اخبار صادرات و واردات

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #211
    تکلیف کالاهای اولویت نهم مشخص شد

    به گزارش افکارنیوز، ساسان خدایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ثبت سفارش کالاهای اولویت ۹ آزاد بوده اما این کالاها هنوز نمیتوانند از ارز مبادلهای برای واردات استفاده کنند، افزود: در صورتی که قرار باشد ثبت سفارش کالاهای اولویت ۹ نیز مانند اولویت ۱۰ متوقف شود باید بار دیگر کالاهای این اولویت غربالگری شود چرا که در این اولویت بعضا کالاهایی وجود دارد که تولید داخلی ندارند.


    او در پاسخ به این سوال که تکلیف واردکنندگان کالاهای اولویت ۹ چیست؟ عنوان کرد: کالاهای این اولویت ثبت سفارش میشود اما فعلا بانک مرکزی این اولویت را مشمول دریافت ارز مبادلهای نشناخته نشده است و واردکنندگان میتوانند از ارز متقاضی مانند ارز بازار آزاد برای واردات این کالاها استفاده کنند.


    او همچنین در پاسخ به این سوال که چه کالاهایی در اولویت ۹ قرار دارند؟ گفت: کالاهای مصرفی که تولید داخل کفاف نیاز بازار داخلی آنها را نمیدهند در این اولویت قرار گرفتهاند.


    در همین حال رییس مجمع واردات نیز در گفتوگو با ایسنا اعلام کرد که ارز برخی از کالاهایی که در اولویتهای ۹ گانه قرار دارند، خارج از مرکز مبادله ارزی و در بازار آزاد و صرافیها تامین میشود.


    به گفته محمدحسین برخوردار، تامین ارز برای واردات کالاهایی که در اولویتهای ۹ گانه هستند بعضا بنا به دلایلی از طریق مرکز مبادله ارزی امکانپذیر نیست و واردکنندگان این کالاها برای تامین ارز موردنیاز خود به بازار آزاد و صرافیها مراجعه میکنند.


    این اظهارات در حالی مطرح میشود که وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز چند روز پیش در پاسخ به ایسنا اعلام کرده بود که اولویت ۹ نیز مشمول دریافت ارز مبادلهای بوده و واردکنندگان کالاهای این اولویت میتوانند از ارز مبادلهای برای واردات کالای خود استفاده کنند.


    اولویت ۹ را میتوان برزخ واقعی کالاها دانست. اولویتی که فعلا برای واردات نه ارز مرجع دریافت میکند و نه ارز مبادلهای و در عین حال هر لحظه ممکن است کالایی از اولویت ۹ به اولویت ۱۰ سقوط کند که باعث توقف ثبت سفارش آن نیز میشود. اگرچه رییس کل سازمان توسعه تجارت اواخر آبان ماه امسال در گفتوگو با ایسنا از احتمال اختصاص ارز مبادلهای به بخشی از کالاهای اولویت ۹ و ۱۰ خبر داد.


    از سوی دیگر برخی از واردکنندگان کالاهای موجود در اولویت ۹ مانند موبایل و نوتبوک بعضا از توقف ثبت سفارش این دسته از کالاها خبر دادهاند. موضوعی که معاون مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت آن را رد کرده و به ایسنا گفت که ثبت سفارش واردات خودروهای با ارزبری پایین، موبایل و نوتبوک آزاد است.


    وزارت صنعت، معدن و تجارت تاکنون فهرست دقیقی از کالاهای دو اولویت ۹ و ۱۰ را منتشر نکرده است اما وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم امسال روز ملی صادرات ارزش واردات کالاهای موجود در این دو اولویت را به ترتیب ۵.۱ و ۳.۸ میلیارد دلار اعلام کرد.
    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #212
      عمده اقلام صادراتی ایران کدامها هستند؟


      در ماهه منتهی به آبان ماه سال جاری 10 قلم عمده کالای صادراتی که از حیث ارزشی 31 درصد از کل صادرات غیر نفتی را دربر می گیرد، شامل بوتان و پروپان مایع شده ، کوداوره ، انواع پسته ، قیر نفت، پلی اتیلن گرید فیلم ، متانول ، فلزات گرانبها ، سیمان و سنگ آهن و کنسانتره های آن است.
      ایسنا: طی هشت ماهه امسال ارزش صادرات 10 قلم عمده کالای صادراتی بدون احتساب میعانات گازی به مرز شش میلیارد و 807 میلیون دلار رسید.

      در ماهه منتهی به آبان ماه سال جاری 10 قلم عمده کالای صادراتی که از حیث ارزشی 31 درصد از کل صادرات غیر نفتی را دربر می گیرد، شامل بوتان و پروپان مایع شده ، کوداوره ، انواع پسته ، قیر نفت، پلی اتیلن گرید فیلم ، متانول ، فلزات گرانبها ، سیمان و سنگ آهن و کنسانتره های آن است.

      همچنین در این مدت 10 قلم عمده کالای وارداتی که از حیث ارزشی 25درصد از کل ورادات غیر نفتی را شامل می شود بالغ بر9میلیارد و385 میلیون دلار بوده است.

      طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، در هشت ماهه امسال 10 قلم عمده کالای وارداتی شامل دانه گندم سخت، دانه ذرت گندمی، کنجاله و سایر آخالهای جامد از دانه سویا، روغن خام سویا، شمش از آهن و فولادغیرممزوج ، توربین های گازی ، برنج نیمه سفید شده ، مکمل های دارویی ، قند ونیشکرتصفیه نشده است.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

        #213
        آخرین آمار از حجم تجارت غیرنفتی ایران


        رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی گفت: حجم تجارت خارجی غیرنفتی ایران در ۹ ماه نخست امسال به ۷۱.۲ میلیارد دلار رسید.

        به گزارش افکارنیوز، عباس معمارنژاد در گفتوگو با فارس اظهار داشت: رقم کلی واردات در ۹ ماه سال جاری به ۴۰.۲ میلیارد دلار رسیده که نسبت به زمان مشابه سال قبل ۸ درصد کاهش نشان میدهد.

        رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران افزود: حجم صادرات غیر نفتی در ۹ ماه سال جاری به ۳۱ میلیارد دلار رسید که نسبت به زمان مشابه سال قبل ۱.۵ درصد کاهش نشان میدهد.

        وی گفت: ایران با ۱۵۱ کشور جهان رابطه تجاری دارد.

