در اصل توسط mehran پست شده است
View Post
صنعت قند و شکر
Collapse
X
-
به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
-
با این خبر تحریم بانک مرکزی فردا تنها گروه مثبت بازار همین قندیها خواهند بود .
البته این تحرکات مسلما در راستای "جوگیر شدن " بازار اتفاق خواهد افتاد . چون طی شش ماه اخیر این یه اتفاق سنتی بوده که با منفی شدن بازار همه به سهمای قندی پناه میبرن . البته شش ماه پیش توجیه داشت ولی حالا ...وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
رویش جان دوستان مستقیم و غیر مستقیم کم لطفی میکنند به جان آریا<بچه خواهرم> که میخوام با یه لحظه غمش دنیا نباشه از سود دوستان خیلی لذت میبرم البته نمیگم بیشتر از سود حودم چون اصلا اینجور نیست...مدیران بهشهر یه صحبتی بود با رضا که خب نظر ایشون بی لیاقتیه که قطعا دلایل خودشون رو دارن..دقیقا مشکل من هم با همونیه که میگید منطق اقتصادی...ببینید من الآن تو این بازار سهمایی رو میشناسم که بعضا به دوستان هم گفتم...سودشون تا سال بعد میتونه راحت 2-3 برابر هم بشه...یعنی قطعیه نه اینکه با اما و اگر همراه باشه...حتی اگه به عقب برگردید و بعضی تاپیک ها رو بخونید نمونش موجوده که الآن اون هم در این تاپیک بگم شاید زیاد شکیل نباشه اما یه مثال ساده...یه زمانی قیمت معادن منگنز بود حوالیه 550 و من میدونستم سودش تا 200 تومان قابلیت افزایش داره...جالبه که دوست تیکه اندازمون رضا خان کسی بودند که تلفنی در مورد سود 200 تومانی منگنز البته برای سال 91 برایشان گفتم که ایشون بسیار هم تعجب کردند و به همین دلیل وارد این سهم نشدند...بگذریم...من با اینکه این سود رو میدونستم خودم 5 هزارتا 5 هزارتا و 2 هزار تا رو 0 یا منفی و در نهایت رو مثبت میذاشتم واسه خرید...آخر سر هم تعدادی که میخواستم نصیبم نشد..اما هیچ وقت نیومدم 200 هزارتا بدارم تو صف خرید یا روزی که منفی جمع میشد واسه فردا اول وقت بذارم مثبت 4...به نظرم این رفتارها اشتباهه...اصلا برعکس من تعجبم از بهشهری ها که نیست هیچ از خریداران است که خیلی راحت میتونستن 8 در صد پایین تر بردارن...من به اینکه چرا اینقدر گذاشتن سهامداران حقیقی که خیلیاشون ثابت کردن به 4 تا 6 % سود راضی هستند با این حجم وارد شوند..چرا حرکت را جور دیگه انجام ندادند...چرا اگر اینقدر به سمشون و بنیادیش مطمئن هستند هر روز مصاحبه میکنند آخه چه کاریه شما که اینقدر اطمینان داری مصاحبه نکن بذار سهم حرکتشو بکنه و به قول شما به سود آوریه رویایی و بسیار بیشتر از سال های گذشته برسه آنموقع دیگه نه نیاز به مصاحبه هست نه اردر چینیه شما...یک بار زمانی که اومدم در مورد اصلاح نوشتم دقیقا اشاره کردم مشکلم با کدام سهماست....به عنوان مثال عرض میکنم من خودم اگه قلرست 10-12% پایین بیاید یا قصفها...یا قنقش...یا قشهد...قپیرا..قهکمت...و قیمت دلار صعودی باشد قطعا خرید خواهم داشت...چون تواناییه لازم را دارند...اما مثلا قجام در آرمانی ترین شرایط هم بیش از 30 -40 تومان سود نمیسازد باز هم میگویم آرمانی ترین شرایط و در همین شرایط قند شیرین نمیتواند بیش از 40 تومان بسازد ببینید که این تعدیلا قراره تا 6-5 بعد اعلام بشه یعنی به سهم از الآن برای 6 ماهه دیگه p/e 10 داده ایم..