شکر جهانی باز هم گران شد 23.23 دلار
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
-
افزایش سودآوری شرکت های قندی/واردات شکر دیگر به صرفه نیست
بازار مالی - حتی اگر تعرفه گمرک صفر شود، قیمت شکر وارداتی 1130 تومان خواهد شد که بازهم از قیمت شکر داخلی که 1070 تومان است، بیشتر است.
محمد معتضدی درباره سهام قندی ها گفت : آنچه در بازار حباب ناشی از افزایش p/e سهام قندی نامیده می شود بسیار پیچیده تر از ظاهر ساده آن است. بازار معمولا لحظه را نگاه می کند بلکه این گونه نیست . سرمایه گذارانی که به طور گسترده وارد این صنعت شده اند با تحلیل و بررسی ریسک هایی را پذیرفته و انتظاراتی نیز دارند . از جمله این سرمایه گذاران و تحلیل گران صنعت قند و شکر شرکت همدانیان است که 20 درصد شکر مورد نیاز کشور را تامین می کند.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری همدانیان با تاکید بر اطلاعات و تحلیل های تخصصی این مجموعه از صنعت قند و شکر گفت: این صنعت از سال 85 تا 87 با رکود و افت قیمت مواجه شد و سود شرکتهای قندی کاهش چشمگیری یافت.
وی با تاکید بر اینکه سهام قندی حباب ندارد ، گفت: دلیل اینکه این روزها سهام این گروه مورد توجه و زیر ذره بین بازار قرار گرفته است ، افت دسته جمعی بازار است که وقتی در بازار منفی ، گروهی مثبت هستند مورد توجه قرار می گیرند ، در حالی که این گروه در سال گذشته نیز با رشد مناسبی مواجه شدند.
با بهبود شرایط واردات سختتر از قبل شد به این ترتیب که در گذشته واردات شکر دو ماهه و با سود تضمین شده انجام یم شد اما در حال حاضر واردات بدون تضمین سود 4 تا 5 ماه زمان می برد. بر همین اساس است که واردات از دستور کارخانه های شکر حذف شده است زیرا ریسک آنرا نمی پذیرند.
وی با تاکید بر اینکه سهام قندی از قیمتهای فعلی پایین تر نخواهند آمد ، گفت: با رشد قیمت دلار قیمت شکر نیز افزایش خواهد یافت به عنوان مثال اگر قیمت دلار به 1400 تومان برسد قیمت شکر نیز به 1500 تومان خواهد رسید که باعث رشد قیمت و سود آوری شرکت های فعال در صنعت قند و شکر کشور خواهد شد.
وی گفت: در حال حاضر قیمت شکر داخلی 1070 تومان است. همچنین پیش بینی می شود با توجه به افزایش تحریم ها ، قیمت ارز با سرعت بیشتری افزایش یابد و کالای تولید داخل ، واردات نخواهد داشت زیرا به دلیل کمبود ارز سیاستها به گونه ای طراحی می شود که ارز کمتری از کشور خارج شود و شکر جزو یکی از کالاهایی است که واردات آن به طور قطع متوقف خواهد شد.
معتضدی واردات شکر را نیز این گونه تشریح کرد : در حال حاضر اگر قرار باشد شکر وارد شود بدون احتساب سود وارد کننده هر کیلو شکر 1300 تومان می شود و با توجه به سود 15 درصدی واردکننده قیمت تمام شده شکر 1500 تومان خواهد شد پس واردات به صرفه نیست. حتی اگر تعرفه گمرک را صفر کنند قیمت شکر وارداتی 1130 تومان خواهد شد که بازهم باز شکر داخلی که 1070 تومان است بیشتر است. همه این محاسبات با دلار 1340 تومان است و با توجه به تداوم رشد نرخ دلار و اینکه دلار 1500 تومانی دور از ذهن نیست افزایش قیمت شکر به 1300 تا 1400 تومان بعید نخواهد بود.
وی درباره دلیل تداوم سودآوری قندی ها گفت : با توجه به اینکه قیمت فروش در حال افزایش است اما بهای تمام شده ثابت می ماند ، سودآوری این شرکتها افزایش خواهد یافت.
نظر
-
در گروه قندی بیشترین حمایت در قنیشا است که دیروز هم نورهمدانیان و دانایان خریده بودند
و امروز هم از همان دقایق نخست بازار در حال جمع کردن بودند
ولی من خودم خرید قشکر رو ترجیح میدمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
قشکر رکورد حجم معامله تاریخ 10 ساله خودش از ابتدای ورود به بورس رو شکست.یه بار در سال 86 7میلیون معامله شده که اونم بلوکیه. بیشترین حجم معاملات تا قبل از امروز در سال 85 بود با 1.1 میلیون که امروز با اختلاف قابل توجهی اونو پشت سر گذاشت.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postمثبت کامل قنیشا برای روز شنبه 8,946 ریال است در حالی که اواخر بازار بالاتر از اون هم معامله شد.
میشه بگی چطوری حساب میکنی؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
همان طور که پیش بینی می شد دور بعدی صعود قندی ها شروع شد . حیف که هفته آینده دو روز تعطیله و الا از همین الان میشد حداقل 20 درصد سود رو برای هفته آینده در نظر گرفت . فقط یک خواهش از دوستان عزیز و اون اینکه این سه روز همگی فرصت سوار شدن رو داشتید، خواهشا" از شنبه قصه حباب و مالمیرو شروع نکنید چون مشمئز کننده میشه !به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
نظر