اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک 52
    ستاره‌دار (27)
    • Mar 2011
    • 17028

    #241
    نگران واردات خودرو نیستیم

    ایرنا - مدیرکل دفتر صنایع ماشین سازی و نیروی محرکه وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: تا زمانی که موج شدیدی از واردات صورت نگرفته و قیمت های نامتعارف بر بازار حاکم نشده است، نگران پیشی گرفتن واردات خودرو آماده به جای قطعات خودرو نیستیم.


    کیومرث فروتنی با اشاره به پیشی گرفتن واردات سیبییو (خودروی آماده) نسبت به سیکیدی (قطعات منفصله خودرو) برای اولین بار در سال جاری و احساس خطر خودروسازان و قطعهسازان از این موضوع افزود: تعداد خودروهای وارداتی نسبت به مجموع خودروهای ساخت داخل، تعداد بالایی نبوده و عامل نگرانکنندهای به شمار نمیرود.

    وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت علاوه بر حمایت از تولید باید حافظ منافع مصرف کنندگان نیز باشد، بنا بر این مهم این است که واردات انجام شود تا از این طریق رقابتی بین خودروسازان داخلی و خارجی وجود داشته باشد.

    فروتنی با بیان اینکه، خودروسازان هم به این موضوع اذعان دارند که واردات باید در حد معقولی صورت گیرد و نباید مانعی در این زمینه وجود داشته باشد، یادآور شد: تا زمانی که موج شدیدی از واردات صورت نگرفته که ایجاد نگرانی کند یا قیمت نامتعارف در بازار شکل نگرفته، جای نگرانی از بابت واردات خودرو وجود ندارد.

    شایان ذکر است؛ آمار گمرک ایران حاکی از رشد 9 درصدی واردات انواع خودرو به کشور در هشت ماهه سال جاری است.

    The greater the risk ، The greater the reward

    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #242
      تام برای عراقیها مترو میسازد


      ایکوپرس- با احداث مترو و كارخانه فولادسازي که در عراق در دستور كار شركت تام ايرانخودرو قرار گرفته و به زودي قرارداد آن قطعي خواهد شد، راه این شرکت به بازار جهاني كسب و كارهاي غيرخودرويي باز ميشود.


      علي شيخزاده مديرعامل شركت تام ايرانخودرو، با بيان اين مطلب گفت: در تركمنستان نيز در حال بررسي يك پروژه نفت و گاز هستيم.وي از برنامه گروه صنعتي تام ايران خودرو براي بسترسازي حضور در بازارهاي صادراتي خبر داد كه در نتيجه آن رشد ارزآوري این شرکت از سال آينده مشهودتر خواهد بود.


      مديرعامل تام ایرانخودرو افزود: عمده صادرات شركت تام در سالهاي گذشته در حوزه خودروسازي و از كانال ايرانخودرو مانند احداث سايتهاي توليدي در سوريه، بلاروس، آذربايجان، سنگال و ونزوئلا بوده، اما تام به خودروسازي اكتفا نكرده و وارد ديگر حوزههاي صنعتي نيز شده است.شيخ زاده با اشاره به ابلاغيه امسال مجمع سالانه تام، گفت: بر اين اساس، صادرات مورد توجه بيشتري قرار گرفته و بازاري كه ميتوانيم تا حد زيادي در آن نفوذ داشته باشيم، عراق است.


      وي شرايط خاص عراق را فرصتي براي تام توصيف كرد كه با بهرهگيري از اين مزيت، در اجراي پروژههاي صنعتي و فني عراق حضور قدرتمندي داشته باشد.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • 7sin
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 214

        #243
        همه است واحد کنترتولید شرکت .

        آزادسازی قیمت خودرو با مگان کلید خورد
        تعیین قیمت خودرو پنج درصد زیر بازار

        نظر

        • امير سينا
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 483

          #244
          براساس بخشنامه کمیته خودرو، آن دسته از خودروهایی که قیمت آنها بالاتر از 45 میلیون تومان باشد، دیگر مشمول قیمتگذاری سازمان حمایت و این کمیته نخواهند بود؛ بدین ترتیب قیمتگذاری خودروهای بالای 45میلیون تومان آزاد شد.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #245
            حل مشکلات قطعهسازان و خودروسازان برای افزایش تولید خودرو



            دبیر انجمن قطعهسازان ایران خواستار حل مشکلات تامین ارز، کمبود نقدینگی و پرداخت تسهیلات بانکی به قطعهسازان و خودروسازان برای افزایش تولید خودرو شد.


            ساسان قربانی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: بیشتر خودروسازان و قطعهسازان موفق به دریافت ارز از اتاق مبادلات نشدهاند.

            وی با بیان اینکه قیمت برخی مواد اولیه در سال جاری تا 300 درصد رشد داشته است، خاطرنشان کرد: به این ترتیب قیمت تمام شده تولید خودرو افزایش یافته اما قیمت فروش این محصول متناسب با آن رشد نداشته است.

            دبیر انجمن قطعهسازان ایران ادامه داد: در این میان بانکها نیز از پرداخت تسهیلات به خودروسازان و قطعهسازان خودداری میکنند بنابراین مشخص نیست که صنعتگران چگونه باید منابع لازم برای جبران رشد هزینههای تولید را تامین کنند.

            وی افزود: نتیجه چنین وضعیتی کاهش حدودا 50 درصدی تولید خودرو در کشور است بهگونهای که قطعهسازان نتوانستهاند منابع مالی مورد نیاز برای خرید مواد اولیه و تولید محصول را تامین کنند.

            قربانی تصریح کرد: اگرچه در چند هفته اخیر تیراژ تولید خودرو اندکی افزایش یافته اما در صورت حل نشدن این مشکلات امیدی به بهبود وضعیت وجود نخواهد داشت.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #246
              تولید اتوبوس 63 در صد کاهش يافت
              کاهش صد در صدي ميني بوس و ميدل باس

              میانگین تولید اتوبوس درکشور در هشت ماه نخست امسال افت 63.2 درصدی را تجربه کرد.