که معلوم نیست حتما این شرایط آرمانی پیش بیاید..این خیلی نا بخردانه است که یکی در بیاد بگه یعنی شما میگی تعدیل مثبت ندارن چرا قطعا دارن...به سادگی سهم های بنیادی این گروه تا 100-120% هم تعدیل میدهند اما مگه قراره p/e چند بگیرن...8 خوبه یا 9....من سود سال جاری قپیرا رو حدود 160 تومان...قلرست رو حدود 450 تومان...قنقش رو حدود 300 تومان..میدونم اما به نظرم این حرکت صعودی را باید آرام تر انجام میدادند.......و اینکه الآن در مرحله تغییر و دگرگونی بنیادی هستیم و بعد از این زمان دیگر دگرگونی نخواهیم داشت و عادی خواهد شد...بنده دیگه در مورد این گروه چیزی نمیگویم و امیدوارم دوستان سود خوبی ببرند اما خیلی احمقانه است که کسی حتی یک لحظه حتی در عالم شوخی به این فکر کند ما از سود دیگران ناراحت میشویم ما فقط از سود حقوقی ها به ازا ضرر حقیقی ها ناراحت میشویم که آرزو میکنم این حالت پیش نیاید...ضمنا دوستان اگه خواستن تیکه بندازن همین پست رو نقل قول کنن تا بیشتر بررسی کنیم نه مثل حاج خانوما در گوش همسایه بگن حرفشونم رک بزنن نه تو هر جملشون 4 تا دست انداز...بالاخره اینجا همه مردیم.....ببخشید که وقتتان را گرفتم در پناه حق....
**** راستی یادم رفت برد تیراختور رو تبریک بگم به آذری ها و استقلالی ها...آخرین ویرایش توسط mehran؛ 2011/12/02, 20:38.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postرویش جان دوستان مستقیم و غیر مستقیم کم لطفی میکنند به جان آریا<بچه خواهرم> که میخوام با یه لحظه غمش دنیا نباشه از سود دوستان خیلی لذت میبرم البته نمیگم بیشتر از سود حودم چون اصلا اینجور نیست...مدیران بهشهر یه صحبتی بود با رضا که خب نظر ایشون بی لیاقتیه که قطعا دلایل خودشون رو دارن..دقیقا مشکل من هم با همونیه که میگید منطق اقتصادی...ببینید من الآن تو این بازار سهمایی رو میشناسم که بعضا به دوستان هم گفتم...سودشون تا سال بعد میتونه راحت 2-3 برابر هم بشه...یعنی قطعیه نه اینکه با اما و اگر همراه باشه...حتی اگه به عقب برگردید و بعضی تاپیک ها رو بخونید نمونش موجوده که الآن اون هم در این تاپیک بگم شاید زیاد شکیل نباشه اما یه مثال ساده...یه زمانی قیمت معادن منگنز بود حوالیه 550 و من میدونستم سودش تا 200 تومان قابلیت افزایش داره...جالبه که دوست تیکه اندازمون رضا خان کسی بودند که تلفنی در مورد سود 200 تومانی منگنز البته برای سال 91 برایشان گفتم که ایشون بسیار هم تعجب کردند و به همین دلیل وارد این سهم نشدند...بگذریم...من با اینکه این سود رو میدونستم خودم 5 هزارتا 5 هزارتا و 2 هزار تا رو 0 یا منفی و در نهایت رو مثبت میذاشتم واسه خرید...آخر سر هم تعدادی که میخواستم نصیبم نشد..اما هیچ وقت نیومدم 200 هزارتا بدارم تو صف خرید یا روزی که منفی جمع میشد واسه فردا اول وقت بذارم مثبت 4...به نظرم این رفتارها اشتباهه...اصلا برعکس من تعجبم از بهشهری ها که نیست هیچ از خریداران است که خیلی راحت میتونستن 8 در صد پایین تر بردارن...من به اینکه چرا اینقدر گذاشتن سهامداران حقیقی که خیلیاشون ثابت کردن به 4 تا 6 % سود راضی هستند با این حجم وارد شوند..