اخبار گروه خودرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mba
    عضو عادی
    • Nov 2014
    • 266

پاسخ : اخبار گروه خودرو

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    تا همین چند وقت پیش حامیان گروه خودرو از اینکه دیگه شورای رقابت مسئول تعیین نرخ خودرو نیست ! خیلی خوشحال بودن ! و حتی یکی دو روز صف خرید هم شد نمادهای خودرویی !!!

اما الان معلوم شد که بعد از حذف شورای رقابت ! که البته همینم معلوم نیست درسته یا غلط !

قیمتگذاری خودرو صد تا مرجع و صاحب پیدا کرده !!!

هر روز یه نهاد یا سازمانی اعلام نظر میکنه برای نرخ گذاری !

laughingsmiley همچنان لجبازی رو با گروه خودرو ادامه میدی شما ... نرخها آزاد شده و همه دیگه اینو میفهمن که چی قراره اتفاق بیفته !

قبلا گفتم و بازم میگم ، گروه خودرو و قطعات جایی می روند که کمتر کسی حتی تصورش رو میکنه !

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط mba پست شده است View Post
      laughingsmiley همچنان لجبازی رو با گروه خودرو ادامه میدی شما ... نرخها آزاد شده و همه دیگه اینو میفهمن که چی قراره اتفاق بیفته !

قبلا گفتم و بازم میگم ، گروه خودرو و قطعات جایی می روند که کمتر کسی حتی تصورش رو میکنه !
      بنده لجبازی با گروه خودرو ندارم !

سال 92 و 94 هم عده ای میگفتن من لجبازی دارم میکنم با گروه خودرو و روند بازار !

طرف چندین ماهه داره خودرویی خودرویی میکنه ! حالا که اغلب گروههای رقیب رشدهای خوبی کردن و گینی دادن و بخشی از اون پولها داره میاد سمت گروه خودرو بعد از اینهمه مدت میگه دیدید گفتم پول میاد تو خودرویی !!

فعلا اونی که داره با این گروه لجبازی میکنه دولت بی تدبیر ! و رییس جمهور هست ! که هر روز این قیمتگذاری رو به بهانه ای پاس میدن به یه نهادی !

بیش از 10 بار در یک هفته خبر تایید و تکذیب این افزایش نرخها اومده ! آخرشم معلوم نیست چند هست قیمت کارخانه !

آخرین خبر هم این بوده ظاهرا که پیشفروشها لغو بشه و به قیمت روز تحویل فوری فروش انجام بشه با قیمت آزاد ! ببینیم انجام میدن یا نه !

نظر

• trojan
        ستاره دار(1)
        • Nov 2013
        • 881

تابناك :

وزیر صنعت، معدن و تجارت ‌در پاسخ به سئوال تسنیم که آیا این قیمت را غیر‌قانونی می‌دانید، گفت: نمی‌شود این قیمت‌گذاری را غیرقانونی دانست، اما باید در این باره سازمان حمایت اعلام نظر کند. به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، رضا رحمانی در حاشیه سفر به تبریز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی در ارتباط با افزایش قیمت خودرو از سوی ایران‌خودرو اظهار داشت: در بحث خودرو، سازمان حمایت و خودروسازان مسئول هستند و قطعا در ارتباط با افزایش قیمت توضیح خواهند داد.
        وی با بیان اینکه بخشی از خودروهای مشمول قیمت گذاری از سوی شورای رقابت هستند، افزود: در این حوزه دولت ورود خواهد کرد و بخشی که خارج از مصوبات شورای رقابت است دولت ورودی ندارد، اما سازمان حمایت آنالیز قیمت را می‌گیرد و آن را کارشناسی می‌کند و قیمت‌هایی که ا‌خیرا اعلام شده جزو همین مصوبات خارج تصمیم شورای رقابت بوده است.
        رحمانی در پاسخ به سئوال تسنیم که آیا این قیمت را غیر‌قانونی می‌دانید، گفت: نمی‌شود این قیمت‌گذاری را غیرقانونی دانست، اما باید در این باره سازمان حمایت اعلام نظر کند.

نظر

• تمام
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 14648

با رسمی شدن افزایش نرخ کم کم شاهد بسته شدن نمادها جهت شفاف سازی خواهیم بود
          خدا خواست و ما توانستیم
          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
            عضو فعال
            • Oct 2014
            • 4440

