اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #676
    نامهنگاری خودرویی غضنفری/ تعیین تکلیف حدود اختیارات شورای رقابت و سازمان حمایت

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از نامهنگاری خودرویی غضنفری با معاونت حقوقی ریاست جمهوری خبرداد و گفت: شورای رقابت به ارائه یک فرمول برای قیمت گذاری خودروها اتکفا نکرده بلکه معتقد به قیمت گذاری است بنابراین باید دستگاههای بالادستی کار را تعیین تکلیف کنند، اگر نه تکلیف شورای رقابت تدوین دستورالعمل است.

    جواد تقوی در گفتگو با مهر در مورد وقایع اتفاق افتاده در مورد بازار خودرو طی ماههای اخیر گفت: آنچه که به عنوان وظیفه سازمان حمایت برای تنظیم بازار خودرو رقم خورد مربوط به مهرماه سال 90 و بر اساس تفویض اختیاری بود که وزیر صنعت، معدن و تجارت به این سازمان داد.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بر این اساس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به بازار خودرو ورود کرد و در قالب کمیته خودرو کار را سامان داد. در جلسات کمیته خودرو از نظرات مختلف کارشناسی بخش دولتی و خصوصی استفاده میشد.

    وی تصریح کرد: در این راستا تمام تلاش این بود که برنامه تولید خودرو مستمر ادامه داشته باشد و جریان تولید حرکت خود را ادامه دهد و از طرفی نیز هیچگونه هزینه اضافی از حوزه تولید به مصرف کننده تحمیل نشود که این عملا کار سختی بود.

    تقوی گفت: مجموعه اعضای کمیته خودرو این بحث را پذیرفته بودند که با این نگاه کلی، نظرات خود را ارایه دهند تا هر دو حوزه تولیدکننده و مصرف کننده بتواند کار خود را ادامه دهد و تصمیمی که در کمیته خودرو اتخاذ می شود بتواند قابلیت اجرایی داشته باشد و مردم نیز آن را بپذیرند.

    وی اظهار داشت: از اواخر سال 90 خودرو مواجه با یکسری مشکلات جدیدی در حوزه تولید اعم از تغییرات و نوسانات نرخ ارز بود که تولید را تحت تاثیر خود قرار داد و در طول سال 91 نیز تشدید شد و در شهریورماه 91 به اوج خود رسید؛ به گونه ای که امکان مدیریت تولید در حوزه خودروسازی ضعیف تر و ضعیف تر شد.

    به گفته تقوی، در عین حال تولید خودرو نیز از یکسری مشکلات جدید برخوردار شد که شامل تامین نقدینگی، تامین ارز و مواد اولیه بود که به شدت تولید را تحت فشار قرار داد؛ لذا نمی شد تنها با مساله قیمت مشکل تولید را حل کرد؛ چرا که وزارت صنعت با مجموعه ای از مصرف کنندگان مواجه بود که باید قیمت را برای آنها نیز کنترل می کرد.

    رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: بر این اساس برنامه ریزی کارشناسی و تاکیدات لازم صورت گرفت که این مشکلات حل شود و علاوه بر سازمان حمایت، معاونت های دیگر نیز در وزارت صنعت، معدن و تجارت به کار گرفته شدند و شخص وزیر نیز در جلسات حضور می یافت.

    وی ادامه داد: در نهایت تصمیم بر این شد که برای حل مشکلات حوزه خودرو؛ در یک جلسه اختصاصی دولت این موضوع مطرح شود؛ لذا به عنوان پیش زمینه این جلسه، بحث کارشناسی با حضور معاون اول رئیس جمهور مطرح شد تا در نهایت جمع بندی تصمیات کارشناسی؛ در دولت به تصویب رسد.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پس از این جلسه دولت، مصوبه ای در بهمن ماه ابلاغ شد که بر اساس آن، تصمیم بر این شد که به خودروسازان اجازه داده شود که قیمت خود را به قیمت حاشیه بازار برسانند؛ اما در عین حال در یک فرآیند کوتاه شش ماهه؛ این قیمت ها را به قیمت محاسباتی ما در سازمان حمایت نزدیک کنند.