چرا حرکت را جور دیگه انجام ندادند...چرا اگر اینقدر به سمشون و بنیادیش مطمئن هستند هر روز مصاحبه میکنند آخه چه کاریه شما که اینقدر اطمینان داری مصاحبه نکن بذار سهم حرکتشو بکنه و به قول شما به سود آوریه رویایی و بسیار بیشتر از سال های گذشته برسه آنموقع دیگه نه نیاز به مصاحبه هست نه اردر چینیه شما...یک بار زمانی که اومدم در مورد اصلاح نوشتم دقیقا اشاره کردم مشکلم با کدام سهماست....به عنوان مثال عرض میکنم من خودم اگه قلرست 10-12% پایین بیاید یا قصفها...یا قنقش...یا قشهد...قپیرا..قهکمت...و قیمت دلار صعودی باشد قطعا خرید خواهم داشت...چون تواناییه لازم را دارند...اما مثلا قجام در آرمانی ترین شرایط هم بیش از 30 -40 تومان سود نمیسازد باز هم میگویم آرمانی ترین شرایط و در همین شرایط قند شیرین نمیتواند بیش از 40 تومان بسازد ببینید که این تعدیلا قراره تا 6-5 بعد اعلام بشه یعنی به سهم از الآن برای 6 ماهه دیگه p/e 10 داده ایم..که معلوم نیست حتما این شرایط آرمانی پیش بیاید..این خیلی نا بخردانه است که یکی در بیاد بگه یعنی شما میگی تعدیل مثبت ندارن چرا قطعا دارن...به سادگی سهم های بنیادی این گروه تا 100-120% هم تعدیل میدهند اما مگه قراره p/e چند بگیرن...8 خوبه یا 9....من سود سال جاری قپیرا رو حدود 160 تومان...قلرست رو حدود 450 تومان...قنقش رو حدود 300 تومان..میدونم اما به نظرم این حرکت صعودی را باید آرام تر انجام میدادند.......و اینکه الآن در مرحله تغییر و دگرگونی بنیادی هستیم و بعد از این زمان دیگر دگرگونی نخواهیم داشت و عادی خواهد شد...بنده دیگه در مورد این گروه چیزی نمیگویم و امیدوارم دوستان سود خوبی ببرند اما خیلی احمقانه است که کسی حتی یک لحظه حتی در عالم شوخی به این فکر کند ما از سود دیگران ناراحت میشویم ما فقط از سود حقوقی ها به ازا ضرر حقیقی ها ناراحت میشویم که آرزو میکنم این حالت پیش نیاید...ضمنا دوستان اگه خواستن تیکه بندازن همین پست رو نقل قول کنن تا بیشتر بررسی کنیم نه مثل حاج خانوما در گوش همسایه بگن حرفشونم رک بزنن نه تو هر جملشون 4 تا دست انداز...بالاخره اینجا همه مردیم.....ببخشید که وقتتان را گرفتم در پناه حق....
**** راستی یادم رفت برد تیراختور رو تبریک بگم به آذری ها و استقلالی ها...///
نظر
-
مهران عزیز با تشکر وسپاس از اطلاعاتی که ارائه دادید ، قطعا"اذعان دارید که در صحبت های بنده هیچگونه کنایه ای نبود و اصولا" بنده اهل جسارت،آنهم به کسانی که دهها برابر من مبتدی اطلاعات دارند، نیستم ولی با همین تجربه 4-3ماهه در بورس و گردش در فرومهای بورسی قطعا" افتخار خواندن پست دوستانی را نیز داشتم که مثلا" به جای تحلیل سهام به اظهار نظر ناظر بازار در خصوص سهام قندی واکنش منفی می دادند و این یعنی سوگرایی ،ضمنا" اگر توجه کنید دوستان هیچگاه به نظرات اساتیدی چون باربد عزیز ،مسلم ، وحید 20،جنابعالی و ... عکس العمل نشان نمی دهند و امپراتور نیز در پاسخ به پست ناشناس عزیز مطلب زدند که تا اینجا ادامه پیدا کرد . آرزوی سلامتی و سود برای همه دوستان عزیز را دارم .به میزانی که به خود می اندیشیم از اندیشه ی دیگران غافل میشویم.
