صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
    پس لابد اقایون موقعی که قشکر حجم نمیخورد خواب بودن یا دوست نداشتن دکمه اینتر فروش رو بزنن
    اگر بالا بودن قیمت براشون مهم نبوده و فله ای فقط قصد فروش دارن بحث دیگه ای که مربوط به همون نالایق بودنشونه و در غیر این صورت میتونیم بگیم یهویی تصمیم گرفتن :d

رضا خان اولا اونا دکمه اینتر نمیزنن یه جور دیگه عرضه میکنن:d الآن من اینو متوجه نمیشم شما میخوای ثابت کنی مدیران و تریدر های زیر مجموعه بهشهر نالایقن یا اطلاعاتشون کمتر از من و شماست؟

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      رضا خان اولا اونا دکمه اینتر نمیزنن یه جور دیگه عرضه میکنن:d الآن من اینو متوجه نمیشم شما میخوای ثابت کنی مدیران و تریدر های زیر مجموعه بهشهر نالایقن یا اطلاعاتشون کمتر از من و شماست؟
      مورد اول صحیح میباشد مهران جان
      در مورد عرضه هم بله روششون فله ای میباشد:d
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!
      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
        دوستان به اصطلاح تكنيكاليست نظريه دادن كه بترانس توي موج سي تا 200 ميريزه اين تكنيكاليستام ي معظلي هستند تو اين بازار
        الانم که گوش شیطون کر دارد می رود بالا باز هم چارتیست هایی پدا می شوندو یک نمودار دگر وهدف های انچنانی ( البته نه همه انها) البته این جز ذات تحلیل تکنیکی است که سناریوهای مختلف را در نظر می گیرند

راجع به قندیها
        چهارشنبه گویا سهامداران اصلی سهمی خرید ننموده اند:-/ ( حتی در برخی سهما فروشنده هم بوده اند);)

و تعداد زیادی از سهم های این گروه توسط حقیقی ها خریداری شده
        دوستان ایا این نکته را نکته منفی برای این گروه نمی توان در نظر گرفت؟
        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
          الانم که گوش شیطون کر دارد می رود بالا باز هم چارتیست هایی پدا می شوندو یک نمودار دگر وهدف های انچنانی ( البته نه همه انها) البته این جز ذات تحلیل تکنیکی است که سناریوهای مختلف را در نظر می گیرند

راجع به قندیها
          چهارشنبه گویا سهامداران اصلی سهمی خرید ننموده اند:-/ ( حتی در برخی سهما فروشنده هم بوده اند);)

و تعداد زیادی از سهم های این گروه توسط حقیقی ها خریداری شده
          دوستان ایا این نکته را نکته منفی برای این گروه نمی توان در نظر گرفت؟
          خریدار اگه خریدار باشه زور فروشنده به خریدار نمیرسه =)) اگه هم مثل من به امید حمایت خریده :d خوب حمایت نشه قطعا باید ضرر کنم :))
          ولی دلار پایین بیا نسیت فک کنم. امریکا هم که تحریم بانک مرکزی رو.................
          ///

نظر

• وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

ا

۱۱ آذر ۱۳۹۰ (۱۰:۱ق.ظ)
            افزايش نرخ جهاني قند و شکر و رونق قندي ها در بازارهاي داخلي

خبرگزاري موج -
            افزايش قيمت هاي جهاني شکر منجر شد تا شرکت هاي قندي تمام موجودي خود در انبارها را به فروش رسانند.

اميرحمزه مالمير، رئيس اداره نظارت بر ناشران بورسي در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري موج با اشاره به واردات شکر خام اظهارداشت: شکر خام يا از سوي برخي از واسطه گران وارد مي شود يا واردات آن سوي شرکت هاي قندي در دوره هاي زماني خاص خصوصا در شش ماهه اول سال که شرکت ها از فرايند توليد برخوردار نيستند و جذب چغندر ندارند، انجام مي شود.
            وي ادامه داد: تسويه شکر خام از سوي شرکت هاي قندي سبب مي شود تا هزينه استهلاک آنها که عمدتا ثابت است به قيمت تمام شده شرکت ها تحميل شود.
            وي اضافه کرد: در واقع اقدام شرکت هاي قندي در تسويه شکر خام مقداري بر سود آنها مي افزايد.
            مالمير از نزديکي کارخانجات قندي به بنادر به عنوان مزيتي نام برد که با کاهش هزينه هاي حمل شکر خام از مجاري ورودي کشور تا کارخانه، اين شرکت ها را با سود همراه مي سازد.
            وي با اشاره به واردات شکر از برزيل به بنادر جنوبي کشور، ادامه داد: هرچه فاصله کارخانجات قندي (که به تسويه شکرخام مبادرت مي ورزند) از بنادر جنوبي کشور بيشتر باشد، هزينه حمل بار افزايش مي يابد که اين امر آنها را با سود کمتري رو به رو خواهد کرد.
            رئيس اداره نظارت بر ناشران بورسي خواستار توجه اين مسئله در تحليل شرکت هاي قندي شد.
            وي ياد آورشد: سال گذشته امکان پيش بيني نرخ قند و شکر وجود نداشت که بر اساس آن تحليلي در خصوص نرخ فروش انجام شود.
            به گفته وي، در حال حاضر بخش عمده اي از توليدات کارخانجات قندي که طي سال هاي گذشته به صورت موردي در شرکت ها باقي مانده بود، باتوجه به افزايش نرخ ايجاد شده در پي فاصله ميان عرضه و تقاضا به فروش رفته است.
            مالمير اضافه کرد: از سوي ديگر قيمت هاي جهاني در بحث شکر با افزايش نرخ رو به رو بود که اين عوامل منجر شد تا شرکت هاي قندي تمام موجودي خود را به فروش رسانند.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• fm2006
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 825

