خريد و فروش سهام به كمك مرداني كه زياد مي دانستند

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

در اصل توسط سعید امینی پست شده است View Post
    با سلام و درود به تمامی استادان گرامی و در اینجا برای اریانای عزیز صبر جمیل و عمر با عزت ، و برای ان مرحوم امرزش و علو درجات را از پیشگاه خداوند ارزومندم

در اینجا برای دوستان سهم های برای خرید به در خواست اراک بورس عزیز اماده کردم
    و از این به بعد در این تایپیک در خدمتتان خواهم بود
    خزامیا 2.100
    فولاد 2.600
    ونیکی 2.000
    ثشاهد 3.200
    خبهمن 3.060
    وساپا 3.300
    بترانس 20.500
    رمپنا 4.800

در حال حاضر این سهام ها به نظرم رسید دوستی درباره صنعت بیمه و بانک پرسیده بودند که فعلا من پیشنهادی برای خرید و فروش ندارم
    با تشکر
    ممنون سعد جان
    سهم هاي خوبي ارايه دادي كه همشون قوي هستند
    خزاميا رو چرا 210 زدي؟
    ونيكي و شاهد رو خيلي مي پسندم. فولاد هم سهمي است كه تو اين قيمت واقعا ريسك كم داره. اما به نظرت ميرسه به زير 260 يا نه؟
    همچنين اگه ميشه نظري هم در مورد پكوير بدهيد. تو اين قيمت ها جذاب شده براي خريد.
    آخرین ویرایش توسط arak_bourse؛ 2011/04/26, 14:41.
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• آريانا
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 599

در اصل توسط سعید امینی پست شده است View Post
      با سلام و درود به تمامی استادان گرامی و در اینجا برای اریانای عزیز صبر جمیل و عمر با عزت ، و برای ان مرحوم امرزش و علو درجات را از پیشگاه خداوند ارزومندم

در اینجا برای دوستان سهم های برای خرید به در خواست اراک بورس عزیز اماده کردم
      و از این به بعد در این تایپیک در خدمتتان خواهم بود
      خزامیا 3.100
      فولاد 2.600
      ونیکی 2.000
      ثشاهد 3.200
      خبهمن 3.060
      وساپا 3.300
      بترانس 20.500
      رمپنا 4.800

در حال حاضر این سهام ها به نظرم رسید دوستی درباره صنعت بیمه و بانک پرسیده بودند که فعلا من پیشنهادی برای خرید و فروش ندارم
      با تشکر
      جناب اميني عزيز ضمن سلام و تشکر از محبتي که داشتيد بنده نيز براي شما آرزوي صحت و سلامتي توام با برآورده شدن آرزوهايتان دارم و اميدوارم همه دوستان از پيشنهادات و راهنمائي هاي شما دوست عزيز و گرامي نهايت استفاده را ببرند. موفق باشيد

نظر

• سعید امینی
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 92

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
        ممنون سعد جان
        سهم هاي خوبي ارايه دادي كه همشون قوي هستند
        خزاميا رو چرا 210 زدي؟
        ونيكي و شاهد رو خيلي مي پسندم. فولاد هم سهمي است كه تو اين قيمت واقعا ريسك كم داره. اما به نظرت ميرسه به زير 260 يا نه؟
        همچنين اگه ميشه نظري هم در مورد پكوير بدهيد. تو اين قيمت ها جذاب شده براي خريد.
        سلام
        خزامیا رو ویرایش کردم
        درباره فولاد فکر نکنم که از 2.600 پایین تر بیاد چون حمایت های خوبی داره
        در مورد پکویر هم باید نظاره گر بود در صورت شکستن قیمت 1.700 باید منتظر نزول تا 1.600 و 1.500 بود
        البته گزارش پکویر اومده روی کدال و فکر می کنم سناریوی بالا صورت نگیره و گزارش خوبی هست به نظرم
        آخرین ویرایش توسط سعید امینی؛ 2011/04/26, 22:06.
        [LEFT][B]website :
        [URL="http://novinbourse.ir"]http://novinbourse.ir[/URL][/B][/LEFT]

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

سعيد جان ميگم چرا غديراز 700 به 356 رسيده؟

نظر

• سعید امینی
            عضو عادی
            • Mar 2011
            • 92

سعيد جان ميگم چرا غديراز 700 به 356 رسيده؟
            افزایش سرمایه 98 درصدی داشته که 70 درصد این از محل اندوخته و 30 درصد از محل اورده بوده است
            [LEFT][B]website :