نظر
-
دوستان گلم این فقط تحلیل خودم هست همه شما هم می دونید که بنده قنقش دارم و قصد تعریف از سهم خودم رو ندارم و واقعیت رو فقط میگم از دست من ناراحت نشید.
به نظر من قیمت قندی ها در حال حاضر باید چنین باشید و به ترتیب ارزندگی سهم ها میرم جلو:
1-قند اصفهان:2500 تومان البته قند اصفهان از تمام توان خود استفاده نمیکنه اگر به قول باگات عزیز مدیر های قنقش تو قند اصفهان بودن الان باید سود اصفهان بالای 1000 باشه.
2-قنقش: 2300 تومان به خاطر سود انباشته 220 تومانی که چند وقت دیگه از سود انباشته افزایش سرمایه میده شاید تا آخر سال هم سود خودشو به 400 برسونه به نظرم میان مدتی و شرکت در افزایش سرمایه مناسب باشه.
3-قند لرستان 1450 تومان
4-قهکمت:1100تومان
5-قشیرین:750 تومان
6-قند مرودشت:750 تومان
7-قپیرا:810 تومان
8-قشهد:620 تومان
9-قشکر:520 تومان
10-نیشابور:380 تومان البته گویا قرار هست گزارش خفنی بده که امکان داره با یک گزارش خوب پتانسیل خود را به همین قیمت ها برسانه.
11-قثابت:290 تومان الان همه منو فحش میدن راستشو بخواین با گزارشش حال نکردم.
12-قجام :150 تومان
13-قزوین:120 تومان فکر نکنم حدود 90 تومان زیان انباشته برای یک سهم جالب باشه کار داره تا بترکونه.
قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم. همه دوستان رو از ته دل دوست دارم.
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postرویش جان و رضای عزیز مگر در اینکه فردا اول وقت قندیها صف خرید سنگین دارند شکی هست؟؟ در این مورد شکی نیست اما به 3 مورد شک دارم: 1-- بی لیاقتی مدیران بهشهر 2-دلیل علاقه عجیب بعضی اساتید به صف خرید و بالا رفتن سهام با صف خرید...3-تحلیل های پیاپی دکتر مالمیر
حجم سهم رو نده نزار رشد کنه بیا تو صف فروش عرضه کن حتی اگه خبری هم داشته باشن بی لیاقتی محضه این نوع عرضه قطعا بلوکی بهتر میتونست بفروشهبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط godfathers پست شده است View Postدوستان گلم این فقط تحلیل خودم هست همه شما هم می دونید که بنده قنقش دارم و قصد تعریف از سهم خودم رو ندارم و واقعیت رو فقط میگم از دست من ناراحت نشید.
به نظر من قیمت قندی ها در حال حاضر باید چنین باشید و به ترتیب ارزندگی سهم ها میرم جلو:
1-قند اصفهان:2500 تومان البته قند اصفهان از تمام توان خود استفاده نمیکنه اگر به قول باگات عزیز مدیر های قنقش تو قند اصفهان بودن الان باید سود اصفهان بالای 1000 باشه.
2-قنقش: 2300 تومان به خاطر سود انباشته 220 تومانی که چند وقت دیگه از سود انباشته افزایش سرمایه میده شاید تا آخر سال هم سود خودشو به 400 برسونه به نظرم میان مدتی و شرکت در افزایش سرمایه مناسب باشه.
3-قند لرستان 1450 تومان
10-نیشابور:380 تومان البته گویا قرار هست گزارش خفنی بده که امکان داره با یک گزارش خوب پتانسیل خود را به همین قیمت ها برسانه.
13-قزوین:120 تومان فکر نکنم حدود 90 تومان زیان انباشته برای یک سهم جالب باشه کار داره تا بترکونه.