        معمارنژاد افزود: مهمترین اقلام وارداتی ایران شامل شمش از نوع آهن و فولاد، گندم، ذرت دامی، کنجاله سویا و مهمترین اقلام صادرات غیرنفتی ایران شامل پروپان مایعشده، اوره، متانول و سیمان بوده است.


        رئیس کل گمرک جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: مهمترین مبدا واردات کالای ایران کشورهای امارات، چین، ترکیه، کره جنوبی و سوئیس بوده است و مهمترین مقصد برای صادرات کالای غیرنفتی ایران کشورهای عراق، چین، امارات، افغانستان و هند در این مدت بودهاند.
        The greater the risk ، The greater the reward

        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #214
          ابهام در اختصاص ارز به گروههای کالایی 9 و 10

          در حالی که از 6 دیماه گروههای 8 کالایی در مرکز مبادلات ارزی تامین ارز شدهاند، وضعیت گروههای کالایی در اولویت 9 و 10 همچنان در ابهام است.

          صمد کریمی سخنگوی مرکز مبادلات ارزی در گفتگو با ایسنا، درباره تخصیص ارز مرکز مبادله ارزی به کالاهای اولویت 9 و 10 اظهار کرد: تکلیف اولویتهای 9 و 10 همچنان مشخص نیست.

          وی ادامه داد: مرکز مبادله ارزی بر اساس چارچوبی شکل گرفته و از ابتدا قرار بود تنها اولویتهای 3 تا 5 کالایی را تامین ارز کند.

          وی با بیان اینکه پس از تامین منابع امکان اختصاص ارز به گروههای 6 و 7 کالایی فراهم شد، خاطرنشان کرد: برای ورود گروههای جدید کالایی ابتدا باید منابع ارزی آنها تامین شود.
          سخنگوی مرکز مبادلات ارزی گفت: عرضه ارز در مرکز مبادلات ارزی از طریق شرکت نفت و صندوق توسعه ملی انجام میشود پس باید تعداد جوانب عرضه ارز در این مرکز تغییر کند تا بتوانیم وارد گروههای جدید کالایی شویم.

          سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور همچنین به تامین ارز گروه هشت کالایی با عنوان کلی کالاهای سرمایهای و ماشین آلات صنعتی به نرخ مبادلهای از ششم دی ماه اشاره کرد و گفت: حسب تایید معاونت ارزی و ریاست کل بانک مرکزی ایران، تامین ارز گروه هشت کالایی از در سیستم بانکی کشور عملیاتی شد.

          بنابر اعلام سخنگوی مرکز مبادلات ارزی کشور اسامی برخی از کالاهای مشمول گروه 8 شامل توربینها، ابزار پرس، دیگهای مولد آب فوقالعاده گرم، دیگهای مولد بخار، ماشینآلات و دستگاههای جداسازی ایزوتوپ، دستگاههای ساکشن پزشکی، موتورهای واکنشی غیر توربوجتها، ماشینهای مولد بار، ساکشن دیواری اتاق عمل و بیمار اتوکلاو و دندانپزشکی، ماشینآلات کشاورزی، ماشینآلات خمیر کاغذ و چوب، ماشینآلات تقطیر و تصفیه، دستگاههای مولد حرارتی، دستگاههای مولد مهساز، جرثقیلهای سقفی، ماشینآلات نانوایی و قندسازی، ماشینآلات کاغذسازی، چاپگرها و دستگاه رادیوگرافی است.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #215
            گرانقیمت ترین کالاهای وارداتی به ایران کدامند؟


            تازه ترین آمار گمرک ایران حاکی از آن است که الماس غیرصنعتی گرانقیمت ترین کالای وارداتی به کشور در هفت ماهه سال 1391 بوده است.

            به گزارش ایسنا، براین اساس در هفت ماهه سال جاری تنها 0.07 کیلوگرم الماس غیرصنعتی به ارزش 50 هزار و 687 دلار وارد کشور شد. پلاتین به کشور نیمه ساخته نیز یکی دیگر از گرانقیمت ترین کالاهای وارداتی به کشور در سال جاری بوده است. به طوری که در هفت ماهه امسال فقط سه کیلوگرم از این کالا به ارزش 310 هزار و 951 دلار وارد کشور شد.

            انسولین و املاح آن، اسپرم گاوی و کاتالیزورهای به شکل تور یا شبکه از پلاتین نیز از دیگر کالاهای گرانقیمت وارداتی به کشور محسوب میشوند. در هفت ماهه امسال 149 کیلوگرم انسولین و املاح آن به ارزش 11 میلیون و 335 هزار و 480 دلار، 400 کیلوگرم اسپرم گاوی به ارزش چهار میلیون و 332 هزار و 591 دلار و 83 کیلوگرم کاتالیزورها به شکل تور یا شبکه از پلاتین به ارزش سه میلیون و 155 هزار و 590 دلار وارد کشور شد.

            از دیگر کالاهای گرانقیمت وارداتی به کشور میتوان به محصولاتی مانند محصولات حیوانی غیرخوراکی، دا روهای هورموندار فاقد آنتی بیوتیک دارای انسولین که تولید داخلی ندارند، دستگاههای کمک شنوایی دسته جمعی برای آموزش کر و لالها، لنز داخل چشمی، شتابدهندههای ذرات، ساعت مچی غیربرقی، پارچههای تار و پودباف سفید شده یا نشده، دستگاههای محرک ماهیچه قلب و زیورآلات یا جواهرآلات و اجزا آنها از نقره اشاره کرد.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #216
              مجادله تولید و واردات در بازار لوازم خانگی


              گروه صنعت و معدن- گردش مالی 10 هزار میلیارد تومان لوازم خانگی در بازار داخلی این روزها به محل مجادله تولیدکنندگان و واردکنندگان لوازم خانگی بدل شده است؛ اختلافی که با توقف واردات لوازم خانگی که در کشور تولید میشوند برد موقت تولیدکنندگان را به همراه داشت و موجب شد تا پرچم تولید در بازار داخلی بالا برود.

              با اقدام صورت گرفته اگرچه خواسته تولیدکنندگان محقق شد، اما واردکنندگان نیز با ثبت سفارش مازاد، از تامین نیاز بازار تا نیمه اول سال آینده خبر داده و امید به تغییر قوانین ثبت سفارش در سال آینده دارند. اگرچه فعالان این عرصه مدعیاند که توانایی پاسخگویی به نیاز بازار را دارند، اما این نکته را باید مد نظر قرار داد که هنوز تولیدکنندگان داخلی نتوانستهاند به لحاظ كيفي رضایت مشتریان داخلی را جلب کنند و برای طی کردن این مسیر راه طولانی در پیش دارند. براساس آمار اعلام شده از سوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در حال حاضر بیش از 65 درصد از بازار داخلی در اختیار سه برند معتبر داخلی است و شکست انحصار به وجود آمده به طور حتم کار چندان آسانی نیست. با این شرایط این سوال مطرح میشود که از بین واردات بیرویه، تبلیغات گسترده و بیکیفیت خوانده شدن محصولات داخلی کدامیک مقصر اصلی وضع فعلی بازار داخلی لوازم خانگی هستند؟ سوالی که به برنامهای چالشی در تلویزیون بدل شد و هر دو گروه در این برنامه به دفاع از خود پرداختند.


