خريد و فروش سهام به كمك مرداني كه زياد مي دانستند

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • knight
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 20

جناب آریانا درود بر شما.

چهارشنبه با دید بلند مدت مقداری اخابر با قیمت 4150 ریال به سبدم افزودم. این سهم را با دید بلند مدت چگونه ارزیابی می فرمایید؟

ضمنن دوستی نیز درخواست زیر را مطرح نموده و انتظار راهنمایی از جنابعالی را دارد:

« من براي اولين بار مي خواهم از شنبه وارد بازار بورس شوم. باتوجه به اين كه ديد من يك سرمايه گذاري مطمئن، پربازده و تقريبا بلند مدت است آيااين امكان هست كه يك سبدسهام به من پيشنهاد دهيد؟

نظرخودم سه شركت گل گهر، چادر ملو و مخابرات است. درمورد زمان ورود نيز مرا راهنمايي بفرماييد. آيا شنبه زمان مناسبي است براي ورود به اين سه سهم؟ »

نظر

• eiman
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 144

سلام استاد آريانا
      من ايران ارقام رو به قيمت 6537 ريال و پاسا رو به قيمت 9600 ريال خريدم ، نظرتون راجع به نگهداري يا فروششون چي هستش؟
      ممنون

نظر

• آريانا
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 599

در اصل توسط knight پست شده است View Post
        جناب آریانا درود بر شما.

چهارشنبه با دید بلند مدت مقداری اخابر با قیمت 4150 ریال به سبدم افزودم. این سهم را با دید بلند مدت چگونه ارزیابی می فرمایید؟

ضمنن دوستی نیز درخواست زیر را مطرح نموده و انتظار راهنمایی از جنابعالی را دارد:

« من براي اولين بار مي خواهم از شنبه وارد بازار بورس شوم. باتوجه به اين كه ديد من يك سرمايه گذاري مطمئن، پربازده و تقريبا بلند مدت است آيااين امكان هست كه يك سبدسهام به من پيشنهاد دهيد؟

نظرخودم سه شركت گل گهر، چادر ملو و مخابرات است. درمورد زمان ورود نيز مرا راهنمايي بفرماييد. آيا شنبه زمان مناسبي است براي ورود به اين سه سهم؟ »
        درود بر شما
        اخابر اگر چه رشد زيادي انجام داده ولي براي بلند مدتي که فرموديد بسيار عالي است.
        ضمنا" در خصوص دوستتان عرض کنم که از آنجائيکه ايشان براي اولين بار است که قصد ورود به بازار بورس را دارند به عرض مي رسانم که اگر قصد انجام يک سرمايه گذاري مطمئن و پربازده را دارند ( همانطور که خودشان گفتند ) به نظر من قبل از ورود مي بايست نسبت به يادگيري مباني و اصول سرمايه گذاري در بازار بورس اقدام نمايند و علاوه بر ياد گيري مورد اشاره حداقل يکي از روشهاي تحليل بنيادي و تکنيکال را نيز آموزش ببينند چرا که در غير اينصورت نمي توانم بورس را به عنوان فرصتي براي يک سرمايه گذاري مطمئن و پربازده پيشنهاد بدهم.
        سهام گل گهر - چادر ملو و اخابري که ذکر کرديد براي بلند مدت مناسب هستند و پيشنهاد بنده اينست که از گروه بانکي ( وملت - وسينا و وپارس ) و تجهيزات ( مپنا - فاراک - فاذر و صدرا ) و خودروئي ( سايپا - خبهمن - زامياد - خاور ) گروه آي تي ( مرقام - رپارس ) گروه پتروشيمي و نفت ( شاراک - شپنا - شيراز - شپترو و شبريز ) و گروه سرمايه گذاريها ( وبانک - وصنا - وصنعت - وتوکا ) را مي توانيد براي حتي بلند مدت نيز انتخاب نمائيد البته به ياد داشته باشيد که معرفي سهام فوق تنها به عنوان پيشنهاد بوده و در انتخاب آنها با توجه به اصول پرتفو گرداني عمل نمائيد و در آخر عرض کنم که براي يک سرمايه گذاري بلند مدت فرقي نميکند که چه روزي را براي ورود انتخاب کنيد ( با توجه به وضعيت حال حاضر ) ولي پيشنهاد مي دهم که کل سرمايه خود را يکجا وارد نکرده بلکه بصورت پلکاني وارد شويد.
        به هر حال براي شما آرزوي موفقيت مي نمايم.

