اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

    #316
    پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

    گزارش «دنیای‌اقتصاد» از آمار جدید ساختمانی؛ شیب منفی آپارتمان‌سازی در پایتخت 20ماهه شد
    آوار رکود مسکن بر ساخت‌ و ساز

    کاهش 43 درصدی پروانه‌های ساختمانی در تهران طی نیمه اول 94

    دنیای اقتصاد: حفظ شیب منفی «تیراژ واحد مسکونی» در پروانه‌های ساختمانی شهر تهران، رکود ساخت مسکن را در نیمه اول امسال وارد بیستمین ماه متوالی خود کرد. طی 5 ماه اول امسال ساخت‌و‌ساز مسکونی با تاثیرپذیری تصاعدی از افت 19 درصدی معاملات خرید مسکن، 43 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافت و معدل ماهانه آپارتمان‌سازی در پایتخت به 6 هزار و 500 واحد رسید. حداقل تیراژ عرضه مسکن در تهران در شرایط طبیعی باید 10 هزار واحد باشد و در حال حاضر یک محرک غیرمستقیم می‌تواند شرایط را عوض کند.


    گروه مسکن، فرید قدیری: آوار «رکود» معاملاتی بازار مسکن بر فعالیت‌های ساختمانی بسازوبفروش‌ها، برای بیستمین ماه متوالی مانع از افزایش «تیراژ» ساخت‌وساز مسکونی در شهر تهران شد.

    گزارش «دنیای‌اقتصاد» از آخرین اطلاعات پالایش شده مربوط به حجم صدور پروانه‌های ساختمانی حاکی است: در تهران روند «کاهش» تعداد واحدهای مسکونی در ساخت‌وسازهای جدید که از دی ماه سال 92 -در پی شروع رکود معاملات مسکن از تابستان همان سال- آغاز شده بود، به‌صورت مداوم و بدون حتی یک ماه وقفه، تا پایان مرداد 94 ادامه داشته و تیراژ آپارتمان‌های در حال ساخت هر ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل، حداقل 29 درصد افت کرده است. در 5 ماه اول امسال، در مجموع برای ساخت 32 هزار و 697 واحد مسکونی در مناطق 22گانه تهران پروانه صادر شد که این میزان ساخت‌وساز 43 درصد نسبت به عملکرد بسازوبفروش‌ها در 5ماه اول پارسال، کاهش از خود نشان می‌دهد. در حال حاضر معدل «ماهانه» احداث آپارتمان در پایتخت از 8200 واحد مسکونی در سال 93 به 6500 واحد در سال 94 نزول کرده است.


    با این حال، مقایسه وضع موجود با دو سال گذشته، تا حدود خیلی ناچیز، از کم‌شدن شیب نزول ساخت‌وساز حکایت دارد؛ در سال 93 که رکود ساختمانی به اوج خود رسید، معدل ماهانه ساخت مسکن در تهران 59 درصد نسبت به سال 92 کاهش پیدا کرد که به این ترتیب، میزان افت در سال جاری 16 واحد درصد کمتر شده است و از این منظر، می‌تواند نزدیکی بازار به نقطه پایان رکود ساخت‌وساز را علامت دهد. در سال 92، هر ماه به‌طور میانگین 19 هزار و 900 واحد مسکونی در تهران ساخته شد. در شهر تهران برای برقراری تعادل بین میزان عرضه و حجم تقاضای مسکن در شرایط طبیعی معاملات، نیاز است در هر ماه حداقل 10 هزار واحد مسکونی جدید احداث شود.


    این میزان نیاز به ساخت، صرفا به معنای همین حجم تقاضا برای خرید واحدهای نوساز نیست بلکه نرخ «تخریب» ساختمان‌هایی که واحدهای جدید روی زمین آنها احداث می‌شود، تعیین‌کننده حداقل عرضه مسکن است. 30 تا 40 درصد واحدهای جدید، معمولا جایگزین تخریب‌شده‌ها می‌شود و عملا جزو عرضه خالص به حساب نمی‌آید. هرچند در حال حاضر رکود معاملاتی در بازار مسکن حاکم است و ماهانه به‌طور متوسط 7هزار آپارتمان در تهران فروخته می‌شود اما در یکی، دو سال آینده که دوره رونق آغاز می‌شود، احتمال دارد میزان معاملات خرید مسکن همانند رونق سال 91، به 15 هزار واحد در ماه برسد که در این صورت با توجه به سهم 50درصدی واحدهای نوساز از کل معاملات مسکن، باید موجودی بازار ملک به اندازه کافی باشد تا کمبود به جهش قیمت مسکن منجر نشود. طی نیمه اول امسال، رکود خرید و فروش آپارتمان با شدت چند برابری، باعث رکود فعالیت‌های ساختمانی شد.


    در این مدت، حجم معاملات مسکن در تهران 19 درصد نسبت به نیمه اول پارسال کاهش یافت اما میزان افت ساخت و ساز، نرخ منفی 43درصد را ثبت کرد. بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» درباره عوامل پایدارکننده رکود ساختمانی در نیمه اول امسال در بازار مسکن شهر تهران حاکی است:‌ از یکسو افزایش نرخ عوارض شهرداری شامل هزینه‌های صدور پروانه و مجوز تراکم در ابتدای امسال و از سوی دیگر سهم بالای واحدهای نوساز از رکود معاملاتی – بیشترین کاهش حجم فروش آپارتمان طی ماه‌های اخیر مربوط به واحدهای تازه‌ساز تا حداکثر 5 سال ساخت بوده است- باعث شده روند نزولی ساخت‌وساز، دو ساله شود. در حال حاضر فقط یک محرک غیرمستقیم می‌تواند زودتر و بهتر از سایر محرک‌های مستقیم، سرمایه‌گذاران ساختمانی را وارد بازار کند و تیراژ صدور پروانه را به سطح حداقلی (10هزار واحدمسکونی در ماه) برساند. این محرک، همان وام 70 میلیون تومانی بدون سپرده خرید مسکن است که دو هفته پیش در شورای پول و اعتبار به تصویب رسید و باید ظرف روزهای آینده توسط بانک مسکن به متقاضیان پرداخت شود.


