گذشته ها گذشت و به خاطره ها پيوست، امروز را دريابيم. كماكان بي صبرانه مشتاق تحليل هاي بيشتر از قثابت هستم.
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
در اصل توسط ناظم پست شده است View Postمهران عزیز سلام برای خرید آیا سهم مهرفی نمکنید
دوست خوبم شاید اگر مسئولیتی که به گردن معرفی کننده یک سهم را در نطر بگیرید این درخواست را نکنید باور بفرمایید خودم را شرمنده دوستان میدانم که این چند وقت هیچ مطلب مفیدی در سایت قرار ندادم...اما این چند وقت برسیهای زیادی رو چنتا سهم داشتم که به دلیل بازار گیج و رها ترجیح دادم در فرصتی مناسب تقدیم دوستان کنم اجازه بدهید انتهای بررسیهاست قطعا اگر قرار باشد سودی در سهمی ببرم شما هم به اندازه خودم سود خواهید کرد ....ضمنا حتوکا که خوب بوده و تو این بازار خراب هم به قیمت معرفی یعنی 247 برنگشت...
جناب eiman 3 بار برای شما پاسخ پیام خصوصی را ارسال کردم متاسفانه eror داد قطعا تا آخر شب پاسخ کامل را ارسال خواهم کرد..............
ضمنا جناب ناطم شما که با کامینگ سون ها آشنایید در زیر خاکی الآن یه کامینگ سون گذاشتم و به زودی.....
دوستان تاپیک قند و شکر کاربران دیگر و مدیران شاکی میشوند....ادامه صحبت را برویم در آلاچیق زیر خاکی خودمان...
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postگذشته ها گذشت و به خاطره ها پيوست، امروز را دريابيم. كماكان بي صبرانه مشتاق تحليل هاي بيشتر از قثابت هستم.
اين تحليل رو بيشتر دوستان در هفته هاي پيش در سايت همسايه ديده اند ، گفتم بزارمش اينجا تا مسير روند رو مشخص کنه
" باگات در سايت همسايه"
با درود به خوبان
سپاسگزارم از بزرگواريها و مهربانيهاتون و اينكه زحمت ميكشيد و بررسيهاي ارزشمندتون رو از سهام گروه قند و شكر ارائه ميفرماييد.
زمانيكه قثابت حدود 150 بود در سايت ......... برخوردهايي شد كه من رو مجبور كرد تا بسيار شفاف و روشن جايگاه اين سهم و صنعت رو در نگاه و ديد سرمايه گذاري شخصي خودم بيان كنم.
قثابت در 180 ترند 17 ساله رو شكست
و
گذر از اين روندهاي كهن سال بايستي دليل بسيار محكم و پايداري داشته باشه و شفاف شدن تمام اين دليلها زمان بر هست و اين زمان كه بايست سپري بشه تا دليلها آشكار بشن همون زمانيست كه شما سوار بر سهم به سمت سودهاي بيشتر و بيشتر ميرويد و گاهي براي روشن شدن تمام زاويه هاي يك دگرگوني ژرف مي بايد كه تا دو سال هم شكيبايي كنيد.
و
باز هم بگم كما اينكه 3 ماه پيش هم گفتم.
نظر من قيمت هر سهم قثابت بالاي 500 براي پايان 90
و
در حدود 1500 براي پايان سال 91 هست.
-------------------------
اينكه شرايط صنعت مدتيست كه در حال دگرگونيست پيشتر از اين سه ماه كه من سهامدار قثابت شده باشم حق با شماست
و
براي ادعاي اينكه همچنان در ميانه اين راه و سر و سامان يافتن اين گروه هستيم
به مثال از خود قند ثابت مي گويم:
1=شركت براي پايان سال مالي 87/4مبلغ 96 ريال زيان ساخت
شركت براي پايان سال مالي 88/4مبلغ 129 ريال زيان ساخت
شركت براي پايان سال مالي 89/4مبلغ 76 ريال زيان ساخت
شركت براي پايان سال مالي 90/4مبلغ 372ريال سود ساخت.(270 سود عملياتي+410 سود غير عملياتي-310 هزينه مالي) و با توجه به انتقال موجودي 22000تن براي سال بعد
زيانهاي انباشه پوشيده ميشود و 17 ميليارد ريال هم سود ميماند كه اميدوارم تقسيم نشده و صرف عقد قراداد هاي صحيح با چغندركاران شود يا در جهت كم كردن هزينه هاي مالي شركت صرف شود.
