اخبار گروه خودرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر محمد ۲
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 789

پاسخ : اخبار گروه خودرو

سلام

جناب محمد حسین عزیز

شما امروز سهم خودرویی را فروختید؟

البته خدای ناکرده حمل بر فضولی نباشه

صرفا به خاطر مطلب شماره 4361 درمورد تعصب ...پرسیدم

چون امکان منفی شدن فردا هم میره

موفق باشید

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
      سلام

جناب محمد حسین عزیز

شما امروز سهم خودرویی را فروختید؟

البته خدای ناکرده حمل بر فضولی نباشه

صرفا به خاطر مطلب شماره 4361 درمورد تعصب ...پرسیدم

چون امکان منفی شدن فردا هم میره

موفق باشید
      سلام.
      من معمولا خریدها را نمی‌گویم... فروش‌ها را هم دیگر تا حد امکان تلاش می‌کنم «اصلا» نگویم... (والا... چه کاری است؟ دو نفر که دارند ناراحت می‌شوند و گمان می‌کنند بازار به حرف توست. و از آن سو هم در هیچ کس ایجاد خوشحالی نمی‌کند! چه کاری است؟)
      ولی این بار استثنائا در خصوصی خدمتتان عرض می‌کنم.
      ====================
      اما بررسی بازار خودرویی‌ها:
      • یک بررسی تند با ایچی داشتیم. بیشتر انگار در میان‌مدت خوب بود وضعشان. یک بار دیگر بررسی می‌کنیم: خوب... زیاد افت برایشان نمی‌توان تصور کرد. ولی رشد درست درمان هم همان‌گونه که گفتم نمی‌توانم برایشان در اینجا (کوتاه‌مدت) ببینم.
      • چیزی که بسیار مشخص است: خودرویی‌ها از روی مقاومت‌ها رد نشدند.
      • رفتار بسیار ضعیفی امروز داشتند. با هیجانی که دیروز بود انتظار می‌رفت دست کم صبح با صف خرید آغاز کنند. داد و ستدها بسیار کسل‌کننده، بی‌حوصله، حتی منفی و ترسناک بود.
      • فردا هم برای قضاوت کردن لازم است. (سه روز نیاز داشتیم. دیروز و امروز و فردا. فردا هم باید باشد تا بتوانیم بهتر تصمیم‌گیری کنیم.)
      • چرا مثبت شدند؟ برای آن خبر.
      • چرا منفی شدند؟ به خاطر نمودارشان. احتمالا. (نمی‌دانم من اخبار را دنبال نکردم. احتمالا به خاطر همین نمودارهایشان باید بوده باشد.) به خاطر حال نه‌چندان جالب‌شان.
      • در بالایی که داشتند حقوقی‌ها سنگین می‌فروختند.
      • در این پایینی که داشتند حقوقی‌ها تک و توک حمایت کردند. (البته صف فروش نشد که حمایت جانانه بکنند... ولی نسبت به آن فروش سنگین مشخص می‌کند که پولی برای بالا بردن اینها کنار گذاشته نشده. میل به رشد نیست.)

نتیجه اینکه ناآشکار هستند. و احتمال قوی‌تر این است که همین‌جاها صبر کنند تا زمانشان بشود. در مجموع احتمالا اگر کسی نگهداری کند در میان‌مدت/بلند مدت زیان نخواهد کرد و می‌تواند بالاتر به قیمت مناسب بفروشد. به خصوص با توجه به تجدید ارزیابی. ولی کوتاه‌مدت رفته در هاله‌ای از ابهام.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

می‌گویند افزایش سرمایه‌ی خساپا تایید شده.

هم‌اکنون شاهد عروسی در کوچه‌ی خودرویی‌ها هستیم.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• امیر محمد ۲
          عضو فعال
          • Jun 2019
          • 789

انعقاد ١٢٠میلیون یورو قرارداد تولید قطعات خودرو با شركت‌هاى داخلى/ كاهش قيمت خودرو با داخلى‌سازى قطعات

محمدباقر عالى، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران:
          ?در سال جاری حدود ١٢٠میلیون یورو قرارداد تولید قطعات انواع مختلف خودرو با شرکت‌های داخلی نهایی شده كه راهبرد نهضت داخلی، رسیدن به ١٠میلیارد دلار تا پایان سال١٤٠٠ است.
          ?پس از تکمیل ساخت قطعات داخلى و نصب آن‌ها روی محصولات، حتما شاهد کاهش قیمت‌ها خواهیم بود؛ شرکت‌های خودروساز برای همه قطعه‌سازان برنامه دارند و امسال وضعیت نسبت به سال قبل بهتر است./

اقتصادآنلاين

نظر

• ائلچی
            ستاره دار (2)
            • Jul 2013
            • 1945

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
            انعقاد ١٢٠میلیون یورو قرارداد تولید قطعات خودرو با شركت‌هاى داخلى/ كاهش قيمت خودرو با داخلى‌سازى قطعات

محمدباقر عالى، رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران:
            ?در سال جاری حدود ١٢٠میلیون یورو قرارداد تولید قطعات انواع مختلف خودرو با شرکت‌های داخلی نهایی شده كه راهبرد نهضت داخلی، رسیدن به ١٠میلیارد دلار تا پایان سال١٤٠٠ است.
            ?پس از تکمیل ساخت قطعات داخلى و نصب آن‌ها روی محصولات، حتما شاهد کاهش قیمت‌ها خواهیم بود؛ شرکت‌های خودروساز برای همه قطعه‌سازان برنامه دارند و امسال وضعیت نسبت به سال قبل بهتر است./

اقتصادآنلاين
            فعلا که قیمت خودرو داخلی ها در بازار صعودی شده کاهش قیمت ؟ تو ایران ؟! /.:biggrinsmiley.:/
            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

امروز دوباره اقبال به خودرویی‌ها برگشت.
              کوتاه‌مدتشان هم خوب پیشبینی می‌شود.

