اخبار گروه خودرو

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

    #961

    فارس گزارش می‌دهد
    زمزمه محدود شدن واردات خودروهای خارجی/ رکود بازار خودرو و کاهش جزئی قیمت‌ها

    رکود در بازار خودرو باعث کاهش جزئی قیمت برخی خودروها شد و در چنین شرایطی، زمزمه محدود شدن واردات خودروهای خارجی به گوش می‌رسد.

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در حال حاضر خرید و فروش در بازار خودرو با رکود همراه است و مشتریان این بازار در انتظار کاهش دوباره قیمت‌ها هستند تا پس از آن، نسبت به خرید خودرو اقدام کنند.

    در این شرایط، تولید کارخانه‌های خودروسازی کشور نیز به دلیل پایین بودن میزان تقاضا، در حد پایینی قرار دارد.

    از سویی، بحث‌هایی در مورد محدود شدن واردات خودرو مطرح است و برخی فعالان بازار از احتمال سپردن واردات خودرو از سوی دولت به شرکت‌های خاص خبر می‌دهند که اگر این اتفاق عملی شود، قیمت خودروهای خارجی با افزایش همراه خواهد بود.

    در این شرایط، قیمت برخی خودروهای داخلی با اندکی کاهش همراه شده به طوری که قیمت هر دستگاه پژو 206 صندوق‌دار مدل V8 با افت یک میلیون تومانی به 37 میلیون تومان رسیده و مدل V9 این خودرو نیز با همین میزان کاهش قیمت، حدود 50 میلیون تومان در بازار خرید و فروش می‌شود.

    قیمت پژو 207 معمولی و 405 بنزینی نیز با کاهش یک میلیون تومانی به ترتیب به 47 و 28 میلیون تومان رسیده است.

    پژو 405 دوگانه‌سوز نیز با کاهش قیمت یک میلیون تومانی، این روزها 28.5 میلیون تومان به خریداران عرضه می‌شود.

    * قیمت پژو پارس 500 هزار تومان کاهش یافت

    طی روزهای اخیر قیمت پژو پارس دوگانه‌سوز با افت 500 هزار تومانی به 35 میلیون تومان رسیده و پژو پارس سال نیز با همین میزان کاهش قیمت، حدود 34 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

    قیمت تندر 90 مدل E2 ایران خودرو هم با کاهش 500 هزار تومانی به 33.5 میلیون تومان رسیده و افت قیمت رانا نیز در این مدت 500 هزار تومان بوده که این روزها به قیمت 31 میلیون تومان معامله می‌شود.

    قیمت سمند سال و ویتارا هم با کاهش یک میلیون تومانی به ترتیب به 27 و 130 میلیون تومان رسیده است.

    در روزهای اخیر، وانت باردو بنزینی با کاهش قیمت 500 هزار تومانی به 12 میلیون تومان رسیده است.

    * افت 500 هزار تومانی قیمت مگان

    در مورد محصولات گروه خودروسازی سایپا نیز می‌توان به افت 600 هزار تومانی قیمت تندر 90 مدل E2 اشاره کرد که در حال حاضر 35 میلیون و 200 هزار تومان خرید و فروش می‌شود.

    قیمت تیانا high نیز با کاهش دو میلیون تومانی به 143 میلیون تومان رسیده و ماکسیما نیز با همین میزان کاهش قیمت، این روزها 115 میلیون تومان معامله می‌شود.

    در مورد مگان نیز باید به کاهش 500 هزار تومانی قیمت این خودرو در بازار اشاره کرد که در حال حاضر 87 میلیون تومان عرضه می‌شود.

    قیمت وانت پیکاپ دوکابین نیز با افت یک میلیون تومانی به 82 میلیون تومان رسیده است.

    * افت قیمت خارجی‌ها

    در مورد خودروهای خارجی نیز می‌توان به افت 10 میلیون تومانی قیمت بی‌ام‌و X3 اشاره کرد که این روزها به قیمت 375 میلیون تومان به خریداران عرضه می‌شود.

    قیمت کمری نیز با کاهش 4 میلیون تومانی به 143 میلیون تومان رسیده و در عین حال، یاریس هاچ‌بک افت قیمت یک میلیون تومانی را تجربه کرده و این روزها به قیمت 87 میلیون تومان به خریداران عرضه می‌شود.

    قیمت اپتیما و اسپورتیج نیز با افت 2 میلیون تومانی به ترتیب به 137 و 152 میلیون تومان رسیده است.

    افت قیمت سراتو نیز طی روزهای اخیر یک میلیون تومان بوده ‌است. در حال حاضر نوع معمولی این خودرو 105 میلیون تومان و نوع کوپه آن 101 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

    سورنتو نیز با کاهش قیمت یک میلیون تومانی، در حال حاضر 204 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

    مزدا 3 نیز با افت قیمت یک میلیون تومانی روبرو شده و در حال حاضر 120 میلیون تومان معامله می‌شود.

    قیمت هیوندایی I20 نیز با کاهش یک میلیون تومانی به 83 میلیون تومان رسیده و در مورد جنسیس هم می‌توان به کاهش 10 میلیون تومانی قیمت این خودرو اشاره کرد که این روزها 248 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

    قیمت سوناتا نیز طی روزهای اخیر افت 3 میلیون تومانی را تجربه کرده و در حال حاضر 139 میلیون تومان معامله می‌شود.