    این تسهیلات چون که نیاز به صرف زمان برای موعد پرداخت ندارد، بلافاصله باعث افزایش قدرت مالی متقاضیان مصرفی مسکن می‌شود و پیامد کوتاه‌مدت آن، به فروش واحدهای نوساز انباشت شده در بازار و در نتیجه حرکت چرخه ساخت و ساز و فروش واحد برای بسازوبفروش‌ها خواهد شد. وام 70 میلیون تومانی، تقاضای سرمایه‌ای خرید مسکن را نمی‌تواند در وضع موجود تحریک کند چرا که سود واقعی این تسهیلات بالای 20 درصد است و به‌خاطر چشم‌انداز بازدهی سرمایه‌گذاری در بازار ملک، هزینه دریافت آن از محل افزایش قیمت مسکن جبران نمی‌شود بنابراین، پیش‌بینی می‌شود عمده خریداران واحدمسکونی در ماه‌های آتی متقاضیان مصرفی باشند و به همین خاطر، قیمت مسکن کماکان در ثبات خواهد بود. در این میان، دو نوع وام ساخت مسکن به ترتیب شامل وام 50 میلیون تومانی نوسازی بافت فرسوده و وام 90 میلیون تومانی بانک مسکن، می‌تواند ساخت و ساز را به فاز رونق هدایت کند اما از آنجا که ریشه رکود ساختمانی موجود به فروش نرفتن واحدهای از قبل ساخته شده برمی‌گردد، ابتدا باید تکلیف قدرت خرید مسکن روشن شود.


    با این حال، عملکرد پرداخت وام 50 میلیون تومانی در نیمه اول امسال، کاملا ناکارآمد بوده است به‌طوری‌که از ظرفیت 150 هزار فقره‌ای این تسهیلات که قرار بود ظرف 6 ماه به سازنده‌های کل کشور پرداخت شود، فقط 10هزار فقره تسهیلات از سوی بانک‌ها ارائه شده است که این میزان تسهیلات ناچیز و سهم تهران از آن، خوراک قابل اتکایی برای بسازوبفروش‌ها به حساب نمی‌آید.

    برآوردها از دو گزارش رسمی به ترتیب درباره تعداد واحدهای مسکونی تازه‌ساز روانه شده به بازار ملک و حجم معاملات خرید مسکن در تهران نشان می‌دهد: در حال حاضر حدود 106 هزار آپارتمان تازه‌ساز و نوساز مربوط به سال قبل و نیمه اول امسال، در نوبت فروش قرار دارد که این میزان واحدمسکونی، چون به حبس منابع مالی و سرمایه در گردش بسازوبفروش‌ها منجر شده، نقدینگی مورد نیاز ساخت و سازهای جدید را از سازنده‌ها سلب کرده است. این میزان واحد مسکونی نوساز فروش نرفته، حداقل موجودی انبار بازار مسکن شهر تهران به حساب می‌آید؛ چرا که واحدهای نوساز فروش نرفته مربوط به سال‌های قبل، در آن لحاظ نشده است. به این ترتیب، در حال حاضر معادل یک سال کارنامه ساخت‌وساز در بازار مسکن تهران واحد نوساز آماده فروش وجود دارد که تا زمانی که خریداران امکان خرید آنها را نداشته باشند، امکان عرضه بیشتر در سمت سازنده‌ها وجود نخواهد داشت.


    Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz3qmu2BVSB

    نظر

    • zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

      #317
      پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

      معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه حباب قیمتی مسکن خالی شده است ،این کاهش قیمت را در دهه‌های اخیر بی‌سابقه دانشت و پیش بینی کرد، رونق مسکن از سال آینده قطعاً آغاز شود.

      نظر

      • ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

        #318
        پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

        نامه‌‌نگاری بانک مسکن با بانک مرکزی؛
        بخشنامه وام ۶۰ میلیونی خرید مسکن برگشت خورد


        بانک مسکن در نامه‌ای به بانک مرکزی خواستار شفاف‌سازی برخی ابهامات و مسائل مربوط به نحوه پرداخت وام ۶۰ میلیون تومانی خرید مسکن شد.
        به گزارش خبرنگار مهر، با وجود گذشت یک هفته از ابلاغیه بانک مرکزی به بانک مسکن، هنوز خبری از پرداخت وام ۶۰ میلیون تومانی خرید مسکن نیست.
        در این میان، اکبر کمیجانی قائم مقام بانک مرکزی گفته است: «مصوبه اخیر شورای پول و اعتبار از سوی بانک مرکزی اواخر هفته گذشته اعلام شده و ابلاغیه آن باید به شعب صادر شود.»
        خبرنگار مهر برای بررسی بیشتر این موضوع و چگونگی نحوه پرداخت وام ۶۰ میلیون تومانی خرید مسکن به تعدادی از شعب بانک مسکن در تهران مراجعه کرد و مشخص شد که هیچ ابلاغیه و دستورالعملی در این زمینه به شعب این بانک ابلاغ نشده است.
        در ادامه دلیل عدم اجرای بخشنامه پرداخت وام خرید مسکن ۶۰ میلیون تومانی را از یکی از مسئولان بانک مسکن جویا شدیم که وی در پاسخ گفت: این بانک ملاحظاتی در پرداخت و نحوه ارائه وام ۶۰ میلیون تومانی دارد، بنابراین برای مشخص شدن دقیق وضعیت و چگونگی تخصیص وام بانک مسکن نامه ای به بانک مرکزی ارسال و سئوالات و ابهامات خود را در این زمینه مطرح کرد.
        اکبر ایزدی افزود: بانک مسکن به محض دریافت پاسخ ابهامات، دستورالعمل را به سرعت و در زمان کوتاهی تدوین و به شعب ابلاغ خواهد کرد.
        این مقام مسئول تصریح کرد: مصوبه شورای پول و اعتبار، کلیات را مطرح می کند اما ابهاماتی در زمینه ضرایب، سود، زمان آغاز طرح، مشمولان و غیره وجود دارد که بانک مرکزی لازم است که به آنها پاسخ دهد.
        پیش از این، یک مقام مسئول در وزارت راه وشهرسازی از ۶۰ میلیون تومان شدن وام خرید مسکن ۳۵ میلیون تومانی با تصمیم شورای پول و اعتبار خبر داده و گفته بود: مصوبات اخیرا این شورا در بلندمدت بر بازار مسکن اثر می‌گذارد.
        علی چگنی در گفتگو با مهر گفته بود: سقف فردی تسهیلات خرید و ساخت مسکن از محل صندوق پس‌انداز یکم و تسهیلات عادی بانک‌ها در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت به تمام مراکز استان‌ها (به جز تهران) تسری یافت.
        وی افزوده بود: همچنین با افزایش سقف فردی تسهیلات ساخت و خرید مسکن از محل حساب سپرده سرمایه‌گذاری ممتاز مسکن در سقف‌های ۶۰۰، ۵۰۰ و ۴۰۰ میلیون ریال به ترتیب در شهر «تهران»، «مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت» و «سایر مناطق شهری» موافقت به عمل آمد.
        چگنی با اشاره به مصوبه دوم شورای پول و اعتبار، اظهار داشته بود: مصوبه دوم مربوط به حساب ممتاز بانک مسکن است که این حساب در گذشته وام ۳۵ میلیون تومانی خرید و ساخت و ۱۰ میلیون تومانی جعاله در اختیار متقاضیان می‌گذاشت که الان این وام به رقم ۶۰ میلیون تومان برای تهران، ۵۰ میلیون تومان برای مراکز استان‌ها و ۴۰ میلیون تومان برای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر افزایش یافته است.
        مديركل دفتر برنامه ريزي و اقتصاد مسكن با بیان اینکه این وام از طریق سپرده گذاری و خرید اوراق در فرابورس در دسترس متقاضیان قرار دارد، افزوده بود: متقاضیانی که قصد خرید واحد مسکونی دارند، می توانند از طریق فرابورس اقدام به خرید اوراق کرده و این وام را تهیه کنند، همچنین با سپرده گذاری مدت دار هم امکان دریافت این وام وجود دارد.
        چگنی با تاکید بر اینکه مصوبه دیگری که به طور مستقیم بر بازار مسکن اثر گذار باشد، در تصمیمات جلسه اخیر شورای پول و اعتبار نیست، گفت: کاهش سپرده قانونی بانک‌ها نزد بانک مرکزی از جمله مواردی است که به‌صورت غیرمستقیم در بازار مسکن تاثیر دارد، چرا که قدرت وام‌دهی بانک‌ها را افزایش می دهد و می تواند افزایش تسهیلات در بخش مسکن را به دنبال داشته باشد.
        وی با اشاره به اینکه در مصوبات اخیر شورای پول و اعتبار موضوع کاهش سود بانکی مطرح نشده است، ادامه داده بود: کاهش سود سپرده و تسهیلات از مواردی است که در مورد آن پیشنهاداتی مطرح شده اما هنوز مصوبه ای در این خصوص به تصویب نرسیده است.