می‌خواهند انگار سری بشوند تو سرها.

بحث تجدید ارزیابی‌شان هم احتمالا از اکنون می‌خواهد خودش را نشان دهد.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک نگاه کردم اینها خوب بودند روی نمودار:
                (البته بررسی حجمی بود تنها - سایر جنبه‌ها را هم باید نگاه کرد.)
                خفناور (که البته صف خرید است).
                خگستر
                خودرو
                ختوقا
                خرینگ
                خمهر
                خپارس
                خساپا و وساپا (دارند از روی مقاومت رد می‌شوند. به شرط عبور.)
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

گروه خودرویی دیروز حرکت عالی‌ای زدند ولی نمودارهایشان (تقریبا همه) دارای یک مقاومت کوتاه‌مدت است. که همین ممکن است در کوتاه مدت اذیتشان کند و سرعت رشدشان را بگیرد. (بار گذشته هم اگر خاطرتان باشد به همین دلیل گفتیم ممکن است تیز نتوانند بروند بالا و متاسفانه یک مقدار اذیت شدند و نتوانستند مانند بازار رشد کنند.)

برای نمونه خودرو را گذاشتم ولی خساپا و خپارس و شاخص‌خودرویی‌ها و خاهن و خگستر و خا‌ذین و خبهمن و ختراک و ختوقا و خریخت و خزر و خشرق و خکرمان و خکمک و خلنت و خمحور و خمهر و خموتور و ورنا و وساپا و ... هم همین‌گونه‌اند.

حالا می‌توان دوتا کار می‌توان اینجا انجام داد: ۱- خرید انجام شود و منتظر ماند دید به مقاومت‌ها چگونه واکنش نشان می‌دهند؟ ۲- صبر کرد دید واکنشان به مقاومت چیست و سپس وارد شد (در صورت عبور).
                  به خاطر حرکت عالی‌ای که دیروز انجام دادند احتمال رشدشان و شکستن این مقاومت‌ها هست. ولی من ترجیح می‌دهم صبر کنم بالاتر بخرم. (البته یک مقدار خودرویی دارم که زیاد وابسته به گروه نیستند.) چون اکنون بازار خوب است و اینها ممکن است زمان بکشند.

(نمادهایی که مقاومت رد کرده‌اند: خچرخش! + ختور! + خفناور! + خکار! که البته اینها نمادهای اصلی و تعیین کننده‌ای نیستند. در صورتی که کله‌گنده‌ها همه‌شان دارند با مقاومت دست و پنجه نرم می‌کنند.)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

اگر فردا و پس فردا هم گروه خودرویی در مثبت ها معامله کنن باید شاهد فصل جدیدی در قیمتهای این گروه باشیم
                    و لیدرهای این گروهه میتونن رشدهای حداقل 100 درصدی را تجربه کنن
                    تجدید ارزیابی های این گروه نزدیکه و همین باعث میشه سقفها به راحتی شکسته بشه
                    شنیده ها از
                    افزایش سرمایه های سنگین لیدرهای گروه حکایت دارد
                    خودرو 1000 درصد
                    خساپا 500 درصد
                    خپارس 300 درصد
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14648

شاخص گروه سقف بلند مدتی را در 62 هزار واحد شکست
                      در لیدرهای این گروه سهامداری کنید
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

پله پله داریم به افزایش سرمایه خودرو و خساپا و خپارس نزدیکتر میشم
                        طی هفته آتی باید منتظر انتشار اخبار قابل توجه از این سه سهم باشیم
                        خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          پله پله داریم به افزایش سرمایه خودرو و خساپا و خپارس نزدیکتر میشم
                          طی هفته آتی باید منتظر انتشار اخبار قابل توجه از این سه سهم باشیم
                          شروع شد

فوری اولین تحول در سایپا
                          #خساپا 3 ماهه سوم به سود رسیده
                          خساپا زیان هر سهم را در 9 ماهه 829 ریال اعلام کرد در حالی که در 6ماهه 880 ریال زیان داشت و این عدد در 3ماهه 202 ریال بوده است !
                          خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14648

خودرو و خپارس رسما افزایش سرمایه از تجدید را تایید کردند
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14648

فردا شاخص گروه و شاخص اکثر سهام گروه به حمایت میخورن پس میشه انتظار برگشت و مثبت شدن داشت
                              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• iligal
                                مدیر(ستاره دار 11)
                                • Sep 2012
                                • 4103

گروه خودرو تو اسفند ماه یکی از بهترین هاس و همشون پس از اصلاح قیمتی یه رشد خوب رو در پیش دارن!!!
                                بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

در حال کار...
                                X