              به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، براساس آمار انجمن خودروسازان میانگین تولید اتوبوس در هشت ماه نخست امسال، 665 دستگاه بوده که افت 63.2 درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که هزار و 806 دستگاه بود، تجربه کرده است.

              همچنین ازسوی دیگر تولید این محصولات از 186 دستگاه در آبان ماه سال گذشته به 64 دستگاه در آبان ماه سال جاری کاهش پیدا کرده که افت 65.6 درصدی را نشان می دهد.

              بر اساس این گزارش ،میانگین تولید مینی بوس و میدل باس در هشت ماه نخست امسال تنها 132 دستگاه بوده که افت 94/8 درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که دو هزار و 518 دستگاه بود، تجربه کرده است.

              لازم به ذکر است تولید این محصولات از 307 دستگاه در آبان ماه سال گذشته به هفت دستگاه در آبان ماه سال جاری کاهش پیدا کرده که افت 97/7 درصدی را نشان می دهد.

              در این بین شرکت زامیاد در آبان ماه امسال سه دستگاه مینی بوس دیزل آذر و در هشت ماه نخست امسال در مجموع 33 دستگاه از این وسیله نقلیه تولید کرده و رشد 1550 درصدی را تجربه کرده است.


              بر اساس این گزارش شرکت آکیا دویچ چهار دستگاه مینی بوس دیزلی 6608 klq در آبان ماه و 49دستگاه در هشت ماه گذشته تولید کرده که در مجموع 22/5 درصد نسبت به هشت ماهه سال 1390 که 40 دستگاه مینی بوس تولید کرد،رشد داشته است و سایر شرکت های تولیدکننده مینی بوس و میدل باس با کاهش تولید صد درصدی مواجه بوده اند.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #247
                هشدار به خریداران خودرو


                در حالی که در چند هفته اخیر روند قیمتی خودروهای پرتیراژ داخلی نزولی شده اما برخی از نمایندگیهای فروش خودروسازان به دلیل عدم آگاهی مصرفکنندگان این محصول را به نرخی بالاتر از قیمت بازار عرضه میکنند.
                به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران در چند هفته اخیر با افزایش عرضه و پیشفروش خودرو از سوی خودروسازان، روند قیمتی خودروهای پرتیراژ داخلی در بازار نزولی شده است.


                در این شرایط رقابت قیمتی بین نمایندگیهای فروش خودروسازان شکل گرفته و برخی از این نمایندگیها سعی میکنند حتی با عرضه محصولات به قیمتی پایینتر از نرخ بازار، مشتریان بیشتری را جذب کنند.


                در این میان هستند نمایندگیهایی که به دلیل عدم آگاهی مصرفکنندگان از قیمتهای روز، محصولات خود را به نرخی بالاتر از قیمتهای بازار میفروشند و برخی خریداران نیز به دلیل عدم اطلاع از قیمتهای اصلی اقدام به خرید از این نمایندگیها میکنند.


                در این شرایط مشتریان باید پیش از هرگونه اقدام به خرید، قیمت خودروی مدنظر خود را از چند نمایندگی فروش مختلف استعلام کنند. تماس تلفنی با تعدادی از نمایندگیهای فروش خودروسازان بهترین راه برای این کار است.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #248
                  آزادسازی قیمت خودرو کلید خورد

                  تندر90 به 35 میلیون تومان می رسد!



                  دنياي اقتصاد- خودروسازان پس از کلی کش و قوس بالاخره توانستند نظر مثبت دولت در مورد آزادسازی قیمت خودرو را جلب کنند، رویایی که جاده مخصوصیها سالها خواب آن را میدیدند و حالا تعبیرش را.


                  بر این اساس، به زودی قیمت خودروهای داخلی آزاد و بر اساس حاشیه بازار تعیین خواهد شد، به این معنا که خودروسازان مجازند محصولات خود را پنج درصد پایینتر از نرخ بازار قیمتگذاری کنند.


                  مثلا اگر خودرویی در بازار ۲۰ میلیون تومان قیمت دارد، خودروسازان میتوانند قیمتی معادل ۱۹ میلیون (پنج درصد کمتر از نرخ بازار) برای آن در نظر بگیرند.


                  آن طور که منابع آگاه خبر میدهند، وزارت «صنعت، معدن و تجارت» پس از پافشاریها و موضعگیریهای بسیار در قبال آزاد شدن قیمت خودرو، بالاخره کوتاه آمده و برای تعبیر «رویای آزادی» خودروسازان تنها منتظر تایید نهایی یک نفر است و آن یک نفر کسی نیست جز محمود احمدینژاد رییسجمهور.


                  گویا هماهنگیهای اولیه میان وزارت «صنعت، معدن و تجارت» و سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان و البته خودروسازان برای آزاد شدن قیمت خودرو انجام شده و طرفین ماجرا تنها منتظر امضای رییسجمهور هستند.


                  البته به نظر میرسد بحث امضای احمدینژاد به نوعی حل شده و وزارت صنعت و سازمان حمایت و خودروسازان تنها هدفشان از امضای رییسجمهور این است که پشتیبانی محکم در قبال آزادسازی قیمت خودرو داشته باشند.


                  در واقع چون «خودرو» کالایی خاص به حساب میآید مردم و نمایندگان مجلس شورای اسلامی بسیار روی حواشی آن از جمله «قیمت» حساس هستند، مسوولان میخواهند حمایت شخص احمدینژاد را در این ماجرا داشته باشند.


                  از طرفی، با توجه به اینکه مشکلات خودروسازان مانند بسیاری دیگر از تولیدکنندگان داخلی برای دولت محرز شده و آنها میدانند توان شرکتهای داخلی برای ادامه حیات به شدت تحلیل رفته، بعید است رییسجمهور نیز مخالفتی با تعبیر رویای خودروسازان مبنی بر آزادسازی قیمت داشته باشد. البته آزادسازی قیمت خودرو در دو بخش انجام خواهد شد، به نحوی که دولت میخواهد ابتدا قیمتها را در بازار پایین بیاورد و سپس خودروسازان را در قیمتگذاری آزاد بگذارد. در واقع دولت میخواهد فردا روز که قیمت خودرو آزاد شد، مشتریان از دیدن و شنیدن قیمتهای جدید (قیمتهایی که تنها اندکی با نرخ بازار فاصله دارند) شوکه نشده و بتوانند با آنها کنار بیایند.