    رکود در بازار خودرو در حالی ادامه دارد که مشتریان این بازار چشم انتظار تعیین تکلیف قیمت‌گذاری خودرو از سوی دولت هستند.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

    نظر

    • ایرانی
      ستاره دار(1)
      • Jun 2011
      • 2577

      #962
      در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
      پیشنهاد 500 میلیون دلاری برای خرید ایران خودرو

      عصرخودرو: یک منبع آگاه از ارایه پیشنهاد 500 میلیون دلاری برای خرید ایران خودرو به رییس جمهور خبر داد.

      به گزارش پایگاه خبری «عصرخودرو» یکی از شرکت های تامین کننده قطعات خودرو کشور طی نامه ای به رییس جمهور خواهان خرید سهام مدیریتی گروه صنعتی ایران خودرو شد.

      این منبع آگاه با بیان اینکه این قطعه ساز یک شریک عرب و ژاپنی را در ترکیب سهامدارن خود دارد تصریح کرد: این قطعه ساز طی نامه ای به رییس جمهور پیشهاد خرید سهام ایدرو را در گروه صنعتی ایران خودرو ارایه کرده است.

      گفتنی است پایگاه خبری «عصرخودرو» اطلاعات تکمیلی را نیز منتشر خواهد کرد.
      سه شنبه 16 مهر 1392 9:26
      فردا صف خرید ایران خودرو دیدن دارد. قیمت پیشنهادی برای خرید بلوک 10.23 درصدی دولت ( سازمان گسترش و نوسازی ) 500 میلیون دلار یعنی قیمت پایه سهم 1526 تومان

      این خبر معامله بلوکی ایران خودرو در قیمت بالا و رویایی 1526 تومان مثل توپ توی تمام سایتها و تاپیک های بورسی پیچیده!

      فردا صف خرید ایران خودرو دیدن دارد

      نظر

      • جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

        #963
        اختصاص ۵۰ درصد از سهم توليد خودروي كشور به سايپا
        به گزارش روز چهارشنبه ايرنا ، در ۶ ماهه نخست سال جاري گروه خودروسازي سايپا با توليد ۶۱ هزار و ۱۸۸ خودرو در شركت سايپا، ۳۲ هزار و ۹۴ دستگاه خودرو در سايپا كاشان و ۳۰ هزار و ۷۶۲ دستگاه خودرو در شركت پارس خودرو توانست با توليد ۱۲۴ هزار و ۴۴ دستگاه خودرو از ميزان۲۴۷ هزار و ۳۱۵ خودرو توليدي كشور، بيش از ۵۰ درصد از كل ميزان توليد خودرو در كشور را به خود اختصاص دهد.
        بر اين اساس پس از سايپا، ايران خودرو با توليد ۱۰۸ هزار و ۲۵۸ دستگاه خودرو در سايت هاي توليدي ايران خودرو مركزي، خراسان، مازندران و فارس با كسب ۳۹ درصد از كل توليد خودرو مكان دوم برترين توليد كننده خودرو سواري كشور را از آن خود كرد.
        همچنين توليد در خودروسازي راين نيز با كاهش ۱۰۰ درصدي از ۹۱ دستگاه به صفر كاهش يافته و پس از آن بيشترين افت توليد مربوط به شركت خودروسازي مديران است.
        توليد در شركت خودروسازي مديران با كاهش ۶۶.۳ درصدي از ۵ هزار و ۱۶ دستگاه به يكهزار و ۶۹۰ دستگاه كاهش يافته است.
        يادآور مي شود، در حالي توليد خودرو درشش ماهه نخست سال جاري با ۳۷ درصد كاهش مواجه شده است كه بر اساس آمار دفتر صنايع ماشين سازي و نيروي محركه، توليد در شركت هاي بزرگ خودروسازي با روند رو به رشد همراه بوده است و در اين بين گروه خودروسازي سايپا بيشترين و كرمان موتورو و خودروسازي راين كمترين سهم توليد خودرو كشور را به خود اختصاص دادند.

        نظر

        • حميد اسدي
          Banned
          • Aug 2011
          • 431

          #964
          معاملات نیم ساعت آخر ایران خودرو جالب بود. رنج مثبت خوبی در سهم کشیده میشد.

          استارت شنبه را از الان اعلام میکنه .

          نظر

          • ایرانی
            ستاره دار(1)
            • Jun 2011
            • 2577

            #965
            اخبار ویژه ایران خودرو - پنج شنبه 1392/07/18

            استقبال از سمند در تاکسیرانی قزاقستان

            خودرو ملی ایران سمند در ناوگان تاکسیرانی قزاقستان قرار گرفت


            به گزارش «پرشین خودرو»، سازمان تاکسیرانی تولپار قزاقستان با خرید هفتاد دستگاه خودرو سمند ناوگان حمل و نقل شهری خود با خودرو ملی ایران تجهیز کرد.