              5 سال مهلت میخواهیم


              محمدرضا دیانی، ريیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه حجم خرید و فروش سالانه در بازار داخلی لوازم خانگی 6000 میلیارد تومان است که با افزایش قیمت دلار، به 10 هزار میلیارد تومان رسیده است، اظهار کرد: از این مقدار سهم بیشتر تعداد خرید کالا در دست تولید داخلی و حجم ریالی آن در دست محصولات وارداتی است.
              به گفته وی، 90 درصد از محصولات وارداتی امکان تولید در داخل را دارند که این مقدار یک میلیون شغل ایجاد میکند.
              وی خاطرنشان کرد: تبلیغات عامل اصلی خرید برندهای خارجی در کشور است و در کنار آن سیاهنمایی در کیفیت محصولات داخلی، بازار را از دست تولیدکننده داخلی گرفته است. دیانی با بیان اینکه باید افکار عمومی به سمت استفاده محصول داخلی سوق پیدا کند، گفت: استفاده از محصولات داخلی باعث به دست آوردن بازار شش میلیارد تومانی، اشتغالزایی، کاهش ارزبری و ارتقای کیفیت تولید است.


              ريیس هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی با بیان اینکه تولیدکننده داخلی و خارجی در شرایطی نابرابر مشغول به فعالیت هستند، گفت: واردکننده و مونتاژکننده در ایران آنچنان مالیات پرداخت نمیکنند و از طرفی افزایش قیمت دلار باعث کاهش قیمت تبلیغات برای ایجاد بازار مناسبی برای محصولات وارداتی شده است.

              وی درباره صادرات گفت: به دلیل برخی قوانین دیگر کشورها و تحریم فروش مواد اولیه از سوی کشورهای دیگر نمیتوانیم مواد اولیه خریداری کنیم و محصول خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم و اگر هم صادرات داشته باشیم، مجوز برای ایجاد شرکت خدماتی پس از فروش و ارسال کارشناس برای خدمات و بازاریابی از سوی کشورهای هدف صادر نمیشود.

              دیانی در ادامه افزود: باید مونتاژکاری را کاهش دهیم تا در صنفهای دیگر مانند قالبسازی اشتغال ایجاد شود. وي افزود: برخی از محصولات وارداتی رتبه a دارند که اگر با استانداردهای ایران سنجیده شوند به رتبه b و c تنزل پیدا خواهند کرد، پس رتبه b و c ایرانی بسیار با کیفیت است.


              او با تاکید بر اینکه واردات باید شفاف شود، گفت: اگر مونتاژکاری با مالیات و تعرفه کمتری نسبت به تولید داخلی و واردات صورت میگیرد باید واردات آزاد شود تا شرایط تقریبا برابری بین محصولات داخلی و خارجی ایجاد شود. کارخانهها نیز باید به بلوغ برسند و کیفیت را بالاتر ببرند؛ اما بیکیفیتی به تولید نسبت داده نشود و مردم بازار چند هزار میلیارد تومانی را به دست تولیدکننده داخلی بسپارند.


              دياني در ادامه با اشاره به برنامه جامعی که تولیدکنندگان ارائه کردهاند، افزود: اين برنامه در دوره زمانبندی 5 ساله اجرا میشود و دولت، واردکنندگان و مردم بر اجراي آن نظارت خواهند داشت و ميتوانند هرگاه که در اجراي اين برنامه خللي ايجاد شد از محدوديت واردات جلوگيري کنند.


              وي در پاسخ به اين سوال که تولیدكنندگان چه تضمینی برای اجرای وعدههای داده شده میدهند، افزود: اگر تا پايان 5 سال اهداف برنامه محقق نشد، تضمين ميدهيم همه داراييهاي صنعت لوازم خانگي را به دولت ببخشيم.


              بازار را تا اردیبهشت تامین میکنیم


              در این نشست رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی نیز با بیان اینکه برخی از محصولات داخلی مانند آبگرمکن، آبمیوهگیری، چرخ گوشت و پلوپز در دنیا جزو بهترینها هستند، گفت: با تولیدات بیکیفیت در یک دوره زمانی (دهه 60) حق انتخاب از مردم گرفته شد و به دلیل عدم تولید محصول با کیفیت مردم مجبور به خرید هر جنسی از بازار بودند.


              محمد طحانپور افزود: به دلیل نبود جنس مرغوب و باکیفیت با آمدن تولید خارجی مردم به سمت محصولات خارجی رفتند؛ به طوری که تلویزیون خارجی 60 درصد بازار داخلی را تصاحب کرده است که حجم عظیمی از این تولید توسط تولیدکننده داخلی مونتاژ میشود.


              رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی ادامه داد: قیمت تمام شده برخی از محصولات در داخل نسبت به محصول وارداتی بسیار بالاست که در کنار این موضوع محصولات بیکیفیت برخی از تولیدیها که حتی به اندازه یک کارگاه هم نیستند، تولید با کیفیت داخلی را اذیت میکنند.

              طحانپور گفت: در محصولاتی که ممنوعیت واردات برای آنها اعمال شده است، هیچ پیشرفتی نداشتهایم و همین باعث شده که کارخانهها به دنبال افزایش کیفیت نباشند.


              وی طرح ضمانت تولیدکنندگان مبنی بر حمایت پنج ساله از تولید را که در پایان پنج سال یک میلیارد دلار صادرات داشته باشند، عملی ندانست و گفت: برخی از این کارخانهها در حال حاضر در گرو بانک هستند و نمیتوانند تضمینی برای این طرح باشند.


              به گفته او، ترکیه در حال حاضر جای ما را در بازار عراق و افغانستان گرفته است و بزرگترین مشکل داخلی نبود خدمات پس از فروش مناسب است.


              طحانپور در ادامه افزود: مالیات تولیدکنندگان داخلی را فروشندگان میپردازند.