                  با این حال کارشناسان معتقدند کاهش قیمت خودرو در شرایط فعلی که تولید افت شدیدی به خود میبیند و عرضه و تقاضا بسیار نامتعادل است، کار سادهای نبوده و زمان زیادی میبرد. این در شرایطی است که فعالان صنعت خودرو تاکید دارند آزادسازی قیمت باید در همین یکی دو ماه آینده انجام شود، زیرا شرایط کار بسیار سخت و حتی غیرقابل تحمل شده است. آنها میگویند، در حال حاضر خودروهای داخلی با حاشیه سود پایینی به تولید میرسند و حتی برخی ضرر هم میدهند و با این اوضاع نمیتوان چرخ جاده مخصوصیها را چرخاند.


                  جدای از این موضوع خودروسازان، باید از وزارت «صنعت، معدن و تجارت» پرسید اگر مسوولان این وزارتخانه برای کاهش قیمت خودرو راهکار دارند، پس چرا طی یک سال گذشته که قیمتها رشدی حتی بیش از ۱۰۰ درصدي را تجربه کردهاند، اقدامی برای آرامش بازار نکرده است؟ از طرفی، وقتی وزارت «صنعت، معدن و تجارت» میتواند برای کاهش قیمت خودرو راهکار بدهد و راهکارش را نیز عملی میداند، اصلا چرا میخواهد قیمت خودرو را آزاد کرده و به خودروسازان بسپارد؟


                  با توجه به این دو پرسش مطروحه، به نظر میرسد وزارت «صنعت، معدن و تجارت» فقط میخواهد زهر «آزادسازی قیمت خودرو» را بگیرد و در این ماجرا طوری رفتار نکند که مشتریان به یکباره خبر «آزادسازی» را بشنوند و به دولت بابت این کار اعتراض کنند.


                  در واقع وزارت صنعت میخواهد کاری کند که وقتی مردم و احتمالا نمایندگان مجلس نسبت به قیمت خودرو موضع گرفتند، برگ برندهاش را رو کرده و عنوان کند که پیش از صدور فرمان آزادی، قیمتها را در بازار پایین آورده تا شوک وارده به مشتریان کمتر شود.


                  راهكار دولت برای کاهش قیمت خودرو


                  اما راهکار دولت برای کاهش نرخها در بازار و فراهم آوردن مقدمات آزادسازی قیمت خودرو چیست؟ دولت چگونه میخواهد با توجه به افت شدید تولید خودرو طی سال جاری، قیمتها را بشکند؟


                  به گفته منابع آگاه، راهکار دولت برای کاهش قیمت خودرو این است که میخواهد مواد اولیه موردنیاز خودروسازان را با قیمت دولتی در اختیار آنها بگذارد تا از این راه قیمت تمام شده خودروها پایین بیاید. هرچند به واقع یکی از مشکلات اساسی خودروسازان، تامین مواد اولیه (از جمله فولاد و آلومینیوم و مواد پتروشیمی) با قیمت دولتی است و رفع این مشکل میتواند به کاهش هزینه تولید خودرو کمک کند، اما کارشناسان معتقدند پایین آوردن قیمت تمام شده خودروهای داخلی فقط به تامین مواد اولیه با قیمت دولتی، وابسته نیست و باید فاکتورهای دیگری را نیز در نظر گرفت.


                  به گفته آنها، «نرخ ارز» یکی دیگر از چالشهای بزرگ فعالان صنعت خودرو به شمار میرود و تا آن حل نشود، نمیتوان به کاهش هزینههای تولید و افت قیمت خودرو امید چندانی داشت. هرچه هست وزارت «صنعت، معدن و تجارت» میخواهد با مقدمه کاهش نرخ خودروها در بازار به استقبال آزادسازی قیمت خودرو برود و باید دید این اتفاق در کدام روز از روزهای آتی که احتمالا خیلی دور نخواهد بود، میافتد؟


                  قیمت مگان آزاد شد


                  برنامه ریزی دولت برای آزادسازی قیمت خودرو در حالی است که سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان یکشنبه گذشته چراغ اول را برای این آزادسازی روشن کرد، تا پارس خودروییها طعم شیرین «آزادی» را بچشند.


                  در جلسه یکشنبه بعدازظهر، سازمان حمایت مجوز آزادی قیمت مگان را صادر کرده و از این پس پارس خودروییها اجازه دارند قیمت این محصول مونتاژی خود را متناسب با هزینههای تولیدش تعیین کنند. مگان در حال حاضر حدود ۴۵ میلیون تومان در کارخانه قیمت دارد، اما مشتریان برای خرید آن از بازار باید ۵۸ میلیون تومان هزینه کنند.


                  حال خبر میرسد که پارس خودرو پس از دریافت مجوز آزادی مگان، قیمت ۵۵ میلیون تومان را برای آن در نظر گرفته است، یعنی ۱۰ میلیون بالاتر از نرخ فعلی آن در کارخانه و دو میلیون تومان پایینتر از نرخ بازار.


                  البته اصل مصوبه جلسه یکشنبه سازمان حمایت و خودروسازان، آزادسازی قیمت خودروهای بالای ۴۵ میلیون تومان بوده است، حال آنکه این «آزادسازی» پیشتر انجام شده و خودروسازان چند ماهی است که قیمت خودروهای بالای ۴۵ میلیون تومانشان مانند سوزوکی گرندویتارا و ماکسیما را خود تعیین میکنند.


                  اتفاقا همین چندی پیش پارس خودروییها قیمت ماکسیما را حدود ۲۰ میلیون تومان افزایش دادند و این محصول با وجود آنکه دیگر به مونتاژ نمیرسد، هماکنون ۸۵ میلیون تومان قیمت دارد، یعنی چهار میلیون کمتر از قیمت بازار.