اين سود را بنده تا زمانيكه حسابرسي شده شركت نيايد باور ندارم.
شركت براي پايان سال مالي 91/4مبلغ 99ريال سود پيشبيني كرده است و در نهايت بالا ديدن هزينه توليد و با انتقال 27000 تن قند به سال مالي 92
300 ريال عملياتي-250 ريال هزينه مالي+59 ريال متفرقه-13 ريال پرداخت ماليات
و افزايش تصفيه شكر از 15000 تن به 24000تن
-------------------------------------------------------------------------------------------
2= شركت با اضافه كردن دو دستگاه دراير با ظرفيت 50 تن روزانه توان تصفيه دست كم 35000تني را بدست آورده
-------------------------------------------------------------------------------------------
3=قثابت هلدينگ قندي است
31 % قند جام با نرخ تمام شده 124 دارد
خرد قجام هم اكنون 290 تومان است.
و
قجام خود بهترين نمونه براي ديدن دگرگوني در صنعت است
از زيان 769 ريالي ايجاد شده در پايان سال مالي 88
به زيان 294 در 89
و191 ريال زيان 90
و 80 ريال برآورد 91
اعلام زياني معادل با 0.1 سه دوره پيشتر.
------------------------------------------------------------------------------------------
قثابت 10 %قند بيستون را هم دارد
بيستون 38 %قند لرستان را 112ميليارد ريال فروخت
و كل زيان را پوشاند و نزديك به 15 ميليارد ريال برايش ماند
بيستون شركتي كم سال و كوچك و چابك كه بزودي اعلام سود خواهد كرد.
----------------------------------------------------------------------------------------
4=افزايش شديد نرخ دلار
سبب ساز كم توان تر شدن وارد كننده در رقابت با محصول توليد داخل و در نرخهاي پايين
اين افزايش نرخ ارز در هر اقتصادي و هميشه رخ نميدهد دوره پيشامد اين امر دوره ايست بسيار پر اهميت.
-------------------------------------------------------------------------------------
5= ورود يك شركت حقوقي با يك برنامه و طرح بلند مدت.
-------------------------------------------------------------------------------------
6= پيشبيني و برآورد افزايش نرخ جهاني شكر بيش از 30 درصد.
و...
===============================================
در مورد داد و ستدهای انجام شده در سهم هم دوستان برداشتهای متفاوتی کرده اند که تنها بایست بگم:
هر کس شرایط خاص به خود و نگاه خود را دارد
و
مهم اینه که همیشه
اصول و چارچوبی در معاملاتمون داشته باشیم
و بعد به اصول خودمون پایبند باشیم
=========================================
و اما:
به نظر من میرسه که محدوده 305 تا 345 در سهم یک محدوده پرفشار و سخت هست
در صورتیکه این محدوده با موفقیت طی بشه فضای پیش روی سهم و حرکت سهم بسیار روشن و روان خواهد شد،کما اینکه در دو سه روز معاملاتی گذشته حجمهای بالا و خریداران جدی بسیار امیدوار کننده بوده
به شخصه بی صبرانه در انتظار تغییر در اطلاعات مالی شرکت هستم و امیدوار به گزارش حسابرسی شده شرکت در گام نخست.
باز هم خواهش میکنم اطلاعات و صورتهای مالی شرکتها رو مطالعه کنید و پاسخ پرسشهاتون رو بیشتر اونجا جستجو کنید.
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postبا درود
اين تحليل رو بيشتر دوستان در هفته هاي پيش در سايت همسايه ديده اند ، گفتم بزارمش اينجا تا مسير روند رو مشخص کنه
" باگات در سايت همسايه"
با درود به خوبان
سپاسگزارم از بزرگواريها و مهربانيهاتون و اينكه زحمت ميكشيد و بررسيهاي ارزشمندتون رو از سهام گروه قند و شكر ارائه ميفرماييد.