نظر

• آريانا
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 599

در اصل توسط eiman پست شده است View Post
          سلام استاد آريانا
          من ايران ارقام رو به قيمت 6537 ريال و پاسا رو به قيمت 9600 ريال خريدم ، نظرتون راجع به نگهداري يا فروششون چي هستش؟
          ممنون
          سلام دوست عزيز
          ايران ارقام را حتما" نگهداريد و در مورد پاسا نظر مثبتي ندارم.

نظر

• iq_son
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 705

استاد درود
            4 شنبه سایپا خریدیم
            شما هم یه راهنمایی واسه هدفش بکنید ممنون میشم@};-
            سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• paria
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 31

جناب آریانا با سلام.فرمودین که برای ورود به بورس باید یکی از روشهاي تحليل بنيادي و تکنيکال را آموزش دید.
              یادگیری کدام یک از روش های ذکر شده آسانتر و مفیدتر خواهد بود؟آیا کتاب یا منبعی برای آموزش این روشها وجود داره؟
              با تشکر

نظر

• مهدی64
                عضو عادی
                • Apr 2011
                • 160

سلام جناب نظری صبح عالی بخیر نظرتان رادر مورد شتولی بفرمایید
                حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی

نظر

• آريانا
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 599

در اصل توسط paria پست شده است View Post
                  جناب آریانا با سلام.فرمودین که برای ورود به بورس باید یکی از روشهاي تحليل بنيادي و تکنيکال را آموزش دید.
                  یادگیری کدام یک از روش های ذکر شده آسانتر و مفیدتر خواهد بود؟آیا کتاب یا منبعی برای آموزش این روشها وجود داره؟
                  با تشکر
                  سلام
                  روش بنيادي بسيار گسترده مي باشد و مسائل مختلف و گوناگوني از شرکتها را در بر مي گيرد و با تغيير اطلاعات مالي و توسعه اي شرکت که شامل موارد بسيار متنوعي مي باشد شما نيز مي بايست اطلاعات خود را متناسب با اين تغييرات آپديت نمائيد و پيشنهاد مي نمايم که ابتدا اقدام به يادگيري تکنيکال نمائيد و در کنار آن نيز طريقه تحليل بنيادي را نيز فرا بگيريد البته شايان ذکر است که منظور بنده اين نيست که روش تکنيکال سهل تر از روش بنيادي است بلکه مباحث آن شيرين تر و عملي تر از تحليل بنيادي مي باشد و لذا آموزش آن با جذابيت بيشتري همراه خواهد بود و در اين خصوص نيز اساتيد بسيار خوبي از جمله آقايان holy و پناهي در اين سايت حضور دارند که بنده و بقيه دوستان نيز از اطلاعات بسيار ارزشمند اين آقايان در خصوص تکنيکال سود مي بريم.

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

سلام جناب آريانا سهم خوب براي خريد در اين هفته چه سهم هاي است؟
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• آريانا
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 599

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                      سلام جناب آريانا سهم خوب براي خريد در اين هفته چه سهم هاي است؟
                      قبل از هر چيز از اينکه در اين دو روز به دليل فوت يکي از بستگان نتوانستم در خدمت باشم عذر خواهي مي نمايم و غير از الان که فرصتي دست داد انشالله از هفته آتي در خدمت خواهم بود و اما:
                      جناب اراک بورس عزيز با توجه به جريانات اين يکي دو روز يعني بعد از بازگشائي صدرا که قبلا" تصميم بر اين بود که قيمت بازگشائي صدرا در محدوده قيمت فاذر باشد جرياناتي بوجود آمد و به احتمال زياد با هماهنگي مسئولين بازار و قرار شد تا بازگشائي اين سهم به همين شکلي که ديديد اتفاق بيفتد تا بنا به دلايلي از رشد گروه تجهيزات براي مقطع کوتاهي جلوگيري به عمل آيد و مطمئن باشيد که اين اتفاق فقط و فقط براي جمع آوري سهام از بازار است و تعداد زيادي از حجم صف فروش کنترل شده مي باشد لذا تاکيد دارم که به هيچ وجه سهام تجهيزاتي خود را شامل صدرا و فاراک و مپنا را مفت از دست نداده و يا آنها را دو دستي با قرار دادن در صف فروش تقديم دسيسه گران نکنيد به هر حال اگر بخواهم به سئوال شما جواب بدهم بايد عرض کنم که با توجه به قيمت بازگشائي بسيار مناسب صدرا و افت فاراک و مپنا از اين جريان خريد اين سه سهم را پيشنهاد مي دهم و خواهشا" فقط به سود سازي اين سهام در سال جاري اعتقاد حاصل کرده و تحت هيچ شرايطي اين سه سهم باضافه فاذر ( در صورت بازگشائي ) از دست ندهيد. موفق و سلامت و پرسود باشيد.شب خوش