                  با یک حساب سرانگشتی میتوان متوجه شد قیمت این دو محصول تقریبا بر حسب همان فرمول «پنج درصد زیر قیمت بازار» قیمتگذاری شدهاند و این موضوع نشان میدهد وزارت صنعت و خودروسازان عملا آزادسازی قیمت خودرو را به مرحله اجرا درآوردهاند.


                  در واقع استارت آزادسازی قیمت خودرو با خودروهای لوکس زده شده و به تدریج دامان سایر خودروهای داخلی را نیز خواهد گرفت. بعید نیست قربانی بعدی آزادسازی قیمت خودرو، «تندر-۹۰» باشد، محصولی که منابع آگاه خبر از صعود ۱۴ میلیونی قیمت آن میدهند.


                  به گفته آنها، ایران خودرو و سایپا قصد دارند پس از صدور فرمان آزادسازی، قیمت تندر-۹۰ را متناسب با هزینههای تولید آن تعیین کنند؛ یعنی چیزی حول و حوش ۳۵ میلیون تومان.


                  البته پارس خودروییها کمی پیش دستی کرده و توانستهاند از دل جلسه یکشنبه بعدازظهر سازمان حمایت، نظر موافق کمیته قیمتگذاری را برای افزایش قیمت تندر-۹۰ کسب کرده و آن را با جهشی دو میلیونی به ۲۳ میلیون تومان برساند. البته پارس خودروییها عنوان میکنند قیمت جدید تندر به مدل فیس لیفت آن مربوط میشود.


                  دیگر مصوبهای که سازمان حمایت در جلسه موردنظر داشته، موافقت با افزایش قیمت خودروهای دارای استاندارد یورو۴ است. بر این اساس، خودروسازان توانستهاند مجوز افزایش قیمت ۷۰۰ هزار تومانی خودروهای دارای استاندارد یورو۴ را از کمیته قیمتگذاری سازمان حمایت اخذ کنند.


                  این در حالی است که به گفته کارشناسان، تنها خودروهای لوکس داخلی مانند نیسان تیانا و سوزوکی گرندویتارا دارای استاندارد یورو۴ هستند و هزینه این استاندارد نیز برای این نوع خودروها بیش از ۷۰۰ هزار تومان از آب در میآید.


                  اصرار بر رسانهای نشدن آزادسازی قیمت خودرو


                  اما با وجود آنکه شواهد و قرائن از تصمیم قطعی دولت برای آزاد کردن قیمت خودرو حکایت دارد و منابع موثق خبر از قریبالوقوع بودن این اتفاق میدهند، مسوولان سازمان حمایت همچنان دليلي بر رسانهاي شدن آن نميبينند، نمونه جدید آن نيز اظهارات دیروز مدیر کل دفتر نظارت بر کالاهای فلزی و معدنی سازمان حمایت است که گفته «قیمت خودرو آزاد نخواهد شد.»


                  وی با تاکید بر اینکه بررسی مجدد درخواست افزایش قیمت خودرو در کمیته قیمت گذاری منوط به اجرای تعهدات از سوی خودروسازان است، عنوان کرده که هرگونه تغییر قیمت مستلزم بررسی اسناد و مدارکی است که خودروسازان ارائه میدهند.


                  اظهارات وی در حالی است که پیشتر هم وقتی نتایج جلسات کمیته قیمتگذاری به بیرون درز میکرد و خبر موافقت این کمیته با افزایش قیمت خودرو از دهان اعضای آن بیرون میآمد، باز هم سازمان حمایت عنوان میکرد افزایش قیمتی اعمال نشده است.


                  این موضع سازمان حمایت به نوعی ریشه در رفتار وزارت «صنعت، معدن و تجارت» دارد، چه آنکه مسوولان این وزارتخانه نیز یکبار با صراحت از تثبیت قیمت خودرو صحبت به میان میآورند و یکبار از لزوم آزادسازی قیمت، گویی تکلیف شان با صنعت پرحاشیهای چون خودروسازی روشن نیست.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #249
                    رئیس اتحادیه نمایشگاهداران اتومبیل:
                    سامانه ثبت الکترونیکی معاملات خودرو راه اندازی می شود


                    خبرگزاری فارس: رئیس اتحادیه کشوری صنف فروشندگان و نمایشگاه داران اتومبیل از پیاده سازی سامانه ثبت الکترونیکی معاملات خودرو به منظور افزایش ضریب امنیت معاملات و دسترسی به اطلاعات دقیق از معاملات خبر داد.

                    به گزارش فارس به نقل از روابط عمومی طرح شبنم حسن زمانی افشار اظهار داشت: اتحادیه کشوری خودرو با توجه به نتایج مثبت طرح ساماندهی املاک و مستغلات کشور که توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت در صنف مشاوران املاک به بهره برداری رسید، این اتحادیه نیز با بهره برداری از تجارب به دست آمده در حوزه املاک اقدام به راه اندازی سامانه ای برای ثبت الکترونیکی معاملات خودرو کرده است.


                    وی گفت : با راه اندازی این سامانه تمامی عواملی که موجب می شود افراد کلاهبردار و سودجو به حیطه خرید و فروش خودرو وارد شوند و به مردم آسیب بزنند بر طرف خواهد شد و با ثبت اطلاعات معامله کنندگان و خودرو ها دراین سامانه بانک اطلاعات دقیق و جامعی ایجاد و امکان هرگونه سودجویی برطرف می شود.


                    زمانی افشار درباره اهداف پیاده سازی سامانه ثبت الکترونیکی معاملات خودرو گفت : در وهله نخست این سامانه موجب یکپارچه سازی اطلاعات واحدهای صنفی شده و مانع فعالیت واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب و غیر مجاز می شود.


                    وی همچنین یکسان سازی فرایند انجام معاملات در سطح کشور، بالا بردن ضریب امنیت معاملات خودرو، استاندارد سازی فعالیت های واحدهای صنفی در سطح کشور، جلوگیری از تخلفات و فروش یک خودرو به چندین نفر، شفاف سازی اطلاعات خودرو و متعاملین، حفظ حق و حقوق اعضای دارای پروانه کسب، حذف قولنامه های دستی و سلیقه ای و متحد الشکل شدن آن ها و افزایش اطمینان خریداران و فروشندگان نسبت به معاملات در نمایشگاه های اتومبیل دارای پروانه کسب را از دیگر مزایا و اهداف راه اندازی این سامانه دانست .