    تقوی ادامه داد: بعد از آنکه این مصوبه ابلاغ شد؛ خودروسازان با توجه به اختیاری که از این مصوبه گرفته بودند قیمت های تجاری خود را اعلام کردند، اما پس از مدت کوتاهی مواجه با طرح ورود شورای رقابت به موضوع خودرو شدیم که خود را در ارتباط با مساله تدوین دستورالعمل قیمت؛ ذی مدخل می دانست.

    رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان افزود: بر این اساس درپی نامه ای که رییس شورای رقابت خدمت رئیس جمهور ارسال نمود که بر اساس آن، دستوری صادر شد که دستورالعمل و نظام قیمت گذاری را به شورای رقابت محول می کرد.

    وی اظهار داشت: پس از آن ما در انتظار این ماندیم که شورای رقابت دستورالعمل خود را تدوین کند که متاسفانه تدوین آن زمان زیادی را گرفت ، البته تا به الان نیز این دستورالعمل به سازمان حمایت به صورت رسمی داده نشده است و تنها یک فرمول اعلام و از طریق رسانه ها منتشر و در سایت شورای رقابت نیز قرار داده شده است.

    تقوی اظهار داشت: این فرمول به ما خروجی عمومی و مشخصی را برای تعیین قیمت کلیه محصولات نمی دهد و ابهامات زیادی در حوزه کارشناسی برای آن وجود دارد؛ اما شورای رقابت مدعی است که ضمن اینکه دستورالعمل ارایه می دهد که از دل آن قیمت بیرون آید؛ اما آن قیمت را نیز شورا می دهد و تا به حال نیز ورود پیدا کرده است.

    تقوی ابراز امیدواری کرد که این موضوع به سرعت از سوی حوزه های مرتبط تعیین تکلیف شود و حد و حدود فعالیت این دو دستگاه در موضوع بازار و قیمت خودرو مشخص شود.

    وی معتقد است که دستورالعمل قیمت گذاری خودرو باید عمومی باشد به نحوی که برای همه خودروسازان قابلیت اجرایی داشته و از سوی دیگر نیز مدافع حقوق مردم باشد و الگویی باشد که عموم مردم از آن راضی باشد و قیمت ها را در سطح متعادلی در بازار نگاه دارد؛ ضمن اینکه تولید لطمه نخورد و بتواند به کار خود ادامه دهد.

    رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: هم اکنون وضعیت تولید خودرو کاهشی است و خودروسازان به دلیل مشکلات به اهداف تولیدی خود نرسیده اند.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: دستورالعملی که برای قیمت خودرو تدوین می شود باید کامل، پویا و قابل اجرا برای تمام محصولات خودرو اعم از خودرو داخلی و چه وارداتی تدوین باشد که اگر این اتفاق بیفتد برنامه نظارتی با دقت بهتری قابلیت اجرا می یابد.

    وی در پاسخ به این سئوال خبرنگار مهر که تعلل و اشتباهات شورای رقابت نظارت را هم اکنون از بازار برداشته است؟ گفت: نظارت از بازار برداشته نشده است ولی انتظاری که ایجاد شده تا این دستورالعمل کاملا اجرایی شود بازار را معطل نگاه داشته است.

    تقوی در پاسخ به این سوال که آیا معتقد به آزادسازی قیمت خودرو هستید؟ نیز خاطرنشان کرد: هر کدام از اینها در گذشته تجربه شده است یک وقت هست که از آزادسازی برداشت رهاسازی می شود. من برداشتم از آزادسازی رها سازی نیست؛ بلکه منطق تولید و منطق قیمت تمام شده و سودی که بنگاه باید بگیرد را اگر در ملاحظات لحاظ کنیم و این را به عنوان تکلیف بدانیم که هیچگونه هزینه اضافی خارج از این فرآیند قانونی نمی بایست به مصرف کننده تحمیل شود؛ رهاسازی اتفاق نمی افتد.

    وی تصریح کرد: مصوبه ای که دولت در بهمن ماه ارایه کرد فضای دلالی و واسطه گری و سوء استفاده و رانت خواهی را از بین می برد. چرا که یکی از مباحثی که در آن مصوبه دنبال می شد این بود که حاشیه بازار قرار نبود که دائما ادامه یابد بلکه در زمان محدودی باید خود را به قیمت محاسباتی می رساند و اگر ما مابه التفاوتی نیز نصیب خودروساز می شد باید به خزانه دولت واریز می شد تا برای سایر موارد در تولید هزینه شود.