            والری سلیزنف مدیرعامل شرکت تاکسیرانی تولپار قزاقستان گفت: خودروهای مختلفی را برای تاکسیرانی قزاقستان بررسی کردیم و خودرو ایرانی را بسیار مناسب برای شرایط آب و هوایی قزاقستان تشخیص دادیم.
            وی افزود: خودرو سمند بسیار قوی؛ با کیفیت؛ با سوخت دو گانه و با مصرف کم است که امیدواریم خودروهای بیشتری از ایران خریداری کنیم.

            شهرام عظیمی مدیر نمایندگی شرکت ایران خودرو در قزاقستان نیز گفت: حضور ده ساله این شرکت در بازار خودرو قزاقستان با هدف قرار دادن خودرو ایرانی در ناوگان حمل و نقل شهری قزاقستان بود که خودرو ایرانی به علت دارا بودن شرایط زیست محیطی و دوگانه سوز بودن مورد قبول شهرداری آلماتی قرار گرفت.
            به گزارش واحد مرکزی خبر، جمهوری قزاقستان نخستین کشور آسیای مرکزی است که خودرو ایرانی را برای ناوگان تاکسیرانی انتخاب کرده است.

            نظر

            • جعفرزاده
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 5833

              #966
              قادری: قیمت دلار2500 تومان است
              عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان رئیس بانک مرکزی به جای نگرانی از کاهش قیمت ارز باید نگران بی‌ثباتی بازار ارز باشد، گفت: قیمت واقعی دلار حدود 2500 تومان است.

              جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با انتقاد از اظهارات و رفتار رئیس کل بانک مرکزی درباره کاهش قیمت ارز گفت: رفتار آقای سیف درباره ارز، درست نیست چرا که ایشان به جای نگرانی درباره کاهش قیمت ارز باید نگران بی‌ثباتی بازار ارز باشد.

              وی با بیان اینکه ثبات نرخ ارز برای کشور بسیار مهم است، افزود: اگر دولت بخواهد با نگاه انتفاعی خودش به مسائل نگاه کند ممکن است بگوید اگر قیمت ارز بالا باشد نقدینگی بیشتری برای تأمین منابع بودجه به دست می‌آورد اما باید توجه داشته باشند که بالا بودن نرخ ارز به معنای تورم بیشتر است.

              عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان اینکه بالا بودن قیمت ارز موجب رکود در اقتصاد کشور می‌شود، خاطر نشان کرد: واحدهای تولیدی کشور وابستگی شدیدی به مواد اولیه و قطعات خارجی دارد و بر همین اساس افزایش قیمت ارز موجب افزایش هزینه تولید در کشور می‌شود و این به معنای تورم ناشی از افزایش قیمت ارز می‌شود.

              قادری در پاسخ به این سؤال که قیمت واقعی دلار چقدر است، تصریح کرد: من فکر می‌کنم قیمت دلار نه 3 هزار تومان است و 1226 تومان. در شرایط کنونی قیمت واقعی دلار می‌تواند حدودا 2500 تومان باشد لذا انتظار داریم دولت محترم یاری کند تا قیمت دلار فورا به قیمت واقعی‌اش برسد.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #967
                هجوم کمپانی های آمریکایی به تهران/جنرال موتورز به ایران می آید؟
                روزنامه فیگارو نوشت: شرکت جنرال موتورز، برعکس پژو و رنو که از ترس آمریکایی ها متحمل تحریم های واشنگتن شدند، ارتباط خود را با تهران برقرار کرده است.

                به گزارش سرویس بین الملل سایت خبری تیک Tik.ir، شرکت های آمریکایی که پیش بینی می کردند روابط ایران و آمریکا ازسرگرفته شود، به شکلی مخفی درحال آغاز فعالیت هایشان در ایران هستند؛ کشوری که بازارش ۸۰ میلیون مصرف کننده دارد و غنی از گاز و نفت است.








                یکی از صنعتکاران فرانسوی که با بازار ایران آشناست دراین خصوص می گوید: "اکثر بخش های اقتصادی آمریکا، از جمله شرکت هایی که در نزدک [یکی از بازارهای بورس آمریکاNasdaq: ] حضور دارند، طی ماه های اخیر نمایندگانی به ایران اعزام کرده اند." این اشخاص اغلب دارای گذرنامه های سوئیسی هستند، چرا که برن از زمان قطع روابط دیپلماتیک میان دو کشور در سال ۱۹۸۰، حافظ منافع آمریکاست.

                بخش اتومبیل سازی ایران به ویژه، مورد نظر جنرال موتورز است. این شرکت عظیم آمریکایی با ایران خودرو که تا سال ۲۰۱۲ با پژو در ساخت اتومبیل های ۲۰۶ و ۴۰۵ همکاری می کرد، ارتباط برقرار ساخته است.

                تحریم های اعمال شده ازسوی کشورهای غربی علیه اهداف هسته ای تهران، دلیل قطع همکاری ها میان پژو و ایران خودرو بوده است. صنعتکار فرانسوی می گوید: "حداقل از شش ماه پیش که نمایندگان جنرال موتورز به ایران رفت و آمد دارند، دیگر مسأله مطالعه بازار مطرح نیست، بلکه عقد قرارداد برای ازسرگیری فعالیت های جنرال موتورز مد نظر است که در زمان شاه به شکلی گسترده در ایران فعالیت می کرد."

