کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این خبری که از گروه خودرو میدهند باید محرک بسیار خوبی باشد...
ولی من روی نمودارهای اینها اصلا حال خوش و آمادگی برای جشن و پایکوبی نمیبینم. خگستر یک منفی بخورد میرود (میتواند برود) قاطی باقالیها... خودرو به مقاومت خورده... خپارس (یل صنعت/گروه) فعلا سرشکسته شده... خساپا ول است...
خکاوه البته یک مقدار وضعش بهتر بود... که آن هم البته به خاطر حال کسلکنندهی گروه یک مقدار تحت تاثیر قرار گرفته (حجم زیاد خورده).
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
این خبری که از گروه خودرو میدهند باید محرک بسیار خوبی باشد... ولی من روی نمودارهای اینها اصلا حال خوش و آمادگی برای جشن و پایکوبی نمیبینم. خگستر یک منفی بخورد میرود (میتواند برود) قاطی باقالیها... خودرو به مقاومت خورده... خپارس (یل صنعت/گروه) فعلا سرشکسته شده... خساپا ول است...
خکاوه البته یک مقدار وضعش بهتر بود... که آن هم البته به خاطر حال کسلکنندهی گروه یک مقدار تحت تاثیر قرار گرفته (حجم زیاد خورده).
محمد حسین عزیز ساعت 2:30 نصف شب ،موقع خواب تحلیل بزنی عاقبتش این میشه.:D
خودرو 45 میلیون حجم صف خرید ،خپارس 30 میلیون حجم صف خرید، خساپا 70 میلیون حجم صف خرید ،خگستر هم 2 میلیون حجم صف خریده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
محمد حسین عزیز ساعت 2:30 نصف شب ،موقع خواب تحلیل بزنی عاقبتش این میشه.:D
خودرو 45 میلیون حجم صف خرید ،خپارس 30 میلیون حجم صف خرید، خساپا 70 میلیون حجم صف خرید ،خگستر هم 2 میلیون حجم صف خریده.
سلام.
بلی. این قدرتی که وارد شده هم واقعا عجیب است.
اکنون خودروییها مثبتترین نمادهای بازار هستند.
حتی از داروییها هم مثبتتر شدهاند.
مبارک سهامدارانش.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
"افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی و اصلاح ساختار عملیاتی شد"
فرشاد مقیمی مدیرعامل ایران خودرو طی حکمی جناب کوچک زاده را به عنوان مدیر طرح تجدید ارزیابی
داراییها و اصلاح ساختار مالی ایران خودرو را منصوب کرد.
در حکم آمده است که تجدید ارزیابی گروه صنعتی ایران خودرو با بهره مندی از تمام منابع موجود
و استفاده از ظرفیتهای قانونی در مهلت قانونی جهت خروج از ذیل ماده 141 تحقق یابد.
خپارس: روی مقاومت است.
خپویش: روی مقاومت است.
خگستر: روی مقاومت است.
خبهمن: روی مقاومت است.
ختراک: روی مقاومت است.
ختور: روی مقاومت است.
خرینگ: روی مقاومت است.
خزر: روی مقاومت است.
خشرق: روی مقاومت است. (تقریبا).
خفنر: روی مقاومت است.
خکمک: روی مقاومت است.
خمحور: روی مقاومت است. (کوتاهمدت).
خمهر: روی مقاومت است. (تقریبا).
خودرو: روی مقاومت است.
خوساز: روی مقاومت است.
خموتور: در حال عبور از مقاومت و تبدیل آن به حمایت است.
وساپا: در حال عبور از مقاومت و تبدیل آن به حمایت است.
خریخت: روی حمایت است.
خمحرکه: روی حمایت است.
«محمد حسین» هستم.
همه ی خ ها رو گفتید جز خکار :)
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
این خبری که از گروه خودرو میدهند باید محرک بسیار خوبی باشد...