        مدير كل دفتر برنامه ريزي و اقتصاد مسكن در پاسخ به این پرسش که آیا این مصوبات تاثیری برای خروج از رکود مسکن دارد؟ افزوده بود: این مصوبات در بلندمدت خوب است و به سمت هدف وزارت راه و شهرسازی که افزایش توان خریداران است، می رود اما در کوتاه مدت تاثیر چندانی ندارد.
        چگنی در خصوص اینکه آیا افزایش سقف تسهیلات صندوق ممتاز تاثیری بر نرخ اوراق می گذارد یا نه؟ گفته بود: این موضوع بستگی به تقاضا دارد، چراکه اگر تقاضا افزایش پیدا کند، ممکن است قیمت اوراق هم بالا برود.
        وی درباره بسته خروج از رکود مسکن که از سوی وزارت راه وشهرسازی به دولت پیشنهاد شده است، اظهار داشته بود: در این بسته موارد مختلفی دیده شده از جمله اینکه وام جعاله از ۱۰ به ۲۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند، همچنین سقف تسهیلات صندوق پس انداز از ۸۰ به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یابد.

        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

          #319
          پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

          بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران مشخص شد
          افزایش ۴.۵ درصدی میانگین قیمت فروش ساختمان مسکونی در تابستان

          متوسط قیمت فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی در تابستان 1394 حکایت از افزایش ۴.۵ درصدی دارد.

          به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از مرکز آمار ایران، متوسط قیمت فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی در تابستان 1394 از سوی روابط عمومی این مرکز اعلام شد.

          افزایش 5/4 درصدی متوسط قیمت فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی، افزایش 6/6 درصدی متوسط قیمت فروش یک مترمربع زیربنای مسکونی و افزایش 7/11 درصدی متوسط مبلغ اجاره به‌علاوه سه‌درصد ودیعه پرداختی برای یک مترمربع زیربنای مسکونی در تابستان 94 نسبت به تابستان 93 بوده است.

          متوسط قیمت فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران 43948 هزار ریال بوده است که نسبت به فصل قبل 3/0 درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 5/4 درصد افزایش داشته است، همچنین تعداد معاملات فروش زمین یا زمین ساختمان‌های مسکونی کلنگی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران نسبت به فصل قبل 3/1 درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 1/40 درصد، کاهش داشته است.

          حداقل، حداکثر و متوسط قیمت فروش یک مترمربع زمین یا زمین ساختمان مسکونی کلنگی و درصد تغییرات آن در شهر تهران: تابستان 1394

          متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران 40318 هزار ریال بوده است که نسبت به فصل قبل 4/0 درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 6/6 درصد افزایش داشته است، همچنین تعداد معاملات فروش هر مترمربع زیربنای مسکونی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران نسبت به فصل قبل 2/1 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 7/20 درصد، کاهش داشته است.

          متوسط مبلغ اجاره ماهانه به‌علاوه سه درصد ودیعه پرداختی برای اجاره یک مترمربع زیربنای مسکونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات در شهر تهران 204838 ریال بوده است که نسبت به فصل قبل 5/5 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 7/11 درصد، افزایش داشته است، همچنین تعداد معاملات اجاره زیربنای مسکونی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملکی در شهر تهران نسبت به فصل قبل 7/20 درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 0/16 درصد، کاهش داشته است.

          در ضمن، نتایج‌ تفصیلی در این زمینه بزودی در وبگاه مرکز آمار ایران به آدرس www.amar.org.ir قرار خواهدگرفت.

          نظر

          • ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

            #320
            پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران


            ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۴/۸/۲۶
            رئیس اتحادیه مشاوران املاک خبر داد: 1394/8/26 16.25
            برنامه ویژه انبوه‌ سازان تهرانی برای فروش ۴۰۰مجتمع/ مسکن تا پایان سال ثابت است


            رئیس اتحادیه مشاوران املاک با اعلام ثابت بودن قیمت مسکن تا پایان سال از فروش املاک با تسهیلات ویژه و به‌کارگیری مکانیسم تهاتر خبر داد وگفت:انبوه‌ سازان تهرانی ۴۰۰ مجتمع مسکونی را ویژه می فروشند.