زمانيكه قثابت حدود 150 بود در سايت ......... برخوردهايي شد كه من رو مجبور كرد تا بسيار شفاف و روشن جايگاه اين سهم و صنعت رو در نگاه و ديد سرمايه گذاري شخصي خودم بيان كنم.
قثابت در 180 ترند 17 ساله رو شكست
و
گذر از اين روندهاي كهن سال بايستي دليل بسيار محكم و پايداري داشته باشه و شفاف شدن تمام اين دليلها زمان بر هست و اين زمان كه بايست سپري بشه تا دليلها آشكار بشن همون زمانيست كه شما سوار بر سهم به سمت سودهاي بيشتر و بيشتر ميرويد و گاهي براي روشن شدن تمام زاويه هاي يك دگرگوني ژرف مي بايد كه تا دو سال هم شكيبايي كنيد.
و
باز هم بگم كما اينكه 3 ماه پيش هم گفتم.
نظر من قيمت هر سهم قثابت بالاي 500 براي پايان 90
و
در حدود 1500 براي پايان سال 91 هست.
-------------------------
اينكه شرايط صنعت مدتيست كه در حال دگرگونيست پيشتر از اين سه ماه كه من سهامدار قثابت شده باشم حق با شماست
و
براي ادعاي اينكه همچنان در ميانه اين راه و سر و سامان يافتن اين گروه هستيم
به مثال از خود قند ثابت مي گويم:
1=شركت براي پايان سال مالي 87/4مبلغ 96 ريال زيان ساخت
شركت براي پايان سال مالي 88/4مبلغ 129 ريال زيان ساخت
شركت براي پايان سال مالي 89/4مبلغ 76 ريال زيان ساخت
شركت براي پايان سال مالي 90/4مبلغ 372ريال سود ساخت.(270 سود عملياتي+410 سود غير عملياتي-310 هزينه مالي) و با توجه به انتقال موجودي 22000تن براي سال بعد
زيانهاي انباشه پوشيده ميشود و 17 ميليارد ريال هم سود ميماند كه اميدوارم تقسيم نشده و صرف عقد قراداد هاي صحيح با چغندركاران شود يا در جهت كم كردن هزينه هاي مالي شركت صرف شود.
اين سود را بنده تا زمانيكه حسابرسي شده شركت نيايد باور ندارم.
شركت براي پايان سال مالي 91/4مبلغ 99ريال سود پيشبيني كرده است و در نهايت بالا ديدن هزينه توليد و با انتقال 27000 تن قند به سال مالي 92
300 ريال عملياتي-250 ريال هزينه مالي+59 ريال متفرقه-13 ريال پرداخت ماليات
و افزايش تصفيه شكر از 15000 تن به 24000تن
2= شركت با اضافه كردن دو دستگاه دراير با ظرفيت 50 تن روزانه توان تصفيه دست كم 35000تني را بدست آورده
3=قثابت هلدينگ قندي است
31 % قند جام با نرخ تمام شده 124 دارد
خرد قجام هم اكنون 290 تومان است.
و
قجام خود بهترين نمونه براي ديدن دگرگوني در صنعت است
از زيان 769 ريالي ايجاد شده در پايان سال مالي 88
به زيان 294 در 89
و191 ريال زيان 90
و 80 ريال برآورد 91
اعلام زياني معادل با 0.1 سه دوره پيشتر.
------------------------------------------------------------------------------------------
قثابت 10 %قند بيستون را هم دارد
بيستون 38 %قند لرستان را 112ميليارد ريال فروخت
و كل زيان را پوشاند و نزديك به 15 ميليارد ريال برايش ماند
بيستون شركتي كم سال و كوچك و چابك كه بزودي اعلام سود خواهد كرد.
----------------------------------------------------------------------------------------
4=افزايش شديد نرخ دلار
سبب ساز كم توان تر شدن وارد كننده در رقابت با محصول توليد داخل و در نرخهاي پايين
اين افزايش نرخ ارز در هر اقتصادي و هميشه رخ نميدهد دوره پيشامد اين امر دوره ايست بسيار پر اهميت.
5= ورود يك شركت حقوقي با يك برنامه و طرح بلند مدت.
6= پيشبيني و برآورد افزايش نرخ جهاني شكر بيش از 30 درصد.
و...
