در اصل توسط بوف کور پست شده است
View Post
مسابقه فاركس
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post[B]در قسمت اندیکاتورها
بعد گرایش ها رو انتخاب کنید
moving average را انتخاب کنید
سپس دوره را 5 و روش را exponential بزنید [/B]
اینکه روی نمودار ema میاره.
من میخوام ema روی rsi بیاد.حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
از تمامی دوستان و اساتید دعوت میشه نظر خودشون را در رابطه با نمودار زیر بگویند
خانم تذین و میرزامحمدی و همجنین سایر آقایان بابای دارا و حجت و ماموت و سایرین
این نمودار هفتگی شاخص دلار است که به نظر میاد شرایط تشکیل سروشانه کف بزرگی را دارا باشد
که در این صورت رونذ میان مدت خیلی از جفت ارزها مشخص میشود
حالا به نظر دوستان الگو تا چه حد موثق است ؟؟
نظر
-
مرتضی جان لطف کن به نمودار اندیکاتور مکدی رو هم اضافه کن
بعلاوه حجم معاملات لطفا
چارت روزانه اش رو هم بی زحمت بذار بعد نظر بدیم
متشکرممشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
-
یعنی مسابقه تعطیل؟
کلی دلمو صابون زده بودم واسه جایزه
:d. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postحیسن جان پلت فورم وینزور شاخص دلار را داره میتونی از اونجا ببینی
شما لطفا بذارش تا بقیه دوستان هم مشارکت کنند، اگه صلاح بدونی دربارش مفصل مباحثه کنیم انشاالله یه مطلب آموزشی مفید برای سایر دوستان در بیاد :)مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده استمثل اینکه محمود جان وقتمون از سر راه آوردیم کلا سرکاریم دیگه :-w :-?
و به نظرم ایده ی جالبیه.
بعید میدونم مسابقه لغو بشه
چون من روی جایزه این مسابقه حساب کردم
بوفی جان جایزه چیه؟ من عــــــــــــــــــــــــــاشق لامبورگینی ام :dآخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/11/25, 21:58.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
چیزی که نگرانش بودم پیش اومد
بازهم دوستانی باعث دلخوری دوستان دیگری شدند و دو سه نفری از مسابقه انصراف دادند
بنابراین فعلا تا نتونم جلب رضایت سایرین و بگیرم مسابقه ای در کار نخواهد بوذ
ضمن عذر خواهی از عزیزانی که وقت گذاشتند و روی بنده رو زمین نذاشتن
کاش یکم کم غرور تر و پخته تر صحبت می کردیم
نظر
-
سلام
خانم تدین شما نیتتون خیر بوده و من مطمئن هستم هدفتون آموزش به افراد تازه کار و بهتر شدن استراتژی معملاتی افراد قدیمی تر بوده.
حالا از شما و دوستان دیگه تقاضا دارم با توجه به اینکه اینجا بحث صف خرید و صف فروش و حجم و ... نیست در صورت امکان در مورد آموزش
چند استراتژی خوب فعالیت خودتون رو ادامه بدید.
با تشکر از زحمات این چند روزه شما و دیگر عزیزانحضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postچیزی که نگرانش بودم پیش اومد
پس بگو اون اخم واسه چیه.
----------------------------------------
چند تا سئوال:
1-تو خرید و فروش -خرید رو متوجه میشم یعنی چی-اما فروش رو نه.
مثلا تو یه قیمتی خرید میکنی و این خریدت رو تو یه قیمت دیگه میفروشی.
در مورد فروش تو یه قیمتی میفروشی بعد میخری؟یعنی چی؟
2-صفحه خرید و فروش رو که باز میکنی چرا قیمت خرید و فروش فرق میکنه با هم؟
3-عددی که در ستون سود در قسمت معامله نوشته میشه چی رو نشون میده؟
ممنون
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postچیزی که نگرانش بودم پیش اومد
طي مذاكره با بوف كور عزيزم مسابقه فاركس به دليل به حد نصاب نرسيد اين هفته برگزار نخواهد شد و تاريخ برگزاري به زودي اعلام خواهد شد:)to continue, please follow me on my page
نظر
-
میبینم که مسابقتون هم که لغو شد....:)).......فک کنم که به خاطر اون یه سوال من بود که چون جواب ندادین آه من گرفتو مسابقه لغو شد(شوخی)!!!!!!!!!!:))
از همین تاپیک همتونو برای یه مسابقه خصوصی توی irvex برای یه دوره 1 ماهه ....مخصوصا الان که شاخص مریضه و به احتمال زیاد به زیر 24000 خواد رسید(سخت شدن شناسایی سود)دعوت میکنم!!!
این مسابقه فقط و فقط با حضور همه بزرگان سایت برگزار میشه!!!!
اینجوری دیگه همه چیز روشنه.....و هچ بهونه ایی هم برای قهر کردن کسی وجود نداره..../:)...
فقط یه نظره......./:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Postجسارتا بنده با حضور آقای جمالی و جناب Holy و آقا مصطفی مخالفم
مسابقه خیلی نابرابر می شه
این بزرگواران بنظرم باید جز برگزار کنندگان مسابقه برای تشویق ما باشن، نه اینکه هم تراز ما در مسابقه
كاشف بعمل اومد علت تعطيلي مسابقه همين پست توهين آميز بنده است :(
و بعضي از كاربران اعلام كردند كه يادداشت هاي من مغرورانه و حسي خوبي به اونا منتقل نمي كنه ...
دوست دارم باور كنيد كه شايد اشكال از نوشتن باشه كه نمي تونه احساس آدم رو بيان كنه و گرنه من چه هدفي رو مي خوام دنبال كنم كه بايد مغرورانه بنويسم و يا خداي نكرده به كسي توهين كنم :-/
... به هر حال همينجا و بطور رسمي از بزرگواران عزيزم جناب آقاي جمالي، آقا مصطفي گل و آقا ي دكتر كه مي دونن بهشون ارادت دارم، عذر خواهي مي كنم
مثلا خير سرم خواستم بگم كه ما بايد در محضر اين عزيزان شاگردي كنيم نه اينكه كنارشون رقابتي داشته باشيم ... #-o
همچنين از سركار خانم آمن، مدير محترم سايت كه يه دلخوري از قبل از من دارند، همينجا و در حضور جمع دوستان عذر خواهي مي كنم اميدوارم با حضور گرم و بانشاط خودشون دوباره و هر چه زودتر مسابقه شروع بشه و شاهد تحليل هاي خوب دوستان در اين تاپيك باشيم.
به اميد روزهاي بدون استاپ
در ضمن همينجا يه مطلب ديگه هم عرض كنم بعدا دوباره كسي لطفا دلخور نشه L-)
دوستاني كه تحليل مي زنن آمادگي پست هاي انتقادي منو ( در صورت نياز ) داشته باشن ، من معتقدم با نقد كردن مطالب همديگه دو اتفاق مي افته :
1- آستانه تحمل ما بالا مي ره
2- در ضمن اين مباحثه هاي علمي، ممكنه يه مطلب تازه ياد بگيرم
نمونه بحث هاي بنده در تاپيك فولاد مباركه موجود است كه در پاسخ به 5 تا سوال انتقادي يكي از دوستان 5 صفحه جواب نوشتم ;)
انتظارم از دوستان گلم در مورد مطالبي كه خودم مي زنم نيز، اينچنين است.
با سپاس فراوانمشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
نظر
نظر