            به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، حسام عقبایی درجریان نشست خبری سومین نمایشگاه بین المللی املاک و مستغلات گفت: یکی از عوامل ناپایداری اقتصادی، عدم گردش مالی در کشور است و عمده تولیدکنندگان ساختمان در فروش، به دلیل نبود مشتری یا بودن مشتری که توانایی ندارد دچار رکود شده اند. از این رو تسهیلات ویژه‌ای را در دو بخش در نظر گرفته‌ایم.
            وی ادامه داد: یک نوع تسهیلات توسط سازندگان در اختیار خریداران قرار می‌گیرد و نوع دیگر آن بعد از نهایی شدن رایزنی با بانک‌ها مشخص خواهد شد.
            این مقام مسئول در واکنش به اظهارات اخیر وزیر راه مبنی بر عدم گرانی مسکن ، به وضعیت خاص اقتصاد ایران و عوامل سیاسی داخلی و منطقه‌ای اشاره کرد و توضیح داد: به دلیل نبود شرایط با ثبات ، پیش بینی آینده بازار مسکن در سال 95 و 96 سخت بوده و باید منتظر تثبیت اوضاع سیاسی کشور پس از انتخابات مجلس بود.
            عقبایی درمورد اعطای تسهیلات خرید خودرو هم گفت: در ارائه تسهیلات بانکی باید سیاست‌های پولی و بانکی را کنترل دقیق‌تری کنیم تا روی ریل اصلی یعنی اولویت دادن به صنایع مادر مانند مسکن باشد.بنابراین اگر وام خودرو به مسکن اختصاص می‌یافت شاهد رونق این بخش بودیم و با یک تیر چند نشان زده می شد.
            وی ادامه داد: اگر دولت به حال مسکن کاری نکند اقتصاد این حوزه ورشکسته و به اضمحلال اقتصاد کشور منجر خواهد شد. از این رو بعید می‌دانم دوستان اجازه تداوم رکود را تا سال آینده بدهند. این درحالی است که پیش‌بینی می‌کردیم در 6 ماهه دوم سال شاهد رونق بیشتر در بازار مسکن باشیم اما مهرماه در تهران و کشور شاهد کاهش حجم معاملات بودیم.
            عقبایی افزود: بنابراین پیش بینی می شود در نیمه سال دوم 94 با همین آرامش کنونی پاییز و زمستان مواجه شده و شاهد افزایش قیمت‌ها نباشیم. ولی با توجه به این‌که ارائه تسهیلات توسط بانک‌ها نتوانسته در بازار مسکن موثر باشد به مردم توصیه می‌کنیم در این آرامش سرمایه‌گذاری‌ کنند.
            وی گفت: انبوه سازان تهرانی اعلام آمادگی کرده اند تا 400 مجتمع مسکونی را با تخفیف و به صورت اقساطی فروش ویژه کنند.
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

            نظر

            • ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

              #321
              پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

              مسکن از خواب زمستانی بیدار می‌شود؟





              جمعه ۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۰۳:۰۱




              بر سر این مساله که بخش مسکن یک زمستان دیگر هم در خواب خواهد بود اختلاف نظر چندانی وجود ندارد، اما برخی بهار 95 و برخی دیگر سال 97 را زمان بیدار شدن پیشران اقتصاد ایران از خواب زمستانی می‌دانند.

              به گزارش ایسنا، در حالی که رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران می‌گوید سال 1395 سال رونق مسکن خواهد بود، مشاور وزیر راه و شهرسازی معتقد است تا دو سه سال آینده نباید منتظر افزایش قیمت مسکن باشیم.

              حسین عبده تبریزی مشاور وزیر راه و شهرسازی در مدیریت و تامین مالی با بیان این‌که هم‌اکنون 20 میلیارد دلار خانه خالی در ایران داریم هم‌چنین گفت: 27 میلیارد دلار در 10 سال اخیر واحد مسکونی تخریب شد، لذا منتظران بیخودی در انتظار افزایش قیمت مسکن نباشند.
              اما حسام عقبایی رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران در واکنش به صحبت عبده تبریزی گفت: به اعتقاد من در سال 1395 شاهد رونق بازار مسکن خواهیم بود؛ هرچند عوامل منطقه‌ای و داخلی در وضعیت اقتصادی کشور تاثیر‌گذار است و نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی در خصوص آینده مسکن داشت.
              البته عبده تبریزی با استناد به حجم 20 میلیارد دلار نقدینگی بلوکه شده ناشی از ساخت خانه‌های خالی می‌گوید که دولت در بخش مسکن نباید کار بیخودی انجام دهد. اما عقبایی هشدار می‌دهد: اگر دولت نخواهد نسبت به رونق مسکن کاری کند، اقتصاد مسکن به ورشکستگی می‌رود و این یعنی اضمحلال بخش مسکن و رکود. بیرون‌ آمدن از شرایط رکود نیز حداقل چهار سال زمان می‌برد.

              از زمانی که در اواخر سال 1391 سازندگان بدون اطلاع از تعداد قابل توجه 400 هزار خانه خالی شهر تهران اقدام به ساخت خانه‌های لوکس و متوسط قیمت کردند 2.5 سال می‌گذرد. در آن شرایط مسکن بدون متقاضی ماند و بخش ساخت و ساز دچار چالش عدم نقدینگی شد. از سوی دیگر به دلیل افزایش پایه پولی کشور و کاهش قدرت خرید خانوارها متقاضی بخش مسکن به شدت افت کرد تا این بخش به کما برود.
              به دنبال این اتفاق، اقتصاد کلان نیز به رکود برخورد؛ چرا که ارتباط بخش مسکن به عنوان بخش پیشرو که نبض 70 درصد اشتغال کشور را در دست داشت با صنایع پایین‌دستی قطع شد و چرخش مالی از جریان افتاد. تحریم‌های ظالمانه و عدم صادرات از یک سو و رکود مسکن از سوی دیگر اندام اقتصاد ایران را نحیف کردند.
              بعد از گذشت 2.5 سال و بنا به آمار اداره برق تعداد خانه‌های خالی تهران از 400 هزار به 240 هزار واحد کاهش یافته اما این تعداد هنوز رقم قابل توجهی است که شاید مالیات بر خانه‌های خالی بتواند این تعداد را وارد بازار اجاره کند.
              در این شرایط بخش مسکن با سه پارادوکس اضافه ساخت، نبود تقاضا به دلیل پایین بودن قدرت خرید و مهم‌تر از همه افزایش روزافزون سد تقاضا مواجه است که وزارت راه و شهرسازی باید اقداماتی همسو برای تعادل‌بخشی به بازار مسکن انجام دهد.
              یک کارشناس اقتصاد مسکن معتقد است اگر دولت بنا داشت اقتصاد را از رکود خارج کند باید به بخش مسکن توجه می‌کرد، نه به بخش خودرو.
              سعید آگشته هم‌چنین درباره پیش‌بینی‌اش از آینده بازار مسکن گفت: حوزه مسکن تولیدی را به نام ساختمان دارد و تا زمانی که بازار رغبت و انگیزه کافی برای خرید نداشته باشد، طبیعی است که مسکن از رکود خارج نمی‌شود. در این حالت فعالان اقتصادی در حوزه تولید، در حوزه زمین و کلیه زمینه‌های عناصر ساختمانی دچار اختلال می‌شوند و این‌جاست که نظامات بانکی باید با پایین آوردن نرخ‌های سود به کمک بیایند.
              اقداماتی که وزیر راه و شهرسازی از آن به عنوان سیاست‌های اصلی وزارتخانه یاد می‌کند، نوسازی بافت‌های فرسوده، توسعه مسکن در شهرهای پیرامونی و توسعه حمل و نقل ریلی به این شهرهاست.
              عباس آخوندی هم‌چنین به ایسنا گفت: اصلی‌ترین سیاستی که من تعقیب می‌کنم تشکیل ستاد بازآفرینی شهری با حضور بخش‌هایی از جمله وزارت راه و شهرسازی ، وزارت بهداشت، سازمان میراث فرهنگی، وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، شهرداری‌ها و استانداری‌ها است.
              آخوندی تصریح کرد: بخش عمده‌ای که به ظاهر خانه دارند ولی کیفیت زندگی‌شان در وضعیت بسیار نامناسبی است هدف این ستاد هستند و این اتفاق مهمی است که مسکن مهر از آن غفلت کرد.
              با توجه به آمار، میزان تقاضای انباشته شده برای مسکن لزوما نسبت به دهه 70 و 80 افزایش ندارد، اما به دلیل کاهش 67 درصدی پروانه‌های ساختمانی مشکل مسکن می‌تواند حادتر شود. مضافا این‌که بافت‌های فرسوده هم معیارهای کیفی نداشته و نیاز به بازسازی دارند، لذا بخش مسکن نباید وضعیت بهتری که هم‌اکنون نسبت به دهه 70 دارد را از دست بدهد و به شرایط قبل برگردد. این نکته‌ای است که عبده تبریزی هم به آن اذعان دارد. لذا سیاست‌های همسوی وزارت راه و شهرسازی در قالب طرح جامع مسکن باید در ماه‌های پیش رو برای خروج مسکن از رکود فکری صورت دهد.