===============================================
در مورد داد و ستدهای انجام شده در سهم هم دوستان برداشتهای متفاوتی کرده اند که تنها بایست بگم:
هر کس شرایط خاص به خود و نگاه خود را دارد
و
مهم اینه که همیشه
اصول و چارچوبی در معاملاتمون داشته باشیم
و بعد به اصول خودمون پایبند باشیم
=========================================
و اما:
به نظر من میرسه که محدوده 305 تا 345 در سهم یک محدوده پرفشار و سخت هست
در صورتیکه این محدوده با موفقیت طی بشه فضای پیش روی سهم و حرکت سهم بسیار روشن و روان خواهد شد،کما اینکه در دو سه روز معاملاتی گذشته حجمهای بالا و خریداران جدی بسیار امیدوار کننده بوده
به شخصه بی صبرانه در انتظار تغییر در اطلاعات مالی شرکت هستم و امیدوار به گزارش حسابرسی شده شرکت در گام نخست.
باز هم خواهش میکنم اطلاعات و صورتهای مالی شرکتها رو مطالعه کنید و پاسخ پرسشهاتون رو بیشتر اونجا جستجو کنید.
اين تحليل از جنس تحليل هايي به نظر مي رسد كه در نهايت خوشبيني سعي دارد به سهم اداي دين كند. شركت در سالهاي87 و 88 و 89 زيان ده بوده است و سال 90 نيز به مدد سود بالاي غير عملياتي از زيان خارج شده است. تحليلگر براي كاهش زيان انباشته شركت چه دليلي مي آورد؟ انتقال 22000 تن موجودي، همين و تمام. آيا شركتي با اين ميزان هزينه هاي مالي و زيان انباشته تنها به اين دليل از زيان خارج مي شود؟ به گمان من سود غير عملياتي حاصل از فروش املاك و زمينها كه هيچ اشاره اي در اين تحليل بدان نشده است مي تواند به مرور شركت را از زيان خارج كند و اين نيز صبر جميل مي طلبد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
واردات یک میلیون تنی شکر و خطر تکرار ماجرای سال 85خبرگزاری فارس: واردات یک میلیون تنی شکر در حالی از ابتدای سال در عین بینیازی صورت گرفته که نگرانی از وقوع دوباره تراژدی غم بار سال 85 را بیشتر میکند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، واردات بیرویه سالانه شکر معضل بزرگی برای تولیدکنندگان چغندر قند و نیشکر کشور شده است. این آسیبی است که از سوی تصمیمگیران داخلی قسمت کشاورزان میشود. اما همواره کشورهای دیگر و به ویژه صادرکنندگان عمده این محصول هم با اجرای برنامههای دامپینگ سعی دارند با فلج کردن تولید داخل مشتری دایم آنها باشیم.
در سال 85 با واردات 2میلیون و 481 هزارتن شکر به کشور تا آن سال که همواره تولید ما بیشتر از واردات بود نتیجه عکس شد و تا به امروز میزان واردات به تولید داخل چربیده است.
کشور ما با مصرف سرانه حدود ۳۲.۸۲ کیلوگرم سالانه دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن شکر نیاز دارد.
سال ۸۵ به رغم تولید یک میلیون و ۲۵۸ هزار تنی شکر در کشور ۲ میلیون و ۴۸۱ هزار تن واردات انجام شد. قیمت شکر تولید داخل به شدت کاهش و باعث شد کارخانههای داخل تنها با چند ماه فعالیت در طول سال و با کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند.
از این سال به بعد بود که میزان واردات سالانه بر تولید سبقت گرفت به طوری که میزان واردات، سال ۸۶، حدود یک میلیون و ۱۷۰ هزار تن و تولید یک میلیون و ۵۰ هزار تن، سال ۸۷ واردات یک میلیون و ۱۰۱ هزار تن و تولید ۵۵۲ هزار تن، سال ۸۸ واردات ۸۷۷ هزار تن، تولید 450۴۵ هزار تن شد و در سال جاری هم تا کنون 989هزار تن واردات شکر انجام گرفته است.
بررسی آمارها نشان میدهد که میزان واردات شکر در هر سال بیشتر از تولید بوده است.