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که برنامه ای برای احیای کمیته خودرو وجود ندارد اظهار داشت: کمیته خودرو عملا معنادار نیست. ما منعی نداریم که کارشناسان از هر حوزه ای به عنوان کارشناس در کمیته خودرو دعوت کرده و از نظرات آنها استفاده کنیم. اکنون شورای رقابت به این موضوع اکتفا نکرده است که تنها یک فرمول بدهد بلکه این بحث را دارد که باید قیمت گذاری را نیز صورت دهد که به نظر می رسد اینجا باید دستگاههای بالادستی کار را تعیین تکلیف کنند اگر نه تکلیف شورای رقابت تدوین دستورالعمل است.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

      #677
      بهای خودرو در بازار کاهش پیدا کرده، نه در کارخانهها/افت 50 درصدی تولید خودرو به نسبت سال گذشته

      رئیس انجمن خودروسازان کاهش قیمت خودرو را تنها به دلیل جو روانی سیاسی در کشور دانست.

      احمد نعمتبخش در گفتوگو با خبرنگار ایلنا اظهار داشت: متاسفانه به دلیل مشکلاتی که در سال گذشته در کشور برای صنعت خودرو به وجود آمد از جمله قیمتگذاری نامناسب، عدم ارایه تسهیلات از سوی بانکها به خودروسازان و همچنین تحریمهای بینالمللی، سبب شد تولید خودرو به شدت در کشور کاهش پیدا کند.

      وی ادامه داد: در دو ماهه امسال به نسبت سال 91، 50 درصد افت تولید خودرو وجود داشت که به نسبت سال 90 این رقم به 70 درصد نیز رسید که همین کاهش تولید و عدم عرضه باعث افزایش قیمت خودرو دربازار و ایجاد رانت در کشور شد.

      وی افزود: بعد از حماسه سیاسی در 24 خرداد امسال و با توجه به اثرات روانی سیاسی قیمتها کاهش پیدا کرد که البته این کاهش قیمت در بازار بوده است و نه در کارخانهها.

      رئیس انجمن خودروسازان اظهار داشت: در حال حاضر خودروسازان خودروها را با زیان می فروشند و حتی طی جلسهای که شركتهای خودروساز با رئیس شورای رقابت داشتند این موضوع ذکر شد که ایشان هم وعده دادند تورم در سه ماهه اخیر مدنظر قرار خواهد گرفت.

      وی افزود: خودروسازان از رئیس شورای رقابت تقاضای افزایش قیمت کردهاند و شاید مورد موافقت قرار گیرد ضمن اینكه در این میان حمایت دولت از تولید هم بسیار مهم است به طوری که اگر دولت به ما کمک نکند تا افزایش تولید داشته باشیم قیمتها مجددا افزایش خواهد یافت.

      نعمت بخش خاطرنشان کرد: ما هماکنون با کمبود نقدینگی رو به رو هستیم قطعهسازان ما نیز به دلیل عدم توان مالی امکان تامین قطعه را ندارند که همین موضوعات باعث ایجاد مشکلات در صنعت خودرو و افت تولید شده است.

      نعمت بخش در ادامه سخنان خود به کاهش قیمت خودرو طی روز های اخیر افزود: کاهش قیمت خودرو موقتی است، اگر دولت به تولید کمک کند ممکن است قیمتها در بازار کاهش پیدا کند در غیر این صورت بهای خودرو مجددا افزایش خواهد یافت.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

      توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #678
        احتمال افزایش قیمت خودرو

        پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
        ایسنا: رییس شورای رقابت گفت: اطلاعات مورد نظر بانک مرکزی کاملا تامین شده و در روزهای آینده تورم بخشی خودروهای باقیمانده نهایی خواهد شد.

        جمشید پژویان اظهار کرد: تمامی خودروهای حاضر در بازار داخلی به وسیله دستورالعمل شورای رقابت تعیین قیمت میشوند و خودروسازان نیز خودروهای جدید خود را با توجه به همین دستورالعمل در بازار عرضه کردهاند اما برای خودروهای محدودی که هنوز تورم بخشیشان اعلام نشده بانک مرکزی در حال بررسی است که امیدواریم در روزهای آینده نتیجه این بررسیها مشخص شود.

