صنعت قند و شکر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    وحید جان نظرت در مورد خرید قلرست چیه؟ شنبه بر میگرده اصلاح نشده؟
    یکی از گزینه های مد نظر من هم هست
    بنیادی خوبی داره به همراه سود انباشته زیاد و افت زیادی هم این چند روزه داشت
    بنظرم در قیمت منفی شنبه خریدش بد نباشه.
    البته اینم بستگی به این داره جو بقیه قندها چطور باشه
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
      یکی از گزینه های مد نظر من هم هست
      بنیادی خوبی داره به همراه سود انباشته زیاد و افت زیادی هم این چند روزه داشت
      بنظرم در قیمت منفی شنبه خریدش بد نباشه.
      البته اینم بستگی به این داره جو بقیه قندها چطور باشه
      فک نکنم این یکی در میانمدت خیلی ریسک داشته باشه نسبت به بقیه با اینسودی که امسال ساخت وسودی که سال دیگه خواهد ساخت (-: منم شاید شنبه یا یکشنبه واردش یشم(-:
      یعنی اینکه اگه خریدمون اشتباه هم باشه دوباره رشد میکنه این سهم و برای نگهداری هم به نظرم خوب باشه هر چند قصد ما نوسان گیریه (-:
      ///

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
        قندي ها بار گذشته كه رشد انفجاري داشتند از پيش خبر ندادند و ناگهان حواس ها را به خود معطوف كردند به گونه اي كه بسياري از خبرگان بازار نيز از رشد آنها حيرت كردند و ايضاً جا ماندند. حال كه بازي رو شده است چرا فكر مي كنيم يك بار ديگر همان سناريو تكرار خواهد شد؟ به گمان من همواره اينگونه اتفاقات زماني رخ مي دهد كه كسي انتظار آن را ندارد و نه زماني كه همه بليت به دست پشت در سينما ايستاده اند!
        جناب ناشناس 3 روز سهم ها منفی و صف فروش بودن فرصت داشتید بخرید حالا اهمال و کوتاهی خودتون رو دوباره میخواین با حباب و بلیط و سینما توجیه کنید بابا تو رو خدا بیخیال بشین وقتی دلار شد 2 هزار تومن در عرض مدت کوتاهی تازه میفهمیم که داریم مفت خری میکنیم و اون موقع بلیط گیر کسی نمیاد . دوستان روی قند و شکر الژی پیدا کردن این گروه مادر مرده تا میخواد یه حرکتی بکنه ....... بابا بسه دیگه این گروه کلا حباب ما هم میخوایم بیافتیم تو چاه ایشالا شنبه صف فروش بشن دل شما خنک بشه دست از سر گروه و سهامداراش بردارین
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• Renjer
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 539

خدارو شکر قیمت جهانی شکر هم همینطور ارام ارام داره میره بالا ا ز 22 دلار رسیده به 24 دلار وطبق هر سال که شکر حدود 300 تومان گران میشه امسال هم اگر گران بشه سود قندی ها هم ا فزایش می یابد وبا هر 10% افزایش قیمت شکر سود قندیها دو برابر میشه (قشکر از 66 تومان به حدود 110 تومان میرسه والی ......)حالا شما هی بگو حبابه دیروز قیمت شکر تو ی کلی فروشی ها در مشهد 1100 وقیمت قند 1600 بوده اختلافی دقیقا 500 تومانی بین این دو :)]
          خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• Renjer
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 539

بچه ها من میگم شاید بهشهر برای اینکه موجود ی نقدیش بره بالا تا در لحظه های حساس بخواد از سهم حمایت کنه فروخته باشه . یا هم انقدر رشد کرده ومی خواد خارج بشه وبعد توی قیمتهای خیلی پایین تر جمعش کنه .شما چی فکر میکنید.
            خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط enjer پست شده است View Post
              بچه ها من میگم شاید بهشهر برای اینکه موجود ی نقدیش بره بالا تا در لحظه های حساس بخواد از سهم حمایت کنه فروخته باشه . یا هم انقدر رشد کرده ومی خواد خارج بشه وبعد توی قیمتهای خیلی پایین تر جمعش کنه .شما چی فکر میکنید.
              در مورد قشکر فک کنم احساس کرده میاد پایین و فروخته این یکی فک کنم رکب خورده و فک کرده رشد سهم تموم شده
              ///

نظر

• Godfathers
                عضو عادی
                • May 2011
                • 256

ثبت سفارش واردات 118 كالا براي دستگاههاي دولتي ممنوع اعلام شد.

به گزارش خبرنگار بازرگاني خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، پس از اعلام ممنوعيت واردات 168 رديف تعرفه از محصولات کشاورزي در سال جاري، اين بار واردات 118 كالا براي دستگاههاي دولتي ممنوع اعلام شده است.