در ابتدای سال ۸۹ میزان شکر مانده از سال قبل ۳۶۹ هزار تن، تولید یک میلیون و ۱۷۸ هزار تن و واردات یک میلیون و ۸۰۵ هزار تن بود که مجموع آنها ۳ میلیون و ۳۵۲ هزار تن میشود در حالی که میزان مصرف آن سال ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار تن نبود.
یک میلیون و ۵۷ هزار تن برای سال ۹۰ در انبارها باقی ماند، پیش بینی تولید امسال هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن است اما همچنان ۹۸۹ هزار تن شکر از اول سال تاکنون وارد کشور شده است.
به عبارتی با پیشبینی تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تنی و میزان باقی مانده از سال قبل نه تنها هیچ نیازی به واردات شکر نبود بلکه از ابتدای سال تاکنون نزدیک به یک میلیون تن شکر وارد کشور شده است و احتمال دارد تا پایان سال هم ادامه داشته باشد.
به نظر میرسد دولت و مسولان قبل از اینکه تراژدی غم بار سال 85 برای صنعت شکر کشور تکرار شود به فکر کنترل واردات آن باشند.یا شاید هم از آنجایی که از واردات شکر برخی منتفع میشوند کنترل آن هم سختتر شده است.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
با سلام و صبح بخير
همان طور که در بالا ذکر شد اين تحليل براي دو هفته پيش بود و آيا به قول شما اداي دين کرده يا نکرده به خود شخص تحليل گر مربوط مي شود ولي تا آنجا که من تحقيق کردم اکثر دوستان در اين شاخه از بازار وي را خيلي قبول دارند و به اصطلاح خرف وي حداقل در اين صنعت داراي ارزش مي باشد
در تاريخ 18/08/90 که گزارشي مبني بر فعاليت هاي هيئت مديره روي کدال قرار گرفت که مطالب مورد توجه که براي سهامداران جالب مي باشد را در زير ذکر مي نمايم :::
البته اين نوشتار مربوط به آقاي اشکان در سايت مربوطه مي باشد
"اين دو گزارش را حتما مطالعه بفرماييد.(همان گزارش هاي به تاريخ 18/08/90)
نكات بسيار جالبي در آنها موجود است.
افزايش سطح زير كشت چغندر؛افزايش دريافت چغندر؛افزايش ضريب استحصال شكر از چغندر؛افزايش ضريب استحصال شكر از ملاس؛افزايش ضريب راندمان توليد؛افزايش سود عملياتي؛افزايش سود حاصل از سرمايه گذاريها؛افزايش رتبه نقد شوندگي سهم در بورس؛افزايش تعداد روزهاي معاملاتي از71 روز در سال89به 242روز در سال90 ؛افزايش قيمت سهم به نسبت قيمت مجمع قبلي از94تومان به 158تومان و ....
در مقابل :كاهش تعداد روزهاي كاري؛كاهش هزينه هاي مالي؛كاهش تعداد كاركنان و....
همچنين:
1- استفاده از دستگاه هاي جديد
2- عدم استفاده از آب سد فريمان و صرفه جويي چند صد ميليون توماني آب بهاء
3- عدم پرداخت1%عوارض فروش محصولات خود بابت غير آلاينده شدن كارخانه
4 -سياست تغيير كاربري املاك كارخانه از طريق وارد كردن آنها به منطقه شهري و فروش آنها
5- سياست فروش دفتر مركزي مشهد
6- سياست كاهش اخذ وام از بانكها و كاهش هزينه هاي مالي و كاهش ريسك تغيير قوانين و افزايش سود وام بانكي
7- تصميم براي بكار گرفتن گروهي تخصصي براي تشخيص و عارضه يابي در اين صنعت و ارائه راهكارهاي علمي و عملي براي از بين بردن اين عارضه ها با همكاري قند تربتجام و قند شيرين.
8- داشتن دانشگاه اختصاصي براي تربيت مهندسين و تكنسينهاي مورد نياز صنعت قند
9- داشتن بالاترين سهم در شركت سنگاه كه توليد كننده ي آهك مورد نياز صنعت قند ميباشد
10- شركت در اطلاعيه جديد خود مجددا سود خود را تعديل مثبت داده و از 37 تومان به 39تومان افزايش داده است.