        وی در رابطه با تغییراتی که در روزهای گذشته در بازار برخی از قیمتهای خودروهای داخلی به وجود آمده نیز گفت: با توجه به تغییر و تحول در دولت مردم نسبت به شرایط تغییر رویکرد دادهاند که موجب تغییر در برخی قیمت های خودروهای موجود در بازار شد اما این تغییر قیمتها پشتوانه اقتصادی قوی ندارد و احتمال تغییر مجدد و بالا رفتن قیمتها وجود خواهد داشت.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • NICOLE
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 523

          #679
          خودرو يي ها مشكلاتشون حل نشده و تا دو سال ديگه نبايد انتظار معجزه داشت من مجمع خبهمن و رفتم تازه خبهمن وضعش خيلي از سايپا و ايرانخودرو بهتره اين بود مجمعش و خيلي ناراضي بودن از فروش و مشكلات و توليد ...
          بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #680
            تحریم صنعت خودروسازی ایران از امروز آغاز شد

            نخستین تحریم های مستقیم غرب علیه صنعت خودروسازی کشوردرحالی از امروز به مورد اجرا گذاشته می شودکه خودروسازان داخلی خواستار کمک فوری دولت از این صنعت شده اند.

            به گزارش خبرگزارش مهر، شرکتهای کره ای در روزهای اخیر طی نامه های جداگانه ای به طور رسمی به خودروسازان کشور اعلام کردند هرگونه سفارش گیری برای فروش قطعات انواع خودرو به ایران را از امروز ، اول جولای، متوقف خواهند کرد.

            بر اساس برآوردهای صورت گرفته، تحت تاثیر این تحریم هزینه تولید در شرکتهای خودروسازی و قطعه سازان تا 40درصد افزایش خواهد یافت و همین مساله موجب شده آنها برای ادامه حیات خود از رییس جمهور منتخب درخواست کمک عاجل کنند.

            بر اساس این تحریم های بی سابقه در صنعت خودرو که شرکتهای کره ای پیشتاز آن هستند، کشورها و شرکتهای طرف فعالیت با خودروسازان ایرانی در صورت هرگونه خرید، تامین یا انتقال کالاها و خدمات مورد استفاده در صنعت خودروسازی ایران، با برخورد شدید دولت امریکا مواجه خواهند شد.

            به گفته کارشناسان صنعت خودرو ، دولت آمریکا به این دلیل برای نخستین بار صنعت خودروی ایران را هدف تحریم های مستقیم خود قرار داده که این صنعت به دلیل بی توجهی و سیاستهای غلط دولت دهم بخصوص طی ماههای گذشته، در شرایط شکننده ای قرار گرفته است و همین شرایط شکننده، به مثابه چراغ سبزی برای دولت آمریکا عمل کرده است به طوری که آنها تصور می کنند به لطف این بی توجهی و فشار داخلی بر صنعت خودرو، می توانند با اعمال فشار بیرونی، ضربه آخر را به صنعت خودروسازی ایران وارد کنند.

            تا پیش از اعمال این تحریم تازه، شرکتهای کره ای تامین کننده حدود 60 قطعه از انواع خودرو برای خودروسازان ایرانی بودند که از این تعداد حدود 10 درصد قابلیت ساخت در داخل کشور را ندارند اما مابقی را می توان با صرف هزینه بیشتر در داخل کشور تولید کرد. به عنوان مثال، ورقه ای که برای ساخت خودروی پراید مورد استفاده قرار می گیرد با اعمال این تحریم باید توسط فولادسازان داخلی تولید شود.

            اگرچه خودروسازان داخلی در تلاشند شرکتهای چینی را جایگزین طرفهای کره ای خود کنند اما در کوتاه مدت، توقف فروش قطعه از سوی شرکتهای کره ای، خودروسازان داخلی را در ساخت خودروهای تجاری با مشکل مواجه خواهد کرد. این مساله در کنار افزایش هزینه های حمل و نقل دریایی و افزایش هزینه های تامین مالی، فشار مضاعفی را بر گرده های صنعت خودروسازی کشور وارد کرده است.