                سال گذشته این شرکت چندملیتی برای جلب توجه افکار عمومی در ایران حتی کمپینی تبلیغاتی را با کمک یک دفتر بزرگ وکلای بین المللی در بسیاری از روزنامه های ایرانی به راه انداخت. از آن زمان، جنرال موتورز تا جایی پیش رفته که حتی در تابستان امسال مدل هایی از کامارو را ازطریق آذربایجان وارد ایران کرد.


                صنعتکار فرانسوی می گوید: "این اقدام به این دلیل صورت گرفت تا واکنش بازار ایران را آزمایش کنند." واردات این اتومبیل ها در تناقض با قانون ۱۳۶۴۵ که در تاریخ ۳ ژوئن توسط باراک اوباما به تصویب رسیده قرار ندارد. براساس مصوبه رییس جمهور، هر شرکت خارجی ای که قطعات و خدماتی را به بخش اتومبیل ایران بفروشد یا تأمین کند، مورد مجازات قرار خواهد گرفت، ولی تأمین یا فروش وسیله نقلیه در این قانون ذکر نشده است.

                با توجه به اینکه رنو اصلی ترین تأمین کننده خارجی در سال ۲۰۱۲ [۹۰ هزار اتومبیل] بود، می توان اذعان داشت که این مصوبه به طور آشکارا فرانسه را نشانه رفته بود. حتی در تاریخ ۱۶ ژوئیه، لابی قدرتمند "متحد علیه ایران هسته ای" خطاب به کارلوس گسن، مدیر عامل رنو، خاطرنشان ساخت که رنو باید از ایران خارج شود، وگرنه متحمل تحریم های آمریکا خواهد شد.

                یکی از واسطه های فرانسوی با ابراز تأسف از اینکه مقامات پاریس نسبت به این مصوبه آمریکایی واکنش درخوری نشان ندادند می گوید: "اوباما با ابلاغ این مصوبه یک پاکسازی واقعی در بازار اتومبیل ایران انجام داد و اکنون در صورتی که تهران و واشنگتن روابط خود را ازسر گیرند، شرایط برای صنایع آمریکایی هموار شده."

                یکی از دیپلمات های وزارت خارجه فرانسه دراین خصوص می گوید: "با این حال، ما طی سال های اخیر در بازی تحریم های آمریکا علیه ایران به خوبی ایفای نقش کرده ایم." پاریس حتی گاهی از خواسته های واشنگتن نیز فراتر رفته؛ همان طور که در سایت ویکی لیکس نیز به آن اشاره شده بود: تلگراف سفارت آمریکا در پاریس تحت عنوان "فرانسه، نوک شمشیر است" [در اشاره به سازش ناپذیری الیزه در رابطه با پرونده هسته ای].

                یک کارشناس ایرانی می گوید: "قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴ ژوئن، گروهی عالی رتبه از ایران مسؤولیت یافت تا لیستی از شرکت های آمریکایی را که می توان با آنها همکاری کرد تهیه کند."

                برخی دیگر خاطرنشان می سازند که پشت این همه ممنوعیت، آمریکایی ها سال گذشته یک اسکنر آخرین مدل را ازطریق یک شخصیت سیاسی شیعه عراقی برای بیمارستان دکتر علی اکبر ولایتی تأمین کرده اند. درواقع ایالات متحده چشمان خود را روی برخی مبادلات "سیاسی" که نقض کننده تحریم ها نیستند بسته است.

                شرکت های آمریکایی تنها شرکت هایی نیستند که به بازار پرسود ایران علاقه مند هستند.


                واسطه فرانسوی با اشاره به اینکه شرکت زیمنس همیشه محصولات خود را به صورت قاچاق ازطریق ترکیه وارد ایران می کند می گوید: "ژاپنی ها و آلمانی ها نیز از یک سال پیش هیأت هایی از بازرگانان خود را به ایران فرستاده اند."


                او در ادامه می افزاید: "هر آنچه که از ترکیه به سوی ایران می رود، ازطریق «هالک بانک» که به حزب عدالت و توسعه [حزب اسلام گرایی که در رأس قدرت است] تعلق دارد انجام می شود. ۶۰ درصد سهام این بانک متعلق به حکومت ترکیه است."

                درحالی که فرانسه بخش اقتصادی سفارت خود را در تهران تعطیل کرده، سفارت ایتالیا تعداد پرسنل بخش بازرگانی خود را دو برابر کرده. حتی "شیطان کوچک" بریتانیا که در اواخر سال ۲۰۱۱ سفارت خود را در تهران تعطیل کرد، از خدمات یک شرکت که با مشاورانی در ایران برای یافت بازارهای پرسود همکاری نزدیک دارد استفاده می کند.

                یک دیپلمات ایرانی با لبخند می گوید: "فرانسوی ها باید بدانند که در صورت توافق ما و آمریکا، شرکت های آنان باید تنها خرده ها را جمع کنند." این شرایط باعث شد تا الیزه و وزارت خارجه مواضع خود را در قبال تهران نرم کنند و دیدار اولاند و روحانی در نیویورک نیز در همین چارچوب می گنجد.
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • ایرج اکبری
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 10934

                  #968
                  ابراز تمایل قطعه‌سازان خارجی برای بازگشت به ایران

                  » سرویس: اقتصادي - خودروشنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۲
                  قائم مقام مهندسی شرکت مگاموتور از ابراز تمایل قطعه‌سازان معتبر خارجی برای بازگشت به صنعت خودروی ایران خبر داد.