              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

              نظر

              • ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

                #322
                پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                آقای عبد تبریزی توانست نظر خود را تحمیل کند !!




                تاريخ انتشار: 109 تعداد بازديد: 28206 كد خبر:
                وزیر راه و شهرسازی :
                کاهش نرخ سود بانکی، اجاره بها را کاهش می دهد
                وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه وقتی مردم قدرت خرید

                نداشته باشند، ‌تقاضا به سمت اجاره می‌رود، گفت:

                سیاست ما تقویت قدرت خرید است و کاهش نرخ سود

                بانکی با افزایش قدرت خرید مردم می‌تواند بر بازار اجاره تاثیر گذار باشد.

                وزیر راهو شهرسازی گفت: با کاهش نرخ سود بانکی،‌

                قدرت خرید افزایش می‌یابد و تقاضا به سمت
                خرید خانه

                هدایت خواهد شد
                .به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار

                سرمایه ( سنا) و به نقل از ایلنا، عباس آخوندی از کاهش

                قیمت‌ها در بازار اجاره پس
                از کاهش نرخ سود بانکی خبر

                داد و اظهار کرد: ‌ هر چه نرخ سود بانکی کاهش یابد،
                قاعدتا

                قدرت خرید هم افزایش می‌یابد و تقاضا برای خرید هم

                بیشتر می‌شود
                .وی افزود: در این شرایط حتما شاهد رونق

                بازار مسکن خواهیم بود و تقاضا از سمت
                بازار اجاره به

                سمت خرید جریان پیدا می‌کند بنابراین با کاهش تقاضا برای

                اجاره،‌
                قیمت‌ها در این بازار هم کاهش می‌یابد.آخوندی با

                اشاره به اثرات کاهش نرخ سود بانکی بر بازار مسکن، ‌

                ادامه داد: از
                دیگر پیامدهای کاهش نرخ سود بانکی، ‌ انتقال

                سرمایه از بانک‌ها به سمت بازار مسکن وافزایش تولید

                مسکن خواهد بود و در این شرایط با کاهش نرخ سود

                تسهیلات، قدرت خرید هم
                افزایش پیدا کرده و از سویی

                دیگر قدرت عرضه هم بیشتر شده است و حتما شاهد

                رونق در
                این بازار خواهیم بود
                .وزیر راه و شهرسازی با بیان

                اینکه وقتی مردم قدرت خرید نداشته باشند، ‌تقاضا

                بهسمت اجاره می‌رود، گفت: سیاست ما تقویت قدرت

                خرید است و کاهش نرخ سود بانکی با
                افزایش قدرت خرید

                مردم می‌تواند بر بازار اجاره تاثیر گذار باشد
                .وی تاثیر

                کاهش نرخ سود بانکی بر بازار مسکن را مثبت دانست
                و

                گفت: نرخ سود بانکی
                چه در بخش تسهیلات و چه در بخش

                سپرده باید متناسب با نرخ تورم حرکت کند و کاهش نرخ
                آن،

                اجاره بها را کاهش و قدرت خرید مردم در بازار را افزایش می‌دهد
                .
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                نظر

                • ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

                  #323
                  پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                  مشاور وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد:
                  زندگی ۱۰ میلیون نفر در خانه‌های غیر کیفی

                  - دوشنبه ۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹

                  مشاور وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه رونق بازار مسکن را به معنای افزایش قیمت نمی‌دانیم، گفت: ۱۰ میلیون نفر در مسکن‌های غیرکیفی سکونت دارند.به گزارش خبرنگار مهر، حسین عبده تبریزی در پانزدهمین همایش سیاست‌های توسعه مسکن در ایران گفت: امروز شاهد فشار ساخت و ساز مسکن که در سالیان گذشته بود، نیستیم اما در حوزه‌های دیگر می‌بینیم که با تغییر ساختار ایجاد شده و تمرکزی که در سالیان گذشته در این بخش وجود داشت، نیاز به ساخت و ساز جدید وجود ندارد.مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور مدیریت و تامین مالی با بیان اینکه در بخش تامین مالی، حوزه مسکن نتوانسته مساله خود را حل کند که نشانگر ضعف نظام بانکی است، گفت: توسعه‌ای شدن بانک مسکن یکی از ضروریات است که مغفول مانده و وزارت راه و شهرسازی علاقه ندارد که مسکن به عنوان کالا بین مردم فروخته و دلالی شود.عبده تبریزی با اشاره به اینکه رونق در بخش مسکن به این معنا نیست که قیمت هر روز بالاتر رود، افزود: وزارت راه و شهرسازی به دنبال افزایش قیمت به معنای رونق بازار نیست، بلکه به دنبال حل مسکن اجتماعی و بافت‌های ناکارآمد شهری است.
                  وی اظهارداشت: امیدواریم با سیاست‌های درست در این بخش، در چشم‌انداز سال ۱۴۰۵ شاهد این نباشیم که ۱۰ میلیون نفر در مسکن‌های غیرکیفی سکونت داشته باشند، افزود:
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                  نظر