            به همین دلیل خودروسازان باارایه درخواستی فوری به دولت خواستار دریافت کمک ارزی وعده داده شده از سوی سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران و پرداخت تسهیلات بلاتکلیف مانده خود در شورای پول واعتبار و بانک مرکزی شده اند. در این درخواست هشدار داده شده درصورت عدم تخصیص این کمکها، صنعت خودرو با بحران قطعه و رشد شدید هزینه مواجه شده و ورشکست خواهدشد.

            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #681

              نباید گذاشت تحریم صنعت خودرو اجرایی شود


              یک کارشناس صنعت خودرو گفت: خودروسازان باید با ادامه تعامل و رایزنی با قطعهسازان بزرگ جهانی مانع از اجرایی شدن تحریم صنعت خودرو شوند.

              شهرام آزادی - عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی - در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به تحریم اخیر آمریکا اظهار کرد: صنعت خودرو به واسطه تحریمهای قبلی در حوزههای مالی و بانکی با مشکلاتی مواجه شده است.

              وی با بیان اینکه یکی از دلایل افت قابل توجه تولید خودرو در کشور همین موضوعات بوده است، خاطرنشان کرد: در این شرایط اجرایی شدن تحریم صنعت خودرو مشکلات جدیدی را ایجاد خواهد کرد بهگونهای که اگر شرکتهای اصلی قطعهسازی در دنیا بخواهند به این تحریمها بپیوندند هزینههای فعالیت صنعت خودرو باز هم افزایش خواهد یافت.

              عضو هیات علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ادامه داد: هماکنون تولید برخی از قطعات خاص خودرو مانند سیستمهای الکترونیکی ای.سی.یو و ای.ام.اس توسط چند قطعهساز انگشت شمار در دنیا صورت میگیرد بهگونهای که بیشتر نیاز خودروسازان داخلی نیز از این طریق تامین میشود.

              وی افزود: بنابراین اگر این شرکتها به تحریم صنعت خودرو بپیوندند با مشکلاتی برای تامین این قطعات روبرو خواهیم شد که البته در آن صورت نیز میتوان از راهکارهایی چون استفاده از شرکتهای غیر مطرح خارجی با تجربه کمتر و همچنین داخلی سازی این قطعات بهره برد.

              آزادی با بیان اینکه انتخاب این راهکارها منجر به افت کیفیت خودروهای داخلی خواهد شد، خاطرنشان کرد: شرکتهای کمتر مطرح در دنیا مسلما قطعاتی با کیفیت پایینتر تولید میکنند. داخلی سازی این قطعات نیز زمان بر بوده و بر روی کیفیت خودروها تاثیر خواهد گذاشت.

              وی تصریح کرد: بنابراین اولویت و راهکار اول برای مقابله با تحریم صنعت خودرو، ادامه تعامل با قطعهسازان خارجی و جلوگیری از قطع ارسال قطعات است. البته در صورت اضطرار نیز میتوان به سمت تولیدکنندگان کمتر مطرح و داخلی سازی این قطعات حرکت کرد زیرا در دنیای امروز نمیتوان صنعت بزرگی چون صنعت خودرو را از چرخه اقتصاد جهانی حذف کرد.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • شبندر
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 3598

                #682
                تحريم ها باعث شده بسياري از قطعات را در داخل ايران توليد كنند و اين امر باعث كاهش هزينه ها شده است و صد البته باعث افزايش سودآوري گروه خودرويي شده است كه شاهد تعديل هاي مثبت هستيم به همين خاطر بزودي گروه خودرويي ليدر بازار بورس خواهند شد .
                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

                نظر

                • milad87
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 29

                  #683
                  http://www.tabnak.ir/fa/news/329450/...B1%D8%A7%D9%86 دوستان با پالس هایی که داره رد وبدل میشه بزودی گروه خودرو به عنوان لیدر بازار مورد توجه قرار خواهد گرفت...............

                  نظر

                  • Hessam
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 1240

                    #684

                    نامه وزیر صنعت برای کمک به صنعت خودرو

                    کد خبر: ۳۲۹۴۲۷
                    تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۱
                    وزیر صنعت، معدن و تجارت از ارسال نامهای به رییس جمهوری برای کمک به صنعت خودرو خبر داد.

