مسابقه فاركس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Aug 2025
    • 1422

یورو یو اس دی

نظر

• بوف کور
      Banned
      • Aug 2025
      • 1422

دوستانی که پرسیدند
      به نظر بنده یورو یو اس دی همچنان ریزشی است
      امکان دیدن 1.3400 هست و بعد دوباره ریزشی است

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Aug 2025
        • 1422

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
        دوستانی که پرسیدند
        به نظر بنده یورو یو اس دی همچنان ریزشی است
        امکان دیدن 1.3400 هست و بعد دوباره ریزشی است
        یورو به این نقطه رسید با واگرایی مخفی منفی در مک دی به نظرم الان نقطه مناسبی برای سل است که احتمال شکستن کف قبلی زیاد می باشد

آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/12/07, 22:54.

نظر

• rezaafshari110
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 347

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
          سلام
          نمیدونم چرا اسم مسابقه که میاد تاپیکها همیشه توی صدر هستن و هر چند دقیقه یک مطلب جدید دارن ولی اسم آموزش که میاد دیگه کسی مطلب نمیزه؟
          خب ولش کن.حالا یکی بگه توی متاتریدر برای بدست آوردن اختلاف پیپ توی کندل ها از چه اندیکاتوری باید استفاده کرد؟یعنی فاصله بین چندتا کندل از طریق چه اندیکاتوری مشخص میشه؟
          آی ایهاالناس کسی نیست جواب سوال منو بده؟
          حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
          همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• بابای دارا
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 768

چو داني و پرسي سوالت خطاست رضا جان :-?
            خانم معلم كمي گرفتارند
            بقيه دوستان هم در حال جمع كردن دلارهاشون هستند :d

شنبه يكشنبه كه بازار بسته مي شه شايد بتوني كسي رو پيدا كني ;)
            مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• سپه
              كاربر فعال
              • Dec 2010
              • 790

اقا رضا من یکی که جرات نمی کنم از خانم معلم سئوال پرسم:( ( بعد سئوال شما خودتان را فرستاد برای تحقیق انهم چه پیگیرانه):D

اون راهی که تا حالا رفتی را اگر در تاپیک دیگری شرح بدهی واقعا عصا کش جمع دیگری خواهی شد:p
              ( از دانلود نرم افزار وتا نصبش و ...)

این پست من رو هم ناظران و پلیسان اگر بعد 1-2 روزی حذف کند عالی است
              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

چه نوسانات شدیدی داشت امروز بازارها@-)
                مخصوصا طلا نقره و یورو به دلار
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بوف کور
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 1422

یورو به این نقطه رسید با واگرایی مخفی منفی در مک دی به نظرم الان نقطه مناسبی برای سل است که احتمال شکستن کف قبلی زیاد می باشد

کف قبلی شکسته شد احتمال ریزش بازهم هم بیشتر از رشد یورو است

نظر

• بوف کور
                    Banned
                    • Aug 2025
                    • 1422

بابا من انقده هم بد نیستم خیلی بدین همتون
                    =((

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 1113

سلام
                      استاد سرکار خانم تدین از بزرگترین اساتید حاضر بورس و فارکس هستند ، بنده هر زمان در تحلیل سهم یا نموداری درمونده میشم از ایشون سئوال میکنم و نظر ایشون رو میخوام
                      از علم و دانش و احاطه ایشون همین بس که بخش آموزشی ایشون در ارتباط با واگرایی ها رو اگه در تاپیک آموزشی بخونین پر از نکاتی است که در هیچ جا نمیتونین پیدا کنین و با وجود سخت بودن مبحث به قدری ساده و جذاب توضیح دادند که حتی کسی که برای اولین بار میخواد با این مفاهیم آشنا بشه هم میتونه مطلب رو درک کنه ،این طرز آموزش تنها از کسی برمیاد که هم بار علمی بالا و تجربه فراوان داره ،راه دور نملخواد بریم ،کافی سرمون رو بالا کنیم و دو سه پست قبل ،تحلیل یورو ایشون روببینین ،اگه به فرمایش ایشون رفتار کرده بودیم
                      این ریزش شارپ رو میتونستیم بگیریم یا اگه تاپیک رو ورق بزنین تحلیلهای طلای ایشون که همه تارگت زده ،مشت نمونه خرواره ،منتها به قدری ایشون اهل افتادگی و شکسته نفسی هستند که کمتر حاضر میشند حتی عنوان کنند سهم مورد نظر با نموداری که تحلیل کردن به تارگت رسیده ،برخلاف بعضی فرومها که دوتا تحلیل متناقض میکنند بالاخره یکی به نتیجه میرسه و همون رو بارها و بارها به رخ همه میکشند