              تولید داخلی يا چيني؟


              رییس مجمع واردات نیز با بیان اینکه انتخاب نهایی با مصرفکننده است، افزود: قالبسازی کشور بسیار ضعیف است که این قسمت از مهمترین و اصلیترین بخشهای تولید است.


              محمدحسین برخوردار در ادامه با اشاره به اینکه عقبماندگی تولید به دلیل ارزانقیمت بودن تولید در چین است، افزود: برخی از تولیدکنندگان داخلی برای کاهش هزینههای خود و کاهش قیمت تمامشده محصول تولیدات خود را به کشور چین بردند و پس از تولید دوباره به کشور وارد کردند،البته با کمک وزارت صنعت، معدن و تجارت با این فعالیت مقابله شد و دیگر شاهد این موضوع نیستیم.


              او با بیان اینکه عمق ساخت تولید داخلی نسبت به عمق ساخت وارداتی بسیار پایینتر است و مدت زمان تولید قالب بسیار طولانی است، گفت: تولید یک قالب در کشور 5/1سال به طول میانجامد.


              کاهش کیفیت محصولات وارداتی


              صمد تبریزی یکی از تولیدکنندگان لوازم خانگی نیز با بیان این که از تولید نسبت به واردات حمایت کافی نشده است اظهار کرد: کیفیت محصولات وارداتی به شدت کاهش یافته و در حال حاضر قیمت محصولات وارداتی برای تصاحب بازار داخلی به صورت رقابتی در آمده است. وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به افزایش هزینهها و کیفیت تولید داخلی قیمت محصولات وارداتی در حال حاضر با قیمت برخی از محصولات داخلی برابری میکند.


              او ادامه داد: واردات به کشور ایرادی ندارد؛ اما باید واردات کاملا شفافسازی شود. از این شفافسازیها میتوان به صدور برگ سبز ورودی محصول به نام شرکت واردکننده و شرکت اصلی اشاره کرد.


              این تولیدکننده گفت: اگر واردات نباشد افزایش کیفیت نخواهیم داشت و با واردات، در کیفیت و قیمت محصولات تولیدی رقابت ایجاد میشود.


              تبریزی خاطرنشان کرد: در چند سال آینده با حمایت از تولید میتوانیم صادرات زیادی داشته باشیم که اگر این حمایت صورت پذیرد، محصولات وارداتی دیگر نمیتوانند با محصولات داخلی رقابت کنند.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #217
                رئیس سازمان توسعه تجارت درگفت وگوبا ایسنا:


                به شایعات توجه نکنید/تمام کالاهای ثبت سفارش شده ارز مبادلهای میگیرند

                رییس سازمان توسعه تجارت گفت: به تمام ثبت سفارشاتی که از مهرماه در مرکز مبادلات یا قبل از آن صورت گرفته ارز مبادلاتی داده میشود و این شایعه که گفته میشود کلاهایی که با ارز مرجع که ثبت سفارش شدهاند اگر تا پایان اردیبهشت سال 1392 وارد نشوند باید با ارز مبادلاتی وارد شوند صحت ندارد.

                حمید صافدل در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: ثبت سفارش کالاهای دهگانه مانند گذشته است. کالاهای اولویت یک تا 9 در حال حاضر ثبت سفارش میشوند و تنها کالاهایی اولویت 1 و 2 هستند که جزو نیاز اصلی مردم بوده و در اولویتهای بالاتر قرار گرفتهاند.

                به گفته او کالاهای اولویتهای 3 تا 9 جزو اولویتهای بعدی زندگی مردم است و هیچ تفاوتی بین این اولویتها نیست. اولویتهای 3 تا 9 مانند یکدیگر هستند و تنها در شکل ظاهری آنها که قطعه خام، ماده اولیه یا محصول ساخته شده است تفاوت وجود دارد و بر همین اساس دسته بندی شدهاند. به طور مثال تلفن همراه یک محصول ساخته شده است و نیاز ضروری جامعه امروزی است اما به دلیل ساختار اولویت بندی کالاهای دهگانه تلفن همراه در اولویتهای پایینتر (اولویت 9) قرار گرفته است.

                وی ادامه داد: در ایران محصولات و مواد غذایی متفاوتی تولید می شود که سیاست بر این است که تولید تنها بر اساس نیاز کشور صورت نگیرد بلکه تولید بر پایه نیاز بازارهای هدف نیز انجام شود.

                رئیس سازمان توسعه تجارت درباره صادرات تخم مرغ نیز افزود: در حال حاضر هیات دولت اجازه داده محصولات و تولیداتی که بیش از نیاز بازار داخلی تولید شدهاند به دیگر کشورها صادر شوند و تخم مرغ هم از این قاعده مستثنی نیست. شاید در برخی فصلها مصرف تخم مرغ در کشور افزایش یابد اما این افزایش مصرف کشور را با مشکل مواجه نمیکند.

                او خاطرنشان کرد: اگر ثبت سفارش اولویتهای یک و دو طولانی شود باز هم به آنها ارز مرجع اختصاص داده میشود و این امر برای کالاهای اولویت 3 تا 9 که با ارز مبادلاتی به کشور وارد میشوند نیز صادق است. درچند روز گذشته مکاتباتی با بانک مرکزی داشته ایم تا سازوکارهایی برای ارائه ارز مبادلاتی به اولویت 9 درنظر گرفته شود.

                صافدل ابراز امیدواری کرد که تولیدات کشور تنها منوط به بازار داخلی نباشد و برای بازارهای هدف نیز تولید داشته باشیم.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #218
                  ﻣﻌﺎون وزﯾر ﺻﻧﻌت:
                  ھﯾﭻ ﻣﺣدودﯾﺗﯽ در ﺛﺑت ﺳﻔﺎرش ﮐﺎﻏذ، ﻣﻘوا و دﯾﮕر ﻣﻠزوﻣﺎت ﭼﺎپ وﺟود ﻧدارد


                  ﻣﻌﺎون وزﯾﺮ ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرت ﮔﻔﺖ: ھﯿﭻ ﮔﻮﻧﻪ ﻣﺤﺪودﯾﺘﯽ در ﺛﺒﺖ ﺳﻔﺎرش اﻧﻮاع ﮐﺎﻏﺬھﺎ، ﻣﻘﻮاھﺎ و ﺗﻤﺎم ﻣﻮاد ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﭼﺎپو ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﺑﺮای واردات وﺟﻮد ﻧﺪارد.