                    به گزارش ایسنا، مهدی غضنفری درحاشیهی همایش گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن اظهار کرد: نامهای به رییس جمهوری داده و طی آن برای چندمین بار از ایشان خواهش داریم که درخواستهای گذشته وزارت صنعت، معدن و تجارت برای کمک به صنعت خودرو دنبال شود.

                    وی با بیان اینکه یکی از این درخواستها تامین تسهیلات مورد نیاز است، خاطر نشان کرد: هم چنین درخواست کردیم در قیمتگذاری خودروها چه از سوی شورای رقابت صورت گرفته و چه از سوی سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان تسریع شود تا خودروسازان دچار مشکل نشوند.

                    غضنفری درباره نامه رییس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به وی و معاون اول رییس جمهوری دربارهی نقش شورای رقابت در صنعت خودرو اظهار کرد: دربارهی شورای رقابت صحبتهای کلی دارم که بعدا بیان خواهم کرد.

                    وی ادامه داد: در حال حاضر باید از صنعت خودرو حمایت کرد تا تولید استمرار پیدا کند، البته خودروسازان نیز باید کیفیت را افزایش داده و به عنوان مثال محصولاتشان را به یورو 4 ارتقاء دهند.

                    وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: برای تامین خودروسازان در شرایط فعلی باید چتر حمایتی از این صنعت داشته باشیم. البته امسال ما میخواستیم چتر حمایتی 40 ساله را به یکباره از صنعت خودرو برداریم اما در شرایط فعلی باید به آنها کمک شده و شرایط تحریم نیز در نظر گرفته شود.

                    نظر

                    • rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

                      #685
                      دنا نیمه دوم سال عرضه میشود



                      مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از عرضه خودروی دنا در نیمه دوم سال جاری خبر داد


                      جواد نجمالدین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: دنا سومین خودروی برند ملی و لوکسترین محصول ایران خودرو است.

                      وی با بیان اینکه این خودرو توسط مهندسان داخلی و برپایه پلتفرم ملی طراحی شده است، خاطرنشان کرد: استاندارد آلایندگی دنا یورو ۴ بوده و قابلیت ارتقاء به یورو ۵ را هم دارد.

                      مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: گیربکس خودروی دنا داخلی بوده و ابتدا به صورت دستی تولید خواهد شد اما تولید نوع اتوماتیک آن نیز در دستور کار قرار دارد.

                      نجمالدین تصریح کرد: این خودرو دارای استانداردهای ایمنی تصادف از پهلو و جلو و کمربندهای ایمنی سه نقطهای جلو و عقب با پیش کشنده و محدودکننده نیرو است.
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                      نظر

                      • احسان147
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 937

                        #686
                        سیگنال خرید گروه صادر شد

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #687
                          صنعت خودرو ایران، دچار مشکلات ساختاری است

                          به گزارش خبر خودرو، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت : در شرایط کنونی ترزیق نقدینگی به صنعت خودرو، کمک موثری به رفع مشکلات صنعت خودرو نخواهد بود.

                          مجید منصوری در گفتگو با خبرنگار خبر خودرو، با توجه به پیشنهادی مبنی بر اختصاص 2 میلیارد دلار به صنعت خودرو، افزود : تزریق نقدینگی و اختصاص تسهیلات به خودروسازان در شرایطی بهبود اوضاع صنعت خودرو را به دنبال داشت که امکان دورزدن تحریم ها و خرید و واردات قطعات و مواداولیه امکان پذیر بود و حال که چنین شرایطی فراهم نیست و تشدید تحریم ها اجازه واردات و سایر فعالیت ها را از شرکتهای خودروساز گرفته است عملا تزریق نقدینگی کمک موثری به صنعت خودرو نخواهد بود.

                          وی گفت : امید است با اختصاص این مبلغ و تزریق آن به شرکتهای خودروساز بخشی از مشکلات صنعت خودرو برطرف شود.

                          وی با اشاره به اینکه در حال حاضر عمده مشکل صنعت خودرو صرفا نقدینگی نیست ، تصریح کرد : به نظر می رسد مشکل صنعت خودرو دچار مشکلات ساختاری است هر چند نقدینگی نیزبخشی از مشکلات خودروسازان است.