                    رییس اتحادیه کشوری صنف فروشندگان و نمایشگاه داران اتومبیل درباره ویژگی ها و قابلیت های این سامانه گفت: از قابلیت های سامانه می توان به برقراری ارتباط با سایر پایگاه های اطلاعاتی مرتبط ، امکان استعلام قراردادهای ثبت شده و واحدهای صنفی مجاز، امکان ثبت و استعلام مشخصات خودرو بر اساس شماره بدنه،پلاک و ...، اطلاع رسانی به روز قوانین و مقررات و دستورالعمل های اجرایی اشاره کرد.


                    وی گفت : این سامانه به صورت پایلوت در شهرستان های ورامین و قرچک پیاده سازی می شود و پس از تست اولیه و تایید آن به تناوب در کل کشور مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.


                    زمانی افشار بیان کرد : در حال حاضر خرید و فروش خودرو در کشور جدای از مراجعه به نمایشگاه های اتومبیل دارای پروانه کسب معتبر به روش های غیر رسمی دیگری مثل درج اگهی از طریق روزنامه های کثیر الانتشار، مراجعه به پارکینگ های شهرداری و غیره انجام می شود که در این معاملات امکان رد گیری و شناسایی صحیح و دقیق خودرو ، خریدار و فروشنده میسر نیست و همین ضعف امکان سو استفاده افراد کلاهبردار و سودجو را فراهم کرده است.


                    وی ادامه داد: از آنجایی که یکی از وظایف ذاتی اتحادیه ارتقاء و ساماندهی سطح خدمات دهی صنف با همکاری سازمان های مرتبط ااست ، این اتحادیه برخود لازم می داند که تمامی تلاش و ابزارهای در اختیار خود را برای رسیدن به این اهداف به کار ببندد و با در اختیار داشتن اطلاعات کامل و به روز بهترین شیوه را برای برنامه ریزی دقیق در همه سطوح صنف انجام دهد.


                    رییس اتحادیه گفت : با توجه به توسعه تجارت الکترونیکی و رشد ضریب نفوذ فناوری اطلاعات درمیان تشکل ها و اتحادیه های کشور وایجاد شبکه های یکسان سازی اطلاعات،این اتحادیه هم تاحدود زیادی شیوه های سنتی را کنار گذاشته و روند جاری فعالیت های خود را به سوی روش های به روز و نوین مبتنی بر فناوری اطلاعات و ارتباطات معطوف کرده است.


                    وی گفت : امید است با همدلی و همکاری تمامی سازمان ها،ارگان ها و شرکت های مرتبط با طرح، گام بزرگی را برای پیشرفت و حل مشکلات معاملات خودرو در سطح کشور برداشته باشیم.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #250
                      ناگفته های افزایش قیمت خودرو

                      شبکه ایران: در نمودار تولیدات خودرو سازان، خطی که تا ابتدای سال گذشته، پر شتاب و ناشکیبا، مسیر رشد را طی می کرد، اکنون متوقف شده است و در تعدادی از پر مشتری ترین مدل های خودرو سیر نزولی را طی می کند. این سیر نزولی تا کجا ادامه می یابد؟ واقعیت های پنهانی که در پس زمینه صنعت خودرو سازی هر از گاهی به شکل پاره های یک تصویر نامعلوم سر باز می زند چیست؟

                      به باور بسیاری از دست اندر کاران، خودرو سازی ایران اکنون در لبه پرتگاه حرکت می کند، حرکتی کند و پر اضطراب برای ماندن.

                      اگر تا چندی پیش، معجزه تولید انبوه، فشارهای تورمی را می شکست و خودرو سازان توانستند از گذر دشوار حذف یارانه های انرژی بدون نیاز به اعمال شوک قیمتی با موفقیت بیرون آیند، امروز همزمانی نوسانات ارزی و تاثیر مستقیم و غیر مستقیم آن بر هزاران کالا و خدمات داخلی و خارجی که با صنعت خودرو درگیرند و در پی آن بحران نقدینگی و افت تیراژ تولید، شوکی ناگهانی را بر صنعت خودرو وارد کرده است.

                      بر اساس فرمول "فورد" که ده ها سال است به قانون خدشه ناپذیر خطوط تولید صنایع دنیا تبدیل شده، حفظ و کنترل قیمت تنها با تولید انبوه امکان پذیر است و بر اساس قانون شناخته شده عرضه و تقاضا، وقتی عرضه کم باشد، تقاضا بالا می رود. هر دوی این قوانین به ما می گویند که در شرایط موجود، قیمت خودرو بالا می رود و بازار ملتهب می شود.
                      با این پیش زمینه ذهنی بود که به سراغ مهندس بیژن مجید زاده معاون تامین مگاموتور رفتیم. می خواستیم آنسوی دیگر واقعیات بازار خودرو را در یکی از سرپل های هلدینگ سایپا بررسی کنیم.

                      اتاق مسئول دفتر او شلوغ بود. صندلی های انتظار توسط مدیران عامل شرکت هایی اشغال شده بود که جزو زنجیره تامین 380 شرکتی مگاموتور بودند. هر از گاهی یک ارباب رجوع در حالی که کلماتی را جویده جویده و معترض ادا می کرد، از دفتر معاون تامین مگاموتور خارج می شد. مسئول دفتر مهندس مجیدزاده می گفت: اوضاع خراب است شرکت پول ندارد و همه هم طلبکار! ببینید ما چه می کشیم!

                      مجیدزاده نیز در همان ابتدای گفتگو از دشواری وضعیت موجود گفت، وی گفت: مگاموتور تولیدکننده قوای محرکه سایپا شامل موتور، گیربکس و اکسل است که تقریبا 50 درصد ارزش یک خودرو را در بر می گیرد.