                  به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجید امیری در نشستی خبری اظهار کرد: تمامی قطعه‌سازان معتبر اروپایی ایران را بازاری بسیار جذاب برای فعالیت می‌دانند. با این حال محدودیت‌هایی وجود دارد که باید برطرف شود.


                  وی با بیان این‌که بسیاری از کارخانه‌های کره‌ای که محصولاتی را برای ایران تولید می‌کردند هم اکنون دارای ظرفیت‌های خالی بوده و پرسنل خود را بیکار کرده‌اند، خاطرنشان کرد: البته این شرکت‌ها اعلام کرده‌اند که با وزارتخانه‌های مربوطه در کشورشان در حال مذاکره‌اند تا فضای لازم برای همکاری مجدد ایجاد شود.


                  امیری ادامه داد: البته امیدواریم قطعه‌سازان داخلی از فرصت فعلی استفاده کرده و با تولید قطعات اجازه ندهند این بازار مجددا در اختیار خارجی‌ها قرار گیرد.


                  وی افزود:‌ با پیش بینی صورت گرفته در زمینه رفع تحریم صنعت خودرو امیدواریم سرعت فرآیند بومی سازی قطعات بیشتر شده و با استفاده از فضای بازتر در آینده کمبودهای داخلی را پوشش دهیم.


                  قائم مقام مهندسی شرکت مگاموتور با بیان این‌که عادت کرده‌ایم قطعات خارجی را وارد کرده و موجب رشد تولیدکنندگان خارجی شویم تصریح کرد: باید این روند در کشور معکوس شود به گونه‌ای که با توجه به رشد نرخ ارز فضای خوبی برای افزایش داخلی سازی و صادرات قطعات شکل گرفته است.


                  وی ادامه داد: حتی با استفاده از این فرصت می توانیم در برخی از قطعات به بازار کشور چین نیز نفوذ کنیم البته خودرو همواره یک موضوع سیاسی در روابط بین کشورها است و باید فضای لازم برای صادرات توسط دولتمردان فراهم شود.


                  امیری از داخلی سازی قطعاتی چون EMS ، ECU ،‌ انواع سنسورها، پولوس و واشر سرسیلندر در داخل کشور خبر داد و خاطرنشان کرد:‌ ECU از جمله قطعاتی است چهار تا پنج در شرکت در دنیا آن را تولید می‌کنند با این حال هم اکنون در داخل کشور داخلی‌سازی شده است.



                  قائم مقام مهندسی شرکت مگاموتور ادامه داد:‌ داخلی سازی قطعه پولوس نیز باعث ایجاد ارزش افزوده 30 یورو به ازای هر قطعه تولیدی شده است. قطعه داخلی سازی EMS نیز تا چند ماه آینده وارد بازار خواهد شد.


                  وی ادامه داد:‌ در زمینه همکاری مشترک بین دو گروه ایران خودرو و سایپا نیز مذاکرات اولیه صورت گرفته و امیدواریم از این پتانسیل برای ارتقای صنعت خودروی داخلی استفاده کنیم.


                  امیری با انتقاد از عدم عرضه بنزین متناسب با استاندارد یورو 4 اظهار کرد:‌ ارائه خودرو یورو 4 به تنهایی مهم نیست زیرا بعد از دو ماه استفاده از بنزین فعلی دیگر استاندارد آن یورو 4 نخواهد بود.


                  قائم مقام مهندسی شرکت مگاموتور تصریح کرد: در شرایط فعلی ارزش افزوده ناشی از تولید خودروی یورو 4 نه به مردم و نه به محیط زیست می رسد بلکه تنها پولی اضافی به تولیدکنندگان خارجی برای واردات قطعات یورو 4 پرداخت شده است.
                  كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #969
                    پیغام‌های جدید خودروسازان بزرگ دنیا به ایران
                    برخی خبرها و گزارش‌ها از پیغام‌های جدید خودروسازان بزرگ دنیا به ایران برای بازگشت به بازار خودرو کشورمان حکایت دارد.به گزارش خبرنگار مهر، چند سالی است که خودروسازان بزرگ دنیا به خصوص بعد از شدید شدن تحریمها علیه صنعت خودرو و عدم امكان براي انجام نقل و انتقالات مالی، شرکای ایراني خود را رها کرده و به کشورهای خود بازگشته اند؛ علی‌رغم اینکه سودهای مطلوبی را در جوینت شدن با خودروسازان ایرانی می دیدند.

                    حال با شرایط جدید ایران در تحولات بین المللی، خودروسازان بزرگ دنیا دوباره بازار ایران را مکان مناسبی برای سودآوری کمپانی های خود دیده اند و زمزمه های بازگشت آنها به گوش می رسد.

                    واقعیت این است که ایران، نه تنها بازاری 75 میلیونی را پیش روی آنها قرار می دهد بلکه آنها پتانسیل تولید در ایران و صادرات به کشورهای منطقه را نیز دریافته اند و بر این باورند که ورود به بازار ایران و تولید محصولات خود در این کشور، بازاری حدود 200 میلیون نفری شامل ايران و همسايگانش را پیش روی آنها قرار می دهد.