شاید هم قند اصفهان اینقدر نیارزه///
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postرویش جان دوستان مستقیم و غیر مستقیم کم لطفی میکنند به جان آریا<بچه خواهرم> که میخوام با یه لحظه غمش دنیا نباشه از سود دوستان خیلی لذت میبرم البته نمیگم بیشتر از سود حودم چون اصلا اینجور نیست...مدیران بهشهر یه صحبتی بود با رضا که خب نظر ایشون بی لیاقتیه که قطعا دلایل خودشون رو دارن..دقیقا مشکل من هم با همونیه که میگید منطق اقتصادی...ببینید من الآن تو این بازار سهمایی رو میشناسم که بعضا به دوستان هم گفتم...سودشون تا سال بعد میتونه راحت 2-3 برابر هم بشه...یعنی قطعیه نه اینکه با اما و اگر همراه باشه...حتی اگه به عقب برگردید و بعضی تاپیک ها رو بخونید نمونش موجوده که الآن اون هم در این تاپیک بگم شاید زیاد شکیل نباشه اما یه مثال ساده...یه زمانی قیمت معادن منگنز بود حوالیه 550 و من میدونستم سودش تا 200 تومان قابلیت افزایش داره...جالبه که دوست تیکه اندازمون رضا خان کسی بودند که تلفنی در مورد سود 200 تومانی منگنز البته برای سال 91 برایشان گفتم که ایشون بسیار هم تعجب کردند و به همین دلیل وارد این سهم نشدند...بگذریم...من با اینکه این سود رو میدونستم خودم 5 هزارتا 5 هزارتا و 2 هزار تا رو 0 یا منفی و در نهایت رو مثبت میذاشتم واسه خرید...آخر سر هم تعدادی که میخواستم نصیبم نشد..اما هیچ وقت نیومدم 200 هزارتا بدارم تو صف خرید یا روزی که منفی جمع میشد واسه فردا اول وقت بذارم مثبت 4...به نظرم این رفتارها اشتباهه...اصلا برعکس من تعجبم از بهشهری ها که نیست هیچ از خریداران است که خیلی راحت میتونستن 8 در صد پایین تر بردارن...من به اینکه چرا اینقدر گذاشتن سهامداران حقیقی که خیلیاشون ثابت کردن به 4 تا 6 % سود راضی هستند با این حجم وارد شوند..چرا حرکت را جور دیگه انجام ندادند...چرا اگر اینقدر به سمشون و بنیادیش مطمئن هستند هر روز مصاحبه میکنند آخه چه کاریه شما که اینقدر اطمینان داری مصاحبه نکن بذار سهم حرکتشو بکنه و به قول شما به سود آوریه رویایی و بسیار بیشتر از سال های گذشته برسه آنموقع دیگه نه نیاز به مصاحبه هست نه اردر چینیه شما...یک بار زمانی که اومدم در مورد اصلاح نوشتم دقیقا اشاره کردم مشکلم با کدام سهماست....به عنوان مثال عرض میکنم من خودم اگه قلرست 10-12% پایین بیاید یا قصفها...یا قنقش...یا قشهد...قپیرا..قهکمت...و قیمت دلار صعودی باشد قطعا خرید خواهم داشت...چون تواناییه لازم را دارند...اما مثلا قجام در آرمانی ترین شرایط هم بیش از 30 -40 تومان سود نمیسازد باز هم میگویم آرمانی ترین شرایط و در همین شرایط قند شیرین نمیتواند بیش از 40 تومان بسازد ببینید که این تعدیلا قراره تا 6-5 بعد اعلام بشه یعنی به سهم از الآن برای 6 ماهه دیگه p/e 10 داده ایم..که معلوم نیست حتما این شرایط آرمانی پیش بیاید..این خیلی نا بخردانه است که یکی در بیاد بگه یعنی شما میگی تعدیل مثبت ندارن چرا قطعا دارن...به سادگی سهم های بنیادی این گروه تا 100-120% هم تعدیل میدهند اما مگه قراره p/e چند بگیرن...8 خوبه یا 9....من سود سال جاری قپیرا رو حدود 160 تومان...قلرست رو حدود 450 تومان...قنقش رو حدود 300 تومان..میدونم اما به نظرم این حرکت صعودی را باید آرام تر انجام میدادند.......و اینکه الآن در مرحله تغییر و دگرگونی بنیادی هستیم و بعد از این زمان دیگر دگرگونی نخواهیم داشت و عادی خواهد شد...بنده دیگه در مورد این گروه چیزی نمیگویم و امیدوارم دوستان سود خوبی ببرند اما خیلی احمقانه است که کسی حتی یک لحظه حتی در عالم شوخی به این فکر کند ما از سود دیگران ناراحت میشویم ما فقط از سود حقوقی ها به ازا ضرر حقیقی ها ناراحت میشویم که آرزو میکنم این حالت پیش نیاید...ضمنا دوستان اگه خواستن تیکه بندازن همین پست رو نقل قول کنن تا بیشتر بررسی کنیم نه مثل حاج خانوما در گوش همسایه بگن حرفشونم رک بزنن نه تو هر جملشون 4 تا دست انداز...بالاخره اینجا همه مردیم.....ببخشید که وقتتان را گرفتم در پناه حق....