                  ﺑﻪ ﮔﺰارش ﻣﮫﺮ، ﺣﻤﯿﺪ ﺻﺎﻓﺪل ﻣﻌﺎون وزﯾﺮ ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرت ﻋﺼﺮ روز ﺳﻪ ﺷﻨﺒﻪ 12 دی ﻣﺎه در ﺣﺎﺷﯿﻪ ﻣﺮاﺳﻢ اﻓﺘﺘﺎحﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎه آﺛﺎر ﻣﻨﺘﺨﺐ ﯾﺎزدھﻤﯿﻦ ﻣﺴﺎﺑﻘﺎت ﺟﺸﻨﻮاره ﺻﻨﻌﺖ ﭼﺎپ ﮐﺸﻮر ﮐﻪ در ﻣﺤﻞ داﺋﻤﯽ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎه ھﺎی ﺑﯿﻦ اﻟﻤﻠﻠﯽ ﺗﮫﺮانﺑﺮﮔﺰار ﺷﺪ، در ﺟﻤﻊ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎران در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﺳﺌﻮال ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر ﻣﮫﺮ درﺑﺎره ﺛﺒﺖ ﺳﻔﺎرش ﮐﺎﻏﺬ ﺑﺮای واردات ﮔﻔﺖ:

                  در ﺣﺎل ﺣﺎﺿﺮھﯿﭽﮕﻮﻧﻪ ﻣﺤﺪودﯾﺘﯽ در ﺛﺒﺖ ﺳﻔﺎرش اﻧﻮاع ﮐﺎﻏﺬھﺎ، ﻣﻘﻮاھﺎ و ﮐﻠﯿﻪ ﻣﻮاد ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﭼﺎپ و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﺑﺮای واردات وﺟﻮد ﻧﺪارد.


                  وی اﻓﺰود: ھﻤﻪ ﮐﺎﻻھﺎﯾﯽ ﮐﻪ در اوﻟﻮﯾﺖ ھﺎی 3 ﺗﺎ 9 ھﺴﺘﻨﺪ، در ﯾﮏ رده اوﻟﻮﯾﺘﯽ ﻗﺮار دارﻧﺪ و ﺑﻪ ھﻤﻪ آﻧﮫﺎ ارز ﻣﺒﺎدﻟﻪ ای ﺗﻌﻠﻖ ﻣﯽﮔﯿﺮد و ھﻤﮑﺎران ﻣﺎ در ﺳﺎزﻣﺎن ھﺎی ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرت در ﺳﺮاﺳﺮ ﮐﺸﻮر آﻣﺎدﮔﯽ ھﺮ ﮔﻮﻧﻪ ﮐﻤﮏ را ﺑﺮای ﺛﺒﺖ ﺳﻔﺎرش ھﺎیﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻨﺎ دارﻧﺪ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ واردات ﻣﻠﺰوﻣﺎت ﭼﺎپ و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی اﻗﺪام ﮐﻨﻨﺪ، دارﻧﺪ و ﻣﺮﮐﺰ ﻣﺒﺎدﻻت ارزی ھﻢ ھﯿﭽﮕﻮﻧﻪدرﯾﻐﯽ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺗﺎﻣﯿﻦ ارز ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز اﯾﻦ ﻋﺰﯾﺰان ﻧﺪارد.


                  ﺻﺎﻓﺪل در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﺳﺌﻮال دﯾﮕﺮ ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر ﻣﮫﺮ ﻣﺒﻨﯽ ﺑﺮ اﯾﻦ ﮐﻪ ﺗﺎ ﭼﻪ ﻣﯿﺰان اﻣﯿﺪوار اﺳﺖ ﺗﻔﺎھﻤﻨﺎﻣﻪ ای ﮐﻪ دﯾﺮوز ﺑﺎ ھﺪف ﺣﻞﻣﺸﮑﻼت ﺻﻨﻌﺖ ﭼﺎپ ﻣﯿﺎن دو وزارﺗﺨﺎﻧﻪ ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرت و وزارت ﻓﺮھﻨﮓ و ارﺷﺎد اﺳﻼﻣﯽ ﻣﻨﻌﻘﺪ ﺷﺪه، ﺑﻪ ﺑﺨﺸﯽ از اﯾﻦاھﺪاف ﺑﺮﺷﺪ، ﮔﻔﺖ: ﻣﻦ ﺧﯿﻠﯽ اﻣﯿﺪوارم و ﺷﺎھﺪ ﻣﺪﻋﺎی آن ھﻢ ﻧﻤﺎﯾﺸﮕﺎھﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﻣﺴﺌﻮﻻن ﻣﺮﺑﻮطﻪ در ھﺮ دو وزارﺗﺨﺎﻧﻪﺑﺮﭘﺎﯾﯽ آن را ﺗﻘﺒﻞ ﮐﺮده اﻧﺪ.


                  ﻣﻌﺎون وزﯾﺮ ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرت اﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮد: ﻣﻄﺌﻤﻦ ﺑﺎﺷﯿﺪ طﯽ ﺳﺎل ھﺎی آﯾﻨﺪه ﺷﺎھﺪ ارزش اﻓﺰوده ﺧﺪﻣﺘﯽ ﮐﻪ ﺻﻨﻌﺖ ﭼﺎپ ﺑﻪﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﻠﯽ ﻣﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ، ﺧﻮاھﯿﻢ ﺑﻮد.
                  وی اﻓﺰود: ﻣﺎ در اﻣﺮ ﺗﺴﮫﯿﻞ ﺑﺮای ﺗﺠﺎرت ﮐﺎﻻھﺎی ﻓﺮھﻨﮕﯽ ﺧﻮد را ﻣﻘﯿﺪ ﺑﻪ ھﻤﮑﺎری ﺑﺎ دﺳﺘﮕﺎه ھﺎی دﯾﮕﺮ ﻣﯽ داﻧﯿﻢ و ﻣﺘﻮﻟﯽﺑﺨﺶ ﺳﯿﺎﺳﺖ ھﺎی ﺗﺠﺎری در ﮐﺸﻮر ھﺴﺘﯿﻢ.


                  ﺻﺎﻓﺪل در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﭘﺮﺳﺸﯽ درﺑﺎره اوﻟﻮﯾﺖ ﺗﻮﺗﻮن و ﺗﻨﺒﺎﮐﻮ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﮐﺎﻏﺬ در ﻓﮫﺮﺳﺖ ﮐﺎﻻھﺎی اﺳﺎﺳﯽ، ﮔﻔﺖ: ﺗﻌﺒﯿﺮ اوﻟﻮﯾﺖ ھﺎﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺷﮑﻞ ﺑﺎﺷﺪ.