..رسما اعلام..کردند..که قیمت 5 درصد..مورد قبول ..نیست..و برای حجم..اندکی از فروش..انجام..میشه...قیمت..خودرو را هم..سازمان..حمایت اعلام..میکنه..
            نماینده..خودرو سازها..هم..گفت سازمان..حمایت..و هیچ..نهاد قیمت..گذاری...سربار..اضافی..و هزینه..مالی اضافی را قبول..نکردند..
            فردا..هر کی..اول صبح..هیجانی بخره...ضرر.میکنه...این..صف ها بخاطر 5 درصد حاشیه بازار بود..که..معلوم...شد...اصلا در 95 درصد فروش شرکتها...اتفاق نخواهد..افتاد.....
            پ. ن..خوساز..خمهر..دارم....سود کردن..خوبه..ولی نا با دروغ...نیرنگ...
            پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط mey پست شده است View Post
              ..رسما اعلام..کردند..که قیمت 5 درصد..مورد قبول ..نیست..و برای حجم..اندکی از فروش..انجام..میشه...قیمت..خودرو را هم..سازمان..حمایت اعلام..میکنه..
              نماینده..خودرو سازها..هم..گفت سازمان..حمایت..و هیچ..نهاد قیمت..گذاری...سربار..اضافی..و هزینه..مالی اضافی را قبول..نکردند..
              فردا..هر کی..اول صبح..هیجانی بخره...ضرر.میکنه...این..صف ها بخاطر 5 درصد حاشیه بازار بود..که..معلوم...شد...اصلا در 95 درصد فروش شرکتها...اتفاق نخواهد..افتاد.....
              جناب می دروغ و نیرینگ هم دو دسته است
              یکی اینکه راست میگی ولی خودت هم میدونی که دروغه
              دوم دروغ میگی ولی خودت میدونی که راست و حقیقت است
              .
              در هر حال انشالله که عده ای جا مانده از گروه خودرویی با دست آویز کردن این مطالب بتوانند فرصت خرید برای خودشون ایجاد کنن
              چون واقعا منم انتظار نداشتم دیروز خساپا فرصت ورود نده و اینقدر کم عرضه باشه
              انشالله که امروز حقوقی خساپا عرضه را بیشتر نماید
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                جناب می دروغ و نیرینگ هم دو دسته است
                یکی اینکه راست میگی ولی خودت هم میدونی که دروغه
                دوم دروغ میگی ولی خودت میدونی که راست و حقیقت است
                .
                در هر حال انشالله که عده ای جا مانده از گروه خودرویی با دست آویز کردن این مطالب بتوانند فرصت خرید برای خودشون ایجاد کنن
                چون واقعا منم انتظار نداشتم دیروز خساپا فرصت ورود نده و اینقدر کم عرضه باشه
                انشالله که امروز حقوقی خساپا عرضه را بیشتر نماید
                تمام..عزیز..خدای نکرده..منظورم..با شما..نبود...این را مطمئن باشید@};-@};-@};-..منظورم..با یه سری کلاش بود..که همین..امروز..کلی ضرر به ملت زدند...همانطور ..که گفتم..خریداران..اول صبح..یه 5..6 درصد ضرر کردند...ارادتمند
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• توسکا
                  عضو فعال
                  • Feb 2018
                  • 508

سلام

زیر پست حضرتعالی تشکر کردم بابت این پست ولی از نظر خودم کافی نبود و لذا خواستم با نقل قول کردن پست شما مجددا تشکر کنم از شما بابت نوع نگاهتون.

درود
                  آخرین ویرایش توسط توسکا؛ 2018/12/09, 14:54.
                  مطالب اینجانب نظرات شخصی است و عاری از خطا نمیباشد لطفا آنرا ملاک تصمیم گیری خود نفرمایید.

آدرس
                  کانال تحلیل تکنیکال توسکا در پیام رسان ایتا : :-q
                  https://eitaa.com/joinchat/1941439082C81d8779d33

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14648

دیروز زامیاد هم افزایش نرخ های خودش اجرایی کرد
                    یعنی همون 5% زیر قیمت بازار

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• Abad
                      عضو فعال
                      • Nov 2015
                      • 7516

فردا یا پس فردا احتمالا باید شاهد صف های خرید در گروه خودرو باشیم ......
                      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

در ماههای اخیر روزی چند بار خبر افزایش قیمت خودرو منتشر شده و تکذیب میشود !

تازه دولت خودرویی هست ! ادعای تدبیر هم دارن !!
                        همچنان داستان تایید و تکذیب افزایش قیمت خودرو ادامه داره !

نکته مهمتر اینکه از اون پول سیاسی که قبلا در این گروه جولان میداد خبر خاصی نیست !

نظر

• trojan
                          ستاره دار(1)
                          • Nov 2013
                          • 881

همچنان داستان تایید و تکذیب افزایش قیمت خودرو ادامه داره !

نکته مهمتر اینکه از اون پول سیاسی که قبلا در این گروه جولان میداد خبر خاصی نیست !
                          ايران خودرو برنامه فروش فوري هايما رو با 90 ميليون افزايش قيمت يعني به قيمت 194 ميليون به صورت رسمي روي سايت فروشش قرار داده امروز . به نظرم قضيه كاملا تاييد شده است .

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

آخرین خبری که در مورد خودرویی ها شنیدم اینه که ظاهرا موافقت شده 10 هزار میلیارد تومان به ایرانخودرو ! و 10 هزار میلیارد تومان به بقیه خودروسازان !

جهت پرداخت مطالبات قطعه سازان بصورت وام ! از طرف بانک صنعت و معدن !!! پرداخت بشه !

اونم نه پرداخت مستقیم به خودروساز ! بلکه پرداخت از طرف بانک به قطعه ساز طلبکار ! و بدهکار شدن خودروسازان به بانک !

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              فردا یا پس فردا احتمالا باید شاهد صف های خرید در گروه خودرو باشیم ......
                              آخرین خبری که در مورد خودرویی ها شنیدم اینه که ظاهرا موافقت شده 10 هزار میلیارد تومان به ایرانخودرو ! و 10 هزار میلیارد تومان به بقیه خودروسازان !

جهت پرداخت مطالبات قطعه سازان بصورت وام ! از طرف بانک صنعت و معدن !!! پرداخت بشه !

اونم نه پرداخت مستقیم به خودروساز ! بلکه پرداخت از طرف بانک به قطعه ساز طلبکار ! و بدهکار شدن خودروسازان به بانک !
                              و این یک خبر خوب دیگر برای گروه خودرو است ......
                              مخصوصا برای قطعه ساز ها ................
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• Ali
                                ستاره‌دار(64)
                                • Mar 2011
                                • 2536

این موضوع اثرات مثبت و منفی دارد.
                                1- اثرات مثبت : مستهلک شدن بدهی خودروسازان و ورود نقدینگی به شرکت های قطعه ساز
                                2 اثرات منفی : افزایش هزینه های مالی خودوسازان
                                خلاصه اینکه این موضوع برای قطه سازان خیلی خوب است ولی برای سایپا و ایران خودرو هزینه دارد

نظر

در حال کار...
                                X