نظر

• HOLY
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1113

جناب استاد آریانا عزیز
                        بنده از جانب خودم و تمامی اعضاء سایت خدمتتون تسلیت عرض میکنم ،ما رو هم در غم خودتون شریک بدونید .....
                        بسیار ارادتمندم

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

جناب آریانا بنده هم تسلیت عرض میکنم
                          انشالا که همیشه شاد و سرخوش در کنار خانواده محترم باشید@};-
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

جناب آریانا به شما تسلیت عرض می کنم و برای شما و خانواده محترم آرزوی سلامتی دارم.
                            تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• hitm@n
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 77

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                              قبل از هر چيز از اينکه در اين دو روز به دليل فوت يکي از بستگان نتوانستم در خدمت باشم عذر خواهي مي نمايم و غير از الان که فرصتي دست داد انشالله از هفته آتي در خدمت خواهم بود و اما:
                              جناب اراک بورس عزيز با توجه به جريانات اين يکي دو روز يعني بعد از بازگشائي صدرا که قبلا" تصميم بر اين بود که قيمت بازگشائي صدرا در محدوده قيمت فاذر باشد جرياناتي بوجود آمد و به احتمال زياد با هماهنگي مسئولين بازار و قرار شد تا بازگشائي اين سهم به همين شکلي که ديديد اتفاق بيفتد تا بنا به دلايلي از رشد گروه تجهيزات براي مقطع کوتاهي جلوگيري به عمل آيد و مطمئن باشيد که اين اتفاق فقط و فقط براي جمع آوري سهام از بازار است و تعداد زيادي از حجم صف فروش کنترل شده مي باشد لذا تاکيد دارم که به هيچ وجه سهام تجهيزاتي خود را شامل صدرا و فاراک و مپنا را مفت از دست نداده و يا آنها را دو دستي با قرار دادن در صف فروش تقديم دسيسه گران نکنيد به هر حال اگر بخواهم به سئوال شما جواب بدهم بايد عرض کنم که با توجه به قيمت بازگشائي بسيار مناسب صدرا و افت فاراک و مپنا از اين جريان خريد اين سه سهم را پيشنهاد مي دهم و خواهشا" فقط به سود سازي اين سهام در سال جاري اعتقاد حاصل کرده و تحت هيچ شرايطي اين سه سهم باضافه فاذر ( در صورت بازگشائي ) از دست ندهيد. موفق و سلامت و پرسود باشيد.شب خوش
                              من هم تسلیت میگم خدمتتون بزرگوار
                              ایشالا که غم آخرتون باشه
                              امروز همون فردایی است که در انتظارش بودی:4:

نظر

• آريانا
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 599

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                                جناب استاد آریانا عزیز
                                بنده از جانب خودم و تمامی اعضاء سایت خدمتتون تسلیت عرض میکنم ،ما رو هم در غم خودتون شریک بدونید .....
                                بسیار ارادتمندم

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                                جناب آریانا بنده هم تسلیت عرض میکنم
                                انشالا که همیشه شاد و سرخوش در کنار خانواده محترم باشید@};-
                                در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                                جناب آریانا به شما تسلیت عرض می کنم و برای شما و خانواده محترم آرزوی سلامتی دارم.
                                در اصل توسط hitm@n پست شده است View Post
                                من هم تسلیت میگم خدمتتون بزرگوار
                                ایشالا که غم آخرتون باشه

ضمن تشکر از محبت حضرات holy - مصطفي 70 - اراک بورس و hitm@n و با آرزوي سلامتي و طول عمر براي همه عزيزان کاربر, بنده نيز از صميم قلب روزهائي مملو از شادي و شادماني و سرور را برايتان آرزومندم . باشد که هر روز شاهد موفقيت و شادکامي شما عزيزان باشم.

اين شعر زيبا نيز تقديم به همه عزيرانم

عجب رسميه - رسم زمونه
                                ميرن آدما - از اونا فقط - خاطره هاشون -به جا ميمونه
                                کجاست اون کوچه - چي شد اون خونه - آدماش کجان - خدا مي دونه
                                بوته ياس بابا جون هنوز - گوشه باغچه توي گلدونه
                                عطرش پيچيده - تا هفتا خونه - خودش کجاهاست - خدا مي دونه
                                تسبيح و مهره بي بي جون هر روز - گوشه تاقچه توي ايوونه
                                خودش کجاهاست - خدا مي دونه
                                پرسيد زير لب - يکي با حسرت
                                از ماها بعدها - چه يادگاري - مي خواد بمونه
                                شب و روزتان خوش

نظر

در حال کار...
                                X