                  • ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

                    #324
                    پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                    تصمیمات جدید مالیاتی درباره خانه‌های خالی

                    دوشنبه ۲ آذر ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۶
                    اقتصاد > اقتصاد ایران

                    معاون سازمان مالیاتی کشور گفت: ماليات بر خانه‌های مسکونی خالی راهکاری براي جلوگيری از خالی نگاه‌داشتن منازل مسکونی و افزايش عرضه مسکن است.به گزارش خبرگزاری مهر، محمد قاسم پناهي با اشاره به اينکه در اصلاحيه قانون ماليات‌هاي مستقيم قانونگذار مقرراتي براي مقابله خالي نگه داشتن واحدهاي مسکوني تصويب‌ کرده است، گفت: کمبود عرضه مسکن و خالي نگاه‌داشتن منازل مسکوني همواره يکي از معضلات جامعه بوده‌ به همين سبب قانونگذار اينبار از اهرم ماليات براي رفع اين مشکل و افزايش عرضه مسکن بهره برده‌است.
                    وي تصريح کرد: در اصلاحيه قانون ماليات‌هاي مستقيم اگر چنانچه واحدهاي مسکوني خالي در شهرهاي با جمعيت بيش از يکصدهزار نفر، اجاره داده‌ نشوند مشمول ماليات هستند؛ بدين صورت که در سال دوم معادل يک دوم ماليات اجاره ملک، در سال سوم معادل ماليات اجاره ملک و در سال سوم معادل ۱.۵ برابر ماليات اجاره ملک مشمول مي‌شوند.
                    قائم مقام سازمان امور مالياتي کشور با اشاره به معافيت‌هاي مالياتي در اين بخش، عنوان‌ کرد: قانونگذار به منظور جلوگيري از افزايش قيمت اجاره‌بها به بهانه ماليات درآمد هر شخص ناشي از اجاره واحد يا واحدهاي مسکوني در تهران تا ۱۵۰ متر مربع و در شهرستان‌ها تا ۲۰۰ متر مربع را از ماليات بر درآمد اجاره معاف کرده‌ است.

                    وي اظهارداشت: وزارت راه و شهرسازي موظف شده حداکثر شش ماه پس از تصويب قانون ماليات‌هاي مستقيم، سامانه ملي املاک و اسکان کشور را ايجاد کند و سامانه را به گونه‌اي طراحي كند که در هر زمان امکان شناسايي بر خط مالکان و ساکنان يا کاربران واحدهاي مسکوني، تجاري، خدماتي، اداري و پيگري نقل و انتقال املاک و مستغلات به صورت رسمي، عادي، وکالتي در تمامي نقاط کشور وجود داشته باشد.
                    پناهي با بيان اينکه قانون ماليات بر خانه هاي مسکوني خالي از ابتداي سال ۹۵ اجرايي مي‌شود، خاطرنشان‌کرد: سال اول اين فرصت داده شده که مالکين واحدهاي خود را اجاره دهند که اگر اين کار را انجام ندهند از سال دوم مشمول جرايم ناشي از خالي ماندن واحدهاي مسکوني از طريق خواهند شد.


                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                    نظر

                    • ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

                      #325
                      پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                      عبده تبریزی: سود سپرده‌ باید به 10% برسد
                      مشاور وزیر راه وشهرسازی با اعلام تک‌رقمی شدن تورم در پایان آذر، از اجرای قانون اخذ مالیات بر خانه‌‌های خالی و نقل و انتقال‌ها از ابتدای سال آینده خبر داد وگفت:با توجه به پیش‌بینی‌ دولت در زمینه کاهش تورم باید نرخ سود سپرده‌ بانکی به 10تا 11درصد برسد.

                      به گزارش فرهنگ نیوز، نشست تخصصی توسعه نظام مالی مسكن در پانزدهمین همایش سیاست‌های توسعه مسكن با حضور حسین عبده‌تبریزی و غلام‌رضا سلامی مشاوران وزیر راه و شهرسازی، ابوالقاسم رحیمی‌انارکی و علیرضا بلگوری اعضای هیئت‌مدیره بانک‌مسكن برگزار شد.

                      در این نشست تخصصی که به توسعه نظام تامین مالی مسكن از جنبه‌های گوناگون پرداخته شد حسین عبده‌تبریزی مشاور وزیر راه و شهرسازی گفت: کشور در یک موقعیت تنگنای مالی قرار گرفته است و این تنگنای مالی را در میزان تسهیلاتی که بانک‌ها در دو سه سال گذشته داده‌اند می‌توان دید.

                      میزان تسهیلات پرداختی بانک‌ها نسبت به سال90 علاوه بر اینكه افزایش نداشت که در این حوزه‌ها کاهش هم داشتیم. همچنین بخش قابل‌ملاحظه‌ای از تسهیلات اهدایی مربوط به تمدید اعتبارات گذشته بودند. بنابراین کسانیکه در کسب و کار دائمی هستند این منابع را بسیار کم می‌دانند.

                      مشاور وزیر راه و شهرسازی افزود: در بخش مسكن ما از ارقام 30 درصد به ارقام 12 و 15 درصد رسیده‌ایم و در ساختمان تسهیلات به شدت کاهش پیدا کرد. بنابراین در شرایط تنگنای مالی تامین‌مالی کار آسانی نیست و تلاش‌هایی که وزارت راه و شهرسازی در این 2 سال کرد تا مساله اعطای تسهیلات جدید را حل کند با دشواری پذیرفته شد و در نهایت به صندوق پس‌انداز مسكن یکم انجامید که در حال‌حاضر 22 هزار نفر در این صندوق ثبت‌نام کرده‌اند و منابع خود را در این بانک گذاشتند و اگر همین 22 هزار نفر را در نظر بگیریم برای سال آتی رقم قابل‌ملاحظه‌ای در اختیار بانک قرار می‌گیرد.

                      این صاحبنظر مسائل اقتصادی و بانکی ادامه داد: واقعیت این است که اگر شرایط مساعد بود هركسی که در ایران حقوق می‌گرفت باید با رجوع به بانک می‌توانست 60 تا 70 درصد تسهیلات خرید مسكن را دریافت می‌کرد. یعنی اگر نظام بانکی توانمند باشد باید این کار را انجام دهد.

                      * تسهیلات بانکی 12 درصد قیمت خرید مسكن را تامین می‌کند

                      مشاور وزیر راه و شهرسازی به تکیه کشورهای موفق به پس‌اندازهای مالی آینده برای تامین مسكن موردنیاز اشاره کرد و گفت: در همه جای دنیا بازپرداخت مسكن از پس‌اندازهای آتی است در حالی که در ایران این مساله کاملا برعكس است و به پس‌اندازهای گذشته ارتباط دارد.