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

جناب آرياناي عزيز سلام
              ميخواستم بدونم شما چه سهم هايي را داريد؟
              من واميد و نيمي از خبهمن هام را فروختم. سبد من در حال حاضر شامل شپنا-پاكسان-خبهمن-وصنعت-كطبس و مرقام هست. نظر شما در باره سبد من چيست؟
              به نظرتون خريد شاهد و پكوير و بانك ملت چگونه است؟
              در ضمن چه سهم هاي را براي خريد پس از اصلاح خوب مي دانيد؟
              با تشكر از تحليل خوبي هم كه ارايه داده ايد

نظر

• آريانا
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 599

جناب آرياناي عزيز سلام
                ميخواستم بدونم شما چه سهم هايي را داريد؟
                من واميد و نيمي از خبهمن هام را فروختم. سبد من در حال حاضر شامل شپنا-پاكسان-خبهمن-وصنعت-كطبس و مرقام هست. نظر شما در باره سبد من چيست؟
                به نظرتون خريد شاهد و پكوير و بانك ملت چگونه است؟
                در ضمن چه سهم هاي را براي خريد پس از اصلاح خوب مي دانيد؟
                با تشكر از تحليل خوبي هم كه ارايه داده ايد
                بنده در حال حاضر فقط صدرا و فاراک دارم و براي روز شنبه از گزينه هاي زير علاوه بر احتمال اضافه کردن صدرا و فاراک يکي 2 مورد را انتخاب خواهم کرد
                فاذر -وصنعت - وصندوق - خبهمن - مرقام - وغدير - وپست - شبريز و شپارس.
                شما نيز سبد مناسبي داريد ولي توصيه ميکنم که از تجهيزاتي ها نيز وارد سبد کنيد چرا که با برگشت بازار يکي از گروههاي هدايت گر همين تجهيزاتي ها خواهند بود در ضمن به ياد داشته باشيد که شپنا يک سهم حداقل ميان مدتي است.
                سه سهم ذکر شده خصوصا" شاهد و بانک ملت براي خريد خوب هستندو از حيث بنيادي آينده رو به بهبودي دارند. موفق باشيد.

نظر

• iq_son
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 705

با سلام خدمت استاد آریانای عزیز
                  استاد اگر هفته بعد هم با منفی آغاز کنه نظر شما درباره خروج موقت از سهم ها تا متعادل شدن بازار چیه؟
                  با تشکر
                  سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• آريانا
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 599

در اصل توسط iq_son پست شده است View Post
                    با سلام خدمت استاد آریانای عزیز
                    استاد اگر هفته بعد هم با منفی آغاز کنه نظر شما درباره خروج موقت از سهم ها تا متعادل شدن بازار چیه؟
                    با تشکر
                    با سلام
                    با توجه به وضعيت اين هفته بازار بورس نبايد انتظار اين را داشته باشيم که از شنبه به يکباره اوضاع تغيير جهت دهد بلکه اين تغيير بصورت آرام صورت خواهد گرفت هر چند که بازار ما نشان داده که با رفتارهاي سريع و هيجاني رابطه مناسبي داره ولي بهترين حالت اينست که بصورت آرام و پيوسته تقاضا بر عرضه غلبه کند به هر حال نمي توان با توجه به چگونگي بازار روز شنبه تصميم گيري کرد و بايد ببينيم که تا اواسط هفته پيش رو روند چگونه شکل خواهد گرفت و بعد تصميم گيري نمود به شخصه اميدواري زيادي براي بهبود بازار از اواسط تا اواخر هفته آتي را دارم.البته دلايل اين رکود را که علل مختلفي را شامل ميشود مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

نظر

• ناهید
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 1419

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                      با سلام
                      با توجه به وضعيت اين هفته بازار بورس نبايد انتظار اين را داشته باشيم که از شنبه به يکباره اوضاع تغيير جهت دهد بلکه اين تغيير بصورت آرام صورت خواهد گرفت هر چند که بازار ما نشان داده که با رفتارهاي سريع و هيجاني رابطه مناسبي داره ولي بهترين حالت اينست که بصورت آرام و پيوسته تقاضا بر عرضه غلبه کند به هر حال نمي توان با توجه به چگونگي بازار روز شنبه تصميم گيري کرد و بايد ببينيم که تا اواسط هفته پيش رو روند چگونه شکل خواهد گرفت و بعد تصميم گيري نمود به شخصه اميدواري زيادي براي بهبود بازار از اواسط تا اواخر هفته آتي را دارم.البته دلايل اين رکود را که علل مختلفي را شامل ميشود مورد بررسي قرار خواهد گرفت.
                      جناب آریانا کاملا" با فرمایش شما موافقم این هفته خصوصا" اوایل هفته می بایست بازار هیجانی داشته باشیم و سهامداران محترم را به صبر و شکیبایی دعوت می کنم ;)
                      احتمالا" بازار این هفته مطب پزشکان اعصاب را حسابی شلوغ نماید خوش به حال من که قبلا" وقت گرفتم:">;;)
                      آخرین ویرایش توسط ناهید؛ 2011/04/29, 10:12.
                      حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
                      خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
                      خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• آريانا
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 599