**** راستی یادم رفت برد تیراختور رو تبریک بگم به آذری ها و استقلالی ها...
اصلا اینطور صبحبت کردن رو از شما انتظار نداشتم من تیکه ای ننداختم و فقط تراغشات ذهن مشوش خودم رو تسلیم کردم نیازی به جبهه گیری و اصطلاحاتی همچون دوست تیکه اندازمون نبود . بی لیاقتی مدیران بهشهر اگر انقدر باعث تشویش خاطر دوستان شده بنده حرفم را پس میگیرم تا صلح برقرار شودآخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/12/02, 21:54.به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
سلام
با توجه به جمع اوری مناسبی که روز چهارشنبه در سهام شرکتهای قندی انجام شد و همون طور که مصطفی جان هم اشاره کردند فردا لیدر بازار همین قندیها خواهد بود
راستی پیروزی تیراختور رو هم به تبریزی ها ، زنجانی ها، اردبیلی ها ، ارومیه ای ها ، و .... به همه ی اذری زبان های عزیز در سرتاسر ایران تبریک میگم
حتی به ترکیه ای و اذربایجانی ها :dآخرین ویرایش توسط حامد24؛ 2011/12/02, 23:05.یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postسلام
با توجه به جمع اوری مناسبی که روز چهارشنبه در سهام شرکتهای قندی انجام شد و همون طور که مصطفی جان هم اشاره کردند فردا لیدر بازار همین قندیها خواهد بود
راستی پیروزی تیراختور رو هم به تبریزی ها ، زنجانی ها، اردبیلی ها ، ارومیه ای ها ، و .... به همه ی اذری زبان های عزیز در سرتاسر ایران تبریک میگم
حتی به ترکیه ای و اذربایجانی ها :d
just tiraxtoooooooooooooooorبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
با توجه به سوالاتی که برخی دوستان ازم داشتن اینجا یه بار دیگه عنوان کنم که هر مطلبی که از سوی من زده میشه نظر شخصیه و یا جنبه اطلاع رسانی داره و هیچ پیشنهادی برای خرید یا فروش نیست.
سلامت و پرسود باشیددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
-
با اخباری که از قنیشا در مورد فروش زمین رسید برهمگان ثابت شد که مدیران بهشهر چیزی میدونستن که ما نمیدونستیم و سهمشون رو چقدر خوب و چقدر عاقلانه به فروش رسوندند. من حرفم رو پس میگرم مدیران بی لیاقت نیستن خیلی هم زیرکن که همه سهم رو منفی کامل با کدهای شخصیشون لابد کد به کد کردن =)) افرین احسن فقط یکم دیر دست به کار شدنبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
در اصل توسط Godfathers پست شده است View Postدوستان گلم این فقط تحلیل خودم هست همه شما هم می دونید که بنده قنقش دارم و قصد تعریف از سهم خودم رو ندارم و واقعیت رو فقط میگم از دست من ناراحت نشید.
3-قند لرستان 1450 تومان
ولی وقتی گفتید قشرین با سود ....750
و قلرست با سود بالای 400 برای 91 نزدیک 1450
انصافا یکمی نا امید شدم
نظر
نظر