                          نماینده لنجان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد : امروز مشکل تامین قطعات و واردات، تکنولوژی تولید و تحریم ها از جمله موضوعاتی است که بیش از مشکل نقدینگی صنعت خودرو را درگیر کرده است .

                          منصوری در خصوص تحقق این میزان تسهیلات به صنعت خودرو اظهار داشت : در صورتی تحقق این مساله و ترزیق این میزان نقدینگی به خودروسازان ، قطعا می تواند این رقم ، گوشه ای از مشکلات صنعت خودرو را حل نماید.

                          وی گفت : باید استراتژی درستی برای صنعت خودرو تعریف شود و پس از آن تزریق نقدینگی به این صنعت صورت گیرد.

                          وی افزود : تا زمانی که راهکاری درست و اساسی برای این صنعت ارائه نشود صنعت خودرو نجات نخواهد یافت
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

                            #688
                            پیکان به چرخه تولید ایران خودرو باز نمیگردد

                            به گزارش خبرخودرو ،معاون بازاریابی و فروش ایران خودرو هر گونه اخباری مبنی بر تولید مجدد خودرو پیکان را تکذیب و تاکید کرد : در حال تولید محصولات جدید با برند ملی در جهت کسب افتخار برای ایران اسلامی هستیم.

                            عبداله بابایی تصریح کرد : انتشار خبر دور جدید تحریمهای آمریکا در قالب تحریم صنعت خودرو کشورمان، علاوه بر حدس و گمان ، برخی را بر آن داشت تا خودی نشان دهند و در پوشش نظر کارشناسی سخنانی بیپایه را بر زبان آورند که با توجه به رشد صنعت خودرو در کشور، موجب وهن آن است.

                            وی افزود : تولید مجدد خودروی پیکان که از سوی برخی مطرح شده و در رسانهها انتشار یافته، خلاف واقعیت است که نشان میدهد، گویندگان آن هیچ شناختی از صنعت، به ویژه صنعت خودرو کشور ندارند.

                            بابایی گفت : این عده چشم بر توسعه این صنعت در کشور بستهاند و با ذهن جامانده در گذشته، به تحلیل مسایل روز میپردازند و متاسفانه حمله به صنعت خودرو را دستمایه کسب شهرت برای خود قرار می دهند.

                            وی افزود: صنعت خودرو کشور، بویژه گروه صنعتی ایران خودرو در این سالها با تولید برندهای ملی جدید اوضاع دیگرگونهای یافته است که در آن امکان تولید مجدد خودرو پیکان و بازگشت به آن وجود ندارد .

                            معاون ایران خودرو در ادامه اعلام کرد : گروه صنعتی ایران خودرو با ورود دومین خودرو با برند ملی (رانا) به بازار در سال گذشته و همچنین تولید سومین خودرو با برند ملی(دنا) از سوی این شرکت و برنامه عرضه آن تا اواخر سال جاری ثابت کرده که گام در مسیری بیبازگشت گذاشته است.

                            بابایی گفت : صنعتگران در این حوزه تلاش میکنند محصولات خود را مبتنی بر نیازهای روزآمد شده بازار تولید کنند.

                            وی افزود : تردیدی نیست که محدودیتهای اینگونه اگرچه بر سرعت توسعه و رشد تولید تاثیرگذار است و در حکم مانعی در این مسیر تلقی میشود، اما هیچگاه نتوانسته است این چرخ را از حرکت بازدارد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                            نظر

                            • hossein sh
                              ستاره دار(1)
                              • Mar 2012
                              • 688

                              #689
                              درخواست افزایش قیمت خودرو به شورای رقابت ارائه شد

                              » سرویس: اقتصادي - خودرو

                              دبیر انجمن خودروسازان ایران از ارائه درخواست خودروسازان به شورای رقابت برای محاسبه تورم سه ماهه ابتدایی سال و افزایش قیمت خودروهای پرتیراژ خبر داد.

                              احمد نعمتبخش در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: اوایل اردیبهشت ماه امسال خودروسازان در جلسات خود با شورای رقابت خواستار تعیین قیمت مناسبی برای خودروهای تولیدی و خروج از زیان شدند.

