اخبار گروه خودرو
Collapse
X
-
پاسخ : اخبار گروه خودرو
در اصل توسط Abad پست شده است View Postبله درست می بینید
خودرو صف خرید است.
باید دید کدامیک وزن بیشتری دارند در بازار !
واکنش ساختگی به صحبت های ترامپ هم همزمان با افزایش نرخ دلار ریسک این گروه رو بالاتر برده !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postدر شرایط فعلی یه عده خودرویی ها رو فرصت ورود میدونن ! یه عده فرصت خروج !
باید دید کدامیک وزن بیشتری دارند در بازار !
واکنش ساختگی به صحبت های ترامپ هم همزمان با افزایش نرخ دلار ریسک این گروه رو بالاتر برده !
اگر برجام از طرف امریکا لغو نشه تا 20 روز دیگه گروه خودروی رشد خواهد کرد و گر نه روند امیدوار گننده نیست حتی با حمایت اروپا !!بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Postاگر برجام از طرف امریکا لغو نشه تا 20 روز دیگه گروه خودروی رشد خواهد کرد و گر نه روند امیدوار گننده نیست حتی با حمایت اروپا !!
نظام فقط زور میزنه ! در ظاهر برجام لغو نشه و به قول ترامپ پاره نشه !
چون اگه پاره بشه نظام ! بدجور ضایع میشه جلو ملت ! نه واکنشی میتونه داشته باشه ! نه میتونه برگرده به وضع سابق در هسته ای !
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postبرجام در ظاهر هم لغو نشه ! در عمل لغو شده !
نظام فقط زور میزنه ! در ظاهر برجام لغو نشه و به قول ترامپ پاره نشه !
چون اگه پاره بشه نظام ! بدجور ضایع میشه جلو ملت ! نه واکنشی میتونه داشته باشه ! نه میتونه برگرده به وضع سابق در هسته ای !
به همین دلیل ممکنه یک بار دیگه بعد از نظر نهایی ترامپ اگر مثبت باشه مردم را فریب دهند برای سرمایه گذاری در بورس مثل 92بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Postبه همین دلیل ممکنه یک بار دیگه بعد از نظر نهایی ترامپ اگر مثبت باشه مردم را فریب دهند برای سرمایه گذاری در بورس مثل 92
مخصوصا در مقاطعی که اظهارنظرهای سیاسی صورت گرفته ! یا توافقاتی صوری امضا شده !
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postبخاطر سفر شیخ حسن به آمریکا کل بازار صف خریده
ازین دست موارد در گذشته زیاد دیدم
من خیلی علاقه ندارم نقاطی که وجود ندارن رو به هم وصل کنم.
کما اینکه خیلی از سهام بازار هم منفی هستن مثلن پالایشی ها و یه بخشی از فلزات و قندیها و تقریبا اکثر غذایی ها و انفورماتیکی ها.
گروه خودرو مدتهاس که داره اصلاح میکنه و خیلی هم اصلاح کردن. شرکتهای خودرویی هم خیلی وضع بدی ندارن -حداقل بدتر از سایر شرکتها- که نخوان یه رشدی داشته باشن. حالا ممکنه رشدشون بنیادی نباشه و نوسان بدن.
به نظرم بازار جا داره که پولهای خوبی واردش بشه. اعتبارها هم تسویه شده. کلا شرایط برای حرکت رو به بالا مساعدتره و تقریبا همه گروهها تو دو سال گذشته یه رشدی داشتن به جز خودرو
در مورد سفر رئیس جمهور هم اگر بخوان سیگنالی به بازار بدن بیشتر با دلار و یورو کار میکنن به نظرم. راه دست تره.
نظر
-
در اصل توسط Francis پست شده است View Post:-?
من خیلی علاقه ندارم نقاطی که وجود ندارن رو به هم وصل کنم.
کما اینکه خیلی از سهام بازار هم منفی هستن مثلن پالایشی ها و یه بخشی از فلزات و قندیها و تقریبا اکثر غذایی ها و انفورماتیکی ها.
گروه خودرو مدتهاس که داره اصلاح میکنه و خیلی هم اصلاح کردن. شرکتهای خودرویی هم خیلی وضع بدی ندارن -حداقل بدتر از سایر شرکتها- که نخوان یه رشدی داشته باشن. حالا ممکنه رشدشون بنیادی نباشه و نوسان بدن.
به نظرم بازار جا داره که پولهای خوبی واردش بشه. اعتبارها هم تسویه شده. کلا شرایط برای حرکت رو به بالا مساعدتره و تقریبا همه گروهها تو دو سال گذشته یه رشدی داشتن به جز خودرو
در مورد سفر رئیس جمهور هم اگر بخوان سیگنالی به بازار بدن بیشتر با دلار و یورو کار میکنن به نظرم. راه دست تره.
شاید هم منفی کردن این 2 ماه بازار دستوری بوده که مثبت های چند روزه مصادف بشه با سفر شیخ حسن به آمریکا
در دوره اوس محمود و دوره 4 سال اول شیخ حسن ازین دست موارد بازم دیدم
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Postبخاطر سفر شیخ حسن به آمریکا کل بازار صف خریده
ازین دست موارد در گذشته زیاد دیدم
نه.
اتفاقا من هم از این موارد به یاد دارم به خصوص روی خودرویی ها و به خصوص پیرامون همین مسائل سیاسی برجام...
ولی من خرید کردم...
چون اگر درست خاطرم باشد دفعه های پیش چند روز دست کم بازارا را با خودرویی ها مثبت می کردند..
پس به احتمال قوی چند روز دیگر بازار و خودرویی ها مثبت خواهند بود. و از طرف دیگر خودرویی ها کف هستند. و افت و اصلاحشان را به مدت زیادی انجام داده اند...
با این اوصاف نمی توان گفت خر داغ می کنند. خر داغ کردن مال آخر رشد است. (موج 5) نه اول رشد.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Postسلام
نه.
اتفاقا من هم از این موارد به یاد دارم به خصوص روی خودرویی ها و به خصوص پیرامون همین مسائل سیاسی برجام...
ولی من خرید کردم...
چون اگر درست خاطرم باشد دفعه های پیش چند روز دست کم بازارا را با خودرویی ها مثبت می کردند..
پس به احتمال قوی چند روز دیگر بازار و خودرویی ها مثبت خواهند بود. و از طرف دیگر خودرویی ها کف هستند. و افت و اصلاحشان را به مدت زیادی انجام داده اند...
با این اوصاف نمی توان گفت خر داغ می کنند. خر داغ کردن مال آخر رشد است. (موج 5) نه اول رشد.
در هر صورت امیدوارم که صحبت شما درست باشه
م
نظر
نظر