شركت در نظر دارد حدود 173 ريال را در مجمع براي تقسيم پيشنهاد دهد.
الباقي سود را نيز در نظر دارد بعنوان سود تقسيم نشده در دل شركت نگهدارد كه اميد است با تصميمي درست نقدينگي مناسب در دل شركت باقي بماند.
بنده در 16 آگوست2011 (دقيقا50 صفحه قبل)خدمت دوستان عرض كردم كه شركت فقط10هزار تن از قند خود را به سال مالي جديد منتقل كرده و عرض كرده بودم كه گزارش شركت كذب محض بوده.
در گزارش آخر شركت ميبينيم كه شركت بر خلاف گزارش قبلي خود اعلام نموده 10هزار تن از قندهايش را به امسال منتقل كرده.
از اين جهت همين الان 15 سود حاصل از اين انتقال در صورتهاي مالي سال 91 ميتواند شناسايي كند.
سود حاصل از فروش قند توليدي سال جديدي هم به اين سود خواهد افزود."
اميداوارم که اين اطلاعات مفيد واقع شود
حال به اين پرسش ميرسيم که با توجه به اطلاعات موجود ، روند سهم و صعود يا نزول آن به کجا ختم ميشود ؟؟؟؟
با توجه به اين که در اين مدت معاملات آن را رصد مي کردم ، داشتن حقوقي مناسب (شركت فدك دانش محوركارآفرين-سهامي خاص- ) که در اين ايام بسيار پشت سهم را داشت و نيز حقيقي هايي که در پشت اين سهم هستند (و بالفعل قدرت خريد بالايي را دارند در جمع کردن سهم)، و همچنين احتمال اعلام تعديل مثبت بعد از مجمع ، و از ديد تکنيکاليست ها هم در جاي ديدم که حالت پروانه را تشکيل داده بود ، و اقبال اين گروه در بين گروه ها (چه به خاطر خراب بودن بازار يا داشتن بتاي منفي يا به قول دوستان ، ورود همه سفته بازان بازار در اين گروه ;) و يا هر چيز ديگر.......) در نتيجه حداقل تا قبل از عيد امسال نوسان در محدوده 400 الي 500 را براي اين سهم نمي توان دور از ذهن در نظر گرفت
البته دوستان صاحب سبک و خبره نظرهاي مناسب و بهتري را مي تونند ارائه کنند
نظر
-
سلام دوستان
افزایش سرمایه 100% قند پیرانشهر از انباشته تصویب شد توصیه به خرید و فروش نیست خودمم ندارم
نظر
-
همزمان با فصل برداشت؛ 745 هزار تن شكر بدون تعرفه وارد شد
مديرعامل مركز صنايع قند ايران از واردات 745 هزار تن شكر با تعرفهي صفر خبر داد و گفت: درصورتيكه مقرر شده بود تعرفه واردات به هيچ عنوان صفر نشود به درخواست معاونان وزير بازرگاني تعرفه 24 درصدي از 24 تير تا اول مهرماه صفر شد و شكرهايي كه پشت مرزهاي كشور بودند همزمان با برداشت و توليد داخل بدون تعرفه وارد شد.
خليل بهزاد در گفت و گو با خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با گلايه از اينكه هرساله زمان بهرهبرداري چغندرقند، شكر با تعرفه صفر درصد وارد و كشاورزان و كارخانههاي داخلي متضرر ميشوند، تصريح كرد: درصورتيكه مقرر شده بود تعرفه واردات به هيچ عنوان صفر نشود به درخواست معاونان وزير بازرگاني تعرفه 24 درصدي از 24 تير تا اول مهرماه صفر شد.
وي افزود: درحاليكه شكر بهاندازه كافي وجود داشت و نياز به واردات نبود با صفر شدن تعرفه، شكرهايي كه پشت مرزهاي كشور بودند، بدون تعرفه و با دلار ارزان وارد شد اما واردات بايد بهگونهاي باشد كه به توليد داخل و كشاورزان ضربه نزند كه تاكنون اين سياست اعمال نشده است.