                              وی با بیان اینکه در آن زمان رییس شورای رقابت از خودروسازان خواست فروش خودروهای پرتیراژ را با قیمتهای توافقی آغاز کنند و پس از آن تورم سه ماهه اول سال در قیمت این خودروها لحاظ خواهد شد، خاطرنشان کرد: با توجه به این موضوع و پایان سه ماه ابتدایی سال، دو شرکت ایران خودرو و سایپا در مکاتبهای با شورای رقابت درخواست افزایش قیمت خودروهای پر تیراژ داخلی با توجه به توافقات صورت گرفته را مطرح کردهاند.

                              دبیر انجمن خودروسازان ایران ادامه داد: با قیمتهای فعلی تولید خودروهای پر تیراژ برای خودروسازان با ضرر و زیان همراه است. علاوه بر آن زیان 4500 میلیارد تومانی سال گذشته نیز به خودروسازان پرداخت نشده است.

                              وی افزود: در این شرایط ایران خودرو و سایپا مجبور شدند برای آنکه مشمول ماده 141 قانون تجارت نشوند داراییهای غیر مولد خود را فروخته و با استفاده از سودهای اندوخته و همچنین توزیع زیان بین شرکتهای زیر مجموعه، زیان خود را در دفاتر مالی سالانه به شدت کاهش دهند.

                              نعمتبخش با بیان اینکه در نتیجه این اقدام زیان انباشته ایران خودرو در سال 91 از دو هزار میلیارد تومان واقعی به 480 میلیارد تومان در دفاتر مالی کاهش یافته است، تصریح کرد: این کاهش زیان صوری بوده و واقعیت آن است که این بنگاهها به دلیل جلوگیری از واقعی سازی قیمتها در سال گذشته با ضرر و زیان بالایی مواجه شدند.

                              وی خاطرنشان کرد: متاسفانه علیرغم مکاتبات مختلف با روسای کمیسیونهای اقتصادی، صنایع و برنامهریزی مجلس برای پرداخت ضرر و زیان خودروسازان براساس تبصره 2 ماده 101 قانون برنامه پنجم توسعه، این اقدام صورت نگرفته است.

                              انتهای پیام

                              نظر

                              • وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

                                #690
                                تحریم ها در عزم ما خللی وارد نخواهد کرد

                                به گزارش خبرخودرو ، مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از برنامه های این گروه برای مقابله با تحریم ها خبر داد و گفت: قصد داریم با اجرای برنامه های کوتاه مدت شرایط تولید را در وضعیت مطلوب نگه داشته تا مشکلی در فعالیت های روزمره گروه ایجاد نشود.

                                مهندس سعید مدنی در خصوص تحریم های جدید بر علیه خودروسازان ایرانی که از ابتدای ماه جولای اعمال شده اظهار داشت: خودروسازان ایرانی سال هاست که به زندگی و فعالیت در تحریم خو گرفته اند و قطعا این بار نیز از مانع بزرگ فعلی عبور خواهند کرد.

                                وی با اشاره به تلاش های خودروسازان برای جلوگیری از توقف خطوط تولید و بروز خلل در فعالیت کارگران و کارکنان خود تاکید کرد: عمده ترین هدف ما فراهم کردن شرایط تولید دائم بوده و تمام تلاش خود را برای تحقق این امر به کار خواهیم بست.

                                وی افزود: امیدواریم نهادهای مالی داخلی و سازمان های مرتبط برای همراهی و حمایت از خودروسازان برنامه ریزی کرده و ما را در عبور از تحریم ها یاری کنند.

                                مهندس مدنی در بخش دیگری از اظهارات خود عنوان کرد: متاسفانه هم اکنون حمایت جدی از خودروسازان داخلی انجام نمی شود و ما تنها با اتکا به سرمایه و ظرفیت های خود تاکنون به فعالیت هایمان ادامه داده ایم.

                                مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در خاتمه عزم این گروه را برای مقابله با این تحریم ها جدی دانست و گفت: ادامه فعالیت صنعت خودرو و عبور از تحریم ها برای اقتصاد و صنایع کشور تبدیل به یک موضوع حیثیتی و کلان شده و امیدواریم مسئولین با درک این موضوع ما را در مسیر فعالیت خود تنها نگذارند.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X