                    در واقع، خودروسازان خارجی که هم اکنون بر سر تصاحب سهم بیشتری از بازار در کشورهای اروپایی و آسیای جنوب شرقی و حتی حاشیه خلیج فارس، رقابت سختی را با رقبای خود در حال انجام دارند، بازار بکر ایران را از دست نخواهند داد و به خوبی به این واقف هستند که بازار ایران، جایگاه مناسب برای سودآوری و ادامه حیات آنها است.

                    حال رفت و آمدها و پیغام‌های مدیران خودروسازان بزرگ دنیا برای مدیران خودروسازی ایران به گوش می رسد و شنیده ها حکایت از آن دارد که برخی از مدیران کمپانی های بزرگ دنیا حتی هیات‌هایی را برای مذاکره با خودروسازان ایران، به کشورمان اعزام کرده اند. بيشتر اين كمپاني هاي درحال بازگشت اروپايي و به طور مشخص آلماني، فرانسوي، ايتاليايي وسوئدي هستند.

                    اين كمپاني‌ها در پيام‌هاي خود براي راه اندازي خط توليد، انتقال فناوري و ايجاد سرمايه گذاري مشترك با خودروسازان ايراني ابراز تمايل كرده اند، اين درحالي است كه اين پيغام ها چيني‌ها و ساير خودروسازان رقيب اروپایی را به تكاپو انداخته و آنان درصدد ارايه پيشنهادات قابل توجهي به خودروسازان ايراني هستند
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2577

                      #970
                      در خبر مهم دیگر وزیر صنعت، معدن و تجارت در حالی 2هفته پیش خواستار بازگشت خودروسازان بزرگ دنیا به کشور شد، که حالا خبر می‌رسد بزرگان صنعت خودروی دنیا آذر ماه امسال میهمان ایران خواهند شد. آن طور که خبر می‌رسد، یکی از نهادهای وابسته به وزارت صنعت به زودی دعوت‌نامه‌هایی را برای خودروسازان بزرگ دنیا ارسال و از آنها برای حضور در سمیناری که آذر ماه برگزار می‌شود، دعوت خواهد کرد. گفته می‌شود با توجه به بهبود روابط تهران-واشنگتن، نام خودروسازان آمریکایی نیز در لیست مدعوین قرار دارد.

                      سایت تحلیلی پرشین تحلیل

                      نظر

                      • bahary
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 2510

                        #971
                        خرید سهام خودروییها با این p/e بسیار بالا و تقریبا تعطیلی خیلی از واحدهای تولیدی کار عاقلانه ای است؟ بر فرض که با شرکتهای بزرگ خودرو ساز امریکایی به توافقاتی برسند ، تا مرحله اجرا و سود دهی حداقل 2 سال زمان می برد. چرا باید از امروز برای دوسال دیگر سرمایه گذاری کرد؟ سهام بسیار ارزشمند تر از خودرویی در بازار زیاد است که هم سود سالانه بالا دارند و هم ریسک سرمایه گذاری پایین دارند.

                        نظر

                        • ایرانی
                          ستاره دار(1)
                          • Jun 2011
                          • 2577

                          #972
                          آمریکایی‌ها هم می‌آیند

                          دعوت از بزرگان خودروسازی


                          دنیای اقتصاد - وزیر «صنعت، معدن و تجارت» در حالی 2هفته پیش خواستار بازگشت خودروسازان بزرگ دنیا به کشور شد، که حالا خبر می‌رسد بزرگان صنعت خودروی دنیا آذر ماه امسال میهمان ایران خواهند شد. آن طور که خبر می‌رسد، یکی از نهادهای وابسته به وزارت صنعت به زودی دعوت‌نامه‌هایی را برای خودروسازان بزرگ دنیا ارسال و از آنها برای حضور در سمیناری که آذر ماه برگزار می‌شود، دعوت خواهد کرد. گفته می‌شود با توجه به بهبود روابط تهران-واشنگتن، نام خودروسازان آمریکایی نیز در لیست مدعوین قرار دارد.

                          خودروسازان بزرگ دنیا، آذر ماه به ایران می‌آیند
                          دعوت آمریکایی‌ها به جاده مخصوص

                          گروه خودرو- در حالی که آمریکایی‌ها نقش بزرگی در تحریم و تنها ماندن صنعت خودرو ایران دارند، به نظر می‌رسد در آینده‌ای نه چندان دور شاهد حضور آنها در جاده مخصوص خواهیم بود.
                          دو هفته پیش بود که محمدرضا نعمت زاده وزیر «صنعت، معدن و تجارت» به خودروسازان دستور داد با دعوت از بزرگان خودروسازی دنیا، مقدمات حضور آنها را در ایران فراهم کنند و حالا این «دستور» به مرحله عمل نزدیک شده و هیچ بعید نیست تا چندی دیگر، بزرگان خودروسازی دنیا راهی ایران شوند.

