا یک استراتژی خوب معاملاتی معرفی کنید تا ما تازه کارها روی اون کار کنیم اینجوری هم در مورد بحث میشه و همه به اطلاعت مفیدی دست پیدا میکنند و هم خیلی ها دعاتون میکنن که صدرا
                      بیاد بالا چون قرار بود شما روش تک سهم بشی
                      کسی که رو صدرا تک سهم می شه کارش از دعا گذشته ولی باز ممنون :)
                      برای شروع از دوست عزیز بابای دار تقاضا می کنم استراتژی استاد بزرگوار جناب پشوتن مشهوری نژاد رو توضیح بدهند بنده هم اگز لازم بود کمکشون می کنم
                      برای قدم اول هم ساده است و هم از گیج شدن دوستان جلوگیری می کند

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 1422

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                        با سلام و خسته نباشید خدمت خانم تدین
                        منم مشتاق هستم تو مسابقه شرکت کنم گرچه چیزی از فارکس نمی دونم اما با کمک بابای دار کم کم دارم راه می افتم
                        با ارزوی موفقیت برای شما

نظر

• rezaafshari110
                          عضو فعال
                          • Oct 2011
                          • 347

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                          کسی که رو صدرا تک سهم می شه کارش از دعا گذشته ولی باز ممنون :)
                          برای شروع از دوست عزیز بابای دار تقاضا می کنم استراتژی استاد بزرگوار جناب پشوتن مشهوری نژاد رو توضیح بدهند بنده هم اگز لازم بود کمکشون می کنم
                          برای قدم اول هم ساده است و هم از گیج شدن دوستان جلوگیری می کند
                          با اجازه آقای بابای دارای عزیز این لینک آموزش استراتژی استاد پشوتن میباشد.

کلا این استراتژی همون استراتژی break out می باشد.

نظر

• بابای دارا
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 768

لطفا یک استراتژی خوب معاملاتی معرفی کنید
                            امان از این خانم معلم امان ...

هر وقت کلمه استراتژی رو می شنوم یاد بازی IGI می افتم، نمی دونم کسی اینجا هست که بازی کرده باشه یا نه؟
                            ولی عجیب ارتباطی داره با ترید کردن ;)

طبق فرمایشات استاد Holy هر تریدری باید یه استراتژی و روشی رو برای خرید و فروش و نوسانگیری داشته باشه
                            و بهترین استراتژی، روشی که لبه بیشتری داشته باشه
                            خانم معلم لطف کردن و از من خواستن در مورد سیستم پشوتن یا همون PTM توضیح بدم، اطاعت امر :)

... عرض شود که من تازه دو بخش مقدماتی و متوسطه رو تموم کردم و می تونم ادعا کنم که اگه تمام قوانین این روش رعایت بشه هیچ استاپی نخواهیم داشت.

در ادامه توضیح دوست عزیزم آقا رضا، باید عرض شود که پایه این روش بر مبنای سیگنال بسیار موثق Break Out استوار شده و در کنار بهره گیری ازخطوط EMA، قدرت و جهت امواج رو تشخیص می دیم
                            در ادامه با روش تحلیل کردن بازار آشنا می شید و اطلاعات جدیدی در مورد اندیکاتور مکدی خواهید آموخت
                            انتخاب نقطه مناسب برای ورود و خروج از معامله و تعیین محل مناسب استاپ ها و تارگت ها از دیگر ویژگیهای این روش می باشد
                            در ابتدا شما با اعداد ثابت و مفروض کارو شروع می کنید و سپس روش های سه گانه بهینه سازی حد ضرر رو فرا می گیرد

طبق نتایج بدست اومده از این روش بهترین حد ضرر متوسط 18 PIP و بهترین حد سود متوسط 66 PiP برآورد شده است که با توجه به میزان حجم معاملات، میزان بازدهی سرمایه شما متفاوت خواهد بود.

چند توصیه برای دوستانم دارم :

1- قبل از اتمام بخش مقدماتی به هیچ عنوان حساب ریل باز نکنید
                            2- ترید نکردن رو بیاموزید
                            3- بدون مدیریت سرمایه وارد پوزیشنی نشوید
                            4- بدون استاپ لاس و تارگت هیچ اوردری نذارید
                            5- و سفارش اکید آقای مشهوری نژاد مبنی بر عدم پیش بینی مارکت رو جدی بگیرید
                            6- دوشنبه صبح و جمعه بعد از ظهر هیچ پوزیشن بازی نداشته باشید
                            7- قبول کنید ضرر کردن جز معاملات است و هیچ وقت برای بازار آرزو، نذر، نیاز، دعای زیر بارون، نماز حاجت و ... نخونید و براحتی ضرری که ناشی از تحلیل اشتباه خودتون است رو بپذیرید و پوزیشن زیان ده رو ببنید.
                            8- توصیه های که کردم جدی بگیرید که مارکت شما رو تنبیه نکنه

مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

من که تازه کارم و اطلاعات چندانی در این خصوص ندارم
                              ولی جمعه نقره بای زده بودم الان با سود خیلی بالا بستمش
                              500دلارم شد تقریبا 900دلار:D
                              مسابقه کی برگزار میشه؟:p
                              الان هم برای طلا سل زدم ببینم چطور میشه!!
                              البته چون ازمایشیه و اهمیت زیاد نداره واسم با تحلیل خاصی انجام نمیدم و فقط چون دیدم خیلی تند طلا رفت بالا و معمولا بعد از رشد شارپ یه مقدار اصلاح میشه خریدم;)
                              فعلا که یه مقدار سود شده فعلا صبر میکنم:-?
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

همون طور که حدس میزدم شد و اون سل طلارو هم با سود بستم و با یکی دو تا نوسان دیگه رسوندم موجودی رو به 960دلار:-|
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X