در اصل توسط ناهید پست شده است View Post
                        جناب آریانا کاملا" با فرمایش شما موافقم این هفته خصوصا" اوایل هفته می بایست بازار هیجانی داشته باشیم و سهامداران محترم را به صبر و شکیبایی دعوت می کنم ;)
                        احتمالا" بازار این هفته مطب پزشکان اعصاب را حسابی شلوغ نماید خوشحال به حال من که قبلا" وقت گرفتم:">;;)
                        ناهيد خانم با سلام و عرض ادب
                        اميدوارم که هميشه سالم و سرخوش و سرحال باشيد و ضمنا" از اين دست مسائل در بازار ما که با هر عطسه اي هزار تاب مي خورد فراوان بوده است اميدوارم که وضعيت فرداي بازار نيز بر خلاف انتظارات بگونه اي باشد که اگر هم ناراحتي اعصابي وجود دارد حداقل تسکين يابد.

نظر

• سعید امینی
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 92

با سلام بعضی از دوستان درباره وایران سوالات زیادی پرسیده بودند که به نظر من تا زمانی که نتواند خط بالا به بالا در اسیلاتور ار اس ای را بشکند و سیگنال خرید را موثق نمی دانم و باید صبر کنیم که چه اتفاقی می افتد

[LEFT][B]website :

نظر

• iq_son
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 705

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
                            ناهيد خانم با سلام و عرض ادب
                            اميدوارم که هميشه سالم و سرخوش و سرحال باشيد و ضمنا" از اين دست مسائل در بازار ما که با هر عطسه اي هزار تاب مي خورد فراوان بوده است اميدوارم که وضعيت فرداي بازار نيز بر خلاف انتظارات بگونه اي باشد که اگر هم ناراحتي اعصابي وجود دارد حداقل تسکين يابد.
                            استاد منتظره راهنمایی ها و تحلیل هاتون هستیم
                            امیدوارم راه درست رو انتخاب کنیم
                            سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• سعید امینی
                              عضو عادی
                              • Mar 2011
                              • 92

سعید امینی - بعد از نوسانات منفی شاخص کل بازار انتظار می رود که از عدد 25,781.80 افت نکند و دوبراه به روز های رو به صعود و مثبت خود برسد

با توجه به نوسانات نزولی و منفی شاخص که یک هفته کاری سهام داران را به کما برد و همچنین در روز اخر از ترس ریزش بیشتر شاخص به صورت هیجانی تصمیم به فروش سهام های خود کردند شاخص به عدد 25,781.80 رسید و به کف کانال صعودی خود با توجه به نگرانی سهام داران که در چند روز اخر با سیل سوالات دوستان مواجه شدم ، که چنین نگرانی عادی و منطقی می باشد و در اینجا با اطمینان خاطر به دوستان می گویم شاخص از این بیشتر نمی تواند اصلاح کند که دلایل ان را می توان به کف رسیدن تمامی و یا اکثر سهام ها نام برد که در شاخص صنایعشان هم نیز قابل مشاهده میباشد و در اخر تحلیل شاخص را برای دوستان باز گو می کنم که شاخص به کف کانال صعودی خود برخورد کرده و از همه مهم تر در اسیلاتور شاخص قدرت نسبی بازار یا ار اس ای نیز برخورد با خط روند صعودی را می بینیم که تاییدی بر کف بودن و حمایت می باشد و از انجایی که شاخص کل با اندیکاتور میانگین روزانه 20 روزه برخورد داشته که تمامی انها تاییدی بر حمایت در این سطح می باشد و همچنین در روز اخر کاری نیز شاهد معاملات سنگین و حجم معاملات بالایی بودیم که نوید رشد را می دهد و در اخر توصیه من به دوستان این است که سعی کنید سهم دار باشد نه سهام باز با اروزی موفقیت و و روزهای پر سود و از همه مهم تر سلامتی برای دوستان عزیز
                              [LEFT][B]website :

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

استاد آریانای عزیز میخواستم نظرتونو در مورد خرید شپارس و ایرانیت بدونم؟؟؟<البته من این سهما رو دارم اما در این قیمتا هر دوتاشون واسم جذاب تر شدن واسه اضاف کردن...با تشکر...

نظر

در حال کار...
                                X