به گفته بهزاد ظرفيت كارخانههاي توليدي تا دو ميليون و 500 هزار تن است، اما چغندرقند نيست. امسال يك ميليون و 250 هزار تن شكر توليد شد كه باتوجه به مصرف سرانه 30 كيلوگرمي و نياز دو ميليون و 100 هزار تني شكر در كشور نيازمند واردات يك ميليون تن شكر هستيم.
به گفته مديرعامل مركز صنايع قند ايران از اول سال تا پايان مهرماه،820 هزار تن شكر خام وارد شده كه 745 هزار تن از اين ميزان با تعرفهي چهار درصد و 75 هزار تن با تعرفهي 24 درصد وارد شده است.
اين درحاليست كه وزير جهاد كشاورزي از كاهش شديد ميزان واردات شكر در پنج ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته خبر داده و اعلام كرده است: سياستهايي كه دولت براي تنظيم بازار شكر، كنترل واردات و در عين حال حمايت از توليد داخلي اتخاذ كرده، جواب داده است.
به گفته بهزاد هماكنون كه در فصل برداشت چغندرقند هستيم، تعرفهي شكر خام 24 درصد و شكر سفيد 35 درصد است.
مديرعامل مركز صنايع قند ايران قيمت هر كيلو شكر را هزار و 50 تومان عنوان و اظهار كرد: قيمت تمامشدهي شكرخام با توجه به شرايط قيمت جهاني شكر خام و پرداخت تعرفههاي گمركي و هزينهي تصفيه آن در مركز كشور بدون سود واردكننده، در حال حاضر هزار و 275 تومان برآورد ميشود.
وي اظهار كرد: چون شكر همزمان با توليد داخلي و آغاز بهرهبرداري كارخانجات قند وارد شده است، كارخانهها براي تامين منابع مالي مجبور به كاهش قيمت قند و شكر هستند.
بهزاد افزود: با توجه به اينكه هر ساله همزمان با توليد داخلي، شكر خام وارد شده آثار مخربي روي توليدات داخلي گذاشته است. چراكه نوسانات شديد تعرفهي شكر كه گاهي اوقات در كمتر از 24 ساعت و بدون اطلاع قبلي اتفاق ميافتد، صنعت قند را به عنوان صنعت مادر دچار بحران كرده است
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postهمزمان با فصل برداشت؛ 745 هزار تن شكر بدون تعرفه وارد شد
مديرعامل مركز صنايع قند ايران از واردات 745 هزار تن شكر با تعرفهي صفر خبر داد و گفت: درصورتيكه مقرر شده بود تعرفه واردات به هيچ عنوان صفر نشود به درخواست معاونان وزير بازرگاني تعرفه 24 درصدي از 24 تير تا اول مهرماه صفر شد و شكرهايي كه پشت مرزهاي كشور بودند همزمان با برداشت و توليد داخل بدون تعرفه وارد شد.
خليل بهزاد در گفت و گو با خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با گلايه از اينكه هرساله زمان بهرهبرداري چغندرقند، شكر با تعرفه صفر درصد وارد و كشاورزان و كارخانههاي داخلي متضرر ميشوند، تصريح كرد: درصورتيكه مقرر شده بود تعرفه واردات به هيچ عنوان صفر نشود به درخواست معاونان وزير بازرگاني تعرفه 24 درصدي از 24 تير تا اول مهرماه صفر شد.
وي افزود: درحاليكه شكر بهاندازه كافي وجود داشت و نياز به واردات نبود با صفر شدن تعرفه، شكرهايي كه پشت مرزهاي كشور بودند، بدون تعرفه و با دلار ارزان وارد شد اما واردات بايد بهگونهاي باشد كه به توليد داخل و كشاورزان ضربه نزند كه تاكنون اين سياست اعمال نشده است.
به گفته بهزاد ظرفيت كارخانههاي توليدي تا دو ميليون و 500 هزار تن است، اما چغندرقند نيست. امسال يك ميليون و 250 هزار تن شكر توليد شد كه باتوجه به مصرف سرانه 30 كيلوگرمي و نياز دو ميليون و 100 هزار تني شكر در كشور نيازمند واردات يك ميليون تن شكر هستيم.
به گفته مديرعامل مركز صنايع قند ايران از اول سال تا پايان مهرماه،820 هزار تن شكر خام وارد شده كه 745 هزار تن از اين ميزان با تعرفهي چهار درصد و 75 هزار تن با تعرفهي 24 درصد وارد شده است.