خب برای بالا رفتن آدرنالین خونمون یکم تحلیل جنجالی میزنیم ببینیم چی میشه

قثابت

خب در تایم روزانه شاهد واگرایی منفی هستیم . از طرفی سهم به فیبوی 100% واکنش نشون داده و باعث برگشت موقت قیمت شده . خط روند قرمز رنگ شکسته شده و سهم به احتمال زیاد به این خط روند یه پولبک خواهد داشت و در صورتیکه نتونه بالای محدوده 373 برابر فیبوی 127% تثبیت بشه شاهد تغییر روند سهم خواهیم بود . باید توجه داشت که حتی در صورت این پولبک قیمتی واگرایی مذکور از بین نخواهد رفت و این چندتا مثبت ممکنه آخرین مثبت های سهم باشه . مگه اینکه اتفاق دیگه ای بیوفته
              فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

خب یه نگاهی هم بندازیم به دیگر لیدر گروه

قنیشا

در نمودار قنیشا شاهد رسیدن سهم به هدف الگوی کنج در 735 تومان بودیم که با توجه به جو هیجانی گروه سهم بدون توقف هدف رو پشت سر گذاشت و وارد فاز هیجان خرید شد . در ادامه همانطوری که شاهد هستیم در محدوده مشخص شده شاهد خستگی روند در نمودار sto هستیم و این قضیه تا اونجا ادامه پیدا کرده که منجر به ایجاد سیگنال فروش در نمودار sto شده . چیزی که بیشتر از همه باعث نگرانی هست همزمانی سیگنا فروش sto با شکست خط سیگنال در macd هست که متاسفانه اونهم همزمان شده با قطع لاین 70 از بالا به پایین در نمودار rsi و خروج با شیب تند از محدوده هیجان خرید . به هر حال از مجموعه عوامل فوق میشه نتیجه گرفت که در کل احتمال اصلاح قیمت نسبت به رشد مجدد و شتابان قیمت بیشتره . لذا با توجه به حساسیت دوستان نسبت به سهام قندی از ذکر اعداد خودداری میکنم .

نظر

• Godfathers
                  عضو عادی
                  • May 2011
                  • 256

سلام و خسته نباشید خدمت دوست گلم fm2006 اگز زحمتی نیست میشه قنقش قند نقش جهان هم یک بررسی کنی.ممنون

نظر

• fm2006
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 825

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
                    سلام و خسته نباشید خدمت دوست گلم fm2006 اگز زحمتی نیست میشه قنقش قند نقش جهان هم یک بررسی کنی.ممنون
                    دوست من میخوای سر ما رو به باد بدی ؟;)
                    جهت اجابت خواسته شما من تحلیلم رو با احتمالات میزارم و تصمیم گیری رو به شما محول میکنم و سعی میکنم نظر مستقیمی ندم

قنقش

سهم در راه صعود موفق به عبور از قله قیمت قبلی خودش نشد و با برگشت روند مواجه شده . از طرفی در حال حاضر بر روی خط روند صعودی خودش در حال معاملست . یه جورایی میشه گفت سهم بین خط روند و فیبوی 100% در قیمت 2184 گیر کرده و دو راه داره :
                    1- به خط روند پایبند بمونه و با تثبیت بالای محدوده ذکر شده بار دیگه به مصاف مقاومت 2360 تومان بره
                    2- با شکست خط روند به سمت محدوده حمایتی 2040 تومان بره
                    جهت همفکری برای انتخاب یکی از این دو احتمال این نکته لازم به یاد آوریه که کمربند مویینگر های میان مدت که مدتیه نقش حمایتی برای سهم داره حالا از حالا تراکمی خارج شده و با باز شدن خطوط از قدرت حمایتیش کاسته میشه که این خودش رو در طول زمان نشون میده
                    و اینکه اگر حجم مبنای سهم پر بشه و قیمت منفی بخوره خط روند شکسته میشه و شاید به همین دلیله که سهامدار عمده سهمو جمع نکرده . بنابر این به نظر شما این حجم معامله میشه یا بدون معامله صف فروش غیب میشه و قیمت بر میگرده بالای خط روند ؟
                    انتخاب با شماست