                  اوﻟﻮﯾﺖ اﺳﺎﺳﯽ ﺑﻪ درﺻﺪی از ﮐﺎﻻھﺎی ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه ﯾﺎ آﻣﺎده ﻣﺼﺮف، ﻗﻄﻌﺎت ﯾﺪﮐﯽ و ﻧﯿﻤﻪ ﺳﺎﺧﺘﻪاطﻼق ﻣﯽ ﺷﻮد، ﺑﺮﺧﯽ ﮐﺎﻻھﺎ ﺑﻪ ﺻﻮرت ﯾﮑﺠﺎ در ﯾﮏ ﮔﺮوه ﺑﻪ ﻋﻨﻮان ﮐﺎﻻھﺎی ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪه آﻣﺎده ﻣﺼﺮف ﻗﺮار ﻣﯽ ﮔﯿﺮد.

                  ﻗﺮارﻧﮕﺮﻓﺘﻦ ﯾﮏ ﮐﺎﻻ در اﯾﻦ اوﻟﻮﯾﺖ ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎی ﮐﻢ اھﻤﯿﺖ ﺑﻮدن آن ﻧﯿﺴﺖ، ﺑﻠﮑﻪ اﯾﻦ ﺻﺮﻓًﺎ ﯾﮏ ﺗﻔﮑﯿﮏ ﺻﻮری اﺳﺖ.


                  ﻣﻌﺎون وزﯾﺮ ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرت اوﻟﻮﯾﺖ ﮐﺎﻏﺬ را در رده 3 ﺗﺎ 9 داﻧﺴﺖ و ﺗﻮﺿﯿﺢ داد: ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻦ در اﯾﻦ ﮔﺮوه ﺑﻪ ﻣﻌﻨﺎی در اوﻟﻮﯾﺖﻗﺮار ﻧﮕﺮﻓﺘﻦ ﻧﯿﺴﺖ.


                  وی اداﻣﻪ داد: ارز ﻣﺮﺟﻊ ﺑﻪ اوﻟﻮﯾﺖ اول ﺗﺎ دوم اﺧﺘﺼﺎص داده ﻣﯽ ﺷﻮد ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﮐﺎﻻھﺎی اﺳﺎﺳﯽ ﻣﻮرد ﻧﯿﺎز ﺧﺎﻧﻮار ﯾﺎ ﻣﺎده اوﻟﯿﻪﺑﺨﺶ ھﺎی ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ اﺳﺖ، ﮔﺮوه دوم ﻧﯿﺰ ﺑﻪ دارو و ﻣﻮاد اوﻟﯿﻪ ﺗﺨﺼﯿﺺ داده ﻣﯽ ﺷﻮد، ﻣﺎﺑﻘﯽ ﮐﺎﻻھﺎ در اوﻟﻮﯾﺖ 3 ﺗﺎ 9 و درﻓﮫﺮﺳﺖ ﮐﺎﻻھﺎی اﺳﺘﻔﺎده ﮐﻨﻨﺪه از ارز ﻣﺒﺎدﻟﻪ ای ﻗﺮار ﻣﯽ ﮔﯿﺮد.


                  اﯾﻦ ﻣﻘﺎم ﻣﺴﺌﻮل در وزارت ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرت ﻧﻘﺶ ﺻﻨﻌﺖ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی را در ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺻﺎدرات و اﯾﺠﺎد ارزش اﻓﺰوده، ﻣﮫﻢداﻧﺴﺖ و ﮔﻔﺖ: اﻣﯿﺪوارﯾﻢ ﺑﺎ اﻣﻀﺎ ﺗﻔﺎھﻤﻨﺎﻣﻪ ھﻤﮑﺎری ﻣﯿﺎن وزارﺗﺨﺎﻧﻪ ھﺎی ﻓﺮھﻨﮓ و ارﺷﺎد اﺳﻼﻣﯽ و ﺻﻨﻌﺖ، ﻣﻌﺪن و ﺗﺠﺎرتﺑﺘﻮاﻧﯿﻢ ﻣﻮاﻧﻊ و ﻣﺸﮑﻼت اﯾﻦ ﺣﻮزه را ﺑﺮطﺮف ﮐﻨﯿﻢ.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #219
                    خروج موقت انواع وانت بار و ميني بوس ممنوع شد


                    خروج موقت انواع وانت بار و ميني بوسهاي بالاي ده نفر ممنوع اعلام شد.

                    دفتر صادرات گمرك جمهوري اسلامي ايران در بخشنامهاي به گمركات اجرايي سراسر كشور ابلاغ كرد تا از خروج موقت انواع وانت بار و ميني بوسهاي بالاي ده نفر اعم از پلاكهاي عمومي و شخصي به هر عنوان جلوگيري بعمل آورند.

                    به گزارش روابط عمومي گمرك جمهوري اسلامي ايران در اين بخشنامه آمده است: ممنوعيت خروج موقت انواع وانتبار و مينيبوسهاي بالاي ده نفر به استناد نامه سازمان راهداري و حملونقل جادهاي كشور از سوي دفتر صادرات به گمركات سراسر كشور ابلاغ گرديده است.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #220
                      قابل توجه كليه وارد كنندگان و ترخيص كنندگان كالا


                      به اطلاع كليه واردكنندگان و ترخيص كنندگان كالا مي رساند بر اساس هماهنگي هاي به عمل آمده با سازمان توسعه تجارت، از 16 دي ماه سال جاري كليه وارد كنندگاني كه اقدام به ثبت سفارش كالاي وارداتي و درج اطلاعات آن در سامانه ثبتارش نموده اند لازم است قبل از اظهار كالا به گمرك اقدامات زير را انجام دهند :


                      1- در خصوص مجوز ثبت سفارش هايي كه مجاز به «حمل به دفعات » نمي باشند، لازم است قبل از اظهار كالا به گمرك به سامانه ثبتارش مراجعه و نسبت به ثبت پيش نويس اظهار نامه وارداتي در سامانه مزبور در يك مرحله و بر اساس كليه اطلاعات موجود در فرم ثبت سفارش اوليه اقدام نمايند.


                      2- در خصوص مجوز ثبت سفارش هاي مجاز به «حمل به دفعات » ، لازم است قبل از اظهار كالا به گمرك به سامانه ثبتارش مراجعه و نسبت به ثبت پيش نويس اظهار نامه وارداتي، بر اساس اسناد حمل در هر مرحله ( منطبق برفرم ثبت سفارش اوليه) در سامانه مزبور اقدام نمايند.