                          منظور وزیر «صنعت، معدن و تجارت» تنها خودروسازانی که ایران را به دلیل تحریم‌های بین‌المللی ترک کرده بودند، نبود و او تاکید کرده که از تمام برندهای بزرگ صنعت خودرو برای حضور در جاده مخصوص، دعوت شود.
                          حالا پس از دو هفته، «مركز پژوهشی و اطلاع‌رسانی صنعت خودرو» وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیم گرفته سمیناری را برگزار و به این بهانه، بزرگان صنعت خودرو دنیا را میهمان ایران کند. این سمینار قرار است در آذر ماه امسال برگزار شود و در جلسه فردای مركز پژوهشی و اطلاع‌رسانی صنعت خودرو، تصمیمات نهایی در مورد دعوت از خودروسازان بزرگ جهان اتخاذ خواهد شد. در واقع اینكه از چه خودروسازانی دعوت به عمل می‌آید و کم و کیف حضور آنها در سمینار مربوطه به چه شكل خواهد بود، در جلسه فردا مشخص خواهد شد.
                          البته گفته می‌شود که از همین حالا دعوت از برخی خودروسازان قطعی شده که در این بین می‌توان به رنو و پژو اشاره کرد. نقطه عطف سمینار اما دعوت از خودروسازان آمریکایی است که شنیده می‌شود موافقت اولیه با آن انجام شده و این موضوع قطعا با تحولات اخیر سیاسی، ارتباط دارد. آن طور که خبر می‌رسد، مركز پژوهشی و اطلاع‌رسانی صنعت خودرو، استثنای خاصی را برای دعوت خودروسازان خارجی قائل نیست و می‌خواهد تا حد امكان از تمام برندهای معتبر صنعت خودرو جهان برای سمینار آذر ماه دعوت کند. با این حال به نظر می‌رسد خودروسازانی که سابقه حضور در ایران را دارند، به همراه آمریکایی‌ها در اولویت دعوت به سمینار هستند، که در این بین می‌توان به رنو و پژوی فرانسه، هیوندایی کره، فولكس واگن آلمان و جنرال موتورز آمریکا اشاره کرد.
                          دعوت از خودروسازان بزرگ دنیا در شرایطی انجام خواهد شد که طی یک ماه گذشته، رخدادها و تحولات مثبتی در روابط سیاسی ایران و غرب (به خصوص آمریکا) روی داده و کارشناسان امیدوارند این فضای خوب سیاسی، اتفاقات خوشایند اقتصادی را نیز در پی داشته باشد. طی دو سال گذشته و با تشدید تحریم‌های بین‌المللی، تمام خودروسازان بزرگ دنیا فعالیت‌های خود را در ایران متوقف و روانه کشورشان شدند و این «قطع ارتباط» نه تنها به ضرر ایرانی‌ها تمام شد، بلكه آنها را نیز متاثر از اثرات منفی خود کرد. بخش دولتی صنعت خودرو پس از رفتن پژو و تعلیق فعالیت‌های رنو در ایران، دچار ضعف شد و تولیدش افت شدیدی به خود دید و از آن سو با رفتن خودروسازانی مانند هیوندایی، فولكس واگن و دوو، بخش خصوصی خودروسازی ایران به شدت ضعیف شد و از روی ناچاری به سراغ چینی‌ها رفت.
                          در حال حاضر مجموعه صنعت خودرو ایران با کاهش شدید تولید روبه‌رو و اوضاع به شكلی شده که چینی‌ها در بخش خصوصی آقایی می‌کنند و نفس بخش دولتی نیز به خودروهایی قدیمی وابسته است.
                          آمریکایی‌ها کافی‌اند
                          اگرچه حضور تک تک خودروسازان بزرگ دنیا در ایران می‌تواند به نفع صنعت خودرو کشور باشد و مردم را نیز خوشحال کند، اما قطعا آمدن آمریکایی‌ها به جاده مخصوص، اتفاقی به مراتب مهم تر از حضور امثال پژو و رنو و هیوندایی به شمار می‌رود. این اتفاق (اگر رخ بدهد)، نه تنها نشان دهنده پیشرفتی بزرگ در روابط سیاسی ایران و آمریکاست، بلكه به لحاظ فنی و تكنولوژیکی نیز رخدادی بسیار مهم برای جاده مخصوص محسوب می‌شود. جنرال‌موتورز، کرایسلر و فورد، سه خودروساز بزرگ آمریکا به حساب می‌آیند که در دنیا شهره‌اند و کیفیت و قیمت مناسب محصولات آنها زبانزد مردم جهان است و ایرانی‌ها نیز به واسطه ارتباطاتی از قبل، حس بسیار مثبتی نسبت به خودروهای آمریکایی دارند. پیش از انقلاب، جنرال موتورز به عنوان غول خودروسازی دنیا، در ایران حضور داشته و هنوز هم می‌توان در خیابان، خودروهای مونتاژی آن زمان این شركت را (مانند شورولت و کادیلاک)، به چشم دید. با وجود این دید مثبت فنی به جنرال موتورز، ایرانی‌ها دید سیاسی مناسبی به آن ندارند، زیرا این غول صنعتی آمریکا بود که دووموتورز و پژو را از ایران راند. رفتن این دو خودروساز، برای صنعت خودرو ایران گران تمام شد و حالا اگر جنرال موتورز، خود راهی ایران شود، دیگر مانعی برای حضور دوباره پژو و دوو وجود نخواهد داشت، هرچند اگر آمریکایی‌ها میهمان جاده مخصوص شوند، دیگر شاید چندان نیازی به فرانسوی‌ها و کره‌ای‌ها نباشد.
                          وقتی فرانسوی‌ها بازیچه می‌شوند