                      او در پاسخ به اولین پرسش من درباره مهمترین دلایل افزایش قیمت تمام شده خودرو و قطعات آن می گوید: دو عامل اصلی باعث افزایش قیمت تمام شده محصولات مگاموتور شده است: اول افزایش قیمت قطعات داخلی که دلایل متعددی دارد و دیگری هم افزایش قیمت قطعات خرید خارجی که عمده ترین آن افزایش نرخ ارز است.
                      در بخش داخلی دلایل متعددی باعث شده تا قیمت خرید داخلی ما افزایش پیدا کند که از مهمترین آنها افزایش مواد اولیه مثل آلومینیوم، فولاد و ورق هاست. بعنوان مثال آلومینیوم از ابتدای سال 2-3 برابر افزایش قیمت و ورق و فولاد 70 تا 80 درصد افزایش قیمت داشته اند. این عامل باعث شده است تا قیمت کالاهای داخلی هم به همین نسبت افزایش پیدا کند.

                      به اعتقاد معاون تامین مگاموتور، در قیمت یک کالای داخلی فقط مواد اولیه مطرح نیستند، افزایش دستمزد ها، تورم موجود در کشور، موادی که برای بسته بندی بکار می رود و ... مزید علت می شوند تا قیمت تمام شده کالا بالا رود.


                      عامل داخلی دیگری که باعث افزایش قیمت شده متاثر از کاهش تیراژ و تولید خودروست. بدلیل اینکه سربارهای تولید در سالهای قبل بر روی تیراژهای بالایی تعیین شده بود، بدیهی است بعد از کاهش ناگهانی تیراژها، سربارهای تولید به تیراژ پایین تری سرشکن شود بنابراین قیمت افزایش پیدا می کند.

                      مواد مصرفی که در بخش های مختلف فرآیند تولید مورد استفاده قرار می گیرند مثل آب صابون و انواع روغن های ماشین کاری افزایش قیمت داشته اند که در قیمت نهایی تاثیر گذارند.

                      معاون تامین مگاموتور در ادامه می گوید: هزینه حمل و نقل قطعات هم افزایش یافته است. زمانی که حمل و نقل افزایش داشته باشد قیمت بر تعداد کالایی که بروی کامیون حامل حمل می شود سرشکن می شود. ما این افزایش قیمت را از سازندگان داخلی قبول کرده ایم و پذیرفته ایم که هزینه های آنها 2-3 برابر افزایش پیدا کرده و البته بخشی از واحدها 70 -80 درصد افزایش پیدا کرده است.

                      باز هم ارز

                      مجیدزاده در افزایش قیمت قطعات خارجی و وارداتی خودرو را بطور مستقیم متاثر از نوسانات ارزی می داند و می گوید: بعلت بالا رفتن قیمت ارز، خریدها نیز به همین نسبت گران تر شده است.

                      مشکل دیگر اینکه برای پرداخت ارز به تولید کننده خارجی مجبوریم نقدینگی بیشتری را بکار اندازیم. به این دلیل که قبلا با 10 درصد گشایش lc انجام می شد و بعد از اینکه کالا به گمرک می رسید 90 درصد بعدی را می توانستیم به صورت فاینانس پرداخت کنیم بنابراین برای وارد کردن کالا نقدینگی زیادی لازم نبود ولی در حال حاضر باید حداقل 130 درصد بهای کالا به بانک پرداخت شود.

                      در حقیقت نقدینگی مورد نیاز اولیه بعنوان پیش پرداخت خرید کالا معادل 13 برابر سال قبل می شود. برای اینکه این نقدینگی بدست آید مجبور هستیم از وام های بانکی استفاده کنیم و برای آن هم باید بهره بانک را بپردازیم، این عاملی است برای بالا رفتن قیمت تا نقدینگی را تامین کند.

                      معاون تامین مگاموتور در ادامه می گوید: مانند همین ماجرا برای سازندگان داخلی هم پیش می آید یعنی آنها هم اگر بخواهند جنسی را وارد کنند یا بسازند، باید پروسه ای مشابه به ما را طی کنند بعنوان مثال، برای تولید مجموعه دینام بخش هایی باید از خارج بیاید. همه این هزینه ها به ما تحمیل می شود و اگر ما این هزینه ها را نپذیریم سازندگان ما نمی توانند به کار خود ادامه دهند.

                      بنابراین همه این افزایش هزینه ها به ما تحمیل می شود و می توانیم بگوییم قیمت های تمام شده ما نسبت به سال گذشته رشد چشمگیری داشته که اگر به طریقی توسط خودروساز جبران نشود ضررهایی که به ما وارد می شود رقم بسیار بالایی خواهد بود.

                      از مجیدزاده میزان دقیق قیمت تمام شده قوای محرکه خودروهای سایپا را با توجه به نوسانات نرخ ارز می پرسیم، او می گوید: در بخش های خرید خارجی قیمت ارز که 1000 تومان بود مقداری تغییر پیدا کرد و ارز 1226 تومان شد که البته مدت کوتاهی به همین صورت بود در حال حاضر اگر ارز مبادلاتی را نزدیک به 2500 در نظر بگیریم، قیمت ها دو برابر شده و ما در خریدهای خارجی، هزینه مان دو برابر شده است.

                      در کنار دو برابر شدن هزینه های ارزی، بدلیل عدم گشایش lc، خرید خارجی نقدینگی زیادی نیاز دارد، پس برای تامین آن نقدینگی، اجبارا باید از اعتبارات بانکی استفاده کنیم و سود آن را هم پرداخت بکنیم بنابراین گاهی تا 3 برابر در این بخش افزایش قیمت داشته ایم.

                      در قسمت داخلی شرایط متفاوت است با توجه به اینکه مواد اولیه قطعه مورد استفاده داخلی یا خارجی باشد قیمت ها از 70 درصد تا بیش از 200 در نوسان است.

                      معاون تامین مگاموتور، در پاسخ به سوال دیگر من درباره مشکلاتی که در تنظیم قراردادها با سازندگان پیش آمده می گوید: مشکل عمده ما بدلیل شناور بودن قیمت ارز است. سازندگان ما در شرایطی کار می کنند که بسیاری از مواد اولیه ای که مورد مصرف در قطعه سازان است قیمت های موقت و متحرک است.