اين درحاليست كه وزير جهاد كشاورزي از كاهش شديد ميزان واردات شكر در پنج ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته خبر داده و اعلام كرده است: سياستهايي كه دولت براي تنظيم بازار شكر، كنترل واردات و در عين حال حمايت از توليد داخلي اتخاذ كرده، جواب داده است.
به گفته بهزاد هماكنون كه در فصل برداشت چغندرقند هستيم، تعرفهي شكر خام 24 درصد و شكر سفيد 35 درصد است.
مديرعامل مركز صنايع قند ايران قيمت هر كيلو شكر را هزار و 50 تومان عنوان و اظهار كرد: قيمت تمامشدهي شكرخام با توجه به شرايط قيمت جهاني شكر خام و پرداخت تعرفههاي گمركي و هزينهي تصفيه آن در مركز كشور بدون سود واردكننده، در حال حاضر هزار و 275 تومان برآورد ميشود.
وي اظهار كرد: چون شكر همزمان با توليد داخلي و آغاز بهرهبرداري كارخانجات قند وارد شده است، كارخانهها براي تامين منابع مالي مجبور به كاهش قيمت قند و شكر هستند.
بهزاد افزود: با توجه به اينكه هر ساله همزمان با توليد داخلي، شكر خام وارد شده آثار مخربي روي توليدات داخلي گذاشته است. چراكه نوسانات شديد تعرفهي شكر كه گاهي اوقات در كمتر از 24 ساعت و بدون اطلاع قبلي اتفاق ميافتد، صنعت قند را به عنوان صنعت مادر دچار بحران كرده است
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postخب گویا دوستان تمایلی به این بررسی نداشتند حداقل پست زننده ها و آنهایی که بیشتر مینویسند یا مطلبی نداشتند یا راضی به این بررسی نیستند...هر دوست عزیزی که خواست نظر من را در مورد این صنعت و eps ای که میتوانند پوشش بدهند را بداند لطفا پیام خصوصی بزند....ضمنا من چون دوستانم خالی کردند خواستم این گروه را تخریب کنم گویا عملیات تخریب اشتباها به دلیل حضور فعال بی سیم چی های آنوری به میدان مین ختم شد...بقیه بررسی با مشاوران ارشد سایت....
ضمنا به نظر من صنعت پتروشیمی و ساختمان میتوانند خودی نشان دهند دلیلش هم این است که بنده و دوستانم سهام این شرکت ها را خریداری کرده ایم....
ظاهراً پس از تكنوفاندامنتال، رانتامنتال و حسامنتال، تحليل "دوستامنتال" نيز متولد شده است. تبريك به پيشاهنگان اين مكتب نوينهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postهمزمان با فصل برداشت؛ 745 هزار تن شكر بدون تعرفه وارد شد
1- در نهايت متوجه نشدم اين 745 هزار تن با تعرفه صفر وارد شده است يا تعرفه 4 درصد؟
2- از آنجا كه قيمت تصفيه شكر خام در داخل هر كيلو حدوداً 55 تومان است بنابراين قيمت تمام شكر سفيد توليدي از شكر خام وارداتي حدوداً 1330 تومان است. قيمت تمام شده شكر سفيد وارداتي نيز حدوداً 1450 تومان. بنابراين توليد داخلي با قيمت تمام شده 1050تومان فعلاً صرفه اقتصادي دارد. اما آيا تعرفه واردات 24 و 35 درصد باقي مي ماند؟هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
وقتی در ایران همه چیز یک سهم (زیان ده یا سود ده ) به حمایت سهامدار عمده و بالا و پایین کردن اون بستگی داره چرا باید
با روند یا این تصمیم بجنگیم الان این گروه داره رشد میکنه آقا استاد نادرعلی میتونی شما هم سوار شو و به کاربرهای بدبختت که کمرشون شکسته بگو کی بخرن و کی بفروشن اگر هم نمی تونی برو رو همون تجهیزاتیهای که همه مدیران و .... دروغگو هستند !!!
هر کس تو این 8 ماه بدون هیچ تعصبی کار کرد برد و هر کس که تعصب بی جا داشت ....
نظر
نظر