استاد محترم ،خانم تدین به دلیل بزرگواری و شکسته نفسی ذاتی که داشتند فرمودند از لفظ استاد که به حق شایستگی اون رو دارند برای ایشون استفاده نفرمایید ،ما همه به فرمایش ایشون احترام میزاریم(هرچند شخصا دریغم میاد از این لفظ برای ایشون استفاده نشه) اما از دوستان درخواست اکید دارم از الفاظ دیگه مثل خانم معلم یا .... نیز که شاید در بعضی موارد شائبه مزاح هم داشته باشه استفاده نفرمایید ،ایشون بر سر بنده و کل فروم منت گذاشتند و وقت گرانبهاشون رو در جهت بالابردن سطح علمی فروم صرف میکنند،پس برماست که نهایت احترامی که در توان داریم رو برای ایشون رعایت کنیم .

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Aug 2025
                        • 1422

تربیت شاگرد می کنند استاد و شرمنده تر بنده رو در مقابل خودشون و سایر دوستان
                        از همه عذر می خوام که نتونستم مسیر رو بهتر از این که هست بروم
                        استاد عزیز تلاش بیشتری خواهیم کرد که جلب رضایت شما رو به دست بیاریم
                        دوستای خوب این تاپیک هم به افتخار حضور شما تلاششونو دو صد چندان می کنند و خدمت همشون ارادت دارم
                        دل زیبایت را می ستایم استاد
                        و برایت صدها شاخه گل می چینم
                        ارزویم این است که به باغ قلبت
                        نوزد باد خزان @};-

نظر

• مهراز
                          عضو عادی
                          • Feb 2011
                          • 207

سلام و عرض ادب
                          انصافا همین یه پست رو اگه بهش توجه میکردیم و سل می گذاشتیم جه سودی میکردیم.

انصافا فقط زدن یک تشکر در زیر پستهای ارزشمند ایشون و استاد نادیده holy عزیز بنده رو راضی نمیکرد. از اینکه بی مزد و بی منت
                          حاصل تجربیات و زحماتتون رو در اختیار قرار میدید بسیار سپاسگزارم.
                          کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

با تشکر فراوان از زحمات اساتید عزیزم خانم تدین و جناب holy

ببینید دوستان کار کردن علمی تو فارکس خیلی سخته و تجربه و تمرکز خاص خودشو میخواد باید درآن واحد رفتارهای پوزیشنتوتو تو چند تایم فریم مدنظر داشته باشی تا درست اقدام کنی

زهره جان خیلی باتجربه هستند 10 دقیقه دارم با ایشون تلفنی صحبت میکنم اونقدر سرشون شلوغه که میگم زهره جان بعدا مزاحمت میشم چون بقیه دیدن چقدر پوزیشنهای عالی شکار میکنند ولشون نمیکنند.

با این همه مشغله اگه قدری رو دیرتر جواب دادند نباید بگونه ای کامنت بزنیم که شک و شبهه بوجود بیاد و موجب رنجششون بشیم.

زهره جان بعنوان خواهر دوست و شاگردت بخاطر همه تلاشهات ازت تشکر میکنم

(راستی زهره جان تو تاپیکم ازم در مورد طلا سوال کردم از دیشب دارم روش کار میکنم سعی میکنم امروز اماده بشه به فریادم برس :* )

نظر

• rezaafshari110
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 347

سلام خانم تدین
                              امکان داره زحمت بکشید ودر مورد کارایی chinkou span در سیستم ابر ایچیموکو توضیحاتی بفرمایید؟
                              حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                              همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Aug 2025
                                • 1422

سلام خانم تدین
                                امکان داره زحمت بکشید ودر مورد کارایی chinkou span در سیستم ابر ایچیموکو توضیحاتی بفرمایید؟
                                سلام اقا رضای گل
                                خدمتتون عرض کنم متاسفانه لب تابم منهدم شد :(
                                فعلا هیچی ندارم نه نرم افزار نه متا
                                این مبحثی که فرمودید مبحث فوقالعاده ای است که باید دونه دونه با شکل توضیح بدم
                                یا صبر کنیدنرم افزار ها رو نصب کنم یا خودتون زحمت اموزش به بنده و بقیه دوستان رو بکشید :)

نظر

در حال کار...
                                X