                          اما بشنوید از فرانسوی‌ها که ظاهرا از ارتباط خودروسازی ایران و آمریکا به نوعی برآشفته شده و ناراضی‌اند. در سرمقاله اخیر روزنامه فیگارو چاپ پاریس این طور آمده که هزینه‌های تحریم صنعت خودرو ایران را شركت‌های فرانسوی رنو و پژو داده‌اند، اما حالا جنرال موتورز آمریکا خود با «تهران» رابطه برقرار کرده است. منظور نویسنده سرمقاله، خروج خودروسازان فرانسوی از ایران به دلیل تحریم‌های آمریکاست که سبب شد رنو و پژو بازاری بزرگ را از دست بدهند. در ادامه این سرمقاله آمده که «با پیش‌بینی گرم شدن روابط میان تهران و واشنگتن، شركت‌های آمریکایی بی‌سر وصدا در حال دردست گرفتن بازار ایران، کشوری غنی از نفت و گاز و شامل ۸۰میلیون مصرف کننده، هستند». نویسنده سرمقاله همچنین از قول یکی از صنعتكاران فرانسوی آشنا با بازار ایران، می‌گوید «بسیاری از بخش‌های اقتصادی ایالات متحده آمریکا، از جمله شركت‌های حاضر در بورس نزدک (یکی از بازارهای اصلی بورس جهان)، در ماه‌های اخیر به ایران رفت و آمد داشته‌اند.» به گفته سرمقاله نویس فیگارو، خودروسازی ایران مورد توجه جنرال موتورز قرار گرفته و این غول آمریکایی با «ایران خودرو» رابطه برقرار کرده است. او تاکید می‌کند «حداقل از شش ماه پیش که نمایندگان جنرال موتورز به ایران رفت و آمد دارند، دیگر مسأله مطالعه بازار مطرح نیست، بلكه عقد قرارداد برای ازسرگیری فعالیت‌های جنرال موتورز مدنظر است».
                          سرمقاله نویس روزنامه فیگارو در ادامه مطلب خود، به مصوبه چند ماه پیش کاخ سفید مبنی بر تحریم مستقیم صنعت خودرو ایران، اشاره کرده و با ابراز تأسف از اینكه مقامات پاریس نسبت به این مصوبه آمریکایی واكنش درخوری نشان ندادند، می‌گوید «اوباما با ابلاغ این مصوبه یک پاكسازی واقعی در بازار خودرو ایران انجام داد و حالا اگر تهران و واشنگتن روابط خود را از سر بگیرند، شرایط برای صنایع آمریکایی هموار خواهد شد.» همچنین یکی از دیپلمات‌های فرانسه نیز در این مورد گفته که «ما بازیچه ایالت متحده آمریکا شده ایم.»
                          در پایان سرمقاله روزنامه فیگارو، به این موضوع اشاره شده که پاریس حتی گاهی از خواسته‌های واشنگتن نیز فراتر رفته و این موضوع پیش‌تر در اسناد ویکی لیکس نیز اشاره شده است، آنجا که در تلگراف سفارت آمریکا به پاریس گفته شده فرانسه به دلیل سازش‌ناپذیری در رابطه با موضوع هسته ای ایران، نوک شمشیر تحریم‌ها است.
                          اما آن طور که سرمقاله نویس فیگارو عنوان می‌کند، «بخشنامه اوباما (تحریم مستقیم خودروسازی ایران که به تعلیق فعالیت‌های رنو در این کشور منجر شد)، به مذاق خودروسازان فرانسوی خوش نیامده، به خصوص حالا که جنرال موتورز از این فشارها به نفع خود استفاده کرده است. وی ادامه داده که اقتصاد لبه دیپلماسی است و پشت این همه ممنوعیت، ایالات متحده چشمان خود را روی برخی مبادلات «سیاسی» که نقض کننده تحریم‌ها نیستند، بسته است.
                          سرمقاله نویس فرانسوی در نهایت به واكنش یکی از دیپلمات‌های ایرانی به گرم شدن روابط کشورش با آمریکا اشاره کرده و از قول او می‌گوید «فرانسوی‌ها باید بدانند که در صورت توافق ما و آمریکا، شركت‌های آنها باید تنها خرده‌ها را جمع کنند.» او تاکید کرده که این شرایط باعث شد تا فرانسوی‌ها مواضع خود را در قبال تهران نرم کنند و دیدار روسای جمهور ایران و فرانسه در نیویورک نیز در همین چارچوب می‌گنجد.»

                          نظر

                          • شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

                            #973
                            صف فروش رنا گوياي دو سه روز آينده است
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

                            نظر

                            • شبندر
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 3598

                              #974
                              اگر خودرو را رها كنند صفهاي ميليوني فروش چيده ميشه كه تا آخروقت دوام بيارند خوبه
                              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

                              نظر

                              • شبندر
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 3598

                                #975
                                بازي فقط روي خودرو ادامه داره
                                دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

                                نظر

                                در حال کار...
                                X