                      عبده‌تبریزی در ادامه افزود : در حال‌حاضر اعطای تسهیلات بلندمدت به متقاضیان مسكن از سوی بانک‌ها با نرخ سود 30 درصد و طی قراردادهای بلندمدت امكان ندارد.

                      مشاور وزیر راه و شهرسازی در تشریح دلایل تمایل نداشتن بانک‌ها به ارایه تسهیلات بانکی بلندمدت به نرخ بالای سود اشاره کرد و گفت: دلیل مشاركت نداشتن بانک‌ها به غیر از بانک مسكن به این دلیل است که در اقتصادی که نرخ سود بانکی در آن 20 تا 30 درصد است این روش قابل‌جذب و ترغیب نیست. با توجه به اینكه پیش‌بینی دولت این است که تورم نقطه به نقطه در پایان آذرماه از 10.4 به 9 درصد می‌رسد ، نرخ سود سپرده‌های بانکی به 10 تا 11 درصد برسد. در کشورهای پیشرفته سود بانکی زیر نرخ تورم است و در کشورهای توسعه یافته کمی بالاتر از نرخ تورم است.

                      عبده تبریزی ادامه داد: در شرایطی که نرخ سود بانکی کاهش یابد بانک‌ها می توانند 18 درصد وام دهند و دولت نیز می‌تواند کمک کند و با این شرایط همه بانک‌ها شروع به وام دادن خواهند کرد. امروز نیز که بانک مسكن تسهیلات بلندمدت را در اختیار متقضیان قرار می‌دهد به این خاطر است که دولت تفاوت نرخ سود را پرداخت می‌کند و بانک مسكن نیز اینكار را انجام می‌دهد.

                      وی تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم وضعیت را اصلاح کنیم و توسعه بازار رهن که در آن مردم بتوانند مسكن موردنیاز خود را تامین کنند اتفاق بیفتد.

                      مشاور وزیر راه و شهرسازی در پایان گفت: سال آینده سال شروع مالیات است و اخذ مالیات شامل خانه‌های خالی و نقل و انتقال‌ها نیز خواهد شد. با پیشنهادهای که آقای آخوندی برای تشکیل نهادها به صورت تضامنی، اعطای گارانتی، بیمه و پیش‌فروش داده است به نظر می‌رسد حقوق خریدار بیش از گذشته تامین شود.
                      بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                      نظر

                      • ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

                        #326
                        پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                        ۸:۵۰ - ۱۳۹۴/۹/۳



                        تصمیمات جدید مالیاتی درباره خانه‌های خالی

                        معاون سازمان مالیاتی گفت: مالیات بر خانه‌های مسکونی خالی راهکاری برای جلوگیری از خالی نگاه‌داشتن منازل مسکونی و افزایش عرضه مسکن است.
                        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                        نظر

                        • امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

                          #327
                          پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                          زالوصفتان عرضه مسکن به زودی مالیات بر خانه های خالی شلوار از پای شما درخواهد آورد/حتی اگر سه کمربند به خود ببندید باز شلوار زالوصفتی را از پای شما بیرون میکشند.خواهیم دید.
                          نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

                          نظر

                          • ایرج سابق
                            عضو فعال
                            • Oct 2015
                            • 7434

                            #328
                            پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                            مهر گزارش می‌دهد؛
                            فایل‌های فروش مسکن خاک می‌خورد/متقاضیان قدرت خرید ندارند

                            شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۲
                            اقتصاد > راه و مسکن

                            سیاست سرکوب تقاضا از سوی دولت در بخش مسکن در حالی ادامه دارد که برخی فایل‌های فروش مسکن حدود یکسال است که در بنگاه‌های املاک خاک می‌خورد.به گزارش خبرنگار مهر، انبوه سازان از مدتی

                            پیش زنگ خطر رکود بازار مسکن را به صدا درآوردند و نسبت به آینده بازار مسکن هشدار دادند، آینده‌ای که با فاصله زیاد میان عرضه و تقاضای مسکن روبرو است و تعداد زیادی از

                            متقاضیان را به بازار مسکن اضافه می کند؛ در حالیکه هنوز به بخش زیادی از تقاضاهای گذشته پاسخی داده نشده است.

                            اوایل امسال، رئیس انجمن انبوه سازان تهران هشدار داده بود که ادامه این وضعیت امکان‌پذیر نیست و نهایت رکود باید تا پایان سال ۹۳ به پایان می رسید، زیرا موجب انباشت کالا و

                            مصالح ساختمانی در انبارها شده و ضریب اشتغال پایین آمده است. وی گفته بود: دولت باید فکری برای حل این مشکل کند، چرا که ادامه این وضعیت موجب کاهش عرضه مسکن و

                            افزایش تقاضا می‌شود که در نهایت اجاره بها را بالا می برد.

                            به گفته محتشم، در سال گذشته شاهد رکود سنگین و بی سابقه ای در بخش مسکن بودیم و انباشت آپارتمان‌های نوساز در سال گذشته و کاهش قیمت از عواملی بود که رکود بازار ایجاد

                            کرد. همچنین بازار مصالح ساختمانی و دیگر ملزومات ساختمان هم با رکود عمیقی مواجه شده و این بازارها را با مشکل مواجه کرده است.


                            براین اساس، ۸ ماه از این اظهارنظرها گذشته و نه تنها در بازار مسکن تغییری ایجاد نشده است بلکه به نظر نمی‌رسد که برنامه جامعی هم برای این بخش وجود داشته باشد. هرچند که

                            وزارت راه و شهرسازی در این مدت با تصمیم گیری‌هایی در بخش تسهیلات مسکن سعی کرد تا ضمن جلوگیری از تورم، بازار مسکن را از شرایط فعلی نجات دهد اما همچنان رکود دامن

                            گیر بخش مسکن است.

                            رکود بازار مسکن در سومین سال
                            هرچند که خریداران بازار مسکن هم علاقه ای به افزایش قیمت ندارند اما بررسی‌ها نشان می‌دهد که دولت به منظور جلوگیری از افزایش قیمت و تورم، سیاست سرکوب تقاضا را در پیش

                            گرفته تا بتواند کنترل بیشتری بر بخش مسکن داشته باشد. در واقع شوک‌های بزرگی که در دولت گذشته به دنبال ارائه تسهیلات به بخش مسکن ایجاد گردیده، موجب شده است که دولت

                            هنوز به سمت تصویب برنامه جامع برای مسکن نرود.