ليست كامل اين کالاها که ثبت سفارش آنها براي دستگاههاي دولتي از 15 آبان ماه امسال ممنوع اعلام شده، طبق اعلام سازمان توسعه تجارت به شرح زير است:

ـ شکرخام، شکر سفيد
                ـ ساخت کارخانجات توليد قند از چغندر قند، توليد قند از نيشکر

نظر

• رویش
                  کاربر فعال
                  • Aug 2011
                  • 232

باز خوبه تو این فروم مدیران به پست های مر بوط به ارزندگی سهام قندی حساس نیستند ، بعضی از آقایونی که پیشوند استادی رو هم با خودشون یدک می کشن تاب تحمل نوشتن حقیقت رو ندارند و اگر کلام شما با نظراتشون همراه نباشه اول مطلب رو سانسور و بعد اجازه دسترسی به سایتو نمی دن، دوستان مراقب نوشته هاتون باشین ! کم دیکتاتور نداریم که !!! " سایت آراد سرمایه و بنده کاربر ایلیا 11"
                  آخرین ویرایش توسط رویش؛ 2011/12/01, 14:11.
                  به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

در اصل توسط enjer پست شده است View Post
                    نالایق بودن مدیران پرتفوی این شرکت ها و نا وارد بودن انها به بورس کاملا مشخصه 1 ماه حجم سهم رو هم نمیدن بعدش میان صف فروش و روز حساس عرضه میکنن:d
                    آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/12/01, 17:28.
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

قیمت جهانی شکر صبح یه کوچولو منفی بود الان یه کوچولو مثبت شده :d
                      http://www.bloomberg.com/markets/commodities/futures/
                      ///

نظر

• بابي چارلتون
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 993

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        قیمت جهانی شکر صبح یه کوچولو منفی بود الان یه کوچولو مثبت شده :d
                        http://www.bloomberg.com/markets/commodities/futures/
                        اين يکي دقيق تر نشون ميده الان 23.8 هست
                        lll➤ Zucker NYBOT Rolling Chart ✅ Chartanalysen ✔ aktuelle Performance jetzt in Realtime einfach und schnell bei ariva.de ansehen.

نظر

• mehran
                          كاربر فعال
                          • Jan 2011
                          • 1537

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                          نالایق بودن مدیران پرتفوی این شرکت ها و نا وارد بودن انها به بورس کاملا مشخصه 1 ماه حجم سهم رو هم نمیدن بعدش میان صف فروش و روز حساس عرضه میکنن:d
                          رضا جان به بقیه کاری ندارم اما بهشهری ها همچینم نا لایق نیستنا....شاید دلیل دیگه ای داشته باشه...پیرانشهرم گویا توسعه صنعتی دوباره تصمیم به فروش بلوکش گرفته حدود 1 سال پیش این تصمیم رو داشت که منتفی شد اون زمان قیمت حدود 400 بود فک کنم و توسعه صنعتی میخواست 1000 بفروشه...الآن شاید به قیمت تابلو آگهی کنه...

نظر

• ناشناس
                            کاربر ویژه بورسی
                            • Aug 2025
                            • 1050

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                            جناب ناشناس 3 روز سهم ها منفی و صف فروش بودن فرصت داشتید بخرید حالا اهمال و کوتاهی خودتون رو دوباره میخواین با حباب و بلیط و سینما توجیه کنید بابا تو رو خدا بیخیال بشین وقتی دلار شد 2 هزار تومن در عرض مدت کوتاهی تازه میفهمیم که داریم مفت خری میکنیم و اون موقع بلیط گیر کسی نمیاد . دوستان روی قند و شکر الژی پیدا کردن این گروه مادر مرده تا میخواد یه حرکتی بکنه ....... بابا بسه دیگه این گروه کلا حباب ما هم میخوایم بیافتیم تو چاه ایشالا شنبه صف فروش بشن دل شما خنک بشه دست از سر گروه و سهامداراش بردارین
                            با درود
                            من نظر خود را اظهار كردم و استدلال خود را دارم و ابداً تعصبي نيز روي آن ندارم. در مورد آلرژي بازار به گروه قندي حق با شماست اما گويا جنابعالي و برخي از سهامداران گرامي اين گروه نيز به نظرات من آلرژي دارند. اگر نظرات من اين اندازه نفوذ داشت فكري به حال بترانس به گل نشسته خود مي كردم!
                            با سپاس
                            هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• مات
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 5650

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                              با درود
                              من نظر خود را اظهار كردم و استدلال خود را دارم و ابداً تعصبي نيز روي آن ندارم. در مورد آلرژي بازار به گروه قندي حق با شماست اما گويا جنابعالي و برخي از سهامداران گرامي اين گروه نيز به نظرات من آلرژي دارند. اگر نظرات من اين اندازه نفوذ داشت فكري به حال بترانس به گل نشسته خود مي كردم!
                              با سپاس
                              دوستان به اصطلاح تكنيكاليست نظريه دادن كه بترانس توي موج سي تا 200 ميريزه اين تكنيكاليستام ي معظلي هستند تو اين بازار
                              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• امپراتور7
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 1043

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                                رضا جان به بقیه کاری ندارم اما بهشهری ها همچینم نا لایق نیستنا....شاید دلیل دیگه ای داشته باشه...پیرانشهرم گویا توسعه صنعتی دوباره تصمیم به فروش بلوکش گرفته حدود 1 سال پیش این تصمیم رو داشت که منتفی شد اون زمان قیمت حدود 400 بود فک کنم و توسعه صنعتی میخواست 1000 بفروشه...الآن شاید به قیمت تابلو آگهی کنه...
                                پس لابد اقایون موقعی که قشکر حجم نمیخورد خواب بودن یا دوست نداشتن دکمه اینتر فروش رو بزنن
                                اگر بالا بودن قیمت براشون مهم نبوده و فله ای فقط قصد فروش دارن بحث دیگه ای که مربوط به همون نالایق بودنشونه و در غیر این صورت میتونیم بگیم یهویی تصمیم گرفتن :d
                                به جان خودت بیفت!
                                خودت خودت را بساز!

نظر

در حال کار...
                                X