                      چون ما با این شرایط مواجه هستیم قراردادهایمان را با سازندگان بصورت سیار و قابل تغییر منعقد می کنیم یعنی قراردادمان بر اساس شرایط اقتصادی همان روز است منتها با قید این شرط، که این قیمت ها هر ماه یا هر فصل قابل تجدید نظر است، قراردادها بسته می شود و ما به جلو حرکت می کنیم.

                      در شرایطی که تغییرات بیش از 5 درصد باشد مجبوریم در ماه بعد توافقات جدیدی انجام دهیم چه کاهشی باشد چه افزایشی بنابراین بدلیل عدم وجود ثبات اقتصادی ما مجبوریم قراردادهایمان را بر اساس شرایط تنظیم و اجرا کنیم

                      - «یعنی نه شما و نه سازنده هیچکدام تصویر روشنی از شرایط یک ماه بعد ندارید؟»
                      -« متاسفانه خیر!!»
                      این پاسخ آخر مجیدزاده به پرسش من بود.

                      سازنده های طلبکار نیز در معاونت تامین مگاموتور معطل بودند و من پیش از این نمی توانستم آنها را معطل بگذارم، بنابراین مصاحبه کوتاه خود را در همین جا پایان دادم.

                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #251
                        افزایش تدریجی قیمت خودرو

                        در گروه خودرویی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از برگزاری جلسه کمیته خودرو برای بررسی قیمت خودروهای تازه تولید خبر داد و گفت: قیمت چند مدل خودروی پیکاب و خودروهای ارتقا یافته به استاندارد یورو4، در این جلسه تعیین شد.

                        تقوی در گفتوگو با مهر خاطرنشان کرد: ارتقای استاندارد تولید خودروها از یورو 2 به یورو 4 مصوبه دولت بوده که بر اساس آن موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت صنعت، معدن و تجارت در رابطه با آن مسوولیت دارند.

                        منبع : دنیای اقتصاد
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #252
                          تیبا به اوکراین و ترکیه میرود

                          سایپانیوز - مدیرعامل سایپایدک با اشاره به مزیتهای رقابتی فراوان تيبا گفت: در حال ورود به بازارهای رقابتی جدیدی هستیم.

                          وی افزود: با توجه به استقبال خوب مشتریان اوکراینی از تیبا، برنامه آنها این است که 1500 دستگاه تیبا برای استفاده در شبکه تاکسیرانی این کشور استفاده شود؛ چراکه تیبا از تمام آپشنهای اولیه خودرو برخوردار است و استاندارد یورو 4 را رعایت میکند.


                          گرمان ادامه داد: تیبا در کشور آذربایجان هم مورد استقبال قرار گرفته که بیانگر کیفیت بالای این خودرو است.

                          حتی ترکیه هم برای تیبا درخواست داشته، اما استاندارد این کشور یورو 5 است که در این زمینه در حال برنامهریزی هستیم.

                          مدیرعامل سایپایدک از توسعه بازارهای صادراتی خدمات پس از فروش محصولات سایپا خبر داد و گفت: با توجه به قابلیتهای خوب و قابل قبول تولیدات گروه خودروسازی سایپا و همچنین وجود شبکه گسترده خدمات پس از فروش، توسعه بازارهای صادراتی در برخی از کشورهای شمال و شرق آفریقا در دست مطالعه است که پس از رسیدن به نتیجه نهایی اسامی آنها اعلام میشود.

                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

                            #253
                            تولید خودرو یورو 5 در ایران آغاز شد

                            پایگاه اطلاعرسانی دولت- همزمان با عرضه سراسری بنزین یورو 5 ، تولید خودروهای یورو 5 هم توسط خودروسازان آغاز شده است. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: همزمان با عرضه سراسری بنزین یورو 5 ، تولید خودروهای یورو 5 هم توسط خودروسازان آغاز شده است.

                            محسن صالحینیا درباره آخرین وضعیت تولید خودروهایی با استاندارد یورو 5 اتحادیه اروپا همزمان با آغاز تولید بنزین یورو در پالایشگاههای نفت داخلی، گفت: در حال حاضر تولید بنزین با استاندارد یورو 4 و 5 اروپا در برخی از پالایشگاههای نفت آغاز شده است.

                            معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور اقتصادی و صنایع با اعلام اینکه براساس اعلام شرکت ملی پالایش و پخش نفتی به زودی عرضه سراسری بنزین یورو در جایگاههای سوخت کشور آغاز خواهد شد، تصریح کرد: از این رو شرکتهای خودروساز داخلی هم باید شتاب در تولید خودروهایی با استاندارد جدید را در دستور کار قرار دهند.

                            این مقام مسوول با اشاره به آغاز تولید خودروهایی با استاندارد یورو 5 توسط برخی از شرکتهای خودروساز داخلی، بیان کرد: همزمان با افزایش تولید بنزین یورو 5 ساخت و عرضه خودروهایی با استاندارد یورو هم به طور گسترده آغاز خواهد شد.

                            صالحینیا در پاسخ به این سوال که در صورت تاخیر خودروسازان در تولید خودرو یورو 5 امکان واردات خودروهای کم مصرف با تعرفه گمرکی مناسب وجود دارد؟ اظهار كرد: خودروهای کم مصرف بنزین و حتی دوگانه سوز قابلیت ثبت سفارش بدون کوچکترین محدودیتی را دارند.

                            به گفته وی، با این وجود، پیشبینی می شود خودروسازان داخلی مطابق با برنامه زمانبندی تعیین شده، تولید خودرو با استاندارد یورو 5 را به طور گسترده آغاز کنند.

                            معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با یادآوری اینکه تولید و ساخت برخی از قطعات یدکی خودروهای دوگانه سوز فاقد توجیه اقتصادی در داخل کشور است، گفت: با این وجود هم اکنون طرحی به منظور خودکفایی کامل در تجهیزات و قطعات انواع خودروی گازسوز در دستور کار قرار دارد.
                            The greater the risk ، The greater the reward

                            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #254
                              ريیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس:

                              وضعیت فعلی تولید خودرو برازنده کشور نیست

                              ایرنا- ريیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وضعیت فعلی تولید خودرو، برازنده کشور نیست، گفت: این حوزه نیازمند انجام سرمایهگذاری بیشتر در زمینه تحقیق و توسعه است.