                            بنابراین رکود بازار مسکن این بار طولانی تر از همیشه اتفاق افتاده است، به طوری که از سال ۹۱ که جهش قیمت‌ها در مسکن اتفاق افتاد، حدود ۳ سال گذشت و همچنان این رکود سنگین

                            تر از سال‌های ابتدایی در بازار مسکن جریان دارد؛ هرچند که ممکن است برخی از متقاضیان بازار مسکن که پس انداز کافی برای خرید دارند از این موضوع راضی باشند اما اغلب

                            فروشندگان که ماه‌ها است فایل آپارتمان آنها در بنگاه‌های مختلف املاک خاک می خورد، نگرانی زیادی در این باره دارند.

                            در این رابطه حسام عقبائی رئیس اتحادیه مشاوران املاک هم معتقد است که در یکسال گذشته، هربنگاه املاک ماهانه به طور میانگین کمتر از دو مبایعه نامه داشته که این رقم بسیار کمتر

                            از سال‌های گذشته است.

                            در این خصوص یکی از صاحبان آپارتمان در شهر تهران به خبرنگار مهر، می‌گوید: از سال گذشته برای فروش آپارتمانم اقدام کرده‌ام اما هنوز پس از گذشت حدود یکسال خبری از

                            خریدار واقعی برای ملک نیست. این فروشنده با بیان اینکه قصد داشتم تا واحد بزرگترین را خریداری کنم، می‌افزاید: با وجودی که آپارتمان ما جزو متراژهای کوچک است که بازار فروش بهتری دارد اما همچنان مشتری واقعی در بازار مسکن وجود ندارد و همه فقط می آیند بازدیدی می کنند و می روند.

                            همچنین یکی مشاوران بنگاه‌های املاک در این باره به خبرنگار مهر، می‌گوید: فایل‌های فروش مسکن تقریبا از سال گذشته تاکنون تغییر زیادی نداشته و مشتری واقعی بسیار کمی در بازار

                            وجود دارد. وی با با تاکید براینکه واحدهایی با متراژ بالا بسیار سخت به فروش می رسند، ادامه می دهد: از سال گذشته تاکنون تعداد معاملات انجام شده در این بنگاه بسیار کاهش پیدا

                            کرده و به کمتر از نصف رسیده است همچنین مراجعات مردم هم برای خرید بسیار کاهش یافته است.


                            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                            نظر

                            • negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35714

                              #329
                              پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                              آمار میانه پاییز نشان می‌دهد

                              رشد غیرتورمی معاملات مسکن


                              با افت 3 درصدی میانگین قیمت مسکن، هزینه خرید آپارتمان‌های کم‌متراژ تا 9 میلیون تومان کاهش یافت

                              دنیای اقتصاد: حجم خرید مسکن در میانه پاییز، به‌رغم دمای زیرصفر قیمت، افزایش یافت و رشد غیرتورمی معاملات ملک در پایتخت را رقم زد. متوسط قیمت آپارتمان در آبان‌ماه 3 درصد نسبت به مهر کاهش یافت؛ اما این «ریزنوسان» ازآنجاکه تاثیری بر انتظارات درخصوص تداوم ثبات نسبی قیمت نداشته، باعث رشد ماهانه 7/ 2 درصدی حجم معاملات و افزایش 11 درصدی نسبت به آبان پارسال شد. طی دست کم یک‌سال و نیم اخیر، روند تخلیه حباب مسکن مانع رونق معاملات شده بود. هزینه خرید مسکن کم‌متراژ نیز نسبت به تابستان کمتر شده است.


                              ....

                              Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz3srg8b9Vu

                              نظر

                              • ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

                                #330
                                پاسخ : اخبار روزانه صنعت ساختمان ، مسکن ، عمران

                                طرح فروش قسطی برای پول‌دارهاست؟
                                جدول اقساط وام ۱۰۰ میلیونی مسکن ۵ تا ۷ ساله

                                دوشنبه ۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۳
                                ا

                                جدول اقساط وام ۱۰۰ میلیون تومانی در قالب طرح فروش قسطی مسکن با بازپرداخت ۵ تا ۷ ساله و نرخ سود حدود ۲۰ درصدی منتشر شد.به گزارش خبرنگار مهر، عضو هیات مدیره انبوه سازان مسکن گفته است: طرح فروش قسطی مسکن برای مشتریانی است که در طبقه متوسط و بالا قرار دارند و تا مدت ۵ تا ۷ سال بتوانند اقساط وام‌ ۱۰۰ میلیون تومانی را بازپرداخت کنند.
                                ایرج رهبر درباره نرخ پیشنهادی سود از جانب انبوه‌سازان افزوده است: این سود ۲ درصد بیش از تورم است؛ به اضافه اینکه بانک مسکن ۴ درصد بابت تضمین کارمزد دریافت می‌کند.
                                به گزارش مهر، حال اگر وام ۱۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۵ ساله و با نرخ سود حدود ۲۰ درصد ( نرخ تورم ۱۴ درصدی مورد تایید بانک مرکزی به علاوه ۲ درصد سود یعنی «16 درصد سود انبوسازان»+ ۴ درصد کارمزد بانک مسکن) را محاسبه کنیم، مبلغ ماهانه اقساط ۳ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان برای مدت ۶۰ ماه می‌شود.
                                به عبارت دیگر، وام ۱۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۶۰ ماهه و با نرخ سود حدود ۲۰ درصدی برای متقاضیان در مجموع ۲۰۰ میلیون تومان ( ۱۰۰ میلیون تومان اصل وام + ۱۰۰ میلیون تومان سود) تمام می‌شود.

                                در همین حال، اقساط وام ۱۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۶ ساله (۷۲ ماه) ۳ میلیون و ۵۵ هزار تومان و با بازپرداخت ۷ ساله (۸۴ ماه) ۲ میلیون و ۸۵۷ هزار تومان می‌شود.

                                درواقع، وام ۱۰۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۷۲ ماهه و با نرخ سود حدود ۲۰ درصدی برای متقاضیان در مجموع ۲۲۰ میلیون تومان ( ۱۰۰ میلیون تومان اصل وام + ۱۲۰ میلیون تومان سود) و با بازپرداخت ۸۴ ماهه ۲۴۰ میلیون تومان ( ۱۰۰ میلیون تومان اصل وام + ۱۴۰ میلیون تومان سود) تمام می‌شود.
                                مدت زمان تسهیلات مبلغ قسط ماهانه مبلغ کل بازپرداخت (سود به علاوه اصل وام) مبلغ کل سود پرداختی متقاضی
                                ۵ ساله ۳ میلیون و ۳۳۳ هزار تومان ۲۰۰ میلیون تومان ۱۰۰ میلیون تومان
                                ۶ ساله ۲ میلیون و ۸۵۷ هزار تومان ۲۲۰ میلیون تومان ۱۲۰ میلیون تومان
                                ۷ ساله
                                ۳ میلیون و ۵۵ هزار تومان ۲۴۰ میلیون تومان ۱۴۰ میلیون تومان
                                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                                نظر

                                در حال کار...
                                X