نظر

• Godfathers
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 256

دوست گلم خیلی خیلی ممنون زحمت کشیدی راستشو بخوای من این سهمو دارم و قبولش دارم 1-به خاطر سود انباشته عالی2-به خاطر سود عالی3- مهمتر از همه افزایش سرمایه 186 درصدی سهم از سود انباشته ولی شاید براش رد کردن 2360 سنگین باشه وشاید تا 2040 که شما گفتید به نظر من اصلاح هم داشته باشه.شاید هم بره بالا این قندی ها هیچ چی نشان نمیدن. معلوم نیست کجا میخوان برن.
                      در کل خیلی زحمت کشیدی

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

خب میبینم که بساط جنجال به راهه<:-p عزیزان خودتون رو خسته نکنید شنبه همه قندی ها با توجه به رشد قیمت دلار و قیمت جهانی و توقف واردات شکر و توجه بازار همگی با صف های فروش میلیونی مواجه میشوند تا دل عزیزان خنک بشه :D از اون طرف گروه حمل و نقل و پتروشیمی با توجه به (تحریم های فلج کننده به قول خارجکی ها) :Dبا صف خرید مواجه خواهند شد تا جیگر سهامداران قندی از جمله خودم اتیش بگیره و عزیزان از سود خود سرمست و از ضرر ما خشنود باشند شاید که مقبول درگاه حضرت حق بیفتاد و فرجی شود تا کل سرمایه سهامداران قندی دود شود تا بقیه بازار نفسی راحت بکشد و دنبال گروه دیگر باشد برای حساس شدن بالاخره شتری است که در خونه همه میخوابه دیگه =))
                        آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/12/02, 18:57.
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• fm2006
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 825

از نظر منطقی با توجه به کوچکی سهام قندی حرکات سهامدار عمده میتونه بزای رو تغییر بده . چیزی که مد نظر هست اینه که مایی که از رفتار سهامداران عمده اطلاع دقیقی نداریم سعی میکنیم با کنار هم قرار دادن پارامتر ها در اینچنین بازارهایی رفتار محتاط تری داشته باشیم .
                          وگرنه از سود بردن کسی ناراحت که نمیشویم هیچ جای شعف و خرسندی هم دارد .

نظر

• رویش
                            کاربر فعال
                            • Aug 2011
                            • 232

در اصل توسط fm2006 پست شده است View Post
                            از نظر منطقی با توجه به کوچکی سهام قندی حرکات سهامدار عمده میتونه بزای رو تغییر بده . چیزی که مد نظر هست اینه که مایی که از رفتار سهامداران عمده اطلاع دقیقی نداریم سعی میکنیم با کنار هم قرار دادن پارامتر ها در اینچنین بازارهایی رفتار محتاط تری داشته باشیم .
                            وگرنه از سود بردن کسی ناراحت که نمیشویم هیچ جای شعف و خرسندی هم دارد .
                            اگر توجه کرده باشین علیرغم بد سلیقگی سهامدار حقوقی اصلی قنیشا و قشکر این حقیقی ها بودن که چهارشنبه صف های فروش میلیونی رو جمع کردن ! فکر کنم با دیدن نمودار ها و تحلیل های شما الان همگی پشیمون شدن وبه قول امپراتور عزیز فردا همگی تو صف فروشن! راستی نمی دونم چرا این هفته تو تاپیک مسابقه قندی ها اجازه ورود ندارن !!!
                            به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• mehran
                              كاربر فعال
                              • Jan 2011
                              • 1537

رویش جان و رضای عزیز مگر در اینکه فردا اول وقت قندیها صف خرید سنگین دارند شکی هست؟؟ در این مورد شکی نیست اما به 3 مورد شک دارم: 1-- بی لیاقتی مدیران بهشهر 2-دلیل علاقه عجیب بعضی اساتید به صف خرید و بالا رفتن سهام با صف خرید...3-تحلیل های پیاپی دکتر مالمیر

نظر

• Godfathers
                                عضو عادی
                                • May 2011
                                • 256

دوستان توجه کنید که قند نیشابور روز چهارشنبه آستان قدس سهامدار شد بالای 1 درصد اما همون روز تو سیستم سهامداران نشان نمیده فردا شب اسم آستان قدس در سهم قند نیشابور دیده خواهد شد. لیست سهامداران 1 روز تاخیر داره.

نظر

در حال کار...
                                X