                      جهت كسب اطلاعات نحوه ايجاد و تكميل فرم پيش نويس اظهار نامه مذكور در سامانه ثبتارش به راهنماي مربوطه در سامانه به آدرسwww.sabtaresh.tpo.ir مراجعه نمايند.

                      راهنماي مذكور پس از ورود به سامانه توسط شناسه كاربري در اختيار بازرگانان با عنوان « راهنماي درج اطلاعات اعتبار اسنادي و اظهار گمركي » قابل دسترس خواهد بود.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

                        #221
                        در گفتگو با مهر اعلام شد:
                        کاهش 70درصدی صادرات قیر و روغن صنعتی/ احتمال توقف کامل صادرات تا چند روز آینده
                        رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی با اشاره به کاهش 70 درصدی صادرات انواع قیر و روغنهای صنعتی ایران به کشورهای مختلف جهان اعلام کرد: افزایش غیر منطقی قیمت خوراک منجر به کاهش شدید صادرات این محصولات نفتی شده است.

                        حسن خسروجردی امروز در گفتگو با مهر درباره آخرین وضعیت صادرات انواع قیر و روغنهای صنعتی ایران، گفت: از چند روز گذشته تاکنون صادرات انواع قیر و روغن های صنعتی ایران به کشورهای مختلف جهان با کاهش چشمگیری روبرو شده است.
                        رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآورده های نفتی با اعلام اینکه در شرایط فعلی صادرات این محصولات نفتی بیش از 70 درصد کاهش یافته است، تصریح کرد: این در حالی است که کشور از ظرفیت صادرات بیش از 2 میلیون و 500 تن قیر و انواع روغنهای صنعتی به کشورهای مختلف جهان برخوردار است.

                        این فعال اقتصادی در پاسخ به پرسش مهر در خصوص دلایل کاهش توقف صادرات قیر و روغنهای صنعتی کشور، توضیح داد: افزایش یک باره و غیر منطقی قیمت خوراک عامل این سقوط صادرات این دسته از محصولات نفتی کشور بوده است.

                        وی با بیان اینکه شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی از ابتدای دی ماه سالجاری قیمت خوراک صنایع قیرسازی و روغن سازی را افزایش داده است، اظهارداشت: صادرکنندگان این محصولات نفتی با افزایش قیمت خوراک مخالف نیستند اما باید این افزایش قیمت به طور منطقی و عادلانه انجام شود.

                        خسروجردی با تاکید بر اینکه مخالف هرگونه ارزان فروشی قیر و روغن های صنعتی به کشورهای مختلف هستیم، تبیین کرد: اما قیمت جدید خوراک صنایع روغن سازی بیش از بازارهای جهانی افزایش یافته است.

                        رئیس اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی، خاطرنشان کرد: در صورتی که تجدید نظری در تعیین قیمت خوراک این صنایع نفتی نشود حتی امکان توقف کامل قیر و روغن های صنعتی ایران به بازارهای جهانی وجود دارد.

                        ماجرای افزایش قیمت خوراک قیر و روغنهای صنعتی

                        به گزارش مهر، در حال حاضر ایران به دلیل در اختیار داشتن نوع انحصاری "نفت رافینیتی" تنها تولید کننده یک محصول نفتی به نام "لوبکات" در سطح منطقه خاورمیانه است به طوریکه برخی از کشورهای نفتخیز حاشیه خلیج فارس همچون عراق، عربستان سعودی و کویت هم با وجود ساخت پالایشگاههای متعدد نفت هیچگونه ظرفیتی برای تولید لوبکات ندارند.

                        لوبکات خوراک پالایشگاههای روغن سازی کشور است که پس از تصفیه برای تولید روغن انواع خودرو مورد استفاده قرار میگیرد و در شرایط فعلی هم کشور با ساخت و راه اندازی صنایع تکمیلی از ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن اتواع روغن موتور برخوردار است.

                        از سوی دیگر همزمان با تامین نیاز بازارهای داخلی به انواع روغن موتور، ایران یکی از بزرگترین صادر کنندگان روغن موتور به کشورهای مختلف جهان همچون ترکیه، عراق، امارات متحده عربی، هند و برخی از کشورهای اروپایی و آفریقایی بوده و سالانه بیش از 300 هزار تن از این محصول نفتی به بازارهای جهانی صادر میشود.

                        با وجود تمامی مزیتهای جغرافیائی و طبیعی ایران برای تولید و صادرات انواع روغن موتور به عنوان یک محصول غیر نفتی، از ابتدای دی ماه سالجاری شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی با دریافت بخشنامه بانک مرکزی اقدام به افزایش بیش از 80 درصدی قیمت خوراک صنایع و پالایشگاههای روغن سازی کشور کرده است.

                        به عبارت دیگر، با اجرای این بخشنامه بانک مرکزی مبنای محاسبه خوراک پالایشگاههای روغن سازی به جای ارز مرجع با دلار مرکز مبالاتی محاسبه خواهد شد.

                        به اعتقاد فعالان این صنعت پالایشگاهی، این افزایش قیمت خوراک علاوه بر اینکه زمینه گرانی حداقل 50 درصدی قیمت انواع روغن موتور در داخل کشور را فراهم می کند، بازارهای صادرات این محصول نفتی ایران را هم تحت تاثیر قرار خواهد داد.

                        در همین حال ،علیرضا ضیغمی مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی اخیرا در گفتگو با مهر درباره افزایش بیش از 80 درصدی قیمت خوراک صنایع روغن و قیرسازی، گفته است: این افزایش قیمت براساس بخشنامه بانک مرکزی انجام شده است.

                        معاون وزیر نفت با تاکید بر اینکه شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی مرجع قیمتگذاری هیچ یک از فرآورده های نفتی همچون خوراک صنایع روغن سازی نیست، تصریح کرده است: براساس بخشنامه بانک مرکزی، مقرر شده است که خوراک نفتی این واحدها به جای دلار مرجع 1226 تومانی با قیمت دلار مرکز مبادله ای (2460 تومان) محاسبه شود.

                        در همین حال یک مقام مسئول در سازمان حمایت در نامهای به شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران خواستار ارائه مستندات قانونی این شرکت درباره افزایش قیمت خوراک پالایشگاههای روغنسازی ایران شده است.

                        در نامه وحید منایی معاون نظارت بر کالاهای سرمایهای و خدمات زیربنایی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به مصطفی کشکولی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی به مکاتبه انجمن کارفرمایان پالایشگاههای روغن سازی درباره افزایش قیمت فرآوردههای نفتی برای مصارف داخلی در دی ماه سالجاری جهت عرضه در بورس کالا توسط آن شرکت اشاره شده است.