ولی من روی نمودارهای اینها اصلا حال خوش و آمادگی برای جشن و پایکوبی نمیبینم. خگستر یک منفی بخورد میرود (میتواند برود) قاطی باقالیها... خودرو به مقاومت خورده... خپارس (یل صنعت/گروه) فعلا سرشکسته شده... خساپا ول است...
امروز شاهد بودیم که خودروییها خیلی حجم خوردند.
پیشبینی این است که فردا هم حجم زیادی بخورند.
حالا با این وضع مقاومتهای زیادی که گریبان اینها را گرفته این مقاومت اینجا خوب است. اگر از آن رد شوند که سربلند میشوند و همین حجمها و همین مقاومتها بعدا تبدیل به محرکهای خوبی برای رشد قیمتی میشود. و اگر هم نتوانند از اینها رد شوند که... چون اول بسمالله هستند افت وحشتناک احتمالا نخواهند داشت.
امروز حقوقیها یک نگاه سر سری میانداختم خیلی فروش انجام داده بودند در نمادهای خودرویی... خدا کند فردا خبری از این فروشها نباشد.
هم به خودم و هم به بقیه: نه تعصب داریم در بالا رفتن و نه در پایین رفتن. اگر خوب بودند خدا را شکر (سهامداری) اگر بد بودند خدا را شکر (فروش). بازار قرار نیست به میل ما رفتار کند. ما قرار است میل بازار را بخوانیم.
«محمد حسین» هستم.
آنهایی که روی حمایت یا مقاومت بودند را گفتم. خکار احتمالا مقاومت/حمایت نداشته آن نزدیکیها.
این را هم بگویم که بیشتر این حمایتها و مقاومتها خودکار و ماشینی در آمده... و من بیشتر اعلامشان کردم تا اینکه آنها را نقاشی کنم و بعد اعلام کنم.
اکنون نگاه کردم... آری... خبری نیست. ولی من زیاد با خکار برای کوتاهمدت حال نمیکنم چون برایم «ناآشکار» است و اگر داشتم در اولین منفیای که در پایانیاش میخورد میدادم برود. به قول جناب نوام آدم باید داستان نماد را بداند (اگر نداند انگار بدون نقشه دارند رانندگی میکند). (استاد خکار جناب آباد است... نبض خکار در دستان جناب آباد است... باید از ایشان پرسید.)
«محمد حسین» هستم.
آنهایی که روی حمایت یا مقاومت بودند را گفتم. خکار احتمالا مقاومت/حمایت نداشته آن نزدیکیها.
این را هم بگویم که بیشتر این حمایتها و مقاومتها خودکار و ماشینی در آمده... و من بیشتر اعلامشان کردم تا اینکه آنها را نقاشی کنم و بعد اعلام کنم.
اکنون نگاه کردم... آری... خبری نیست. ولی من زیاد با خکار برای کوتاهمدت حال نمیکنم چون برایم «ناآشکار» است و اگر داشتم در اولین منفیای که در پایانیاش میخورد میدادم برود. به قول جناب نوام آدم باید داستان نماد را بداند (اگر نداند انگار بدون نقشه دارند رانندگی میکند). (استاد خکار جناب آباد است... نبض خکار در دستان جناب آباد است... باید از ایشان پرسید.)
خیلی سود خوبی توی خکار کردم. دقیقا با کمک جناب آباد. زمان ورود و خروج رو بهم گفتند. عالی بود. تو زمان خیلی کوتاه سود خیلی خوب
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نمادهایی که در آنها ایچی پیشنهاد خرید داده است (به دید میانمدت/بلند مدت خوب به نگر میرسند) :
ورنا
خاور
ختور
ختوقا
خرینگ
خزامیا
خشرق
خکاوه
خمحرکه
خمحور خساپا
(تایرا + تمحرکه + تکمبا هم اگر نیمهخودرویی حساب کنیم حساب هستند.)
«محمد حسین» هستم.
نظر