                              رضا رحمانی در سومین کنگره بینالمللی پوششهای خودرویی که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد، با اشاره به لزوم سرمایهگذاری بیشتر برای طراحی پلت فرم و تحقیق و توسعه بیشتر در حوزه خودرو، اظهار كرد: وضعیت فعلی تولید خودرو برای کشوری که رتبه 12 یا سیزدهم تولید خودرو در جهان را دارد، برازنده نیست.

                              وی ضمن تاکید بر لزوم حمایت دولت از انجام تحقیقات بیشتر در این حوزه گفت: دانشگاههای مختلف نیز باید در این بخشها فعالیت بیشتری داشته باشند.

                              وی با بیان این موضوع که ريیس دانشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت چندی پیش اعلام کرده که اطلاعی از تولید موتور ملی خودرو ندارد، تصریح کرد: ريیس تنها دانشکده خودروی کشور در حالی این موضوع را بیان میکند که برای انجام این پروژه میلیاردها تومان هزینه شده است.

                              وی این امر را نشاندهنده عدمارتباط بین صنعت و دانشگاه ذکر کرد و افزود:

                              نگرانیها در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت کماکان وجود دارد و صنعت کشور نیز به این نتیجه رسیده است که برای ماندگاری باید همکاری بیشتری با دانشگاه داشته باشد.

                              این نماینده مجلس با اشاره به سند جامع علمی کشور اظهار كرد: جهت دادن چرخه علم و فناوری و ایفای نقش موثر در اقتصاد، اصلاح ساختارهای علم و فناوری و انسجام بخشیدن به آنها و ایجاد فضای مناسب برای تولید علم و فناوری را از جمله امور مطرح شده در این سند ذکر کرد که باید مورد توجه قرار گیرد.

                              وی با بیان اینکه بهرهوری و فناوری مهمترین مباحث حوزه صنعت به شمار میروند که باید با همکاری صنعت و دانشگاه به نتیجه مطلوب برسد، افزود: هماکنون دانشگاه کار تحقیقاتی خود را به صورت جداگانه دنبال میکند و صنعت نیز به دنبال تولید خود است که این امر باعث شده تا تلاقی لازم بین این دو بخش ایجاد نشود و تولید علم در کشور ما منجر به تولید محصول نشود.

                              ريیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به پايین بودن میزان صادرات غیرنفتی کشور گفت: برای امسال صادرات غیرنفتی 40 میلیارد دلار برنامه ریزی شده که این میزان برابر با سود فروش بسیاری از شرکتهای چند ملیتی است. وی با بیان اینکه بسیاری از امکانات و مواد اولیه مورد نیاز پوششهای خودرویی از جمله رنگ در کشور وجود دارد، تاکید کرد: این امر باید بهعنوان یکی از مزیتهای کشور شناخته شود و خودروسازان نیز باید مشارکت بیشتری در این بخش داشته باشند.

                              رحمانی با اشاره به اینکه هنوز در صنعت استراتژی توسعه صنعتی نداریم، عنوان کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت ارائه این برنامه را اولین برنامه خود در زمان کسب رای اعتماد عنوان کرده بود، اما هماکنون زمان زیادی از موعد مقرر برای تکمیل و تدوین این استراتژی گذشته است.
                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

                                #255
                                تکلیف دولت با واردات خودرو مشخص نیست



                                گروه خودرو- اگرچه هیچ مقام رسمی اعلام نکرده واردات خودرو ممنوع است، اما در حال حاضر واردکنندگان امکان ثبت سفارش نداشته و نمیتوانند خودرو جدیدی را ثبت و وارد کشور کنند.

                                به گفته برخی واردکنندگان، از حدود دو ماه و نیم گذشته تا به امروز، ثبت سفارش خودروهای خارجی متوقف شده و خودروهایی که گهگاه وارد کشور میشوند، مربوط به ثبت سفارشهای قبلی است.


                                آنها تاکید میکنند که دولت واردات خودروهای دارای حجم موتور بالای 2500 سی سی را کلا ممنوع اعلام کرده و با این حساب امکان ثبت سفارش و ورودشان به کشور وجود ندارد.

                                این در حالی است که واردکنندگان نمیتوانند خودروهای 2500 سی سی به پایین را نیز با وجود ممنوع نبودن، ثبت سفارش کنند. به گفته آنها، ثبت سفارش خودروهای 2500 سی سی به پایین در ظاهر مجاز به نظر میرسد اما چون سایت ثبت سفارش تاییدیه (پرینت) خودروهای ثبت شده را صادر نمیکند، واردات این خودروها نیز عملا ممنوع است.

                                در واقع طی دو ماه و نیم گذشته، هیچ خودرویی (چه آنها که حجم موتور بالای 2500 سی سی دارند و چه آنها که 2500 سی سی به پایین هستند) اجازه ثبت سفارش نداشته اند و این نشان میدهد تکلیف وزارت «صنعت، معدن و تجارت» با واردات خودرو همچنان نا معلوم است.

                                این وزارتخانه اعلام کرده واردات خودروهای با حجم موتور بالای 2500 سی سی ممنوع است و این یعنی خودروهای 2500 سی سی به پایین ممنوعیتی ندارند و واردکنندگان باید امکان ثبت سفارش آنها را داشته باشند، که فعلا ندارند.

                                هرچند هم اکنون واردات خودرو به لطف ثبت سفارشهای قبلی همچنان ادامه دارد، اما کارشناسان معتقدند توقف دو و نیم ماهه در ثبت سفارش خودروهای جدید، تاثیر منفی خود را بر بازار خواهد گذاشت و سبب صعود هرچه بیشتر قیمتها خواهد شد.

                                با این شرایط اگر وزارت «صنعت، معدن و تجارت» موضع قطعی خود را در مورد واردات خودرو اعلام کند، هم واردکنندگان تکلیف خود را خواهند دانست و هم مشتریان.

                                The greater the risk ، The greater the reward

                                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                                نظر

                                در حال کار...
                                X