                        شرکت پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران در هفته جاری در تصمیمی ناگهانی، قیمت خوراک تحویلی به پالایشگاههای روغن سازی کشور را 80 درصد افزایش داده است.

                        براساس این تصمیم، قیمت خوراک تحویلی به پالایشگاههای روغن سازی کشور از کیلویی 900 به 1700 تومان رسیده است. این تصمیم، نگرانی پالایشگاههای روغن سازی کشور را در پی داشته است.
                        تاریخ انتشار، تهران: ۱۲:۴۸ , ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
                        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

                        نظر

                        • کریم مهدوی
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 813

                          #222
                          ۱۱ هزار تن برنج وارداتی از هند وارد مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس شد که ۸۰ درصد از برنجهای وارداتی در ۴۸ ساعت گذشته به دیگر استانهای کشور فرستاده شد.
                          تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                          نظر

                          • کریم مهدوی
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 813

                            #223
                            منابع صنعت نفت چین اعلام کردند که ایران قیمت میعانات گازی صادراتی به پالایشگاه سینوپک چین را در سال جاری افزایش داده است.
                            تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید

                            نظر

                            • وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

                              #224
                              رییس کمیته واردات اتاق ایران در گفت وگو با پانا :
                              100 برابر سال گذشته گندم وارد شده است/ ارزمبادلاتی به واردات با ارقام بالا اختصاص نمی یابد

                              خبرگزاری پانا : رییس کمیته واردات اتاق ایران با اشاره به واردات بسیاری از کالاها به کشور از رشد 100 برابری واردات گندم خبر داد و گفت : ثبت سفارش واردات کلی و ارقام بالا در مرکز مبادلات پذیرفته نمی شود و ارز مبادلاتی تنها به ثبت سفارش واردات جزیی کالا اختصاص می یابد .

                              مجید رضا حریری در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی پانا، با انتقاد از اظهار نظرهای متفاوتی که پیرامون دریافت ارز مبادلاتی وگروههای کالایی مطرح می شود ، اظهار کرد: ثبت سفارش واردات کلی و ارقام بالا در مرکز مبادلات پذیرفته نمی شود و ارز مبادلاتی تنها به ثبت سفارش واردات جزیی کالا اختصاص می یابد .

                              وی اضافه کرد: از سوی دیگر پس از دریافت کد ثبت سفارش و مراجعه به بانک ، بانکها همکاری لازم را با متقاضیان ارز مبادلاتی ندارند و مواردی نیز وجود دارد که کالای خریداری شده به گمرک رسیده اما بانک پول فرشنده را پرداخت نمی کنند .

                              حریری اظهارکرد: در مراجعات انجام شده به بانک مرکزی این بانک به یکی از مشتریان اعلام کرده است که عدم ایفای تعهدات به فروشندگان ارتباطی به خریداران ندارد .

                              رییس کمیته واردات اتاق ایران عنوان کرد: این در حالی است که عدم ایفای تعهدات به فروشندگان خارجی از بین رفتن اعتبار تجار داخلی است که آنها را در ادامه تجارت و واردات با مشکل مواجه خواهد کرد.

                              وی در پاسخ به این سوال که آیا آما ر واردات با کاهش مواجه شده است ، افزود: آمار ثبت سفارش ها نشان دهنده میزان واردات نیست و آمار گمرک می تواند مبنای دقیق تری برای ارزیابی میزان واردات باشد .

                              حریری بیان کرد: آمار گمرک نشان می دهد واردات 8 درصد کاهش یافته و این درحالی است که واردات کالاهای ضروری نیز بیشتر بوده است .

                              وی افزود در 9 ماه ابتدایی سال 90 ، 52 هزار تن گندم به ارزش 15 میلیون دلار وارد شده که این رقم در 9 ماهه ابتدایی سال 91 به 5 میلیون تن گندم معادل یک میلیارد و 882 میلیون دلار افزایش یافته است.

                              رییس کمیته واردات اتاق ایرانخاطر نشان کرد : این بدان معنی است که میزان واردات گندم در سال جاری بیش از 100 برابر افزایش یافته است.

                              وی با تاکید براینکه تقاضای خرید بسیاری از کالاهای به دلیل گرانی ها کاهش یافته است ،اظهارکرد: علاوه بر افزایش قیمت کالاها میزان واردات بسیاری از کالاها نیز کاهش یافته که ممکن است درآمار گمرک چندان به چشم نیاید .
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #225
                                واردات بی رویه میوه ،کابوس باغداران

                                نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه واردات میوه در کشور بسیاری از باغداران را متضرر کرده است ،گفت:مافیا در کار واردات میوه دست دارد و باید توجه داشت که منافع رانت خواران در گرو واردات است.

                                محمد اسماعیل نیا در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، اظهار داشت: مافیای واردات میوه موضوعی است که از مدتها پیش مطرح است و اگر کسی مصداقی از وجود این مافیا دارد، نمایندگان مجلس حتما برخورد لازم را انجام خواهند داد. نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی وجود تناقض های آماری را از دیگر دلایل واردات بی رویه میوه دانست و تصریح کرد: متاسفانه برخی از آمارهای مربوط به بخش کشاورزی قدیمی و غیر کار آمد است و برخی از آمارها فاقد تجزیه و تحلیل لازم است. وی در ادامه افزود: وزارتخانه های جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت باید در مورد آمارهای مربوط به تولید و نیاز به واردات محصولات کشاورزی و به ویژه میوه تجدید نظر اساسی کنند. اسماعیل نیا عنوان کرد: گاهی اوقات نیز سرمازدگی میوه بهانه ای برای واردات بی رویه می شود زیرا این نگرانی به وجود می آید که ممکن است کمبود میوه موجب گرانی بیش از حد شود. این نماینده مردم در مجلس نهم با اشاره به اینکه در کارگروه تخصصی تعامل، تعادل از تولید تا مصرف از واردات بی رویه برخی از محصولات مانند گوشت و مرغ جلوگیری شده است، تاکید کرد: همین موضوع می تواند در مورد محصولات باغی نیز اتفاق بیفتد. نایب رئیس اول کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه واردات بی رویه میوه به کابوسی برای کشاورزان تبدیل شده است گفت: هم اکنون بهترین زمان برای تقویت تولید و صادرات محصولات کشاورزی کشور است و واردات فقط باید به مواد اولیه مورد نیاز کارخانجات محدود شود و منابع کشور باید در خدمت تقویت بخش کشاورزی قرار بگیرد
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X