کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بر دوستان عزیز متاسفانه به دلیل بیماری بازار امروز و پست های دوستان رو به کل از دست دادم....
یک نفر مرا قانع کند که قند شیرین 400 تومان می ارزد همین....
چند ماه پیش تو یجایی خوندم که بعلت گران شدن بازار جهانی شکر . مقادیر قابل توجهی قند و شکر توسط دلالها از استانهای شرقی کشور به افغانستان صادر شد البته با قیمت مفت! ( شکر 850 تومان و قند 1000 تومان ).
شاید قشرین با توجه به موقعیت جغرافیایی حرفی برای صادرات به افغانستان داشته باشه.
راستی یادم رفت جویای احوالتان بشم. امیدوارم که کسالت رفع شده باشد.
باسلام به نظرشما تاکجا میخوان این قندیها بالا برند من خودم سه چهارماه پیش قنیشا 127تومن خریدم ولی رو400فروختم اصلا تصوراین قیمتا برام سخته واقعا یکی بگه این قیمتاواقعا ارزش خرید داره یانه ؟ اصلاکسی تحلیلی ازروندسوداوری اینا داره ؟اگه ارائه کنه ممنون میشم
باسلام به نظرشما تاکجا میخوان این قندیها بالا برند من خودم سه چهارماه پیش قنیشا 127تومن خریدم ولی رو400فروختم اصلا تصوراین قیمتا برام سخته واقعا یکی بگه این قیمتاواقعا ارزش خرید داره یانه ؟ اصلاکسی تحلیلی ازروندسوداوری اینا داره ؟اگه ارائه کنه ممنون میشم
چند هفته پیش که قنیشا در حال استراحت بود بعضی از دوستان از استراحت طولانی و نزول شدید حتی تا قیمتهای 330 حرف می زدن و بعضی مانند بنده هم تاکید بر عدم رخداد چنین اتفاقی داشتیم چون بازی سهامدار عمده و آینده نزدیک پیشروی این سهام نشان از چیزهای دیگه ای داره ، بالاخره این گروه رشد مجددشون رو شروع کردن و خیلی ها نتونستن در اهداف قیمتی مد نظرشون وارد بشن و طبق معمول ورود به این گروه در صف های خرید و به سختی ممکن می شد ولی باید باز هم بازی سهامدار عمده رو در نظر داشته باشیم عرضه و تقاضاهای قنیشا به عنوان لیدر واقعی فاز رشدی فعلی قندی ها نوک پیکان این گروه رو نشون میده ، رشد خوب در چند وقت اخیر و نزدیک شدن به قیمتی که بازار از اون زیاد می گفت نشون میده که این گروه باید در ادامه پروسه رشدیشون استراحتی هم داشته باشن ولی باید تجربه دفعه قبل رو نیز در یاد داشته باشیم و در فاز های رشدی بعدی هم در لیست سهام داران باشیم ;) نه در لیست صف نشینان :((. در هفته پیش رو بیشتر دقت کنید و ..... ((((( دوستان مواظب عرضه بعدی نور همدانیان باشید :-/ )))))
همون طوری که انتظار داشتیم گروه قندی شروع به استراحت کرد ولی یادمون نره که موقع شروع رشدش چه جوری پیش میره شاید از هفته آینده با خریدهای کم حجم پله ای بشه از حرکت صعودی بعدیش هم بهره مند شد ، دوستان برای قنیشا اصلاح در حد سایر قندی ها رو متصور نیستم .
جهانی شکر هم امروز مثبت شد
اکثر قندیها که میره مجمع با جهش بازمیشن مثل قشهد و قپیرا حالا باید دید چهارشنبه که قثابت میبنده بعد از مجمع چطور باز میشه:-?
البته همه چیز بستگی به جو روز بازگشایی نماد دارد
شاخص در موج 3 از 3 هست
ديروز مقاومت ايجاد شده توسط کانال مشکي و آبي که مقاومت مهمي بوده با بازگشايي قپيرا شکسته شد.
باید به این نکته توجه بشه که بعضی سهام گروه در موج اصلاحی هستند (اصلاح به سمت بالا ) و تمام سهام الزاما با شاخص در یک فاز قرار ندارند.
نظر